Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 753K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Οι νεανιδες αλλαξανε Κομη μου δεν ειναι σαν τους παλιους καλους καιρους τωρα περισσοτερο για σπονσορες ψαχνουν παρεα για παλουκωτες. Αλλα εσεις εχετε διαχρονικη αξια οποτε αυτο δεν θα σας ειναι προβλημα

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Οι νεανιδες αλλαξανε Κομη μου δεν ειναι σαν τους παλιους καλους καιρους τωρα περισσοτερο για σπονσορες ψαχνουν παρεα για παλουκωτες. Αλλα εσεις εχετε διαχρονικη αξια οποτε αυτο δεν θα σας ειναι προβλημα
δεν προλαβα τις παλιες καλες εποχες...
να εισαι στα μελια με ενα αιθεριο πλασμα σε κανα εξωτικο(η και ελληνικο) νησι καλοκαιρι ρομαντζαδα...τεσπα επαθα κριση αγαπουλιασης τωρα.ειπαμε θελει προσοχη ανεξαρτητως ηλικιας αν ακομα νεοι ειμαστε...

Εγγρ.
3 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
πρεπει να τιμωρηθουνε αμεσα μυστη μου! :rockon: :s&m_3: :s&m_2:
ακονιστε τα κρεατινα δαυλια σας και φυγαμε να δοξασουμε την πατριδα. :sunglasses:
οι πορνομεταναστες τασος και μολδολαγνος πλεον εμπειροι δισκοβολοι της ηδονης θα μας καθοδηγησουν και θα μας μυησουν σε αβυσαλεες τελετες ατακτης εκπορνευσης! :cum: :fuck1: :zfuck: :tits: :humpleg: :rockon:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
δεν προλαβα τις παλιες καλες εποχες...
να εισαι στα μελια με ενα αιθεριο πλασμα σε κανα εξωτικο(η και ελληνικο) νησι καλοκαιρι ρομαντζαδα...τεσπα επαθα κριση αγαπουλιασης τωρα.ειπαμε θελει προσοχη ανεξαρτητως ηλικιας αν ακομα νεοι ειμαστε...
Καταλαβαίνω ειναι ανθρωπινο αισθημα και ολοι θελουμε τα ομορφα και καλα πραγματα στην ζωη

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Καταλαβαίνω ειναι ανθρωπινο αισθημα και ολοι θελουμε τα ομορφα και καλα πραγματα στην ζωη
και ποιος δεν το καταλαβαινει...το θεμα ειναι οτι καταλαβαινω και αλλα πραγματα διαφορετικα απο αυτο...πολλα κερματα με πολλες οψεις.κοιτα να δεις που δνε λεει να φυγει η καψουρα.με πιασανε τα τεκλενια μου τωρα. :grin: :grin:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
πρεπει να τιμωρηθουνε αμεσα μυστη μου! :rockon: :s&m_3: :s&m_2:
ακονιστε τα κρεατινα δαυλια σας και φυγαμε να δοξασουμε την πατριδα. :sunglasses:
οι πορνομεταναστες τασος και μολδολαγνος πλεον εμπειροι δισκοβολοι της ηδονης θα μας καθοδηγησουν και θα μας μυησουν σε αβυσαλεες τελετες ατακτης εκπορνευσης! :cum: :fuck1: :zfuck: :tits: :humpleg: :rockon:
Κατι ξερω και εγω απο τα μερη σας Κομη μου εχω ζησει κανα χρονο εκει πανω. Τασος και Μολδολαγνος ειναι ρισπεκτ.  Ετοιμαζουμε εκδρομη τον Απριλιο οποτε θα κανουμε και ανταποκριση

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
και ποιος δεν το καταλαβαινει...το θεμα ειναι οτι καταλαβαινω και αλλα πραγματα διαφορετικα απο αυτο...πολλα κερματα με πολλες οψεις.κοιτα να δεις που δνε λεει να φυγει η καψουρα.με πιασανε τα τεκλενια μου τωρα. :grin: :grin:
Παντως θα σε συμβουλευα αν μπλεξεις με καποια ρωσοουκρανη μην δειξεις ποτε υπερμετρη αγαπη και ευαισθησια το εκλαμβανουν αυτο σαν αδυναμια.  Οι ρωσοι λενε οτι οι γυναικες ειναι σαν την σκια μας οσο και να την κυνηγας ποτε δεν την πιανεις αλλα αλλα οταν προχωρας εσυ σταθερα μπροστα σε κυνηγα παντα απο πισω

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Παντως θα σε συμβουλευα αν μπλεξεις με καποια ρωσοουκρανι μην δειξεις ποτε υπερμετρη αγαπη και ευαισθησια το εκλαμβανουν αυτο σαν αδυναμια. 
οκ τυπε.τωρα που το πες μολις χθες τσαταρα για πρωτη φορα με ενα θεομουνο ρωσιδακι αλλα γεννημενο και μεγαλωμενο εδω ελλαδα με οτι συνεπαγεται...ουτε μου το επαιζε και ειχα πολυ καλη κουβεντα μαζι της και νομιζω οτι πρεπει να ειναι αρκετα περπατημενο... :grin: :grin:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Δεν εχω γνωμη εσυ κανεις αυτο που αισθανεσαι,αλλα αν τα καταφερνεις να βγαζεις εδω ρωσιδες στην Ρωσια θα κανεις θαυματα. Αν ειναι εδω μεγαλωμενη ειναι πολυ δυσκολη γιατι εχει χαρακτηρα ελληνιδας Ειναι εντελως διαφορετικη η ζωη μιας γυναικας στην Ρωσια, και εντελως διαφορετικη στην Ελλαδα

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Δεν εχω γνωμη εσυ κανεις αυτο που αισθανεσαι,αλλα αν τα καταφερνεις να βγαζεις εδω ρωσιδες στην Ρωσια θα κανεις θαυματα. Αν ειναι εδω μεγαλωμενη ειναι πολυ δυσκολη γιατι εχει χαρακτηρα ελληνηδας
δεν ξερω αν θα γινει κατι.θα ξαναμιλησουμε παντως.δεν ξερω καν αν εχει γκομενο γιατι δεν την ρωτησα επιτηδες ουτε της μιλησα με σεξιστικα υπονοουμενα για να μην φαω ακυρο και να με περασει για λιγουρη.απο εμφανιση καλα παμε παικτη μου απο λεφτα ειχαμε προβληματα.τωρα ειμαι οκ αν και ειμαι σε φαση οικονομιας και μνημονιου...για κανα χρονο ακομα. :2funny: :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Μπραβο Κωστα πολυ καλα το πας σου ευχομαι τα καλυτερα, και γκομενο να εχει για να κανει σοβαρες συζητησεις μαζι σου σημαινει οτι κατι θελει απο σενα που δεν της το δινει αλλος οποτε αν το παιξεις εξυπνα θα την βγαλεις. 

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
υχααααα  τα ζοντανα φσσσστσττττ μιλισα με αλλαν   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ανεβασμενοσ ο πορνοεφιβοσ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  μετα την ελλαδα ολα ειναι λουκουμι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:   λοιπον καραμπουζουκλιδεσ βλεπο οτι εχετε μπερδεψι το τραχανα  με το παντεσπανι και την μαρικα με την τριχοτι κατσικα  :helpplea: :helpplea: :helpplea:  λοιπον περι κουλτουρας και ψιχολογθιας της ανατολικης κατσικας  ! καμια σχεση  η αντηλιψη τησ πραγματικοτητας απο της ανατολικες με το ελληνικο λογικο και λογισμικο  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:  μιν ακουο λακαμιες  :2funny: :2funny: :2funny: η ανατολικες ειναι 80 τησ εκατο προτογονο ζοοδεσ ενστικτο 10 τησ εκατο καργιολια γινεκια και δεκα τα εκατο λογικο!! καμια σχεση με μας !!!! η ανατολικια αμα καυλοση θα τον φαει αν πειναση θα χορτασει αμα την πειραξεις θα σε γαμισει τελοσ!! για να τησ καταλαβεις πρεπει να κατσισ πολλες ορεσ μπροστα στο ανιμαλ πλανετ και να αναλησεις ποσ σιμπεριφερονται τα θιλαστικα στην ζουγκλα !!!!!!!!!!!!!!!ενστικτα αγγελες διαφορετικα τα θιλικα απο τα αρσενικα!!  και πολλα αλλα !!! ενας σαρανταρησ πενινταρης αρσενικος  ειναι ο ιδανικος αρχιγος της αγγελης αρκει να εχει λευτα διλαδη να εχει επιβιοση και επικρατηση  απο τα αλλα αρσενικα!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ολες οι ντεβουσκες ντινονται με ρουχα  στοιχια και χροματα απο τα αιλουροειδη και χρισιμοποιουνε στο καθιμερινο τουσ λεξιλογιο  ανα δεκα λεξεις μια απο το ζοικο βασιλιο ετσι για να μπενετε στο κλιμα!!!  ολα τα  ανατολικα μορα αυτο ψαχνουν σαραντα πενιντα φευγα φορτομενο !!! ΑΡΣΕΝΙΚΟ!! και τα καλητερα μουνια αυτες ΟΙ ιλικιες τα τραβανε κατο τον 35 απλα τα αρσενικα ειναι για τον πουτσο και για εκμεταλευση στα ματια τους τιποτα περισοτερο !!!!  και αυτο το σοφτουγερ παει απο μανα σε κορη γενεαις τορα!!!!  ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥς ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ ΠΟς ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ!!! ΔΕΣΤΕ ΣΤΟ ΑΝΙΜΑΛ ΠΛΑΝΕΤ ΠΟς ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΣΙΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΘΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗς ΝΤΕΒΟΥΣΚΕς!!!  δεν μιλαο για της πουτανες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μιλαο για την ψιχολογια και λογικη της ανατολικης γιναικας!!   παρτε και ενα βιντεο απο σχολειο την προιγουμενη βδομαδα  να μπενετε στο κλιμα  ΠΕΡΙ ΕΝΣΤΙΚΤΟΝ!!   [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=PGwp7k-oHHI[/video] [/video]

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΟΣΟ ΠΙΟ ΤΣΑΧΠΙΝΑ ειναι η ανατολικια τοσο αυτα τα στοιχια τα κριβει !!! οσο πιο τουβλο ειναι στα βγαζει φορα παρτιδα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  τιρασπολ ολεε!!! αλλαν γερα !!!!  :rockon: :rockon: μολντο πλακοσνε και οι δρακουλεσ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: οπου τον πετηχεις σφιρα  :tits2: :tits2: σινεχιζετε !!!!!!!!!!!  Y.G Ο ΣΙΝΤΡΟΦΟς ΤΟΥ ΑΛΛΑΝ ΑΠΟ ΤΑΙΛΑΝΔΙ μερια ειναι οκ πιτσιρικας!! ο αλλαν δεν λεει μαλακιες  ;) ;) ;) ρε πουστη μου το επιπεδο τον σιντροφον απο ταιλανδι ειναι πολι ανεβασμενο  :think: :think: :think: :think: λες να αλαξο θρεντ?  :think: :think: :think: :think: :think:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...

ειμαι ράκος  μεχρι στιγμης απωλεσαμε ενα αυτοκινητο (to parathsame se parking) - ενα αριστερο πλευρό (κρυωμα)και ενα κρεβατι σπασμενο... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν αντεχω αλλο.

Ερωτηση σε ποια χωρα θα πας τουριστας και θα εχεις δυνατοτητα  να γυρνας καθε μερα και με διαφορετικη διμετρη ντεβούσκα;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ο tsafus  τον βλέπω να μένει μονιμα εδω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ξεχασε και ταυλάνδη και ερωτες και ολα .

:rockon: :rockon: :rockon:  viva Moldova  :rockon: :rockon: :rockon:

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
33
Πόντοι
1
Τόσες πολλές ωραίες    γυναίκες, τόσο λίγο χρόνος  :headbang:

giorgos doul

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μπράβο ρε μάγκα που πέρασες καλά με την ντέβουσκα και μοιράστηκες την εμπειρία σου, να είσαι σίγουρος ότι και άλλοι συναγωνιστές θα πάνε στην Μολδαβία για να αφήσουν Ελληνικό σπέρμα, αν βρουν το αυτοκίνητο σου να το φέρουν πίσω? :zfuck:

Εγγρ.
3 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0

ειμαι ράκος  μεχρι στιγμης απωλεσαμε ενα αυτοκινητο (to parathsame se parking) - ενα αριστερο πλευρό (κρυωμα)και ενα κρεβατι σπασμενο... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν αντεχω αλλο.

Ερωτηση σε ποια χωρα θα πας τουριστας και θα εχεις δυνατοτητα  να γυρνας καθε μερα και με διαφορετικη διμετρη ντεβούσκα;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ο tsuf  τον βλέπω να μένει μονιμα εδω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χαιρετω τα σεσημασμενα δερατα της ξεφρενης ηδονης. :fuck2: :fuck1:
συγχαρητηρια στον ρομαντικο εραστη ''αλλαν'' των καλλιγραμμων νεανιδων !εσυ δοξαζεις την ελληνικη φημη του greek lover.
ευγε ευγε  :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16

δεν αντεχω αλλο.

Ο tsafus  τον βλέπω να μένει μονιμα εδω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aveee allan να χα το μαλλι σου και το εφιβικο καυλι σου!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  διναμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!  τι να κλασει ο μολντο!!!!!  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:  αφιστε την οφθαλμοπορνια και βουρ τιρασπολ  για  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: δευτερα με πεμτη κισηινεου ειναι νεκρο τα βραδια !! το αμαξι αλλαξε παρκιν ποτε πανο απο μια μερα στο ιδιο  :rockon: :rockon: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
χαιρετω τα σεσημασμενα δερατα της ξεφρενης ηδονης. :fuck2: :fuck1:
συγχαρητηρια στον ρομαντικο εραστη ''αλλαν'' των καλλιγραμμων νεανιδων !εσυ δοξαζεις την ελληνικη φημη του greek lover.
ευγε ευγε  :rockon:
 μπρρρρρρρρ οι βρικολακεσ !!!! ρουμανοσ ρουμανοσ????? >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy:

Εγγρ.
3 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
 μπρρρρρρρρ οι βρικολακεσ !!!! ρουμανοσ ρουμανοσ????? >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy: >:cheesy:
μεγα και τρανε συντροφε στο ταξιδι της σλαβικης ηδονης, σπερματολαγνε εωσφορε του ερωτα παρακολουθω με αγωνια τις πορνικες σου γραφες και οφειλω να ομολογησω οτι ξεροχυνω ταμαλα με τις πομποδεις γνωσεις σου :cum: :cum: :cum: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom