Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 753K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΕΖΟΜΑΙ!!!! ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΤΣΙΜΟΓΙΑΝΝΙς  ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΑΝΤΕ ΣΑς ΑΦΙΝΟ ΣΤΟ ΓΙΟΥΦΤΟΠΑΡΙΚΟ ΚΟΤΕΤΣΙΟΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΟΡΟΝ !!!! ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑς!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
egv re sxino?αυτοι το λενε, :s&m_3:
Απ: Ταϊλάνδη sex trip...
« Απάντηση #38955 στις: σήμερα στις 21:56 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
ο tsafous που περασε ολεσ της διακοπες  του στην πατταγια σε ενα δωματιο με το τιλακ και παραλιγο να παντρευτει αφου του δωσαν ποδι το εριξε στην μεθαδονη (μολδαβια) η ταυλανδη δεν κοβεται ουτε με υποκαταστατα
loverspieros speaking

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Αρχίσατε πάλι τις :jerking:
δεν είναι γράψει κάποιος την αλήθεια εδώ,αμέσως αρχίζουν τα όργανα και για ποιο λόγο δεν μπορώ πραγματικά να το καταλάβω.Γεροντική άνοια,ζήλεια,εμπάθεια,τι από όλα???
Ο allan πήρε αστέρι 21 χρόνων από το DEJAVOU και όχι από ντίσκο με 100 ευρώ((γιατί λίγα είναι?) ΓΙΑ ΌΛΟ ΤΟ ΒΡΆΔΥ  ΑΥΤΉ ΉΤΑΝ Η ΤΙΜΉ τι πρέπει να γίνει τώρα?να έλεγε ότι δεν ήταν έτσι για να είστε εσείς ευχαριστημένοι? :2funny:
Παρόντες εγώ και ο tsafus ήμασταν,ΌΛΟΙ ΟΙ ΆΛΛΟΙ ΑΠΛΆ ΚΆΝΕΤΕ ΥΠΟΘΈΣΕΙΣ και μιλάτε χωρίς να γνωρίζετε έτσι για να περνά η ώρα και να κάνετε τους έξυπνους.Και γενικά αυτή είναι η ταρίφα από το συγκεκριμένο μαγαζί,το τι γράφουν κάποιοι  ρώσσοι δεν μας ενδιαφέρει.Στο κάτω κάτω οι περισσότερες που δουλεύουν εκεί ρουμανικά μιλάνε,ΤΈΛΟΣ.

Επισκέπτης
Απ: Ταϊλάνδη sex trip...
« Απάντηση #38955 στις: σήμερα στις 21:56 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
ο tsafous που περασε ολεσ της διακοπες  του στην πατταγια σε ενα δωματιο με το τιλακ και παραλιγο να παντρευτει αφου του δωσαν ποδι το εριξε στην μεθαδονη (μολδαβια) η ταυλανδη δεν κοβεται ουτε με υποκαταστατα
loverspieros speaking
ντα ντα
οπως τα βιντεακια με εμενα οπου δεν τα βαζει ο γνωστος αλλα ο γνωστος αγνωστος  :2funny: :2funny:
καποιος μου ειπε
δεν το λεω εγω το λενε αλλοι  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αρχίσατε πάλι τις :jerking:
δεν είναι γράψει κάποιος την αλήθεια εδώ,αμέσως αρχίζουν τα όργανα και για ποιο λόγο δεν μπορώ πραγματικά να το καταλάβω.Γεροντική άνοια,ζήλεια,εμπάθεια,τι από όλα???
Ο allan πήρε αστέρι 21 χρόνων από το DEJAVOU και όχι από ντίσκο με 100 ευρώ((γιατί λίγα είναι?) ΓΙΑ ΌΛΟ ΤΟ ΒΡΆΔΥ  ΑΥΤΉ ΉΤΑΝ Η ΤΙΜΉ τι πρέπει να γίνει τώρα?να έλεγε ότι δεν ήταν έτσι για να είστε εσείς ευχαριστημένοι? :2funny:
Παρόντες εγώ και ο tsafus ήμασταν,ΌΛΟΙ ΟΙ ΆΛΛΟΙ ΑΠΛΆ ΚΆΝΕΤΕ ΥΠΟΘΈΣΕΙΣ και μιλάτε χωρίς να γνωρίζετε έτσι για να περνά η ώρα και να κάνετε τους έξυπνους.Και γενικά αυτή είναι η ταρίφα από το συγκεκριμένο μαγαζί,το τι γράφουν κάποιοι  ρώσσοι δεν μας ενδιαφέρει.Στο κάτω κάτω οι περισσότερες που δουλεύουν εκεί ρουμανικά μιλάνε,ΤΈΛΟΣ.
αντε ρε απο δω
προβοκατορα νο2
ποιος εισαι ρε που θα βγαλεις ψευτη τον παντωσεπιστιτολογο των ΚΑΚ;;; :cussing: :argue: :cussing: :argue: :cussing:
αντε κι εσυ αυτοδιαφημιζεσε σαν τον αλλανταλον

ουυυυυυυ
666
ουυυυυυυ

και στην τελικη οι ρωσσοι λεφτα εχουν γι αυτο οι ντεβουσκες ζητανε 100 την ωρα
ενω εσεις ρε παλιοελληνες, στο παζαρι να την παρετε με 100 το βραδυ
παλιοπαζαρτζηδες
ο τεμπορα ο μορες

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
βαλτο αγορι μουυυυ
ετσι να αρχιζεις να παιζεις σωστη μπαλα
Πάντως η συγκεκριμένη ντεβουσκα από Τίρασπολ επειδή εγώ την είδα πρέπει να σου πω(το γράφει και ο ίδιος ο allan φυσικά)ότι δεν λέει και πολλά πράγματα και μπροστά στο δίμετρο που πήρε από το dejavou... άστα να πάνε  :grin:

Επισκέπτης
Πάντως η συγκεκριμένη ντεβουσκα από Τίρασπολ επειδή εγώ την είδα πρέπει να σου πω(το γράφει και ο ίδιος ο allan φυσικά)ότι δεν λέει και πολλά πράγματα και μπροστά στο δίμετρο που πήρε από το dejavou... άστα να πάνε  :grin:
το νεξτ ντορ κοριτσακι θα τον ξεζουμισει τον αλλανακο
θα τρεμουν τα γονατα του
θα του τα ρουφηξει ολααααα
του δε λαστ ντροπ
πρωϊ μεσημερ, απογευμα βραδυ
ασε που θα του φτιαχνει και καφε
και θα τον ταϊζει μελι και καρυδια

εγω μετα απο μια βγομαδα ουκραινα με τετοια κοριτσακια, κανει στην Αθηνα να μου σηκωθει 2 βδομαδες  :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
το νεξτ ντορ κοριτσακι θα τον ξεζουμισει τον αλλανακο
θα τρεμουν τα γονατα του
θα του τα ρουφηξει ολααααα
του δε λαστ ντροπ
πρωϊ μεσημερ, απογευμα βραδυ
ασε που θα του φτιαχνει και καφε
και θα τον ταϊζει μελι και καρυδια
Του τα έκανε ήδη αυτά...
αλλά την ΆΛΛΗ θα θυμάται για πάντα σύμφωνα με δικές του δηλώσεις.

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
ντα ντα
οπως τα βιντεακια με εμενα οπου δεν τα βαζει ο γνωστος αλλα ο γνωστος αγνωστος  :2funny: :2funny:
καποιος μου ειπε
δεν το λεω εγω το λενε αλλοι  :2funny: :2funny:
αλλος ντημας μας βρηκε απο δω με τους κλωνους!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ΠΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ καΝω ρεεεεεεεε,,,,, :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Επισκέπτης
Του τα έκανε ήδη αυτά...
αλλά την ΆΛΛΗ θα θυμάται για πάντα σύμφωνα με δικές του δηλώσεις.

επειδη ειναι στερημενο γεροντακι
εδω τρεμει το χερι του απο την γεροντικη ανοια και δεν μπορει να βγαλει φωτο!!!! εσυ γιατι νομιζεις δεν την πηρε την καμερα σου, επειδη απλα τρεμει το χερι του
 :2funny:

δεν ειναι νεουδι σαν κι εμας Τασο!!!!
ετσι ειναι αυτα
Αμ πως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom