midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.098
- Πόντοι
- 3.656
Βασικα να είναι κάτι σαν σπίτιΤο 2 συμπεριλαμβανομένου;
Όχι 20τερραγωνικα αν και Μόναχο και 20τμ ναχεις τρύπα είσαι βασιλιάς για ανατολικες
Δεν υπάρχει κατοικία καθόλου
Βασικα να είναι κάτι σαν σπίτιΤο 2 συμπεριλαμβανομένου;
Ξεφτίλα 60ρη τελειωμένο ... έχουν και στη Ρόδο ... αλλά λέει ότι είναι στην Κρήτη ...Απλά ιδού η Ρόδος-Κισθνιοφ, ιδού και το (0) πηδημα
Άλλαξες λάστιχα στο βεσπακι ή ακόμα με τα κινέζικα είσαι κ πας με 20χλμ???Έχουμε ιστορική παράδοση σε Έλληνες ντιτζευς, τα καλύτερα μυαλά και σε αυτό τα διώχνουμε
Βάφει και το μαλλί .... σαν τον κοντό βαψομαλλιά με τις ψηφοφορίες κάθε ΠΣΚ;Έχει πάρει παντόφλα Χαβάη 5.0 πλέον και υβριδικό του Πεθερού μόστρα
Αν μιλάμε για το λαμογιο σωγαμπρος Μπαρόκ
Θέλει να τα πείτε από κοντά με καφεδάκι.Που είναι τον ψάχνω κι εγώ
Αν είχε λεφτά μπορεί να ταβαφεΒάφει και το μαλλί .... σαν τον κοντό βαψομαλλιά με τις ψηφοφορίες κάθε ΠΣΚ;
Πήρα κάτι γαματα ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ από φίλο λαστιχα φορτηγών.Άλλαξες λάστιχα στο βεσπακι ή ακόμα με τα κινέζικα είσαι κ πας με 20χλμ???
Μικελ η κάνα.... φτηνιάρικο?Θέλει να τα πείτε από κοντά με καφεδάκι.
Άντε με το καλό να αλλάξεις κ λάμπες να οδηγάς και νύχτα όχι μόνο μέραΠήρα κάτι γαματα ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ από φίλο λαστιχα φορτηγών.
Εγώ γουστάρω πολύ περισσότερο Αμβούργο από Γερμανία και Φραγκφούρτη ...Βασικα να είναι κάτι σαν σπίτι
Όχι 20τερραγωνικα αν και Μόναχο και 20τμ ναχεις τρύπα είσαι βασιλιάς για ανατολικες
Δεν υπάρχει κατοικία καθόλου
Καλαματιανό, . Έχω άγνοιαΞεφτίλα 60ρη τελειωμένο ... έχουν και στη Ρόδο ... αλλά λέει ότι είναι στην Κρήτη ...
έχουμε και στην Καλαμάτα ....
Ο Καλαματιανός , πάει και ξεφτυλίζεται και στο μπλοκ.
Ψάχνει γκόμενα με παργαλάτσο ... να τον τινάζει με το γόνατο .... Ακόμη καλύτερα θα ήταν με τον αστράγαλο.
Θα τον δεις μετά από κάθε post μου σχεδόν , όταν δεν κάνει χαλάουα κωλοτρυπίδας.
Αμβούργο είναι φανταστική πόλη αλλά με καταραμένο καιρόΕγώ γουστάρω πολύ περισσότερο Αμβούργο από Γερμανία και Φραγκφούρτη ...
Μόναχο μου φαίνεται .... κάπως ....
Κι από μικρές Καρλσρούη , Χαϊδεμβέργη ....
Αμβούργο , πρέπει να είναι τα λιγότερα ανατολικά μουνιά, έτσι ;
Τη διάσημη ταβέρνα ... που τρώνε όλοι οι άπλες ... τη σνομπάρει ....Μικελ η κάνα.... φτηνιάρικο?
Λίγο καλύτερο από το ... Λονδίνο !Αμβούργο είναι φανταστική πόλη αλλά με καταραμένο καιρό
Μπαντεν Μπαντεν είναι για μένα το καλύτερο μέρος στην ΓερμανίαΤη διάσημη ταβέρνα στο Βαμβακόπουλο ... που τρώνε όλοι οι άπλες ... τη σνομπάρει ....
Γουστάρει σουσάδικα ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λίγο καλύτερο από το ... Λονδίνο !
Μόνο Κοφι μπερυΜικελ η κάνα.... φτηνιάρικο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άντε με το καλό να αλλάξεις κ λάμπες να οδηγάς και νύχτα όχι μόνο μέρα
Κατάλαβα τώρα γιατί δεν βάζεις λάμπεςΜόνο Κοφι μπερυ
Βράδυ μου δίνουν το πατίνι που έχει φώτα μπρος πίσω (φακούς)
Ξέρεις ποσό μουρατο είναι το πατίνι εδώ στα μέρη;Κατάλαβα τώρα γιατί δεν βάζεις λάμπες
Για να παίρνεις το πατίνι τα βραδιά ρε καρμίρη?????
Για τον τραβε-Λάκη λες;Αυτή η χιλιοχυμενη πουτανα που τρώει παντόφλα από τη γυναίκα του , γιατί μιλάει συνέχεια για στραπον και κάνει καζούρα;
Να το κάνει κάνα σοβαρό μέλος να το καταλάβω αλλα άνθρωπος που μιλάει για τραβελομπουρδελα, και ποσό σερνικο είναι το δάχτυλο στον κωλο δε νομίζω ότι πρέπει ν μιλάει.
Κανονικά δε θα έπρεπε να έχει μούτρα να τα λέει αυτά , αλλα και μόνο που μας τρώει το οξυγόνο και δεν αυτοκτονεί επιτέλους , δείχνει την παρασιτική του φύση
Αυτή τη χαμουρα με ποδιαΓια τον τραβε-Λάκη λες;