Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 753K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
και το ξαναλεο να γραφουμε αντικιμενικα και αληθεια!!!! 100 ευρα το βραδυ ειναι β-γ διαλογη ναυγια !!! αμα ερχεσε βεβεα απο ελλαδα σουπερ λεμε ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΛΙΦΟΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΟΚΟΛΙΤΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ΘΕΕς!!!!!  αλλα  πλεον με τα μισα λευτα τσιμπας αεροπλανακι απο ελλαδα πσκ γαμας καμια 10 αρια επαγκελματιες αρκετα καλες  στο φκκ τρος της μακαροναδες σου κανεις μπλουμ στα χαμαμ σου και στα αρχιδια σου ολα!!! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΛΕς ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ !!! ΑΛΑΞΑΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ  ΜΕΡΚΕΛ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ !!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ΑΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΡΔΑΡΙ ΤΑ ΙΔΡΙΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΗς ΜΟΛΔΑΒΕς ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙς ΕΕ??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΑΡΕ ΧΑΙΒΑΝΙΑ!!! ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ  ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ!!!!! ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΑς ΤΟΥς ΧΑΜΟΥΤΖΙΔΕΣ  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
εγω δεν ξερω ΤΙΠΟΤΙΣ, ειμαι ενας χοντρος, βρωμιαρης ασχημος μηχανουργος, που μαζευει λεφτα να παει 1 φορα καθε 5 χρονια ουκρανια να γαμησει  :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ: Σου χαλασα το στυλ :2funny: :2funny: :2funny:
  ΑΔΕΡΦΕ μιν μου αρχιζεις ταιλανδεζικα και σι  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:  ενα σπορ εχο και εγο μιν μου το χαλας!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
και το ξαναλεο να γραφουμε αντικιμενικα και αληθεια!!!! 100 ευρα το βραδυ ειναι β-γ διαλογη ναυγια !!! αμα ερχεσε βεβεα απο ελλαδα σουπερ λεμε ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΛΙΦΟΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΟΚΟΛΙΤΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ΘΕΕς!!!!!  αλλα  πλεον με τα μισα λευτα τσιμπας αεροπλανακι απο ελλαδα πσκ γαμας καμια 10 αρια επαγκελματιες αρκετα καλες  στο φκκ τρος της μακαροναδες σου κανεις μπλουμ στα χαμαμ σου και στα αρχιδια σου ολα!!! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΛΕς ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ !!! ΑΛΑΞΑΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ  ΜΕΡΚΕΛ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ !!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ΑΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΡΔΑΡΙ ΤΑ ΙΔΡΙΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΗς ΜΟΛΔΑΒΕς ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙς ΕΕ??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΑΡΕ ΧΑΙΒΑΝΙΑ!!! ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ  ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ!!!!! ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΑς ΤΟΥς ΧΑΜΟΥΤΖΙΔΕΣ  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Α"ι βοτ φορ οντεσσα εντ Ντονιεστ
γιθ 120 ντολαρς ι καν χαβ του γκιρλς
ι λιβ 100 γιορο φορ καρντασια :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΕΙΠΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΑ !!! ΠΑΟ ΝΑ ΣΙΝΤΙΡΙΣΟ ΤΑ 136 ΜΙΙΚΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΦΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤ ΤΑ ΖΟΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΓΑΣΤΡΑ !!!!!!!!!!!! ΑΙΝΤΕ ΤΑ ΛΕΜΕ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ΣΧΙΝΟΧΑΡΑ ΟΠΑΑΑΑΑΑ ΛΕΕΕΜΕΕΕΕΕΕΕ ΤΑ ΚΑΡΤΑΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΛΙΦΟΜΟΥΝΝΝΙΑΑΑΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ΓΚΡΕΕΚ ΛΟΟΒΕΡΡΡΡΡΡΡΡ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ΠΕΙΝΑΣΑ ΕΦΙΓΑ!!!!!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
τασε τι εστιατοριο ειναι αυτο σαν ταιλανδεζικο ψαροχορι ειναι!!!!! δεν το ξερο το σιγκεκριμενο!!!!  αααα και πες στην ορνιοτιλεφονιτρια οταν λεει οτι το ταξι θα ερθει σε 7 λεπτα να μιν ερχετε μετα απο μισι ορα πολλα τα παραπονα απο τους δικουσ μας τι διαλο καρβουνο καινε?? ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΑΞΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΕΤΕΡΙΑ !!
Στην Botanica είναι πέντε λεπτά από το σπίτι μου,χωμένο σχεδόν μέσα στο βοτανικό κήπο το καλοκαίρι στην terasa όλα τα λεφτά,πάνε με δύο καργιολές α εθνικής θα τους αρέσει :grin:
40 ευρά το άτομο υπολόγισε και το σέρβις από τα καλύτερα στο Κισινάου!!!
Τα ταξί γάμησε τα,ζώα είναι όλοι τους εκεί μέσα :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Επειδη για μια ακομα φορα βλεπω ψευτικες πληροφοριες που απλουστατα  δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα οφειλω να επεμβω :).Οι τιμες στο Κισινιωφ αν παρεις γκομενα απο ντισκο ειναι 100 Ευρω την ωρα και οχι ολη τη νυχτα.Σας βαζω εδω αυτο το λινκ και το σχεικο κειμενο που που γραφει Ρωσσος

Я так толком и не нашел ничего. В Маклере есть обьявы но по ним в гостиницу не приехал никто , может услышали что я бухой и ценник негуманный 120-150 долларов за час , также после часа где то в центре есть вариант фаст фака говорятт, что неплохие шкурки пасутся , но я так и не застал ни одну, таксисты в курсе. Но там и так девки достаточно легко в клубах снимались и гораздо бюджетнее чем у нас в тех же иксах и иже с ними, но тут уж как повезет

Δεν βρηκα τιποτα (εννοει να γαμισει).Στο Μέκλερ εχει αγγελιες αλλα απο αυτες δεν ηρθε καμια στο ξενοδοχειο. ισως να εφτεγε οτι ημουνα μεθυσμενος?  αλλα οι τιμες οπου πηρα ηταν τρελες 120-150 δολλαρια την ωρα.Ε, πως ο Ελληνας θα παρει για 100 Ευρω γκομενα για ολη τη νυχτα :think: Οταν στο Ρωσσο ζητανε πανω απο 100 Ευρω για μια ωρα απο εφημεριδα.Ποσο μαλλον απο τη ντισκο που ειναι παντα πιο ακριβα :think:
Ενας αλλος μιλαει για 500 λε'ι' την ωρα (1300 ρουβλια=35 Ευρω περιπου)ειναι μια λογικη τιμη για τους Ρωσσοφωνους. οι τιμες για τους ξενους παντα ειναι 2-3 φορες πιο πανω απο'κει βγαινει και η τιμη 100 Ευρω την ωρα.Αυτα για να μην πηγαινουνε μερικοι που εχου συμφεροντα να σας πιασουνε κορο'ι'δα :think:.Οσο για το επιπεδο οτι ειναι γ'εθνικη εχει δικιο ο davarits 1.000.000% τοτε που ειχαν παει τα παιδια μου δειξανε φωτογραφιες και ολες οι γκομενες ηταν 3ης διαλογης γκομενες που  :knockinb: ο Αλγερινος στο Νοβγκοροντ χωρις να τους δινει τιποτα με μια απλη υποσχεση οτι θα της παρει Αγια Πετρουπολη.Αυτα για να μην εχετε ελπιδες για κατι που δεν υπαρχει! 100 Ευρω για ολη τη νυχτα ειναι στη φαντασια μερικων.

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Επειδη για μια ακομα φορα βλεπω ψευτικες πληροφοριες που απλουστατα  δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα οφειλω να επεμβω :).Οι τιμες στο Κισινιωφ αν παρεις γκομενα απο ντισκο ειναι 100 Ευρω την ωρα και οχι ολη τη νυχτα.Σας βαζω εδω αυτο το λινκ και το σχεικο κειμενο που που γραφει Ρωσσος

Я так толком и не нашел ничего. В Маклере есть обьявы но по ним в гостиницу не приехал никто , может услышали что я бухой и ценник негуманный 120-150 долларов за час , также после часа где то в центре есть вариант фаст фака говорятт, что неплохие шкурки пасутся , но я так и не застал ни одну, таксисты в курсе. Но там и так девки достаточно легко в клубах снимались и гораздо бюджетнее чем у нас в тех же иксах и иже с ними, но тут уж как повезет

Δεν βρηκα τιποτα (εννοει να γαμισει).Στο Μέκλερ εχει αγγελιες αλλα απο αυτες δεν ηρθε καμια στο ξενοδοχειο. ισως να εφτεγε οτι ημουνα μεθυσμενος?  αλλα οι τιμες οπου πηρα ηταν τρελες 120-150 δολλαρια την ωρα.Ε, πως ο Ελληνας θα παρει για 100 Ευρω γκομενα για ολη τη νυχτα :think: Οταν στο Ρωσσο ζητανε πανω απο 100 Ευρω για μια ωρα απο εφημεριδα.Ποσο μαλλον απο τη ντισκο που ειναι παντα πιο ακριβα :think:
Ενας αλλος μιλαει για 500 λε'ι' την ωρα (1300 ρουβλια=35 Ευρω περιπου)ειναι μια λογικη τιμη για τους Ρωσσοφωνους. οι τιμες για τους ξενους παντα ειναι 2-3 φορες πιο πανω απο'κει βγαινει και η τιμη 100 Ευρω την ωρα.Αυτα για να μην πηγαινουνε μερικοι που εχου συμφεροντα να σας πιασουνε κορο'ι'δα :think:.Οσο για το επιπεδο οτι ειναι γ'εθνικη εχει δικιο ο davarits 1.000.000% τοτε που ειχαν παει τα παιδια μου δειξανε φωτογραφιες και ολες οι γκομενες ηταν 3ης διαλογης γκομενες που  :knockinb: ο Αλγερινος στο Νοβγκοροντ χωρις να τους δινει τιποτα με μια απλη υποσχεση οτι θα της παρει Αγια Πετρουπολη.Αυτα για να μην εχετε ελπιδες για κατι που δεν υπαρχει! 100 Ευρω για ολη τη νυχτα ειναι στη φαντασια μερικων.
πουσαι ρε ντημα χαθηκες!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

@@ Γαριδακη  μιλας ως τελειως ασχετος  διοτι εισαι ασχετος ποτε σου δεν εχεις ερθη δεν εχεις προσωπικη αποψη οποτε τελειωνε απο εδω .
και επιμενεις λοιπον για να τελειωνουμε μαζι  σου,
εγω κανω τουρισμο πολλα χρονια και δεν εχω λογο να λεω οτι πληρωσα 100 αν ειχα δωση παραπανω θα το ελεγα . Αλλα εδωσα 100 δεν γινεται ολοι εδω να λεμε μαλακιες επειδη εσεις εισαστε στην Ρωσια ψαρια και σας ζητανε οτι θελουν.
εΔΩΣΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΜΑΓΑΖΙΟΥ.
Εδω και 2 μερρες εχω απο Τιρασπολ μια κοπελα με 50 ευρω το 24 ωρο και μου καλυπτει και αλλεσ αναγκες περα απο το σεξ.

Για να τελειωνουμε  βαζω την εμπειρια μου βαζεις τα εξοδα ως εχουν ............
θα συνφωνησω  για τα αστερια οταν μου πειτε το μετρο συγκρισης δηλαδη ..
ΕΛΛΑΔΑ VS  ΜΟΛΝΤΟΒΑ ;;;;
ΟΥΚΡΑΝΙΑ -'-  ΜΟΛΝΤΟΒΑ;;;;
ΡΩΣΣΙΑ -'-  ΜΟΛΝΤΟΒΑ;;;;;;

ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΛΔΑΒΙΑ  ΤΕΛΟΣ.
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πουσαι ρε ντημα χαθηκες!!!
Δεν ασχολουμε πια το σα'ι'τ απλως εχει καταντισει και εδω μεσα ειναι ατομα που πανε να κανουνε διαφημιση που ειναι αντιθετο με τους κανονες του σα'ι'τ.Στα ΠΜ που μου στελνετε και ζητατε πληροφοριες φυσικα και απανταω.Αλλα οφειλω να επεμβω εδω περα γιατι αυτα που λενε δεν εχουνε καμια σχεση με την πραγματικοτητα Παντου στην Ρωσσια και πρω'ι'ν ΕΣΣΔ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΡΩΣΣΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ απο αυτον που δεν ξερει.Αυτο δεν μπορει να το αμφισβητισει κανενας οπως και το οτι Οι Ελληνες εχουμε την φημη του  :jerking: και παντα μας ζητανε περισσοτερα .Εγω για μια ακομα φορα σας εβαλα αποδιξεις για να μην μπορει να διαψευσει κανενας αυτα που γραφω οι τιμες για να  :knockinb: στο Κισινιωφ για καποιον που δεν ξερει Ρωσσικα  αυτες ειναι 100 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ το οτι αρχιζουν και βριζουνε αποδυκνιει για μια ακομα φορα οτι εχω δικιο.Και οτι για μια ακομα φορα βγηκανε ψευτες .Το τι θα πιστεψετε ειναι δικο σας θεμα εγω ειχα το ηθικο χρεος να σας πω την αληθεια και οπως παντα να σας βαλω αποδιξεις γ'αυτο που λεω.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Εχω κανει ερευνα αγορας και μπορω να πω με σιγουρια οτι οι τιμες ειναι αυτες που αναφερει ο Αλλαν. Στην Μολδαβια δεν πολυγουσταρουν τους ρωσους  γιατι πινουν πολυ και ειναι απροβλεπτη στην συμπεριφορα και προτιμουν ιταλους τουρκους και ελληνες. Εχει πολυ ομορφες κοπελες αν και δεν φτανουν τα επιπεδα τησ ρωσιας και ουκρανιας σε ομορφια,σε ολα τα αλλα υπερτερουν κατα πολυ.Εχουν μεσογειακο ταμπεραμεντο και πιανουν φωτια στο κρεβατι.

Επισκέπτης
Εχω κανει ερευνα αγορας και μπορω να πω με σιγουρια οτι οι τιμες ειναι αυτες που αναφερει ο Αλλαν. Στην Μολδαβια δεν πολυγουσταρουν τους ρωσους  γιατι πινουν πολυ και ειναι απροβλεπτη στην συμπεριφορα και προτιμουν ιταλους τουρκους και ελληνες. Εχει πολυ ομορφες κοπελες αν και δεν φτανουν τα επιπεδα τησ ρωσιας και ουκρανιας σε ομορφια,σε ολα τα αλλα υπερτερουν κατα πολυ.Εχουν μεσογειακο ταμπεραμεντο και πιανουν φωτια στο κρεβατι.
εισαι ασχετος ρε!!!! εντελως!!!
που την βρηκαν ρε την μεσογειο οι μολδαβοι :2funny: :2funny:
ακου μεσογειακο ταμπεραμεντο :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Δεν ασχολουμε πια το σα'ι'τ απλως εχει καταντισει και εδω μεσα ειναι ατομα που πανε να κανουνε διαφημιση που ειναι αντιθετο με τους κανονες του σα'ι'τ.Στα ΠΜ που μου στελνετε και ζητατε πληροφοριες φυσικα και απανταω.Αλλα οφειλω να επεμβω εδω περα γιατι αυτα που λενε δεν εχουνε καμια σχεση με την πραγματικοτητα Παντου στην Ρωσσια και πρω'ι'ν ΕΣΣΔ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΡΩΣΣΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ απο αυτον που δεν ξερει.Αυτο δεν μπορει να το αμφισβητισει κανενας οπως και το οτι Οι Ελληνες εχουμε την φημη του  :jerking: και παντα μας ζητανε περισσοτερα .Εγω για μια ακομα φορα σας εβαλα αποδιξεις για να μην μπορει να διαψευσει κανενας αυτα που γραφω οι τιμες για να  :knockinb: στο Κισινιωφ για καποιον που δεν ξερει Ρωσσικα  αυτες ειναι 100 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ το οτι αρχιζουν και βριζουνε αποδυκνιει για μια ακομα φορα οτι εχω δικιο.Και οτι για μια ακομα φορα βγηκανε ψευτες .Το τι θα πιστεψετε ειναι δικο σας θεμα εγω ειχα το ηθικο χρεος να σας πω την αληθεια και οπως παντα να σας βαλω αποδιξεις γ'αυτο που λεω.

Ποιος σου ζητησε να επεμβης;;;;;; με ποιο δικαιωμα;;; αφου δεν εχεις ιδεα απο την εδω χωρα.

Βαλε τα εξοδα εγω την εμπειρια μου να τελειωνουμε μαζι σου απο εδω μια και καλή.

Αληθεια ρε Ντιμα οι αλλοι οπως λες κανουν διαφημηση για καποιο λογο εγώ τι λογο εχω;;;;;
εχω βλεψεις επαγγελματικες;;; εγω εχω μονο την λοξα των εκδρομων και των γυναικων, γιατι να μην αναφερω τα ακριβα τυχον θεματα;;;
Υπ'οψιν ακομα δεν καθησα να γραψω σχετικα τιποτα με την εδω εκδρομη μου ασε πρωτα να βρω χρονο και διαθεση και μετα παρε θεση.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
εισαι ασχετος ρε!!!! εντελως!!!
που την βρηκαν ρε την μεσογειο οι μολδαβοι :2funny: :2funny:
ακου μεσογειακο ταμπεραμεντο :2funny: :2funny:
Εγω ο ασχετος εχω ζησει και ενα χρονο εκει και ξερω καλα τι λεω. Εσενα θα σου κανω μαθηματα τον Απριλιο  :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
βαλτο αγορι μουυυυ
ετσι να αρχιζεις να παιζεις σωστη μπαλα
η σωστοτερη ειναι να φερει και μια δυο φιλες της!!!! :fuck2: :fuck2:

Ηδη μου το προτεινε .
Αυριο παει Τιρασπολ να φερει δυο φιλες της ακομα, Θελει να με ευχαριστηση διοτι ειμαι Αρσενικο απο τα λιγα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ. Λες να ειναι κολητικη η Ωραιοπαθεια του γαριδάκη;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom