Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 757K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αντε ντεε!!!! να ξελαμπικαρη λιγο!!!!  και μιας που ταλεμε ακου τασρε  ντραιβ το εχει βαρεθει ο κοσμος  πολλα τα χρονια  σενσι δεν παο ποτε !!!!ολο το πουσταριο με ναρκοτικα και μαλακιες ο καλος ο κοσμος ειναι σαουνες τεζα!!!! και καραοκε τραβα κανα σαβατο στο αρτ καραοκε και θα παρι το ματι σου αλφα εθνικι!!! σιμερα μιλαγα με εναν κολιτο που πουλαει αμαξια δινατο !!! μου λεει θα πεσει ι κιβερνηση δεν κρατιετε αλλα την γαμισαμε !! πος τα βλεπις εση τα πραγματα??
o thios mono ta munia vlepi...apo politiki tipota mono kala munia

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μολντο το μαγαζι ειναι οκ σε σχεση με παλια εση που στο διαλο εισαι δεν μπορο να καταλαβο ??? μπας και το πουλισεσ???? κατι τετια μου σφιριξαν τι αλλα νεα??

Συνημμένα

• 2013-03-03_120752.jpg
    2013-03-03_120752.jpg
    74,6 KB · Εμφανίσεις: 19

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.258
Πόντοι
2.356
αντε ντεε!!!! να ξελαμπικαρη λιγο!!!!  και μιας που ταλεμε ακου τασρε  ντραιβ το εχει βαρεθει ο κοσμος  πολλα τα χρονια  σενσι δεν παο ποτε !!!!ολο το πουσταριο με ναρκοτικα και μαλακιες ο καλος ο κοσμος ειναι σαουνες τεζα!!!! και καραοκε τραβα κανα σαβατο στο αρτ καραοκε και θα παρι το ματι σου αλφα εθνικι!!! σιμερα μιλαγα με εναν κολιτο που πουλαει αμαξια δινατο !!! μου λεει θα πεσει ι κιβερνηση δεν κρατιετε αλλα την γαμισαμε !! πος τα βλεπις εση τα πραγματα??
Art karaoke έχω πάει,έτσι είναι έχει A πράμα.Drive όσο και να πέσει πάλι λέει,καλά είναι.
Για την κυβέρνηση από ότι βλέπω και μου λένε θα τον γαμήσουνε τον Filat στο τέλος,είδωμεν.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Art karaoke έχω πάει,έτσι είναι έχει A πράμα.Drive όσο και να πέσει πάλι λέει,καλά είναι.
Για την κυβέρνηση από ότι βλέπω και μου λένε θα τον γαμήσουνε τον Filat στο τέλος,είδωμεν.
το νραιβ πλεον ειναι να πας με μορα να περασεισ καλα τραπεζια κτλ κανα 300 ευρα !!! για το χαι σου !!!!! φορτομα καμακι κτλ ξεχνατο τελιοσν αυτα!!!   δικτιοσου και βρεσ της καλες σαουνεσ αντε!!!! και τιρασπολ ντουυυ γαμο τιν ιταλια γαμο !! οσο ειναι καιροσ ακομα!!!  Υ.Γ και  εση που ακομα εισαι καμακι κανα σαβατο περνα απο το μονακο φτινο με τιγκα κοριτσακια φιτιτριεσ κτλ οχι καργιολε ολε αξιζει ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟ ΤΙΡΑΣΠΟΛ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΟΜΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!!! ΜΕ ΜΟΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΟ ΓΙΑ ΦΤΙΝΑ ΧΑΙΛΙΚΙΑ  ΑΝΤΕ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΡΧΙΓΟΠΟΥΛΑ!!! ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΑΝ!! ΑΝΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΛΟς!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.258
Πόντοι
2.356
το νραιβ πλεον ειναι να πας με μορα να περασεισ καλα τραπεζια κτλ κανα 300 ευρα !!! για το χαι σου !!!!! φορτομα καμακι κτλ ξεχνατο τελιοσν αυτα!!!   δικτιοσου και βρεσ της καλες σαουνεσ αντε!!!! και τιρασπολ ντουυυ γαμο τιν ιταλια γαμο !! οσο ειναι καιροσ ακομα!!!
Καιρός υπάρχει ακόμα,διάθεση και ρευστό χρειάζεται να υπάρχει όπως πάντα!!!

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
40
Πόντοι
1
8 το πρωί γυρίσαμε , αφήστε να κοιμηθούμε και λίγο τα ταλαιπωρημενα παλληκαρια απο την χτεσινή κρεπάλη...

Η παρέα είναι φανταστική, Αλαν,Τάσος ,μολδολαγνος,Παναγιώτης κ αλλα παιδιά ... :rockon:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Τασο, Αλαν πολυ καπνο βλεπω και ψητο δεν βλεπω, βαλτε καμια φωτογραφια ρε  :tits2:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.258
Πόντοι
2.356
φίλε nykteros
Ο allan δήλωσε ότι δεν είναι των φωτο,άλλωστε παρουσία τρίτων του έδωσα την μηχανή μου αλλά αρνήθηκε να την πάρει.
το παλληκάρι ο tsafus προχθές είχε μια μοντέλα για κανα τρίωρο(αν θέλει ας γράψει ο ίδιος πόσο του βγήκε),ούτε αυτός έβγαλε φωτο όπως μου είπε.
Απαράδεκτοι πράγματι οι συναγωνιστές :grin:

fonanton21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
φίλε nykteros
Ο allan δήλωσε ότι δεν είναι των φωτο,άλλωστε παρουσία τρίτων του έδωσα την μηχανή μου αλλά αρνήθηκε να την πάρει.
  ........................ οι συναγωνιστές :grin:
μαλλον δεν θελει ΑΝΤΑ-ΓΩΝΙΣΤΕς ο συναγωνιστης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Παρτακιδες Τασο ουτε φωτογραφια θελουν να μοιραστουν  :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Καλυτερα τουλαχιστον εχουμε την ησυχια μας

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Σινο εχουν πεταχτει πολλα μολδαβα ξεκωλα τελευταια, χθες τα ελεγα με εναν φιλο απο πανω και λεει χαμος γινεται

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Καλα περνας εκει,εχω πολλα χρονια να παω αλλα απο οτι θυμαμε εχει πολυ υλικο για επεξεργασια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom