Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 753K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Έχεις δίκιο!
Βάζω και μια τελευταία για τον φίλο μου τον Allan επειδή ξέρω ότι του αρέσουν αυτές και σας εύχομαι καληνύχτα.
ΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΤΙ ΜΟΥΝΑΡΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΑΙΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΟΡΕ !!! ΙΧΑΑΑΑΑΑΑΑ   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΕΖΕΣΕ!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙ ΤΗς ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥ ΡΟΤΑΤΕ ΤΟΝ ΟΡΕΙΝΟ!!!!!! απλα σε οτι απανταει θα ξερετε οτι ειναι το αντιθετο ακριβος και ετσι θα σκαμπαζετε!!!! ορεινα κολπα αυτα!!!!!  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Συνημμένα

• 2013-03-06_005924.png
    2013-03-06_005924.png
    349 KB · Εμφανίσεις: 56

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Έχεις δίκιο!
Βάζω και μια τελευταία για τον φίλο μου τον Allan επειδή ξέρω ότι του αρέσουν αυτές και σας εύχομαι καληνύχτα.

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Θα σε μαλώσω αυτη δεν την πετυχα ποτε σε κανενα οικογενειακο τραπέζι.

Παντως ευχαριστω για το ενδειαφερον να περασω καλα με τις ανηψουλες....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΤΙ ΜΟΥΝΑΡΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΑΙΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΟΡΕ !!! ΙΧΑΑΑΑΑΑΑΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΕΖΕΣΕ!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙ ΤΗς ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥ ΡΟΤΑΤΕ ΤΟΝ ΟΡΕΙΝΟ!!!!!! απλα σε οτι απανταει θα ξερετε οτι ειναι το αντιθετο ακριβος και ετσι θα σκαμπαζετε!!!! ορεινα κολπα αυτα!!!!!  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

ΑΝΤΕ ΦΤΙΑΧΝΟ ΤΑ ΜΠΑΓΚΑΖΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΧΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΤΕΤΡΑΙΜΕΡΟ ΤΟΥ ΧΕΙΜΟΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΡΑ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΠΑΑΑΑ  :rockon: :rockon: :rockon:
  ΣΣΤΤΤΤ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΤΙΚΟ!!!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
ΕΓΟ ΠΑΟ ΓΙΑ  ΝΤΕΒΟΥΣΚΕςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!

Σε ποιο τραπεζι  πιστα να ερθω να κερασης κανα κοπροσκυλο 3Α εθνικη διοτι τα δικα μου οβολα ειναι λιγα δεν σε φτανω με τιποτα.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Χμμμ...οι δύο που πιστέψανε τον "Στέφανο" πρασινισανε,τι έγινε? :think:
Τίρασπολ ολε :2funny:

@ allan,τώρα που το θυμήθηκα.
να πάρω για σήμερα τηλ την γλυφοκώλα η θα έρθει η νοσοκόμα πάλι?πάντως αν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με αιμοροιδες θα συνιστούσα την πρώτη ανεπιφύλακτα :grin:

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
33
Πόντοι
1
η προχτεσινή σοβαρή κυρία (όχι επαγγελματιας) που βγήκαμε και μετά δεν μου έκατσε....η οποία σκυλιασε όταν την επομένη που έπερνε τηλεφωνο δεν το σηκωνα και μετά τις εξήγησα ότι δεν το σηκωσα γιατί απλα  :knockinb: :knockinb: το δίμετρο ξανθο άγγελο..... σκυλιασε και είναι έτοιμη!!! περίμενε και εχτες τηλεφωνο αλλα δεν την πήρα και εκανε την κινηση τις παλι σημερα με sms.....το παιξα πιασμενος κ αρρωστος για εχτες που δεν την πηρα τηλεφωνο(τιμωρία) και μου προτεινε οτι ξερει καταπληκτικο μασαζ!! την προσκαλεσα για σημερα οπότε...

τα λεμε αυριο στο κεντρο επιχειρήσεων!!! η αργότερα κατα τις μια 1:00 2:00+ εαν είστε στην γυρα!!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
^ Σωστός,συνέχισε έτσι και απόλαυσε τις διακοπές σου που το κάνεις και πολύ καλά μάλιστα.
τα λέμε

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Χμμμ...οι δύο που πιστέψανε τον "Στέφανο" πρασινισανε,τι έγινε? :think:
Τίρασπολ ολε :2funny:

@ allan,τώρα που το θυμήθηκα.
να πάρω για σήμερα τηλ την γλυφοκώλα η θα έρθει η νοσοκόμα πάλι?πάντως αν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με αιμοροιδες θα συνιστούσα την πρώτη ανεπιφύλακτα :grin:

mprrrrrrrrr μπρρρρρρρρρρρρρρρ  μην  δεν γουσταρω τετοια  ......!!!!!!!!!!!!!!
ασε την Νοσοκομα κανενα παρτυ με  ουζα γουσταρω  με Θεα το χισιναου απο τον 11ο Οροφο.
τι λες;;;;;;;;  εχουμε διαθεση και ....υλικά ;;;;;;;;;;;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
mprrrrrrrrr μπρρρρρρρρρρρρρρρ   μην  δεν γουσταρω τετοια  ......!!!!!!!!!!!!!!
ασε την Νοσοκομα κανενα παρτυ με  ουζα γουσταρω  με Θεα το χισιναου απο τον 11ο Οροφο.
τι λες;;;;;;;;   εχουμε διαθεση και ....υλικά ;;;;;;;;;;;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:
Μέσααα,είμαστε ελεύθεροι απόψε!
από όλα τα καλούδια έχουμε,το ξέρεις :2funny:

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Θα σε μαλώσω αυτη δεν την πετυχα ποτε σε κανενα οικογενειακο τραπέζι.

Παντως ευχαριστω για το ενδειαφερον να περασω καλα με τις ανηψουλες....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ούτε αυτή την έχεις δει.
Δεν τις έχεις δει σε οικογενειακά τραπέζια, γιατί ενώ είμασταν συγγενείς δεν το γνώριζε κανείς μας.
Το ανακαλύψαμε εντελώς τυχαία...

Συνημμένα

• SDC12206.JPG
    SDC12206.JPG
    144,1 KB · Εμφανίσεις: 27

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ούτε αυτή την έχεις δει.
Δεν τις έχεις δει σε οικογενειακά τραπέζια, γιατί ενώ είμασταν συγγενείς δεν το γνώριζε κανείς μας.
Το ανακαλύψαμε εντελώς τυχαία...

Ποια να πρωτοδεις εδω;;;;;    Εδω γινεται χαμός  70% του πληθυσμου ειναι γυναίκες και 30% ανδρες  δεν προλαβαινουμε γαμωτο και πρεπει Σαββατο κυριακή να φυγουμε πίσω.

ΥΓ. Προτιμω την προηγουμενη ανηψια αυτη σου την  χαριζω.

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ποια να πρωτοδεις εδω;;;;;    Εδω γινεται χαμός   70% του πληθυσμου ειναι γυναίκες και 30% ανδρες  δεν προλαβαινουμε γαμωτο και πρεπει Σαββατο κυριακή να φυγουμε πίσω.
ΥΓ. Προτιμω την προηγουμενη ανηψια αυτη σου την  χαριζω.

Ήμουν βέβαιος )))))))))))))
Αυτό συμβαίνει όταν έχεις μεγάλο σόι! Για να τους δεις όλους θέλεις ένα μήνα.
Τελικά μόνο ο Moldo και ο Τάσος είναι εν τάξει με τις οικογενειακές τους υποχρεώσεις.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
γεια σου ρε allan με τα πιπίνια σου :grin:

Κισινάου 2013

Συνημμένα

• SANY1240.jpg
    SANY1240.jpg
    263,9 KB · Εμφανίσεις: 54
  • SANY1237.jpg
    SANY1237.jpg
    289,5 KB · Εμφανίσεις: 45

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
:new_shocked:
ΑΛΛΑΝ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ

Να δωσω τις θερμες ευχες μου στον παπαρατσι Τασο

Ποσα τον πληρωσες ρε για να ανεβαση τις φωτο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Καλημερα παιδια  -Εγω τελος δεν αντεχω αλλο παω για αποσυρση.
Τοπο στα νειατα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ego leo na parte dromo apo do giati sto telos de tha mas afisete kamia na gamisume me ti fora pu pirate....thio na vazis oles tis gomenes tis pareas stis foto kai oxi mono ti mia ti megaliteri...bulgaria kai tailandi einai poli pio kato apo ti moldavia se simetoxi ginekon sto gamisi...kai poli pio kathares ...zo 15 xronia sto paradiso tu muniu kai tu erota kai isos na katalavate poso iperoxa perasa edo...tin agapi mu

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom