Γειά σας συναγωνιστές και από μένα. Διαβάζω το site πάνω από 10 χρόνια. Δεν έγραψα ποτέ για διάφορους λόγους (δε χρειάζεται να αναλυθεί προς στιγμή) και πλέον αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω λόγω της μεγάλης απογοήτευσής μου στο κομμάτι καμάκι στην Ανατολική Ευρώπη, το οποίο και έχει δυσκολέψει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Στη Μολδαβία έχω γράψει ένδοξες ιστορίες, συμπληρώνοντας 4 ταξίδια, το 14, 15, 16 και 17. Μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο καλός φίλος Μολδολάγνος, καθώς πάντα μετά από κάθε ένδοξη βραδιά, του δείχνω τα ντοκουμέντα απολαμβάνοντας το καφεδάκι μας στο μαγαζί του.
Είμαι Κισινάου εδώ και 10 μέρες τώρα και μάλλον Τετάρτη φεύγω. Έδωσα όρκο πως δεν ξαναγυρίζω Κισινάου, εκτός βέβαια αν τύχει να είμαι περαστικός ή να έχω έρθει για κάποια δουλειά. Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω πως ένα μέρος που μεγαλούργησα με αποδόσεις που θα τις αναλύσω σε επόμενα ποσταρίσματα, παρήκμασε τόσο στις επιδόσεις μου...
Ξεκαθαρίζω πως δεν είμαι φαν του πληρωμένου (και αν τύχει δεν το προσμετρώ στις κατακτήσεις), αλλά μόνο του αληθινού καμακιού το οποίο το κάνω από μικρός, έχοντας φτάσει αισίως τα 390 νούμερα, μένοντας άλλα 210 για να αποσυρθώ από την αγωνιστική δράση, γεμάτος αλλά και φυσικά κουρασμένος, καθώς η κόπωση είναι τεράστια όταν δεν ακολουθείς τον εύκολο τρόπο, αλλά τον μάχιμο.
Τελειώνω λέγοντας πως είμαι προσωπικός φίλος (αδερφός) του Fidele και μάλιστα εγώ του έμαθα το site πολλά χρόνια πριν και έμαθα εντελώς συμπτωματικά ότι είναι mod καθώς μου το απέκρυπτε, όπως και το ότι έγραφε. Τώρα τελευταία έχω αρχίσει να μιλάω και με τον Ρολογά, γιατί εκτιμώ τα γραφώμενά του και μας έφερε σε επαφή ο Fidele. Τον Moldo τον γνωρίζω από τα ταξίδια μου στο Κισινάου, πάλι σε επαφή από τον Fidele.
Αυτά απλώς τα επισημαίνω για να ξέρετε ότι δε λέω μούφες (αφού με γνωρίζουν προσωπικά οι αναφερόμενοι) και πως από μένα θα ακούτε αλήθειες και ΜΟΝΟ αλήθειες, είτε αρέσουν είτε όχι. Είμαι ανοιχτός σε εποικοδομητικούς διαλόγους, ανταλάσσοντας πληροφορίε για το κάθε μέρος, σχετικά φυσικά πάντα με καμάκι και όχι πληρωμένο, καθώς είμαι άσχετος σε αυτό το κομμάτι αφού δεν το κυνηγώ, δεν το κατακρίνω όμως καθώς σίγουρα υπάρχουν και φίλοι που θέλουν πληροφορίες για βουρ στον πατσά, απλά δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτό. Για οτιδήποτε άλλο, θα χαρώ να μιλήσουμε και να με κάνετε να μη μετανοιώσω που γράφω επιτέλους, καθώς η συμπεριφορά πολλών χρηστών εδώ μέσα με απέτρεπε να γράψω, παρ'ότι σας διαβάζω όλους για πάνω από 10 χρόνια.