Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 757K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εσυ εισαι το πιθανοτερο να εισαι Πουσταρα αν εισαι γυμναστης οπως λες.Ενα μεγαλο ποσοστο των γυμναστων ειναι λουγκρες (ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΦΥΣΙΚΑ).Αυτη ειναι η κωλοτρυπιδα του φιλου σου :2funny:Α,και αυτος εγω ειμουν :2funny:!Εγω ειμαι ο τελευταιος πετυχημενος που εχει μεινει στο σα'ι'τ αναμεσα σε σας τους κακομοιρηδες.Εσυ εισαι στην κατηγορια των φτωχομπινεδων που δεν εχουνε φραγκο.Μηπως εχει δικιο ο Αρκανς που λεει οτι ολοι σας ειστε πουστηδες :think:.
τυπε ο αρκανς δεν πεφτει εξω ποτε... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
ρε παιδια εσεις για δουλειεις πατε μολδαβια η για την καβλα σας να βρειτε μουνια? αν ειναι για δουλειες οκ...αλλα αν ειναι για μουνια το καλοκαιρι εδω γινεται της ποπης απο ρωσιδια ! χαλκιδικη ( ο αλλαν το ξερει καλυτερα) κρητη  παντου! και αμα πας και μεχρι βουγαρια sunny beach χανεις τη μπαλλα..ποιος ο λογος να δωσεις τοσα χρηματα και να φας τετοιο ταξιδι?  :think:
ο σκοπος δεν ειναι η Ιθακη
αλλα ο δρομος για την Ιθακη :2funny:

Μερικοι ανθρωποι προκειμενου να πετυχουν τον γκεμπελικο τους στοχο πετανε λασπη
το οτι ο κωλοτρυπιδας μπλουμπομπ που εκανε την μαγκια ειναι καστανοξανθος ενω ο νυκτερος μελαχροινος του κερατα ειναι για ορισμενους εντελως αδιαφορο

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.258
Πόντοι
2.356
Εγω ειμαι ο τελευταιος πετυχημενος που εχει μεινει στο σα'ι'τ αναμεσα σε σας τους κακομοιρηδες.Εσυ εισαι στην κατηγορια των φτωχομπινεδων που δεν εχουνε φραγκο.Μηπως εχει δικιο ο Αρκανς που λεει οτι ολοι σας ειστε πουστηδες :think:.
Αι μωρή λούγκρα σκατιαρου πήγαινε να χέσεις στο αχούρι σου :2funny: Μια τρίχα από τα @@@ μας είσαι και μιλάς κιόλας.Κανένας δεν σε πιστεύει πια :grin:
Εμφάνιση,χρήματα,συμπεριφορά,σε όλα είσαι από κάτω από τους περισσότερους εδώ μέσα και συν το ότι την κουνάς την αχλαδιά :2funny: ξεβρακωθήκες τώρα που σε καταλάβανε όλοι και έχεις λυσσάξει,σε δουλεύει ο ρέντ,οι μοντ,μέχρι και οι αλβανοί :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Εμενα σημερα το πρω'ι' μου στειλανε τη φωτογραφια και ειναι 100% δικια σου!Μου ειπαν οτι επεσε πολυ  :2funny:!Εκρυψα τελειως το προσωπο για να μη λες  :jerking: αν ομως την δεις οπως μου τη στειλανε εισαι 1000% εσυ!Δεν ειδα να εχει φωτοσοπ :think:Εχετε καταντισει το σα'ι'τ αυτο εχω να πω.Χοντροι τερατα που δουλευουνε σε ενα μηχανουργειο και το παιζουνε λεφταδες,φουκαραδες αφραγκοι που λενε οτι εχουνε δισεκατομυρια,Καραβλαχοι που πηγαν Κισινιωφ απ'το χωριο τους και εκτος του οτι πηγαν στο Παρισι το παιζουν και εξυπνοι,Ρωσσοποντιοι,ταβερνιαριδες,και ενα σωρο αποτυχημενοι που καθονται και βριζουν.Ε,τωρα γεμισε και πουστιδες το σα'ι'τ :rockon:.Τωρα ποιος ειναι πουστης απ'ολους δεν μπορω να ξερω ας βγαλει ο αναγνωστης τα συμπερασματα του :think:Παντος οτι το ολοι τους εχουνε μια ξεφτιλα μια αθλιοτητα και μια αηδια ειναι σιγουρο.Ειναι δε ολοι τους εμφανησιακα αθλιοι που πισω απο το πληκτρολογιο το παιζουνε γαμιαδες.Τελικα δεν εχει μεινει κανενας εστω και λιγακι πετυχημενος ολοι φυγανε.Παντος εσυ δεν κανεις και κανενα κακο οι επικυνδινοι ειναι οι αποτυχημενοι καραβλαχοι της Μολδαβιας που δεν εχουνε φραγκο που το μονο  που ψαχνουν ειναι για κανενα θυμα να του φανε λεφτα.
Ναι και ποια ειναι η λογικη να εχω ενα προφιλ που καθε μερα ανεβαζω φωτογραφιες με γκομενες  και ξαφνικα φτιαχνω αλλο προφιλ και ψαχνω αντρες ????? Και ολα αυτα αρχισαν την στιγμη που γινονται αποκαλυψεις απο αλλα μελοι του σαιτ οτι σε εχουν φυστικωσει. Οταν δεν μπορεις να αντιμετωπισεις τον αλλον ισαξια αρχιζεις τοις κωλοτρυπιδιες.Εχεις αναφερει πανω απο πεντε φορες οτι σου στελνουν φωτογραφιες  για ξεκατινιασμα αρα λειτουργεται με βαση σχεδιου. Μην κρινεις εξ ιδιον ,αν την βρισκεις εσυ με αντρες δεν παει να πει οτι και οι αλλοι λειτουργουν ετσι.Στο αλλο φωτοσοπ που θα κανετε να βρειτε καποιον να μου μοιαζει περισσοτερο διοτι ειμαι αρκετα τριχωτος δεν ειμαι ξανθος και οι δεικτες των χεριων μου ειναι πολυ κοντοι .  Καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται,οποτε οτι και να λες και οτι φωτογραφιες με φωτοσοπ να ανεβασεις  δεν με πικαρεις.  ΥΓ αν σας τελειωσαν οι φωτογραφιες με γκομενες και θελετε να ανεβαζεται με τους γκομενους σας τουλαχιστον αλλαξτε την ενοτητα βλεπε Gay/Lesbian

Συνημμένα

• P1030648.JPG
    P1030648.JPG
    100,1 KB · Εμφανίσεις: 34
  • P1030649.JPG
    P1030649.JPG
    104,7 KB · Εμφανίσεις: 26

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Εσυ εισαι το πιθανοτερο να εισαι Πουσταρα αν εισαι γυμναστης οπως λες.Ενα μεγαλο ποσοστο των γυμναστων ειναι λουγκρες (ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΦΥΣΙΚΑ).Αυτη ειναι η κωλοτρυπιδα του φιλου σου :2funny:Α,και αυτος εγω ειμουν :2funny:!Εγω ειμαι ο τελευταιος πετυχημενος που εχει μεινει στο σα'ι'τ αναμεσα σε σας τους κακομοιρηδες.Εσυ εισαι στην κατηγορια των φτωχομπινεδων που δεν εχουνε φραγκο.Μηπως εχει δικιο ο Αρκανς που λεει οτι ολοι σας ειστε πουστηδες :think:.
Την παρανοια που σε διακατεχει  οι ψυχιατροι την ονομαζουν ψυχαναγκαστικο συνδρομo επειδη καταπιεζεις τον εαυτο σου να εισαι καποιος που στην πραγματικοτητα δεν θελεις και που θελουν οι αλλοι να εισαι. Η πρωτη και η χειρoτερη απατη ειναι να εξαπατα κανεις τον εαυτο του.Δεν ειναι κακο να παραδεχτεις οτι το μπουλονι σου εχει αναποδα πασα. Ευκολα θα καταλαβει καποιος την ΑΜΦΙ ταλαντευομενη προσωπικοτητα σου Τι θες να δειξεις και σε ποιους??????  Οταν το Εγω σου ερχεται σε συγκρουση με τις επιθυμιες σου βιωνεις αυτες τις καταστασεις και προσπαθεις να προσβαλεις  τους αλλους για να εξιλεωθεις και να κατευνασεις την φορτωμενη συνειδηση σου. Μην το κουραζεις λοιπον αλλο. Σε αυτο το θρεντ υπαρχουν πολλων ειδων λυκοι το προβατο ομως  παντα ειναι προβατο και ξεχωριζει αναμεσα τους και το προβατο εδω εισαι εσυ. Δεν θα βρεις εδω τις απαντησεις που ψαχνεις, το δικο σου θρεντ ειναι στην ενοτητα Gay/Lesbian
Επισης κοιταξε τον προστατη σου για κανενα φελλο καλου κακου

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τυπε ο αρκανς δεν πεφτει εξω ποτε... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Πλακα πλακα εχεις δικιο.Αλλα ρε παιδι μου γεματο πουστηδες ειναι πια! :think:Τοσοι πολλοι ειναι?ή απλως τα πουστρονια εχουνε κανει κλικα στο σα'ι'τ.Εγω για τον χοντρο δεν ξερω :think:Δεν μου φενεται για πουστης?Χωρις βεβαια να παιρνω ορκο ποτέ για κανεναν.Ναι δουλευει μηχανουργιο,τυπογραφειο ή κατι τετοιο ναι ειναι αθλιος στην εμφανιση,πλουσιος δεν ειναι αλλα δεν νοιζω να ειναι πουστης.Παντος ο Αρκανς τον εβγαλε οτι ειναι πουστροφατσα :think:.Ουτε και ο Τασος νομιζω οτι ειναι λουγκρα :think:Ενταξει αγραματος χωριατης μπορει να ειναι αλλα να τον παιρνει δε νομιζω.Βεβαια εχει γνωστους πορνοπαραγωγους στην Ουγγαρια (ετσι λεει).Εγω γενικα Στριπτιτζουδες και Πορνοσταρ ποτέ δεν της γουσταρα και αυτες με μισουνε θα ελεγα γιατι κοιτανε πιο πολυ εμενα αν παμε καπου και οχι αυτες και τσαντιζονται :2funny:Ειναι δε ολες αποτυχημενες.Απλως ο Τασος κανει παρεα μ'αυτους για να ανεβει και καλα κοινωνικα και να το παιξει πετυχημενος και να πει να εχω τετοιους γνωστους.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τελειωσε...αμα το ειπε ο αρκανς...
Και στο Σκα'ι'π τωρα αυτο μου ειπε,οτι ο Χοντρος ειναι Πουστροφατσα :think:
το φωτοσοπ ηταν τοσο κακο οσο της αστυνομιας οταν εβγαλε τους 4 ψευτοαναρχες.Αλλα δεν φταις εσυ φταινε οι μοντ που ανεχονται τις μαλακιες που κανεις και δεν σε διωχνουν γιατι θελουν να γελανε μαζι σου.
Ωστε εισαι και κατα  της Αστυνομιας?εισαι αναρχικουλης ε!Οταν σας κλεβουνε ομως ή παθαινετε κατι στην κακια Αστυνομια τρεχετε να ζητησετε βοηθεια  κατα τ'αλλα τους βριζετε.Ποιο φωτοσοπ της Αστυνομιας.Σε αυτη την περιπτωση κανανε την δουλεια τους τέλεια.Επρεπε να ειχαν εμενα να τους συλλαβω να δεις τι θα ειχαν παθει :s&m_1:,αναπηρους θα τους ειχα αφησει.Για πηγαινε να συλλαβεις 4 πορωμενους με αυτοματα χωρις να τους πυροβολισεις? Γιατι ο ενας που παραδωθηκε δεν ειχε καθολου σημαδια?.Επειδη εχω δουλεψει καποιο διαστημα στα σωματα ασφαλειας εδω ξερω πολυ καλα τι φριχτη και επικυνδινη δουλεια ειναι.Εκει που δεν το περιμενεις μπορει να στην αναψουνε!Και να σου στεισουν τον Ταφο της τιμης και σε κανα μηνα θα σε αχουνε ξεχασει.Εδω οταν πας στα σωματα ασφαλειας για δουλεια εκτος απο της μικρες φωτογραφιες για την υπηρεσιακη ταυτοτητα (τωρα νομιζω της κανουνε ψηφιακα,παλια πηγαινες σε φωτογραφο) σου ζηταγανε και μια φωτογραφια 13χ18 ωστε αν σε σκοτωσουνε να βαλουνε τη μαυρη κορδελα και να την βαλουνε στην εισοδο του РУВД και ναβαλουνε γυρω της λουλουδια.Βαλε οτι οταν εχει  усиленный режим милиций  (δηλαδη κατι σαν σε επιφυλακη) δουλευεις 12ωρο για τα ιδια λεφτα χωρια της εφημεριες.Δηλαδη μπορει να πας στη δουλεια 10 το πρω'ι' αν εχεις εφημερια να κατσεις 24ωρο και μετα την αλλη μερα στις 10 το πρω'ι' αλλες 12 ωρες να κανεις υπηρεσια!Και μετα πηγαινεις σπιτι σαν Ζομπι και παιφτεις ξερος!Και ολα αυτα για πενταροδεκαρες!Οπως εχω καταλαβει οτι σε ολους εσας τους αποτυχημενους και φτωχομπινεδες σας φταιει για την καταντια σας και η Αστυνομια.

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Και στο Σκα'ι'π τωρα αυτο μου ειπε,οτι ο Χοντρος ειναι Πουστροφατσα :think:
Τι λες μωρη oπισθοβαλλμενη κουραδομπασταρδoφατσα. Δεν απαντησες ομως σε αυτα που σε ρωτουσε ο Αλαν Νταλον, που δεν ειναι κανενας της πλακας. Δυο μελη του Bου ειπαν ξεκαθαρα οτι σε εχουν σπρωξει και εσυ δεν απαντησες ακομα. Σε πηραν χαμπαρι ολη μωρη Λουγρηταααααααααααααααααααα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι και ποια ειναι η λογικη να εχω ενα προφιλ που καθε μερα ανεβαζω φωτογραφιες με γκομενες  και ξαφνικα φτιαχνω αλλο προφιλ και ψαχνω αντρες ????? Και ολα αυτα αρχισαν την στιγμη που γινονται αποκαλυψεις απο αλλα μελοι του σαιτ οτι σε εχουν φυστικωσει. Οταν δεν μπορεις να αντιμετωπισεις τον αλλον ισαξια αρχιζεις τοις κωλοτρυπιδιες.Εχεις αναφερει πανω απο πεντε φορες οτι σου στελνουν φωτογραφιες  για ξεκατινιασμα αρα λειτουργεται με βαση σχεδιου. Μην κρινεις εξ ιδιον ,αν την βρισκεις εσυ με αντρες δεν παει να πει οτι και οι αλλοι λειτουργουν ετσι.Στο αλλο φωτοσοπ που θα κανετε να βρειτε καποιον να μου μοιαζει περισσοτερο διοτι ειμαι αρκετα τριχωτος δεν ειμαι ξανθος και οι δεικτες των χεριων μου ειναι πολυ κοντοι .  Καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται,οποτε οτι και να λες και οτι φωτογραφιες με φωτοσοπ να ανεβασεις  δεν με πικαρεις.  ΥΓ αν σας τελειωσαν οι φωτογραφιες με γκομενες και θελετε να ανεβαζεται με τους γκομενους σας τουλαχιστον αλλαξτε την ενοτητα βλεπε Gay/Lesbian
Μηπως ειχες πουθενα τον κωλο σου και τ αρχιδια σου αερα πατερα, φορα παρτιδα σε κανα πουστρο σαιτ και στα κλεψανε απο κει? ε? :think:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ο σκοπος δεν ειναι η Ιθακη
αλλα ο δρομος για την Ιθακη :2funny:

Μερικοι ανθρωποι προκειμενου να πετυχουν τον γκεμπελικο τους στοχο πετανε λασπη
το οτι ο κωλοτρυπιδας μπλουμπομπ που εκανε την μαγκια ειναι καστανοξανθος ενω ο νυκτερος μελαχροινος του κερατα ειναι για ορισμενους εντελως αδιαφορο
Εμενα μου ειπαν οτι σευ χτες εγραφες οτι οι φωτογραφιες ειναι του Νυχτεριδα?Τωρα τ'αλλαζεις?Σε λιγο θα αρχισω να πιστευω οτι εχει δικιο ο Αρκανς :think:

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Μηπως ειχες πουθενα τον κωλο σου και τ αρχιδια σου αερα πατερα, φορα παρτιδα σε κανα πουστρο σαιτ και στα κλεψανε απο κει? ε? :think:
Μηπως λεω μηπως σε ενοχλει που γαμαει γυναικες και δεν σε γαμαει εσενα ;;;;;;;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Oλα τα δικα σου σε αλλους τα φορτωνεις. Πυρφορος και Πητσι σενα λενε οτι εσπρωξαν.
Tον πιτσι τον ειχε γκομενο για λιγο αλλα τα χαλασαν οταν ειδε οτι ο γαριδακης δεν μπορουσε να του γνωρισει ουτε θυληκη κατσαριδα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ρε γαριδακη για δειξε μας στο 24open σε ποια θεση εισαι;

Επισκέπτης
o κλωνος ειχε ανεβασει κι απο αυτο το σαϊτ πραγματικες φωτο του νυχτεριδα
οι αλλες με ρην κωλοτρυπιδα ειναι μουφα
ο τυπος με την κολοτρυπιδα ειναι καστανοξανθος

εδω ειμαι εγω  (  ) και αν δεν πιστεύεις στειλε γραμμα να δεις ποιος θα σου απαντηση

Επισκέπτης
Ναι αλλα του Νυχτερου τη κωλοτρυπιδα βλεπουμε φορα παρτιδα :2funny:
ναι;;;; ειναι αληθεια;;;  σε εσπρωξαν;;;

Παράθεση από: Markos Sparks στις σήμερα στις 21:46
Oλα τα δικα σου σε αλλους τα φορτωνεις. Πυρφορος και Πητσι σενα λενε οτι εσπρωξαν.
Ναι αλλα του Νυχτερου τη κωλοτρυπιδα βλεπουμε φορα παρτιδα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
o κλωνος ειχε ανεβασει κι απο αυτο το σαϊτ πραγματικες φωτο του νυχτεριδα
οι αλλες με ρην κωλοτρυπιδα ειναι μουφα
ο τυπος με την κολοτρυπιδα ειναι καστανοξανθος
Σα πολυ καλα φενεται να ξερεις την κωλοτρυπιδα του Ρωσσοποντιου? :think:Ας μας βαλει ο Νυχτερος φωτο την κωλοτρυπιδα του να την συγκρινουμε με της χτεσινες φωτογραφιες να δουμε αν ειναι αυτος?ή ειναι καποιος αλλος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom