Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Άρα που καταλήγουμε ρε σεις? Ότι όλες έχουν πάει Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία κ τα τρώνε απο του ντόπιους εκεί? Δεν νομίζω οτι πλέον η Δυτική Ευρώπη έχει τόσο χρήμα κ υπάρχουν τόσοι πλούσιοι να τους τα τρώνε.

Φίλε μπήκε δυνατά στο παιχνίδι Ασία, Middle East και USA, ακόμα και Μόσχα ειδικά πριν την κρίση... Βάλε στο κοκτέηλ και ότι η δυτική ευρώπη είναι δίπλα πόρτα, οπότε δεν είναι τόσο δύσκολο και μια ξεπέτα ή μια δοκιμή να βρεις κάποιον έστω μεσαίο και όχι high-end και το κοκτέηλ τρόμου έχει φτιαχτεί.

Καταλήγουμε λοιπόν ότι κάθε χρόνο και χειρότερα, παλεύουμε να πάρουμε τους τελευταίους κόκκους γιατί δυτική ευρώπη δεν υπάρχουν καθόλου κόκκοι, κάνουμε το σταυρό μας που ζήσαμε έστω αυτά και λυπόμαστε τη νέα γενιά που θα τη βγάζει με πλαστικές κούκλες όπως είπε και ο Σπύρος...

Beluga

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
1.667
Πόντοι
201
Φίλε μπήκε δυνατά στο παιχνίδι Ασία, Middle East και USA, ακόμα και Μόσχα ειδικά πριν την κρίση... Βάλε στο κοκτέηλ και ότι η δυτική ευρώπη είναι δίπλα πόρτα, οπότε δεν είναι τόσο δύσκολο και μια ξεπέτα ή μια δοκιμή να βρεις κάποιον έστω μεσαίο και όχι high-end και το κοκτέηλ τρόμου έχει φτιαχτεί.

Καταλήγουμε λοιπόν ότι κάθε χρόνο και χειρότερα, παλεύουμε να πάρουμε τους τελευταίους κόκκους γιατί δυτική ευρώπη δεν υπάρχουν καθόλου κόκκοι, κάνουμε το σταυρό μας που ζήσαμε έστω αυτά και λυπόμαστε τη νέα γενιά που θα τη βγάζει με πλαστικές κούκλες όπως είπε και ο Σπύρος...

Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες αλλά να σου πω ποιός είναι ο προβληματισμός μου. Και στην Ασία και στην Δυτ. Ευρώπη και στην Αμερική ακόμα και στην Μέση Ανατολή δεν υπάρχουν πλέον τόσοι πολλοί ώστε να μπορέσουν να υποστυρίξουν όλες αυτές που έχουν εξαφανιστεί από την πρώην Αν. ΕΥρώπη και συγκεκριμένα από το Κισινάου. ΤΟ Κισινάου μέσα σε 2-3 χρόνια έχει ερημώσει. Θέλω να πω οτι προφανώς κατά την γνώμη μου οι περισσότρεες από αυτές ζουν με τα ελάχιστα στην Δ. Ευρώπη. Και έχω ένα συγκεκριμένο παράδειγμα από γκόμενα από Κισινάου που το έπαιζε μούρη εκεί κ πήγαινε στο γκόμενο στην Πορτογαλία που δούλευε σεκιούριτη σε ξενοδοχείο. Και δώσε ανέβασμα οι φώτος από το ξενοδοχείο (που δούλευε ο δικός της και δεν έμενε). Τέλοσπαντων φιλοσοφική η συζήτηση μας!!!

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες αλλά να σου πω ποιός είναι ο προβληματισμός μου. Και στην Ασία και στην Δυτ. Ευρώπη και στην Αμερική ακόμα και στην Μέση Ανατολή δεν υπάρχουν πλέον τόσοι πολλοί ώστε να μπορέσουν να υποστυρίξουν όλες αυτές που έχουν εξαφανιστεί από την πρώην Αν. ΕΥρώπη και συγκεκριμένα από το Κισινάου. ΤΟ Κισινάου μέσα σε 2-3 χρόνια έχει ερημώσει. Θέλω να πω οτι προφανώς κατά την γνώμη μου οι περισσότρεες από αυτές ζουν με τα ελάχιστα στην Δ. Ευρώπη. Και έχω ένα συγκεκριμένο παράδειγμα από γκόμενα από Κισινάου που το έπαιζε μούρη εκεί κ πήγαινε στο γκόμενο στην Πορτογαλία που δούλευε σεκιούριτη σε ξενοδοχείο. Και δώσε ανέβασμα οι φώτος από το ξενοδοχείο (που δούλευε ο δικός της και δεν έμενε). Τέλοσπαντων φιλοσοφική η συζήτηση μας!!!

Φίλε, όλα αναλογικά πάνε... ξεκινάμε από τα 10άρια που πάνε στους αντίστοιχους λεφτάδες, 9άρια, 8άρια, κοκ. Υπάρχει πολύς αντρικός πλυθησμός να απορροφήσει τα πάντα και σε δυσαναλογία εμφάνισης, δηλαδή ένα 5 άρι Ουκρανή που για δυτική ευρώπη φαντάζει 7άρι με ένα 8άρι άντρα πχ. Μετά υπάρχουν πολλά combos... άλλες απλά θέλουν οικογένεια, λιτά... άλλες σπόνσορες, άλλες ταξίδια, άλλες δουλειά και αρπαχτές.... ένα μεγάλο μπουρδέλο έγινε ο κόσμος απόταν παγκοσμιοποιήθηκε... και για κάθε αποτέλεσμα υπάρχει μία ιστορία.. τώρα λέμε για τις ανατολικές, μία ιστορία πχ. Πόσες ιστορίες υπάρχουν ακόμα για τη σάρα και τη μάρα που μαζεύτηκε ευρώπη απόλα τα μήκη κ πλάτη του κόσμου, άντρες, γυναίκες, παιδιά κλπ. άστα...

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα στη παρέα....έχω πάρα πολύ καιρό να γράψω ...παντρεύτηκα έκανα μωρό και δεν είχα τον ανάλογο χρόνο .Θέλω να σας πω ότι πραγματικά λιγόστεψαν οι γυναίκες που γαμουσαμε στο τζάμπα αυτό όμως δε σημαίνει ότι χάθηκαν κι όλας....εδώ είναι σαν εργοστάσιο που βγάζει συνέχεια γυναίκες .Όταν κάποιος πλέον έρχεται εδώ πρέπει να ξοδέψει κάτι παραπάνω για να περάσει καλά .Έχω εδώ ένα φίλο που τις βρίσκει στο δρόμο γιατί έχει τον τρόπο του είναι μάγκας γιατί ξοδεύει σε δώρα και λίγο χρήμα ...θα το επαναλάβω όπως παλιά τα έλεγα πουτανες καθαρές εδώ έχει λίγες .Οι περισσότερες είναι εργαζόμενες που πάνε με ξένους και όχι μόνο για να συμπληρώσουν το εισόδημά τους.Ο Φλάουερ που ήρθε πριν λίγο καιρό δεν έμεινε ούτε μια μέρα χωρίς να μαμησει ...γιατί ξέρει τον τρόπο επειδή έζησε εδώ....σπείρα θα με βρεις στο Ελ Γκρέκο και όποιος άλλος φίλος θέλει να με βρει...την αγάπη μου σε ολους

D

dude901123

Επισκέπτης
Καλησπέρα στη παρέα....έχω πάρα πολύ καιρό να γράψω ...παντρεύτηκα έκανα μωρό και δεν είχα τον ανάλογο χρόνο .Θέλω να σας πω ότι πραγματικά λιγόστεψαν οι γυναίκες που γαμουσαμε στο τζάμπα αυτό όμως δε σημαίνει ότι χάθηκαν κι όλας....εδώ είναι σαν εργοστάσιο που βγάζει συνέχεια γυναίκες .Όταν κάποιος πλέον έρχεται εδώ πρέπει να ξοδέψει κάτι παραπάνω για να περάσει καλά .Έχω εδώ ένα φίλο που τις βρίσκει στο δρόμο γιατί έχει τον τρόπο του είναι μάγκας γιατί ξοδεύει σε δώρα και λίγο χρήμα ...θα το επαναλάβω όπως παλιά τα έλεγα πουτανες καθαρές εδώ έχει λίγες .Οι περισσότερες είναι εργαζόμενες που πάνε με ξένους και όχι μόνο για να συμπληρώσουν το εισόδημά τους.Ο Φλάουερ που ήρθε πριν λίγο καιρό δεν έμεινε ούτε μια μέρα χωρίς να μαμησει ...γιατί ξέρει τον τρόπο επειδή έζησε εδώ....σπείρα θα με βρεις στο Ελ Γκρέκο και όποιος άλλος φίλος θέλει να με βρει...την αγάπη μου σε ολους

Γειά σου ρε Moldo. Την αγάπη και τα χαιρετίσματα από Κίεβο σαν μόνιμος πλέον. Έφτιαξαν το δρόμο από Ismail και δεν βολεύει πλέον αλλά σίγουρα κάποιο στιγμή θα περάσω.
Να σου ζήσει το μωράκι και όποτε έχεις χρόνο να μας δίνεις πληροφορίες που τόσο μας έλειψαν.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ευχαριστώ φίλε ...όσο για πληροφορίες νομίζω ότι αν κάποιος σοβαρά τις ζητήσει θα τις έχει....

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρε ο φίλος μου ο Δημητράκης που χάθηκε ? Σσοριτα έχεις κάνα νέο του ? Ο ρεντ...ο πορνογιατρος? Θείο Τάσο τι γίνεται ο Άλλαν όλο φώτο στο fb μόνος του.....πως πάει η αγαμία γενικά φίλοι μου ?

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ρε ο φίλος μου ο Δημητράκης που χάθηκε ? Σσοριτα έχεις κάνα νέο του ? Ο ρεντ...ο πορνογιατρος? Θείο Τάσο τι γίνεται ο Άλλαν όλο φώτο στο fb μόνος του.....πως πάει η αγαμία γενικά φίλοι μου ?

Αγαμιες στο φουλ....
φετος ειχα επιτηρηση 
στο κεντρικο σπιτι καθότι εφυγε η πεθερα για το μεγαλο ταξιδι.
αλλά...... θα σου ερθω με τον Κωστακη εντος Οκτωβριου αν ολα καλα.
και μετα Ουκρανια.

Σημ.να μου γνωρισεις ρε τον μαγκα φιλο σου,
χαχαχαααααααααααααα.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Xa xa xa όπως πάντα ο Άλλαν στο τζάμπα....όλοι πληρώνουν ευσωμε αλλά όχι τα ποσά που αναφέρονται παραπάνω ....στα 30 με 50 είναι οι τιμες

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Επιβεβαιώνω το ρεπορτάζ του Moldo, μιας και βρέθηκα τον Ιούλιο στο Κισινάου για δύο εβδομάδες.
Είναι αλήθεια πως η χώρα έχει αδειάσει σε σχέση με το 2013 που έφυγα εγώ και αυτό σημαίνει πως έχουν φύγει και πολλές ωραίες γυναίκες αλλά όπως έγραψε και ο Moldo, αυτή η χώρα είναι μια αστείρευτη πηγή ωραίων γυναικών.
Είναι αλήθεια επίσης πως αν ξέρεις Ρώσικα ή Ρουμάνικα, βοηθάει πολύ.
Η καθημερινή μου βόλτα στα κεντρικά πάρκα αλλά και στο Mojito ήταν απολαυστική με τόσα υπέροχα πλάσματα τριγύρω μου.
Εννοείται πως δεν είναι χώρα για τζαμπατζηδες αλλά καμία σχέση με τα χρήματα που ξοδεύει κάποιος σε Ελλάδα, Γερμανία που ζω η Τσεχία που πηγαίνω συχνά για το αγαπημένο μας άθλημα. Και ο λόγος πως στην πλειοψηφία τους οι κοπέλες το κάνουν ερασιτεχνικά και επειδή το γουστάρουν.
Εγώ πάντως δεκαπέντε μέρες πέρασα φανταστικά και χωρίς να κάνω κάποια ιδιαίτερη προεργασία.
Το Mamba βοήθησε πολύ αλλά και κάποιος φίλος που έδωσε ένα τηλέφωνο που άξιζε πολλά.
Το ότι πέρασα τόσο ωραία δεν οφείλεται μόνο στην ποικιλία των γυναικών που πέρασαν από το κρεβάτι μου αλλά και στην ευχάριστη παρέα του Moldo και άλλων καλών φίλων Ελλήνων και Κυπρίων που κάναμε καθημερινά στο El Greco και όχι μόνο.
Τέλος Οκτωβρίου ανεβαίνω ξανά για ένα δεκαήμερο και είμαι σίγουρος πως θα περάσω ακόμα καλύτερα μιας και τώρα είμαι δικτυωμενος.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Xa xa xa όπως πάντα ο Άλλαν στο τζάμπα....όλοι πληρώνουν ευσωμε αλλά όχι τα ποσά που αναφέρονται παραπάνω ....στα 30 με 50 είναι οι τιμες

Ασε ρε φιλε ,  μπορει ο θειος Τασσος  να εφυγε αλλα οι πασσες του ειναι στα 500 αντε 600 Lei = 20 με  25 ευρω...(ποιο μαγκας ο θειος)
30 ε 50 ευρο  ειναι πανακριβα.
χαχχααααα  Καλημερα θα τα πουμε απο κοντα .

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Τέλος Οκτωβρίου ανεβαίνω ξανά για ένα δεκαήμερο και είμαι σίγουρος πως θα περάσω ακόμα καλύτερα μιας και τώρα είμαι δικτυωμενος.

στειλε πμ.... ημερομηνιες να φροντισω να ειμαι εκει και οχι Ουκρανια.
άν θελεις...

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.143
Πόντοι
206
στειλε πμ.... ημερομηνιες να φροντισω να ειμαι εκει και οχι Ουκρανια.
άν θελεις...
Θα είμαι και εγώ τέλος του Οκτώβρη στο Ιασο για δουλειά.
Από ότι είδα το Chisinau είναι 2-3 ώρες με το αυτοκινήτο , αν και απο ότι διάβασα από ταξιδιωτικά site οι δρόμοι είναι απαράδεκτοι
Θα έχω εταιρικό αυτό όποτε κανένα θέμα.
Ευχαρίστως να στείλουμε pm και να βρεθούμε ....

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Θα είμαι και εγώ τέλος του Οκτώβρη στο Ιασο για δουλειά.
Από ότι είδα το Chisinau είναι 2-3 ώρες με το αυτοκινήτο , αν και απο ότι διάβασα από ταξιδιωτικά site οι δρόμοι είναι απαράδεκτοι
Θα έχω εταιρικό αυτό όποτε κανένα θέμα.
Ευχαρίστως να στείλουμε pm και να βρεθούμε ....

φροντισε να εχεις εξουσιοδοτηση για το αυτοκινητο απο την εταιρεια αλοιως δεν περνας Μολδαβια με το εταιρικο αυτοκινητο.

Οι δρομοι μια χαρα ειναι δεν μπορω να διαβαζω παπαριες.

Οποιος νεος θελει να βρεθουμε εκει να ξερετε σημειο αναφορας ειναι το Ελ Γκρεκο τουλαχιστον για τους παλιους που γνωριζομαστε ήδη.

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Γεια σου Δημητρη!!!!! Δεν υπαρχει αλλος να εχει χορεψει στο μαγαζι σου τανγκο με τσαμικο!!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Καλησπέρα στη παρέα....
εδώ είναι σαν εργοστάσιο που βγάζει συνέχεια γυναίκες .Όταν κάποιος πλέον έρχεται εδώ πρέπει να ξοδέψει κάτι παραπάνω για να περάσει καλά .
Έχω εδώ ένα φίλο που τις βρίσκει στο δρόμο γιατί έχει τον τρόπο του είναι μάγκας γιατί ξοδεύει σε δώρα και λίγο χρήμα ...θα το επαναλάβω όπως παλιά τα έλεγα πουτανες καθαρές εδώ έχει λίγες .Οι περισσότερες είναι εργαζόμενες που πάνε με ξένους και όχι μόνο για να συμπληρώσουν το εισόδημά τους.
Ο Φλάουερ που ήρθε πριν λίγο καιρό δεν έμεινε ούτε μια μέρα χωρίς να μαμησει ...γιατί ξέρει τον τρόπο επειδή έζησε εδώ....σπείρα θα με βρεις στο Ελ Γκρέκο και όποιος άλλος φίλος θέλει να με βρει...την αγάπη μου σε ολους

Νομιζα οτι εισουν υπερβολικος αλλά μετα την τελευταια μου επισκεψη
εχεις απολυτο δικιο..(29-10  εως 4/11...)

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Νομιζα οτι εισουν υπερβολικος αλλά μετα την τελευταια μου επισκεψη
εχεις απολυτο δικιο..(29-10  εως 4/11...)
Καλα περάσαμε Νικόλα :rockon: Και πέρα από τα ωραία της Μολδαβίας, κάναμε και όμορφη παρειτσα με Μολδο στο El Greco :hi:
Εγώ σχεδιάζω ήδη την επόμενη εξόρμηση μου στα αγαπημένα μου λημέρια :happy:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Την άλλη φορά να πάρετε και τον θείο Τάσο μαζί σας

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936
Αχ αναμνήσεις...αρχές 2000 ούτε φώτα δεν είχε καλά καλά το Κισινεφ!
Ερχόντουσαν τα μωρά με ψίχουλα για να τα γαμήσουμε και την άλλη μέρα σου χτύπαγαν πάλι το κουδούνι μαζί με 1-2 φίλες τους για να πηδηχτούν όλες,απλά για τραπέζωμα σε εστιατόριο και για να κοιμηθούν σπίτι σου που είχες θέρμανση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom