μικρος εισαι ακομα,μην βιαζεσαι...Καλα περνας εκει,εχω πολλα χρονια να παω αλλα απο οτι θυμαμε εχει πολυ υλικο για επεξεργασια
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μολδαβία - Chişinău
- Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 753K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
καλα ρε για πλακα τοπα "μικρος εισαι",σοβαρα το πηρες??Τι λες ρε για αποσυρση παμε σιγα-σιγα,τωρα πλεων αν θες αστερια βαζεις το χερι στην τσεπη, παν οι παλιοι καλοι καιροι
κι η ηληκια κι η ηλικια... ;) ;) ;) ;)Αν υπαρχει ρευστο η ηλικια ειναι δευτερευον θεμα,αλλα ποσοι απο εμας μπορουν να ταξιδεψουν 2-3 φορες τον χρονο στην πρωην CCCP
μην κοιτας εγω που ειμαι μικρος ακομα
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.301
- Πόντοι
- 506
Αν πληρωνεις η ηλικια δεν παιζει κανενα ρολο,αν θες στο τζαμπα παλη βρισκεις αλλα οχι 20-25 αλλα 30-35. Αυτα σαν τουριστας σαν μονιμος κατοικος βρισκεις οτι θες Εσυ που εισαι μικρος μια μερα κι εσυ θα μεγαλωσεις
Αν πληρωνεις η ηλικια δεν παιζει κανενα ρολο,αν θες στο τζαμπα παλη βρισκεις αλλα οχι 20-25 αλλα 30-35. Αυτα σαν τουριστας σαν μονιμος κατοικος βρισκεις οτι θες Εσυ που εισαι μικρος μια μερα κι εσυ θα μεγαλωσεις
ενταξει ,εμεις οι νεοι παιζουμε αλλιως...
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
οταν εχεις σχεση κανονικη ισως αλλα οταν μιλαμε για ταξιδια σε πρωην ανατολικο μπλοκ οπως και σε αλλα μερη εκτος ευρωπης η κανονικη σχεση ειναι το τελευταιο που θα επρεπε να σκεφτεσαι μην πω αυτο που δεν πρεπει να σκεφτεσαι...Γενικα οταν εισαι 40+ δεν ψαχνεις για 20αρες γκομενες εκτος και αν δεν σε πειραζει το κερατο που θα τρως,οταν ομως πληρωνεις το παιχνιδι εχει αλλους κανονες
οταν εχεις σχεση κανονικη ισως αλλα οταν μιλαμε για ταξιδια σε πρωην ανατολικο μπλοκ οπως και σε αλλα μερη εκτος ευρωπης η κανονικη σχεση ειναι το τελευταιο που θα επρεπε να σκεφτεσαι μην πω αυτο που δεν πρεπει να σκεφτεσαι...
το ξανακοιταξα ναδω μηπως τοχω γραψει εγω το ποστ αυτο!!
ωχ ωχ ,κι αλλος που ψαχνει καψουρα μας προεκυψε,,ντροπη ρε ,σε ειχαμε κ για προτυποΣωστος ετσι ακριβως ειναι αλλα καμια φορα τα συναισθηματα αγνοούν την λογικη
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εχεις δικιο.ασχετο αλλα μου θυμησες τον γεροντοερωτα του αντρεα με την μιμη που κατεβηκε απο το αεροπλανο και οι μαλακες τα κομματοσκυλα κατω τους ζητοκραυγαζαν οταν την φωναξε να ερθει διπλα του.Σωστος ετσι ακριβως ειναι αλλα καμια φορα τα συναισθηματα αγνοούν την λογικη
το ξερεις?το θυμασαι?
οντως η γεροντοκαψουρα ειναι υπουλο πραγμα και δεν κανει εξαιρεσεις...θελει προσοχη και ειδικα σε σεξοπροορισμους.
αισχος, ντροπη ,στην πυρα,,Δεν ψαχνω τιποτα αλλα μου εχει τυχει και οταν ημουν νεος
Βλαντ Τσέπες
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τα συγχαρητηρια μου στα μεγαλυτερα playboy του χισιναου8 το πρωί γυρίσαμε , αφήστε να κοιμηθούμε και λίγο τα ταλαιπωρημενα παλληκαρια απο την χτεσινή κρεπάλη...
Η παρέα είναι φανταστική, Αλαν,Τάσος ,μολδολαγνος,Παναγιώτης κ αλλα παιδιά ...
καντε μας περηφανους λεβεντες μου
Βλαντ Τσέπες
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
να παμε και εμεις να βοηθησουμε την κατασταση φιλτατεΚομη μου αυτοι καλα ειναι εμεις τι κανουμε
Βλαντ Τσέπες
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
θελω να παλουκωσω ολα τα ξεβρακοκεφαλα μολδαβακια πανω στο ατσαλινο κρεατινο ξιφος μουΜαζι σας δυσκολο Κομη εχετε κακη φημη Δεν θα επερνα τετοιο ρισκο
αβε νυκτερε μεγαλε playboy των ατακτων σλαβοκοριτσων
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 38K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 1