midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.870
- Πόντοι
- 3.656
Δεν το πιανεις τι λεειΔώσε στο κορίτσι να χει να παίζει...χάλα χρήμα και ευχαριστήσου,παίζε σε πολλά ταμπλό.
Οτι παν να τον δαγκωσουν χωρις γαμησι
Συνηθες στην περιοχη
Δεν το πιανεις τι λεειΔώσε στο κορίτσι να χει να παίζει...χάλα χρήμα και ευχαριστήσου,παίζε σε πολλά ταμπλό.
αλλες κλαρ44 είναι η άλλη που σουταρα.
ετσι ειναιΣυγγνώμη τι αντίφαση είναι αυτή
Εγω πάντος πανέμορφες δεν είδα όταν πήγα?τωρα αν καποιος είναι χωρίς γυναίκες γιά μήνες αν οχι χρονια μπορεί να του φένονται όλες πανέμρφες .
Μπορείς να έχεις 4-5 20χρονες?να σε κυνηγάνε ?
Το να βρεις μια 35+ και να μένεις σπίτι της και να της αγωράσεις όλη την οικοσκευή και να της ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα της δεν νομίζω ότι είναι κανένα κατόρθωμα!
Αλλεσ γκιυτε φυρ γκεμποθρσταγκ αλλα εισαι σε λαθος δρομο ηληκιακα για Μολδαβια κ γενικοτερα για μετασοβιετικες δημοκρατιες33 γίνομαι μέσα στο Νοέμβριο
Φιλε και γειτονα μ επεισες
Θαωπαω κι εγω Κιςιναου
Επιτελους βρηκα αυτο που ψαχνω τοσα χρονια
Τελικα ο Μολντο ειχε δικιο
Ο παραδεισος ηταν διπλα μας κ το αγνοουσαμε
Φίλε ευχαριστώ για τα καλά σου και την αλήθεια που τόσο λείπει από αυτό το σάιτ....προσκαλώ επίσημα τον φίλο κόκκινο να έρθει για ακόμα μια φορά στη Μολδαβία και σαν άπιστος Θωμάς που είναι να πιστέψει επιτέλους...καφέδες κερασμενοι από μεναΚαλημέρα συναγωνιστές. Τελικές εντυπώσεις ύστερα από 13 βραδυες παραμονής στο Κισινάου .Έπεσα για Νοέμβριο μήνα σε απίστευτο καιρό , 20 βαθμούς κελσίου.Εγω ευτυχώς η δυστυχώς έχω σχέση με ντόπια , είμαι κολλημένος μαζί της αλλά και πάλι παιχνίδι έκανα .Συνιστώ ανεπιφύλακτα όλους να βρεθείτε με το μολδολαγνο. Η εμπειρία του και οι γνώσεις του είναι συν για τον καθένα . Η πόλη είναι παμφθηνη . Για να περάσετε καλά εδώ , θέλει προσεγμένη εμφάνιση , τρόπους και διάθεση να ξοδέψεις . Όσοι έρθουν εδώ με μιζέρια η χωρίς διάθεση να ξοδέψουν , καλύτερα να μην έρθουν καθόλου . Οι γυναίκες στο Κισινάου είναι τουμπανια , θεϊκές , οι ωραιότερες γυναίκες της γης. Την πέφτεις σε μοντέλα που στην Ελλάδα , θα σε έβριζαν , ενώ εδώ έχεις πιθανότητες να κάνεις κάτι . Η Μολδαβία είναι χρυσορυχειο παραγωγής μουνιων και δεν θα σταματήσει ποτέ αυτό.Ενω έχω σχέση , βρέθηκα 2 φορές και με μια άλλη, συν μία ακόμα που εγώ τη ζήτησα να χωρισουμε.Οι γυναίκες είναι εύκολα προσεγγισιμες.Επισης μην κάνετε το λάθος που κάνα εγώ και μεινα σε γκόμενα . Πιάστε το δικό σας χώρο να στε άνετοι να κινηθείτε . Έχω ήδη κρατήσει επαφές για την επόμενη επίσκεψη μου στο Κισινάου .Δεχτή κάθε ερώτηση και απορία . Επίσης το σεξ που κάνουν οι μολδαβες είναι πρωτόγνωρο , καβλωτικο . Ουρλιάζουν στο κρεβάτι πραγματικά.Γυρισα πίσω και έχω πάθει κατάθλιψη χωρίς τις μουναρες του Κισινάου .
σε βλεπω μονιμο Κισιναου παρεα με φλαουερ κ μολντομαν μη λες ψεμματα!!εμεναν πονεσαν τα ρχιδια μου απο τα πολλα γαμησια χα χα χα
παντως κουκλες οι μαλδαβες και στο προσωπο πολυ ανωτερες απο βλαχομπαροκ ουκρανιδες που βγαζουν μιζερια οι περισσοτερες ενω οι μολδαβες τα σπανε