Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.854
Πόντοι
3.656
Ψιλό ψόφια τα πράγματα.

Στις ηλικίες 28+ (Όπου μπορούμε να σταθούμε αξιοπρεπώς χωρίς να μας πουν πορνό γέρους) δεν υπάρχει τίποτα. Ένα καβλακι είδα με παιδί έξω από τον καθεδρικό και αυτό ήταν.

Είδα κάτι μικρά 18-22 ,πολύ δυνατά ,αλλά δεν ήταν πολλά ,και κάπως με πιάνουν οι ντροπές.

Το μέρος έχει παραπάνω τουρίστες από ότι περίμενα ,άκουσα και μερικές φορές ελληνικά. Ίσως ψάχνουν όλοι κάποιον μουνοπαραδεισο αλλά πλέον είμαι αργά
Τα γράφω εδώ και κάτι αιώνες ότι είναι τελειωμένο το μέρος και ακριβό σε διαμονή βασικά
Επίσης δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον οι καλούτσικες και άνω... Χ κεφάλαιο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.854
Πόντοι
3.656
@τασος3

Έμενες μόνιμα για πολλά χρόνια στο Κισινάου..... μπορείς τουλάχιστον να μας πεις κάποια πράγματα για τον αγοραίο έρωτα εκεί.....?????

Αξίζει για Σεξοτουρισμο?

Άς πούμε ότι πάω τον Γενάρη με έναν φίλο μου στο Κισινάου!

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ Γ@ΜΗΣΟΥΜΕ?

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΜΠΟΥΤΣΟ?

:knockinb:
Δεν υπάρχει τίποτα για τουρίστες
Μόνο μετριες 30αρες ΑΝ βρείτε με 100-150 τη μία ώρα, αυτό θαναι το πικ σας
Επίσης Γενάρη μετά τις 15 εννοείται. Πριν είναι απόλυτη νεκρά.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Τα γράφω εδώ και κάτι αιώνες ότι είναι τελειωμένο το μέρος και ακριβό σε διαμονή βασικά
Επίσης δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον οι καλούτσικες και άνω... Χ κεφάλαιο

χαρά στο κουράγιο σου και την όρεξη που έχεις Σεβασμιώτατε και κάθεσαι και απαντάς σε ανούσιες ερωτήσεις...:2funny:
όποιος ενδιαφέρεται να πάει κάπου και όχι απαραίτητα στο Κισινάου πηγαίνει και μετά έρχεται στο αντίστοιχο νήμα και γράφει τις εντυπώσεις του είτε ειναι θετικές είτε αρνητικές.

Υ.Γ. μην χαλάτε άσκοπα τα κουμπιά του πληκτρολογίου σας Σεβασμιώτατε, τσάμπα τα χέρια σας κουράζεται :confused:

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ.....:confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.900
Πόντοι
26.141
Η εκπομπή του κάνει ένα τεράστιο λάθος!

Δεν δείχνει ποτέ night life.....Club & Bar της εκάστοτε χώρας!
Φαντάζεσαι να έβγαινε στο καριμπιαν με την ηλεκτρα;:confused:

Θα απαγόρευαν δια βίου εισόδου σε οποιαδήποτε κάτοχο ελληνικού διαβατηρίου :confused:

Beluga

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
1.651
Πόντοι
201
Μίδα καλημέρα.

Γιατί το λες αυτό?

Δηλαδή παίζει η φάση ο άλλος να πάει Κισινάου και να μείνει με τον μπουτσο στο χέρι?

Καλά εκεί δεν έχουν.....
Οίκους Ανοχής?
Στούντια?
Μασατζιδικα?
Κωλομπαρα?
Στριπτιτζαδικα?
Call Girls?
Πιάτσα στο δρόμο?

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΚΙΣΙΝΑΟΥ?

Γ@Μ@Σ?
Απόλα έχει το Κισινάου. Φυσικά παλιότερα ήταν κ καλύτερα κ φτηνότερα αλλά το μέρος παράγει συνέχεια όμορφες γυναίκες. Χρειάζεσαι γλώσσα (ρουμάνικα ή ρώσικα), αν δεν την έχεις θέλει να μείνεις καιρό κ να βγαίνεις σε μπαρ, κλαμπ κτλ μέχρι να καταλάβουν οτι δεν είσαι σεξοτουρίστας για ένα ΣΚ. Τότε θα σε πλησιάσουν κ μόνες τους. Για επίσκεψη για 1 ΣΚ δύσκολα να βρείς κάτι εκτός αν δοκιμάζεις από mamba.ru. Αν είσαι από την άλλη κανένας ξεβράκωτος κ θες να βρεις με 20-30 ευρώ τότε δεν είναι καλό με΄ρος καθώς έχουν ξυπνήσει πλεόν.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.870
Πόντοι
3.846
Τις τελευταίες εβδομάδες έχω συλλέξει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το Κισινάου.
(Κόστος μεταφορικών και διαμονής).

Αθήνα - Κισινάου με πούλμαν είναι 100 ευρώ.

Στο κέντρο του Κισινάου υπάρχουν πάρα πολύ φθηνά μοτέλ με 15 ευρώ το μονόκλινο την ημέρα!

Το φαγητό είναι πάρα πολύ φθηνό.

Γενικά η χώρα και η πρωτεύουσα είναι πάμφτωχη!
Νομίζω ο βασικός μισθός είναι τα 100 ευρώ το μήνα!

Όσον αφορά τον αγοραίο έρωτα εκεί..... δυστυχώς το τοπίο είναι θολό!
Στο ίντερνετ δεν υπάρχουν πληροφορίες!

:confused::confused::confused:
Ποιο τοπίο είναι χλωμό ρε τύπε;
Τόσα ποστ πιο πάνω γράφουν ξεκάθαρα πιο πάνω ότι δεν αξίζει για σεξοτουρισμό.
Και κάθεσαι και αγνοείς τον χρόνο και την προσπάθεια των παραπάνω παιδιών που σχολίασαν για να σε βοηθήσουν και πας και βγάζεις φαντασιώσεις τελείως ότι η κατάσταση θέλει ψάξιμο; :think: :confused:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.332
Πόντοι
3.506
Φαντάζεσαι να έβγαινε στο καριμπιαν με την ηλεκτρα;:confused:

Θα απαγόρευαν δια βίου εισόδου σε οποιαδήποτε κάτοχο ελληνικού διαβατηρίου :confused:
Και θα έτρωγε το παριζάκι υφαντής δίπλα στις σπονσορετες.

Στο βάθος κάποιος κοντός θα επιανε μπουτακια μουγκρίζοντας και ο Ευτυχης δε θα καταλάβαινε τι ακριβώς συμβαίνει

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Τις τελευταίες εβδομάδες έχω συλλέξει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το Κισινάου.
(Κόστος μεταφορικών και διαμονής).

Αθήνα - Κισινάου με πούλμαν είναι 100 ευρώ.

Στο κέντρο του Κισινάου υπάρχουν πάρα πολύ φθηνά μοτέλ με 15 ευρώ το μονόκλινο την ημέρα!

Το φαγητό είναι πάρα πολύ φθηνό.

Γενικά η χώρα και η πρωτεύουσα είναι πάμφτωχη!
Νομίζω ο βασικός μισθός είναι τα 100 ευρώ το μήνα!

Όσον αφορά τον αγοραίο έρωτα εκεί..... δυστυχώς το τοπίο είναι θολό!
Στο ίντερνετ δεν υπάρχουν πληροφορίες!

:confused::confused::confused:
διαβασε ενα παλιο πορνορεπορταζ μιστι μου...λογικα δε θα εχουν αλαξι κ πολλα απο το τοτε με το σιμερα....στιν τριτι σελιδα μπεσ....

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
ψολαραδεσ τι γινετε?
τασοσ και μολδολαγνοσ οι πορνομεταναστεσ στιν αγρια στισι του χισιναου τι κανουν?γραφουν καθολου στο νιμα ι ινε χαμενι?
αναπολο ρε πουτσαραδεσ ορεεσ πορνιαρικεσ στιγμεεσ στο εστιατορια του μολδολαγνου οταν ιμασταν ολοι οι πορνοι εκι και καυλαντιζαμε !!!
τι δινατεσ καυλαντεσ ιταν αυτεσ με αλανταλον,φλαουερ,τασο,πιρφορο,μολδολαγνο!!!ποοοοοοοοοοοοοο!!!!αυτεσ οι πορνοεμπιριεσ θα μινουν για παντα χαραγμενεσ στισ πορνοαισθισισ μου!!!

Beluga

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
1.651
Πόντοι
201
Αν ισχύει αυτό που είχε πει ο
@τασος3
Ότι με 20 ευρώ πηδούσε την ξανθιά για 3 ώρες..... τότε ναι αξίζει για Σεξοτουρισμο το Κισινάου!

200€(πήγαινε - έλα) με το πούλμαν!

15 ευρώ × 5 μερες το μονόκλινο = 75 ευρώ σύνολο!

5 ευρώ φαγοπότι όλη μέρα × 5 μέρες= 25 ευρώ σύνολο!

20 ευρώ η γκόμενα για 3 ώρες × 5 μέρες= 100 ευρώ σύνολο!

#Συνολικά για 5 μέρες με ΟΛΑ μέσα..... μεταφορικά, διαμονή, σίτιση και σεξ είναι:

400 ΕΥΡΩ!

VALUE FOR MONEY!

5ΗΜΕΡΗ ΠΟΡΝΟΕΚΔΡΟΜΗ!

ΓΑΜΑΟΥΑ ΦΑΣΗ!

IT'S MY LIFE!

:respect: :heavymetalbig:

Σε καμμία περίπτωση δεν παίζουν οι τιμές που λες. Ούτε σε διαμονή, ούτε σε φαγοπότι, Εκτός κ αν μένεις με καταρίδες κ τρως ολή μέρα σκέτο ψωμί.
Για το 20αρικο τις 3 ώρες δεν ξέρω αλλά δεν το πιστεύω. Η βίζα πλέον είναι εύκολη κ έχουν ξυπνήσει.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.870
Πόντοι
3.846
Σε καμμία περίπτωση δεν παίζουν οι τιμές που λες. Ούτε σε διαμονή, ούτε σε φαγοπότι, Εκτός κ αν μένεις με καταρίδες κ τρως ολή μέρα σκέτο ψωμί.
Για το 20αρικο τις 3 ώρες δεν ξέρω αλλά δεν το πιστεύω. Η βίζα πλέον είναι εύκολη κ έχουν ξυπνήσει.
Για κοπέλα με 20€ για 3 ώρες ούτε στην Ταϋλάνδη δεν παίζουν τέτοιες τιμές.

Όποιος πιστεύει ότι παίζουν τέτοιες καταστάσεις είναι το λιγότερο αφελής και ελπίζω να μην ψηφίζει.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.854
Πόντοι
3.656
Ωπααααα κάτσε!

Πλάκα κάνεις τώρα?

Ανθυπομετριο μολδαβικο μιλφ με 100 ευρώ την ώρα?:new_shocked:
Αν βρεις. Όχι τόσο εύκολο αυτή την εποχή
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όποιος πιστεύει ότι παίζουν τέτοιες καταστάσεις είναι το λιγότερο αφελής και ελπίζω να μην ψηφίζει.
Τουτοπε ο Τάσος κι από τότε έχει φτιάξει το λθβ your myth in Moldova αφήγημα στο μυαλό του

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.854
Πόντοι
3.656
Αυτά που λέει ο Τάσος ίσχυαν τότε για τον Τάσο.
Που ήταν προ 12 - 15ετια
40αρης και κάτι έδειχνε 35+ ήταν μόνιμος με σπιταρωνα, έμενε πολύ καιρό, και είχε κονε με μολδαβους που αυτοί βασικά του φέρναν τις βίζιτες από δεξιά αριστερά. Τις άλλες τις κανονικές τις έβρισκε μόνος του στην ντίσκο
Πολύ βασικό ότι μίλαγε την γλώσσα. Πολύ βασικό ότι εκείνη τη εποχή με κλειστά τα σύνορα ήταν γεμάτο μουνιά το Κισιναου, οι άντρες έβγαζαν κατά βάση 150 με 500 ευρώ το μήνα ή τίποτα.
Απο αυτά τι ισχυει ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ???
ΑΠΟΛΥΤΒΣ ΤΙΠΟΤΑ
ΟΙ μολδαβοι είναι περιζήτητοι για οικοδομές σε όλη την Γερμανία Γαλλία Αυστρία και σκαυνδθναυαια. Βγάζουν από 2500 το μήνα ένας κι αν είναι οικογένεια με δύο αδέρφια Ασ πούμε 5000 το μήνα. Το Κισιναου είναι γεμάτο ακριβά τζιπ 10ετιας βέβαια,
αλλά τζιπαρες BMW VW MERCEDES κλπ, που στην Ελλάδα τα ουν διευθυντές εταιρειών, εκεί τα χουν 25αρηδες και 30ργδες καθόσον όλοι δουλεύουν έξω.
Οι γκόμενες που ήταν της βίζιτα η της γυρας εξασκουν το επάγγελμα στις δυτικές χώρες με μέση αμοιβή κάνα 5χιλ το μήνα
Επίσης υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός από λαμογια με πολύ χρήμα που δουλεύει με λαθραία τσιγάρα κ καύσιμα τελωνεία όπλα κλπ
Όλοι αυτοί κυνηγά γκόμενες κι απασχολούν γκόμενες ειδικά τις εμφανισημες.
Τωρα κάποιες 30αρες που δεν θέλουν να κάνουν βίζιτα υπάρχουν με κάνα 2 παιδιά η κάθε μία, αλλά κι αυτές πάνε καθαριστριες με 1500 το μήνα κι όλο κ κάτι φέρνουν πίσω. Με λίγα λόγια, το νέο μοντέλο ζωής της κοινωνίας τους έχει δημιουργήσει μια πλειοψηφία μεταναστών που έχουν σηκώσει πολύ το επίπεδο ζωής.
Τα 20ε του Τάσου αν τα προτείνεις σε κάποια το πιο πιθανό είναι να γελάσει η να φέρει την αστυνομία για να σε στείλει στο διαολο με έμφαση. Επίσης με τόσο εισρεων χρήμα εστιατόρια δωμάτια κλπ έχουν φτάσει τιμές Ελλάδας
Συμπέρασμα.
Αυτό που γράψα πιο πάνω. Αν γαμισει κάνεις στα ίσια σφύρα μου
Κι αν γαμισει κάνεις βίζιτα να περιμένει μια κατάσταση Θεσσαλονίκης σε παρουσίες κ τιμές ινκωλλ. Γαμησι με 30 και 50ε απλά ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ. Ίσως καμμια γυφτθσα ξεμηνεμενη, καμμια μιλφ της πλάκας από κάνα μπουρδελο της Ευρώπης, σε διακοπές,
Αλλα δύσκολο κι αυτό, κι αντε όλες μαζί αυτές νάναι 20αρομα σε όλη την πόλη . Κι αυτές όλες Ευρώπη είναι κι όταν παν πίσω με τα παιδιά το σόι κ τις μανάδες τους ασχολούνται έχοντας φέρει φρέσκο πολύ χρήμα από Ευρώπη.
Αυτά και χειρότερα είναι τα πράγματα
Πρπεει νάσαι ο γαμαω με πολύ χρήμα για να παίξεις μπάλα Κισιναου.
Αλλά με τα ίδια κ πολύ λιγότερα παίζεις Ελλάδα γιατί να τρέχεις εκεί που είναι 5 φορές πιο δύσκολα τα πράγματα
Επίσης δεν υπάρχει η πουτανιά που είχε παλιά η Ουκρανία. Είναι μικρό το μερος και οι γυναίκες βλαχοκουδουνες γενικά.... Δηλ απ όπου κ να το πιάσεις εισαι οφφ. Μια βολτίτσα δεν κάνει κακό., αλλά το καλάθι των προσδοκιών να είναι σε μέγεθος δαχτυλιθρας
Βασικα όπως είπα, κατά 95%
ΔΕΝ ΘΑ ΚΆΝΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤωΣ ΤΙΠΟΤΑ,περαν καμμια πεθαμενη με 100ε ένα Γαμησι ξεπέτα

Τελευταία τροποποίηση:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.205
Πόντοι
2.356
ψολαραδεσ τι γινετε?
τασοσ και μολδολαγνοσ οι πορνομεταναστεσ στιν αγρια στισι του χισιναου τι κανουν?γραφουν καθολου στο νιμα ι ινε χαμενι?
αναπολο ρε πουτσαραδεσ ορεεσ πορνιαρικεσ στιγμεεσ στο εστιατορια του μολδολαγνου οταν ιμασταν ολοι οι πορνοι εκι και καυλαντιζαμε !!!
τι δινατεσ καυλαντεσ ιταν αυτεσ με αλανταλον,φλαουερ,τασο,πιρφορο,μολδολαγνο!!!ποοοοοοοοοοοοοο!!!!αυτεσ οι πορνοεμπιριεσ θα μινουν για παντα χαραγμενεσ στισ πορνοαισθισισ μου!!!
Χαιρετω τον μεγα καβλεα pitsi που καμακωσε μπροστα μου και μεσα στο θρυλικο Ελ Γκρεκο ρωσοφωνο μολδαβακι παρολο που συνοδευοταν (το πιπινι οχι αυτος) :grin:

Ολοι φυγαμε για διαφορετικους λογους απο τα ιερα χωματα εκτος του moldo που ειναι ακομη πανω ...

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Χαιρετω τον μεγα καβλεα pitsi που καμακωσε μπροστα μου και μεσα στο θρυλικο Ελ Γκρεκο ρωσοφωνο μολδαβακι παρολο που συνοδευοταν (το πιπινι οχι αυτος) :grin:

Ολοι φυγαμε για διαφορετικους λογους απο τα ιερα χωματα εκτος του moldo που ειναι ακομη πανω ...
ιχα καμακοσι εγο μολδαβιδι που συνοδευοταν?ποοο παι γερασα μιστι μου δε το θιμαμε αυτο!μονο τισ πουτανεσ στα μπαρ θιμαμε για καπιο λογο!χαχαχαχα!!!
μαλον ιμε αροστοσ απο καυλα!!!!αυτι ι πορνοαροστια δε φευγι ποτε...!
παρεπιπτοντοσ για περιεγραψε λιγο εκινοο το σκινικο με το καμακι σε παρακαλο!!!το εχο αναγκι!!!!
τορα ισε πιρφορισταν τασο?μιλασ με αλανταλον?να του δοσισ τα πορνοχερετισματα μου αν μιλατε!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.854
Πόντοι
3.656
ιχα καμακοσι εγο μολδαβιδι που συνοδευοταν?ποοο παι γερασα μιστι μου δε το θιμαμε αυτο!μονο τισ πουτανεσ στα μπαρ θιμαμε για καπιο λογο!χαχαχαχα!!!
μαλον ιμε αροστοσ απο καυλα!!!!αυτι ι πορνοαροστια δε φευγι ποτε...!
παρεπιπτοντοσ για περιεγραψε λιγο εκινοο το σκινικο με το καμακι σε παρακαλο!!!το εχο αναγκι!!!!
τορα ισε πιρφορισταν τασο?μιλασ με αλανταλον?να του δοσισ τα πορνοχερετισματα μου αν μιλατε!!
Το 1922 πήγατε κ πάλι αρχιδια καπλαμά μέγιστε χυστη πιτσι
Το ντεζαβου θυμάσαι.. Δηλ ναταν το 21 άλλη μια φορά που λένε τα άσματα
Ο μολδολαγνος έχει μείνει μόνο πάνω. Ένας αλλά λέων ο Μιτσαρας

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.205
Πόντοι
2.356
Αυτα που λεω ισχυαν για μενα εως και προ πενταετιας ακριβως που ημουνα ημιμονιμος τον τελευταιο χρονο.
επισης δεν την γαμουσα τρεις ωρες συνεχως (και να θελω δεν μπορω) , πιναμε ακουγαμε μουσικη κτλ
Σημειωτεον οτι στο Κισιναου δεν υπαρχουν σαλον η οργανωμενα sites με πουτανες οπως στη διπλανη Οδησσο για παραδειγμα ... ολες αυτες ειναι απο στομα σε στομα για να τις βρεις και οτι καταφερεις μονος σου.
Παντως και εκει το 16 ειχα βρει απο σαη που ηρθε στο χωρο μου με 600 γριβνα (20 ευρω) για μια ωρα ...

Ταυλανδη υπηρχαν με 20 ευρω να φορτωσεις απο την παραλια στη Παταγια αλλα τετοιου ειδους γκομενες δεν τις γαμουσε κανεις πανω ουτε για τζαμπα , αυτη ειναι η τεραστια διαφορα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.854
Πόντοι
3.656
Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα φτηνόμοτέλ στο Κισινάου είναι πολύ χάλια!:shit:
Θέλεις οπωσδήποτε sleeping bag για να το βάλεις πάνω από το κρεβάτι!:thumbsup:
Και σίγουρα μία χλωρίνη να απολυμανεις το μπάνιο!:thumbsup:

Όσον αφορά το πάρα πολύ φτηνό φαγοπότι εννοώ..... sandwich & αναψυκτικό στο παγκάκι! :wink:

Τέλος,

Πιστεύω ότι έχει φτηνά μουνι@ να γ@μησεις ΑΛΛΑ θέλει πάρα πολύ ψάξιμο ή να πας '' συστημένα ''.

:woldman:
Δεν έχει τίποτα φτηνό σε μουνι κάτω των 35.
καμμια γριά κότα μπορεί να βρεις η κάνα τριμπαζο, επιπεδο μετάξι, μέχρι εκεί
Δωμάτιο καλό στα 50ε την μερά η χοτελ μέτριο κ πάνω, καλό στα 70 μέρα ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom