Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.870
Πόντοι
3.656
Δώσε στο κορίτσι να χει να παίζει...χάλα χρήμα και ευχαριστήσου,παίζε σε πολλά ταμπλό.
Δεν το πιανεις τι λεει
Οτι παν να τον δαγκωσουν χωρις γαμησι
Συνηθες στην περιοχη

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.870
Πόντοι
3.656
Ο φιλτατος παναγιωτης μας ειπε οτι εχει παντου μουναρες κ ιζυγκοινγκ κλπ κλπ
Αλλα στο τελος ειπε ειχε ΜΙΑ αδιευκρινιστο τι ηλικια κι εμφανιση
Αλλα ΜΙΑ
Κι αυτο αντιφασκει με ρις περιγραφες
Εχω δε την υποψια οτι την μια την γνωρισε κ μεσω μολντο ισως  ;)

Belgrade

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Καλημέρα συναγωνιστές από Κισινάου , πέρασα από το μαγαζί του μολντο μα δεν βρεθήκαμε .Τη μια που τη σουταρα μόνος μου ήταν 44. Επέμενε η άλλη να μείνω στο δικό της χώρο και έφυγα από πανσιόν που εμένα .Απόψε τρίτη μέρα σπίτι της , ευτυχώς δουλεύει σήμερα μέχρι αύριο το πρωί και έχω σήμερα πεδίο ελεύθερο για δράση. Με αυτήν που συζω , είναι συμφεροντολογα και νοιάζεται μόνο για το χρημα, την δίνω συνεχώς λεφτα , δώρα , φαγητά , ρεστοράν , τα πάντα . Ζητάει συνεχώς το παραμικρό . Γκολ γίνεται , αλλά με χει βγάλει την πίστη με τη γκρίνια και τα νεύρα της.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.870
Πόντοι
3.656
Μοργκεν ναχμπαρ
44 ???  :think:
Η εκανες λαθος τον αριθμο ???
Γκολ γινεται εννοεις με 40αρες??? Κ χαλας για αυτην κ λεφτα αρκετα γραφεις ???
 :think:
Υγ καλα μια.βδομαδα εμεινες δεν μπορεσατε να βρεθειτε με τον Μοκντο σε ενα τοσο μικρο κεντρο ????  :think:

Belgrade

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2019
Like
2
Πόντοι
0
44 είναι η άλλη που σουταρα.ειναι μιλφ πάντως . Όποιος ενδιαφέρεται δίνω νούμερο.Θα μαι για μέρες ακόμα Κισινάου. Ας γράψει εδώ ο μολδολαγνος , πότε θα ναι στο μαγαζί του για να περάσω.

Belgrade

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Με την 30αρα μένω , την 44αρα εγώ ζήτησα να διακόψουμε έπειτα από 4 μέρες , επειδή μένω στην 30αρα και είμαι περιορισμένος για οτιδήποτε άλλο .Ναι Κισινάου έπεσα σε γυναίκες που τις νοιάζει μόνο το χρήμα και η καλοπέραση.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.870
Πόντοι
3.656
Και εισαι καπου 30/33 ετων  εσυ θυμαμαι??

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.870
Πόντοι
3.656
Συγγνώμη τι αντίφαση είναι αυτή  :2funny:
  Εγω πάντος πανέμορφες δεν είδα όταν πήγα?τωρα αν καποιος είναι χωρίς γυναίκες γιά μήνες αν οχι χρονια μπορεί να του φένονται όλες πανέμρφες :2funny:.
  Μπορείς να έχεις 4-5 20χρονες?να σε κυνηγάνε :)?
  Το να βρεις μια 35+ και να μένεις σπίτι της και να της αγωράσεις όλη την οικοσκευή και να της ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα της δεν νομίζω ότι είναι κανένα κατόρθωμα!
ετσι ειναι
Αλλα οταν τα λεω εγω μπαινει ο μολντο και μου την λεει  :happy:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.870
Πόντοι
3.656
33 γίνομαι μέσα στο Νοέμβριο
Αλλεσ γκιυτε φυρ γκεμποθρσταγκ αλλα εισαι σε λαθος δρομο  ηληκιακα για Μολδαβια κ γενικοτερα για μετασοβιετικες δημοκρατιες
Βρες μολντο εστω γιαβεναν καφε
Θα σου αλλαξει πολλα στην οπτικη σου
Μεχρι στιγμης χανςις το χρονο και τα χρηματα  σου ασκοπα imop
Κατα τ αλλα καθεις οπως την βρισκε :hi:
Υγ αν μαθαιναν οι μολδαβοι οως 33αρησ χαλαει λεφτα για να γαμησει 44αρα θα σε εβαζαν κανα δυο χρονια φυλακη Μαλλον θα σε εκκειναν σε ψυχιατρειο μεχρι να θεραπευτεις  :heavymetalbig:

Belgrade

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Καλημέρα συναγωνιστές. Τελικές εντυπώσεις ύστερα από 13 βραδυες παραμονής στο Κισινάου .Έπεσα για Νοέμβριο μήνα σε απίστευτο καιρό , 20 βαθμούς κελσίου.Εγω ευτυχώς η δυστυχώς έχω σχέση με ντόπια , είμαι κολλημένος μαζί της αλλά και πάλι παιχνίδι έκανα .Συνιστώ ανεπιφύλακτα όλους να βρεθείτε με το μολδολαγνο. Η εμπειρία του και οι γνώσεις του είναι συν για τον καθένα . Η πόλη είναι παμφθηνη . Για να περάσετε καλά εδώ , θέλει προσεγμένη εμφάνιση , τρόπους και διάθεση να ξοδέψεις . Όσοι έρθουν εδώ με μιζέρια η χωρίς διάθεση να ξοδέψουν , καλύτερα να μην έρθουν καθόλου . Οι γυναίκες στο Κισινάου είναι τουμπανια , θεϊκές , οι ωραιότερες γυναίκες της γης. Την πέφτεις σε μοντέλα που στην Ελλάδα , θα σε έβριζαν , ενώ εδώ έχεις πιθανότητες να κάνεις κάτι . Η Μολδαβία είναι χρυσορυχειο παραγωγής μουνιων και δεν θα σταματήσει ποτέ αυτό.Ενω έχω σχέση , βρέθηκα 2 φορές και με μια άλλη, συν μία ακόμα που εγώ τη ζήτησα να χωρισουμε.Οι γυναίκες είναι εύκολα προσεγγισιμες.Επισης μην κάνετε το λάθος που κάνα εγώ και μεινα σε γκόμενα . Πιάστε το δικό σας χώρο να στε άνετοι να κινηθείτε . Έχω ήδη κρατήσει επαφές για την επόμενη επίσκεψη μου στο Κισινάου .Δεχτή κάθε ερώτηση και απορία . Επίσης το σεξ που κάνουν οι μολδαβες είναι πρωτόγνωρο , καβλωτικο . Ουρλιάζουν στο κρεβάτι πραγματικά.Γυρισα πίσω και έχω πάθει κατάθλιψη χωρίς τις μουναρες του Κισινάου .

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.870
Πόντοι
3.656
:kneel:  :kneel: :kneel:
Φιλε και γειτονα μ επεισες
Θαωπαω κι εγω Κιςιναου
Επιτελους βρηκα αυτο που ψαχνω τοσα χρονια  :heavymetalbig:
Τελικα ο Μολντο ειχε δικιο
Ο παραδεισος ηταν διπλα μας κ το αγνοουσαμε  :heavymetalbig:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
:kneel:  :kneel: :kneel:
Φιλε και γειτονα μ επεισες
Θαωπαω κι εγω Κιςιναου
Επιτελους βρηκα αυτο που ψαχνω τοσα χρονια  :heavymetalbig:
Τελικα ο Μολντο ειχε δικιο
Ο παραδεισος ηταν διπλα μας κ το αγνοουσαμε  :heavymetalbig:
Καλημέρα συναγωνιστές. Τελικές εντυπώσεις ύστερα από 13 βραδυες παραμονής στο Κισινάου .Έπεσα για Νοέμβριο μήνα σε απίστευτο καιρό , 20 βαθμούς κελσίου.Εγω ευτυχώς η δυστυχώς έχω σχέση με ντόπια , είμαι κολλημένος μαζί της αλλά και πάλι παιχνίδι έκανα .Συνιστώ ανεπιφύλακτα όλους να βρεθείτε με το μολδολαγνο. Η εμπειρία του και οι γνώσεις του είναι συν για τον καθένα . Η πόλη είναι παμφθηνη . Για να περάσετε καλά εδώ , θέλει προσεγμένη εμφάνιση , τρόπους και διάθεση να ξοδέψεις . Όσοι έρθουν εδώ με μιζέρια η χωρίς διάθεση να ξοδέψουν , καλύτερα να μην έρθουν καθόλου . Οι γυναίκες στο Κισινάου είναι τουμπανια , θεϊκές , οι ωραιότερες γυναίκες της γης. Την πέφτεις σε μοντέλα που στην Ελλάδα , θα σε έβριζαν , ενώ εδώ έχεις πιθανότητες να κάνεις κάτι . Η Μολδαβία είναι χρυσορυχειο παραγωγής μουνιων και δεν θα σταματήσει ποτέ αυτό.Ενω έχω σχέση , βρέθηκα 2 φορές και με μια άλλη, συν μία ακόμα που εγώ τη ζήτησα να χωρισουμε.Οι γυναίκες είναι εύκολα προσεγγισιμες.Επισης μην κάνετε το λάθος που κάνα εγώ και μεινα σε γκόμενα . Πιάστε το δικό σας χώρο να στε άνετοι να κινηθείτε . Έχω ήδη κρατήσει επαφές για την επόμενη επίσκεψη μου στο Κισινάου .Δεχτή κάθε ερώτηση και απορία . Επίσης το σεξ που κάνουν οι μολδαβες είναι πρωτόγνωρο , καβλωτικο . Ουρλιάζουν στο κρεβάτι πραγματικά.Γυρισα πίσω και έχω πάθει κατάθλιψη χωρίς τις μουναρες του Κισινάου .
Φίλε ευχαριστώ για τα καλά σου και την αλήθεια που τόσο λείπει από αυτό το σάιτ....προσκαλώ επίσημα τον φίλο κόκκινο να έρθει για ακόμα μια φορά στη Μολδαβία και σαν άπιστος Θωμάς που είναι να πιστέψει επιτέλους...καφέδες κερασμενοι από μενα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.870
Πόντοι
3.656
Ε αμα ειναι τζαπα οι καφεδες ναρθπυμε
Αλλα θελω κ πορνομεταναστη για μαρτυρα  :respect:

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.112
Πόντοι
5.646
Επίσκεψη στο Chisinau με τον κολλητό sex volcano το ΠΣΚ που μας πέρασε.Ολα ήταν όπως μας τα είπε ο Τάσος3 που έζησε 7 χρόνια εκεί κ είναι γνωστης των πραγμάτων-καταστάσεων.Για να παίξεις καλή μπαλίτσα με τις γυναίκες εκεί καλό είναι να πας για αρκετό διάστημα,πχ ένα μήνα η να μένεις μόνιμα εκεί όπως έκανε ο Τασος3.Το να ξέρεις τη γλώσσα είναι μεγάλο ατού!Επίσης για να έχεις επιτυχία με τις γυναίκες πρέπει να απλώνεις το "μαρουλι".Μην περιμένει κανείς ότι θα έρθει Chisinau εν έτη 2019 κ θα γαμαει μουναρες με 50-100€.Επισης ούτε για call girls δεν ενδείκνυται.Εμείς πήραμε μια μικρή γεύση από την τριήμερη παραμονή μας στο Chisinau κ ευχαριστουμε τον Τάσο3 για τις πολύτιμες συμβουλές-πληροφορίες.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.938
Πόντοι
26.141
μαν μη λες ψεμματα!!εμεναν πονεσαν τα ρχιδια μου απο τα πολλα γαμησια χα χα χα

παντως κουκλες οι μαλδαβες και στο προσωπο πολυ ανωτερες απο βλαχομπαροκ ουκρανιδες που βγαζουν μιζερια οι περισσοτερες ενω οι μολδαβες τα σπανε

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.205
Πόντοι
2.356
Χαχαχα ...

αψογοι και αντικειμενικοι!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.870
Πόντοι
3.656
μαν μη λες ψεμματα!!εμεναν πονεσαν τα ρχιδια μου απο τα πολλα γαμησια χα χα χα

παντως κουκλες οι μαλδαβες και στο προσωπο πολυ ανωτερες απο βλαχομπαροκ ουκρανιδες που βγαζουν μιζερια οι περισσοτερες ενω οι μολδαβες τα σπανε
σε βλεπω μονιμο Κισιναου παρεα με φλαουερ κ μολντο
Παντωσ για μενα το αναποδο ειναι
Σωματα πολυ πιο καλεσ οι μολνταβια
Φατσες με διαφορα ουκραινα

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
Μολδαβές πράγματι πανέμορφες με το κατάλληλο φιασίδομα.Στις δεκάδες επισκέψεις μου λίγες βρήκα που ήταν καλύτερες γυμνές παρά ντυμένες.Κατέχουν τη τέχνη να κάνουν το 7 να δείχνει 9 περισσότερο από τις πιο πολλές γυναίκες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom