Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Οχι φιλε τσακωθηκαν διοτι τον πηδηξε αλλα δεν ειχε δυνατοτητα να του γνωριση καμια παρα μονον να τον παει στα Σαλον της Πετρουπολης.

δηλαδη προκειται περι ενεργητικης πουσταρας αν το λεω σωστα...τον φυστικωνουν απο πισω και αυτος μετα γαμαει ποτανες....πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση...χριζει μελετης :think:τι φρουτα βγαζει η καλαματα αγορακι? :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Να θυμηθουμε και κατι απο Μολδαβια κλαμπ Φλαμινγκο

Συνημμένα

• 16.jpg
    16.jpg
    130 KB · Εμφανίσεις: 32
  • 18.jpg
    18.jpg
    125,5 KB · Εμφανίσεις: 32

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Μολδαβια κλαμπ Φλαμινγκο

Συνημμένα

• 29.jpg
    29.jpg
    112,7 KB · Εμφανίσεις: 60
  • 30.jpg
    30.jpg
    123,2 KB · Εμφανίσεις: 51

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Μολδαβια κλαμπ Φλαμινγκο

Συνημμένα

• 31.jpg
    31.jpg
    102,6 KB · Εμφανίσεις: 41
  • 34.jpg
    34.jpg
    125,5 KB · Εμφανίσεις: 50

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Hotel Cosmos

Συνημμένα

• 25.jpg
    25.jpg
    90,3 KB · Εμφανίσεις: 83
  • 33.jpg
    33.jpg
    115,9 KB · Εμφανίσεις: 73

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.018
Πόντοι
3.656
Καταρχην αν θελεις να εχεις καποιο αποτελεσμα πρεπει να πας για καμια 15αρια μερες.Εκτος αν θελεις να πας για βολτα και οτι κατσει.Τωρα για πουτανες θα σου βρει ο Μολδολαγνος :2funny: (οπως βρηκε και στα παιδια τοτε :2funny:) ή ο Τασος που ξερει πολυ καλα Ρωσσικα :2funny:.Το ξερω μια γλωσσα ειναι κατι το σχετικο.Οι περισσοτεροι Ελληνες φοιτητες δεν ξερουνε σχεδον καθολου μονο τα βασικα ασε που μετα απο 4-5 χρονια τα εχουνε ξεχασει τα περισσοτερα.Αν ομως καποιος ειναι γνωστης της Σερβικης σιγουρα θα συνενοηθει (μιλαω για καποιον που τα ξερει τέλεια).Τι ηλικια εχετε περιπου?
παντα με την καλη κουβεντα στο στομα εισαι  δημητριε !!! :grin: :grin: :grin:

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια εσεις για δουλειεις πατε μολδαβια η για την καβλα σας να βρειτε μουνια? αν ειναι για δουλειες οκ...αλλα αν ειναι για μουνια το καλοκαιρι εδω γινεται της ποπης απο ρωσιδια ! χαλκιδικη ( ο αλλαν το ξερει καλυτερα) κρητη  παντου! και αμα πας και μεχρι βουγαρια sunny beach χανεις τη μπαλλα..ποιος ο λογος να δωσεις τοσα χρηματα και να φας τετοιο ταξιδι?  :think:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Για δουλειες αλλα και για διασκεδαση, το προηγουμενο καλοκαιρι εβγαλα δυο μηνες στο Sunny Beach. Χαλκιδικη εχω χρονια να ερθω αλλα και παλι 3 μηνες τον χρονο ειναι πολυ λιγο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.018
Πόντοι
3.656
μυστικες πληροφοριες αναφερουν οτι δεν εισαι το 1969 γεννημενος
αλλα 69 χρονων  :2funny: :2funny:
παλι καλα,ελεγα να βαλω μιδασ75 στην αρχη,αλλα σκεφτηκα το μιδασ69,πιο ερωτικο νικ ειναι
οπτε καλυτερα 69 χρονων,παρα 74!!! :grin: :grin: :grin:
γνωριζεις εαν ελυθη το μυστηριο του ηθικου αυτουργου,της χθεσινης "επιθεσης" στο θρεντ? :think:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Ο Μοντ μαλλον το διεγραψε το θρεντ μαζι με το λογαριασμο του μαλακα. Εβαλε 4 δικες μου φωτογραφιες με αρκετο φωτοσοπ  και δυο τρεις απο καποιον αλλον. Κατι μου λεει οτι ειναι δουλεια του Δημητρακη η καποιο απο τα γιουσουφακια του

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο Μοντ μαλλον το διεγραψε το θρεντ μαζι με το λογαριασμο του μαλακα. Εβαλε 4 δικες μου φωτογραφιες με αρκετο φωτοσοπ  και δυο τρεις απο καποιον αλλον. Κατι μου λεει οτι ειναι δουλεια του Δημητρακη η καποιο απο τα γιουσουφακια του
Εμενα σημερα το πρω'ι' μου στειλανε τη φωτογραφια και ειναι 100% δικια σου!Μου ειπαν οτι επεσε πολυ  :2funny:!Εκρυψα τελειως το προσωπο για να μη λες  :jerking: αν ομως την δεις οπως μου τη στειλανε εισαι 1000% εσυ!Δεν ειδα να εχει φωτοσοπ :think:Εχετε καταντισει το σα'ι'τ αυτο εχω να πω.Χοντροι τερατα που δουλευουνε σε ενα μηχανουργειο και το παιζουνε λεφταδες,φουκαραδες αφραγκοι που λενε οτι εχουνε δισεκατομυρια,Καραβλαχοι που πηγαν Κισινιωφ απ'το χωριο τους και εκτος του οτι πηγαν στο Παρισι το παιζουν και εξυπνοι,Ρωσσοποντιοι,ταβερνιαριδες,και ενα σωρο αποτυχημενοι που καθονται και βριζουν.Ε,τωρα γεμισε και πουστιδες το σα'ι'τ :rockon:.Τωρα ποιος ειναι πουστης απ'ολους δεν μπορω να ξερω ας βγαλει ο αναγνωστης τα συμπερασματα του :think:Παντος οτι το ολοι τους εχουνε μια ξεφτιλα μια αθλιοτητα και μια αηδια ειναι σιγουρο.Ειναι δε ολοι τους εμφανησιακα αθλιοι που πισω απο το πληκτρολογιο το παιζουνε γαμιαδες.Τελικα δεν εχει μεινει κανενας εστω και λιγακι πετυχημενος ολοι φυγανε.Παντος εσυ δεν κανεις και κανενα κακο οι επικυνδινοι ειναι οι αποτυχημενοι καραβλαχοι της Μολδαβιας που δεν εχουνε φραγκο που το μονο  που ψαχνουν ειναι για κανενα θυμα να του φανε λεφτα.

Συνημμένα

• nuhter1.jpg
    nuhter1.jpg
    56,5 KB · Εμφανίσεις: 21
  • nuhter2.jpg
    nuhter2.jpg
    78,2 KB · Εμφανίσεις: 35

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εμενα σημερα το πρω'ι' μου στειλανε τη φωτογραφια και ειναι 100% δικια σου!Μου ειπαν οτι επεσε πολυ  :2funny:!Εκρυψα τελειως το προσωπο για να μη λες  :jerking: αν ομως την δεις οπως μου τη στειλανε εισαι 1000% εσυ!Δεν ειδα να εχει φωτοσοπ :think:Εχετε καταντισει το σα'ι'τ αυτο εχω να πω.Χοντροι τερατα που δουλευουνε σε ενα μηχανουργειο και το παιζουνε λεφταδες,φουκαραδες αφραγκοι που λενε οτι εχουνε δισεκατομυρια,Καραβλαχοι που πηγαν Κισινιωφ απ'το χωριο τους και εκτος του οτι πηγαν στο Παρισι το παιζουν και εξυπνοι,Ρωσσοποντιοι,ταβερνιαριδες,και ενα σωρο αποτυχημενοι που καθονται και βριζουν.Ε,τωρα γεμισε και πουστιδες το σα'ι'τ :rockon:.Τωρα ποιος ειναι πουστης απ'ολους δεν μπορω να ξερω ας βγαλει ο αναγνωστης τα συμπερασματα του :think:Παντος οτι το ολοι τους εχουνε μια ξεφτιλα μια αθλιοτητα και μια αηδια ειναι σιγουρο.Ειναι δε ολοι τους εμφανησιακα αθλιοι που πισω απο το πληκτρολογιο το παιζουνε γαμιαδες.Τελικα δεν εχει μεινει κανενας εστω και λιγακι πετυχημενος ολοι φυγανε.Παντος εσυ δεν κανεις και κανενα κακο οι επικυνδινοι ειναι οι αποτυχημενοι καραβλαχοι της Μολδαβιας που δεν εχουνε φραγκο που το μονο  που ψαχνουν ειναι για κανενα θυμα να του φανε λεφτα.

τι ειναι αυτα που βαζεις ρε??!!!!! :headbang: κωλοτρυπιδες μας δειχνεις!!!!!!! θα ξερασω!!!!!!!!!και δεν βρισκεται κανενας mod να τις σβησει!!!αι σιχτιρρρρρρρρρρ μεσημεριατικα!!!!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ο αναγνωστης εχει βγαλει τα συμπερασματα του.Ολοι εχουν βγαλει φωτο με γκομενες εσυ εχεις βγαλει με γατες,σκυλους,και με εναν αλγερινο καραφλα που λεγεται οτι διατηρεις στενη ερωτικη σχεση.
Εχθες βγηκε ενας κλωνος σου και το επαιζε πουστης και ειχε βγαλει κατι φωτο με κολλημενη την μουρη του νυχτεριδα.
το φωτοσοπ ηταν τοσο κακο οσο της αστυνομιας οταν εβγαλε τους 4 ψευτοαναρχες.Αλλα δεν φταις εσυ φταινε οι μοντ που ανεχονται τις μαλακιες που κανεις και δεν σε διωχνουν γιατι θελουν να γελανε μαζι σου.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Ρε ηλιθιε και πανιλιθιε σου λεω λοιπον ξαναβαλε την φωτογραφια και μην σβηνεις τα χαρακτηριστικα του προσωπου αντε να σε δω σε προκαλω

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τι ειναι αυτα που βαζεις ρε??!!!!! :headbang: κωλοτρυπιδες μας δειχνεις!!!!!!! θα ξερασω!!!!!!!!!και δεν βρισκεται κανενας mod να τις σβησει!!!αι σιχτιρρρρρρρρρρ μεσημεριατικα!!!!!!
Εσυ εισαι το πιθανοτερο να εισαι Πουσταρα αν εισαι γυμναστης οπως λες.Ενα μεγαλο ποσοστο των γυμναστων ειναι λουγκρες (ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΦΥΣΙΚΑ).Αυτη ειναι η κωλοτρυπιδα του φιλου σου :2funny:
Ο αναγνωστης εχει βγαλει τα συμπερασματα του.Ολοι εχουν βγαλει φωτο με γκομενες εσυ εχεις βγαλει με γατες,σκυλους,και με εναν αλγερινο καραφλα που λεγεται οτι διατηρεις στενη ερωτικη σχεση.
Εχθες βγηκε ενας κλωνος σου και το επαιζε πουστης και ειχε βγαλει κατι φωτο με κολλημενη την μουρη του νυχτεριδα.
το φωτοσοπ ηταν τοσο κακο οσο της αστυνομιας οταν εβγαλε τους 4 ψευτοαναρχες.Αλλα δεν φταις εσυ φταινε οι μοντ που ανεχονται τις μαλακιες που κανεις και δεν σε διωχνουν γιατι θελουν να γελανε μαζι σου.
Α,και αυτος εγω ειμουν :2funny:!Εγω ειμαι ο τελευταιος πετυχημενος που εχει μεινει στο σα'ι'τ αναμεσα σε σας τους κακομοιρηδες.Εσυ εισαι στην κατηγορια των φτωχομπινεδων που δεν εχουνε φραγκο.Μηπως εχει δικιο ο Αρκανς που λεει οτι ολοι σας ειστε πουστηδες :think:.

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εσυ εισαι το πιθανοτερο να εισαι Πουσταρα αν εισαι γυμναστης οπως λες.Ενα μεγαλο ποσοστο των γυμναστων ειναι λουγκρες (ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΦΥΣΙΚΑ).Αυτη ειναι η κωλοτρυπιδα του φιλου σου :2funny:Α,και αυτος εγω ειμουν :2funny:!Εγω ειμαι ο τελευταιος πετυχημενος που εχει μεινει στο σα'ι'τ αναμεσα σε σας τους κακομοιρηδες.Εσυ εισαι στην κατηγορια των φτωχομπινεδων που δεν εχουνε φραγκο.Μηπως εχει δικιο ο Αρκανς που λεει οτι ολοι σας ειστε πουστηδες :think:.

ελα ρε ανωμαλε να δεις αμα ειμαι λουγκρα! σιχαμενη πουσταρα!! θες να σου πω σε ποιο γυμναστηριο ειμαι να ερθεις??ελααα ρεεεε σιχαμενη παλιοαδερφη!! μ εκανες να ξερασω τρισαθλια παρακμη!! αλλα φταινε οι αλλοι που σε ανεχονται!!αλλα που θα παει ο κοσμος ειναι μικρος και θα σ ανταμωσω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom