Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.911
Πόντοι
3.656
δηλ να το πω μενα παραδειγμα
πολυ πιο λογικο μου φαινεται να βρεις σε μια πολωνικη πολη επαρχιασ πχ κατοβιτσε η Ρσεσζοου που ειδα μουναρες με φτωχικα ρουχα κ και νεαρουσ με κατι σαραβαλα παρα εδω που ειναι ολεσ στην τριχα κι οι γαμπροι εχουν στην χειροτερη bmw 2008  μοντελο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.911
Πόντοι
3.656
Και για να το κλεισω
Πεδιο υπαρχει μονο σε μετριες ανω των 35 με ολα τα βασανα κ πολλα εξοδα  που ακολουθουνακολουθουν αυτες τις ηληκιες
Παιδια χρεη πρωην συζυγοι κλπ  :walkingpenis:
Ισως υπαρχει πεδιο σε φοιτητριες απο επαρχια αλλα κ παλι κι αυτες εχουν  συγγενεις στο εξωτερικο που στελνουν λιγα η πολλα καθε μηνα οπουε ψυλλους στ αχυρα ψαχνει καποιος κι εκει
Κ μετα τπαρχει το μεγαλο μπαζοπεδιο
Γκομενες κοντες χοντρες ξερακιανες γενικως νουμερα  που εχουν ξεμεινει αφου οι τοπικοι ασχολουνται με τις καλες
Τετοιες ειναι καποιες ξεμπερκες αλλα κι αυτες το κομματι τους θελουν να κανουν οποτε μην περιμενετε ακομα κ στα μπαζα ιζυ γκοινγκ
Θελουν κ τα μπαζα να ζησουν το μυθο τους  :respect:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.911
Πόντοι
3.656
Μα και μια που μενει διπλα
Παω δεκα μερες κρητη λεει με τον πριετεν το φιλο δηλ που θαρθει αυτος κατευθειαν απο Φρανκφουρτη
Γερμανος η Μολδαβος ρωτησα
Μολδαβος δουλευει εκει τρια χρονια

Συνημμένα

• 2FB9055F-33F9-4FFC-9EDE-69D187CE2122.jpeg
    2FB9055F-33F9-4FFC-9EDE-69D187CE2122.jpeg
    439 KB · Εμφανίσεις: 107

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Μιδα... δεν αντιλεγω σε αυτα που γραφεις... Δεν αντιλεγω οτι καποιοι μπορουν να ζουν σε καλα σπιτια, εν αντιθεση απο τον γυφτοουκρανο που κανει το σκατο του παξιμαδι για να μοστραρει το Πορσικο, η το θηριωδες Τογιοτα, αυτο ομως δεν αλλασει αυτο που λεω... Επιδειξη πλουτου...
Δουλευει δηλαδη καποιος πλακατζης στην Γερμανια, οικονομαει 4 χιλιαρικα, ξοδευει το ενα οποτε σε 3 χρονια εχει κανει καβατζα ενα κατοσταρικο (θεωρητικα). Γυρναει λοιπον και τσουπ κτυπαει την Μερσεντα ή ενα Πορσικο... Αυτο λεγεται επιδειξη πλουτου....
Ουτε ο Κινεζος κανει το σκατο του παξιμαδι για να παρει πολυτελες αυτοκινητο. Το παιρνει ομως για να κανει επιδειξη πλουτου... Ετσι και ο Μολδαβος... Υπαρχουνε και Ελληνες γκάου που σκεφτονται ετσι αλλα σε πολυ μικροτερο ποσοστο.
Ακομα και εγω θα μπορουσα να παρω και να μοστραρω καινουριο Πορσικο. Δεν μιλαω για τις μεταχειρισμενες Καγιεν που τις βρισκεις πλεον με 10 χιλιαρικα στις μαντρες. Ο Θεος (που δεν πιστευω) μου φερθηκε γενεοδωρα. Και να το παρω μπορω, και να το συντηρισω μπορω, και το ποθεν εσχες μπορω ανετα να καλυψω, ομως δεν το κανω.  Δεν υπαρχει λογος... Δεν υπαρχει κανενας λογος να κανω επιδειξη πλουτου και να προκαλω συναμα. Εχω ενα αυτοκινητο δεκαετιας+, κατηγοριας λιγο πιο πανω απο αυτο του μεσου Ελληνα, δεν προκαλει, και δεν υπαρχει λογος να το αλλαξω. Σε 3-4 χρονια που θα παλιωσει και ισως βγαζει προβληματα θα παρω ενα καινουριο παρομοιο εκει καπου στα 30 χιλιαρικα, και παει λεγοντας... Την φωτογραφια που ποστρω την τραβηξα στην Κινα. Οχι δεν ηταν καμια συναντηση των Κινεζων βιομηχανων... Παραδιπλα ειχε και 2 Λαντ Κρούιζερ, και μια Μαζερατι... Επιδειξη πλουτου ητανε και μονο...

Συνημμένα

• Screenshot_20190723_154835.jpg
    Screenshot_20190723_154835.jpg
    210,6 KB · Εμφανίσεις: 57

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.911
Πόντοι
3.656
Ναι ετσι ειναι μοστρα και γενικα απο πισω τιποτα
Αλλα Ειναι εξαιρεση εδω η φαση
τα λεφτα ειναι πολυ πιο πολλα που μπαινουν  ΣΤΗΝ ΜΟΛΔΑΒΙΑ κ μονο
ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ
στα μισα  σπιτια μπαινουν απο 2000 εως και 6000 καθε μηνα για τα δυο τεκευταια χρονια
Και στα αλλα μισα κανα 1000/1500 δηλ απο Εργατες σε ιταλια ισπανια βρετανια
Εφερα πριν ενα απλο παραδειγμα πατερας 50 αρης με συο γιουε 20-24 ολοι γαιδουρια σωματωδεις
τους εστειλα με 6000 καθαρα λεφτα κ σπιτι πληρωμενο για τα επομενα δυο χρομια σχεδον
Κ πριν παλι επαιρναν παλι τα ιδια για δυο. Χρονια
Οποτε αν εχει δυο γκομενες καλες φρη τις καβατζωσαν αυτοι  κι ισως κι ο πατερας καμμια στην ζουλα ακομα
Το αποτυπωμα ειναι μεγαλο στην χωρα
Ειναι πολλοι αυτοι που εισπρατουν αυτα κι η χωρα ειναι μικρη κ δεν περισευει ντεβουσκα
Ενω σε χωρες πιο προηγμενες πχ πολωνια  ΔΕΝ υπαρχουν ουτε το 1/3. Απο τα λεφτα αυτα εκτος βαρσοβιας κι οι γκομενες ψαχνονται

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.911
Πόντοι
3.656
Θα μου πεις κ γιατι πας εκει
ΣΙΓΠΥΡΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΡΩ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝ
Αυτο ειναι πολυ πιο ευκολο πολωνια
Οχι πτι δεν ψαχνω αλλα ηρθα για δυο τρεις μερες κ μονο κ μονο επειδη ημουν κοντα
Δεν θα ξεκιναγα για κανενα  λογο αν ημουν πιο μακρια απο 500χλμ

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
το κισιναου αξιζει μια επισκεψη για τουριστικους λογους κ κολοβαρεμα μιας δυο ημερων
για το χομπυ βαλτε χ
δεν υπαρχει πεδιο για τουριστες εκτος αν το φυσανε το χρημα δηλ 500αρια την μερα κ βαλε
κ παλι δυσκολο ν ανακαλυψεις τισ διαθεσιμες χωρις ινσαιντ ινφο ,αλλα απο που και απο ποιον?
μαγικη εικονα
η πλειοψηφια λειπει στην ευρωπη μονιμα
σαιτ δεν υπαρχει στην ουσια τιντερ μαμπα κλπ δεν εχουν συμετοχη
αυτα τα ολιγα  :hi:
κακώς που δεν προσπάθησες να με βρεις

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρε συ μηδα  ποιος είσαι ?....μήπως ο κόκκινος? Βγήκε ένας να πει στο σωστά πράματα και συ ξεκίνησες και δε σταματάς....άμα δε γαμαει εσύ που ξέρεις τη γλώσσα τότε είσαι ....άντε να μη πω γιατί είσαι και φίλος....σταματά να λες μαλακίες εδώ έχει πολλυ πράμα το εργοστάσιο δε σταματάει να βγάζει καινούργιες και όμορφες καυλιάρες μουναρες που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να πάνε και με μεγαλύτερους ,αρκεί να τις φέρεσαι καλά....εσύ που μιλάς τη γλώσσα ρε χαμένες έπρεπε κάθε μέρα να ξεσκίζεται....παντρεμένος είμαι και γαμαω όσο μπορώ και αλλού ....είπαμε αρκεί να είσαι σωστός και να δείχνεις ότι έχεις φραγγα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
μην ακους τον κμαν
Δεν θα γαμησεις ποτε
Ψαξου σε otloty pl.
Πολυ μουφα αλλα εχει κ κατι
Αστον κμαν
Αυτα που λεει τα βλεπει στο YouTube κι ονειρευεται ξυπνιος
:respect:

Θα μου πεις κ γιατι πας εκει
ΣΙΓΠΥΡΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΡΩ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝ
Αυτο ειναι πολυ πιο ευκολο πολωνια

Οχι πτι δεν ψαχνω αλλα ηρθα για δυο τρεις μερες κ μονο κ μονο επειδη ημουν κοντα
Δεν θα ξεκιναγα για κανενα  λογο αν ημουν πιο μακρια απο 500χλμ

Από τη μια Πολωνία δε γαμάς ποτέ από την άλλη Πολωνία βρίσκεις γκόμενες εύκολα.
Μιλάμε έχουν καταμπερδευτεί.Αυτά παθαίνουν όσοι σκέφτονται με βάση το μέσο όρο και τις τάσεις.
Τελικά γαμάς ή όχι Πολωνία?Ποια είναι η καλύτερη πόλη Ουκρανία?Αυτά δεν μπορούν να τα απαντήσουνε γιατί είναι εντελώς συγκεκριμένες ερωτήσεις με συγκεκριμένες απαντήσεις ή έτσι ή γιουβέτσι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
κατι μπαζα εχουν ξεμεινει κι οι πουρες με δυο παιδια κ πεντακοσια προβληματα
οσοι κμαν προσελθετε  :respect:

Εσύ πας Κισινάου όχι εγώ.Γιατί σκέφτεσαι με βάση τους μέσους όρους.
Βασικά είναι εντελώς λάθος λογική,εξήγησα τη λογική του υπερπέουλα και τη δύναμη πυρός.Γιατί να πας στο Κισινάου με μισό εκατομμύριο πληθυσμό που δεν έχει καν Σλάβες όταν Κίεβο παίζουν πενταπλάσιες έως δεκαπλάσιες γκόμενες και φυσικά ανώτερου μέσου όρου εμφανισιακά ως Σλάβες.Επειδή το εισόδημα Μολδαβία είναι το μισό από Ουκρανία και θα μετράς περισσότερο?Ας γελάσω.
Είναι το συνηθισμένο λάθος του αρχάριου.
Καλύτερα Κισινάου ή Λβωφ?Και τα δύο ήταν φαινομενικά θα πούνε,πλέον για τον πούτσο μέρη.Ετσι θα απαντήσουνε αφού δεν καταλαβαίνουν τις δυναμικές.

