Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
Ανακεφαλαίωση: "11 διανυκτευρέυσεις με τη σημερινή, 3 νούμερα" 5αρια με 6αρια. Δηλαδή γάμησες μπάζα αυτό μας λές! Το μόνο σωστό είναι οτι πλέον δεν υπάρχει πάνω από 7αρι. Και 7αρι δύσκολα.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Τι να πω φίλε μου, να παραμυθιάσω το φόρουμ σαν τον Κμαν? Ούτε άπειρο καμάκι είμαι, ούτε άσχημος. Σίγουρα εκφράζω τουλάχιστον τον μέσο άντρα +. Που σημαίνει ότι ένας μέσος άντρας αντίστοιχα, θα δυσκολευτεί. Προτάσεις με λεφτά είχα πολλές. Καμάκωσα μία στο μαγαζί του Μολδολάγνου, 20χρονο μουνάρα 8μισάρι, τα εχουμε κανονισει να βγούμε ραντεβού και μετά μου λέει θα μου δώσεις 80 ευρω? Έτσι γαμάει και ο κμαν .. θα μπορούσα να το γαμήσω για την εμπειρία και να μην το προσμετρήσω σαν κατάκτηση. Δεν το κανα, δε γούσταρα. Πληρωμένο παίζει παντού στην ανατολική ευρώπη. Δεν καταλαβαίνω όμως το ύφος του ποσταρίσματός σου. Τι εννοείς, δηλαδή γάμησες μπάζα μας λες? Με κριτικάρεις? Με κοροιδεύεις, ότι εσύ θα τα πήγαινες καλύτερα? Μου κάνεις το έξυπνο? Ή απλά το αναφέρεις? Εγώ τα πράγματα τα γράφω όπως είναι και μόνο αλήθειες. Καλά μουνιά υπάρχουν, αλλά θέλει τρελή προσπάθεια και πλέον έχουν γίνει στυγνές εκμεταλεύτριες οι Μολδαβές, ακόμα και τα μπάζα. Παραξύπνησαν, από μαλάκες τύπου κμαν. Έχεις εμπειρία από Μολδαβία? Θέλεις να παραθέσεις κάτι επ'αυτού?

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
Δεν σου έκανα κακή κριτική ούτε βλέπω να έχω γράψει οτι είσαι ψεύτης. Ήθελα να επισημάνω απλώς οτι δεν αξίζει να πάει κανείς πλέον στο Κισινάου διότι όλες (ακόμα και πολλά μπάζα) πλέον ζητάνε λεφτά. Μην αρπάζεσαι αμέσως.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Φίλε μου δεν αρπάζομαι, απλά ο γραπτός λόγος είναι πιο δύσκολος να τον κατανοήσεις από τον προφορικό, γιαυτό και έκανα direct ερωτήσεις, επειδή έχω δει πολλούς πυρφόρους εδώ και γιαυτό δεν έγραφα άλλωστε. Χαίρομαι που συμφωνείς μαζί μου και πίστεψέ με έτσι είναι. Έχεις κάποια εμπειρία από Μολδαβία?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.269
Πόντοι
3.656
Κισιναου λαιβ
Η κατάσταση έχει απογίνει μηδέν ευκαιριες για στρητφαιτ κ μόνο μπάζα κ τάπες στο μαμπα
Τα δε κλαμπ πχ φειμους κοκος, θυμίζουν καπσιμι
Το διασώζει μόνο οι κάποιες σκόρπιες Ρώσοφωνες που το δίνουν ακόμα αν σπάσεις το φράγμα της επικοινωνιας
Κατά τ άλλα, Χ κεφαλαιο σε ολα
Πρωί πρωί όπου φύγει φύγει για Ουκρανία

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
Και λίγα είπες! Επιεικείς είσαι. Άσε που έχουν ξεφύγει και όλες ζητάνε 100ρικα!!!

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Πολύ χαίρομαι που συμφωνούμε. Είναι σημαντικό να δίδονται σωστές πληροφορίες για να προστατέψουμε μελλοντικούς συναγωνιστές. Με δάκρυα στα μάτια κ εγώ συμφωνώ, γιατί έχω περάσει ωραίες εποχές εκεί ...

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ηταν παραδεισος πριν 20 χρονια  που ολες ακομα εκαναν τις πουτανες κυπρο.ερχωνταν γκομενακια μικρουλες του 8 και 9.αλλα και τοτε που ηταν παφτωχες και πουταναρες πιστευαν ειχαν αξια.
πηρα μια 18 στο εστιατοριο και το εκανε ανω κατω γιατι δεν ειχε στεικ νταιανα που λεει το μενου
και με τοζορι ηθελε να τισ φτιαξουν.ρε χαστουκια απο τοτε θελατε πουτανες να στρωσετε και με το βρακι
που φορουσατε στο δρομο.μια αλλη μολδαβη κυπρο μου εδειξε φιλη της ομορφη 28.λεει γουσταρει τουρκους και τετεια.αι σιχτιρ γκομενες που γαμιουνται με τουρκους τι να κανω μολδαβια.

Beluga

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
1.667
Πόντοι
201
Έφυγαν οι Μολδαβες από το Κισινάου πέθανε κ το νήμα!!!

kaminia82

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες..τις επομενες μέρες ταξιδευω Κισιναου..οποτε λιγο υπομονη να σας μεταφερω οτι νεοτερο. Εχω κανει καποια προετοιαμσια , θα δωσω ολοκληρωμενη αποψη μεσα στην εβδομαδα
Εν το μεταξυ αν καποιος εχει να συστησει κατι να μου πει και επισης τα ελληνικα μαγαζι εκει υπάρχουν Ελληνες αξιζει ν απερασω να πω ενα γεια δηλαδη?

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Φίλε σόρυ, μόλις είδα το ποστ. Πήγες Ελ Γκρέκο στο Δημήτρη? Πόσο καιρό έκατσες? Εντυπώσεις? Σου άρεσε? Από μουνί πως πήγες?

Pazuzu

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1
Καλησπέρα παίδες..τις επομενες μέρες ταξιδευω Κισιναου..οποτε λιγο υπομονη να σας μεταφερω οτι νεοτερο. Εχω κανει καποια προετοιαμσια , θα δωσω ολοκληρωμενη αποψη μεσα στην εβδομαδα
Εν το μεταξυ αν καποιος εχει να συστησει κατι να μου πει και επισης τα ελληνικα μαγαζι εκει υπάρχουν Ελληνες αξιζει ν απερασω να πω ενα γεια δηλαδη?
Απ ότι λένε οι παλιοι δεν λέει τώρα η  Μολδοβα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.269
Πόντοι
3.656
το Γκρέκο του Μιτσου, αλλα δεν παει ο ιδιος συχνα
Κατα τ αλλα. Οχι. Το ωπα τοχει παρει μια μολδαβη σκυλι η γυναικα του ελληνα πρωην ιδιοκτητη βαλε χ...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.269
Πόντοι
3.656
Φίλε σόρυ, μόλις είδα το ποστ. Πήγες Ελ Γκρέκο στο Δημήτρη? Πόσο καιρό έκατσες? Εντυπώσεις? Σου άρεσε? Από μουνί πως πήγες?
για να μην έγραψε.. Καταλαβες.. Μηδεν εις το πηλικον...

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
μάλλον.... Μήδα, τι θα κάνουμε ρε φίλε.. Δεν ξέρω κατά που να κάνω.. ναρκοπέδιο η Ευρώπη.... Κ δεν έχω όρεξη να γυρνάω Ρωσίες.. game over?... Έτσι μου φαίνεται... τη βγάζω με τεσοροπεντάρια και λέω κ ευχαριστώ που άλλοι δε γαμάνε ούτε αυτά... Βουκουρέστι που είμαι τώρα, χάλια μαύρα.. ένα κλικ καλύτερα από Σόφια πάντως να ομολογήσω..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.269
Πόντοι
3.656
μάλλον.... Μήδα, τι θα κάνουμε ρε φίλε.. Δεν ξέρω κατά που να κάνω.. ναρκοπέδιο η Ευρώπη.... Κ δεν έχω όρεξη να γυρνάω Ρωσίες.. game over?... Έτσι μου φαίνεται... τη βγάζω με τεσοροπεντάρια και λέω κ ευχαριστώ που άλλοι δε γαμάνε ούτε αυτά... Βουκουρέστι που είμαι τώρα, χάλια μαύρα.. ένα κλικ καλύτερα από Σόφια πάντως να ομολογήσω..
ολα. Μλκες αυτα τα μερη
Αργησες μια δεκαπενταετια..
Μονο μπελαρους κ καποιες ουξρανικες πολεις εμειναν
Ντνιπρο λβιβ οντεσα
Τα υπόλοιπα δεν αξίζουν μια
Ρουμανια ειναι το πιο ακυρο μερος
Καλα για βουλγαρια τι να συζητησουμε... Υπο το μηδεν απο χρονια :helpplea:

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Δεν άργησα, απλά δε με έπιασε η ηλικία... ήμουν μικρός, λεφτά μετρημένα.. αν και πέρασα πολύ καλά ανατολική ευρώπη από 2007 έως και 2013. Απλά δυστυχώς οι νεοταξίτες τα γκρέμισαν όλα πολύ σύντομα... Ναι, μόνο Μπέλα. Ουκρανία επαρχία όπως είπες αν και δεν πολυγουστάρω..  Και δεν ξέρω και Ρωσία τι παίζει..

Beluga

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
1.667
Πόντοι
201
Δεν άργησα, απλά δε με έπιασε η ηλικία... ήμουν μικρός, λεφτά μετρημένα.. αν και πέρασα πολύ καλά ανατολική ευρώπη από 2007 έως και 2013. Απλά δυστυχώς οι νεοταξίτες τα γκρέμισαν όλα πολύ σύντομα... Ναι, μόνο Μπέλα. Ουκρανία επαρχία όπως είπες αν και δεν πολυγουστάρω..  Και δεν ξέρω και Ρωσία τι παίζει..

Άρα που καταλήγουμε ρε σεις? Ότι όλες έχουν πάει Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία κ τα τρώνε απο του ντόπιους εκεί? Δεν νομίζω οτι πλέον η Δυτική Ευρώπη έχει τόσο χρήμα κ υπάρχουν τόσοι πλούσιοι να τους τα τρώνε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom