Τρίτη επίσκεψη μου στο Κισινάου τον τελευταίο χρόνο έγινε το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου 2020. Δυστυχώς έμεινα μόνο 3 μέρες και ο απολογισμός ήταν τραγικός. Συνάντηση με μια που την ήξερα από προηγούμενη επίσκεψη μου και η οποία δεν με άφηνε ούτε το χέρι να την πιάσω και μόλις 1 κινητό πήρα από μια δεσμευμένη. Εντυπώσεις από την πόλη. Οι ίδιες που εκφράζω πάντα. Η πόλη είναι εργαστήριο παραγωγής των ωραιοτερων γυναικών της γης. Όπου και εάν πάτε, δεν θα συναντήσετε την ομορφιά αυτών των γυναικών. Ύστερα από 3 ήδη επισκέψεις σε αυτή την θαυμάσια πόλη, συνιστώ ανεπιφύλακτα στον καθένα να ρθει, με βασική προϋπόθεση την μακροχρόνια παραμονή ( 7 - 10 μέρες το λιγότερο) για να γίνει το γλυκό και ελάτε με επαρκή γνώση ρουμανικων η ρωσικών για να τις προσέγγισετε πιο εύκολα. Όσοι λένε ότι στο Κισινάου δε γίνεται δουλειά με γυναίκες, κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους. Και κάτι ακόμα που παρατήρησα. Ακόμα και σε καφετέρια να πας, σε λιώνουν με το κοίταγμα τους. Δε χρειάζεται σκέψη, αμέσως προσέγγιση και ότι βγει.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μολδαβία - Chişinău
- Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 750K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Έχοντας επισκεφθεί πάνω από 20 χώρες, δεν συνάντησα πουθενά αλλού την ευκολία σε προσέγγιση και τέτοια ομορφιά όσο στο Κισινάου. Ανυπομονώ ήδη για την Τετάρτη επίσκεψη μου στο Κισινάου. Και κάτι ακόμα, έχω αλιευσει πληροφορίες ότι και στο βιλνιους έχει ωραίες γυναίκες. Δεν έχω πάει, αλλά όποιος έχει κάποια πληροφορία, ευχαρίστως να εκφέρει γνώμη.
να κανεις τι στην οδυσσο?καμακι στο παρκο?χαχαχαχαΚαλησπέρα μηδα 69 , μένω στο Σάλτσμπουργκ, δουλευο εξαημερο και συχνά εφταημερο και δεν έχω καθόλου χρόνο εδώ για πεσιμο και ψάξιμο .είναι ωραίες οι αυστριακές, απλά δεν έχω καμία επιτυχία με αυτές και κυνηγάω ανατολικό μπλοκ. Τη Μολδαβή τη γνώρισα Αυστρία ,είχε έρθει για συνέδριο . Ξόδεψα πολλά για πάρτυ της , αλλά πιστεύω ότι εάν δεν ξοδέψεις , δύσκολα σου κάθονται τετοιας κλάσης γυναίκες .δεν με ενδιαφέρει η ηλικία . Εγώ με το που δω μια που να με ελκύει εμφανισιακά , θα κάνω κίνηση και ότι κατσει , αλλιώς στην επόμενη και ούτω καθεξής.
αφου ειναι ευκολες και θεικες με παραξενευει που θες να πας αλλου
που δεν θα εχεις καμια τυχη.αν απο τον μιδα ακους συμβουλες τι να σου πω.
για χαρκοβο ελεγε φοιτιτριες και αλλες μαλακιες ενω εχει χρονια να κατεβει
αντε κανα τσερβοτσι να πηγε που πηγαινε ρουμανια.
ειδα χαρκοβο οτι ηταν οπως ελεγε ο κμαν και ακομα χειροτερα και απο οδυσσο.
φοιτητριες με λεφτα ειδα και ξενοφοβικες λογο των χιλιαδων ξενων φοιτητων τοσα χρονια.
Η πόλη είναι εργαστήριο παραγωγής των ωραιοτερων γυναικών της γης. Όπου και εάν πάτε, δεν θα συναντήσετε την ομορφιά αυτών των γυναικών.
Κάνεις λάθος. Και λόγω απειρίας είσαι και απόλυτος τύπου πουθενα δε θα...
Άλλαξε το νικ, δε σου ταιρίαζει
Απο την μια τυπε γραφεις οτι δεν συναντησες πουθενα αλλου τοσο ευκολες προσεγγισιμες γυναικες και απο την αλλη καποιες δεν σε αφηναν να τις πιασεις ουτε το χερι
και επειδη η αληθεια βρισκεται παντα καπου στη μεση ... μουναρες φυσικα υπαρχουν και πολλες αλλα σε μεσο ορο δεν ειναι ουτε πιο ομορφες απο ρωσιδες/λευκορωσιδες και ουτε πιο ευκολες απο ουκρανες.
και επειδη η αληθεια βρισκεται παντα καπου στη μεση ... μουναρες φυσικα υπαρχουν και πολλες αλλα σε μεσο ορο δεν ειναι ουτε πιο ομορφες απο ρωσιδες/λευκορωσιδες και ουτε πιο ευκολες απο ουκρανες.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.865
- Πόντοι
- 3.656
συμπαθεστατε φιλε μπελΜονόκλε, έχοντας κάνει ήδη 1 παιδί με γυναίκα στο Βελιγράδι, δε νομίζω ότι πρέπει να αλλάξω το νικ; τι λες εσύ; Ουκχαρης, δεν έχω πάει ακόμα Οδησσό, αλλά λβιβ που πήγα, είχε πολύ πράγμα, αλλά κατώτερο από Μολδαβία φυσικά.
Κατι εχει το νερο στο κισιναου μαλλον που σε πειραζει
Γιωαυτο βλεπεις οραματα
Την αλλη φορα παρε απο τα duty free κανα εμφθαλωμενο εισαγωγης να σταματησεις ναχεις παρεισθησεις γιατι καλα ειναι τα ονειρα οταν ομως δεν κιανεις ουτε ..... χερι
Τζαπα τα χλμ
Χαρη εν μερη εχεις δικιο κατα βαση δυτ ουκρανια πηγαινα κ παω
Ομως νικολαεφ ντιπρο κριβοι εχω επισης παει πολλες φορες χαρκοβο μονο τρεις
Ισως η εκτιμηση ναταν λαθος
Αυτο που ισχυει ομως ειναι οτι οσο πας προς τα μεσα εχει πιο πριτζιναλ φασεις
Χειροτερο ολων παντα το κιεβο
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.865
- Πόντοι
- 3.656
καλα ειναι στο κοσιναου σε σχεση με αλλες χωρεςΕπίσκεψη στο Chisinau με τον κολλητό sex volcano το ΠΣΚ που μας πέρασε.Ολα ήταν όπως μας τα είπε ο Τάσος3 που έζησε 7 χρόνια εκεί κ είναι γνωστης των πραγμάτων-καταστάσεων.Για να παίξεις καλή μπαλίτσα με τις γυναίκες εκεί καλό είναι να πας για αρκετό διάστημα,πχ ένα μήνα η να μένεις μόνιμα εκεί όπως έκανε ο Τασος3.Το να ξέρεις τη γλώσσα είναι μεγάλο ατού!Επίσης για να έχεις επιτυχία με τις γυναίκες πρέπει να απλώνεις το "μαρουλι".Μην περιμένει κανείς ότι θα έρθει Chisinau εν έτη 2019 κ θα γαμαει μουναρες με 50-100€.Επισης ούτε για call girls δεν ενδείκνυται.Εμείς πήραμε μια μικρή γεύση από την τριήμερη παραμονή μας στο Chisinau κ ευχαριστουμε τον Τάσο3 για τις πολύτιμες συμβουλές-πληροφορίες.
Ομως δεν ειναι ευκιλα οπως προ δεκαετιας λογω αθροας εισαγωγης ευρω κ λογω επισης οτι ηληκιες 22/40 ειναι ολες φευγατες με ευρωπαικα πασπορτ στην γερμανια αυστρια κατα ναση με μισθους διπλοθς απο ελληνικους
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 46.926
- Πόντοι
- 26.141
εχω προσυπογραφω οτι στο famous club chsisinau ιδε απο τις ομορφοτερες κοπελες ειτε νεες ειτε μιλφακια
εχει ωραιες κοπελες στη μολδααβια που α κ μικρη χωρα νομιζω εχει τον υψηλοτερο μεσο ορο ομορφιας γναικων στην ευρωπη
εχει ωραιες κοπελες στη μολδααβια που α κ μικρη χωρα νομιζω εχει τον υψηλοτερο μεσο ορο ομορφιας γναικων στην ευρωπη
kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Ετσι οπως βλεπω τις πτησεις το Κισιναου πρεπει να ειναι πιο ανεξερευνητο απο Κιεβο κλπ. δε πρεπει να εχει και τοσο πολλους ξενους νομιζω.
Ειναι ευκολη η προσβαση με αυτοκινητο η θα με εχουν δυο ωρες στα συνορα? Σκεφτομαι να κανω ενα μπαλκαν τριπ, Ρουμανια, Μολδαβια, Σερβια, Βουλγαρια
Ειναι ευκολη η προσβαση με αυτοκινητο η θα με εχουν δυο ωρες στα συνορα? Σκεφτομαι να κανω ενα μπαλκαν τριπ, Ρουμανια, Μολδαβια, Σερβια, Βουλγαρια
kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Λιγοτεροι ξενοι απο Κιεβο αλλα και μικροτερη πολη φυσικα με λιγοτερα μουνια ...
Αν δεν εχεις παει κανε ενα τουρ κρατα ομως μικρο καλαθι , με αυτοκινητο περνας σχετικα ευκολα απο τα συνορα.
Ωραιος θενκς.
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.678
- Πόντοι
- 3.936
Καλό κουράγιο,από Αθήνα μόνο 17 ώρες δρόμος....
kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
απο εδω που ειμαι ειναι 25 ωρες. Αλλα ειχα στο μυαλο μου να κανω ενα μεγαλο ταξιδι με το αμαξι. Πρωτα Πραγα, μετα βαλτικη και μετα βαλκανια.
ποσο ετων εισαι?ακομα να ανακαλυψεις χωρες που εμεις παμε απο 1990.απο εδω που ειμαι ειναι 25 ωρες. Αλλα ειχα στο μυαλο μου να κανω ενα μεγαλο ταξιδι με το αμαξι. Πρωτα Πραγα, μετα βαλτικη και μετα βαλκανια.
κατσε στα αυγα σου που θα τρεχεις πραγα και βαλτικη.
να πας μονο σιγουρα φτηνα αερωπωρικα βελιγραδι και κιεβο.
πιο φτηνα σου βγαινει αερωπωρικα και εκτος απο κιεβο και βελιγραδι δεν αξιζει.
σεπτεβριο θα ειμαι βελιγραδι αν δεν ανοιξει το κιεβο,επεσε αναπτυξη τελευταια
βελιγραδι και κτιζουν συνεχεια γεφυρες που ενωνουν το καλαμεγδαν κεντρο
να πας με τα ποδια σαβσκι βενατσ και αντα η με το ποδηλατο.
βελιγραδι ειναι πιο βολικα για μενα απο το να τρεχω αθηνα που δεν μου προσφερει
οτι πσαχνω και θεσαλονικη χωρις συγκινωνιες και δεν μου αρεσε την προηγουμενη φωρα.
kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
30 τυπε. Πραγα εχω παει πολλες φορες, Βελιγραδι ποτε. Ελεγα να παω Κιεβο για μαζικο βομβαρδισμο αλλα τωρα θα περιμενει
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.865
- Πόντοι
- 3.656
ρε μλκα δεν ειπαμε θα παιξουμε ριβνιτσα?Μην πας ακομη ,γνωμη μου.
14000 κρουσματα και κοντα στους 500 νεκρους ... μια σταλια χωρα
τωρα σουρθθε να κανεις τον τσιορδα?
μικρος εισαι εσυ ,ουτε 70 ακομα
τι φοβασαι???
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 37K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 4K
Stories
Νέο!Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου