Δε ξέρω ρε μάγκες σλαβόπληκτος και εγώ αλλά μόνο και μόνο που είναι παράνομη η πορνεία με κάνει λίγο να φρικάρω. Αλλά ρε γαμωτο είναι τόσο γούτσικα πλασματάκια.
Δεν σ ενοχλεί κάνεις από θέμα νόμου
Απλά δεν έχει τίποτα σαν προσφορά εκτός από κάτι θείες και κάτι σκαμ στο ίντερνετ
Έπρεπε ναχεις τοπικά κονε κ πολύ χρόνο στην διάθεση σου παλιά κι έβρισκες
Πχ Τάσος 3
Αλλα πλέον πάνε αυτά
Κάτι υπάρχει υπομςτριο διαθέσιμο αλλά δύσκολο να το ανακαλύψεις εκτός αν έχεις κονε με τοπικούς κ πάλι όπως είπα όσες έχουν ανάγκη για χρήματα φεύγουν από τα 18 με ρουμάνικα πλέον διαβατήρια για όλη την κεντρική Ευρώπη και Αμερική Καναδά
Στην χώρα έχουν μείνει μεγάλες ηληκιες θείες με παιδιά και μαθήτριες
Προ 7ετιας μου ήρθε στην Γερμανία μια 23 χρόνων
Είχε βρει να μείνει σε μια φίλη της και μετά έφερε και την αδερφή της και την μάνα της
Η μικρή έκανε απ όσο μουπε κι αρπαχτές με λεφτά στο Βερολίνο οι άλλες όχι
Μετά δύο χρόνια ήρθαν κι άλλες 3 από το σόι ξαδερφές
Όλες δούλευαν σε εργοστάσια καλλυντικών γραμμές παραγωγής και διανομής φούρνους καθαρισμούς κλπ με 1700 1900 καθαρά μισθό μέναν 4 σε να σπίτι
συν όσες έκαναν αν έκαναν αρπαχτές
Μετά καμία τριετία την ξανάδα από σύμπτωση στην Ζυρίχη
Μουδειξεβφωτο κλασικά από Μολδαβία. Είχαν κάνει το σπίτι τους από ερείπιο, ανάκτορο πλέον και κλασικά είχαν αγοράσει κιε να bmv x3
Τι να κάτσουν να κάνουν στην Μολδαβία? Να περνούν 300ε το μήνα? Η δεξαμενή αυτή με τα λαϊκά κορίτσια και κοκέτες που τροφοδοτεί την βιζιτα έχει εξαφανιστεί κι εξαφανίζεται κι άλλο συνεχώς