ακου ρε γαμημενη πουτανας γιε και κορη μαζι να απαντας σε αυτα που σε ρωτανε και οχι μαλακιες αλλα λογια να ξεχνιώμαστε........
1) γαμιεσε ναι ή οχι εγραψα παραπανω και ποιοι σε εχουν
απο εδω μεσα.
2) Εμενα δεν θα πουλας μαγκιες διοτι εισαι ανανδρος και πουστρακη με ανεπληρωτες στρατιωτικες σου υποχρεωσεις λογος που να μη σε γουσταρω και να σε κανω μαυρο στο ξυλο.
3) Δεν θα μιλας αν δεν ξερεις προσωπικα κανεναν αλλα ελα και θα δεις τι καλα που θα περασεις με το Ρωσικο διαβατηριο στην Τιρασπολ. Βλακα ελα και θα δεις μουνοπανο.
4) Εγω σε ξερω μουνοπανο καλυτερρα απο τον καθενα εδω μεσα Τον Χ....αντωνιου τι τον εχεις ;;;; τον Γιατρο;; Πατερας σου ειναι;;;; ναι Στον Πειραια τον ακτινολογο λεω ενα πουλακι λοιπον μου ειπε οτι σε αποκυρηξαν διοτι εισαι καθηκι του κερατα
ακομα και η μανουλα σου με τα πολλα λεφτα και τον γκομενο αρκει να μη σε βλεπουν
καθως και ή High Claas αδρφουλα σου γιατρος του κόλου αλλα Που σου εφαγε ολοκληρη την περιουσια και καποια στιγμη θα μεινης στον ασσο Παλιοπουστρε αδερφη του Ελαιους.
5) Η Ρωσοεβραία ρε μαλακα γιατι πηρε την κορη της και εφυγε;;;;;
Γιατι εισαι ανωμαλος ειπε και χαιδευες το μωρο πονηρα ισχυει ναι ή οχι ρε ΑΛΗΤΗ;;;
Αυτα λοιπον και αλλα πολλα ξερω εγω για σενα πραγματικα οχι μαλακιες και μυθοπλασιες απο το μυαλο μου.
Απαντα ενα ενα παλιοπουστρε που τολμας να απειλης Ελα αν τολμας Τιρασπολ και θα δεις ποσο πολυ θα σε βοηθηση το Ρωσσικο διαβατηριο μουνοπανο που νομιζεις οτι κατι εκανες στην ζωη σου Ανωμαλη πουσταρα του κερατα.
ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΧΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.
Ουτε η μανας σου δεν θελει να σε βλεπει ρεεεεεεεεεεεεε εδω στο μπου ειναι η ζωη σου αλοιως εισαι ενα τελειωμενος βρωμιαρης και ανωμαλη πουσταρα.
ΟΥΟΥΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ παλιοαδερφη.
ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΙΣΧΥΕΙ;;;;;+7921943..32
Ή ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ;;;;; ΑΝΤΕ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ.. 003069462..225