Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ  ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

ΜΗΝ με ξυπνατεεεεεεεεεεε  ακομα κοιμαμε ονειρο ατελειωτο

:rockon: :rockon:  :rockon: ΜΟΛΝΤΟΒΑ  :rockon: :rockon: :rockon:

ΥΓ.  σορρυ ρε αδερφια δεν ειμαι πολυ λατρης των φωτο ειδομεν αν.........
      Πάντως ενημερωση θα πέση..........

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Εδω τα χαλας Αλλαν,  :tickedoff:  μην εισαι τσιγκουνης δωσε πραμα στο λαο

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μια και δεν έχω χρόνο να διαβάσω ολόκληρο θρεντ (ούτε ξέρω πόσο μεγάλο είναι)
τα λέω επιγραμματικά γιατί έχω και πονοκέφαλο:
1. πολ΄παιχνίδι καμακιού στα διάφορα μολλ. Παίζει περίπτωση να πετύχεις ημιεπαγγελματία ωστόσο εκεί.
Δεν νομίζω ωστόσο πως αν παίξεις τα χαρτιά σου σωστά (στο θέμα του σπήκινγκ) θα χάσεις. Ανταγωνισμός από Ιταλούς και τούρκους (οι Άγγλοι και Γερμανοί έχουν λιγοστέψει). Αν έχεις τη γλώσσα....τότε θα ξεθεωθείς να πηδάς.

2. Πολύ παιχνίδι στο Ελ Γκρέκο και στο ΟΠΑ. Επίσης στα MacDonalds μεγάλη πασαρέλα.

και τέλος καμάκι γενικά στο δρόμο όποια σου γιαλίσει.

λοιπές πληροφορίες με πμ...βαριέμαι να γράφω τόσο πολύ στο συγκεκριμένο θρεντ.
  μοικανε ασ τα ψοφια και λεγε !!! στο FKK σινολικα το ταξιδι ποσα σου πιγε ?? ποσα τεμαχια γαμισες και με ποσα λευτα ??  ποτε γιριζεις ??? 

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ   ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

ΜΗΝ με ξυπνατεεεεεεεεεεε   ακομα κοιμαμε ονειρο ατελειωτο

:rockon: :rockon:  :rockon: ΜΟΛΝΤΟΒΑ   :rockon: :rockon: :rockon:

ΥΓ.   σορρυ ρε αδερφια δεν ειμαι πολυ λατρης των φωτο ειδομεν αν.........
      Πάντως ενημερωση θα πέση..........
  αλανιαρι χερεταμου τους παπουδογαμιαδες  :2funny: :2funny: απο δευτερα τραβα τιραπολ να ξανανιοσεις !! αν σου εχουν μεινει λευτα μεχρι τοτε!  :grin: :grin: :grin:  και αν εισαι φορτομενος μετα το τιρασπολ τσιμπα αεροπλανακι γερμανια ΦΚΚ να το φχαριστηθεις !!! αλλα μο-ικανος στηλτου κανα πμ να στα εξιγησει!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
  αλανιαρι χερεταμου τους παπουδογαμιαδες  :2funny: :2funny: απο δευτερα τραβα τιραπολ να ξανανιοσεις !! αν σου εχουν μεινει λευτα μεχρι τοτε!  :grin: :grin: :grin:  και αν εισαι φορτομενος μετα το τιρασπολ τσιμπα αεροπλανακι γερμανια ΦΚΚ να το φχαριστηθεις !!! αλλα μο-ικανος στηλτου κανα πμ να στα εξιγησει!!

Χαιβαν ντοκτορ δεν μου στελνεις εσυ τα 3Α αστερια-κοπροσκυλα που σε ξεζουμιζουν να δω τι ωρες κανουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;
εδω ειμαι και αναμενω .
Προς το παρον dejavou  αστερια  νεαρα διμετρα 100 ευρουδακια ολη την νυχτα ( 02 εως μαξιμουμ 10.00 το πρωι ) αναλογα την κοπελα και τα γουστα.

Τιρασπολ :think: :think: :think:  λεω να φερω εδω τις τιρασπολισες ειναι φτηνοτερα απο το να παω εγω εκει. Αλα εξαρτατε αναλογα τα γουστα της παρεας

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Χαιβαν ντοκτορ δεν μου στελνεις εσυ τα 3Α αστερια-κοπροσκυλα που σε ξεζουμιζουν να δω τι ωρες κανουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;
εδω ειμαι και αναμενω .
Προς το παρον dejavou  αστερια  νεαρα διμετρα 100 ευρουδακια ολη την νυχτα ( 02 εως μαξιμουμ 10.00 το πρωι ) αναλογα την κοπελα και τα γουστα.

Τιρασπολ :think: :think: :think:  λεω να φερω εδω τις τιρασπολισες ειναι φτηνοτερα απο το να παω εγω εκει. Αλα εξαρτατε αναλογα τα γουστα της παρεας
χαλβαν αλλαν και τα κουκια μπαγλαν!!  :grin: :grin: :grin:  η αλφα εθνικι θελει ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ κανα τριχιλιαρο καθε μινα λουσα ταξιδια και σπονσορ απ με σεβεναπ !!  κοψε της εροτοσαβουρες του κισηινεου και τραβα τιρασπολ οσο ειναι καιροσ!!!!  νταβαριτσ σπικινγκ!!!!  ;) ;) ;)  ντεζαβου  ειναι αδιο απο καργιολες πλεον !! τι 100 ευρα και αρχιδια!!! ??? αλλαν βιρτουαλ εισε πανο???  :S :S :S ΦΚΚ ΛΕΜΕ!!! ΜΙΣΙ ΤΙΜΙ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΣΟΥ ΒΓΕΝΕΙ!!ΠΛΕΟΝ!!  εκτοσ βουλγαριας !! πουτανα ελλαδα!!! τελοσ παντον αλοχαααα χαιβανια!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Υπηρχε ενα παιδι ο Ευριπιδης που εγραφε σαν ev οι παλιοι θα τον θυμουντε.Πολυ καλο παιδι εμενε και δουλευε Μοσχα ειχαμε μιλισει στο τηλεφωνο μερικες φορες.Το 2008 ειχε προβληματα με τη δουλεια του με την οικονομικη κριση μου ειχε πει οτι θα πηγαινε να μεινει με μια γκομενα.Δεν ξερω τελικα τι απεγινε εχουμε να μιλησουμε 3-4 χρονια.
τι εγινε ορε τραρεβιτσ και σου σκασαν περουκα γουαρνεντ καβαλι ??   :helpplea: :helpplea: :helpplea:  Warned καινουργια ανοιξιατικη κολεξιον???  :think: :think: :think: :think:  τι εγινε παλι?????

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
χαλβαν αλλαν και τα κουκια μπαγλαν!!   :grin: :grin: :grin:  η αλφα εθνικι θελει ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ κανα τριχιλιαρο καθε μινα λουσα ταξιδια και σπονσορ απ με σεβεναπ !!  κοψε της εροτοσαβουρες του κισηινεου και τραβα τιρασπολ οσο ειναι καιροσ!!!!  νταβαριτσ σπικινγκ!!!!  ;) ;) ;)  ντεζαβου  ειναι αδιο απο καργιολες πλεον !! τι 100 ευρα και αρχιδια!!! ??? αλλαν βιρτουαλ εισε πανο???   :S :S :S ΦΚΚ ΛΕΜΕ!!! ΜΙΣΙ ΤΙΜΙ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΣΟΥ ΒΓΕΝΕΙ!!ΠΛΕΟΝ!!  εκτοσ βουλγαριας !! πουτανα ελλαδα!!! τελοσ παντον αλοχαααα χαιβανια!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
proktologe exo to papu allan edo me ena tiraspolitiko moro ...ke pu ine tsampa

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
proktologe exo to papu allan edo me ena tiraspolitiko moro ...ke pu ine tsampa
καλοσ τον αρχοντα της καραμπουζουκλιας που ρε παστιτσοαρχηγε??  20 μερεσ στης γιορτεσ που εξαφανιζεσε ??? καλο το μελαχρινο στο μαγαζι!! και καλη κοπελα δεν εδινε τιλεφονο με τιποτα!!!  ρε παρτον και τραβατε τιρασπολ δυο χρονια ειναι στην απεξο κανε κανα ψιχικο αντε!!!  πευτη οι κιβερνηση ρε πουστη βορονιν βλεπο παλι οι δουλιες ποσ πανε???

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
χαλβαν αλλαν και τα κουκια μπαγλαν!!   :grin: :grin: :grin:  η αλφα εθνικι θελει ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ κανα τριχιλιαρο καθε μινα λουσα ταξιδια και σπονσορ απ με σεβεναπ !!  κοψε της εροτοσαβουρες του κισηινεου και τραβα τιρασπολ οσο ειναι καιροσ!!!!  νταβαριτσ σπικινγκ!!!!  ;) ;) ;)  ντεζαβου  ειναι αδιο απο καργιολες πλεον !! τι 100 ευρα και αρχιδια!!! ??? αλλαν βιρτουαλ εισε πανο???   :S :S :S ΦΚΚ ΛΕΜΕ!!! ΜΙΣΙ ΤΙΜΙ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΣΟΥ ΒΓΕΝΕΙ!!ΠΛΕΟΝ!!  εκτοσ βουλγαριας !! πουτανα ελλαδα!!! τελοσ παντον αλοχαααα χαιβανια!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Αυτό που πήρε από dejavou ήταν αστέρι δίμετρο 21 χρόνων,100 ευρά για όλη τη νύχτα :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
μηπως ακομα να ξυπνησει? :fuck1:
ντοκουμεντα δεν βλεπω ομως ακομα
μαλλον σε λαβ στορυ γυρισε η φαση   ;)
Μετά τα γαμήσια που έριξε ο allan και ο συναγωνιστής από ταυλανδη(καλό παλληκάρι),εχθές υπήρξε ρεπό και γύρα κατά σειρά σε Graffiti,Drive,Sensi.
love story???δεν νομίζω........ :grin:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Αυτό που πήρε από dejavou ήταν αστέρι δίμετρο 21 χρόνων,100 ευρά για όλη τη νύχτα :grin:
το ντε ζαβου εχει πεθανει τα ξερο τα παιδια καλα μετα το πεσιμο τον μπατσον καργιολα επι πλιρομι δεν προσφερει δουλεβει ενα σαβατο και μια παρασκευη μισι  6 ευρο το ρεντ μπουλ ενδικτικι τιμι  θα τσιμπισε κανα πςεριφερομενο καργιολακι τασεε γιατι δεν πατε μια τιρασπολ ρε??

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
το ντε ζαβου εχει πεθανει τα ξερο τα παιδια καλα μετα το πεσιμο τον μπατσον καργιολα επι πλιρομι δεν προσφερει δουλεβει ενα σαβατο και μια παρασκευη μισι  6 ευρο το ρεντ μπουλ ενδικτικι τιμι  θα τσιμπισε κανα πςεριφερομενο καργιολακι τασεε γιατι δεν πατε μια τιρασπολ ρε??
Tο έχουμε στο πρόγραμμα για Τίρασπολ,μάλλον μέσα στη βδομάδα.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μολντο δοκιμασα ολα τα φαγιτα σου την προτοχρονια εση πουθενα !!!!!!!!!!!  εροτας μεγας λεμε!!!!!!!!!!!! ετσι μου λεγαν  

Συνημμένα

• 2013-03-03_120736.jpg
    2013-03-03_120736.jpg
    73,2 KB · Εμφανίσεις: 20
  • 2013-03-03_120812.jpg
    2013-03-03_120812.jpg
    85,5 KB · Εμφανίσεις: 19

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Tο έχουμε στο πρόγραμμα για Τίρασπολ,μάλλον μέσα στη βδομάδα.
αντε ντεε!!!! να ξελαμπικαρη λιγο!!!!  και μιας που ταλεμε ακου τασε  ντραιβ το εχει βαρεθει ο κοσμος  πολλα τα χρονια  σενσι δεν παο ποτε !!!!ολο το πουσταριο με ναρκοτικα και μαλακιες ο καλος ο κοσμος ειναι σαουνες τεζα!!!! και καραοκε τραβα κανα σαβατο στο αρτ καραοκε και θα παρι το ματι σου αλφα εθνικι!!! σιμερα μιλαγα με εναν κολιτο που πουλαει αμαξια δινατο !!! μου λεει θα πεσει ι κιβερνηση δεν κρατιετε αλλο την γαμισαμε !! πος τα βλεπις εση τα πραγματα??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom