Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 753K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
xtes o tsafus ektos to oti gamise to super asteri...etsi gia plaka efere kai dio pitsirikes gia epidorpio...ki ektos tu oti ine large tipos einai kai omorfos....kai apofasise o tipas epitelus na gamisi kai kamia gineka kai oxi tis maimudes tis tailandis moldolagnos speakeeng
ΜΟΛΝΤΟ στο προτεβε λενε οτι ελληνας επιχειρηματιας ξεκολιασε μια καθαριστρια απο τιρασπολ και μετα την εβαλε να του πλεινη και το αμαξι !!!! τον κατειγκιλε γιατι δεν την πληροσε ακουσες τιποτα??????  :think: :think: :think: :think:  ο αλλαν παντοσ δεν πιστευο να ειναι αυτος καλοπλιρονει!!!!!!!!  :think: :think: :think:  περιεργο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
ΜΟΛΝΤΟ στο προτεβε λενε οτι ελληνας επιχειρηματιας ξεκωλιασε μια καθαριστρια απο Τιρασπολ και μετα την εβαλε να του πλυνει  και το αμαξι !!!! τον κατηγγειλε γιατι δεν την πληρωσε ακουσες τιποτα??????   :think: :think: :think: :think:  ο αλλαν παντως δεν πιστευω να ειναι αυτος καλοπληρωνει!!!!!!!!  :think: :think: :think:  περιεργο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτη κι αν ειναι καταγγελια
Αλλαν!!! Μονο το αμαξι επλυνε;;;
σιδερωσε;;; επλυνε τα πιατα;; σφουγκαρισε το πατωμα;;;
Ρε π..στη μου, μισες δουλειες κανεις  :cussing:
ΥΓ: Σου ξαναχαλασα το ιματζ

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
kala re ornia στο προτβε τορα λεει ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ η κηβερνηση!!!!!!!!!!!!!  ΟΛΑ ΓΟ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:  ΠΟΟΟΟΟ ΡΕΕΕ ΠΟΥΣΤΗΗΗΗ ΤΗςςς ΠΟΥΤΑΝΑς ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ΒΛΕΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΑΝ ΝΑ ΦΕΥΓΗ ΜΕ ΒΑΡΚΑ!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ΡΕ ΤΑΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΔΟΣΕΕΕ ΕΝΗΜΕΡΟΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!  ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟ ΓΙΝΕΤΕ!!!!!  :headbang: :headbang: :headbang:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Αυτη κι αν ειναι καταγγελια
Αλλαν!!! Μονο το αμαξι επλυνε;;;
σιδερωσε;;; επλυνε τα πιατα;; σφουγκαρισε το πατωμα;;;
Ρε π..στη μου, μισες δουλειες κανεις  :cussing:
ΥΓ: Σου ξαναχαλασα το ιματζ
ΑΡΧΟΝΤΑ ΣΙΔΗΡΟΥΡΓΕ ετιμασε ομαδα διασοσης παμε να σοσουμε τον αλλαν τιν προηγουμενη φορα που επεσε η κηβερνηση εγινε της πουτανας!!!!!!!   ΕΜΜΜΜ  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΟΡΕΙΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!  ΠΑΟ ΝΑ ΣΚΑΙΠΟΘΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΙΛΑ ΕΠΝΕΡΧΟΜΕ ΜΕ ΝΕΑ

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
O Plahotniuc έδιωξε τον Filat :grin:
στις 5 το απόγευμα λένε ότι θα ξαναμιλήσουν και σε τρεις μέρες κάνουν αίτηση για να προκυρηχθούν εκλογές.

thailand lover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
xtes o tsafus ektos to oti gamise to super asteri...etsi gia plaka efere kai dio pitsirikes gia epidorpio...ki ektos tu oti ine large tipos einai kai omorfos....kai apofasise o tipas epitelus na gamisi kai kamia gineka kai oxi tis maimudes tis tailandis moldolagnos speakeeng
ρε μολδολαγνε πηγαινε  πρωτα με  ασιατισα και μετα πες την γνωμη σου
ρωτα και τον φιλο σου τον τσαφου που ξερει και να μας πει την γνωμη του ειληκρινα

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
33
Πόντοι
1
τα ειπαμε αυτα!! γουστα ειναι αυτα!! Ο καθενας κανει τις επιλογες του!!

παντού καλα ειναι όταν εισαι διακοπες...

αλλωστε για τις εμπειρίες ζουμε....αυτες θα μας μεινουν!!

υγεια να περνατε καλα...και μην κολλατε κ επιβαλεται τις επιλογες σας!!

και ταυλάνδη πέρασα καλά και μολδαβία περνάω καλα!! δεν υπάρχει λογος να φανατιστώ...απλα ζω την στιγμή

σορρυ μαγκες αλλα ηρθα να ξεκουραστω να κανω διακοπες.... απορω με τους φανατισμους και δεν θελω να κανω συγκριση!!

περνάτε καλα σε οποια χωρα θελετε με οποια/ες θελετε κ μην κοιτατε τον διπλανο σας!!

η γη ειναι υπεροχη και το γυναικειο φυλλο επισης!! η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ!!

τους χαιρετισμους μου!!

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Allan έμαθα ότι είσαι επάνω!
Δεν γίνεται... μάλλον θα έρθω να δω και μια ανιψούλα μου.

Συνημμένα

• DSC02173.JPG
    DSC02173.JPG
    282 KB · Εμφανίσεις: 28

Επισκέπτης
ρε μολδολαγνε πηγαινε  πρωτα με  ασιατισα και μετα πες την γνωμη σου
ρωτα και τον φιλο σου τον τσαφου που ξερει και να μας πει την γνωμη του ειληκρινα
εγω ρε λοβερσπιερε εχω παει 2 φορες ταυλανδη και 25 φορες ανατολικο μπλοκ
σε πληροφορω ειναι κλασεις ανωτερες και οι γκομενες και το σερβις
ετσι για να τελειωνει ο μυθος της ταϋλανδης
αλλα τα καλα εκει τα πας ψαχνοντας δεν ειναι στο πιατο οπως στην ταυλανδη
ακομα και οπως πανε τα παιδια στην πεπατημενη ου κατοσταρικου οβερναϊτ διαφωνω
αλλα ειπαμε γουστα ειναι αυτα

Επισκέπτης
τα ειπαμε αυτα!! γουστα ειναι αυτα!! Ο καθενας κανει τις επιλογες του!!

παντού καλα ειναι όταν εισαι διακοπες...

αλλωστε για τις εμπειρίες ζουμε....αυτες θα μας μεινουν!!

υγεια να περνατε καλα...και μην κολλατε κ επιβαλεται τις επιλογες σας!!
εσυ μην κανεις το κοροϊδο και αλλα λογια να αγαπιομαστε
εκει σε εχουμε για φωτορεπορταζ
μας εχει πηξει στα μπαγιατικα μωρα ο νυκτερος

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
33
Πόντοι
1
πρεπει να φυγω ήρθα να αλλάξω και να πάω διπλα στο sun city έχουμε ραντεβουδακι!! μια φιλη θα φερει 2 φιλες τις για γνωριμια για μενα και τον αλλαν!!  :dancing: :dancing:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αντε ντεε!!!! να ξελαμπικαρη λιγο!!!!  και μιας που ταλεμε ακου τασε  ντραιβ το εχει βαρεθει ο κοσμος  πολλα τα χρονια  σενσι δεν παο ποτε !!!!ολο το πουσταριο με ναρκοτικα και μαλακιες ο καλος ο κοσμος ειναι σαουνες τεζα!!!! και καραοκε τραβα κανα σαβατο στο αρτ καραοκε και θα παρι το ματι σου αλφα εθνικι!!! σιμερα μιλαγα με εναν κολιτο που πουλαει αμαξια δινατο !!! μου λεει θα πεσει ι κιβερνηση δεν κρατιετε αλλο την γαμισαμε !! πος τα βλεπις εση τα πραγματα??
σας τα γραψα δυο μερεσ πριν και σημερα κηβερνηση παπαλα και με την βουλα!!!! η εγω ειμαι ο μαντησ τιρεσιας η μαλλον γνοριζο καλα τα πραγματα στο ανατολικο μπλοκ  :grin: :grin: :grin: :grin: ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΑΛΙΘΕΥΟΜΕ !!! λοιπον  οι ροσοι μετα την ουκρανια την ρουμανια και την βουλγαρια ριξαν και στην μολδαβια την φιλοαμερικανικοευροπαικη κηβερνηση  ο βορονιν μιλαει και με τα δυο αλα φιλοευροπαικα κοματα ΠΟΥ ΣΤΙΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΦΙΛΑΤ για να σχοιματισει αυτος κηβερνηση σινασπισμου με το τσαμπουκα τον ροσον επισιμα!!!  αυτα μου σφιριξαν κατι καλοπαιδα απο το παλατι το μεγαλο μολισ τορα!!!! ευτηχος τα πραγματα ειναι ιρεμα ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΕ και ειναι σε επιφιλακη ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗς ΠΟΥΤΑΝΑς !!!!  ΤΣΟΥΦΤΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΤΕς ΤΗς ΜΕΡΕΣ !!!! μαυρογατες!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αυτο ειναι το σημερινο σκινικο που σιμενει σοβαρο οικονομικο πισογιρισμα σιν του οτι αν βγει ο βορονιν εχει να πεσει γελιο!!!!  :2funny: :2funny: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: ΠΟΥΤΙΝ ΛΕΜΕ !! Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΕ !!  αλλαν προσεχε λιγο αυτες της μερες!!!! ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΤΗΝ ΞΕΝΑΓΟ ΝΑ ΣΑς ΒΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΑΡΚΑ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΑς ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑς ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΒΑ ΒΑ ΚΟΥΠΙ ΑΠΟ ΔΝΙΣΤΙΡΟ ΜΕΡΙΑ!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ΜΑΥΡΟΓΑΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Να ερθης μετα το Σαββατο που θα φυγω,
τωρα  μου κανει ξεναγηση ειναι απασχολημενη μαζι μου.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
 πσσσσσσσσσσσσσ τι γαιδαρα διναμη ειναι αυτη παλικαρε!!!!!!!!!!!!!!! πουσε ρεντ να δεισ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ΡΕ ΟΡΕΙΝΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΒΟ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑς ΤΟΝ ΕΡΙΘΡΟΝ ΧΜΕΡ??  :think: :think: :think: ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΖΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΚΑΡΕΦ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΟΜΙ !!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
σας τα γραψα δυο μερεσ πριν και σημερα κηβερνηση παπαλα και με την βουλα!!!! η εγω ειμαι ο μαντησ τιρεσιας η μαλλον γνοριζο καλα τα πραγματα στο ανατολικο μπλοκ  :grin: :grin: :grin: :grin: ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΑΛΙΘΕΥΟΜΕ !!! λοιπον  οι ροσοι μετα την ουκρανια την ρουμανια και την βουλγαρια ριξαν και στην μολδαβια την φιλοαμερικανικοευροπαικη κηβερνηση  ο βορονιν μιλαει και με τα δυο αλα φιλοευροπαικα κοματα ΠΟΥ ΣΤΙΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΦΙΛΑΤ για να σχοιματισει αυτος κηβερνηση σινασπισμου με το τσαμπουκα τον ροσον επισιμα!!!  αυτα μου σφιριξαν κατι καλοπαιδα απο το παλατι το μεγαλο μολισ τορα!!!! ευτηχος τα πραγματα ειναι ιρεμα ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΕ και ειναι σε επιφιλακη ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗς ΠΟΥΤΑΝΑς !!!!  ΤΣΟΥΦΤΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΤΕς ΤΗς ΜΕΡΕΣ !!!! μαυρογατες!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αυτο ειναι το σημερινο σκινικο που σιμενει σοβαρο οικονομικο πισογιρισμα σιν του οτι αν βγει ο βορονιν εχει να πεσει γελιο!!!!  :2funny: :2funny: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: ΠΟΥΤΙΝ ΛΕΜΕ !! Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΕ !!  αλλαν προσεχε λιγο αυτες της μερες!!!!

ΠΡΟΣΕΧΩ ..............εχω δυο κοπροσκυλα-γοριλακια απο ντραιβ να με προσεχουν.

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΠΡΟΣΕΧΩ ..............εχω δυο κοπροσκυλα-γοριλακια απο ντραιβ να με προσεχουν.

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ΡΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΙΣΕΤΑΑΑΑΑ ΑΝ ΓΙΝΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΥΡΕΜΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΑΛΕΡΤ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕς ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟς!!!!!! ΠΙΑ ΠΟΥΤΑΑΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΣΕΝΑ  :think: :think: :think: :think: :think: :think: ΑΝ ΜΑΘΟ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΣΦΙΡΙΞΟ!!!!!!!!!!  ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΡΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΙΣΕΤΑΑΑΑΑ ΑΝ ΓΙΝΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΥΡΕΜΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΑΛΕΡΤ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕς ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟς!!!!!! ΠΙΑ ΠΟΥΤΑΑΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΣΕΝΑ  :think: :think: :think: :think: :think: :think: ΑΝ ΜΑΘΟ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΣΦΙΡΙΞΟ!!!!!!!!!!  ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!

Ναι μεν αλλά παω τωρα σε ραντεβου να γνωρισω φρεσκο αιμα :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :knockinb: :knockinb: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

εχουν γνωση οι φύλακες μην ανησυχής.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom