You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μολδαβία - Chişinău
- Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 753K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δεν προλαβα τις παλιες καλες εποχες...Οι νεανιδες αλλαξανε Κομη μου δεν ειναι σαν τους παλιους καλους καιρους τωρα περισσοτερο για σπονσορες ψαχνουν παρεα για παλουκωτες. Αλλα εσεις εχετε διαχρονικη αξια οποτε αυτο δεν θα σας ειναι προβλημα
Βλαντ Τσέπες
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πρεπει να τιμωρηθουνε αμεσα μυστη μου!Οι νεανιδες αλλαξανε Κομη μου δεν ειναι σαν τους παλιους καλους καιρους τωρα περισσοτερο για σπονσορες ψαχνουν παρεα για παλουκωτες. Αλλα εσεις εχετε διαχρονικη αξια οποτε αυτο δεν θα σας ειναι προβλημα
ακονιστε τα κρεατινα δαυλια σας και φυγαμε να δοξασουμε την πατριδα.
οι πορνομεταναστες τασος και μολδολαγνος πλεον εμπειροι δισκοβολοι της ηδονης θα μας καθοδηγησουν και θα μας μυησουν σε αβυσαλεες τελετες ατακτης εκπορνευσης!
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.301
- Πόντοι
- 506
Καταλαβαίνω ειναι ανθρωπινο αισθημα και ολοι θελουμε τα ομορφα και καλα πραγματα στην ζωηδεν προλαβα τις παλιες καλες εποχες...
να εισαι στα μελια με ενα αιθεριο πλασμα σε κανα εξωτικο(η και ελληνικο) νησι καλοκαιρι ρομαντζαδα...τεσπα επαθα κριση αγαπουλιασης τωρα.ειπαμε θελει προσοχη ανεξαρτητως ηλικιας αν ακομα νεοι ειμαστε...
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
και ποιος δεν το καταλαβαινει...το θεμα ειναι οτι καταλαβαινω και αλλα πραγματα διαφορετικα απο αυτο...πολλα κερματα με πολλες οψεις.κοιτα να δεις που δνε λεει να φυγει η καψουρα.με πιασανε τα τεκλενια μου τωρα.Καταλαβαίνω ειναι ανθρωπινο αισθημα και ολοι θελουμε τα ομορφα και καλα πραγματα στην ζωη
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.301
- Πόντοι
- 506
Κατι ξερω και εγω απο τα μερη σας Κομη μου εχω ζησει κανα χρονο εκει πανω. Τασος και Μολδολαγνος ειναι ρισπεκτ. Ετοιμαζουμε εκδρομη τον Απριλιο οποτε θα κανουμε και ανταποκρισηπρεπει να τιμωρηθουνε αμεσα μυστη μου!
ακονιστε τα κρεατινα δαυλια σας και φυγαμε να δοξασουμε την πατριδα.
οι πορνομεταναστες τασος και μολδολαγνος πλεον εμπειροι δισκοβολοι της ηδονης θα μας καθοδηγησουν και θα μας μυησουν σε αβυσαλεες τελετες ατακτης εκπορνευσης!
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.301
- Πόντοι
- 506
Παντως θα σε συμβουλευα αν μπλεξεις με καποια ρωσοουκρανη μην δειξεις ποτε υπερμετρη αγαπη και ευαισθησια το εκλαμβανουν αυτο σαν αδυναμια. Οι ρωσοι λενε οτι οι γυναικες ειναι σαν την σκια μας οσο και να την κυνηγας ποτε δεν την πιανεις αλλα αλλα οταν προχωρας εσυ σταθερα μπροστα σε κυνηγα παντα απο πισωκαι ποιος δεν το καταλαβαινει...το θεμα ειναι οτι καταλαβαινω και αλλα πραγματα διαφορετικα απο αυτο...πολλα κερματα με πολλες οψεις.κοιτα να δεις που δνε λεει να φυγει η καψουρα.με πιασανε τα τεκλενια μου τωρα.
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
οκ τυπε.τωρα που το πες μολις χθες τσαταρα για πρωτη φορα με ενα θεομουνο ρωσιδακι αλλα γεννημενο και μεγαλωμενο εδω ελλαδα με οτι συνεπαγεται...ουτε μου το επαιζε και ειχα πολυ καλη κουβεντα μαζι της και νομιζω οτι πρεπει να ειναι αρκετα περπατημενο...Παντως θα σε συμβουλευα αν μπλεξεις με καποια ρωσοουκρανι μην δειξεις ποτε υπερμετρη αγαπη και ευαισθησια το εκλαμβανουν αυτο σαν αδυναμια.
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.301
- Πόντοι
- 506
Δεν εχω γνωμη εσυ κανεις αυτο που αισθανεσαι,αλλα αν τα καταφερνεις να βγαζεις εδω ρωσιδες στην Ρωσια θα κανεις θαυματα. Αν ειναι εδω μεγαλωμενη ειναι πολυ δυσκολη γιατι εχει χαρακτηρα ελληνιδας Ειναι εντελως διαφορετικη η ζωη μιας γυναικας στην Ρωσια, και εντελως διαφορετικη στην Ελλαδα
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δεν ξερω αν θα γινει κατι.θα ξαναμιλησουμε παντως.δεν ξερω καν αν εχει γκομενο γιατι δεν την ρωτησα επιτηδες ουτε της μιλησα με σεξιστικα υπονοουμενα για να μην φαω ακυρο και να με περασει για λιγουρη.απο εμφανιση καλα παμε παικτη μου απο λεφτα ειχαμε προβληματα.τωρα ειμαι οκ αν και ειμαι σε φαση οικονομιας και μνημονιου...για κανα χρονο ακομα.Δεν εχω γνωμη εσυ κανεις αυτο που αισθανεσαι,αλλα αν τα καταφερνεις να βγαζεις εδω ρωσιδες στην Ρωσια θα κανεις θαυματα. Αν ειναι εδω μεγαλωμενη ειναι πολυ δυσκολη γιατι εχει χαρακτηρα ελληνηδας
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.301
- Πόντοι
- 506
Μπραβο Κωστα πολυ καλα το πας σου ευχομαι τα καλυτερα, και γκομενο να εχει για να κανει σοβαρες συζητησεις μαζι σου σημαινει οτι κατι θελει απο σενα που δεν της το δινει αλλος οποτε αν το παιξεις εξυπνα θα την βγαλεις.
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
υχααααα τα ζοντανα φσσσστσττττ μιλισα με αλλαν ανεβασμενοσ ο πορνοεφιβοσ μετα την ελλαδα ολα ειναι λουκουμι λοιπον καραμπουζουκλιδεσ βλεπο οτι εχετε μπερδεψι το τραχανα με το παντεσπανι και την μαρικα με την τριχοτι κατσικα λοιπον περι κουλτουρας και ψιχολογθιας της ανατολικης κατσικας ! καμια σχεση η αντηλιψη τησ πραγματικοτητας απο της ανατολικες με το ελληνικο λογικο και λογισμικο μιν ακουο λακαμιες η ανατολικες ειναι 80 τησ εκατο προτογονο ζοοδεσ ενστικτο 10 τησ εκατο καργιολια γινεκια και δεκα τα εκατο λογικο!! καμια σχεση με μας !!!! η ανατολικια αμα καυλοση θα τον φαει αν πειναση θα χορτασει αμα την πειραξεις θα σε γαμισει τελοσ!! για να τησ καταλαβεις πρεπει να κατσισ πολλες ορεσ μπροστα στο ανιμαλ πλανετ και να αναλησεις ποσ σιμπεριφερονται τα θιλαστικα στην ζουγκλα !!!!!!!!!!!!!!!ενστικτα αγγελες διαφορετικα τα θιλικα απο τα αρσενικα!! και πολλα αλλα !!! ενας σαρανταρησ πενινταρης αρσενικος ειναι ο ιδανικος αρχιγος της αγγελης αρκει να εχει λευτα διλαδη να εχει επιβιοση και επικρατηση απο τα αλλα αρσενικα!! ολες οι ντεβουσκες ντινονται με ρουχα στοιχια και χροματα απο τα αιλουροειδη και χρισιμοποιουνε στο καθιμερινο τουσ λεξιλογιο ανα δεκα λεξεις μια απο το ζοικο βασιλιο ετσι για να μπενετε στο κλιμα!!! ολα τα ανατολικα μορα αυτο ψαχνουν σαραντα πενιντα φευγα φορτομενο !!! ΑΡΣΕΝΙΚΟ!! και τα καλητερα μουνια αυτες ΟΙ ιλικιες τα τραβανε κατο τον 35 απλα τα αρσενικα ειναι για τον πουτσο και για εκμεταλευση στα ματια τους τιποτα περισοτερο !!!! και αυτο το σοφτουγερ παει απο μανα σε κορη γενεαις τορα!!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥς ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ ΠΟς ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ!!! ΔΕΣΤΕ ΣΤΟ ΑΝΙΜΑΛ ΠΛΑΝΕΤ ΠΟς ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΣΙΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΘΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗς ΝΤΕΒΟΥΣΚΕς!!! δεν μιλαο για της πουτανες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μιλαο για την ψιχολογια και λογικη της ανατολικης γιναικας!! παρτε και ενα βιντεο απο σχολειο την προιγουμενη βδομαδα να μπενετε στο κλιμα ΠΕΡΙ ΕΝΣΤΙΚΤΟΝ!! [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=PGwp7k-oHHI[/video] [/video]
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ΟΣΟ ΠΙΟ ΤΣΑΧΠΙΝΑ ειναι η ανατολικια τοσο αυτα τα στοιχια τα κριβει !!! οσο πιο τουβλο ειναι στα βγαζει φορα παρτιδα τιρασπολ ολεε!!! αλλαν γερα !!!! μολντο πλακοσνε και οι δρακουλεσ οπου τον πετηχεις σφιρα σινεχιζετε !!!!!!!!!!! Y.G Ο ΣΙΝΤΡΟΦΟς ΤΟΥ ΑΛΛΑΝ ΑΠΟ ΤΑΙΛΑΝΔΙ μερια ειναι οκ πιτσιρικας!! ο αλλαν δεν λεει μαλακιες ;) ;) ;) ρε πουστη μου το επιπεδο τον σιντροφον απο ταιλανδι ειναι πολι ανεβασμενο λες να αλαξο θρεντ?
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...
ειμαι ράκος μεχρι στιγμης απωλεσαμε ενα αυτοκινητο (to parathsame se parking) - ενα αριστερο πλευρό (κρυωμα)και ενα κρεβατι σπασμενο...
δεν αντεχω αλλο.
Ερωτηση σε ποια χωρα θα πας τουριστας και θα εχεις δυνατοτητα να γυρνας καθε μερα και με διαφορετικη διμετρη ντεβούσκα;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ο tsafus τον βλέπω να μένει μονιμα εδω
ξεχασε και ταυλάνδη και ερωτες και ολα .
viva Moldova
ειμαι ράκος μεχρι στιγμης απωλεσαμε ενα αυτοκινητο (to parathsame se parking) - ενα αριστερο πλευρό (κρυωμα)και ενα κρεβατι σπασμενο...
δεν αντεχω αλλο.
Ερωτηση σε ποια χωρα θα πας τουριστας και θα εχεις δυνατοτητα να γυρνας καθε μερα και με διαφορετικη διμετρη ντεβούσκα;;;;;;;;;;;;;;;;;;
viva Moldova
giorgos doul
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μπράβο ρε μάγκα που πέρασες καλά με την ντέβουσκα και μοιράστηκες την εμπειρία σου, να είσαι σίγουρος ότι και άλλοι συναγωνιστές θα πάνε στην Μολδαβία για να αφήσουν Ελληνικό σπέρμα, αν βρουν το αυτοκίνητο σου να το φέρουν πίσω?
Βλαντ Τσέπες
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
χαιρετω τα σεσημασμενα δερατα της ξεφρενης ηδονης.ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...
δεν αντεχω αλλο.
Ο tsuf τον βλέπω να μένει μονιμα εδω
viva Moldova
συγχαρητηρια στον ρομαντικο εραστη ''αλλαν'' των καλλιγραμμων νεανιδων !εσυ δοξαζεις την ελληνικη φημη του greek lover.
ευγε ευγε
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
aveee allan να χα το μαλλι σου και το εφιβικο καυλι σου!!!! διναμη!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι να κλασει ο μολντο!!!!! αφιστε την οφθαλμοπορνια και βουρ τιρασπολ για δευτερα με πεμτη κισηινεου ειναι νεκρο τα βραδια !! το αμαξι αλλαξε παρκιν ποτε πανο απο μια μερα στο ιδιοΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...
δεν αντεχω αλλο.
viva Moldova
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
μπρρρρρρρρ οι βρικολακεσ !!!! ρουμανοσ ρουμανοσ????? > > > > > > >χαιρετω τα σεσημασμενα δερατα της ξεφρενης ηδονης.
συγχαρητηρια στον ρομαντικο εραστη ''αλλαν'' των καλλιγραμμων νεανιδων !εσυ δοξαζεις την ελληνικη φημη του greek lover.
ευγε ευγε
Βλαντ Τσέπες
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μεγα και τρανε συντροφε στο ταξιδι της σλαβικης ηδονης, σπερματολαγνε εωσφορε του ερωτα παρακολουθω με αγωνια τις πορνικες σου γραφες και οφειλω να ομολογησω οτι ξεροχυνω ταμαλα με τις πομποδεις γνωσεις σουμπρρρρρρρρ οι βρικολακεσ !!!! ρουμανοσ ρουμανοσ????? > > > > > > >
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 38K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις