allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
44% πηρα ο παπαντρεοου τοτε κι αλλο
40% ο σαμαρας-μπεννυ-κουνελης προσφατα
εισαι σιγουρος λοιπον?
Φτου γαμωτο δικιο εχεις και πάλι ... Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.
44% πηρα ο παπαντρεοου τοτε κι αλλο
40% ο σαμαρας-μπεννυ-κουνελης προσφατα
εισαι σιγουρος λοιπον?
καλα μην κλαις και πολυ την μοιρα σου..
Φτου γαμωτο δικιο εχεις και πάλι ... Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.
με τετοια μοιρα,θα σου προτεινα σε κανα μηνα να μας κατηφορισεις και λεμεσοκαλα μην κλαις και πολυ την μοιρα σου..
σε λυπαμαι ηδη αρκετα.. απο 200 εως 300000 φορες..
με αλλα 200000 τσεπατα,μεχρι και που ριχνεις μαυρη πετρα,τυπε ;)
και μετα ξενητεια κια ξερο ,,εεε,ψωμι,ηθελα να πω...
Οταν ειναι να πας κανε ενα πμ εδω και θα σου δωσω εγω καποια ακρη τα υπολοιπα δικο σας θεμα.
Ρε Αλλαν σου το ειπα μην με βγαζεις φωτο οταν μετραω λεφτα το κερατο μου μεσαααααααεδω τα εχω ελα δες το χρωμα του χρηματος διοτι ειναι αγνωστη αισθηση σε εσενα...
Ρε Αλλαν σου το ειπα μην με βγαζεις φωτο οταν μετραω λεφτα το κερατο μου μεσααααααα
ειπαμε ειναι μυστικο
Σορρυ γτο ξεχασα..............με παρεσυρε ο τρελος της πετρουπολης.........
μπερδευτηκαν τα μυρια??θσ με κανεις να μην σε ξαναπαρω παρεα μου
μπερδευτηκαν τα μυρια??
σας λυπαμαι κ τους δυο παντως,απο 200 εως 300000 φορες...
Εσένα πρέπει τελικά να μην σε γαμήσανε καλά στη Θεσσαλονίκη και για αυτό βγάζεις τόσο άχτι την άλλη φορά έλα να με βρεις να σε βοηθήσω,εχω κάτι κωλομπαράδες καρντάσια που μένουν δίπλα στο σπίτι μου που είναι λίγο ανώμαλοι και γουστάρουν κάτι τριχωτά κωλαράκια σαν το δικό σου,μην ανησυχείς θα καλοπεράσειςΑυτοι οι φτωχομπινεδες που εχουνε μαζευτει στη Βουλγαρια,Ρουμανια ,Μολδαβια και σε αλλα υπαναπτυκτα μερη το μονο που ψαχνουν ειναι να βρουνε κανεναν αγαθο να του τα φανε. Εχουνε φαει πολλα λεφτα σε κοσμο αυτοι οι κωλοβλαχοι! .Αυτο γινεται γιατι ο Ελληνας ειναι ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!Ενας σοβαρος Ρωσσος θα σε καθαρισει αν του φας λεφτα.Ξερεις ποσους ξερω που τους φαγανε λεφτα κατι τετοιοι στη Βουλγαρια ,Ρουμανια?Η πλακα ειναι οτι δεν τους εκανε κανενας τιποτα Η συμβουλη μου ειναι οχι πολλα πολλα με Ελληνες εκει.Καταρχην θα δειτε οτι οι Ελληνες εκει ειναι οτι χειροτερο απο κατι τελευταια χωρια της Ελλαδας οι περισσοτεροι παντρεμενοι με μια Βουλγαρα,Ρουμανα με παιδια εχουνε ανοιξει μια ταβερνα ,ενα μαγαζακι ή κατι παρομοιο και ειναι φτωχομπινεδες.Κουβαλανε την Πιρφορια μαζι τους απο την Ελλαδα οπου πανε και μας ρεζιλευουνε!.Η πλακα ειναι οτι εσκασε ο Μπουγατσοφαγος γιατι ολα αυτα που ειπα ειναι αληθεια!Τον εχουνε τρελανει στα τηλεφωνα για τα χρεη του!Αυτο για τη Σ.Δ.Ο.Ε δεν το λεω για πλακα
καλο ειναι ενας να τιμωριθει για να μαζευτουνε οι υπολοιποι γιατι πολλοι αερα εχουνε παρει τα ζωα Μας εχουνε κανει ρεζιλι παντου ξεφτιλιζουν την Ελλαδα αυτοι οι αγραματοι Κωλοβλαχοι που ηρθαν απο το χωριο τους! Εσυ Κωλοβλαχε εισαι ακομα πιο Εκτος του οτι εισαι Αγραματος λυκειο εχεις τελειωσει αν και ουτε αυτο το πιστευω μπορει μονο γυμνασιο να εχεις βγαλει .Εισαι Καραβλαχος ηρθες απ'το χωριο σου και νομιζεις οτι το Κισινιωφ ειναι το Παρισι.Για να καταλαβει ο Αναγνωστης ποσο υπαναπτικτος εισια εβγαλες το Κισινιωφ πιο χα'ι' απο την Αγια Πετρουπολη! Δεν κοιτας τη Βλαχια σου πας να μας κανεις και τον εξυπνο! Ενω εισαι ενας Καραβλαχος,κακομοιρης Ταξιτζης και Υπαναπτικτος
Καργιόλες υπάρχουν παντού σε όλο το Κισινάου και τις ξεχωρίζεις σχετικά εύκολα,για βίζιτες υπάρχει συγκεκριμένο μαγαζί το Deja Vou.Αν γουστάρεις και λίγο παιχνίδι πήγαινε στη ντίσκο Drive και στο άφτερ Sensi,παρασκευή και σάββατο μέχρι τις 7 το πρωί είναι γεμάτο και όλος ο καλός ο κόσμος περνάει από εκείAnyway.. στο θέμα του Forum.. σας διαβάζω από καιρό και μαζί με κάτι φίλους λέμε να κάνουμε μια οδική Ninza εκδρομή το τετραήμερο της καθαράς Δευτέρας προς Μολδαβία, ΠΜΡ. Φυσικά εκτός απο το τουριστικό κομμάτι που μας ενδιαφέρει σαν επισκέπτες θέλω να ρωτήσω.. ,αν βέβαια κάποιος από εσάς θέλει να δώσει βοήθεια, πως γίνεται να βρει κάποιος καλές βίζιτες στην Μολδαβία, ΠΜΡ χωρίς να γνωρίζει γλώσσα (μόνο Αγγλικα και Σέρβικα). Που να πάει και πως να κινηθεί?
Ξέρεις κανέναν καλό ???" ΜΟΥ ...δης" αν ενοεις ναι και Βιλαρ"
να βρειτε φιλο Μολδαβο που μιλα Ελληνικα και Ρωσικα για διερμηνεα-οδηγο και θα περασετε καλα νομιζω Μολδαβια ενοωω γενικά.
Ξέρεις κανέναν καλό ???
Ανεβαίνεις τελικά?αν ναι πάρε τηλ όταν θα κοντεύεις.
Καλά,κρατά δυνάμεις και για εδώΝαι αλλα εχω στασεις Σοφια - Βουκουρεστι
Καταρχην αν θελεις να εχεις καποιο αποτελεσμα πρεπει να πας για καμια 15αρια μερες.Εκτος αν θελεις να πας για βολτα και οτι κατσει.Τωρα για πουτανες θα σου βρει ο Μολδολαγνος (οπως βρηκε και στα παιδια τοτε ) ή ο Τασος που ξερει πολυ καλα Ρωσσικα .Το ξερω μια γλωσσα ειναι κατι το σχετικο.Οι περισσοτεροι Ελληνες φοιτητες δεν ξερουνε σχεδον καθολου μονο τα βασικα ασε που μετα απο 4-5 χρονια τα εχουνε ξεχασει τα περισσοτερα.Αν ομως καποιος ειναι γνωστης της Σερβικης σιγουρα θα συνενοηθει (μιλαω για καποιον που τα ξερει τέλεια).Τι ηλικια εχετε περιπου?Εγώ δεν γνωρίζω Σέρβικα. Στην παρέα μας ο ένας σπούδασε στο Βελιγράδι και τα θυμάται ακόμα όπως λέει. Και ναι ξέρω πως έχουν πολλές κοινές ρίζες..
Ναι για Μουζενίδη-bomo έλεγα, Vilar, Beleon, Ambotis.. Διερμηνέα ναι αλλά που να τον βρούμε? Αυτοί που γνωρίζω εδώ είναι φίλοι των κοριτσιών, καλά παιδιά και ξύπνια, αλλά δεν θέλω να καρφωθώ. Είναι περίεργη ράτσα και όσο και να το κάνεις εμείς είμαστε έλληνες για αυτούς που τους πηδάμε τα κορίτσια από τη δεξαμενή (ρωσσόφωνες) που ψαρεύουν και οι ίδιοι.
Μετα μου λες οτι μενεις σε καλη γειτονια εγω κωλομπαραδες δεν εχω διπλα στο σπιτι μου.Ουτε και εχω σχεση με πουστηδες εσυ συνεχεια μιλας γ'αυτους Εσυ απο που εχεις τοσες γνωσεις για αυτα τα θεματα?Μηοως πηγαινεις μ'αυτους? Τελικα πρεπει να'χει δικιο ο Αρκανς που λεει οτι εισαστε πουστηδεςΕσένα πρέπει τελικά να μην σε γαμήσανε καλά στη Θεσσαλονίκη και για αυτό βγάζεις τόσο άχτι την άλλη φορά έλα να με βρεις να σε βοηθήσω,εχω κάτι κωλομπαράδες καρντάσια που μένουν δίπλα στο σπίτι μου που είναι λίγο ανώμαλοι και γουστάρουν κάτι τριχωτά κωλαράκια σαν το δικό σου,μην ανησυχείς θα καλοπεράσεις
Θα σε πάρω και μια φορά στη Βουδαπέστη μαζί μου που πηγαίνω συχνά,θα μιλήσω στην κολλητή μου που έχει το μεγαλύτερο πρακτορείο με πορνοστάρ εκεί και θα σε βάλει να παίξεις σε τσόντα με gay,διεθνής υπερπαραγωγή και θα σε γαμάνε 2-3 μαύροι ΤΟ ΌΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ θα χορτάσεις πούτσα κακιασμένη αδερφή,θα ξελαμπικάρει λίγο το μυαλό σου και στο τέλος θα με ευγνωμονείς Μετά μπατιρισμένη λούγκρα θα μπορέσεις να γυρίσεις ήρεμη στην βρώμικη τρώγλη σου και να συνεχίσεις να κάνεις παρέα με τους κυβερνητικούς
ο αρκανς ελεγε οτι τσακωθηκες με τον πιτσι επειδη του ελεγες οτι πρεπει να σε γαμησει πρωτα για να του γνωρισεις γκομενα ειναι αληθειαΜετα μου λες οτι μενεις σε καλη γειτονια εγω κωλομπαραδες δεν εχω διπλα στο σπιτι μου.Ουτε και εχω σχεση με πουστηδες εσυ συνεχεια μιλας γ'αυτους Εσυ απο που εχεις τοσες γνωσεις για αυτα τα θεματα?Μηοως πηγαινεις μ'αυτους? Τελικα πρεπει να'χει δικιο ο Αρκανς που λεει οτι εισαστε πουστηδες
ο αρκανς ελεγε οτι τσακωθηκες με τον πιτσι επειδη του ελεγες οτι πρεπει να σε γαμησει πρωτα για να του γνωρισεις γκομενα ειναι αληθεια