Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 753K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
σας τα γραψα δυο μερεσ πριν και σημερα κηβερνηση παπαλα και με την βουλα!!!! η εγω ειμαι ο μαντησ τιρεσιας η μαλλον γνοριζο καλα τα πραγματα στο ανατολικο μπλοκ  :grin: :grin: :grin: :grin: ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΑΛΙΘΕΥΟΜΕ !!! λοιπον  οι ροσοι μετα την ουκρανια την ρουμανια και την βουλγαρια ριξαν και στην μολδαβια την φιλοαμερικανικοευροπαικη κηβερνηση  ο βορονιν μιλαει και με τα δυο αλα φιλοευροπαικα κοματα ΠΟΥ ΣΤΙΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΦΙΛΑΤ για να σχοιματισει αυτος κηβερνηση σινασπισμου με το τσαμπουκα τον ροσον επισιμα!!!  αυτα μου σφιριξαν κατι καλοπαιδα απο το παλατι το μεγαλο μολισ τορα!!!! ευτηχος τα πραγματα ειναι ιρεμα ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΕ και ειναι σε επιφιλακη ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗς ΠΟΥΤΑΝΑς !!!!  ΤΣΟΥΦΤΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΤΕς ΤΗς ΜΕΡΕΣ !!!! μαυρογατες!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αυτο ειναι το σημερινο σκινικο που σιμενει σοβαρο οικονομικο πισογιρισμα σιν του οτι αν βγει ο βορονιν εχει να πεσει γελιο!!!!  :2funny: :2funny: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: ΠΟΥΤΙΝ ΛΕΜΕ !! Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΕ !!  αλλαν προσεχε λιγο αυτες της μερες!!!! ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΤΗΝ ΞΕΝΑΓΟ ΝΑ ΣΑς ΒΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΑΡΚΑ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΑς ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑς ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΒΑ ΒΑ ΚΟΥΠΙ ΑΠΟ ΔΝΙΣΤΙΡΟ ΜΕΡΙΑ!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ΜΑΥΡΟΓΑΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πάλι μαλακίες λες, εκτός βέβαια αν ο κολητός σου με την μαντρα των κλεμένων αυτοκινήτων, ξέρει τα πράγματα καλύτερα από το REUTERS, αφού σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων, η διαμάχη μεταξύ του Filat και των υπολοίπων κομμάτων που στηρίζουν την τρικοματική κυβέρνηση έχει αρχίσει για περισσότερο από ένα μήνα και οφείλεται σε συγκρουόμενα επιχειρηματικά συμφέροντα (βλέπε μίζες). Στα πλαίσια αυτής της διαμάχης, ο Filat πρώτος απέσυρε την στήριξη του κόμματός του από την κυβέρνηση με τα άλλα κόμματα της "συμμαχίας" να ζητούν την παραίτηση του πρώτου. Στην φάση αυτή, η αντιπολίτευση άδραξε την ευκαιρία, κατέθεσε πρόταση μομφής στην κυβέρνηση, η οποία ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης από την Βουλή. Όπως αναμενόταν μετά από τις αλληλοκατηγορίες περί ρεμούλας και χρηματισμών, δεν την πήρε. Καμιά σχέση η "μαμά" Ρωσία με την υπόθεση...

Όσοι ενδιαφέρεστε για σοβαρές πληροφορίες διαβάστε εδώ:
www.reuters.com/article/2013/03/05/us-moldova-government-vote-idUSBRE9240FU20130305?feedName=worldNews&feedType=RSS]http://www.reuters.com/article/2013/03/05/us-moldova-government-vote-idUSBRE9240FU20130305?feedName=worldNews&feedType=RSS[/url]
http://politicom.moldova.org/news/moldovan-government-fell-in-noconfidence-vote-235623-eng.html][/url]

Για οικονομοπολιτικά νέα και αναλύσεις για την Ανατολική Ευρώπη προτείνω αμεπιφύλακτα το EASTBOOK
[URL unfurl="true"]http://eastbook.eu/en/[/url]

Τέλος, διαβάστε το σημερινό άρθρο του Vladimir Socor στο Jamestown Foundation για το ιστορικό της όλης υπόθεσης εδώ:

Για τον πολιτικό αναλυτή (κλεφτοκοτά / μαντρά) του Yantis, ενημερώνω ότι ο Vladimir Socor, είναι Αμερικανός Ρουμανικής καταγωγής, με μόνιμη έδρα το Μόναχο της Γερμανίας. Πρόκειται δε για έναν διεθνούς φήμης, εξειδικευμένο πολιτικό αναλυτή για θέματα που αφορούν την Ρωσία και τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6

Συνημμένα

• DSC02163.JPG
    DSC02163.JPG
    309,5 KB · Εμφανίσεις: 42

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Για τον Allan!

Συνημμένα

• DSC02157.JPG
    DSC02157.JPG
    318,7 KB · Εμφανίσεις: 37
  • DSC02158.JPG
    DSC02158.JPG
    309,9 KB · Εμφανίσεις: 39

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Για τον Allan II:

Συνημμένα

• DSC02159.JPG
    DSC02159.JPG
    297,1 KB · Εμφανίσεις: 46
  • DSC02160.JPG
    DSC02160.JPG
    303,4 KB · Εμφανίσεις: 23

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πάλι μαλακίες λες, εκτός βέβαια αν ο κολητός σου με την μαντρα των κλεμένων αυτοκινήτων, ξέρει τα πράγματα καλύτερα από το REUTERS,
E9240FU20130305?feedName=worldNews&e=1&tx_ttnews[tt_news]=40509&tx_ttnews[backPid]=7&cHash=92b4e893b3062e6631967d765d0af06c

Για τον πολιτικό αναλυτή (κλεφτοκοτά / μαντρά)  Yantis,

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
αν ηταν φτηνο, δεν θα το τρωγανε  ;) ;) ;) νασαι σιγουρος  :grin: :grin: :grin:

Έχουν ομολογουμένως ένα κόλημα με το sushi.
Εγώ προσωπικά το απεχθάνομαι... αλλά στην Ανατολική Ευρώπη δεν είναι τόσο ακριβό όσο στην Ελλάδα! 

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ προσωπικά το απεχθάνομαι... αλλά στην Ανατολική Ευρώπη δεν είναι τόσο ακριβό όσο στην Ελλάδα!  
η δικια σου ,παντως στην φωτο,παργγγειλε για τρεις  :2funny: :2funny: :2funny:
μαλλον πηγε κ στην μαμα της μετα "πακετο"  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
εδω εγω ουτε στο τοκυο δεν τολμησα να παω για σουσι
και στην ουκρανια καθε μερα για σδουσι με πηγαιναν
(ευτυχως το φανκονι ειχε μακαροναδες  :2funny: )

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
εδω εγω ουτε στο τοκυο δεν τολμησα να παω για σουσι
και στην ουκρανια καθε μερα για σδουσι με πηγαιναν
(ευτυχως το φανκονι ειχε μακαροναδες  :2funny: )

Και εγώ είμαι της μπριζόλας ))

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
πρωτεϊνη ε;;;;
ρε συ στην Α.Ε θελει ενεργεια
υδατανθρακες καργα
αφου εχει ολη μερα γυμναστικη :2funny:

Έχεις δίκιο!
Βάζω και μια τελευταία για τον φίλο μου τον Allan επειδή ξέρω ότι του αρέσουν αυτές και σας εύχομαι καληνύχτα.

Συνημμένα

• DSC02618.JPG
    DSC02618.JPG
    312,1 KB · Εμφανίσεις: 48

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Έχεις δίκιο!
Βάζω και μια τελευταία για τον φίλο μου τον Allan επειδή ξέρω ότι του αρέσουν αυτές και σας εύχομαι καληνύχτα.
να ζησει η νυφη  :zfuck:
(κι ο γαμπρος βεβαια) :grin:
απο αλλο περιμεναμε κι απ αλλου μας ερχονται οι φοτω,,
ΑΛΑΝΤΑΛΛοΝ μια φαση ναουμ,,, :grin: :grin: :grin:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Πάλι μαλακίες λες, εκτός βέβαια αν ο κολητός σου με την μαντρα των κλεμένων αυτοκινήτων, ξέρει τα πράγματα καλύτερα από το REUTERS, αφού σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων, η διαμάχη μεταξύ του Filat και των υπολοίπων κομμάτων που στηρίζουν την τρικοματική κυβέρνηση έχει αρχίσει για περισσότερο από ένα μήνα και οφείλεται σε συγκρουόμενα επιχειρηματικά συμφέροντα (βλέπε μίζες). Στα πλαίσια αυτής της διαμάχης, ο Filat πρώτος απέσυρε την στήριξη του κόμματός του από την κυβέρνηση με τα άλλα κόμματα της "συμμαχίας" να ζητούν την παραίτηση του πρώτου. Στην φάση αυτή, η αντιπολίτευση άδραξε την ευκαιρία, κατέθεσε πρόταση μομφής στην κυβέρνηση, η οποία ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης από την Βουλή. Όπως αναμενόταν μετά από τις αλληλοκατηγορίες περί ρεμούλας και χρηματισμών, δεν την πήρε. Καμιά σχέση η "μαμά" Ρωσία με την υπόθεση...

Όσοι ενδιαφέρεστε για σοβαρές πληροφορίες διαβάστε εδώ:
www.reuters.com/article/2013/03/05/us-moldova-government-vote-idUSBRE9240FU20130305?feedName=worldNews&feedType=RSS]http://www.reuters.com/article/2013/03/05/us-moldova-government-vote-idUSBRE9240FU20130305?feedName=worldNews&feedType=RSS[/url]
http://politicom.moldova.org/news/moldovan-government-fell-in-noconfidence-vote-235623-eng.html][/url]

Για οικονομοπολιτικά νέα και αναλύσεις για την Ανατολική Ευρώπη προτείνω αμεπιφύλακτα το EASTBOOK
[URL unfurl="true"]http://eastbook.eu/en/[/url]

Τέλος, διαβάστε το σημερινό άρθρο του Vladimir Socor στο Jamestown Foundation για το ιστορικό της όλης υπόθεσης εδώ:

Για τον πολιτικό αναλυτή (κλεφτοκοτά / μαντρά) του Yantis, ενημερώνω ότι ο Vladimir Socor, είναι Αμερικανός Ρουμανικής καταγωγής, με μόνιμη έδρα το Μόναχο της Γερμανίας. Πρόκειται δε για έναν διεθνούς φήμης, εξειδικευμένο πολιτικό αναλυτή για θέματα που αφορούν την Ρωσία και τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.
BIBA MEGA SORITA  !!!!!!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΙΠΝΟΣ!!!!!  Ο γαπ μπροστατου δεν παινει μια!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ΑΡΙΣΤΟς ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΗς  :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΔΟΝΟΣΤΑΣΙΑ !!!!!  ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑς ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΙΜΑΤΙΑς!!!!!  ΟΡΕΙΝΟς ΚΑΙ ΜΕ ΙΝΓΚΛΙς ΤΕΖΑΑΑΑΑ ΙΧΑΑΑ Ι ΑΜ ΤΗΕ ΓΡΡΕΕΚ ΑΙ-ΒΕΕΕΕΕΕΙΒΙΙΙ- ΝΤΟΟΟΛΛ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ΑΝΤΕ ΦΤΙΑΧΝΟ ΤΑ ΜΠΑΓΚΑΖΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΧΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΤΕΤΡΑΙΜΕΡΟ ΤΟΥ ΧΕΙΜΟΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΡΑ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΠΑΑΑΑ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ΣΑς ΑΦΙΝΟ ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ!!!!!  Ο ΓΑΠ ΤΟΝ ΣΟΡΙΤΑ ΡΟΤΑΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!!!!!  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)  ΣΣΤΤΤΤ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΤΙΚΟ!!!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: ΑΒΕΕΕ ΟΡΕΙΝΕΕΕΕ!!!! ΦΟΤΙΣΕ ΤΟΥς ΣΙΝΤΡΟΦΟΥςςςς !!!!! ΕΓΟ ΠΑΟ ΓΙΑ  ΝΤΕΒΟΥΣΚΕςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!

Συνημμένα

• 2013-03-06_003546.png
    2013-03-06_003546.png
    121,2 KB · Εμφανίσεις: 36

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom