Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.865
Πόντοι
3.656
απο εδω που ειμαι ειναι 25 ωρες. Αλλα ειχα στο μυαλο μου να κανω ενα μεγαλο ταξιδι με το αμαξι. Πρωτα Πραγα, μετα βαλτικη και μετα βαλκανια.
ωραιο δρομολογιο
ωραια τοπια διαδρομες κουζινες κλπ
απο νιμου ,μολις γυρισεις αθηνα πας φυλης κι εκτονωνεσσι

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
anastasia1.png
anastasia2.png

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.865
Πόντοι
3.656
Όποιος γαμησει Κισιναου ας μας.. Γράψει..
Χαχαχαχα

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
ξανακάνω έκκληση σε παλιούς αγωνιστές που έδιωξε με την συμπεριφορά του ο κοινωνιοπαθής Δημητράκης, να επιστρέψουν να δώσουν φώτα!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.865
Πόντοι
3.656
ξανακάνω έκκληση σε παλιούς αγωνιστές που έδιωξε με την συμπεριφορά του ο κοινωνιοπαθής Δημητράκης, να επιστρέψουν να δώσουν φώτα!
Φωτα είναι παντού τα ίδια
Γαμησι 50 με 100 η μία ωρα
Γκομενες νεξτ ντορ και φλομπες
Ουκρανία κάπως καλύτερα στο Κίεβο πλέον
Παντού αλλού νέκρα
Κισιναου ούτε καν φλομπες δεν έχει διαθέσιμες πια...

Beluga

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
1.651
Πόντοι
201
Το Κισινάου είναι από τις πόλεις που αλλάζουν γρήγορα κ αυτό γτ οι Γκόμενες κοιτάνε να φύγουν από εκεί. Επειδή όμως η λαραγωγή δεν σταματάει ποτέ βγαίνουν συνέχεια καινούργιες. Χωρίς Ρουμάνικα ή Ρώσικα δύσκολα τα πράγματα καθώς κ αν πας μόνο για 3-4 ημέρες. Θέλει να πηγαίνεις συχνά ώστε να σε πετύχουν μερικές φορές σε καλά μαγαζιά. Αν πιστεύουν οτι μένεις εκεί κ φυσικά έχεις τον τρόπο σου τότε είναι διαφορετικά τα πράγματα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.372
Πόντοι
3.556
Έχει πάει κάποιος συνφορουμιτης Κισιναου η Υπερδνειστερια από την αρχή του πολέμου; Είναι επικίνδυνα και θα χρειαστώ τη βοήθεια του Κούλη αν με χώσουν μέσα;

Απο αυτά που διαβάζω τρίχες μουνι υπάρχει ,αλλά είπα μήπως

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.205
Πόντοι
2.356
Δεν εχω παει φυσικα αλλα μιλαω με κατι πρωην δικες και ενα φιλο μολδαβο ρωσοφωνο :grin:

Υπερδνειστερια μην πας καλυτερα , Κισιναου ειναι ησυχα παντως δεν ανεφεραν κατι ανησυχητικο προς το παρον ... απο μουνι γεμισε απο ουκρανες παντως.

Αν τελικα το αποφασισεις και αν χρειαστεις κατι πες μου οτι μπορω να βοηθησω ...

Beluga

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
1.651
Πόντοι
201
Δεν εχω παει φυσικα αλλα μιλαω με κατι πρωην δικες και ενα φιλο μολδαβο ρωσοφωνο :grin:

Υπερδνειστερια μην πας καλυτερα , Κισιναου ειναι ησυχα παντως δεν ανεφεραν κατι ανησυχητικο προς το παρον ... απο μουνι γεμισε απο ουκρανες παντως.

Αν τελικα το αποφασισεις και αν χρειαστεις κατι πες μου οτι μπορω να βοηθησω ...
Ίσως τώρα που γέμισε Ουκρανές να ξεκαβαλήσουν λίγο το καλάμι οι Μολδαβές που είχαν κακομάθει τα τελευταία χρόνια! Ειδικά από τότε που μπορούσαν να πάρουν βίζα για Ευρώπη εύκολα ή Ρουμάνικο (Ευρωπαικό) διαβατήριο με 500€ ;)

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.372
Πόντοι
3.556

Θα είμαι εκεί τις επόμενες μέρες ;)

Πες με Πουτινακι αλλά σκέφτομαι να πάω και υπερδνειστερια.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.205
Πόντοι
2.356
Θα είμαι εκεί τις επόμενες μέρες ;)

Πες με Πουτινακι αλλά σκέφτομαι να πάω και υπερδνειστερια.
Καλη Τυχη

Τιρασπο΄λ το καλυτερο κλαμπακι παραμενει το vintage , ειχα φορτωσει πριν χρονια βεβαια ... περνα καμια βολτα ποτε δεν ξερεις τι γινεται :grin:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.372
Πόντοι
3.556
Καλη Τυχη

Τιρασπο΄λ το καλυτερο κλαμπακι παραμενει το vintage , ειχα φορτωσει πριν χρονια βεβαια ... περνα καμια βολτα ποτε δεν ξερεις τι γινεται :grin:
Ψιλό ψόφια τα πράγματα.

Στις ηλικίες 28+ (Όπου μπορούμε να σταθούμε αξιοπρεπώς χωρίς να μας πουν πορνό γέρους) δεν υπάρχει τίποτα. Ένα καβλακι είδα με παιδί έξω από τον καθεδρικό και αυτό ήταν.

Είδα κάτι μικρά 18-22 ,πολύ δυνατά ,αλλά δεν ήταν πολλά ,και κάπως με πιάνουν οι ντροπές.

Το μέρος έχει παραπάνω τουρίστες από ότι περίμενα ,άκουσα και μερικές φορές ελληνικά. Ίσως ψάχνουν όλοι κάποιον μουνοπαραδεισο αλλά πλέον είμαι αργά

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ψιλό ψόφια τα πράγματα.

Στις ηλικίες 28+ (Όπου μπορούμε να σταθούμε αξιοπρεπώς χωρίς να μας πουν πορνό γέρους) δεν υπάρχει τίποτα. Ένα καβλακι είδα με παιδί έξω από τον καθεδρικό και αυτό ήταν.

Είδα κάτι μικρά 18-22 ,πολύ δυνατά ,αλλά δεν ήταν πολλά ,και κάπως με πιάνουν οι ντροπές.

Το μέρος έχει παραπάνω τουρίστες από ότι περίμενα ,άκουσα και μερικές φορές ελληνικά. Ίσως ψάχνουν όλοι κάποιον μουνοπαραδεισο αλλά πλέον είμαι αργά

τόσο χάλια η κατάσταση δηλαδή? αν και ποτέ δεν μου άρεσε η Μολδαβία δεν στενοχωρήθηκα καθόλου που το μέρος πλέον είναι εντελώς άκυρο.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.205
Πόντοι
2.356
Ψιλό ψόφια τα πράγματα.

Αντε ρε συ ... πηγαινε Ουκρανια τοτε να ξεσκιστεις σιγουρα :cheesy:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.865
Πόντοι
3.656
Μίδα καλημέρα.

Γιατί το λες αυτό?

Δηλαδή παίζει η φάση ο άλλος να πάει Κισινάου και να μείνει με τον μπουτσο στο χέρι?

Καλά εκεί δεν έχουν.....
Οίκους Ανοχής?
Στούντια?
Μασατζιδικα?
Κωλομπαρα?
Στριπτιτζαδικα?
Call Girls?
Πιάτσα στο δρόμο?

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΚΙΣΙΝΑΟΥ?

Γ@Μ@Σ?
Όχι δεν έχει τίποτα από αυτά
Έχει κάνα δυο κωλαδικα που δεν γαμάς, μόνο ποτά χοροί. Κι αν γαμισεις θα κανεις κάνα χιλιαρικο κηδεία πριν.. Δρόμο δεν έχει,
μασάζ κλπ έχει λίγα αλλά μόνο χαπυ εντ στο χέρι για χαζούς τουρίστες . Κι αυτό εαν κι εφόσον. Αποκεί κ πέρα έχει βίζιτες σε σαιτ παραμύθια της χαλιμας. Παραγγέλνεις μια σε φώτο μουναρα πληρώνεις κάνα 100 200 300ε κ μετά, συνήθως δεν έρχεται καμμια, αν έρθει είναι κάνα τριμπαζο όπως αυτές στο Μεταξουργείο. .
Μόνο ο Τάσος3 με το συνοικεσιο και τα όργια των... 20ε θα σε σώσει.....

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom