Επισκέπτης
εμεις ελπιζαμε εδω τα μπακουρια στην Ελλαδα οτι εισαι φωτορεπορτερ τις προκοπηςτο χτεσινό απογευματινό πουτσομεζεδάκι!! μετά είχαμε αλλαγή βάρδιας αργά το βράδυ!!
σκετη απογοητευση
αυτο θεωρω εγω φωτορεπορταζ!!!!
εμεις ελπιζαμε εδω τα μπακουρια στην Ελλαδα οτι εισαι φωτορεπορτερ τις προκοπηςτο χτεσινό απογευματινό πουτσομεζεδάκι!! μετά είχαμε αλλαγή βάρδιας αργά το βράδυ!!
Εχασες κανένα κιλό ;
Σε 3 μηνες έρχεται καλοκαιρι !
Αυτή με το καπελάκι που είναι?το καλύτερο δεν το έβγαλες...ΚΑΛΗ ΣΑς ΜΕΡΑ - ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ.
Μου.....ελα στο ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ χθες.............
Σιγά εγώ δεν σε πιστεύωΜην ακουτε παντως μαλακιες εχει πολυ γυναικα και πολές μα παρα πολες ευκαιριες γνωριμιων καθε μερα ...... μιλατε δεν μιλατε Ρωσικα -Ρουμανικα μικρό το προβλημα πχ. ο tsafus ξεσκιστηκε καθε μερα οχι με μια αλλα και με δυο και με τρεις διαφορετικες και χωρις να πληρωνει 100 αρια. Μονο δωρακια.(ΤΑΧΙ_ ΔΕΙΠΝΟ _ ΠΟΤΑΚΙΑ_και αγαπη μα πολυ αγάπη).
το γνωρίζω της λέω,εχω μια στην βαλίτσα...να την δηλώσω?
... Είστε όλοι σας!!!
- Η Μολδαβία είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ, σχεδόν όσο το Λονδίνο. Ίσως και παραπάνω.
- Η Μολδαβία είναι επικίνδυνη αφού σου την πέφτουν οι μπάτσοι και οι μαφιόζοι.
- Ο ιός της γρίπης έχει αφήσει χιλιάδες θύματα. Αν πάτε θα πεθάνετε και θα συμβάλλετε στην εξάπλωση μιας πανδημίας σε παγκόσμιο επίπεδο.
- Οι γκόμενες δεν σε πηδάνε αν δεν έχεις BMW X5 ή Χ6.
- Είναι γνωστό ότι η ταρίφα είναι 100 Ευρώ την ώρα για κοίταγμα μόνο.
- Οι Μολδαβές είναι μαλακισμένες, κομπλεξικές, χαμηλού πνευματικού επιπέδου, δεν ομιλούν την Γαλλική και το κυριότερο, δεν έχουν δίπλωμα πιάνου!
- Και το σημαντικότερο όλων... οι καπνιστές ρέγκες είναι πανάκριβες !!!!
Πιστέψτε αυτούς που έχουν πάει χιλιάδες φορές και έχουν ξοδέψει 3 προγονικές περιουσίες, όπως ο RED, o YANTIS, ο Πράσινος, ο Κόκκινος, ο Ριγέ, ο Εμπριμέ, ο Ntavarits, ο Nimits, ο Dimitrakis. o Arcans, o Nemirof, o George Bush και η Angela Merkel.
ετσι σωστα να το κανεις
χαχαχα- Οι Μολδαβές το κυριότερο, δεν έχουν δίπλωμα πιάνου!
εδω θα διαφωνισω οι ανατολικες ξερουν να ΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΝ!!!
Από σήμερα είμαι κάτω,ότι έγινε έγινε...οι συναγωνιστές δεν ήθελαν να εκθέσουν και πολύ τα κορίτσια Όταν όμως θα ανέβεις εσύ με τον νυκτερο,θα είμαστε αμείλικτοιΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΤΑΣΣΕ!!!!! ΤΙ ΦΩΤΟ-ΠΟΡΝΟ-ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΙΣΑΙ;;;;;
ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΑΣΟΣ3(προφανως το 3 ειναι διοτι δινεις στα μολδαβα τα 3 σου )χαχαχα Από σήμερα είμαι κάτω,ότι έγινε έγινε...οι συναγωνιστές δεν ήθελαν να εκθέσουν και πολύ τα κορίτσια Όταν όμως θα ανέβεις εσύ με τον νυκτερο,θα είμαστε αμείλικτοι
Καθείς με τα γούστα του φίλε σχίνο ίσως αναθεωρήσεις ίσως και όχιΑΓΑΠΗΤΕ ΤΑΣΟΣ3(προφανως το 3 ειναι διοτι δινεις στα μολδαβα τα 3 σου )
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΠΙΣΘΕΙΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΩΝ ΜΟΛΔΑΒΕΖΟΥΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕΝΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΤΑΣ ΟΥΚΡΑΝΙΔΑΣ
Αλλα ισως αναθεωρισω λογω παρεας
τοσα χρονια πορνο=τουριστας μονος μου την εβγαζα
Αν παμε μαζι Ρωσια η Ουκρανια θα αλλαξεις γνωμηΚαθείς με τα γούστα του φίλε σχίνο ίσως αναθεωρήσεις ίσως και όχι
Εμένα πάντως λόγω ιδιοσυγκρασίας των μολδαβεζων(περισσότερο latin)μου αρέσουν πιο πολύ αυτές.
Γιατί όχι?εκτός από το ,το να κάνεις παρέα με κάποια σωστά παιδιά είναι πάντα προς όφελος όλων. ;)Βλεπω να το κανουμε στεκι το Κισινιοφ.
Σωστος γκομενες και στην Ελλαδα εχουμεΓιατί όχι?εκτός από το ,το να κάνεις παρέα με κάποια σωστά παιδιά είναι πάντα προς όφελος όλων. ;)
Μολντοβα Τασο θα ερθω 99,9% για την παρεα και τον χαβαλεΓιατί όχι?εκτός από το ,το να κάνεις παρέα με κάποια σωστά παιδιά είναι πάντα προς όφελος όλων. ;)
εμεις ελπιζαμε εδω τα μπακουρια στην Ελλαδα οτι εισαι φωτορεπορτερ τις προκοπης
σκετη απογοητευση
αυτο θεωρω εγω φωτορεπορταζ!!!!