Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Συντομες εντυπωσεις απο μικρη διαμονη στο Kisinov. Ωραια και ησυχη πολη, ανετη με τις μεγαλες λεωφορους και τα παρκα της.Απο κοριτσια ομορφες παρουσιες το αναμενομενο για το ρουμανορωσικο κραμα. Συμπεριφορα κατοικων μαλλον προς αγενεις τολμω να πω.Με το"φλεγον" ζητημα δεν ασχοληθηκα λογω υποχρωσεων, στο διαδυκτιο παντως δεν βρηκα σχεδον τιποτε.
δεν βρήκες διότι δεν ρώτησες....την άλλη φορά οργανωσου πιο καλά και θα περάσεις καλύτερα χαρά μου να σε δω

planeta

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
0
δεν βρήκες διότι δεν ρώτησες....την άλλη φορά οργανωσου πιο καλά και θα περάσεις καλύτερα χαρά μου να σε δω
thanks!! Επαγγελματικες υποχρεωσεις δεν επετρεψαν την  ενασχοληση με το αθλημα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Θέλουμε βίντεο από τα μέρη που θα πας και αποδείξεις οπωςδηποτε...είσαι η μασκότ του σάιτ μας ...κρίμα που δεν βγαίνει και ο σύντροφος κολολογος να έχουμε τις φοβερές απόψεις του...φίλε μαιλακος κάποτε έτσι τον αντιμετωπίζαμε κι εμείς μέχρι που τον καταλάβουμε ότι είναι φοβερό ειδικό άτομο και ηρεμησΑμεα...
[/quote]Από Αγγλία αν πάω (βαριέμαι γιατι και πάνακρυβα είναι και γαμήσι δεν έχει) σίγουρα θα κάνω βιντεάκια  :2funny:από Ουγγαρία δύσκολο γιατί θα πάω γιά τρεις μέρες εκτός του ότι δε θα έχω χρόνο καθόλου θα πάω χωρίς αποσκευές (μόνο με τη χειραποσκευή 8 κιλά).Γιά Νόβγοροντ το σκέφτομαι να πάω γιατί οι τιμές είναι Αγίας Πετρούπολης  :headbang:και γκόμενες έχω κ εδώ γιατί να τρέχω εκεί να πληρώνω 1.000 ρουβλια τη μέρα ενοίκιο να βγαίνω εξω να καμακώνω κλπ.
  Σχετικά με τον Flower δεν ξέρω γιατί δεν είμαι εκεί αν έρθω σίγουρα θα έχω γνώμη.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ωραία τους τα λες ΑΛΛΆ όταν θα έρθουν και δεν θα βρίσκουν να  :knockinb: :2funny: πάλι εμένα θα παίρνουν τηλέφωνο στην Αγία Πετρούπολη γιά να μιλήσω με τον ταξιτζή γιά να τους βρει πουτάνες......και όταν τους πάει εκεί με της πουτάνες  :2funny: :2funny: :2funny:
    Να σου πω τι θα γίνει........θα σου έρθουν όπως ήρθε τότε ο Πίτσι με τον Πιρφόρο.....στην αρχή θα νομίσουν ότι θα βγάλουν γκόμενες.....μετά από 2 μέρες τα χύσια θα φτάσουν μέχρι το κεφάλι  :2funny:.....θα παρακαλέσουν εσένα να πάρεις τηλεφωνο πουτάνες.........εσύ θα αρνηθείς όπως τότε......θα σε βρίζουν και θα γράψουν σε μένα ΠΜ γιά να με πάρουν τηλέφωνο να μιλήσω με τον ταξιτζή και μετά όταν τους πάει σε κάνα μασσατζάδικο (που δυστηχως είναι μόνο μασάζ) θα μου δώσουν να μιλήσω και με την μασσατζού  :2funny:.
  Γυναίκες δεν βρίσκει κάποιος!Μιλάω πάντα από 35 ετών και κάτω!Αν είναι γιά θείτσες σαν του Dirty όσες θέλεις! :2funny:Είδικά κάποιος από Ελλάδα γιατί σε σχέση με το 2009 που ήρθαν και δεν τους καθόταν καμία του Πίτσι και του Πιρφόρου  :2funny:και η Μολδαβία άλλαξε πολύ γιατι αν τοτε μπορουσες να της υποσχόσουν ότι θα την πάρεις Ελλάδα τώρα δε θέλει καν βίζα παίρνει το λεωφορείο και πηγαίνε  :2funny:και το επίπεδο του Ελληνα έχει πέσει όσο δεν πάει άλλο σε συνδιασμό ότι οι Μολδαβοί έχουν ανέβει πάρα πολύ!

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Ωραία τους τα λες ΑΛΛΆ όταν θα έρθουν και δεν θα βρίσκουν να  :knockinb: :2funny: πάλι εμένα θα παίρνουν τηλέφωνο στην Αγία Πετρούπολη γιά να μιλήσω με τον ταξιτζή γιά να τους βρει πουτάνες......και όταν τους πάει εκεί με της πουτάνες  :2funny: :2funny: :2funny:
    Να σου πω τι θα γίνει........θα σου έρθουν όπως ήρθε τότε ο Πίτσι με τον Πιρφόρο.....στην αρχή θα νομίσουν ότι θα βγάλουν γκόμενες.....μετά από 2 μέρες τα χύσια θα φτάσουν μέχρι το κεφάλι  :2funny:.....θα παρακαλέσουν εσένα να πάρεις τηλεφωνο πουτάνες.........εσύ θα αρνηθείς όπως τότε......θα σε βρίζουν και θα γράψουν σε μένα ΠΜ γιά να με πάρουν τηλέφωνο να μιλήσω με τον ταξιτζή και μετά όταν τους πάει σε κάνα μασσατζάδικο (που δυστηχως είναι μόνο μασάζ) θα μου δώσουν να μιλήσω και με την μασσατζού  :2funny:.
   Γυναίκες δεν βρίσκει κάποιος!Μιλάω πάντα από 35 ετών και κάτω!Αν είναι γιά θείτσες σαν του Dirty όσες θέλεις! :2funny:Είδικά κάποιος από Ελλάδα γιατί σε σχέση με το 2009 που ήρθαν και δεν τους καθόταν καμία του Πίτσι και του Πιρφόρου  :2funny:και η Μολδαβία άλλαξε πολύ γιατι αν τοτε μπορουσες να της υποσχόσουν ότι θα την πάρεις Ελλάδα τώρα δε θέλει καν βίζα παίρνει το λεωφορείο και πηγαίνε  :2funny:και το επίπεδο του Ελληνα έχει πέσει όσο δεν πάει άλλο σε συνδιασμό ότι οι Μολδαβοί έχουν ανέβει πάρα πολύ!
Επειδή ήμουν Μολδαβία εκείνη την περίοδο που ανέβηκαν ο Πιτσι και ο Πυρφορος και μάλιστα συνταξιδεψαμε μαζί με το αυτοκίνητο του Πιτσι από Ελλάδα προς Μολδαβία και στην επιστροφή, έχω να πω τα εξής και ο Νικόλας (πιτσι) μπορεί να τα επιβεβαιώσει.
Αρχικά να αναφέρω πως ο Πιτσι είναι φοβερός τύπος, ωραίο και γυμνασμένο παλληκαρι με πολύ σπέρμα και είχε κάνει θραύση στην Μολδαβία. Από την πρώτη μέρα είχε βγάλει γκομενα μια πιτσιρίκα γύρω στα 20 που την είχε στην κυριολεξία ξεσκίσει. Πέρα από αυτήν, πηδουσε καθημερινά τουλάχιστον άλλη μια. Μάλιστα είχε πηδηξει αρκετές στο δικό μου διαμέρισμα.
Αλλά ο Πιτσι σύμφωνα με δική του δήλωση, ήταν εθισμένος στον πληρωμένο έρωτα, (από ότι μου είχε πει, επισκεπτόταν την Φυλής σε καθημερινή βάση) και έψαχναν μανιωδώς μαζί με τον Πυρφορο να βρουν επαγγελματίες. Έπαιρναν εφημερίδα και έψαχναν να βρουν πληρωμένο έρωτα. Μάλιστα, είχαν φέρει μαζί τους μια κοπέλα από Ελλάδα, Ρωσικής καταγωγής που είχε δικό της μπουρδελο στην Αχαρνών για να τους κάνει μετάφραση. Όταν λοιπόν αυτή ήταν απασχολημένη, έψαχναν μεταφραστή. Ο Πιτσι ήθελε να γαμαει μέρα νύχτα ασταμάτητα. :kneel:
Όσο για τον Πυρφορο, καλό παιδί αλλά πολύ αγαρμπος και επιθετικός με τις γυναίκες. Δεν άφηνε γυναίκα για γυναίκα να μην κάνει καμάκι αλλά ο τρόπος του δεν είχε αποτελέσματα. Γι αυτό έφυγε αν θυμάμαι καλά, αγαμητος.
Όμως κάναμε φοβερή παρέα και είχαμε περάσει φανταστικά και κατά την διάρκεια του ταξιδιού αλλά και κατά την παραμονή μας στην Μολδαβία.
Πιτσι, Πυρφορε και Νταρια, να είστε καλά όπου και αν είστε  :hi:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Επειδή ήμουν Μολδαβία εκείνη την περίοδο που ανέβηκαν ο Πιτσι και ο Πυρφορος και μάλιστα συνταξιδεψαμε μαζί με το αυτοκίνητο του Πιτσι από Ελλάδα προς Μολδαβία και στην επιστροφή, έχω να πω τα εξής και ο Νικόλας (πιτσι) μπορεί να τα επιβεβαιώσει.
Αρχικά να αναφέρω πως ο Πιτσι είναι φοβερός τύπος, ωραίο και γυμνασμένο παλληκαρι με πολύ σπέρμα και είχε κάνει θραύση στην Μολδαβία. Από την πρώτη μέρα είχε βγάλει γκομενα μια πιτσιρίκα γύρω στα 20 που την είχε στην κυριολεξία ξεσκίσει. Πέρα από αυτήν, πηδουσε καθημερινά τουλάχιστον άλλη μια. Μάλιστα είχε πηδηξει αρκετές στο δικό μου διαμέρισμα.
Αλλά ο Πιτσι σύμφωνα με δική του δήλωση, ήταν εθισμένος στον πληρωμένο έρωτα, (από ότι μου είχε πει, επισκεπτόταν την Φυλής σε καθημερινή βάση) και έψαχναν μανιωδώς μαζί με τον Πυρφορο να βρουν επαγγελματίες. Έπαιρναν εφημερίδα και έψαχναν να βρουν πληρωμένο έρωτα. Μάλιστα, είχαν φέρει μαζί τους μια κοπέλα από Ελλάδα, Ρωσικής καταγωγής που είχε δικό της μπουρδελο στην Αχαρνών για να τους κάνει μετάφραση. Όταν λοιπόν αυτή ήταν απασχολημένη, έψαχναν μεταφραστή. Ο Πιτσι ήθελε να γαμαει μέρα νύχτα ασταμάτητα. :kneel:
Όσο για τον Πυρφορο, καλό παιδί αλλά πολύ αγαρμπος και επιθετικός με τις γυναίκες. Δεν άφηνε γυναίκα για γυναίκα να μην κάνει καμάκι αλλά ο τρόπος του δεν είχε αποτελέσματα. Γι αυτό έφυγε αν θυμάμαι καλά, αγαμητος.
Όμως κάναμε φοβερή παρέα και είχαμε περάσει φανταστικά και κατά την διάρκεια του ταξιδιού αλλά και κατά την παραμονή μας στην Μολδαβία.
Πιτσι, Πυρφορε και Νταρια, να είστε καλά όπου και αν είστε  :hi:
΄Καταρχήν εγώ ήμουν ο μόνος που πρόβλεψε την επιτυχία του Πίτσι και την αποτυχία του Πιρφόρου  :2funny:τα είπα ακριβώς όπως έγιναν έχοντας δει τον Πιρφόρο γιά μία ώρα!
  Αυτη η γκόμενα που ο Πίτσι είχε γνωρίσει μέσω ιντερνέτ τη δεύτερη μέρα του ζήτησε 50 ευρώ γιατί δεν είχε να φάει!Και τον τράβαγε στα μαγαζιά να της πάρει ρούχα  :2funny:γ'αυτό και την έκανε πέρα.
  Πες όλη την ιστορία με τον Πιρφόρο  :2funny: μπροστά ήσουν όταν πηγε να χορέψει και άρχισε να τρίβετε στην γκόμενα με την καβλωμένη πούτσα του  :2funny:και αυτή έλεγε πάρτε τον απο δω  :2funny: :2funny: :2funny:.Εετσι άγαρμπος είναι και ο Ρεντ γ'άυτό και δεν βγαζουν γκομενες.Το προβλημα ειναι οτι δεν το καταλαβαινουν να αλλαξουν!Ο Πιρφόρος λέει γιατί τι έχω?αυτές φταίνε!Πηγε Οδησσό σε μιά 35χρονη και σε 20 λεπτά τον έστειλε! :2funny:και τον κορό΄'ι'δευε μετά  :2funny:ποιά?η αποτυχημένη γριά  :2funny:Εκτός αυτού ο Πιρφόρος είχε πάρα πολυ χάλια ντυσιμο!Εντελώς κακόγουστα ντυμένος.Ολα αυτά τα είχα γραψει τότε οποιος θελει τα κοιτάει (νομιζω αυγουστος-σεπτεβριος 2009 ή 2010).
    Αυτό που δεν έχετε καταλάβει είναι ότι εγώ όπως και ο Πίτσι τότε (τώρα έχει αλλάξει τελείως γούστα :2funny:)εμείς είμαστε σεξομανείς.Δεν ήρθα τότε εγω Μολδαβία γιά να είμαι με μιά γκόμενα και να κάθομαι να παίζω τάβλι με τον Παναγιώταρο στο ΟΠΑ  :2funny:Εσύ μπορεί να πέρασες φανταστικά όχι όμως ο Πίτσι και ο Πιρφόρος!Η Μολδαβία είναι πολύ καλή να πας γιά απλό τουρισμό και να το συνδιάσεις με μια γκόμενα αν θες να  :knockinb:συνέχεια πας σε άλλα μέρη.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.911
Πόντοι
3.656
΄Καταρχήν εγώ ήμουν ο μόνος που πρόβλεψε την επιτυχία του Πίτσι  :2funny: :2funny:.

Εετσι άγαρμπος είναι και ο Ρεντ γ'άυτό και δεν βγαζουν γκομενες.

Αυτό που δεν έχετε καταλάβει είναι ότι εγώ όπως και ο Πίτσι εμείς είμαστε σεξομανείς.Δεν ήρθα τότε εγω Μολδαβία
γιά να είμαι με μιά γκόμενα και να κάθομαι να παίζω τάβλι με τον Παναγιώταρο στο ΟΠΑ :2funny:
πεστα ολα πορνομεταναστη  :grin: :grin: :grin: :rockon: :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
είχαν φέρει μαζί τους μια κοπέλα από Ελλάδα, Ρωσικής καταγωγής που είχε δικό της μπουρδελο στην Αχαρνών για να τους κάνει μετάφραση. Όταν λοιπόν αυτή ήταν απασχολημένη, έψαχναν μεταφραστή. Ο Πιτσι ήθελε να γαμαει μέρα νύχτα ασταμάτητα. :kneel:
Εδω τα μπέρδεψες λίγο με την Ντάρια πέρασε από Μολδαβία την άλλη φορά που πήγε Ουκρανία στο Τσερνοφτσί.Ο Πίτσι τότε είχε μεγάλη επιτυχία στις γυναίκες γιατί 10 χρόνια πριν ήταν πολυ χαζότερες και έχουν τρομερες διαφορες από τώρα.Τώρα έχουν ξυπνίσει,τότε ότι και να τους έλεγες το πίστευαν  :2funny:.Τωρα πρεπει να τους αποδειξεις αυτα που τους λες.Π.Χ. λέω ότι είμαι διάσημος είναι επιφυλακτικές δεν μου λένε ότι λέω ψέματα,ψαρώψνουνε λιγάκι γιατί το ντύσιμο μου δεν είναι συνηθισμένο και έχω τον αέρα του διάσημου στη συμπεριφορά μου αλλά αν δεν ανοιξω το google δεν καταλαβαινουν το μέγεθος της διασημότητας μου  :2funny:νομιζουν απλος οτι δουλευω show bussiness,Όταν ανοίγω το google ή το youtube παίφτει η ατομική βόμβα  :2funny:.Δυστηχως στην εποχη μας είναι έτσι!Κοιτάνε τα πάντα οι καργιόλες! :2funny:.
 Η πλάκα είναι ότι με τον Πίτσι κανεις δεν πιστεψε ότι θα εχει τρομερη επιτυχία μόνο εγω με το που τον είδα το είπα με σιγουριά!Και έχει ύψος ούτε 1,60!Ολοι οι γαμιάδες του σά'ι'τ  :jerking: :2funny: έλεγαν τα αντίθετα γιά τον Πίτσι Του Πίτσι ενώ ο θεός του έδωσε εμφάνιση δεν του εδωσε μυαλό όταν μίλαγε κ εγω μετεφραζα ποτέ δεν μετέφραζα ότι έλεγε γιατί ήταν μαλακίες  :2funny:έλεγαεντελώς άλλα!Και οι γκόμενες έπαιφταν.Το ίδιο μου είχε πει ότι έκανε και η Ντάρια άλλα της έλεγε ο Πίτσι και άλλα μετέφραζε  :2funny:.
   Κάμιά φορά γράφουμε στο Viber και όταν πηγαίνω Αθήνα περνάω από το μαγαζί στην Αχαρνών που συχνάζει και μιλάμε λιγάκι.

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Εγώ μιλάω πως περάσαμε φανταστικά σαν παρέα και δεν εννοώ τις επιτυχίες που μπορεί να είχε ο καθένας.
Μιλάω για χειμώνα 2009 που όντως ο Πιτσι με την Νταρια πήγαν Ουκρανία για να συναντήσει μια γκομενα που είχε βρει στο mail.ru, αλλά γύρισε ακλαφτος και ξέσπασε στις Μολδαβεζες.
Όσο για τον Πυρφορο είναι όπως τα λες, ιδιαίτερα το σκηνικό στην ντισκοτέκ που με τον επιθετικό του τρόπο τρόμαξε τα κορίτσια και μου ζήτησαν να τον διώξω. Φυσικά δεν είχα καμιά δουλειά να το κάνω απλά με πήρε η μία από τις δύο και φύγαμε.
Επίσης επιβεβαιώνω ότι οι Μολδαβεζες πριν 10 χρόνια με τις σημερινές δεν έχουν καμία σχέση και η αιτία είναι όλα αυτά που περιεγραψες.
Από προσωπική εμπειρία λέω όμως πως αν κάποιος προσαρμοστεί με τα νέα δεδομένα, ακόμα και τώρα μπορεί να περάσει καλά.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ μιλάω πως περάσαμε φανταστικά σαν παρέα και δεν εννοώ τις επιτυχίες που μπορεί να είχε ο καθένας.
Μιλάω για χειμώνα 2009 που όντως ο Πιτσι με την Νταρια πήγαν Ουκρανία για να συναντήσει μια γκομενα που είχε βρει στο mail.ru, αλλά γύρισε ακλαφτος και ξέσπασε στις Μολδαβεζες.
Όσο για τον Πυρφορο είναι όπως τα λες, ιδιαίτερα το σκηνικό στην ντισκοτέκ που με τον επιθετικό του τρόπο τρόμαξε τα κορίτσια και μου ζήτησαν να τον διώξω. Φυσικά δεν είχα καμιά δουλειά να το κάνω απλά με πήρε η μία από τις δύο και φύγαμε.
Επίσης επιβεβαιώνω ότι οι Μολδαβεζες πριν 10 χρόνια με τις σημερινές δεν έχουν καμία σχέση και η αιτία είναι όλα αυτά που περιεγραψες.
Από προσωπική εμπειρία λέω όμως πως αν κάποιος προσαρμοστεί με τα νέα δεδομένα, ακόμα και τώρα μπορεί να περάσει καλά.
Με αυτή τη γκόμενα έγραφα εγώ από τη σελίδα του αντί γιά τον Πίτσι και είχε ξετρελαθεί  :2funny:όταν ήταν στο δρόμο την πήρε τηλέφωνο και Ρωσσικά δεν ήξερε τον ρώτησε ποιός τα έγραψε όλα αυτά τα γλυκά λόγια?Ο Πίτσι λόγο αγαθωσύνης είπε ένας φίλος μου  :2funny:αυτή ξενέρωσε και δεν ξανασήκωσε το τηλέφωνο  :2funny:Πηγε εντελώς λαθος εποχή γιατί τοτε είχαν τρομοκρατηθει με την γρίπη των πτηνών και ήταν τα πάντα κλειστά  :2funny:!
  Είχε ξαναπάει Ουκρανία μόνος του και με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έδινε το ακουστικό....μου έλεγε μιλα με τον τελωνιακό.....μιλα με τον τροχονόμο.....μιλα με την Ιερόδουλο  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Γιά μένα το πέρασα φανταστικά σημαίνει πήδηξα 5-6 γκομενάρες  :2funny:να είμαι με μία και να κυκλοφωρώ χεράκι χεράκι και να την κουβαλάω μαζι μου βαριέμαι!π.χ. Ελλάδα όλο Φυλής και Μεταξουργείο είμαι καθε μερα όταν πάω  :2funny:και περνάω πολύ ωραία  :2funny:ντύνομαι όσο πιό φτηνά γίνεται παίρνω και ένα τηλέφωνο των 50-60 ευρώ γιά να μη μου το φάνε και πηγαίνω στα πηδηχτήρια  :2funny:

prwtaris

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ομορφη πόλη, ήσυχη και απειρο πρασινο.. Αλλά δύσκολα χωρίς γλώσσα, πολύ δυσκολα..
3 μέρα εδώ κ τρομερά δύσκολο να συνεννοηθείς με κάποιον. Κουτσοαγγλικα, ευτυχώς με σώζουν τα σέρβικα που έχουν καποια ψιλά κοινά με τα ρώσικα. Γεμάτο ωραίες γυναίκες, αλλά αν είσαι αχαμπάριαστος απο γλώσσα, με ποιόν να μιλήσεις; Αναγκαστικά λοιπόν στο δωμάτιο.
Θέα απίστευτη, Bristol hotel, 11ος όροφος, φαγητό Kozlova καλούλα μπύρα και αξιοπρεπές φαγητό και μια καλή αυλή για τα εδώ δεδομένα. Καλά να περνάτε

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.911
Πόντοι
3.656
το κισιναου αξιζει μια επισκεψη για τουριστικους λογους κ κολοβαρεμα μιας δυο ημερων
για το χομπυ βαλτε χ
δεν υπαρχει πεδιο για τουριστες εκτος αν το φυσανε το χρημα δηλ 500αρια την μερα κ βαλε
κ παλι δυσκολο ν ανακαλυψεις τισ διαθεσιμες χωρις ινσαιντ ινφο ,αλλα απο που και απο ποιον?
μαγικη εικονα
η πλειοψηφια λειπει στην ευρωπη μονιμα
σαιτ δεν υπαρχει στην ουσια τιντερ μαμπα κλπ δεν εχουν συμετοχη
αυτα τα ολιγα  :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.911
Πόντοι
3.656
    Να σου πω τι θα γίνει........θα σου έρθουν όπως ήρθε τότε ο Πίτσι με τον Πιρφόρο.....στην αρχή θα νομίσουν ότι θα βγάλουν γκόμενες.....μετά από 2 μέρες τα χύσια θα φτάσουν μέχρι το κεφάλι  :2funny:....
σωστο το ποστ του μιτσου αλλα αναφερεται σε παλιοτερες εποχες
πλεον ουτε 30αρες καλες υπαρχουν διαθεσιμες σε τουριστες

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.911
Πόντοι
3.656
Η πολη  του κισιναου στο κομμάτι που αντιστοιχει σε αυτουσ που δουκςυιυν εξωτερικο βασικα γερμανια οικοδομεσ κλπ εχει υψηλο εισοδημα
Δηλ απλα δυο αδερφια 20_24 χρονων που δουκευιυν γερμανια σε βαριεσ δουλειεσ εχουν 4500 μηνα εισοδημα
Αν δουκςυι κι ο πατερας κι η μανα τοτε παμε σε 6_7000 το μηνα
Ποσα ασυληπτα πρι ετων για εδω κ φυσικα κ γιαβελλαδα η ιταλια
Εξ ου ολες οι γλομενεσ ειναι κβατζωμςνεσ με νεαρουσ που πλειν εχουν λεφτα πιο πολλα λι απο εναν αλλοδαπο ειδικα νοτιο ετρωπαιο οποτε το γκειμ εχει ληξει
Αυτικινητα κλπ πεντε κλασεις πανω απο πατρα η θεσαλινικη
Αυτο για ενα 30-40%
Που ειναι ομως τεραστιο
Εν ολογοισ παιχτες
Νιμου κισιναου τέλος για ολουσ
Κατι φλομπεσ κ πιυρες εχουν ξεμεινει
Οσοι κμαν προσελθετε

:respect:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.911
Πόντοι
3.656
Επισης μια νεαρη παιρνει το γκομενο κ παει γερμανια αυριο κ στην χειροτερη παιρνουν μαζι 2400-3000 το μηνα

Τι να κατσει να λεει εδω ?
Εξ κ δεν εχει τιποτα

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Η πολη  του κισιναου στο κομμάτι που αντιστοιχει σε αυτουσ που δουκςυιυν εξωτερικο βασικα γερμανια οικοδομεσ κλπ εχει υψηλο εισοδημα
Δηλ απλα δυο αδερφια 20_24 χρονων που δουκευιυν γερμανια σε βαριεσ δουλειεσ εχουν 4500 μηνα εισοδημα
Εξ ου ολες οι γλομενεσ ειναι κβατζωμςνεσ με νεαρουσ που πλειν εχουν λεφτα πιο πολλα λι απο εναν αλλοδαπο ειδικα νοτιο ετρωπαιο οποτε το γκειμ εχει ληξει
Αυτο για ενα 30-40%
Που ειναι ομως τεραστιο
Εν ολογοισ παιχτες
Οσοι κμαν προσελθετε

Συμφωνώ απόλυτα με ότι γράφεις. Η ανατολική Ευρώπη έχει πλέον τελειώσει ως πηγή φτηνού μουνιού. Έχω δε φίλους Ελληνοαμερικανούς που έρχονται Ελλάδα και ψωνίζουν νεαρές κοπέλες για πήδημα, η εικόνα της παρακμής συμπληρώνεται από την ποιότητα των εκδιδόμενων γυναικών η οποία κατέρχεται συνεχώς προιόντος του χρόνου

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Η πολη  του κισιναου στο κομμάτι που αντιστοιχει σε αυτουσ που δουκςυιυν εξωτερικο βασικα γερμανια οικοδομεσ κλπ εχει υψηλο εισοδημα
Αυτο για ενα 30-40%
Που ειναι ομως τεραστιο
Εν ολογοισ παιχτες
Οσοι κμαν προσελθετε

ΟΛιγο ασχετο αλλα αξιζει να αναφερθει...
Το αυτοκινητο δεν δειχνει σε καμια περιπτωση ουτε το βιωτικο επιπεδο του πληθυσμου, ουτε το κοστος ζωης γενικα.
Οι των πρωην σοσιαλιστικων δημοκρατιων κουβαλανε τετοια κομπλεξ και τετοια καταλοιπα απο τις στερησεις των προηγουμενων γενεων που εχουν αναγκη επιδειξης πλουτου... Γιαυτο οταν παει καποιος εκει βλεπει τετοια αμαξια και αρχιζει να λεει...""""τι γινεται ρε πουστη μου εδω;"""""  Θα σας δωσω ενα κτυπητο παραδειγμα... Πας Κινα που μεχρι πριν 20 χρονια το 95% του πληθυσμου βρισκοταν κατω απο τα ανεκτα ορια της φτωχιας και το Πορσικο, το Μερσεντες, το Αουντι Α6 και Α8 που θα δεις σε κανουν να αναρωτιεσαι σε πια χωρα βρισκεσαι... Η απαντηση ειναι μια και μονο....ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΛΟΥΤΟΥ.... Πας διπλα Ιαπωνια... Βλεπεις στο δρομο κατα πλειοψηφια κατι περιεργα αυτοκινητα γνωστων εταιρειων μεν αλλα κατι μοντελα που ουτε τα εχεις ξαναδει, και που μοιαζουν σαν κατι  κουτια με ροδες. Κακασχημα στην κυριολεξια, αλλα αυτο βολευει τον Ιαπωνα, που δεν εχει αναγκη επιδειξης πλουτου ειτε λογω κουλτουρας, ειτε γιατι εχουν περασει 3 γενιες απο τοτε που η Ιαπωνια ητανε φτωχη. Το ιδιο συμβαινει και με τα σπιτια στην Ιαπωνια... Φυλακες στην κυριολεξια. Ειμαι δε σιγουρος οτι η πλειοψηφια αυτων που κατεχουν τα Πορσικα και τις Μπενζ στην Μολδαβια μενουν σε αυτα τα αθλια διαμερισματα των 40 τετρ. μετρων.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.911
Πόντοι
3.656
Ελευθεριε καλημερα
εχεισ πολυ δικιο σε αυτα που λες και ισχυουν πχ σε ολη την ουκρανια η και στην ρουμανια ακομα
αλλα
στο Κισιναου δεν ειναι ετσι
οπως προειπα ηρθα εκτοσ απο βολτα
μηπως και  βρω πεντε ατομα για εναν φιλο σερβο εργολαβο στο Μοναχο
ηδη βρηκα λοιπον
δυο αδερφια ο πατερας τουσ κ δυο ασχετοι με αυτουσ
ΟΛΟΙ αυτοι που ανεφερα μολισ γυρισαν απο Φουλντα που δουλευαν δυο χρονια με 2200 καθαρ το μηνα
κ μοναχο που παν τωρα τελοσ αυγουστου η συμφωνια ειναι 18 μηνες με 2000 καθαρα κ σπιτι πληρωμενο
α
σαν αυτους ειναι πολλοι
απο την στιγμη που η γερμανια ανοιξε κ ψαχνει για μολδαβους εργατεσ δημιουργηθηκε μια ολοκληρη κοινωνια στο κισιναου με εισοδηματα απο 2-4-0000 ΤΟ ΜΗΝΑ
αΥΤΟΙ λοιπον που ειναι πολλοι δεν ειναι γιαλατζι οπως ουκρανοι κ ρουμανοι κλπ που κανουν το σκατο τους παξιμαδι κ με 400-700 εισοδημα κοιταν να παρουν κανα παλιομερσεντεσ να λεν εχω μεσρσεντες
εδω κισιναου τα λεφτα ειναι φανερα
τα αμξια ειναι καινουρια μεχρι 7ετιασ αξιασ απο 10000 και πανω
τα σπιτια ειναι τα πιο πολλα ανακαινισμενα σε πειπεδο πολυ καλο
η καταναλωση στα μαγαζια βαραει κοκινα
οποτε πολυ σωστα αυτα που λες κι ετσι ειναι παντου στις ανατ χωρες το κσισναου ομως απο τελει εξαιρεση
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΠΟΛΛΑ οσο κραταει η οικοδομη στν γερμανια
δηλ αλλα 4-5 χρονια

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 58

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.911
Πόντοι
3.656
Τα σπιτια ειναι καλα
Εδψ ειναι μια απλη πολυκατοικια που νοικιαζω ανακαινισμενο

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 67
  • image.jpg
    image.jpg
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 151

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.911
Πόντοι
3.656
βαζω κ δυο φωτο απο παρκινγκ απο κατω
αλλα πορδομεταναστης  :respect:
για να καταλαβεις οτι δεν ειναι αυτη η φαση που αναφερεσαι
γιιλατζι ντεμεκ αλλα βουλγαρια ρουμανια κλπ
εδω πλεον
πολλα ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ στην πραξη
εισοδηματα απο γερμανια 3-4-6000 το μηνα ,αναλογα ποσοι αντρες εχει η οικογενεια για πολυ καιρο ακομα
οποτε νιμου γιοκ για γαμπρους ευρωπαιους μεσου αλλα και υψηλου εισοδηματος :walkingpenis:
δεν υπαρχει στορυ η κινητρο για τις ντεβουσκες πλεον
υπαρχουν απειροι νεαροι κ λιγοτερο νεαροι με λεφτα κ αυτοκινητα κ διαμονη στην γερμανια παντου
Πριν απο τα τρια χρονια αυτα ηταν σποτ σημεια
Τωρα ειναι το μισο κισιναοθ ετσι
Εξ και βαλτε χ γενικως
δεν υπαρχουν ΚΑΛΕΣ ξεμπαρκες γκομενες κ δη 25 και κατω
κατι μπαζα εχουν ξεμεινει κι οι πουρες με δυο παιδια κ πεντακοσια προβληματα
οσοι κμαν προσελθετε  :respect:

Συνημμένα

• F625DC3A-DFE7-4EB9-B427-2DFCE9D5C3F0.jpeg
    F625DC3A-DFE7-4EB9-B427-2DFCE9D5C3F0.jpeg
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 60
  • 245C3129-1A3C-4260-980E-EB057C3B39F3.jpeg
    245C3129-1A3C-4260-980E-EB057C3B39F3.jpeg