Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.269
Πόντοι
3.656
φίλε σήμερα γύρισα από κιέβο. χάλια μαύρα ....κισινιοβ ήμουν πριν δυο εβδομάδες σε ένα καλό ξενοδοχείο πίσω ακριβώς από τη βουλή ...γκόμενες αρκετές ύφος δέκα καρδιναλίων  και ζητάνε από 150 -300 ανάλογα πως θα σε κόψουνε ...γνώμη μου τα ίδια βρίσκεις και  εδώ ...αν πηγαίνεις για δουλειά εκεί οκ αλλα αν πας για σεξοτουρισμο άστο ..τζάμπα τα λεφτά σου ....τα καλά έχουν φύγει ιταλία κλπ .....δε θέλω να μειώσω κανένα στο φόρουμ αλλα μερικοί γράφουν χωρίς να ξέρουν ...η άκουσαν η στο γοιυτουμπ τα βλέπουν
ετσι ειναι
κ με 100 να βρεις,ειναι ενα γαμησι,ασε που δεν λεν κ τιποτα
μονο για πολυ πεινασμενους..
υγ..ωραιο νικ φιλε!!

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
κανένα νεότερο με το τι παίζει στην χώρα?

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Όποιος θέλει να μάθει τι παίζει με την χώρα, δεν έχει παρά να αγοράσει ένα αεροπορικό εισιτήριο με 200-250 Ευρώ και να πάει εκεί.

Διάβασα ένα σωρό ανοησίες από διάφορους τυχάρπαστους τύπους, που πολύ αμφιβάλλω εάν έχουν πάει μέχρι την πλατεία Συντάγματος χωρίς να τους συνοδεύει η μαμά τους. Είδα και μια πολιτική ανάλυση του κ_λου... Δεν έχει λέει κορίτσια στην Μολδαβία, στέρεψαν, και μετανάστευσαν στην Ιταλία, γιατί ο νέος φιλορώσος Πρόεδρος, κατέβασε τις σημαίες της ΕΕ από τα Δημόσια Κτίρια. Έλεος...

Κάποιοι άλλοι, προφανέστατα άσχετοι, που πήγαν σε ακριβά ξενοδοχεία τους είπαν 150 ευρώ την ώρα και θεώρησαν ότι είναι ο κανόνας, ενώ είναι η τρανταχτή εξαίρεση.

Τέλος Οκτωβρίου θα είμαι επάνω για μια εβδομάδα. Οι τιμές είναι 70-80 Ευρώ ολόκληρη την νύχτα μετά πρωινού (Bed & Breakfast) και μάλιστα Αμερικάνικου πρωινού. Εγώ έχω ήδη κλείσει 8 μέσα σε δύο ημέρες. Ηλικίες από 19 έως 27. 

Allan, Τάσο, Moldo, όποιος "ακούει" ας στείλει ΡΜ. Έχω χάσει τα κινητά σας.

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.154
Πόντοι
4.642
Πώς τις έκλεισες φίλε μου?...από σάιτ γνωριμιών?  :hi:

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Γειά σας συναγωνιστές και από μένα. Διαβάζω το site πάνω από 10 χρόνια. Δεν έγραψα ποτέ για διάφορους λόγους (δε χρειάζεται να αναλυθεί προς στιγμή) και πλέον αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω λόγω της μεγάλης απογοήτευσής μου στο κομμάτι καμάκι στην Ανατολική Ευρώπη, το οποίο και έχει δυσκολέψει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Στη Μολδαβία έχω γράψει ένδοξες ιστορίες, συμπληρώνοντας 4 ταξίδια, το 14, 15, 16 και 17. Μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο καλός φίλος Μολδολάγνος, καθώς πάντα μετά από κάθε ένδοξη βραδιά, του δείχνω τα ντοκουμέντα απολαμβάνοντας το καφεδάκι μας στο μαγαζί του.

Είμαι Κισινάου εδώ και 10 μέρες τώρα και μάλλον Τετάρτη φεύγω. Έδωσα όρκο πως δεν ξαναγυρίζω Κισινάου, εκτός βέβαια αν τύχει να είμαι περαστικός ή να έχω έρθει για κάποια δουλειά. Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω πως ένα μέρος που μεγαλούργησα με αποδόσεις που θα τις αναλύσω σε επόμενα ποσταρίσματα, παρήκμασε τόσο στις επιδόσεις μου...

Ξεκαθαρίζω πως δεν είμαι φαν του πληρωμένου (και αν τύχει δεν το προσμετρώ στις κατακτήσεις), αλλά μόνο του αληθινού καμακιού το οποίο το κάνω από μικρός, έχοντας φτάσει αισίως τα 390 νούμερα, μένοντας άλλα 210 για να αποσυρθώ από την αγωνιστική δράση, γεμάτος αλλά και φυσικά κουρασμένος, καθώς η κόπωση είναι τεράστια όταν δεν ακολουθείς τον εύκολο τρόπο, αλλά τον μάχιμο.

Τελειώνω λέγοντας πως είμαι προσωπικός φίλος (αδερφός) του Fidele και μάλιστα εγώ του έμαθα το site πολλά χρόνια πριν και έμαθα εντελώς συμπτωματικά ότι είναι mod καθώς μου το απέκρυπτε, όπως και το ότι έγραφε. Τώρα τελευταία έχω αρχίσει να μιλάω και με τον Ρολογά, γιατί εκτιμώ τα γραφώμενά του και μας έφερε σε επαφή ο Fidele. Τον Moldo τον γνωρίζω από τα ταξίδια μου στο Κισινάου, πάλι σε επαφή από τον Fidele.

Αυτά απλώς τα επισημαίνω για να ξέρετε ότι δε λέω μούφες (αφού με γνωρίζουν προσωπικά οι αναφερόμενοι) και πως από μένα θα ακούτε αλήθειες και ΜΟΝΟ αλήθειες, είτε αρέσουν είτε όχι. Είμαι ανοιχτός σε εποικοδομητικούς διαλόγους, ανταλάσσοντας πληροφορίε για το κάθε μέρος, σχετικά φυσικά πάντα με καμάκι και όχι πληρωμένο, καθώς είμαι άσχετος σε αυτό το κομμάτι αφού δεν το κυνηγώ, δεν το κατακρίνω όμως καθώς σίγουρα υπάρχουν και φίλοι που θέλουν πληροφορίες για βουρ στον πατσά, απλά δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτό. Για οτιδήποτε άλλο, θα χαρώ να μιλήσουμε και να με κάνετε να μη μετανοιώσω που γράφω επιτέλους, καθώς η συμπεριφορά πολλών χρηστών εδώ μέσα με απέτρεπε να γράψω, παρ'ότι σας διαβάζω όλους για πάνω από 10 χρόνια.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.468
Πόντοι
216
Γειά σας συναγωνιστές και από μένα. Διαβάζω το site πάνω από 10 χρόνια. Δεν έγραψα ποτέ για διάφορους λόγους (δε χρειάζεται να αναλυθεί προς στιγμή) και πλέον αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω λόγω της μεγάλης απογοήτευσής μου στο κομμάτι καμάκι στην Ανατολική Ευρώπη, το οποίο και έχει δυσκολέψει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Στη Μολδαβία έχω γράψει ένδοξες ιστορίες, συμπληρώνοντας 4 ταξίδια, το 14, 15, 16 και 17. Μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο καλός φίλος Μολδολάγνος, καθώς πάντα μετά από κάθε ένδοξη βραδιά, του δείχνω τα ντοκουμέντα απολαμβάνοντας το καφεδάκι μας στο μαγαζί του.

Είμαι Κισινάου εδώ και 10 μέρες τώρα και μάλλον Τετάρτη φεύγω. Έδωσα όρκο πως δεν ξαναγυρίζω Κισινάου, εκτός βέβαια αν τύχει να είμαι περαστικός ή να έχω έρθει για κάποια δουλειά. Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω πως ένα μέρος που μεγαλούργησα με αποδόσεις που θα τις αναλύσω σε επόμενα ποσταρίσματα, παρήκμασε τόσο στις επιδόσεις μου...

Ξεκαθαρίζω πως δεν είμαι φαν του πληρωμένου (και αν τύχει δεν το προσμετρώ στις κατακτήσεις), αλλά μόνο του αληθινού καμακιού το οποίο το κάνω από μικρός, έχοντας φτάσει αισίως τα 390 νούμερα, μένοντας άλλα 210 για να αποσυρθώ από την αγωνιστική δράση, γεμάτος αλλά και φυσικά κουρασμένος, καθώς η κόπωση είναι τεράστια όταν δεν ακολουθείς τον εύκολο τρόπο, αλλά τον μάχιμο.

Τελειώνω λέγοντας πως είμαι προσωπικός φίλος (αδερφός) του Fidele και μάλιστα εγώ του έμαθα το site πολλά χρόνια πριν και έμαθα εντελώς συμπτωματικά ότι είναι mod καθώς μου το απέκρυπτε, όπως και το ότι έγραφε. Τώρα τελευταία έχω αρχίσει να μιλάω και με τον Ρολογά, γιατί εκτιμώ τα γραφώμενά του και μας έφερε σε επαφή ο Fidele. Τον Moldo τον γνωρίζω από τα ταξίδια μου στο Κισινάου, πάλι σε επαφή από τον Fidele.

Αυτά απλώς τα επισημαίνω για να ξέρετε ότι δε λέω μούφες (αφού με γνωρίζουν προσωπικά οι αναφερόμενοι) και πως από μένα θα ακούτε αλήθειες και ΜΟΝΟ αλήθειες, είτε αρέσουν είτε όχι. Είμαι ανοιχτός σε εποικοδομητικούς διαλόγους, ανταλάσσοντας πληροφορίε για το κάθε μέρος, σχετικά φυσικά πάντα με καμάκι και όχι πληρωμένο, καθώς είμαι άσχετος σε αυτό το κομμάτι αφού δεν το κυνηγώ, δεν το κατακρίνω όμως καθώς σίγουρα υπάρχουν και φίλοι που θέλουν πληροφορίες για βουρ στον πατσά, απλά δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτό. Για οτιδήποτε άλλο, θα χαρώ να μιλήσουμε και να με κάνετε να μη μετανοιώσω που γράφω επιτέλους, καθώς η συμπεριφορά πολλών χρηστών εδώ μέσα με απέτρεπε να γράψω, παρ'ότι σας διαβάζω όλους για πάνω από 10 χρόνια.
Γειά σου φίλε. Γιατι λές ποτέ πιά Μολδαβία? Διαφορές του χτες και του σήμερα?

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Αδερφέ, όπως προείπα αποφάσισα να ξεκινήσω από αυτό νήμα τα ποσταρίσματά μου, καθώς είμαι Κισινάου τώρα και ότι λέω το βλέπω live. Ξεκινάω λέγοντας λοιπόν πως σε 10 μέρες έχω γράψει 2 νούμερα Και μέτρια, 4άρια. Το καλό ήταν πως η μία ήταν πολύ δεκτική με την κάμερα και έκανα υπερπαραγωγή. 

Το τι άλλαξε:

1) Βλέπω μείωση πληθυσμού και επιλογών, καθώς έπεσε η βίζα και την κάνουν για άλλες πολιτείες.
2) Βλέπω μεγάλη δυσκολία σε ματσαρίσματα τίντερ και badoo, πράγμα που σημαίνει πως είτε υπάρχει πλέον ανταγωνισμός είτε το φάγαν το παραμύθι από τους ξένους καλά και πάνε γι’άλλα
3) Δεν υπάρχει πλέον εντυπωσιασμός που είσαι Έλληνας. Δεν ξέρω τι φταίει σε αυτό... Δυσφήμιση χώρας; Πολλά ταξίδια Δυτική Ευρώπη; Το αποτέλεσμα πάντως είναι πως ακόμα και ένα έμπειρο καμάκι σαν εμένα που έχει και διάθεση να ρίξει μέσο όρο κάτω από 6-7, θα δυσκολευτεί.

Σχετικά με το παρελθόν που ρωτάς, θα κοιτάξω τα στατιστικά μου και θα σου πω. Πάντως αυτό που θυμάμαι ήταν πως είχε μουνί! Μουνί με την κουτάλα! Που στο διάολο εξαφανίστηκαν δεν ξέρω! Επίσης θυμάμαι πως ο ξένος ήταν εξωτικός και μετρούσε σαν στάτους να τον έχεις δίπλα σου.

Τι άλλο άλλαξε; Η εντιμότητα και η ντομπροσύνη. Έχω χάσει τον αριθμό των στησιμάτων... σίγουρα πάνω από 5, κάτω από 10. Ε αυτόδε συνέβαινε π ο τ έ !!! Πληροφοριακα έχω κάνει πολύ σκληρή προσπάθεια ίντερνετ, δρόμο, club, για να έχω τον ευτελή αριθμό 2 4ριών ενώ παλιότερα χτυπούσα 5-6-7 σε μέσους όρους 6+.

Τελειωτικό χτύπημα θα είναι η πλήρης ένταξη στην ε.ε. και ο εκφυλισμός σαν επακόλουθο θα έρθει αν μπει καμιά ryanair/easyjet με τις ορδές δυτικών μουνόδουλων. Ότι έγινε και στην Πολωνία δηλαδή!

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Η τύχη ψιλογυρνάει. Προσπαθώ στο 90 να φύγω με διπλό από μία έδρα που κάποτε περνούσα αέρα από ημίχρονο. Χτύπησα πριν 5 μέρες περίπου στην τσελμάρε ένα κοντοπούτανο, πολύ γλυκό πρόσωπο αλλά 1.60 με τα χέρια στην ανάταση, αλλά γλυκούλι, 5άρι προς 6άρι αν βάλει μινάκι τακουνάκι. Και όπως περνάμε δίπλα δίπλα και παίζει το κλασσικό eye contact των κουτσομπόλων Μολδαβών, κάνω ένα, ιζβινίτιε! Για πρόστα χατέλ σκαζάτ σ νόβιμ γκόνταμ! Παίζει χαμόγελο, αρχίζουμε μπλα μπλα στα καυλωτικά ρωσικά και λέω πάμε βόλτα, λέει δεν μπορώ άλλη φορά.

Αλλάζω λοιπόν αριθμό και σχεδόν κάθε μέρα που προσπαθούσα, όλο νι μαγκου, ουστάλα ατ ράμποτα. Άι στο διάολο λέω πια σας σιχάθηκα... Ρε ζαπλατσού ταξί .... τίποτα αυτή... βάζω πυρηνικό όπλο (αλλά κμαν), άντε σντάιου παντάρκι.... (τα δικά μου είναι του 10ρικου μαξ βέβαια και καλά για το ταξί), τίποτα πάλι, νιε ναντα πανταροκ. Λέω λοιπόν στα ίσα σήμερα, άκου να δεις, η θα βρεθούμε η φεύγω. Δεν ήρθα Μολδαβία να μαι μόνος. Αν δες θες, ντα σβιντάνια.

Απαντάει, συγνώμη αλλά δεν έπαιζα μαζί σου, ειλικρινά δεν μπορούσα. Έρχομαι να σε δω, παίρνω ταξί, θες να κοιμηθώ σπίτι σου? Λέω ΚΑΝΙΕΣΝΑ! και πίνω τώρα τη βοτκούλα μου, χτύπησα και την καμάγκρα μου για να την ξεμουνιάσω διπλότριπλα για εκδίκηση καθώς με ζόρισαν πολύ οι καριόλες σε αυτό το ταξίδι και γράφω στην παρέα μας. Θα τον ρίξω και για πάρτη σας!

Πραγματικά τώρα περιμένοντας το θήραμα, στην μουνοπαγίδα μου, αιθάνομαι σαν βαλκάνιος τσομπάνης πουτσαράς που λέει και ο kman. Μην του την πέφτετε στο ουκρανικό thread, χρειαζόμαστε kman να μας ανεβαίνει το ηθικό, να αισθανόμαστε σαν βαλκάνιοι πουτσαράδες. Ξέρετε πόσες φορές που ήμουν down σκεφτόμουν από kman, ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ, ΒΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ!!! Και έπαιρνα ηθικό και έβγαινα έξω για καμάκι, παρότι ψυχολογικά χάλια. Κάτι σαν το Ράκος νο 14. Χρειαζόμαστε kman!!

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Οκ μύστες μου, το κάρφωσα. Μου βγήκε λίγο ρομαντικό, κλειστά φώτα, αγκαλιές και φιλιά μέχρι να ενδώσει, ένιωσα ότι προσπαθούσε να κάνει τον εαυτό της να με δεχτεί, καθώς οι κανονικές γκόμενες θέλουν να νιώσουν έρωτα. Αυτό είναι και το αντιστάθμισμα με μία μουνάρα call girl.... ότι αυτό το συναίσθημα και την ευχαρίστηση της κατάκτησης όταν χύσεις, δεν την νιώθεις... αισθάνομαι γεμάτος πλέον, καθώς γάμησα κανονικό next door girl.... Όλα καλά, σώσαμε την παρτίδα στο 90... 11 διανυκτευρέυσεις με τη σημερινή, 3 νούμερα... Αν καθόταν άλλο ένα μέσα στις επόμενες 1-2 μέρες θα ταν κερασάκι στην τούρα και μετά λος πούλος. Είδωμεν! Τελικά ο αυθεντικός κάμακερ είναι πάντα μαχητής και ως γνωστόν, ο τολμών νικά!!!

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
υγ: η μόνη μαλακία, πήρα την καμάγκρα για ολονύχτιο γαμήσι και η γκόμενα είναι κομμάτια, λεει όλη μέρα δούλευε και ξυπνάει 6μιση το πρωί για δουλειά πάλι.. οπότε δεν μπορεί second round.. λεει θα κοιμηθώ και εγώ με την πούτσα κατάρτι .... ρε πούστη, ακόμα και αυτό ξινό να μου βγει γαμώ την γκαντεμιά μου.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Γαμάς με το τάμπλετ δίπλα στο κρεβάτι και γράφεις σε πραγματικό χρόνο;

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Ναι ρε μάγκα, τι πρόβλημα έχεις. Άντε καραγκιόζη, γι'αυτό το λόγο 10 χρόνια plus διαβάζω και δε γράφω, γιατί ξέρω θα πέφτω ή σε βλάκες ή σε troll.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
και αν έχεις αρχίδια έλα τώρα κέντρο Κισινάου να σου δείξω αν γαμάω ή όχι.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Φίλε δεν έχω όρεξη να γίνει δεύτερη Ουκρανία και το thread εδώ. Απλά με χτύπησες εκεί που πονάω, στο λόγο τον οποίο δεν έγραψα ποτέ μπουρδέλα και με το που έγραψα τρώω ένα χτύπημα από Τάσος 3 στο ουκρανικό thread και τώρα μόλις από σένα. Ποιό είναι το θέμα σου? Τι δεν πιστεύεις? Ότι γάμησα και αμέσως σαν καλός μαλάκας ήρθα να κάνω ενημέρωση με το που έπεσε για ύπνο? 1μιση ώρα απείχε το προηγούμενο ποστ. Δεν είναι αρκετό για ένα μονό γαμήσι και μετά να γράψω εδώ? Αν θες να δεις φωτογραφικό υλικό, έλα να κάνουμε μια συνάντηση και να δεις ή αλλιώς πάρε πληροφορίες από fidele, mololagno (και σύντομα ρολογα) για μένα.

turbotsarka

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε δεν έχω όρεξη να γίνει δεύτερη Ουκρανία και το thread εδώ. Απλά με χτύπησες εκεί που πονάω, στο λόγο τον οποίο δεν έγραψα ποτέ μπουρδέλα και με το που έγραψα τρώω ένα χτύπημα από Τάσος 3 στο ουκρανικό thread και τώρα μόλις από σένα. Ποιό είναι το θέμα σου? Τι δεν πιστεύεις? Ότι γάμησα και αμέσως σαν καλός μαλάκας ήρθα να κάνω ενημέρωση με το που έπεσε για ύπνο? 1μιση ώρα απείχε το προηγούμενο ποστ. Δεν είναι αρκετό για ένα μονό γαμήσι και μετά να γράψω εδώ? Αν θες να δεις φωτογραφικό υλικό, έλα να κάνουμε μια συνάντηση και να δεις ή αλλιώς πάρε πληροφορίες από fidele, mololagno (και σύντομα ρολογα) για μένα.

Δε ξέρω τι σου λένε,σαν απλός πάντως αναγνώστης μου ακούγεσαι μερακλής και συνέχισε το έργο.

Προσοχή με ρέγουλα τα καμάγκρα!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μπράβο που παίρνεις θάρρος απο τα πόστ μου.Ο ενδοξος Βαλκανιος πουτσαρας δε φοβάται κανέναν.Βγες έξω και φατους όλους.
Γαμα τους τα πρέκια Τούρκους και Άραβες,κάντους να νιώσουν την απολυτη βαλκάνια κυριαρχία στο χώρο.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Μπράβο που παίρνεις θάρρος απο τα πόστ μου.Ο ενδοξος Βαλκανιος πουτσαρας δε φοβάται κανέναν.Βγες έξω και φατους όλους.
Γαμα τους τα πρέκια Τούρκους και Άραβες,κάντους να νιώσουν την απολυτη βαλκάνια κυριαρχία στο χώρο.

Το μόνο που σε παραδέχομαι και ο λόγος που δε θέλω να σταματήσεις να γράφεις και ας διαφωνούμε!!! Είσαι εθνικογαμιστής, τέλος!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom