Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
βρε τι δεν καταλαβαινεις;;;; δεν ειχε σβησει ο κλωνος ολγ την φατσα αλλα μονο τα ματια
αφου την εχεις οριτζιναλ τι παριστανεις τωρα;;;;

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Σα πολυ καλα φενεται να ξερεις την κωλοτρυπιδα του Ρωσσοποντιου? :think:Ας μας βαλει ο Νυχτερος φωτο την κωλοτρυπιδα του να την συγκρινουμε με της χτεσινες φωτογραφιες να δουμε αν ειναι αυτος?ή ειναι καποιος αλλος.
Τι βλακαμας πρεπει να εισαι ρε συ  Δεν σου ειπαν οι γονεις σου οτι επιβιωσες οταν εκανε εκτροση η μανα σου.  :2funny:  Δες στον καθρεφτη πως εισαι ρε μυγοφτυμα.Μπροστα σου το τερας της αποκαλυψεως ειναι μοντελο ρε.  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
βρε τι δεν καταλαβαινεις;;;; δεν ειχε σβησει ο κλωνος ολγ την φατσα αλλα μονο τα ματια
αφου την εχεις οριτζιναλ τι παριστανεις τωρα;;;;
Δεν πιστευω χοντρε να 'χεις βαλει κ'εσυ οπως ο Νυχτερος τιποτα φωτογραφιες σε κατι περιεργα σα'ι'τ?Και να της εχουνε βρει? :think:

Επισκέπτης
Δεν πιστευω χοντρε να 'χεις βαλει κ'εσυ οπως ο Νυχτερος τιποτα φωτογραφιες σε κατι περιεργα σα'ι'τ?Και να της εχουνε βρει? :think:
παλι αλλαζεις κουβεντα......τελικα ποιος απο τους δυο σε εσπρωξε;;; ο πιτσις η ο πιρφορος
μην αφηνεις να κηλιδώνουν ετσι τον μυθο σου
τωρα σοβαρα πιστευεις οτι ειναι οι φωτος του νυκτερου;;; αν αληθεια το πιστευεις δεν σου απανταω ξανα

Επισκέπτης
Τι βλακαμας πρεπει να εισαι ρε συ   Δεν σου ειπαν οι γονεις σου οτι επιβιωσες οταν εκανε εκτροση η μανα σου.  :2funny:   Δες στον καθρεφτη πως εισαι ρε μυγοφτυμα.Μπροστα σου το τερας της αποκαλυψεως ειναι μοντελο ρε.  :2funny:

βρεχει σημερα ε;;;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
παλι αλλαζεις κουβεντα......τελικα ποιος απο τους δυο σε εσπρωξε;;; ο πιτσις η ο πιρφορος
τωρα σοβαρα πιστευεις οτι ειναι οι φωτος του νυκτερου;;; αν αληθεια το πιστευεις δεν σου απανταω ξανα
Κανενας.Τον Πιρφορο τον ειδα μια φορα για 20 λεπτα σε μια καφετερια και τον Πιτσι τον συνανταω Μεταξουργειο οταν πηγαινω Μπουρδελακια για να  :knockinb:.Δεν εχεις τι να γραψεις και γραφεις οτι  :jerking:  σου ρθει.Χοντρε ο Κωλοτρυπιδας καθεται και σβινει τωρα της φωτογραφιες του απο τα gay σα'ι'τ που ηταν γραμμενος.Φαντασου της δικες σου φωτογραφιες να της εχουνε κλεψει εδω και κανα τριμηνο και να κανουν το κορο'ι'δο ε,ρε γελιο που'χει να γινει :2funny:

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Ρωτα ποιος δεν τον εσπρωξε καλυτερα  :2funny:

Επισκέπτης
Κανενας.Τον Πιρφορο τον ειδα μια φορα για 20 λεπτα σε μια καφετερια και τον Πιτσι τον συνανταω Μεταξουργειο οταν πηγαινω Μπουρδελακια για να  :knockinb:.Δεν εχεις τι να γραψεις και γραφεις οτι  :jerking:  σου ρθει.Χοντρε ο Κωλοτρυπιδας καθεται και σβινει τωρα της φωτογραφιες του απο τα gay σα'ι'τ που ηταν γραμμενος.Φαντασου της δικες σου φωτογραφιες να της εχουνε κλεψει εδω και κανα τριμηνο και να κανουν το κορο'ι'δο ε,ρε γελιο που'χει να γινει :2funny:
ποσες αλλες φωτο δικες μου να κλεψεις πια;;;; 200 φωτο κατεβασες απο το βκοντακτε
τελικα δεν μας ειπες
μονος σου τις εκλεψες ή σε βοηθησαν αλλοι;;;

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
:think: :think:
απο την μια ειπε ναι
απο την αλλη οχι οτι γαμανε παρεα στα μπουρδελα με τον πιτσι :think:
τελικα εσεις τι λετε; του ξεφυγε το <<ναι>>;
Ειπαν δυο μελη του σαιτ οτι των έσπρωξαν τι θες εσυ να σου πει η Λουγρητα;;;;;;;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ποσες αλλες φωτο δικες μου να κλεψεις πια;;;; 200 φωτο κατεβασες απο το βκοντακτε
τελικα δεν μας ειπες
μονος σου τις εκλεψες ή σε βοηθησαν αλλοι;;;
Εγω δεν σου εκλεψα καμια φωτογραφια.Και δε μιλαω για απλες φωτογραφιες αλλα για αυτες που πιθανοτατα εχεις στα gay σα'ι'τ  :think:Σαν κ'αυτες που εχει και ο φιλος σου ο Κωλοτρυπιδας που τωρα τρεχει να της σβισει :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Απλως ο Τασος κανει παρεα μ'αυτους για να ανεβει και καλα κοινωνικα και να το παιξει πετυχημενος και να πει να εχω τετοιους γνωστους.
Να ανέβω κοινωνικά εγώ η αυτοί που όταν πηγαίνω Βουδαπέστη στέλνουν τον σωφέρ να με παραλάβει από το αεροδρόμιο? :2funny: Έτυχε να γεννηθώ από πλούσια @@@,τι να κάνουμε τώρα.Πάντως στο ξαναείπα ότι μόνο εγώ από εδώ μέσα μπορώ να πραγματοποιήσω ΤΟ ΌΝΕΙΡΟ ΣΟΥ να παίξεις σε τσόντα με gay και να σε γαμάνε μαύροι,θα σου πρότεινα δε να βάλεις μια μάσκα για να μην σε αναγνωρίζουν και ξεφτυλιστεις τελείως :2funny: το κάνουν αρκετές γκόμενες εκεί αλλά φυσικά μετέπειτα τα στοιχεία τους γίνονται γνωστά,να αυτή για παράδειγμα που η μάνα της είναι πολιτικός στην Ουγγαρία και για να της την σπάσει πάει και γαμιέται online.Κάτι παρόμοιο θα μπορούσες να κανείς και εσύ για να νευριάσεις ακόμα περισσότερο την δικιά σου μάνα :2funny: σκέψου το σοβαρά!
Άλλωστε ΜΌΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΈΧΤΗΚΕΣ ότι σε πήδηξε ο πιτσι,ε και μια φορά να το κανείς μπροστά στην κάμερα δεν χάθηκε και ο κόσμος :2funny:

Συνημμένα

• hungariangirl.jpg
    hungariangirl.jpg
    37,7 KB · Εμφανίσεις: 45

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Να ανέβω κοινωνικά εγώ η αυτοί που όταν πηγαίνω Βουδαπέστη στέλνουν τον σωφέρ να με παραλάβει από το αεροδρόμιο? :2funny: Έτυχε να γεννηθώ από πλούσια @@@,τι να κάνουμε τώρα.Πάντως στο ξαναείπα ότι μόνο εγώ από εδώ μέσα μπορώ να πραγματοποιήσω ΤΟ ΌΝΕΙΡΟ ΣΟΥ να παίξεις σε τσόντα με gay και να σε γαμάνε μαύροι,θα σου πρότεινα δε να βάλεις μια μάσκα για να μην σε αναγνωρίζουν και ξεφτυλιστεις τελείως :2funny: το κάνουν αρκετές γκόμενες εκεί αλλά φυσικά μετέπειτα τα στοιχεία τους γίνονται γνωστά,να αυτή για παράδειγμα που η μάνα της είναι πολιτικός στην Ουγγαρία και για να της την σπάσει πάει και γαμιέται online.Κάτι παρόμοιο θα μπορούσες να κανείς και εσύ για να νευριάσεις ακόμα περισσότερο την δικιά σου μάνα :2funny: σκέψου το σοβαρά!
Άλλωστε ΜΌΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΈΧΤΗΚΕΣ ότι σε πήδηξε ο πιτσι,ε και μια φορά να το κανείς μπροστά στην κάμερα δεν χάθηκε και ο κόσμος :2funny:
Ενα συναδελφο ταξιτζη σου φερνουνε σκατοβλαχε και νομιζεις οτι σου φερνουνε και σωφερ.Ποιος  μιλαει για πουστια?Εσενα ο Κωλοτρυποδας θα ερθει Μολδαβια να σε γνωρισει.Οσο για τον πλουτο ψαχνεται κανενα θυμα μπας και βγαλετε τα εξοδα σας και αν καταφερετε να τον κορο'ι'δεψετε να του προτινεται να γινει συνετερος για να του τα φατε.Τι νομιζεις δεν τα ξερω τα ρεζιλικια σας.Με τον κωλοτρυπιδα πρεπει να εχετε πολλα κοινα ενδιαφεροντα εσεις οι δυο :2funny:Γ'αυτο και σκοπευει να ερθει Μολδαβια να σε γνωρισει :2funny:Μου φενεται ειστε ολοι μια πουστροπαρεα ισως εχει δικιο ο Αρκανς :think:Αληθεια ποια ειναι αυτη που εχει μανα πολιτικο?Η μανα της τι ειναι δηλαδη helyettes? ή απλως πολιτευεται?Γιατι κ'εγω πολιτικος μπορω να πω οτι ειμαι :think:Γιατι δεν εχω ακουσει για καμια τετοια :think:Αν ηταν θα ειχε βγει βρωμα.Μηπως τα βγαζεις απο τη φαντασια σου :think:ή μηπως αυτη λεει οτι η μανα της ειναι ?Για τα Ουγγαρεζικα δεν σε κατηγορω που δεν εμαθες ειναι πολυ περιεργα και αναποδα οπως ολες οι Φινοουγγρικες γλωσσες.Αλλα Ρωσσικα να μη μαθεις ειναι για γελια αυτο διχνει τη βλαχια σου!και την αγραμματοσυνη σου.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Σε έτσουξε βλέπω λούγκρα και άρχισες να λες τις μαλακίες σου ως συνήθως :2funny: Να εδώ είναι η κολλητή μου Eszter,δες την καλά γιατί στην ουσία αυτή θα πραγματοποιήσει το όνειρο σου.Θα της πω να κάνει και ένα ωραίο σενάριο ειδικά για σένα τον λιγούρη με το βλέμμα της αγελάδας,είναι ειδική σε αυτά  :2funny:

Συνημμένα

• im0401.jpg
    im0401.jpg
    196,6 KB · Εμφανίσεις: 50

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Κοίτα χαμόγελο η κυρία! :)Μέχρι και στη Μολδαβία μας πήραν χαμπάρι πόσο βλάκες είμαστε!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.060
Πόντοι
26.141
peraseto me kvdiko 52390 sta katepsigmena

Stories