allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Εγω ο ασχετος εχω ζησει και ενα χρονο εκει και ξερω καλα τι λεω. Εσενα θα σου κανω μαθηματα τον Απριλιο
Να παραστω και εγω σαν παρατηρητης;;;;;;;;;;;;;;;;;
Εγω ο ασχετος εχω ζησει και ενα χρονο εκει και ξερω καλα τι λεω. Εσενα θα σου κανω μαθηματα τον Απριλιο
Οπωσδηποτε και θα ειναι καλυμενο με φωτορεπορταζ οχι οπως μερικοι αλλοιΝα παραστω και εγω σαν παρατηρητης;;;;;;;;;;;;;;;;;
Οπωσδηποτε και θα ειναι καλυμενο με φωτορεπορταζ οχι οπως μερικοι αλλοι
ετσι μπραβο το αγορι μουΗδη μου το προτεινε .
Αυριο παει Τιρασπολ να φερει δυο φιλες της ακομα, Θελει να με ευχαριστηση διοτι ειμαι Αρσενικο απο τα λιγα
κοιτα μονο μην περιμενοντας φωτογραφιες
την κορμαρα σου αγορινα μου διαφημιζειςοι αλλοι οπως λες κανουν διαφημηση για καποιο λογο εγώ τι λογο εχω;;;;;
πω ρε φιλεΗ πρωτη μου φορα στο Κισινιοφ Με μια γκομενα που δουλευε γκαρσονα
την κορμαρα σου αγορινα μου διαφημιζεις
τις κορμαρας σου ο μυθος!!!
Σινο εχω πολλες φωτο απο Μολδαβια ακομα και αυτη ειναι η αρχη. Μετα καποιο καιρο οταν γνωριζεις προσωπα και καταστασεις παιζεις μονο Α εθνικη. Εχε υπομονη φωτογραφιες υπαρχουνπω ρε φιλε
αρχαια φωτο
με ZENIT την τραβηξες;;;;
για την γκομενα δεν σχολιαζω
περιφεριακο πρωταθλημα ισως Α τοπικη ΕΠΣΜ
τετοιες ρε θα μου βρεις;;;;
ΥΓ: Μια χαρα το μωρο, ετσι για να ευθυμησουμε λιγο σε πειραζω
ΥΓ2: εχω κατι ρουμουνες να τις βαλω εδω;;;; ουτως η αλλως ιδια γλωσσα μιλανε
οπω λεμε λεφτα υπαρχουν;;;;Εχε υπομονη φωτογραφιες υπαρχουν
ποιον μοπυ θυμιζειixaaaaaaaaaa ΑΣ ΜΙΝ ΚΑΝΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΡΟΜΠΑ ΣΙΜΕΡΑ!!!! αστο για αυριο φστστττ ζαγαριαααααα!! ΕΝΤΣΤΚΤΟΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!! Ο ΤΥΠΟς ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΟ ΠΡΟΤΙΠΟ ΓΑΙ ΤΗς ΝΤΕΒΟΥΣΚΕς ΟΠΟΥ ΠΕΖΕΙ ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΜΟΡΑ!!! ΣΤΗΝ ΚΙΡΙΟΛΕΞΙΑ !! ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΙ ΙΛΙΚΙΑΚΑ ΚΟΝΤΑ !!!αν θελετε να ασχολιθειτε με την αλφα εθνικι του ανατολικου μπλοκ!!!!!ολοι οι μαλακοφορτομενοι αφτον αντιγραφουν ακριβος μα ακριβος [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=AbxnMmJFvhk&list=PLA46FF5F7ADDEDDB9[/video] [/video] τα μορα απο τα βιντεο ειναι η λεγομενη αλφα εθνικι ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΟΜΗ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑΥΤΕς ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΦΑς ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗς ΜΑΛΑΚΙΕς ΤΗς ΑΝΑΤΟΛΙΚΕς ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ!!!! ΝΤΑΒΑΡΙΤΣ ΣΠΙΚΙΝΚ οτι γραφο παντα επαλιθευτε μετα !!!! διαβασμα τα βιντεο καλα!!! θα εχουμε εξετασεις
oreeos o tipos!!!! best !!! μενιδι!!!ποιον μοπυ θυμιζει
μα ποιον μου θυμιζει
το βρηκα!!!!
η ομοιοτης ειναι χαρακτηριστικη!!!!!oreeos o tipos!!!! best !!! μενιδι!!!
οχι ρε ζαφιρι μελλα πιασε !!!! τι τραγουδας τοσα χρονια???? τσιμογιανι εχο καιρο να ακουσοη ομοιοτης ειναι χαρακτηριστικη!!!!!
ακους αλλανακο;;; να αφησεις μουσακι και να τραγουδας το <βρειτε μου καποια που να χει αισθηματα>