Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 762K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.272
Πόντοι
3.656
Καλησπερα στην παρεα.Θα βρισκομαι κισιναου απο 23/09 για μια εβδομαδα.Θα χαρω πολυ οποιος συνελληνας μενει μονιμα κισιναου να μου στειλει μηνυμα με στοιχεια επικοινωνιας να βρεθουμε.Εννοειτε και στον μολντο να περασω απο το μαγαζι που εχει ή συχναζει δεν καταλαβα καλα....σορρυ καινουργιος ειμαι στο σαιτ κ ουτε μηνυμα να στειλω γνωριζω σε καπποιον......χαχα,καλο βραδυ καλα να περνατε ολοι!
Μολντο ουμπερ αλλες

panagiotis10

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα στην παρεα.Ειμαι κισιναου εδω κ 2 μερες και θα σας μεταφερω μια πρωτη εικονα γρηγορη γιατι πρεπει να παω βολτα επειγοντως!!

Η πολη ειναι περιτρυγισμενη απο γυναικες θυληκα οπου σου βγαζουν ερωτικη διαθεση απιστευτη!!! αλλο να το γραφεις αλλο να το ζεις.

Η μεγαλυτερη χαρα ομως εχει ερθει απο το γεγονος οτι απο την πρωτη μερα συναντησα-γνωρισα και πραγματικα με χαροποιησε ιδιαιτερα ο γνωστος μολντο!

Η διαθεση του , η θεληση του να βοηθησει εναν συνελληνα,ειναι αξιοθαυμαστη κ πρωτοφανης για τα ελληνικα δεδομενα......(βγαζουμε τα ματια μεταξυ μας).

Η γνωση του για την πολη ειναι πληρης κ ολοκληρωμενη,σιγουρα εχει περασει πολυ ομορφα χρονια στην πολη κ με ωραιες γυναικες!Αυτο το καταλαβαινει πολυ ευκολα ενας που εχει κανει μερικα χιλιομετρα σε αυτην την ζωη.....εαν δεν ξερεις απο την ζωη κ το καμακι γενικως δεν θα παρεις μυρωδια απο την δυναμικη του δημητρη...

Ελληναρας , ντομπρος, με πραγματικη διαθεση να βοηθησει οποιονδηποτε.Ολα τα αλλα ειναι κουραφεξαλα!!

Στο τελος του 10ημερου ταξιδιου μου θα σας στειλω πληρης κ ολοκληρωμενη την γνωμη μου για το κισιναου κ τις ερωτικες περιπτυξεις που πρεπει να εισαι βλακας,τσιγκουνης,αγελαστος,μπακουρι,ακοινωνητος,κτλ,για να μην εχεις ουτε μια νικη!!!

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε παναγιωτησου εύχομαι καλή διαμονή στο κισινιοβ και πολλές νίκες με τις φοβερές γκόμενες που είδαμε σήμερα ...και όπως είδες και μόνος σου μας έφαγαν με τα μάτια τους...σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια κάνω αυτό που πρέπει να κάνει κάθε Έλληνας . Εδώ το βασικό είναι να είσαι καλός ευγενικός και κάρτα για να μπορέσεις να επιβιώσεις . Ελπίζω η σημερινή σου γνωριμία στη τράπεζα με το οκταρι να σου φέρει τη πρώτη σου νίκη αύριο βράδυ και στο τζαμπα και χωρίς γλώσσα. Ελάτε στη Μολδαβία φίλοι και συναγωνιστές να περασετε καλά ...όσο για τις τιμές στο τέλος της παραμονής του εδώ ο Παναγιώτης θα σας ενημερώσει αντικειμενικά για το τι συμβαίνει ....την αγάπη μου

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ενα ακομα επικο ποστ Πορνομιτσος
Οτι ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ο Τασος κι ο Μολντο ειναι ο ιδιος κι εχει παει καποθ στη δεκαετια του 80 Κισινάου
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
Για δε μας βάζεις όλο το διάλογο,ο Τάσος έγραφε από το κομπιούτερ του Μολδολάγνου,και σε μιά φάση μπερδευτήκαν και έγραψε ο Τάσος από το λογαριασμό του Μολδολάγνου  :2funny:Τι σχέση έχει άυτό με το αν πηγαίνεις εσύ τα τελευταία χρόνια? :2funny:.Αυτά που είπες γιά Ουκρανία γίνονταν πριν από καμιά 15αριά χρόνια.

Belgrade

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2019
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα και από μένα στους συναγωνιστές.ερχομαι για δεύτερη φορά στο Κισινάου στις 26 Οκτωβρίου. Την πρώτη μου φορά στο Κισινάου τον Ιανουάριο του 2019 έφαγα τους -15 βαθμούς και τα μούτρα μου .θα ήθελα να γνωρίσω τον μολδολαγνο. Ξέρω που ακριβώς είναι το Ελ Γκρέκο.δεν με ενδιαφέρει ο πληρωμένος έρωτας, με ενδιαφέρει αποκλειστικά το ζωντανό πέσιμο σε γυναίκα. Τα συμπεράσματα μου από την πρώτη μου φορά στο Κισινάου. Απίστευτης και απεριγραπτης ομορφιάς γυναίκες παντού γύρω σου , πασαρέλα πραγματική, έβλεπες καλλονές και μοντέλα. Μα από τις καμία 30 Pou ekana kinisi, pano apo 20 de milousan agglika.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.272
Πόντοι
3.656
Για δε μας βάζεις όλο το διάλογο,ο Τάσος έγραφε από το κομπιούτερ του Μολδολάγνου,και σε μιά φάση μπερδευτήκαν και έγραψε ο Τάσος από το λογαριασμό του Μολδολάγνου  :2funny:Τι σχέση έχει άυτό με το αν πηγαίνεις εσύ τα τελευταία χρόνια? :2funny:.Αυτά που είπες γιά Ουκρανία γίνονταν πριν από καμιά 15αριά χρόνια.
δεν εχει σχεση καποιος εκανε αυτη την σελιδα παραθεση κι απο εκει το ειδα παλι μετα απο τοσο καιρο
Εχει γελιο ομως  :respect:
Τι εχεις να πεις εσυ τωρα για τα νεα ποστ πως τα βρισκεις;;ναχει βελτιωθει η φαση στο Κισιναου
λες σε σχεση με τουε πουχες παει εσυ;;
Δεν μιλανε αγγλικα στο Κισιναου που λεει ο φιλος η απλα τον απεφυγαν ;;προσποιουμενες οτι δεννξερουν αγγλικα;;
Εγω λεω το β  ;)
Αυτα που εγραψα γιαβουκρανια ειναι η κατασταση προ ενδομαδας
Τα συνοψιζω παλι αφου το ανεφερες
Ζερο στην επαρχια παντου Πολεις πρωην χρυσορθχεια πχ Νικολαεφ Χερσον ειναι πλεον αδειες απο γκομενες κι οσες ειναο δεν δινουν ενα αρχιδι
Μονο οντεσα εχει κοινο αλλα μονο πλγηρωτεο με το ταξιμετρο
απο 100 κ ανω οι τιμες συνηθως 150 για δυο ωρες ζητανε
Καλα για καποιον που σκαει με μονο στοχο να γαμαει με τακιμετρο η για δουλεια
Αυτα  :spam:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.272
Πόντοι
3.656
Φιλε μπελγκραντε ειμαστε της ιδιας σχολης
Και μενα μονο το πεσιμο κ το καμακι με διασκεδαζει
Καλο βολι
Υγ χωρις το Μολντο δυσκολα θα βγαλεις ακρη μονος σου
Το πεδιο ειναι δυσκολο αλλα εχει ευκαιριες αν εισαι εμφανισημος και με οικονομικη ανεση
Αγγλκικα μιλαν  παρα πολλες  :hi:
Αυτες που δεν σου μιλησαν μαλλον σε απεφυγαν imop πι πιο πολλες
αλλα συνεχισε
μονο ετσι θα βγαλεις συμπερασμα  :dancing:  :heavymetalbig:
Ο μολντο μπορει να βοηθησει αρκετα οπως σου ειπα αλλα το γκειμ ειναι στα χερια σου στην τελικη

Belgrade

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2019
Like
4
Πόντοι
0
Καλημέρα μηδα 69. Γνώρισα πριν ένα μήνα μια κοπέλα από το Κισινάου . Κοιμήθηκε σε μένα 2 βραδυες, περάσαμε πολύ καλά και αυτός είναι ο βασικός λόγος που παω Κισινάου .Απλά αυτή κάνει 2 δουλειές , άρα ο χρόνος της για μένα, θα είναι ελάχιστος . Και από τότε που έφυγε από μένα , η επικοινωνία μας ήταν πολύ σπάνια .Άρα αναγκαστικά , δεν μπορώ να περιμένω αυτήν όλη μέρα και πρέπει να βγω στη γύρα να ψάξω για καινούργια.Οποιος θα είναι Κισινάου από 26 Οκτωβρίου έως 7 Νοεμβρίου , θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσει μαζί μου.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.272
Πόντοι
3.656
ΕΤων αν επιτρέπεται;;
Αυτη αλλα κι εσυ;;
Ο παραγοντας ηληκια διαφοροποιει σε μεγαλο βαθμο τις συμπεριφορες σε ολο το πρωην σοβιετ μπλοκ
Δυο δουλειες κανει ;;;
στο κισιναου?? Η σε αλλη πολη;;;
Χωρις παρεξηγηση καπως περιεργο μου ακουγεται  :think:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα μηδα 69. Γνώρισα πριν ένα μήνα μια κοπέλα από το Κισινάου . Κοιμήθηκε σε μένα 2 βραδυες, περάσαμε πολύ καλά και αυτός είναι ο βασικός λόγος που παω Κισινάου .Απλά αυτή κάνει 2 δουλειές , άρα ο χρόνος της για μένα, θα είναι ελάχιστος . Και από τότε που έφυγε από μένα , η επικοινωνία μας ήταν πολύ σπάνια .Άρα αναγκαστικά , δεν μπορώ να περιμένω αυτήν όλη μέρα και πρέπει να βγω στη γύρα να ψάξω για καινούργια.Οποιος θα είναι Κισινάου από 26 Οκτωβρίου έως 7 Νοεμβρίου , θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσει μαζί μου.
συναγωνιστή θα είμαι Κισινάου έλα από Ελ Γκρέκο και

Belgrade

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2019
Like
4
Πόντοι
0
Μιδα 69, αυτή είναι 30, εγώ 32. Είναι γιατρός στο Κισινάου , δουλεύει σε κλινική και με νυχτερινές βάρδιες . Είχε έρθει για συνέδριο στην Αυστρία που ζω , και έτσι τη γνώρισα . Τον Ιανουάριο του 2019 στο Κισινάου, κάνα δυο που πλησίασα , μου λένε , ιταλικά μιλάμε . Μολδολαγνε, θα έρθω από Ελ Γκρέκο σίγουρα.

Belgrade

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2019
Like
4
Πόντοι
0
Επίσης τα συμπεράσματα μου από Κισινάου . Μην επισκεφθείτε το Κισινάου από μέσα Νοεμβρίου μέχρι μέσα Μαρτίου . Θα λιωσετε στα χιόνια , στους πάγους και στο ψοφοκρυο . Επίσης , δεν καθαρίζουν εκεί τους δρόμους από τα χιόνια , άρα μπορείς να γλιστρήσεις οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή . Όλο το παιχνίδι στο Κισινάου για μένα γίνεται στην μπουλεβαρντ Στέφαν τσελ Μάρε . Όλη μέρα κάνουν παρέλαση από εκεί κατα τη γνώμη μου , οι ωραιότερες γυναίκες της γης . Μπορείς να την πέσεις στην οποιαδήποτε και δεν έχεις και τον παραμικρό ανταγωνισμό από ντόπιους η από τον οποιονδήποτε.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.404
Πόντοι
2.356
Όλη μέρα κάνουν παρέλαση από εκεί κατα τη γνώμη μου , οι ωραιότερες γυναίκες της γης . Μπορείς να την πέσεις στην οποιαδήποτε και δεν έχεις και τον παραμικρό ανταγωνισμό από ντόπιους η από τον οποιονδήποτε.
:2funny: :2funny: :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.272
Πόντοι
3.656
Στο Κισινάου Μολδαβίας είναι οι ωραιότερες γυναίκες της γης; :huh:
ο καθεις οπωσ την βρισκει τυπε
Εγω τισ βαζω πχ δεκατες στην ευρωπη
Απλα παλια ηταν προσεγγισιμες πολυ εύκολα οποτε ηταν πιτα πουωετρωγες
Αν δεν τρωσ δεν σ ενδιαφερει κιολας

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Στο Κισινάου Μολδαβίας είναι οι ωραιότερες γυναίκες της γης; :huh:
.  Έχεις απόλυτο δίκιο ....διότι μπορεί να μην όλες 10 άρια αλλά είναι πολύ καυλιάρες και αυτό είναι για μένα το πιο σημαντικό...ο κόκκινος παλιά όταν ερχόταν σε μένα με 9αρια τα ξέχασε αυτά και μου έλεγε ότι είναι οι πιο ωραίες γυναίκες...προτείνω στο φίλο κόκκινο να έρθει εδώ και να με βρει τότε θα αλλάξει άρχειν τη γνώμη του για το τι συμβαίνει τώρα στη Μολδαβία .Το εργοστάσιο  βγάζει συνέχεια και θα βγάζει υπέροχες καυλιάρες  μολδαβεζες

Belgrade

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2019
Like
4
Πόντοι
0
Έχεις απόλυτο δίκιο μολδολαγνε για τις μολδαβες . Έχω ταξιδέψει στη μισή Ευρώπη . Μολδαβες είναι οι καλύτερες από όλες και μετά πάνε οι σέρβες. Θα τα πούμε από κοντά μολδολαγνε σε λίγο καιρό.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.272
Πόντοι
3.656
Επίσης τα συμπεράσματα μου από Κισινάου . Μην επισκεφθείτε το Κισινάου από μέσα Νοεμβρίου μέχρι μέσα Μαρτίου . Θα λιωσετε στα χιόνια , στους πάγους και στο ψοφοκρυο . Επίσης , δεν καθαρίζουν εκεί τους δρόμους από τα χιόνια , άρα μπορείς να γλιστρήσεις οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή . Όλο το παιχνίδι στο Κισινάου για μένα γίνεται στην μπουλεβαρντ Στέφαν τσελ Μάρε . Όλη μέρα κάνουν παρέλαση από εκεί κατα τη γνώμη μου , οι ωραιότερες γυναίκες της γης . Μπορείς να την πέσεις στην οποιαδήποτε και δεν έχεις και τον παραμικρό ανταγωνισμό από ντόπιους η από τον οποιονδήποτε.
Σωστό το ότι απο νοεμβρη μεχει Μάρτιο βαλε χ
Στεφαν δεν βλεπω τίποτα εγω γενικως
Πιο πολυ γκόμενοκόσμο θα βρεισ μποτανικα κοντα στα μακ κ προσ το ελατ
Κ ισως κ στο Riscani κοντα στα μακ παλι
Τωρα υπαρχει θεμα κ στο μοχιτο αλλα ειναι σωου οφφ φαση
Δεν ξερω καπιιον αλλοδαπο να εχει επιτυχια σε καμακι εκει
Δεν χανειςντιποταβομως να δοκιμασεις
Η υπολοιπη στεφαν ειναι οφφ
Δεν εχει στεκια
Τωρα με ντόπιους εισαι γενικα πισω εκτοσ αν εισαι ο Ρουβασ κ με κανα 2000 στην τσεπη το δεκαπενθήμερο
Παντως ειπαμε
Αν υοαρχει χρονος εμφανιση κ χρημα παντα υπαρχουν ευκαιριες πιο πολλες πχ απο Βουλγαρία η Ρουμανια
Αλλα γενικα λιγες
Υγ το προφίλ της δικιας σου ειναι πολυ οφφ.αστη στο χαλαρο κ ψαξου για πολυ μικροτερες αφου εισαι 32 ανεταβπαιζεισ εικοσαρες εικοσιτριαρες
Πιο πανω μην ασχολεισαι ειναι λοθζινγκ γκειμ στην μολντοβα
Μπορεις βεβαια να γινεισ πουρογαμεας κ ν ασχολεισαι με 35/37 πλας ανετα απο την αλλη
Βαρεα ανθυγιεινα τα λεω εγω αυτα αλλα κάποιοι γουσταρουν την γρια την κοτα
Καλο βολι

Belgrade

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2019
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα μηδα 69, τον Ιανουάριο του 19 που επισκεφθηκα το Κισινάου , έμεινα 3 βραδυες . Πήγα στο ταργκουλ ντε γκρατσιουν στην οδό 31 Αυγούστου .Δεν πήγα μποτανικα , ελατ , ρισκανι .Αυτό που παρατήρησα ομως , περπατώντας αμέτρητες φορές πάνω κάτω την Στέφαν τσελ Μάρε , ότι κινούνταν συνεχώς και ασταμάτητα απίστευτης ομορφιάς γυναίκες , πασαρέλα πραγματική , μοντέλα. Είμαι πολύ άνετος οικονομικά , μένω Αυστρία , για αυτό . Εγώ το καμάκι και το πέσιμο , το κάνω χύμα στο δρόμο , στα πάρκα και μου πάει γενικά καλά με αυτό τον τρόπο. Τώρα που θα μείνω 13 βράδυα στο Κισινάου , θα έχω άφθονη άνεση και χρόνο για παιχνίδι . Εκτός εάν δεν πάει καλά το παιχνίδι και χρειαστεί να πεταχτω Οδησσό κλπ. Σε ευχαριστώ πολύ μηδα 69.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.272
Πόντοι
3.656
Ελα βγηκαμε και ρελατιβ γειτονες  :respect:
Που Αυστρια  ποια περιοχη?
Μην μου πεις κανα Φοραρλμπεργκ η Τιρολο ....θαναι η αποθεωση
Παντως Οστεραιχ γενικα ειναι πολυ ιζυγκοινγκ η φαση κ με πολλες ανατολικες αντιθετα με τον υπολοιπο γερμανιφωνο πεδιο,απορω που ψαχνεσαι ανατολικα περαν της φασης περιπετεια
Να υποθεσω οτι την πρωτη γκομενα την γνωρισες κι εμεινε σπιτι σου στην Αυστρία??
Παντως εκτος Μολντοβα και οδησσο που λες μην ασχοληθεις αλλου
Δεν αξιζει πλεον τον κοπο πουθενα
Σε αυτα τα δυο μεεη εχουν μεινει καποια σανσε  :fuck2:
στο στυλ πεσιμο στο ασχετο, οπως προειπα
Αλλα νουλ σκετο
προσπαθησε κισινιοφ μια βολτα οντεσα επισης αν κι οταν εχει καλο καιρο αξιζει
Ετερον ουδεν πλέον
Φιλ γκλουκ κ βλεπουμε  :heavymetalbig:
Το πλας στην περιοτωση σου που δεν ισχυει για τους υπολοιπους ειναι οτι εχεισ στορυ κ ηληκια καταλληλη μπορεις στο καμακι να το παιξεις γαμπρος
Μενω Αυστρία ειχα σχεση με μολδαβεζα μ αρεσεις θελω να το παμε πιο κατω κλπ κλπ κλπ
Απλα αλλαξεβταργκετ γκρουπ
Ξεχασε ταβδυτικα μοντελα ζωης
Εδω παιζεις ανετα απο 18/20 μεχρι 25/26 χωρις πρόβλημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom