Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
τελικα τριχωτε κακασχοιμε πατσοκοιλια που βριζεις ολους δεν μας ειπες...εισαι κραγμενη αδερφαρα?γιαυτο θελεις φωτογραφιες απο αντρες για να τον λαστιχαρεις? :jerking: και μαθε τουλαχιστον τη βασικη γραμματικη και ορθογραφια γιατι και τα πενταχρονα γραφουν καλυτερα απο σενα! δημοτικο τελειωσες η σε  :knockinb: για να παρεις πτυχιο? :fuck1:

Μην προσβάλης τον Προεδρο ειναι μεγα σαγηνευτης των μπουρδελων και των γατιων καθως και πτυχιουχος της μακροβιωτερης  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  μαλακιας κατοικου εξωτερικου+ αποφοιτος νομικης - ψυχολογιας -παραψυχολογιας και γλυψιματος κραγμενης αδερφης.

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μην προσβάλης τον Προεδρο ειναι μεγα σαγηνευτης των μπουρδελων και των γατιων καθως και πτυχιουχος της μακροβιωτερης  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  μαλακιας κατοικου αξωτερικου+ αποφοιτος νομικης - ψυχολογιας -παραψυχολογιας και γλυψιματος κραγμενης αδερφης.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Παίδες..
Νομίζω πως δεν έχει σημασία να βγάλουμε το μέτρο και να μετρήσουμε ποιος την έχει πιο μεγάλη.Αυτός που θέλει να κάνει κάκο σε κάποιον δεν το διαφημίζει.Απλά το κάνει.Οπότε κάντε οτι θέλετε να κάνετε χωρίς να το διαφημίζετε.Και όταν ηρεμήσετε και δείτε από μια απόσταση αυτά που γράφτηκαν νομίζω πως θα μετανιώσετε που ξεκινήσατε ένα ανόητο καυγά με προσβολές και απειλές.
Anyway.. στο θέμα του Forum.. σας διαβάζω από καιρό και μαζί με κάτι φίλους λέμε να κάνουμε μια οδική Ninza εκδρομή το τετραήμερο της καθαράς Δευτέρας προς Μολδαβία, ΠΜΡ. Φυσικά εκτός απο το τουριστικό κομμάτι που μας ενδιαφέρει σαν επισκέπτες θέλω να ρωτήσω.. ,αν βέβαια κάποιος από εσάς θέλει να δώσει βοήθεια, πως γίνεται να βρει κάποιος καλές βίζιτες στην Μολδαβία, ΠΜΡ χωρίς να γνωρίζει γλώσσα (μόνο Αγγλικα και Σέρβικα). Που να πάει και πως να κινηθεί?

Αδερφε εχεις δικιο και πριν μπει αυτη η κραγμενη αδερφη και τα κανει ολα χαλια χωρις να εχει ερθει ποτε του Μολδαβια, ειχαμε δωση αρκετες πληροφοριες.

Χωρις Ρωσικα ξεχαστε ΠΜΡ, πρεπει οπωσδηποτε καποιος να ξερει ή να εχει παη εκει αλοιως μονοι σας θα απογοητευτειτε.
Κισινωφ τα πραγματα ειναι ποιο ευκολα και εχετε δυνατοτητα να κινηθείτε μονο με Αγγλικα και φορτωμα βιζιτες απο κεντρα μπαρακια διασκεδασης ακομα και απο ταβερνες εστιατωρια και καφετεριες . (η γνωση Ρουμανικων ή Ρωσσικων  σιγουρα ανεβαζη τις μετοχες σας αρκει να ειστε και λιγο γαλαντομοι στα κερασματα (ποτα κλπ.)
Οι μονιμοι εκει ισως σας δωσουν περισσοτερες πληροφοριες διοτι πολλα αλάζουν απο μερα σε μερα.

Οι παρεες για καμακι περαν των δυο ατομων αντε τρεις  δεν συνιστάται απο μενα τουλαχιστον.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ουστ μωρη αχρηστη κοκοτα φτερατζου απο εδω εισαι τελειωμενη αδερφαρα ουστ απο εδω  που εχεις αποψη επι παντος  θεματος .

Ελα αποκτησες αποψη εσυ  που εισαι ενας τελειωμενος και βρωμιαρης τεμπελης του κερατα
Ζωντανο τοσο μαλακας εισαι να μην εχεις καθρεφτη στο αχουρι σου να δεις το πανεξυπνο βλεμα της αγελαδας  που εχεις και την  ομορφια του ασβου;;;;;;;;.

Αντε παρε δρομο απο εδω μαλακισμενη πουσταρα ανανδρη  καριολα να μιλησουμε γαι καμια γκομενα και οχι για πουστρες σαν κι εσενα .
Αντε και ειναι σιμα ο καιρος που θα τα πουμε απο κοντα και να δουμε τοτε τι θα πεις  μουνοπανο αντε ουστ απο εδω δεν εχεις να προσφερεις τιποτα αγαμιδου  ΟΟΟΥΥΣΤ!!!!!!!!
Τι γκομενες να βγαλεις ρε χοντρε Μπουγατσοφαγε.Πως να σε πλησιασουνε αφου σκυλοβρωμας.Λες για μενα ενω εσυ εισαι σα βοδι 500 κιλα ζυγιζεςι με μια αθλια μαλλουρα! :2funny:Ο Ιωσηφ γιατι οταν πηγε να σε συναντισει με το που σε ειδες γυρισε και εφυγε?

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

ΕΕ γαμωτη μου  ειπα και εγω τι διαολο λες να το αδικησα το παιδι και αδικα το βριζω;;;;
να ζητησω συγνωμη μηπως το αδικησα αλλα εδω βλεπω του τα χωνουν οπου παει και γραφει .
Αν ειναι δυνατον .......στραβα αμενιζουμε ή ειναι στραβός ο γυαλός;;;;;

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Τι γκομενες να βγαλεις ρε χοντρε Μπουγατσοφαγε.Πως να σε πλησιασουνε αφου σκυλοβρωμας.Λες για μενα ενω εσυ εισαι σα βοδι 500 κιλα ζυγιζεςι με μια αθλια μαλλουρα! :2funny:Ο Ιωσηφ γιατι οταν πηγε να σε συναντισει με το που σε ειδες γυρισε και εφυγε?

ΟΟΥΥΣΤ  κραγμενη αδερφη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γνωρισε πρωτα τον Ιωσήφ και ελα να μιλησουμε μετα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οτι ειναι ξαδερφος μου σου το ειπε;;;;;;;;;;;;;;;;;

Οσο για τις κοπελες εγω ξερω αριστα τη γλωσσα του χρηματος ενω εσυ εισαι ενας σπαγγος τζαμπατζης και γι αυτο παντα θα  γαμάς (με την γλωσα σου ενωω διοτι το γαριδακη σου δεν.....) σε μπουρδελα  τελευταίας κατηγοριας......τελειωμενες.

Συνημμένα

• cashflownikos.JPG
    cashflownikos.JPG
    47,8 KB · Εμφανίσεις: 26
  • euromoney.jpg
    euromoney.jpg
    34,8 KB · Εμφανίσεις: 26
D

dude901123

Επισκέπτης
Δυστυχώς Ρώσικα δεν γνωρίζει κανείς μας. Όπως είπα Σέρβικα και Αγγλικά. Το αστείο είναι πως νταλαβερίζομαι με αρκετές Ρωσσίδες αλλά τη γλώσσα τους δεν την έμαθα, παρά μόνο 30,40 λέξεις. Και δεν μπορούμε να τις πάρουμε μαζί μας για διερμηνεία :s&m_3: ..
Οπότε λες ΠΜΡ να μην πατήσουμε ε? Βασικά δεν ψάχνουμε για γκόμενες, όπως είπα έχω καλές Ρωσσιδούλες εδώ στη Θεσσαλονίκη. Για βίζιτες να ξεχαρμανιάσουμε και αν είναι δυνατόν να περάσουμε καλά.
Παρεπιπτώντος μη μου πεις πως συνεργάζεσαι με τα γνωστά πρακτορεία (Mou, Bel, Amb, κτλ.) που φέρνουν από πάνω τουρίστες στη Χαλκιδική ε? Αρκετές από τις τύπισσες που νταλαβερίζομαι δουλεύουν σε αυτά..

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Δυστυχώς Ρώσικα δεν γνωρίζει κανείς μας. Όπως είπα Σέρβικα και Αγγλικά. Το αστείο είναι πως νταλαβερίζομαι με αρκετές Ρωσσίδες αλλά τη γλώσσα τους δεν την έμαθα, παρά μόνο 30,40 λέξεις. Και δεν μπορούμε να τις πάρουμε μαζί μας για διερμηνεία :s&m_3: ..
Οπότε λες ΠΜΡ να μην πατήσουμε ε? Βασικά δεν ψάχνουμε για γκόμενες, όπως είπα έχω καλές Ρωσσιδούλες εδώ στη Θεσσαλονίκη. Για βίζιτες να ξεχαρμανιάσουμε και αν είναι δυνατόν να περάσουμε καλά.
Παρεπιπτώντος μη μου πεις πως συνεργάζεσαι με τα γνωστά πρακτορεία (Mou, Bel, Amb, κτλ.) που φέρνουν από πάνω τουρίστες στη Χαλκιδική ε? Αρκετές από τις τύπισσες που νταλαβερίζομαι δουλεύουν σε αυτά..

" ΜΟΥ ...δης" αν ενοεις ναι και Βιλαρ"

να  βρειτε φιλο Μολδαβο που μιλα Ελληνικα και Ρωσικα για διερμηνεα-οδηγο και θα περασετε καλα νομιζω  Μολδαβια ενοωω γενικά.

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
αν οντως ξερεις σερβικα,πως γινεται να μην συνενοησαι στα ρωσικα? :think:
εγω που ξερω καποια ρωσσικα,συνενουμε,και πολλοι αλλοι ακομα,σε βουλγαρικα σερβικα κλπ,,,
αν οντως ξερεισ οπως λες,
θα συνενοηθεις  και ρωσσικα,χωρις να περιμενεις πληρη επικοινωνια βεβαια,,,αλλα συνενοηση,ανετα γινεται,, :)

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
ΟΟΥΥΣΤ  κραγμενη αδερφη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γνωρισε πρωτα τον Ιωσήφ και ελα να μιλησουμε μετα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οτι ειναι ξαδερφος μου σου το ειπε;;;;;;;;;;;;;;;;;

Οσο για τις κοπελες εγω ξερω αριστα τη γλωσσα του χρηματος ενω εσυ εισαι ενας σπαγγος τσαμπατζης και γι αυτο παντα θα  γαμάς σε μπουρδελα  τελευταίας κατηγοριας..............
τελειωμενες ...............
ρε συ αλλαν δικη σου ειναι η φωτο???? :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
απο 300000 ευρω ειναι εκει μεσα.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
κανε κρατει ρε ντημας και εσυ λιγο
ε,δεν εισαι και κανα μοντελο ρωμαιου εραστη κι εσυ
αλλο η πλακα που κανεις εδω μεσα.
κι αλλο ναχεις στ αληθιεα  και ναρκισισμο... :helpplea: και να σου φαινονται οι αλλοι ασχημοι κι εσυ πενταμορφος,,, :grin:

D

dude901123

Επισκέπτης
Εγώ δεν γνωρίζω Σέρβικα. Στην παρέα μας ο ένας σπούδασε στο Βελιγράδι και τα θυμάται ακόμα όπως λέει. Και ναι ξέρω πως έχουν πολλές κοινές ρίζες..
Ναι για Μουζενίδη-bomo έλεγα, Vilar, Beleon, Ambotis.. Διερμηνέα ναι αλλά που να τον βρούμε? Αυτοί που γνωρίζω εδώ είναι φίλοι των κοριτσιών, καλά παιδιά και ξύπνια, αλλά δεν θέλω να καρφωθώ. Είναι περίεργη ράτσα και όσο και να το κάνεις εμείς είμαστε έλληνες για αυτούς που τους πηδάμε τα κορίτσια από τη δεξαμενή (ρωσσόφωνες) που ψαρεύουν και οι ίδιοι.

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ δεν γνωρίζω Σέρβικα. Στην παρέα μας ο ένας σπούδασε στο Βελιγράδι και τα θυμάται ακόμα όπως λέει. Και ναι ξέρω πως έχουν πολλές κοινές ρίζες..
Ναι για Μουζενίδη-bomo έλεγα, Vilar, Beleon, Ambotis.. Διερμηνέα ναι αλλά που να τον βρούμε? Αυτοί που γνωρίζω εδώ είναι φίλοι των κοριτσιών, καλά παιδιά και ξύπνια, αλλά δεν θέλω να καρφωθώ. Είναι περίεργη ράτσα και όσο και να το κάνεις εμείς είμαστε έλληνες για αυτούς που τους πηδάμε τα κορίτσια από τη δεξαμενή (ρωσσόφωνες) που ψαρεύουν και οι ίδιοι.
εαν τα θυμαται υα συνενοηθειτε ανετα
οσο για τ αλλα που λες,προσεχε λιγο το πολυ "εμεις" και "τουε πηδαμε"κλπ  ;)
,10% ναχεις δικιο,και 90% νασαι ενα ακομα αθωο θυμα,  :helpplea: ελληναρας,με το συμπαθειο δηλ  ;) ;) ;)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρε συ αλλαν δικη σου ειναι η φωτο???? :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
απο 300000 ευρω ειναι εκει μεσα.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Οχι ρε εδερφε μην τρελενεσαι
82.000,00 eyro  kai 48.000,00 

Αγοραστε τωρα ειναι ευκαιρεια για οσους εχουν δυνατοτητα με τιμες κατω και απο την αντικειμενικη αξια.

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Οχι ρε εδερφε μην τρελενεσαι
82.000,00 eyro  kai 48.000,00  

Αγοραστε τωρα ειναι ευκαιρεια για οσους εχουν δυνατοτητα με τιμες κατω και απο την αντικειμενικη αξια.
ρε συ αλλαν,δεξια ειναι μια δεσμιδα 500ρικα κι αλλη μια στο χερι,χωρια 2,3 δεσμιδες 100-50αρια... :dancing: :dancing: :dancing:
τι 80000 μας λες? ;) ;)
νου φαινεται οντως φοβηθηκες τον ντημα29 και την ΣΔΟΕ του  :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Οταν ειναι να πας κανε ενα πμ εδω και θα σου δωσω εγω καποια ακρη τα υπολοιπα δικο σας θεμα.

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
ρε συ αλλαν,δεξια ειναι μια δεσμιδα 500ρικα κι αλλη μια στο χερι,χωρια 2,3 δεσμιδες 100-50αρια... :dancing: :dancing: :dancing:
τι 80000 μας λες? ;) ;)
νου φαινεται οντως φοβηθηκες τον ντημα29 και την ΣΔΟΕ του  :2funny: :2funny: :2funny:
σορρυ τωρα τοδα
130000 λες συνολο..
ισως..
αν και πιο πανω φαινονται,,, ;) ;) ;) ;)
ε,,στειλε και του ντημας29 ενα χιλιαρικο να σε κανει τοπ100 και σενα στο ρωσσικο σαιτ,και καθαρισες,,,,, :fuck1: :fuck1: :fuck1:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
τι 80000 μας λες? ;) ;)
νου φαινεται οντως φοβηθηκες τον ντημα29 και την ΣΔΟΕ του  :2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Γατα εισαι  αυτα μπορω να δικαιολογησω σε ελεγχο ρεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!

Σημ. τι να φοβηθω ρε το ανωμαλο το γατάκι ποιο Σδοε και μαλακιες ;;;
υπαρχει ανθρωπος να παρει σοβαρά τον βλάκα;;;;;;;

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Γατα εισαι  αυτα μπορω να δικαιολογησω σε ελεγχο ρεεεεεεεεεεεεεεε

Σημ. τι να φοβηθω ρε το ανωμαλο το γατάκι ποιο Σδοε και μαλακιες ;;;
υπαρχει ανθρωπος να παρει σοβαρά τον βλάκα;;;;;;;
44% πηρα ο παπαντρεοου τοτε κι αλλο
40% ο σαμαρας-μπεννυ-κουνελης προσφατα
εισαι σιγουρος λοιπον? :grin: :grin: :grin:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
με αλλα 200000 τσεπατα,μεχρι και που ριχνεις μαυρη πετρα,τυπε  ;)
και μετα ξενητεια κια ξερο  :fuck1: :fuck1: :fuck1:,,εεε,ψωμι,ηθελα να πω... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom