mailakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 815
- Πόντοι
- 96
Ειπες και εσυ να πεταξεις τη μαλακια σου!!! Ο πορνομεταναστης ειναι να πουλαει hot dog στη κοκκινη πλατεια!!χαθηκαν τα κλωναρια
σας βουλωσε ο πορνομεταναστης ξανα
Ειπες και εσυ να πεταξεις τη μαλακια σου!!! Ο πορνομεταναστης ειναι να πουλαει hot dog στη κοκκινη πλατεια!!χαθηκαν τα κλωναρια
χαχα...τυπε πολυ τριβεσαι στον μεγιστο μυστη δημητρακη παδων των ρωσιων. μηπως ψαχνεσαι να σου τον σφυριξει λιγο? :S
πεθαμενες βρίσκεις πολλες στην ΕλλάδαΠαλίκαρε έχω μείνει χρόνια στα μέρη αυτά και σπάνια χρειάστηκε να ψάξω για πουτάνες,αν είσαι πουτανιάρης δε χρειάζεται να πας ούτε Μολδαβία ούτε Ρωσία ούτε Ουκρανία για να τις βρεις.
Μόλις χθες γαμούσα μία απ'το χωρίο σου την Πετρούπολη,είχε έρθει λέει να γαμηθεί στην Αθήνα για να βγάλει λεφτά να πληρώσει το μπακάλικο στη γειτονιά της και να αγοράσει λίγο σαλάμι να περάσει τη σταρα νοβα γκοντινα.
ενημερώνω το πανελ οτι ο Φλαουερ παρα τις αρχικες δυσκολίες ειναι πλεον σακσες στορυ στην Γερμανία και τα υπολοιπα περιτευουνΦίλε Δημήτρακη είμαι σιγουρος ότι αν γνωρίσεις τον Φλάουερ από κοντά θ αλλάξεις γνώμη για αυτόν...επειδή σε ξέρω κι εσένα και αυτόν είμαι σίγουρος ότι θα τον συμπαθησεις για να μην λέμε λοιπόν παραπαίει κουβέντες έλα στη Μολδαβία να στον γνωρίσω από κοντά θ αλλάξεις αποψη
Αν έρθει ο Χάρης σίγουρα θα έρθω Θα κλείσουμε τον Χάρη στο Πριβέ εσύ θα τον κρατάς και θα βάλουμε την καθαρίστρια να κάτσει πάνω του να τον κατουρίσει (με 10-20 ευρώ μπορεί να τον χέσει κιόλας) .Γ'αυτό αξίζει να έρθω Αλλιώς δε συμφέρει γιατί το εισητηριο για Μολδαβία πηγαιν ελα ειναι 210 ευρω γιά Λονδίνο που θέλω να πάω είναι 155 ευρω!Με British Airways Λονδίνο έχω που να μείνω γιατι εχω πολλούς φίλους ενω Μολδαβία είναι 20 ευρώ τη μέρα (αν δεν εχει ακριβινει).Σχετικά με το γαμήσι είναι ισοπαλία Μολδαβία γαμάς στο Ντεζααβού με 50 ευρώ Λονδίνο γαμάς στα μπουρδέλα του Σόχο με 38 ευρώ (10 λεπτά)εντάξει μιά βδομάδα παίζω και μαλακία όπως αυτοί που μένουν μόνιμα Ελλάδα .Φίλε Δημήτρακη είμαι σιγουρος ότι αν γνωρίσεις τον Φλάουερ από κοντά θ αλλάξεις γνώμη για αυτόν...επειδή σε ξέρω κι εσένα και αυτόν είμαι σίγουρος ότι θα τον συμπαθησεις για να μην λέμε λοιπόν παραπαίει κουβέντες έλα στη Μολδαβία να στον γνωρίσω από κοντά θ αλλάξεις αποψη
Αυτοί ξέφυγαν τελείως!Ειδικά αυτός που έχει πάει 7 φορές στον ύπνο τουχαθηκαν τα κλωναρια
επειδή σε γουστάρω το σπίτι και το φαγητό πληρωμένα από μένα αλλά να έρθεις στις 22 του Δεκέμβρη εδώ υπάρχει λόγος άντε και το γαμησει πληρωμένο...βέβαια το τέλειο θα ήταν να έρθει επάνω και ο πρωτοπόρος....να κανετε παρτουζα στην υγεία μουΑν έρθει ο Χάρης σίγουρα θα έρθω Θα κλείσουμε τον Χάρη στο Πριβέ εσύ θα τον κρατάς και θα βάλουμε την καθαρίστρια να κάτσει πάνω του να τον κατουρίσει (με 10-20 ευρώ μπορεί να τον χέσει κιόλας) .Γ'αυτό αξίζει να έρθω Αλλιώς δε συμφέρει γιατί το εισητηριο για Μολδαβία πηγαιν ελα ειναι 210 ευρω γιά Λονδίνο που θέλω να πάω είναι 155 ευρω!Με British Airways Λονδίνο έχω που να μείνω γιατι εχω πολλούς φίλους ενω Μολδαβία είναι 20 ευρώ τη μέρα (αν δεν εχει ακριβινει).Σχετικά με το γαμήσι είναι ισοπαλία Μολδαβία γαμάς στο Ντεζααβού με 50 ευρώ Λονδίνο γαμάς στα μπουρδέλα του Σόχο με 38 ευρώ (10 λεπτά)εντάξει μιά βδομάδα παίζω και μαλακία όπως αυτοί που μένουν μόνιμα Ελλάδα .
Αλλά αν είναι να βάλουμε να τσιασάρουν τον Χάρη έρχομαι με τα 1.000 Ο Χάρης έχει ύψος 1.50cm με το ενα σου χέρι τον κρατάς Αν δεν κάθεται τον δένουμε κιόλας και του δίνουμε τα τσίσα με μπιμπερό
Αυτοί ξέφυγαν τελείως!Ειδικά αυτός που έχει πάει 7 φορές στον ύπνο του
Ακου φιλε σε σεβομαι επειδη εισαι ΑΜΕΑ αλλα μης μας πολυσκοτιζεις τ αρχιδια με τις πιπες σουΑν έρθει ο Χάρης σίγουρα θα έρθω Θα κλείσουμε τον Χάρη στο Πριβέ εσύ θα τον κρατάς και θα βάλουμε την καθαρίστρια να κάτσει πάνω του να τον κατουρίσει (με 10-20 ευρώ μπορεί να τον χέσει κιόλας) .Γ'αυτό αξίζει να έρθω Αλλιώς δε συμφέρει γιατί το εισητηριο για Μολδαβία πηγαιν ελα ειναι 210 ευρω γιά Λονδίνο που θέλω να πάω είναι 155 ευρω!Με British Airways Λονδίνο έχω που να μείνω γιατι εχω πολλούς φίλους ενω Μολδαβία είναι 20 ευρώ τη μέρα (αν δεν εχει ακριβινει).Σχετικά με το γαμήσι είναι ισοπαλία Μολδαβία γαμάς στο Ντεζααβού με 50 ευρώ Λονδίνο γαμάς στα μπουρδέλα του Σόχο με 38 ευρώ (10 λεπτά)εντάξει μιά βδομάδα παίζω και μαλακία όπως αυτοί που μένουν μόνιμα Ελλάδα .
Αλλά αν είναι να βάλουμε να τσιασάρουν τον Χάρη έρχομαι με τα 1.000 Ο Χάρης έχει ύψος 1.50cm με το ενα σου χέρι τον κρατάς Αν δεν κάθεται τον δένουμε κιόλας και του δίνουμε τα τσίσα με μπιμπερό
Αυτοί ξέφυγαν τελείως!Ειδικά αυτός που έχει πάει 7 φορές στον ύπνο του
Εσύ δεν είσαι ο ψεύτης που είπες ότι έχεις πάει 7 φορές Μολδαβία?Ακου φιλε σε σεβομαι επειδη εισαι ΑΜΕΑ αλλα μης μας πολυσκοτιζεις τ αρχιδια με τις πιπες σου
σίγουρα άλλαξε το Κισινάου επειδή απλά έχει φύγει πολύς κόσμος από εδώ ...αλλά φίλε μου το εργοστάσιο από πίσω βγάζει συνέχεια και μουράγια και όμορφα προϊόντα...και είπαμε όσοι έρχονται και είναι καρμοιριδες καλά δεν θα περασουνΔεν ξέρω γτ τα έχετε βάλει όλοι με τον dimitrakis29. Τι από αυτά που λέει είναι ψέματα? Άσχετα αν τον συμπαθείτε ή όχι σαν άτομο ή αν σας έκανε κάτι, καλώς ή κακώς έτσι είναι τα πράγματα όπως τα λέει. Το Κισινάου έχει αλλάξει πολύ αλλά έτσι όπως τ αλέει είναι τα πράγματα. Και για να μην αρχίσετε ούτε κλώνος είμαι ούτε τίποτα. Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σύντροφοι!!!
σίγουρα άλλαξε το Κισινάου επειδή απλά έχει φύγει πολύς κόσμος από εδώ ...αλλά φίλε μου το εργοστάσιο από πίσω βγάζει συνέχεια και μουράγια και όμορφα προϊόντα...και είπαμε όσοι έρχονται και είναι καρμοιριδες καλά δεν θα περασουν
χαίρομαι που συμφωνούμε σύντροφε ας παροτρύνουμε λοιπόν τους μη καρμοιριδες να έρθουν και να απολαύσουν τις πιο καυλιάρες γυναίκες της ΕυρώπηςΣε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο!!! Η Μολδαβία είναι πραγματικά εργοστάσιο παραγωγής θεόμουνων κ θα παραμείνει να είναι!
Τώρα όσο για τους καρμοίριδες που λες προφανώς κ δεν θα περάσουν καλά!!! Όχι μονό στην Μολδαβία αλλά κ πουθενά!
χαίρομαι που συμφωνούμε σύντροφε ας παροτρύνουμε λοιπόν τους μη καρμοιριδες να έρθουν και να απολαύσουν τις πιο καυλιάρες γυναίκες της Ευρώπης
ΧΑ ΧΑ ΧΑ να μην μπερδεύομαστε σύντροφε παροτρύνουμε τους σωστούς να κάνουν το σωστό και δεν παρασύρουμε τους καλούς να κάνουν κάτι κακό...απλά λέμε σε αυτούς που μπορούν να ερθούν να πηδήξουν τις καλλιγράφος καυλιάρες μολδαβεζες ...Να παροτρύνουμε ναι, όχι όμως να παρασύρουμε. Μπορεί κάποιος να πιστεύει όλα είναι εύκολα. Δεν είναι κ κυρίως αν δεν μιλάς κάποια από τις 2 γλώσσες!