Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.870
Πόντοι
3.656
Απεφυγε εντελωσ 26/32 ηληκιες οπως αυτη που ειχες αν δεν θες να χασεις τον χρονο σου
Η αλλιως παιξε αν τυχεθ
Αλλα μολισ δεις πολλα προαπαιτουμενα κ πολλα μπλα μπλα κλπ σρτο τραπεζι κ πολλα ραντεβου κλπ
ΚΟΨΕ ΛΑΣΠΗ
ιδανικο πεδιο για σενα 20/23 κι εκει θα βαλεις πολυ πιο ευκολα γκολ
Επισης κανονας
Αν βγεις με μια πανω απο δυο φορες κ δεν σου κατσει αστηνε
Η εχει πλανο να σου πρηξει τα ουμπαλα
Η θελει μονο βολτες να τρωει κ να πινει τζαπα
Και στις δυο φασεις παρατα τη κ πηγαινε πθο κατω
Σε.καθε περιπτωση προσπαθησε να συναντιεσαι με πανω απο δυοντρεισ την μερα
Μην περιμενεισ μια
Ενδεχεται να χασεις τον χρονο σου εντελως
Απεφυγε κ τα πολυ ακριβα μαγαζια ΠΡΙΝ πεσει το γκολ
Ενδεχεται η γκομενα ναναι σταμ κουντεν εκει κ να τοχρι συστημα να πηγαινει θυματα στον χωρο επ αμοιβη  κι ετερον ουδεν
Παιξε το χαρτι της αυστριας ολες εκει θελουν να πανε κ πιεσε καταστασεις απο το πρωτο ντειτ να δεις αντιδραση
Μια που οντως γουσταρει καθεται και με την πρωτη βραδυα μετα απο δυο τρια κρασθα η ποτα
Θα στα πει κι ο μολντο τα σεναρια αυτα πιο αναλυτικα ετσι κι αλλιως

Belgrade

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα μηδα 69 , μένω στο Σάλτσμπουργκ, δουλευο εξαημερο και συχνά εφταημερο και δεν έχω καθόλου χρόνο εδώ για πεσιμο και ψάξιμο .είναι ωραίες οι αυστριακές, απλά δεν έχω καμία επιτυχία με αυτές και κυνηγάω ανατολικό μπλοκ. Τη Μολδαβή τη γνώρισα Αυστρία ,είχε έρθει για συνέδριο . Ξόδεψα πολλά για πάρτυ της , αλλά πιστεύω ότι εάν δεν ξοδέψεις , δύσκολα σου κάθονται τετοιας κλάσης γυναίκες .δεν με ενδιαφέρει η ηλικία . Εγώ με το που δω μια που να με ελκύει εμφανισιακά , θα κάνω κίνηση και ότι κατσει , αλλιώς στην επόμενη και ούτω καθεξής.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.870
Πόντοι
3.656
γεια σου ρε κόκκινες με τα γερμανικά σου...αύριο το πρωί φεύγει ενα μέλος τουσαιτ από τη Μολδαβία ...του εύχομαι τα καλύτερα και καλή επιστροφή...
Τα μαθαμε κι αυτα λογω νεου περιβάλλοντα χωρου
Μλκια που δεν ταμαθα και πιο νωρις
Τεσπα παμε επιντου θεματος
Το μελος να μας γραψει και τις εμπειρίες του να παρουμε κλιμα και οι απιστοι θωμαδες
Μπουναζιουα  :hi:
Υγ Ακομα αναμενω τοποθετηση πορνομεταναστη αλλα αυτος κωφευει  :ban:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τα μαθαμε κι αυτα λογω νεου περιβάλλοντα χωρου
Μλκια που δεν ταμαθα και πιο νωρις
Τεσπα παμε επιντου θεματος
Το μελος να μας γραψει και τις εμπειρίες του να παρουμε κλιμα και οι απιστοι θωμαδες
Μπουναζιουα  :hi:
Υγ Ακομα αναμενω τοποθετηση πορνομεταναστη αλλα αυτος κωφευει  :ban:
Οταν πήγα έγραψα τα πάντα και έβαλα πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τους φουκαράδες της Μολδαβίας  :2funny:.
  Αλλος Dirty μας βγήκε  :2funny:και ο Dirty μας έλεγε ότι οι Μολδαβές είναι οι πιό ωραίες γυναίκες του κόσμου  :jerking: :2funny:.
  Αν είσαι αγάμητος όλες ωραίες σου φένονται  :2funny:.
  Αν θες τι γνώμη μου βάλε ποστ μου από τότε  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Τώρα ότι Έλληνας θα βγάλει εκεί γκόμενα λίγο δύσκολο οι ντόπιοι σήμερα είναι μιά κλάση ανώτεροι από τους Ελληνες και σε ντύσιμο και σε στυλ,ούτε μουσάτους είδα όταν πήγα ούτε κουβάλαγαν μιζέρια σαν τους Ελληνες  :2funny:.

panagiotis10

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα στην παρεα.Αργησα λιγο αλλα επαγγελματικες υποχρεωσεις δεν με αφησαν να γραψω νωριτερα τις εντυπωσεις μου απο το κισιναου.

Με μια λεξη , ΕΡΩΤΑΣ!!!

Τι να αναφερω.....Ασφαλεια στην πολη,ευγενικοι ανθρωποι,ταξη,ηρεμια,και φυσικα πανεμορφες γυναικες!!Διαβασα με μεγαλη εκπληξη απο καποιον φιλο,οτι στην στεφαν τσελμαρε (τον κεντρικο δρομο του κισιναου δεν ειδε ωραιες γυναικες)!!!!

Συγνωμη , αλλα μαλλον σε αλλη πολη πηγες.

Σας μεταφερω την προσωπικη μου εικονα κ πληροφοριες που πηρα απο ντοπιους κ απο φιλους ελληνες.Σαφως εχουν φυγει πολλες μολδαβες απο την χωρα τα τελευταια χρονια.Αλλα οπως πολυ σωστα ειπε ο μολντο,η χωρα συνεχιζει κ ευχομαι να συνεχιζει για πολλα χρονια να βγαζει πανεμορφες γυναικες!!

Να ξεκαθαρισω λιγο τι εννοω προσωπικα πανεμορφη γυναικα....Μια κοπελλα-γυναικα που στην ελλαδα δεν τολμας να της μιλησεις,στο κισιναου ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ 100 %.Το παιχνιδι που λεμε,γινεται στην πολη σε απιστευτο βαθμο!!Και ο φιλος που κανει καμακι στον δρομο κ του ταιριαζει καλυτερα....ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΟΥΠΕΡ ΦΙΛΑΡΑΚΙ.Στο εγγυωμαι 1000%

Γυναικες που εκπεμπουν θυληκοτητα,αισθησιασμο,καυλα κοινως,εγω την χαρακτηριζω ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ.....Οσοι ψαχνετε μονο μοντελα....ξερετε τι πρεπει να κανετε.Για εξωτερικη εμφανιση που δεν αναφερω τοση ωρα,μην με ρωτησει καπποιος...οποιος εχει ερθει εστω κ μια φορα,καταλαβαινει γιατι δεν το αναφερω! Σαφως οι μολδαβες ειναι οι ωραιοτερες γυναικες της ευρωπης,απορω που υπαρχουν αποριες πανω σε αυτο.

Προσωπικα περασα ΥΠΕΡΟΧΑ με ενα μωρο,και εχω δρομολογησει αλλα 2 για την επομενη επισκεψη μου πολυ συντομα στην πολη!!(Δεν κρατιεμαι)

Οι μολδαβες ειναι γυναικαρες σε ολα τους.Ξερουν να παιζουν,να φλερταρουν,να σε φτιαχνουν.και να σε απορρίπτουν με ωραιο τροπο εαν δεν θελουν.Εχουν κ αυτην την επιλογη ξερετε....

Διαβαζοντας το παραπανω ποστ οτι κουβαλανε μιζερια οι ελληνες,να σχολιασω κατι που μου εκανε εντυπωση.Ερχεται ο ελληναρας στο κισιναου με ενα Χ ποσον,και νομιζει οτι γαμαει κ δερνει.Και ερχεται και ο αλλος που δεν εχει μαντηλι να κλαψει,και θελει να πηδηξει χωρις να χαλασει ευρω.....Ελεος ρε πατριωτες!!!

Οι γυναικες,ωραιες-μετριες-ασχημες,θελουν πανω απο ολα να τις πλησιασεις με εναν ωραιο τροπο και να τις σεβαστεις.Ναι εχουν αναγκη οικονομικη,αλλα δεν ειναι πορνες.....αξιοπρεπεια δεν βλαπτει να δειχνουμε.Και στο φιναλε,οταν βγεις με ενα μωρο οπουδηποτε στον κοσμο,ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΑΣΕΙΣ????

Σορρυ για το μεγαλο κειμενο,αλλα μπορω να μιλαω με τις ωρες για το ποσο ομορφα περασα στο κισινιοφ....Ωραιες παρεες,γυναικες δεκτικες να τις πειραξεις χυμα στον δρομο,στο σουπερ μαρκετ,στο εμπορικο κεντρο,παντου!!!Ευγενικοι ανθρωποι,φθηνες τιμες σε ολα....ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??

Καλα να περνατε ολοι και να ειμαστε καλα πανω απο ολα!!

Belgrade

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές, αύριο βράδυ φτάνω Κισινάου και θα μείνω για καιρό . Με την πρώτη ευκαιρία , θα σας μεταφέρω εντυπώσεις.

Belgrade

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές από Κισινάου .Πρώτες εντυπώσεις . Στη λίμνη δεν παίζει τίποτα , στο μαλλντοβα Μαλ γίνεται παρέλαση από θεϊκές γυναίκες , η μία πιο όμορφη από την άλλη . Επίσης στο Παρκο ακριβώς πίσω από την αψίδα του θριάμβου , κάθονται αρκετές ολομοναχες στα παγκάκια. Την μέρα κυκλοφορεί πολυ πράγμα.Μολις νυχτώνει όμως ερημώνει τελείως η κεντρική οδός Στέφαν τσελ Μάρε. Μεγάλη προσοχή με μολδαβες , προσωπικά εμένα με αυτή που τα χω πολυ λίγο καιρό , ήδη μου ζητάει χρήματα .Αυτό που κοιτάνε οι περισσότερες μολδαβες είναι το πορτοφόλι μας , για αυτό προσοχή μεγάλη.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
Δώσε στο κορίτσι να χει να παίζει...χάλα χρήμα και ευχαριστήσου,παίζε σε πολλά ταμπλό.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καλησπέρα συναγωνιστές από Κισινάου .Πρώτες εντυπώσεις . Στη λίμνη δεν παίζει τίποτα , στο μαλλντοβα Μαλ γίνεται παρέλαση από θεϊκές γυναίκες , η μία πιο όμορφη από την άλλη . Επίσης στο Παρκο ακριβώς πίσω από την αψίδα του θριάμβου , κάθονται αρκετές ολομοναχες στα παγκάκια. Την μέρα κυκλοφορεί πολυ πράγμα.Μολις νυχτώνει όμως ερημώνει τελείως η κεντρική οδός Στέφαν τσελ Μάρε. Μεγάλη προσοχή με μολδαβες , προσωπικά εμένα με αυτή που τα χω πολυ λίγο καιρό , ήδη μου ζητάει χρήματα .Αυτό που κοιτάνε οι περισσότερες μολδαβες είναι το πορτοφόλι μας , για αυτό προσοχή μεγάλη.

Αυτό είναι ένα γενικό πρόβλημα σε πρώην ΕΣΣΔ,δεν έχω συναντήσει εξαιρέσεις.Είναι και το όπλο μας κατά κάποιο τρόπο.

ErotasPeiratis

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
702
Πόντοι
81
Εγώ παιδιά μένω Βουκουρέστι μόνιμα εδώ και μερικούς μήνες, και εδώ στο κέντρο και στα mall κυκλοφορούν απίστευτης εμφάνισης γυναίκες, οι οποίες όμως παιχνίδι δεν κάνουν...

Belgrade

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές από Κισινάου . Να σχολιάσω κάτι επίσης σημαντικό . Οι δρόμοι εδώ στο Κισινάου είναι καταστροφικοί , διαλυμένοι παντού , προσοχή μεγάλη μην πέσουμε κιόλας εδώ . Εγώ πάντα κερνάω , δεν είναι αυτό το πρόβλημα , το θέμα εδώ στο Κισινάου είναι ότι και να έχεις μια κοπέλα πλάι σου , θέλει να ξοδεύεις για αυτήν οπουδήποτε , πάμε σουπερμάρκετ κλπ. Απόψε με αυτήν που τα χω εδώ και ενάμιση μήνα , μου ζήτησε χύμα 300 ευρώ . Δεν την έδωσα φυσικά .Την είπα , γνωριζόμαστε τόσο λίγο καιρό κλπ. Ημουν ξανά απόψε στο μαλλντοβα Μαλ. Εκεί η ομορφιά που συναντάς ακόμα και στις πωλητριες και στις σερβιτόρες εκεί , είναι απερίγραπτη.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλώς ήρθες στη Μολδαβία belgrade . Όταν μπορέσεις και θέλεις να βρεθούμε πήγαινε Ελ Γκρέκο και πες τους να με πάρουν . Τα 300 που σου ζήτησε η δικιά σου μπορείς να τα ξοδέψεις καλύτερα κατά τη γνώμη μου πάντα...πόσο ετών είναι αυτή και πόσο εσύ ? Η λίμνη τώρα που κάνει κρύο δε παίζει ...με τις πωλήτριας γίνεται το καλύτερο παιχνίδι ...μη κάθεσαι εδω μόνο με μια ...όσο για το φίλο μας Παναγιώτη που ήρθε και πέρασε καλά μπορεί να ενημερώσει πολύ κόσμο πως γίνεται το παιχνιδι

Belgrade

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα μολδολαγνε . Το αργότερο μέχρι αύριο θα περάσω από Ελ Γκρέκο . Περιμένω μήπως απόψε συναντηθώ με τη δικιά μου . Αυτή 30 είναι , εγώ 32.

Belgrade

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα μολδολαγνε , είμαι τώρα Ελ Γκρέκο ,εάν μπορείς περνά.

Belgrade

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές . Νεότερη ανταπόκριση από Κισινάου ύστερα από μια βδομάδα ήδη εδώ . Είναι ο επίγειος παράδεισος εδώ , τα ωραιότερα θηλυκά της γης , τα χα για 4 μέρες με 2 ταυτόχρονα και λόγω φόβου μη με πετύχει η μία η άλλη έξω , διεκοψα από μόνος μου με τη μία . Έτσι και αλλιώς μένω στο σπίτι της μιας και είμαι περιορισμένος και δεν έχω επιλογές .Πάντως για όσους ερθουν ,να ξέρουν ότι οι περισσότερες γυναίκες εδώ είναι συμφεροντολογες και ενδιαφέρονται αποκλειστικά για το χρήμα, το κέρασμα και την καλοπέραση. Πάντως πέφτουν εύκολα , απλά θέλει μετά επένδυση και κεράσματα συνεχώς.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλησπέρα συναγωνιστές . Νεότερη ανταπόκριση από Κισινάου ύστερα από μια βδομάδα ήδη εδώ . Είναι ο επίγειος παράδεισος εδώ , τα ωραιότερα θηλυκά της γης , τα χα για 4 μέρες με 2 ταυτόχρονα και λόγω φόβου μη με πετύχει η μία η άλλη έξω , διεκοψα από μόνος μου με τη μία . Έτσι και αλλιώς μένω στο σπίτι της μιας και είμαι περιορισμένος και δεν έχω επιλογές .Πάντως για όσους ερθουν ,να ξέρουν ότι οι περισσότερες γυναίκες εδώ είναι συμφεροντολογες και ενδιαφέρονται αποκλειστικά για το χρήμα, το κέρασμα και την καλοπέραση. Πάντως πέφτουν εύκολα , απλά θέλει μετά επένδυση και κεράσματα συνεχώς.
Συγγνώμη τι αντίφαση είναι αυτή  :2funny:μου θύμισες ενα φίλο μου που είχε μιά Ελεηνίδα βαμμένη ξανθιά και έλεγε ναι δεν είναι πανέμορφη αλλά είναι ένας υπέροχος άνθρωπος,ένας φανταστικός χαρακτήρας....και όταν τον ρώτησα γιατί τα χαλάσατε ρε Νίκο?Απάντησε:Από τον εγω'ι'σμό της  :2funny: :2funny: :2funny:
  Εγω πάντος πανέμορφες δεν είδα όταν πήγα?τωρα αν καποιος είναι χωρίς γυναίκες γιά μήνες αν οχι χρονια μπορεί να του φένονται όλες πανέμρφες :2funny:.
  Μπορείς να έχεις 4-5 20χρονες?να σε κυνηγάνε :)?
  Το να βρεις μια 35+ και να μένεις σπίτι της και να της αγωράσεις όλη την οικοσκευή και να της ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα της δεν νομίζω ότι είναι κανένα κατόρθωμα!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.870
Πόντοι
3.656
Με τον μολντο βρεθηκατε μπελγκραντε ?
Περιμενουμε την συνεχεια.δυο γκολ σε μια βδομαδα δεν ειναι ΠΛΕΟΝ κακο σκορ
Εχω την ιδρα ομως οτι εξακολουθεις να κυνηγας μεγακες για σενα σε ηληκια δηλ τριανταρρς κ πανω
Μεγα λαθος
Απορω αν συναντησες τον μολντο που δεν σου αλλαξε μυαλα να πας μονο για 23 κ κατω
Αυτο  το
μενω στο σπιτι της μιας δεν το συνελαβα
Για ποιο λογο και αιτια δεν εμεινες σε δικο σου χωρο νασαι ευελικτος??
Αναμενουμε λεπτομερειες  :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.870
Πόντοι
3.656
Καλησπέρα συναγωνιστές . Νεότερη ανταπόκριση από Κισινάου ύστερα από μια βδομάδα ήδη εδώ . Είναι ο επίγειος παράδεισος εδω .Πάντως για όσους ερθουν ,να ξέρουν ότι οι περισσότερες γυναίκες εδώ είναι συμφεροντολογες και ενδιαφέρονται αποκλειστικά για το χρήμα, το κέρασμα και την καλοπέραση
εδω υπαρχει μεγαλη αντιφαση
Μας το εξηγεις ?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom