Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 753K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Τι λες ρε για αποσυρση παμε σιγα-σιγα,τωρα πλεων αν θες αστερια βαζεις το χερι στην τσεπη, παν οι παλιοι καλοι καιροι

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Τι λες ρε για αποσυρση παμε σιγα-σιγα,τωρα πλεων αν θες αστερια βαζεις το χερι στην τσεπη, παν οι παλιοι καλοι καιροι
καλα ρε για πλακα τοπα  "μικρος εισαι",σοβαρα το πηρες?? :2funny: :2funny: :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Αν υπαρχει ρευστο η ηλικια ειναι δευτερευον θεμα,αλλα ποσοι απο εμας μπορουν να ταξιδεψουν 2-3 φορες τον χρονο στην πρωην CCCP

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Αν υπαρχει ρευστο η ηλικια ειναι δευτερευον θεμα,αλλα ποσοι απο εμας μπορουν να ταξιδεψουν 2-3 φορες τον χρονο στην πρωην CCCP
κι η ηληκια κι η ηλικια... ;) ;) ;) ;)
μην κοιτας εγω που ειμαι μικρος ακομα  :2funny: :2funny: :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Αν πληρωνεις η ηλικια δεν παιζει κανενα ρολο,αν θες στο τζαμπα παλη βρισκεις αλλα οχι 20-25 αλλα 30-35.  Αυτα σαν τουριστας σαν μονιμος κατοικος βρισκεις οτι θες Εσυ που εισαι μικρος μια μερα κι εσυ θα μεγαλωσεις  :2funny:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Αν πληρωνεις η ηλικια δεν παιζει κανενα ρολο,αν θες στο τζαμπα παλη βρισκεις αλλα οχι 20-25 αλλα 30-35.  Αυτα σαν τουριστας σαν μονιμος κατοικος βρισκεις οτι θες Εσυ που εισαι μικρος μια μερα κι εσυ θα μεγαλωσεις  :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:
ενταξει ,εμεις οι νεοι παιζουμε αλλιως... :2funny: :2funny: :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Γενικα οταν εισαι 40+ δεν ψαχνεις για 20αρες γκομενες εκτος και αν δεν σε πειραζει το κερατο που θα τρως,οταν ομως πληρωνεις το παιχνιδι εχει αλλους κανονες

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Γενικα οταν εισαι 40+ δεν ψαχνεις για 20αρες γκομενες εκτος και αν δεν σε πειραζει το κερατο που θα τρως,οταν ομως πληρωνεις το παιχνιδι εχει αλλους κανονες
οταν εχεις σχεση κανονικη ισως αλλα οταν μιλαμε για ταξιδια σε πρωην ανατολικο μπλοκ οπως και σε αλλα μερη εκτος ευρωπης η κανονικη σχεση ειναι το τελευταιο που θα επρεπε να σκεφτεσαι μην πω αυτο που δεν πρεπει να σκεφτεσαι...

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Σωστος ετσι ακριβως ειναι αλλα καμια φορα τα συναισθηματα αγνοούν την λογικη.Και οι γεροντοερωτες ειναι πολυ επικινδυνο πραγμα  :2funny:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
οταν εχεις σχεση κανονικη ισως αλλα οταν μιλαμε για ταξιδια σε πρωην ανατολικο μπλοκ οπως και σε αλλα μερη εκτος ευρωπης η κανονικη σχεση ειναι το τελευταιο που θα επρεπε να σκεφτεσαι μην πω αυτο που δεν πρεπει να σκεφτεσαι...
  :rockon: :rockon: :rockon:
το ξανακοιταξα ναδω μηπως τοχω γραψει εγω το ποστ αυτο!! :grin: :grin: :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Σωστος ετσι ακριβως ειναι αλλα καμια φορα τα συναισθηματα αγνοούν την λογικη
εχεις δικιο.ασχετο αλλα μου θυμησες τον γεροντοερωτα του αντρεα με την μιμη που κατεβηκε απο το αεροπλανο και οι μαλακες τα κομματοσκυλα κατω τους ζητοκραυγαζαν οταν την φωναξε να ερθει διπλα του. :2funny: :2funny:
το ξερεις?το θυμασαι?
οντως η γεροντοκαψουρα ειναι υπουλο πραγμα και δεν κανει εξαιρεσεις...θελει προσοχη και ειδικα σε σεξοπροορισμους.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Δεν ψαχνω τιποτα αλλα μου εχει τυχει και οταν ημουν νεος

Εγγρ.
3 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
8 το πρωί γυρίσαμε , αφήστε να κοιμηθούμε και λίγο τα ταλαιπωρημενα παλληκαρια απο την χτεσινή κρεπάλη...

Η παρέα είναι φανταστική, Αλαν,Τάσος ,μολδολαγνος,Παναγιώτης κ αλλα παιδιά ... :rockon:
τα συγχαρητηρια μου στα μεγαλυτερα playboy του χισιναου :rockon:
καντε μας περηφανους λεβεντες μου  :fuck1:  :knockinb: :rockon:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Κομη μου αυτοι καλα ειναι εμεις τι κανουμε

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Μαζι σας δυσκολο Κομη εχετε κακη φημη  :2funny:  Δεν θα επερνα τετοιο ρισκο  :2funny:

Εγγρ.
3 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Μαζι σας δυσκολο Κομη εχετε κακη φημη  :2funny:  Δεν θα επερνα τετοιο ρισκο  :2funny:
θελω να παλουκωσω ολα τα ξεβρακοκεφαλα μολδαβακια πανω στο ατσαλινο κρεατινο ξιφος μου :sunglasses:
αβε νυκτερε μεγαλε playboy των ατακτων σλαβοκοριτσων :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom