Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη αν εισαι αρσενικος που μαλλον δεν εισαι καλα εχω δει και τη βλακοφατσα σου να του τα πεις στα μουτρα του flower να σου δωσει και δυο χαστουκια να ισιωσεις σου ριχνει και δυο κεφαλια! Πορνομεταναστη της πουτσας
Εσυ παλι τι δουλειά έχεις με την ανατολική Ευρώπη? :2funny:κάτσε στη μιζέρια της Ελλάδας :2funny:.
  Γελάω μαζί σας που πάτε να υποστηρίξετε ο ένας τον άλλον! :2funny: :jerking:Ελπίζω να μη σου είπε αυτός να τα γράψεις αυτά και να τα γράφεις από μόνος σου.Φυσικό είναι να γελάω με τα χάλια σας.Οπως φυσικό είναι να τον θαυμάζεις γιατί τουλάχιστον αυτός έκανε την προσπάθεια του...πηγε έπαιξε και έχασε.Εσύ κάθεσαι Ελλάδα και  :jerking: :2funny:.
  Ας μας πει ποιοί είναι αυτοί οι κακοί άνθρωποι που ακούω τόσα χρόνια και του πήραν το μαγαζί όπως λέει γιατί δεν πάει το μυαλό μου?Το περίεργο είναι ότι όταν έφυγε το ΟΠΑ εμεινε κλειστό γιά 2 μήνες!Αν είχε τόσο μεγαλη αξια γιατί δεν ανοιξε αμέσως?Και τώρα νομίζω κλειστό είναι?
  Εγώ ξέρω ότι χρώσταγε σε τρεις Τουρκους!με τον έναν μιλαγα και τους αλλους τους ειδα που ηρθαν και τον έψαχναν (δε νομιζω οτι ηρθαν ετσι να ψαχνουν καποιον και να λενε οτι τους χρωσταει λεφτα).Τωρα για τους Ελληνες που λένε οτι τους χρώσταγε δεν μπορώ να ξερω ουτε για της τράπεζες.Παντα μιλαω με αποδειξεις και λεω οτι ειδα.
    Δε διαφωνω οτι μπορει να τους εχει ξεχρεώσει,εσύ όμως τι ανακατεύεσαι και γράφεις  :2funny: :jerking:.

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Εσυ παλι τι δουλειά έχεις με την ανατολική Ευρώπη? :2funny:κάτσε στη μιζέρια της Ελλάδας :2funny:.
  Γελάω μαζί σας που πάτε να υποστηρίξετε ο ένας τον άλλον! :2funny: :jerking:Ελπίζω να μη σου είπε αυτός να τα γράψεις αυτά και να τα γράφεις από μόνος σου.Φυσικό είναι να γελάω με τα χάλια σας.Οπως φυσικό είναι να τον θαυμάζεις γιατί τουλάχιστον αυτός έκανε την προσπάθεια του...πηγε έπαιξε και έχασε.Εσύ κάθεσαι Ελλάδα και  :jerking: :2funny:.
  Ας μας πει ποιοί είναι αυτοί οι κακοί άνθρωποι που ακούω τόσα χρόνια και του πήραν το μαγαζί όπως λέει γιατί δεν πάει το μυαλό μου?Το περίεργο είναι ότι όταν έφυγε το ΟΠΑ εμεινε κλειστό γιά 2 μήνες!Αν είχε τόσο μεγαλη αξια γιατί δεν ανοιξε αμέσως?Και τώρα νομίζω κλειστό είναι?
  Εγώ ξέρω ότι χρώσταγε σε τρεις Τουρκους!με τον έναν μιλαγα και τους αλλους τους ειδα που ηρθαν και τον έψαχναν (δε νομιζω οτι ηρθαν ετσι να ψαχνουν καποιον και να λενε οτι τους χρωσταει λεφτα).Τωρα για τους Ελληνες που λένε οτι τους χρώσταγε δεν μπορώ να ξερω ουτε για της τράπεζες.Παντα μιλαω με αποδειξεις και λεω οτι ειδα.
    Δε διαφωνω οτι μπορει να τους εχει ξεχρεώσει,εσύ όμως τι ανακατεύεσαι και γράφεις  :2funny: :jerking:.
Οτι και να εχει γινει εσυ τι δουλεια εχεις να γραφεις τι χρωσταει και αν χρωσταει τι εισαι η κουτσομπολα της μολδαβιας;; κοιτα γαμα καμια ταλαιπωρη γρια και ασε τις ρουφιανιες αντε πορνομεταναστη της κακιας ωρας

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οτι και να εχει γινει εσυ τι δουλεια εχεις να γραφεις τι χρωσταει και αν χρωσταει τι εισαι η κουτσομπολα της μολδαβιας;; κοιτα γαμα καμια ταλαιπωρη γρια και ασε τις ρουφιανιες αντε πορνομεταναστη της κακιας ωρας
δικηγόρος του είσαι? :2funny:όποιος δε λέει ψέματα δεν έχει να φοβιθεί τίποτα  :2funny:.
  Εγώ πήγα εκεί και είδα κάτι φουκαράδες και ότι όλα όσα γράφαν ήταν ψέματα  :2funny:στο ΟΠΑ ούτε θυλικιά γάτα δεν έμπαινε  :2funny:και οι εκεί Ελληνες ηταν κατι κακομοίρηδες και κάτι γερόντια που έπαιζαν τάβλι και χαρτιά  :2funny:ακόμα γελάω με τους φουκαράδες που είδα  :2funny:μπηκε τότε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και έπεσε πάρα πολύ γέλιο  :2funny:εσυ εισαι ακομα χειροτερος γιατι δεν πηγαινεις καν σε αυτα τα μέρη  :2funny:.Βεβαίως και μας ενδιαφέρει η αλήθεια  :2funny:πήγα εκεί και ξεσκέπασα όλους τους ψεύτες  :2funny:.Για το αν χρωσταει ακομα ισως το μάθω.Είχα τον ενα Τουρκο απο τοτε στο Facebook,εχω να του γραψω 3 χρόνια και δε θυμαμαι πως τον λέγαν αν το θυμιθω θα του γράψω και θα μου πει.Απλά πράγματα  :)
  Εχει πλάκα που και εδώ οι φουκαράδες που έχουν έρθει κάνουν φιγούρα  :2funny:βγάζουν μιά φώτο σε μιά ταράτσα με θέα ολη την πόλη και την ανεβάζουν στο Facebook  :2funny: ενώ μένουν σε ένα δωματιο στην ακρη της πόλης  :2funny:και δεν εχουν ουτε αμάξι  :2funny:.

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
δικηγόρος του είσαι? :2funny:όποιος δε λέει ψέματα δεν έχει να φοβιθεί τίποτα  :2funny:.
  Εγώ πήγα εκεί και είδα κάτι φουκαράδες και ότι όλα όσα γράφαν ήταν ψέματα  :2funny:στο ΟΠΑ ούτε θυλικιά γάτα δεν έμπαινε  :2funny:και οι εκεί Ελληνες ηταν κατι κακομοίρηδες και κάτι γερόντια που έπαιζαν τάβλι και χαρτιά  :2funny:ακόμα γελάω με τους φουκαράδες που είδα  :2funny:μπηκε τότε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και έπεσε πάρα πολύ γέλιο  :2funny:εσυ εισαι ακομα χειροτερος γιατι δεν πηγαινεις καν σε αυτα τα μέρη  :2funny:.Βεβαίως και μας ενδιαφέρει η αλήθεια  :2funny:πήγα εκεί και ξεσκέπασα όλους τους ψεύτες  :2funny:.Για το αν χρωσταει ακομα ισως το μάθω.Είχα τον ενα Τουρκο απο τοτε στο Facebook,εχω να του γραψω 3 χρόνια και δε θυμαμαι πως τον λέγαν αν το θυμιθω θα του γράψω και θα μου πει.Απλά πράγματα  :)
  Εχει πλάκα που και εδώ οι φουκαράδες που έχουν έρθει κάνουν φιγούρα  :2funny:βγάζουν μιά φώτο σε μιά ταράτσα με θέα ολη την πόλη και την ανεβάζουν στο Facebook  :2funny: ενώ μένουν σε ένα δωματιο στην ακρη της πόλης  :2funny:και δεν εχουν ουτε αμάξι  :2funny:.

Ενω εισαι εισαι μαγκας που κοτσομπολευεις τι κανει ο καθενας; και ναι δικηγορος του ειμαι

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ενω εισαι εισαι μαγκας που κοτσομπολευεις τι κανει ο καθενας; και ναι δικηγορος του ειμαι
Εγώ πήγα να τον προηδοποιήσω μην τον βρει κανενα κακό!γιατί είναι πολύ αγαθός.Και έχω τη συνειδηση μου ησυχη.Αν και με τη μυστικοπάθεια που έχετε και την τάση να κρύβεται ότι γίνεται μπορεί να μη μάθουμε και τίποτα ότι και να γίνει.
  Οχι θα σας αφήσω να γράφεται ψέματα και  :2funny: :jerking:Είμαι γεννημένος Σέρλοκ Χολμς  :2funny: αποκάλυψα όλα τα ψέματα του Σκυλοχάλια,τα ψέματα που έγραφαν γιά τη Μολδαβία,το λούσιμο με μπογιά του Dirty  :2funny:.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
Σα τα σκυλιά τρώγεστε!
Μια και μόνη συμβουλή,πότε σε στέκια που συχνάζουν Έλληνες στο εξωτερικό και ειδικά μόνιμοι,το παιχνίδι πάντα παίζεται αλλού!

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Εγώ πήγα να τον προηδοποιήσω μην τον βρει κανενα κακό!γιατί είναι πολύ αγαθός.Και έχω τη συνειδηση μου ησυχη.Αν και με τη μυστικοπάθεια που έχετε και την τάση να κρύβεται ότι γίνεται μπορεί να μη μάθουμε και τίποτα ότι και να γίνει.
  Οχι θα σας αφήσω να γράφεται ψέματα και  :2funny: :jerking:Είμαι γεννημένος Σέρλοκ Χολμς  :2funny: αποκάλυψα όλα τα ψέματα του Σκυλοχάλια,τα ψέματα που έγραφαν γιά τη Μολδαβία,το λούσιμο με μπογιά του Dirty  :2funny:.
Α καλα πρεπει καπου να χανεις λαδια εσυ

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Σα τα σκυλιά τρώγεστε!
Μια και μόνη συμβουλή,πότε σε στέκια που συχνάζουν Έλληνες στο εξωτερικό και ειδικά μόνιμοι,το παιχνίδι πάντα παίζεται αλλού!
Φιλε εχω παει 7 φορες μολδαβια μια χαρα περασα με τους Ελληνες! Ουτε τα κοτσομπολια με ενοιαζαν ουτε τιποτα! Απλως πανε πολυ καρμηριδες πανω εχει και φτωχεια πολυ!

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
τυπε πολυ τριβεσαι στον μεγιστο μυστη δημητρακη παδων των ρωσιων. μηπως ψαχνεσαι να σου τον σφυριξει λιγο? :S

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σα τα σκυλιά τρώγεστε!
Δυστηχώς εκεί δεν έχει τίποτα να δεις!Το μόνο μέρος που έχει πουτάνες είναι το Ντεζαβού ένα μπαρ 20 τετραγωνικά  :2funny:που σου ζητάνε 100 ευρώ την ώρα  :2funny:τα έχω γραψει όλα όταν πήγα Οκτώβριο του 2014 και είχα βάλει και πλο'υσιο φωτογραφικό υλικό από τους φουκαράδες εκεί  :2funny:που δε γαμάγαν τίποτα αλλά μόνο τάβλι και χαρτιά έπαιζαν  :2funny:

Φιλε εχω παει 7 φορες μολδαβια μια χαρα περασα με τους Ελληνες! Ουτε τα κοτσομπολια με ενοιαζαν ουτε τιποτα! Απλως πανε πολυ καρμηριδες πανω εχει και φτωχεια πολυ!
Και τώρα θυμίθηκες να γράψεις  :jerking: :2funny:Αν είχες πάει όπως λες θα έβλεπες ότι δεν ειναι και πολύ χειρότερα απο την Ελλάδα!Ελλάδα εγω βλέπω πολύ περισσότερη φτώχια και κακομοιριά μιλάω γιά το 2014.Τουλάχιστον στο Κισινιώφ Λεφτά υπάρχουν γιατί από τα 3,5 εκατομύρια πάνω από 1.000.000 δουλεύει στη Ρωσσία και πανω απο 600.000 στην Ευρώπη.Και δουλεύουν σα σκυλιά και τα στέλνουν όλα στο σπίτι!Τότε ήθελαν βίζα για να πάνε Ε.Ε. και όλο και κάτι έβρισκες τώρα που πάνε ευρώπη χωρις βίζα γιά 90 μέρες εκτός του ότι πανω από 30% του πλυθισμού έχει πάρει Ρουμάνικα διαβατήρια και μπορούν να μείνουν στην Ε.Ε. όσο θέλουν δεν έχει μείνει πιά κανένας εκεί  :2funny:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
Δυστηχώς εκεί δεν έχει τίποτα να δεις!Το μόνο μέρος που έχει πουτάνες είναι το Ντεζαβού ένα μπαρ 20 τετραγωνικά  :2funny:που σου ζητάνε 100 ευρώ την ώρα  :2funny:τα έχω γραψει όλα όταν πήγα Οκτώβριο του 2014 και είχα βάλει και πλο'υσιο φωτογραφικό υλικό από τους φουκαράδες εκεί  :2funny:που δε γαμάγαν τίποτα αλλά μόνο τάβλι και χαρτιά έπαιζαν  :2funny:

Παλίκαρε έχω μείνει χρόνια στα μέρη αυτά και σπάνια χρειάστηκε να ψάξω για πουτάνες,αν είσαι πουτανιάρης δε χρειάζεται να πας ούτε Μολδαβία ούτε Ρωσία ούτε Ουκρανία για να τις βρεις.
Μόλις χθες γαμούσα μία απ'το χωρίο σου την Πετρούπολη,είχε έρθει λέει να γαμηθεί στην Αθήνα για να βγάλει λεφτά να πληρώσει το μπακάλικο στη γειτονιά της και να αγοράσει λίγο σαλάμι να περάσει τη σταρα νοβα γκοντινα.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
Δημητράκη πες το ντε ότι είσαι βλαμμένο-καθυστερημένο...και κάθομαι και ασχολούμαι μαζί σου.
Γεμάτος όλος ο πλανήτης από Ρωσίδες πουτάνες,από χόμπι το κάνουν όχι γιατί πεινάνε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητράκη πες το ντε ότι είσαι βλαμμένο-καθυστερημένο...και κάθομαι και ασχολούμαι μαζί σου.
Γεμάτος όλος ο πλανήτης από Ρωσίδες πουτάνες,από χόμπι το κάνουν όχι γιατί πεινάνε.
Αλλη μπαρούφα είπες  :2funny:οι πιό νέες Ρωσσίδες πουτάνες στην Ελλάδα είναι 40 ετών που είχαν έρθει πριν από 20 χρόνια.Βεβαια ακόμα και οι Βουλγάρες σας παραμυθιάζουν ότι είναι Ρωσσίδες  :2funny:Αν κάποια θελει να το κάνει από χόμπι το κάνει κ εδώ  :2funny:γιατί να πάει στην Ελλάδα?Εγώ πάντος απ'όλες που έχω γνωρίσει άντε μία στις 100 να το κάνει από χόμπι  :2funny:2-3 εχω στο συνολο γνωρισει που το κανουν από χόμπι.
  Δε μας είπες που έμενες? :2funny:πρέπει να έμενες πολλά χρόνια Μολδαβία,Ουκρανία και Ρωσσία γιατί βλέπω ξέρεις τα πάντα γύρω από την κατάσταση τη ζωη και τη φτώχια σε αυτά τα μέρη (στον ύπνο σου)  :jerking: :2funny:

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
τυπε πολυ τριβεσαι στον μεγιστο μυστη δημητρακη παδων των ρωσιων. μηπως ψαχνεσαι να σου τον σφυριξει λιγο? :S
Ελατε παρεα και οι δυο σας να μου κλασετε τ αρχιδια μυρωδιαδες

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Αυτος ο δημητρακης μιλαμε και καμμενο εντελως ολος ο πλανητης ειναι τιγκα στις ρωσιδες και νομιζει οτι ανακαλυψε την Αμερικη ο τριχαζος

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
Αλλη μπαρούφα είπες  :2funny:οι πιό νέες Ρωσσίδες πουτάνες στην Ελλάδα είναι 40 ετών που είχαν έρθει πριν από 20 χρόνια.Βεβαια ακόμα και οι Βουλγάρες σας παραμυθιάζουν ότι είναι Ρωσσίδες  :2funny:Αν κάποια θελει να το κάνει από χόμπι το κάνει κ εδώ  :2funny:γιατί να πάει στην Ελλάδα?Εγώ πάντος απ'όλες που έχω γνωρίσει άντε μία στις 100 να το κάνει από χόμπι  :2funny:2-3 εχω στο συνολο γνωρισει που το κανουν από χόμπι.
  Δε μας είπες που έμενες? :2funny:πρέπει να έμενες πολλά χρόνια Μολδαβία,Ουκρανία και Ρωσσία γιατί βλέπω ξέρεις τα πάντα γύρω από την κατάσταση τη ζωη και τη φτώχια σε αυτά τα μέρη (στον ύπνο σου)  :jerking: :2funny:

Ρε χαμένο σε γλεντάτε όπως έκανε η Πάνια κάποτε,είσαι ειδική περίπτωση,ρίξε μια ματιά στα μπάνερ του site γεμάτο πουτανούλες απ'το χωριό σου είναι.
μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αλλη μπαρούφα είπες  :2funny:οι πιό νέες Ρωσσίδες πουτάνες στην Ελλάδα είναι 40 ετών που είχαν έρθει πριν από 20 χρόνια.Βεβαια ακόμα και οι Βουλγάρες σας παραμυθιάζουν ότι είναι Ρωσσίδες  :2funny:Αν κάποια θελει να το κάνει από χόμπι το κάνει κ εδώ  :2funny:γιατί να πάει στην Ελλάδα?Εγώ πάντος απ'όλες που έχω γνωρίσει άντε μία στις 100 να το κάνει από χόμπι  :2funny:2-3 εχω στο συνολο γνωρισει που το κανουν από χόμπι.
  Δε μας είπες που έμενες? :2funny:πρέπει να έμενες πολλά χρόνια Μολδαβία,Ουκρανία και Ρωσσία γιατί βλέπω ξέρεις τα πάντα γύρω από την κατάσταση τη ζωη και τη φτώχια σε αυτά τα μέρη (στον ύπνο σου)  :jerking: :2funny:

αυτο ειναι το λιγοτερο

εδω δες πλεον μια μελαμψη,κατι που ειναι τσιγγανες

το παιζουν απο κολομβια,βενεζουελα κλπ

εγω απορω πως το τρωνε μερικοι οτι ειναι οντως απο εκει

δλδ, μια απο βενεζουελα εκει που πεινανε,δεν θα παει καναδα,αμερικη,γερμανια να εκπορνευτει και θα ερθει στην ελλαδα?

μα αφου η πλειοψηφια νταβατζηδων ειναι αλβανοι,ρουμανοι,βουλγαροι και μερικοι ιδιοκτητες ελληνες

πως στο διαολο της βρηκαν απο την βενεζουελα?

και ομως,οτι μελαμψη βλεπω,της παρουσιαζουν απο κολομβια,βενεζουελα κλπ

φυσικα δεν το πιστεψα ποτε

..

τωρα οσες λενε ρωσιδες και μιλανε ρωσικα,ειναι μολδαβες η πλειοψηφια.. η κοντα απο κανα χωριο στα συνορα με την ρωσια η ουκρανια και γνωριζουν ρωσικα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αυτο ειναι το λιγοτερο

εδω δες πλεον μια μελαμψη,κατι που ειναι τσιγγανες

το παιζουν απο κολομβια,βενεζουελα κλπ

εγω απορω πως το τρωνε μερικοι οτι ειναι οντως απο εκει

δλδ, μια απο βενεζουελα εκει που πεινανε,δεν θα παει καναδα,αμερικη,γερμανια να εκπορνευτει και θα ερθει στην ελλαδα?

μα αφου η πλειοψηφια νταβατζηδων ειναι αλβανοι,ρουμανοι,βουλγαροι και μερικοι ιδιοκτητες ελληνες

πως στο διαολο της βρηκαν απο την βενεζουελα?

και ομως,οτι μελαμψη βλεπω,της παρουσιαζουν απο κολομβια,βενεζουελα κλπ

φυσικα δεν το πιστεψα ποτε

..

τωρα οσες λενε ρωσιδες και μιλανε ρωσικα,ειναι μολδαβες η πλειοψηφια.. η κοντα απο κανα χωριο στα συνορα με την ρωσια η ουκρανια και γνωριζουν ρωσικα
Αυτό έχει μεγαλύτερη πλάκα γιατί σε όσες μίλησα Ισπανικά από αυτές από τη (Βενεζουέλα) καμία δεν ήξερε  :2funny: :2funny: :2funny:Οι Μολδαβές που είναι από της πολεις μιλάνε Ρωσσικά άλλες κανονικά και άλλες λιγότερο,όσες είναι απο χωριά μπορεί να μην ξέρουν.Αυτό βέβαια δεν της εμποδίζει να λένε ότι είναι από τη Μόσχα  :2funny:
  Αυτός σήμερα είναι εντελώς αγράμματος  :2funny:

Παλίκαρε έχω μείνει χρόνια στα μέρη αυτά και σπάνια χρειάστηκε να ψάξω για πουτάνες,αν είσαι πουτανιάρης δε χρειάζεται να πας ούτε Μολδαβία ούτε Ρωσία ούτε Ουκρανία για να τις βρεις.
Μόλις χθες γαμούσα μία απ'το χωρίο σου την Πετρούπολη,είχε έρθει λέει να γαμηθεί στην Αθήνα για να βγάλει λεφτά να πληρώσει το μπακάλικο στη γειτονιά της και να αγοράσει λίγο σαλάμι να περάσει τη σταρα νοβα γκοντινα.
Πριν γράφεις αυτό  :jerking: :2funny:ότι ήρθε Ελλάδα γιατί δεν έχει λεφτά να γιορτάσει το νέο έτος :2funny:

Μετά μας γράφεις ότι το κάνουν από χόμπι και όχι γιά τα λεφτά :jerking: :2funny:
    Αυτό λέγεται σχιζοφρένεια  :2funny: :2funny: :2funny:.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
χαθηκαν τα κλωναρια

σας βουλωσε ο πορνομεταναστης ξανα  :2funny: