dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Εσυ παλι τι δουλειά έχεις με την ανατολική Ευρώπη? κάτσε στη μιζέρια της Ελλάδας .Δημητρακη αν εισαι αρσενικος που μαλλον δεν εισαι καλα εχω δει και τη βλακοφατσα σου να του τα πεις στα μουτρα του flower να σου δωσει και δυο χαστουκια να ισιωσεις σου ριχνει και δυο κεφαλια! Πορνομεταναστη της πουτσας
Γελάω μαζί σας που πάτε να υποστηρίξετε ο ένας τον άλλον! Ελπίζω να μη σου είπε αυτός να τα γράψεις αυτά και να τα γράφεις από μόνος σου.Φυσικό είναι να γελάω με τα χάλια σας.Οπως φυσικό είναι να τον θαυμάζεις γιατί τουλάχιστον αυτός έκανε την προσπάθεια του...πηγε έπαιξε και έχασε.Εσύ κάθεσαι Ελλάδα και .
Ας μας πει ποιοί είναι αυτοί οι κακοί άνθρωποι που ακούω τόσα χρόνια και του πήραν το μαγαζί όπως λέει γιατί δεν πάει το μυαλό μου?Το περίεργο είναι ότι όταν έφυγε το ΟΠΑ εμεινε κλειστό γιά 2 μήνες!Αν είχε τόσο μεγαλη αξια γιατί δεν ανοιξε αμέσως?Και τώρα νομίζω κλειστό είναι?
Εγώ ξέρω ότι χρώσταγε σε τρεις Τουρκους!με τον έναν μιλαγα και τους αλλους τους ειδα που ηρθαν και τον έψαχναν (δε νομιζω οτι ηρθαν ετσι να ψαχνουν καποιον και να λενε οτι τους χρωσταει λεφτα).Τωρα για τους Ελληνες που λένε οτι τους χρώσταγε δεν μπορώ να ξερω ουτε για της τράπεζες.Παντα μιλαω με αποδειξεις και λεω οτι ειδα.
Δε διαφωνω οτι μπορει να τους εχει ξεχρεώσει,εσύ όμως τι ανακατεύεσαι και γράφεις .