Επειδή ήμουν Μολδαβία εκείνη την περίοδο που ανέβηκαν ο Πιτσι και ο Πυρφορος και μάλιστα συνταξιδεψαμε μαζί με το αυτοκίνητο του Πιτσι από Ελλάδα προς Μολδαβία και στην επιστροφή, έχω να πω τα εξής και ο Νικόλας (πιτσι) μπορεί να τα επιβεβαιώσει.
Αρχικά να αναφέρω πως ο Πιτσι είναι φοβερός τύπος, ωραίο και γυμνασμένο παλληκαρι με πολύ σπέρμα και είχε κάνει θραύση στην Μολδαβία. Από την πρώτη μέρα είχε βγάλει γκομενα μια πιτσιρίκα γύρω στα 20 που την είχε στην κυριολεξία ξεσκίσει. Πέρα από αυτήν, πηδουσε καθημερινά τουλάχιστον άλλη μια. Μάλιστα είχε πηδηξει αρκετές στο δικό μου διαμέρισμα.
Αλλά ο Πιτσι σύμφωνα με δική του δήλωση, ήταν εθισμένος στον πληρωμένο έρωτα, (από ότι μου είχε πει, επισκεπτόταν την Φυλής σε καθημερινή βάση) και έψαχναν μανιωδώς μαζί με τον Πυρφορο να βρουν επαγγελματίες. Έπαιρναν εφημερίδα και έψαχναν να βρουν πληρωμένο έρωτα. Μάλιστα, είχαν φέρει μαζί τους μια κοπέλα από Ελλάδα, Ρωσικής καταγωγής που είχε δικό της μπουρδελο στην Αχαρνών για να τους κάνει μετάφραση. Όταν λοιπόν αυτή ήταν απασχολημένη, έψαχναν μεταφραστή. Ο Πιτσι ήθελε να γαμαει μέρα νύχτα ασταμάτητα.
Όσο για τον Πυρφορο, καλό παιδί αλλά πολύ αγαρμπος και επιθετικός με τις γυναίκες. Δεν άφηνε γυναίκα για γυναίκα να μην κάνει καμάκι αλλά ο τρόπος του δεν είχε αποτελέσματα. Γι αυτό έφυγε αν θυμάμαι καλά, αγαμητος.
Όμως κάναμε φοβερή παρέα και είχαμε περάσει φανταστικά και κατά την διάρκεια του ταξιδιού αλλά και κατά την παραμονή μας στην Μολδαβία.
Πιτσι, Πυρφορε και Νταρια, να είστε καλά όπου και αν είστε