Εμενα σημερα το πρω'ι' μου στειλανε τη φωτογραφια και ειναι 100% δικια σου!Μου ειπαν οτι επεσε πολυ
!Εκρυψα τελειως το προσωπο για να μη λες
αν ομως την δεις οπως μου τη στειλανε εισαι 1000% εσυ!Δεν ειδα να εχει φωτοσοπ
Εχετε καταντισει το σα'ι'τ αυτο εχω να πω.Χοντροι τερατα που δουλευουνε σε ενα μηχανουργειο και το παιζουνε λεφταδες,φουκαραδες αφραγκοι που λενε οτι εχουνε δισεκατομυρια,Καραβλαχοι που πηγαν Κισινιωφ απ'το χωριο τους και εκτος του οτι πηγαν στο Παρισι το παιζουν και εξυπνοι,Ρωσσοποντιοι,ταβερνιαριδες,και ενα σωρο αποτυχημενοι που καθονται και βριζουν.Ε,τωρα γεμισε και πουστιδες το σα'ι'τ
.Τωρα ποιος ειναι πουστης απ'ολους δεν μπορω να ξερω ας βγαλει ο αναγνωστης τα συμπερασματα του
Παντος οτι το ολοι τους εχουνε μια ξεφτιλα μια αθλιοτητα και μια αηδια ειναι σιγουρο.Ειναι δε ολοι τους εμφανησιακα αθλιοι που πισω απο το πληκτρολογιο το παιζουνε γαμιαδες.Τελικα δεν εχει μεινει κανενας εστω και λιγακι πετυχημενος ολοι φυγανε.Παντος εσυ δεν κανεις και κανενα κακο οι επικυνδινοι ειναι οι αποτυχημενοι καραβλαχοι της Μολδαβιας που δεν εχουνε φραγκο που το μονο που ψαχνουν ειναι για κανενα θυμα να του φανε λεφτα.