moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
file tsare diavasa sto tiraspoli site oti me vrizis ...de ftaiei kanenas alos mono ego ftaio pu se psifisa stis ekloges...kala na patho
Η άλλη ήταν ντροπαλή...thio na vazis oles tis gomenes tis pareas stis foto kai oxi mono ti mia ti megaliteri...
Εσύ μου χρωστάς λεφτά...το κρεβάτι μου χρειάζεται τώρα καινούργια στηρίγματα από κάτω μετά από την επέλαση σουΚαλημερα παιδια -Εγω τελος δεν αντεχω αλλο παω για αποσυρση.
Τοπο στα νειατα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!
Εσύ μου χρωστάς λεφτά...το κρεβάτι μου χρειάζεται τώρα καινούργια στηρίγματα από κάτω μετά από την επέλαση σου
alan δεν έκατσες!! αυτη που περιμενα η καινουργια για καφε!!! την εχω εδω σπιτι με το μπουρνουζακι της!! κανουμε διαλλειμα για ημιχρονο!! (οχι επαγγελματιας εννοειται)
η χτεσινη εσπασε τα τηλ και τι κάνω τώρα?
Μήνυμα SOS ελήφθη μόλις τελείωσα και εγώ με το μικρό,σε μισή ώρα είμαι έξω.καντε διασωση να με πάρετε να βγουμε αντροπαρέα έξω γιατί δεν την βλέπω να φευγει για το βράδυ!!
Την αλλη φορα θα την παω στο καθηστικό βλέπε φωτο.....
καντε διασωση να με πάρετε να βγουμε αντροπαρέα έξω γιατί δεν την βλέπω να φευγει για το βράδυ!!
ερωτα δεν πουλαω...30άρες μόνες γκαθλωμένες θέλω....
παρεπιπτώντος είναι κοντό με τεράστιο ωραίο βυζί και τρελό κολαράκι (όχι καχεκτικό)
το κορίτσάκι είναι γκάυλα και οι κραυγές απο την γκαυλάρικη φωνουλα τις με απογειώνουν!!>..
κατα τις 22:00 + ειναι καλα να βρεθούμε?
γεια σου ρε allan με τα πιπίνια σου
Κισινάου 2013
μια χαρα ειναι ο αλλανουκος
VIVA Hugo Allan( Chaves )
rispect φαινεσαι λιγο αδυνατος παντως στην φοτογραφια
Είναι νεαρός εμφανίσιμος,όχι τσιγγούνης και καλός παίχτης.Ευδιάθετος συνεχώς και γενικά χαβελες τύπος με την καλή έννοια φυσικά και για αυτό έχει αυτά τα αποτελέσματα.Στα 4 χρονια που ερχωμαι πρωτη φορα ειδα να ερθη καποιος εδω για πρωτη φορά και να βρισκη καθε μερα να διαφορετικες γκομενες και μαλιστα χωρις γνωσεις Ρωσσικων και χωρις πληρωμη μονο Αγγλικα.
Φανταστειτε να γνωριζε και Ρωσσικα ή Ρουμανικα θα γινόταν το σοσε.
VIVA Hugo Allan( Chaves )
rispect φαινεσαι λιγο αδυνατος παντως στην φοτογραφια