Beluga

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
1.651
Πόντοι
201
Ναι ετσι ειναι μοστρα και γενικα απο πισω τιποτα
Αλλα Ειναι εξαιρεση εδω η φαση
τα λεφτα ειναι πολυ πιο πολλα που μπαινουν  ΣΤΗΝ ΜΟΛΔΑΒΙΑ κ μονο
ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ
στα μισα  σπιτια μπαινουν απο 2000 εως και 6000 καθε μηνα για τα δυο τεκευταια χρονια
Και στα αλλα μισα κανα 1000/1500 δηλ απο Εργατες σε ιταλια ισπανια βρετανια
Εφερα πριν ενα απλο παραδειγμα πατερας 50 αρης με συο γιουε 20-24 ολοι γαιδουρια σωματωδεις
τους εστειλα με 6000 καθαρα λεφτα κ σπιτι πληρωμενο για τα επομενα δυο χρομια σχεδον
Κ πριν παλι επαιρναν παλι τα ιδια για δυο. Χρονια
Οποτε αν εχει δυο γκομενες καλες φρη τις καβατζωσαν αυτοι  κι ισως κι ο πατερας καμμια στην ζουλα ακομα
Το αποτυπωμα ειναι μεγαλο στην χωρα
Ειναι πολλοι αυτοι που εισπρατουν αυτα κι η χωρα ειναι μικρη κ δεν περισευει ντεβουσκα
Ενω σε χωρες πιο προηγμενες πχ πολωνια  ΔΕΝ υπαρχουν ουτε το 1/3. Απο τα λεφτα αυτα εκτος βαρσοβιας κι οι γκομενες ψαχνονται

Νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός στις αμοιβές της Γερμανίας για εργάτες σε οικοδομές. Ξέρεις πολύ καλά οτι το κόστος ζωής στην Γερμανία είναι τεράστιο αν θες να μένεις σαν άνθρωπος. Σχετικα με τα σπίτια κ τα αυτοκίνητα στο Κισινάου είναι όντως πολύ καλά απο μέσα κ έχει τρομερά αυτοκίνητα στα παρκινγκ ΑΛΛΑ αυτο ισχύει μόνο στο κέντρο που δεν μπορεί να ζήσει ένας μέσος Μολδαβός. Αυτά είναι για αυτούς που έχουν χρήμα (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο).

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.911
Πόντοι
3.656
Ρε συ μηδα  ποιος είσαι ?....μήπως ο κόκκινος? Βγήκε ένας να πει στο σωστά πράματα και συ ξεκίνησες και δε σταματάς....άμα δε γαμαει εσύ που ξέρεις τη γλώσσα τότε είσαι ....άντε να μη πω γιατί είσαι και φίλος....σταματά να λες μαλακίες εδώ έχει πολλυ πράμα το εργοστάσιο δε σταματάει να βγάζει καινούργιες και όμορφες καυλιάρες μουναρες που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να πάνε και με μεγαλύτερους ,αρκεί να τις φέρεσαι καλά....εσύ που μιλάς τη γλώσσα ρε χαμένες έπρεπε κάθε μέρα να ξεσκίζεται....παντρεμένος είμαι και γαμαω όσο μπορώ και αλλού ....είπαμε αρκεί να είσαι σωστός και να δείχνεις ότι έχεις φραγγα
το εργοστασιο βγαζει πολυ πραγμα
διαθεσιμες δεν ειναι σε ξενους κ περαστικουσ
αλλο παλια που ειμασταν μονιμοι με τα συνορα κλειστα
τωρα αλλαξαν εκπληκτικα τα πραγματα
η διαφορα ειναι κολοσιαια
εναντιον μας
εσυ παντρευτηκεσ να ζησεις να ευτηχησεις αλλα δεν εισαι πλεον μαχιμοσ...
νασαν τα νιατα δυο φορες

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.911
Πόντοι
3.656
ο φλαουερ ειπε οτι εισαι ελλαδα για διακοπες
σε καθε περιπτωση δυο ραντεβου για δουλεια εκανα δυο μερες  κι εφυγα
σεπτεβρη ερχομαι παλι αν εισαι τα λεμε τοτε λαιβ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.911
Πόντοι
3.656
Νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός στις αμοιβές της Γερμανίας για εργάτες σε οικοδομές. Ξέρεις πολύ καλά οτι το κόστος ζωής στην Γερμανία είναι τεράστιο αν θες να μένεις σαν άνθρωπος. Σχετικα με τα σπίτια κ τα αυτοκίνητα στο Κισινάου είναι όντως πολύ καλά απο μέσα κ έχει τρομερά αυτοκίνητα στα παρκινγκ ΑΛΛΑ αυτο ισχύει μόνο στο κέντρο που δεν μπορεί να ζήσει ένας μέσος Μολδαβός. Αυτά είναι για αυτούς που έχουν χρήμα (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο).
δεν μιλαω θεωρητικα
ΕΓΩ εστειλα οπως ειπα πεντε ατομα για οικοδομη βαρεου τυπου σιδερα μπετον
η συμφωνια ειναι 2000-2200 το ΜΗΝΑ στο χερι
σπιτι πληρωμενο
δεν ενδιαφερει τους γκασταρμπαιτερ να μεινουν σαν ανθρωποι
τα λεφτα κι ενα δωματιιο θελουν
μην ψαχνεισ ειναι ειδικη φαση το κισναου
πχ ρουμανοι τετποια λεφτα δεν τα βλεπον στον υπνο τους
ειναι οι αμοιβεσ υψηλες λογω αποδοτικοτητας που οφειλεται σε σωματοδομη κ εμπειρια απο οικοδομες τετοιου ειδους σε ρωσσια πριν
επισης
ΔΕΝ ειναι για τις ελιτ αυτα ππου λεω
ΑΠΛΑ ΛΑΙΚΟΙ γεροδεμενοι εργατεσ βαρεου τυπου εισπρατουν τα χρηματα αυτα
λαικα στρωματα εργατες οικοδομησ που ειναι πολλοι κισιναου
γερμανια ειναι περιζητητοι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.911
Πόντοι
3.656
Εσύ πας Κισινάου όχι εγώ.Γιατί σκέφτεσαι με βάση τους μέσους όρους.
Βασικά είναι εντελώς λάθος λογική,εξήγησα τη λογική του υπερπέουλα και τη δύναμη πυρός.Γιατί να πας στο Κισινάου με μισό εκατομμύριο πληθυσμό που δεν έχει καν Σλάβες όταν Κίεβο παίζουν πενταπλάσιες έως δεκαπλάσιες γκόμενες και φυσικά ανώτερου μέσου όρου εμφανισιακά ως Σλάβες.Επειδή το εισόδημα Μολδαβία είναι το μισό από Ουκρανία και θα μετράς περισσότερο?Ας γελάσω.
Είναι το συνηθισμένο λάθος του αρχάριου.
Καλύτερα Κισινάου ή Λβωφ?Και τα δύο ήταν φαινομενικά θα πούνε,πλέον για τον πούτσο μέρη.Ετσι θα απαντήσουνε αφού δεν καταλαβαίνουν τις δυναμικές.
γιατι εισαι βλακας κ θυμα
δεν πηγα να γαμησω σαν σκοπο τοπα πριν στοκε
ΠΛΗΡΩΘΗΚΑ για να παω εκει απο εναν σερβο εργοληπτη ,που θελει ν ανοιξει εργοταξιο καινουριο με μολδαβους κατα βαση
λογω αποδοτικοτητας στην νβαρεως τυπου οικοδομη
πηγα να βρω πεντε εργαζομενους κ να δω την κατασταση οσον αφορα εργατες οικοδομης βαρεου τυπου για τεμπορε μπεφριστετ δουλειες στην γερμανια κ μονο
κ φυσικα αφου εμινα δυο μερες στην πολη ασχοληθηκα κ με το χομπυ μας
λεω αυτο που ειδα
οτι υπαρχει ΑΥΤΗ την στιγμη πολυ χρημα σε λαικα στρωματα πολλαπλασια απ οσο σε πολωνια ρουμανια 2-6000-μηνα
ανα οικογενεια ,σε οσουσ εχουν δουλεια σε μπετα κ σιδερα γερμανια
ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ 1-3 ΑΤΟΜΑ κεφαλι κ 2-2200 το μηνα
επισης πολλοι σε οικοδομικες εργασιες πιο σοφτ γερμανια στα 1600 καθαρα το κεφαλι
σπιτι δεν πληρωνει κανεισ
ειναι μεσα στο συμβολαιο
τελικως
για ΜΟΛΔΑΒΙΑ κ περιχωρα
επειδη εισαι  και χαζος συν τοις αλλοις
μην απαντας τις συνηθεις μλκιεσ σου
ας μιλησει ο μολντο η καποιοι αλλοι πιο ειδικοι κ ναχουμε αντιλογο
εσυ εισαι γιωτας μην παρεμβαινεισ
υγ Μολντο
απλα για περαστικο ειναι ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ πλεον το συμπερασμα
μονιμος με αρκετο χρημα σιγουρα πααιζει μπαλλα
αλλα αυτο ενδιαφερει απειροελαχιστους
γαι την πλειοψηφια φως ΖΕΡΟ
ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕς απο τις ντεβουσκες εχουν πολλαπλασια χρηματα απο την πλειοψηφια των ελληνων κ γενικα νοτθο ευρωπαιων που θα επισκεφθει το μερος
ΕΞ ου δεν ειδα κ ξενους σχεδον καθολου σε συγκριση με παλια
κατι ασχετους ελαχιστους κ σολο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.911
Πόντοι
3.656
για να κλεισουμε το θεμα
πολωνια που ημουν πριν κ ρουμανια που ημουν μετα φαινοταν καθαρα οτι δεν υπαρχει χρημα ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ εν αντιθεση με κισιναου
βεβαια ρουμανια ειναι οφφ ολη η φαση κι οι γκομενεσ για τον πουτσο πλεον εντελως
πολωνια δεν ειμαι ειδικος
αλλα οπως ειπα σε πολεις που μπηκα λιγο οπως κατοβιτσε ηταν σαφως το κλιμα φιλικοτερο σε εναν πορνοεκδρομεα κι υπηρχε οπτικα ενδιαφερον πολλαπλασιο απο οτι στο κσιναου
βεβαια κ πολωνια το επιπεδο σαν πλειοψηφια ειναι χαμηλο κι εκει,δεν συγκρινεται καμμια περιοχη με μολδαβια
μετα απο ουκρανια ακολουθει σε αποσταση αναπνοης σε ντεβουσκες το κισιναου
απλα δεν υπαρχει πηγη για ευκολο κ γρηγορο γκολ
το πεδιο ειανι πολυ δυσκολο,δεκα φορες πιο πολλυ απ οτι ρπο εξαετιας λογω εισροης πολυ χρηματος απο εξωτερικο σε βαριες δουλειες κατα βαση
υγ καθεις κρινει μ αυτο που ψαχνει παντα
αν καποιος θελει μια πιο μεγαλη με ενα δυο παιδια να συντηρει κ του αρεσει αυτος ο ρολος ειναι κατι που δεν αναφερομαι εγω
εγω αναφερομαι σε ηλικιες 18-28 το πολυ χωρις βασανα κ εμφανιση απο 6 -7 και ανω  :hi:

sotospatra

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Ιουν 2019
Like
14.180
Πόντοι
2.246
καλημερα και απο εμενα
λιγα διαβασα απλα θα πω το εξης μιας και εχω κανει ευρωπη για δουλεια γτ ειμαι σιδερας οικοδομης.
1. ρουμανια που εχω μενει 3 μηνες σε εταιριοα μονο πληρωνεσαι καλα. 2-3 χιλιαρικα ευρωισως κ περισσοτερα αν πεσεις σε καλη εταιρια. απο γυναικες εχει πολλυ μουνι διαθεσημο και αναλογα τη πληρωνεις περνεις. εγω στο μηνα πανω ειχα πιασει μια γκομενα απο ενα καφε κ ημουν πενα. τους ελληνες τους θεωρουν λεφταδες για τα δεδομενα τα δικα τους. κ χαλιας να εισαι αν εχει λιγο χρημα βγαζεις καλο μουνι. τωρα για να πληρωσεις εγω ειχα παρει ενα αστερι 20χρονο με 40 ευρω για 2 ωρες. υπαρχουν και με λιγοτερα . η μαξ ταριφα ειναι απο 30 -100 ( κ πολλα λεω ) το σπιτι ειναι φρεε. κ κυνοβιο με αλους.
2. μολδαβια τα ιδια με παραπανο . εδω βεβαια θα βρεις πιο τεζα μωρα. ειναι προς ρωσια ταμπεραμεντο. ευκολες και ανετα αν ξερεις κ αγγλικα γαμας σας τρελλος. ειχα κανει με μια 30αρα την νομιζω που την ψωνισα σε ενα καφε μπαρ. τεζα μωρο.σπιτι διαμονης κυνοβιο με αλους.
3. κυπρο εδω τα λεφτα ειναι τα ιδια περιπου αλλα αν πεσεις σε κυπριακη εταιρια περνεις μακραν περισσοτερα απλα πρεπει αν εχεις αμαξι κ σπιτι δικο σου. οι κυπριες ειναι χαλι μαυρο. λιγες καλες. τωρα σε πληρωτεο ερωτα εχει ρωσσιδες τεζα μωρα καθαρες και ρουμανες . αν πληρωσεις η ταριφα ειναι 50ρι κ πανω. επειδη ειμαι συνεχεια κυπρο ειχα γνωρισει μια παντρευμενη κ γαμουσα αυτη . καλα ειναι.

αυτα.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλά ρε σεις δεν είπαμε ότι είναι τα ίδια όπως παλιά.Σιγουρα άλλαξαν οι εποχές παλιά ερχόσουν για μια εβδομάδα και πιπωβες 10 τώρα έρχεσαι για μια εβδομάδα και κανείς 3 γνωριμίες .,Σίγουρα έχουν αλλάξει πολλά άλλα πάλι είναι πολύ εύκολο να νομίζεις αρκεί να έχεις το κουράγιο να κάνεις γνωριμίες .Όμως όποιος θέλει να νομίζει αμέσως υπάρχουν τα διάφορα σάιτ που βοηθούν.Παντρευτηκα ρε συ αλλά δεν τον έκοψα....όσο για τα νεαρά ακόμα βαράμε και σε αυτή την ηλικία το βαράμε πιο καλά ...την αγάπη μου

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
δεν πηγα να γαμησω σαν σκοπο τοπα πριν

Φυσικά κανένας δεν πάει να γαμήσει Ουκρανία,Μολδαβία,Ρωσία.Ολοι για business πάνε και για τουρισμό,να δούνε τα αξιοθέατα.Οπότε όσοι πάνε με σκοπό να γαμήσουνε,σεξοτουρίστες κοινώς την πατάνε.
Οποιος δεν πάει να γαμήσει,θα επιτύχει 100% στους στόχους του.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
οτι υπαρχει ΑΥΤΗ την στιγμη πολυ χρημα σε λαικα στρωματα πολλαπλασια απ οσο σε πολωνια ρουμανια 2-6000-μηνα
ανα οικογενεια ,σε οσουσ εχουν δουλεια σε μπετα κ σιδερα γερμανια
ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ 1-3 ΑΤΟΜΑ κεφαλι κ 2-2200 το μηνα
επισης πολλοι σε οικοδομικες εργασιες πιο σοφτ γερμανια στα 1600 καθαρα το κεφαλι
σπιτι δεν πληρωνει κανεισ
ειναι μεσα στο συμβολαιο
τελικως
για ΜΟΛΔΑΒΙΑ κ περιχωρα

Είναι γιατί οι Πολωνοί και οι Ρουμάνοι δε δουλεύουν σε βαριές εργασίες και οικοδομή ανά τας Ευρώπας δε θέλουν να λερώσουν το χεράκι τους και τους παίρνουν τις δουλειές οι Μολδαβοί.
Θα ξεσκίστηκες προφανώς στον πούτσο Κατοβίτσε,απλώς δεν εδέησες προφανώς.
Η λογική σας για τους μέσους όρους σπάει κόκκαλα,τρελή αποτίμηση της κατάστασης.Μιλάμε για πονηρούς ανθρώπους της πιάτσας,τι να κλάσουμε τώρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom