Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 753K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
3 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
 aveee allan να χα το μαλλι σου και το εφιβικο καυλι σου!!!!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  διναμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!  τι να κλασει ο μολντο!!!!!  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:  αφιστε την οφθαλμοπορνια και βουρ τιρασπολ  για  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: δευτερα με πεμτη κισηινεου ειναι νεκρο τα βραδια !! το αμαξι αλλαξε παρκιν ποτε πανο απο μια μερα στο ιδιο  :rockon: :rockon: :rockon:
η εφιβικη κυματοεσσα πουτσα του θειου αλλαν καρφωνει αλυπητα τα ατακτα αιδοια των φιλιδονων κορασιδων :s&m_1: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
eixame τον σατανιδη πορδομεταναστη τορα μας την πεσαν και οι βρικολακες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  μπρρρρρρρρ  >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy:  μονο ο ζορο μας λειπει!!!!  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ευγε νεε μου!!!!  οι ανατολικομπλοκαδες σε χερετουν !!!!!   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  Υ.Γ ΤΟ ΖΟΝΤΑΝΟ ΠΟΥ ΒΟΣΚΕΙ???  τι εγινε παλι??? θα με βαλετε στα κολπα ?????????

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...

ειμαι ράκος  μεχρι στιγμης απωλεσαμε ενα αυτοκινητο (to parathsame se parking) - ενα αριστερο πλευρό (κρυωμα)και ενα κρεβατι σπασμενο... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν αντεχω αλλο.
Tην νοσοκόμα την έδιωξες κιόλας?μ'αρέσει που είπε ότι κάπου με είχε ξαναδεί :grin: στα ανέκδοτα πάντως δεν παιζόταν  :2funny:
Ο tsafus  τον βλέπω να μένει μονιμα εδω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ξεχασε και ταυλάνδη και ερωτες και ολα .
:rockon: :rockon: :rockon:  viva Moldova  :rockon: :rockon: :rockon:
Από ταυλανδοπληκτος στο μολδαβοπληκτος δηλ
την επόμενη φορά τον κόβω να μένει κανα δίμηνο το λιγότερο :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
η εφιβικη κυματοεσσα πουτσα του θειου αλλαν καρφωνει αλυπητα τα ατακτα αιδοια των φιλιδονων κορασιδων :s&m_1: :rockon:
Eσύ χυστη μου ταιριάζεις με τον tsafus.
αν βρεθείτε εδώ μαζί καθότι και οι δύο νεαροί θα γαμάτε ασύστολα χωρίς σταματημό,το τέλειο ντουέτο θα κάνετε  :thumbsup:

Εγγρ.
3 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Eσύ χυστη μου ταιριάζεις με τον tsafus.
αν βρεθείτε εδώ μαζί καθότι και οι δύο νεαροί θα γαμάτε ασύστολα χωρίς σταματημό,το τέλειο ντουέτο θα κάνετε  :thumbsup:
θειε τασσο το εχουμε πελωρια ανακγη με καυλεα μονομαχο τσαφο να βεβηλωσουμε τα υγρα αιδια των ατακτων πορνιδιων :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
3 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ελάτε ξανά μετά τις δέκα του Απρίλη,θα είναι και ο nykteros εδώ.
The perfect team  :rockon:
ξεροχυνω θειε πορνε τασσο. :rockon:
ειμαι σιγουρος οτι με playboy νυκτερο θα αφυδατωθουμε απο το πολυ πιτσιλισμα.  :fuck1: :rockon:
εχει τρομερο στυλ που τραβαει τις γυναικες , ειναι υπερβολικα γοητευτικος playboy και ειμαι σιγουρος οτι τα πορνιδια θα μας παρακαλανε να τους γλεντησουμε και να τους κολατσισουμε τις κλειτορηδες!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Ετοιμαζουμε εκδρομη τον Απριλιο οποτε θα κανουμε και ανταποκριση
Όταν θα έρθεις θα κάνουμε ανταπόκριση συν φωτορεπορτάζ από :knockinb:
Μια φωτο ίσον χίλιες λέξεις που λέει και το γνωστό ρητό.

Εγγρ.
3 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ανυπομονω να παλουκωσω τα ατακτα πορνιδια με τον κρεατινο τηλεφακο μου :humpleg: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ανυπομονω να παλουκωσω τα ατακτα πορνιδια με τον κρεατινο τηλεφακο μου :humpleg: :rockon:
esi ορε τσαπα  :2funny: :2funny: :2funny: μου θιμιζεις τον πορνομαχο πιτσιλοχιστιι !!!! τι εγινε βρικολακιασες στο ελλαδισταν !!  :2funny: :2funny: :2funny:  ???  μαζευτιτε μαζευτιτε οποσ την αλλη φορα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εχει να πεσει γιελιο !!!  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τασε τι εστιατοριο ειναι αυτο σαν ταιλανδεζικο ψαροχορι ειναι!!!!! δεν το ξερο το σιγκεκριμενο!!!!  αααα και πες στην ορνιοτιλεφονιτρια οταν λεει οτι το ταξι θα ερθει σε 7 λεπτα να μιν ερχετε μετα απο μισι ορα πολλα τα παραπονα απο τους δικουσ μας τι διαλο καρβουνο καινε?? ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΑΞΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΕΤΕΡΙΑ !!

Επισκέπτης
θελω να παλουκωσω ολα τα ξεβρακοκεφαλα μολδαβακια πανω στο ατσαλινο κρεατινο ξιφος μου :sunglasses:
αβε νυκτερε μεγαλε playboy των ατακτων σλαβοκοριτσων :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: Βλαντ ελπιζω να εχεις φαρδιες ΤΣΕΠΕΣ :2funny: :2funny: :2funny:
Ακουω κατοσταρικα τα βραδυα και μου σηκωνετε η τριχα απο το τριχωτο της κεφαλης

Α να χαθειτε ρε παλιοχαρακτηρες Τασοι Και αλλανταλληδες
δεν θα σας παρω ουκραινα
Θα μου χαλασετε την πιατσα :headbang:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μονο ο μολντο ειναι μαγκας !!! τιρασπολ και ξερο ψομι χαιβανια οσο ειναι καιρος!!! εχουν κανει επελαση οι ιταλοι της τραβανε και οι οντεσιοτες στης δουλειες σκανε και οι μολδαβοι γαμπροι γιατι εκτοσ απο σαβουρο καργιολα επι πλιρομι δεν γαμας καλο μουνι στο κισηινεου αμα δεν εισε προυχοντοσπονσορας δινατος ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΚΟΛΟΙ ΤΙΡΑΣΠΟΛ ΒΑΘΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΙΨΙΛΟ ΑΛΛΑ ΙΠΟΦΕΡΤΟ  ΚΟΣΤΟς ΟΛΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΝΙΣΤΙΚΑ  ;) ;) ;) ;) ;) ;) παντα επαλιθευομαι βεβεος βεβεος!!!!  και ΦΚΚ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΣΤ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΥΡΟΠΗ ΠΛΕΟΝ!!! ΜΕΡΚΕΛ ΜΑΓΚΙΟΡΑ !!! ΤΑ ΓΑΜΙΣΕ ΟΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!!

Επισκέπτης
ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΚΟΛΟΙ ΤΙΡΑΣΠΟΛ ΒΑΘΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΙΨΙΛΟ ΑΛΛΑ ΙΠΟΦΕΡΤΟ  ΚΟΣΤΟς ΟΛΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΝΙΣΤΙΚΑ
:2funny: :2funny: καλα τα λες για το Μπουλγκαρισταν , αλλα μονο για Ανατολικη πλευρα
εγω ο κακομοιρης που ειμαι στα κουλατα!!!! ΚΟΥΛΆ τα πραγματα
Ρωτα και τον Αλλανταλλον που πηγαμε παρεα  :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: καλα τα λες για το Μπουλγκαρισταν , αλλα μονο για Ανατολικη πλευρα
εγω ο κακομοιρης που ειμαι στα κουλατα!!!! ΚΟΥΛΆ τα πραγματα
Ρωτα και τον Αλλανταλλον που πηγαμε παρεα  :2funny: :2funny:
ΑΔΕΡΦΕ  βουλγαρια ειναι μπεστ μιν σινγκρινισ σινορα με τουσ τσοπανους τουσ δικουσ μας!! αφου τα ξερησ τα κολπα!!  ασε μιν σφιρας περιμενο να γραψουν παλι ονειροξεις και να τους κανο ρομπατο ντουζ νταβαριτσ θεραπι !! ειδικοτιτα βλεπις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ΑΔΕΡΦΕ  βουλγαρια ειναι μπεστ μην συγκρινεις συνορα με τους τσοπανους τους δικους μας!! αφου τα ξερεις τα κολπα!!  ασε μην σφυρας περιμενω να γραψουν παλι ονειροξεις και να τους κανω ρομπα το ντουζ νταβαριτς θεραπη !! ειδικοτητα βλεπεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εγω δεν ξερω ΤΙΠΟΤΙΣ, ειμαι ενας χοντρος, βρωμιαρης ασχημος μηχανουργος, που μαζευει λεφτα να παει 1 φορα καθε 5 χρονια ουκρανια να γαμησει  :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ: Σου χαλασα το στυλ :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom