Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
ε και ;;;;;;;;;;;  που ειναι το προβλημα να ερθω και τον Απριλιο κανα 7ήμερο;;

Ασε που ελπιζω να βρω και τον γαριδακη sorry τον βλαμενο ενοω για show στην Τιρασπολ ή Κισινεφ με την φουστανελα + το τι του ετοιμαζω αν ερθη βεβαια........ :think: :think: :think: :think:
Των ΠΡΟΕΔΡΟ και εγω τον θελω να τον δουμε επι του εργου και οχι για να του κανουμε προβληματα

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Των ΠΡΟΕΔΡΟ και εγω τον θελω να τον δουμε επι του εργου και οχι για να του κανουμε προβληματα

Δεν μιλησα να του κανουμε προβλημα απλα θα ειναι ο επιτιμος καλεσμενος μας
Ωφειλουμε να τον φιλοξενησουμε ειτε μας αρεσει ειτε οχι...........

( Η καλη διαθεση της παρεας μετραει και να εχει προσωπικη αποψη σε αυτα που λεει οχι να λεει μου τα ειπαν...... αλλα να λεει ξερω αυτο κι εκεινο οχι σαν τις πουτανιτσες
" μου ειπαν εγω δεν τα λεω"  :jerking: :jerking: :jerking: )

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δεν μιλησα να του κανουμε προβλημα απλα θα ειναι ο επιτιμος καλεσμενος μας
Ωφειλουμε να τον φιλοξενησουμε ειτε μας αρεσει ειτε οχι...........

( Η καλη διαθεση της παρεας μετραει και να εχει προσωπικη αποψη σε αυτα που λεει οχι να λεει μου τα ειπαν...... αλλα να λεει ξερω αυτο κι εκεινο οχι σαν τις πουτανιτσες
" μου ειπαν εγω δεν τα λεω"  :jerking: :jerking: :jerking: )

να χαρεις τον επιτιμο καλεσμενο σου ξεπλενη αλλαν! :headbang: αυτος ειναι να τον παρεις μαζι και να τον τρελανεις στη φαπα μεχρι μολδαβια μπας και συνελθει και στρωσει καπως και η μουρη του!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
να χαρεις τον επιτιμο καλεσμενο σου ξεπλενη αλλαν! :headbang: αυτος ειναι να τον παρεις μαζι και να τον τρελανεις στη φαπα μεχρι μολδαβια μπας και συνελθει και στρωσει καπως και η μουρη του!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αδυνατον αυτος δεν στρωνει με τιποτα αν η  :jerking: :jerking: :jerking: ειχε αξια θα ειχε κανει
την προικα του .....χώρια που ξυρίζη σκατζοχοιρο η :jerking: :jerking: :jerking: του.

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
θα σε φαω νυκτερε
σαν το σουβλακι  :2funny:

Συνημμένα

• souvlaki kafkasou.jpg
    souvlaki kafkasou.jpg
    243,6 KB · Εμφανίσεις: 37

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ε και ;;;;;;;;;;;  που ειναι το προβλημα να ερθω και τον Απριλιο κανα 7ήμερο;;

Ασε που ελπιζω να βρω και τον γαριδακη sorry τον βλαμενο ενοω για show στην Τιρασπολ ή Κισινεφ με την φουστανελα + το τι του ετοιμαζω αν ερθη βεβαια........ :think: :think: :think: :think:
Νομιζεις οτι αν ερθω θα ερθω για να παω στην Ταβερνα με σας τους τελειωμενους για να καθομαι να πινω κρασι και να λεω  :jerking: οτι  :knockinb:!Ασε που ολα αυτα που λετε για  :knockinb: ειναι λογια της καφετεριας.Και Κισινιωφ δεν προκειται να παω ΠΜΡ θα ειμαι.Στις γκομενες που εχω γνωρισει μεσω ιντερνετ απο'κει δεν τους εχω πει και πολλα Ελλαδα και γενικα δεν διχνουνε κανενα ιδιαιτερο ενδιαφερον αν τους πεις για Ελλαδα .Βλεπουνε οτι ειμαι απο Σανκτ-Πετερμπουργκ.Και οσο για της ντισκο  και της γκομενες αν παρω παιρνω καποιον που να μπορω να παρουσιασω.Αν θυμασαι οταν πηγε ο Πιτσιλιστης Κισινιωφ με το που ακουσα οτι θα εισαι ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΠΙΡΦΟΡΟΣ ΔΕΝ ΗΡΘΑ!Ο Πιτσιλιστης απειρος που ειναι μου ελεγε ο Πιρφορος ειναι σαγηνευτικος αντρας ριχνει της γυναικες! :2funny:το αποτελεσμα ποιο ηταν?τον συχαινονταν ακομα και οι Πουτανες.Το πιθανοτερο αν ερθω ειναι να μη με συναντιθουμε καν αφου εσυ θα πας Κισινιωφ και θα καθεσαι στην Ταβερνα.Ενω εγω με γκομενες θα γυριζω.Στο δρομο θα σου μιλισω αν ειμαι μονος μου και σε δω δεν εχω κανενα προβλημα.ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΝΤΙΣΚΟ ή ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΕΣ ομως ξεχνα το!Στη δουλεια μου ειμαι σοβαρος!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
.Αν θυμασαι οταν πηγε ο Πιτσιλιστης Κισινιωφ με το που ακουσα οτι θα εισαι ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΠΙΡΦΟΡΟΣ ΔΕΝ ΗΡΘΑ!Ο Πιτσιλιστης απειρος που ειναι μου ελεγε ο Πιρφορος ειναι σαγηνευτικος αντρας ριχνει της γυναικες! :2funny:το αποτελεσμα ποιο ηταν?τον συχαινονταν ακομα και οι Πουτανες.Το πιθανοτερο αν ερθω ειναι να μη με συναντιθουμε καν αφου εσυ θα πας Κισινιωφ και θα καθεσαι στην Ταβερνα.Ενω εγω με γκομενες θα γυριζω.Στο δρομο θα σου μιλισω αν ειμαι μονος μου και σε δω δεν εχω κανενα προβλημα.ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΝΤΙΣΚΟ ή ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΕΣ ομως ξεχνα το!Στη δουλεια μου ειμαι σοβαρος!

Λες παραμυθια πάλι , τοτε δεν ηξερα κανεναν Πιτσιλιστη εγω ουτε ηξερα ποιος και γιατι θα ειναι επανω , εγω ειχα πελατες Μολδαβους + Μολντο κι ανεβηκα για βολτα.

2) Ποια ειναι η δουλεια σου ρε προεδρε και εισαι σοβαρός εσυ;;;;;;
  ετσι που τα γραφεις ποιο πολυ για Νταβατζης κανεις αλλα και γι αυτη την δουλεια θελει
  μυαλό και εσυ εισαι βλακας  δεν κάνεις ουτε για τσατσα οχι για νταβατζης.

3) Εισαι για πολές φαπες ρε φιλε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Λες παραμυθια πάλι , τοτε δεν ηξερα κανεναν Πιτσιλιστη εγω ουτε ηξερα ποιος και γιατι θα ειναι επανω , εγω ειχα πελατες Μολδαβους + Μολντο κι ανεβηκα για βολτα.

ετσι που τα γραφεις ποιο πολυ για Νταβατζης κανεις αλλα και γι αυτη την δουλεια θελει

αλλαν εισαι απαραδεκτος!! ο επιτιμος καλεσμενος σου για φαπες!!?? :2funny: λοιπον εγω το δηλωνω οτι αν ερθει ο πορδομεταναστης καρπαζοεισπρακτορας μολδαβια ερχομαι και εγω χωρις κουβεντα να με γνωρισει τελως παντων αφου το θελει αλλα θελω να τον εχω διπλα μου! ωρεεεε γλεντια!!! :rockon: :s&m_1:  αλλαν στο ειπα μεχρι την μολδαβια καρπαζωμα για να στρωσει θελει  :2funny: να κανω και εγω μια προπονησουλα να ξεμουδιασω! :rockon:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αλλαν εισαι απαραδεκτος!! ο επιτιμος καλεσμενος σου για φαπες!!?? :2funny: λοιπον εγω το δηλωνω οτι αν ερθει ο πορδομεταναστης καρπαζοεισπρακτορας μολδαβια ερχομαι και εγω χωρις κουβεντα να με γνωρισει τελως παντων αφου το θελει αλλα θελω να τον εχω διπλα μου! ωρεεεε γλεντια!!! :rockon: :s&m_1:  αλλαν στο ειπα μεχρι την μολδαβια καρπαζωμα για να στρωσει θελει  :2funny: να κανω και εγω μια προπονησουλα να ξεμουδιασω! :rockon:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Με το που συναντισα τον Πιρφορο καταλαβα τι  :jerking: εκδρομη θα ειναι αν παω!Για σενα ειχα ακουσει πολυ καλα λογια απο τον Ιωσηφ :2funny:.Εμενα η δουλεια μου ειναι να καμακωνω.Καταρχην ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!Το μονο που θα κανουνε ειναι ή να σας ζητησουνε λεφτα δανικα ή να σας προτινουνε να γινεται συνετεροι στην επιχηριση τους και να σας φανε τα λεφτα.Ποιος πετυχημενος θα πει να ανοιξει ταβερνα στη Μολδοβλαχια ή να γινει Ταξιτζης? :think:Και να μενει μονιμα σε αυτο το υπαναπτυκτο μερος.Δεν μπορω να το φανταστω :2funny:Σκεφτομαι στην ντισκο με τον Ταβερνιαρη να χαμογελαει στις γκομενες με τα Σαπια δοντια :2funny:εσενα σα μπουνταλας να καθεσαι.Τον Τασο με τη βλαχοφατσα του και το ηλιθιο βλεμα του να κοιταει της γκομενες :2funny:!Εγω αν σας δω στην ντισκο θα κανω οτι δεν σας ξερω.Τουλαχιστον ξερεις κατι ο Shinoharas εχει αυτογνωσια λεει Ντισκο ΔΕΝ ΠΑΩ!Καταρχην αν παω θα παω ΤΙΡΑΣΠΟΛ και οχι Κισινιωφ και Κισινιωφ να πηγαινα σιγα μην πηγαινω στις Ταβερνες με τους τελειωμενους!Καλητερα να μη μιλας πολυ σκεφτομαι να σου στειλω τη ΣΔΟΕ στα ενοικιαζομενα διαμερισματα που εχεις στη Χαλκιδικη και οπως ξερω ειναι το ΜΟΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΟΥ! :2funny:Βγαζεις περιπου 20.000 Ευρω τη σεζον και με αυτα μετα ζεις ολο το χρονο.Νομιζεις δεν τα ξερω τα χαλια σου :2funny:.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
θα παω ΤΙΡΑΣΠΟΛ και οχι Κισινιωφ και Κισινιωφ να πηγαινα σιγα μην πηγαινω στις Ταβερνες με τους τελειωμενους!Καλητερα να μη μιλας πολυ σκεφτομαι να σου στειλω τη ΣΔΟΕ στα ενοικιαζομενα διαμερισματα που εχεις στη Χαλκιδικη και οπως ξερω ειναι το ΜΟΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΟΥ! :2funny:Βγαζεις περιπου 20.000 Ευρω τη σεζον και με αυτα μετα ζεις ολο το χρονο.Νομιζεις δεν τα ξερω τα χαλια σου :2funny:.

Ρε Πουτανας γιε παλιοπουστρα του κερατα τολμα να ερθης Τιρασπολ να δουμε αν φυγεις ποτε γιατι εισαι για πολυ ξυλο τελικα .

Οσο για το ΣΔΟΕ και τις μαλακιες που λες βρες μερος ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ να κρυφτης κατι πουστρακια σαν κι εσενα το λιγοτερο που μπορουν να κανουν ειναι να μου κλασουν τα αρχιδια μαλακα ε μαλακα.

Αδερφαρα του κερατα που σε  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: ο Πυρφορος με τον Πιτση...... για αυτο δεν παρεξηγηθηκες μαζι τους παλιοφτερου πεστα αν μπορεις....  και γι αυτο δεν σε εδειωξαν απο τον Ελληνικο στρατο δεν μπορουσες να υπηρετησης την θητεία σου διοτι παρουσιαστηκες σαν κραγμενη αδερφη ειχες καλη δασκαλα την θεια σου την τσατσα.

Εισαι ΠΟΥΣΤΗΣ  ρε ΑΝΑΝΔΡΟΣ  και ΑΔΕΡΦΗ θελεις  να βαλω τα τηλεφωνα σου να σε παιρνουν ολοι οι κολωμπαραδες απο τα Μπου μαλακισμενη  καριόλα;;; 
Ελα αγορι μου ελα  Τιρασπολ αν  μπορεις  που τολμας να απειλης μουνοσκυλο γαμώ την φαρα σου
κολοπουσταριο.
Σου το ξαναειπα εγω δεν ειμαι σαν κι εσενα σε γαμω οτι ωρα γουσταρω και εδω και εκει, μαγκιες κλανιες στις γατες σου και στις πουτανες που γλύφης διοτι ΕΣΥ ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ τελος.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Tην ξεφλουδίζει την μπανάνα ο πίθηκος :2funny: :2funny: :2funny:
για αυτό κάνει σαν λυσσασμένος μόλις δει ότι γαμάει κάποιος σύντροφος εδώ,μόνο τον Στέφανο είχε πιστέψει σαν χάνος και που ήταν ένας ψεύτης τελικά ,πανέξυπνος είναι.
Aσε που μπορεί να ήτανε τίποτα ρώσσο-μολδαβοί κωλομπαράδες από πίσω που μάθανε ότι το λαδώνει το κουλούρι ο Γαριδάκης και να του την είχανε στημένη να πάει στην Τίρασπολ για να τον  :knockinb: κρίμα που τους χάλασα την διασκέδαση τους άθελα μου  :2funny:

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
για αυτό κάνει σαν λυσσασμένος μόλις δει ότι γαμάει κάποιος σύντροφος εδώ,μόνο τον Στέφανο είχε πιστέψει σαν χάνος και που ήταν ένας ψεύτης τελικά ,πανέξυπνος είναι.
Aσε που μπορεί να ήτανε τίποτα ρώσσο-μολδαβοί κωλομπαράδες από πίσω που μάθανε ότι το λαδώνει το κουλούρι ο Γαριδάκης και να του την είχανε στημένη να πάει στην Τίρασπολ για να τον  :knockinb: κρίμα που τους χάλασα την διασκέδαση τους άθελα μου  :2funny:

δεν την ξεφλουδιζει απλως την μπανανα την καταπινει ολοκληρη! και αμα λαχει τη βαζει και βουλωνει και καμια πισω τρυπα να κλεισει και  καμια διαροη :fuck1: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε Πουτανας γιε παλιοπουστρα του κερατα τολμα να ερθης Τιρασπολ να δουμε αν φυγεις ποτε γιατι εισαι για πολυ ξυλο τελικα .

Οσο για το ΣΔΟΕ και τις μαλακιες που λες βρες μερος ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ να κρυφτης κατι πουστρακια σαν κι εσενα το λιγοτερο που μπορουν να κανουν ειναι να μου κλασουν τα αρχιδια μαλακα ε μαλακα.

Αδερφαρα του κερατα που σε  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: ο Πυρφορος με τον Πιτση...... για αυτο δεν παρεξηγηθηκες μαζι τους παλιοφτερου πεστα αν μπορεις....  και γι αυτο δεν σε εδειωξαν απο τον Ελληνικο στρατο δεν μπορουσες να υπηρετησης την θητεία σου διοτι παρουσιαστηκες σαν κραγμενη αδερφη ειχες καλη δασκαλα την θεια σου την τσατσα.

Εισαι ΠΟΥΣΤΗΣ  ρε ΑΝΑΝΔΡΟΣ  και ΑΔΕΡΦΗ θελεις  να βαλω τα τηλεφωνα σου να σε παιρνουν ολοι οι κολωμπαραδες απο τα Μπου μαλακισμενη  καριόλα;;; 
Ελα αγορι μου ελα  Τιρασπολ αν  μπορεις  που τολμας να απειλης μουνοσκυλο γαμώ την φαρα σου
κολοπουσταριο.
Σου το ξαναειπα εγω δεν ειμαι σαν κι εσενα σε γαμω οτι ωρα γουσταρω και εδω και εκει, μαγκιες κλανιες στις γατες σου και στις πουτανες που γλύφης διοτι ΕΣΥ ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ τελος.
Χεστηκες πανω σου ε, γ'αυτο βριζεις :2funny:  Ολα αυτα ειναι αληθεια γ'αυτο τσαντιστηκες  Τη γαμησες φουκαρα Μπουγατσοφαγε!Θα σε ξεσκισω :2funny:θα σε ξεκωλιασω :2funny:!Εισαι πολυ ατυχος γιατι ενας φιλος μου απο Θεσσαλονικη εφοριακος στο επαγγελμα θα ερθει Αθηνα για μερικες μερες.Του ειπα οτι Αθηνα  :knockinb: με 10 Ευρω και θελει να ερθει να  :knockinb:.Θα του μιλησω και για σενα.Το πουλακι μου ειπε επισης οτι τα περισσοτερα διαμερισματα τα νοικιαζεις παρανομα ουτε αποδιξεις κωβεις ουτε Φ.Π.Α πληρωνεις  :think:Και κωβεις κατι εικονικα τιμολογια :think: η εφορια θα τα ελεγξει ολα αυτα και σε βλεπω να μενεις στου Τασου το διαμερισμα στη Μολδαβια και να σε τα'ι'ζει ο Ταβερνιαρης αποφαγια :2funny:.Οσο για το Τιρασπολ  :2funny: θα μου κλασεις ενα αρχηδι η πλακα ειναι οτι εκει παω με Ρωσσικο διαβατηριο οποτε και ξυλο θα φας και θα σε πανε και μεσα :2funny:.Το πιθανοτερο ειναι σα χεστης που εισαι να μην ερθει καν μην σε  :knockinb: κ'εκει.Οπως εχεις διαβασει σε παλια ποστ και το εχουν επιβεβαιωσει πολλα μελη του σα'ι'τ κανω πολυ ευκολα γνωρημιες με κυβερνητικους οποτε αν ερθεις σε βλεπω να καθεσαι εκει για πολυ καιρο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Aσε που μπορεί να ήτανε τίποτα ρώσσο-μολδαβοί κωλομπαράδες από πίσω που μάθανε ότι το λαδώνει το κουλούρι ο Γαριδάκης και να του την είχανε στημένη να πάει στην Τίρασπολ για να τον  :knockinb: κρίμα που τους χάλασα την διασκέδαση τους άθελα μου  :2funny:
Εσυ τι γραφεις καραβλαχε,χωριαταρε :2funny: που δεν ειχες παει πουθενα εκτος απ'το χωριο σου και σου φενεται το Κισινιωφ σαν να ειναι το Παρισι.Μ'αρεσει που συγκρινες Αγια Πετρουπολη με Κισινιωφ! :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

ακου ρε γαμημενη πουτανας γιε και κορη μαζι να απαντας σε αυτα που σε ρωτανε και οχι μαλακιες  αλλα λογια να ξεχνιώμαστε........

1) γαμιεσε ναι ή οχι  εγραψα παραπανω  και ποιοι σε εχουν  :fuck2: :fuck2: :fuck2: απο εδω μεσα.
2) Εμενα δεν θα  πουλας μαγκιες διοτι εισαι ανανδρος και πουστρακη με  ανεπληρωτες  στρατιωτικες σου υποχρεωσεις λογος που να μη σε γουσταρω και να σε κανω μαυρο στο ξυλο.

3) Δεν θα μιλας αν δεν ξερεις προσωπικα κανεναν αλλα ελα και θα δεις τι καλα που θα περασεις με το Ρωσικο διαβατηριο στην Τιρασπολ. Βλακα ελα και  θα δεις μουνοπανο.

4) Εγω σε ξερω μουνοπανο καλυτερρα απο τον καθενα εδω μεσα  Τον Χ....αντωνιου τι τον εχεις ;;;; τον Γιατρο;; Πατερας σου ειναι;;;; ναι Στον Πειραια τον ακτινολογο λεω  ενα πουλακι λοιπον μου ειπε  οτι σε αποκυρηξαν διοτι εισαι καθηκι του κερατα
ακομα και η μανουλα σου με τα πολλα λεφτα και τον γκομενο  αρκει να μη σε βλεπουν
καθως και ή  High Claas αδρφουλα σου γιατρος του κόλου αλλα Που σου εφαγε ολοκληρη την περιουσια και καποια στιγμη θα μεινης στον ασσο Παλιοπουστρε αδερφη του Ελαιους.

5) Η  Ρωσοεβραία ρε μαλακα γιατι πηρε την κορη της και εφυγε;;;;;
  Γιατι εισαι ανωμαλος  ειπε και χαιδευες το μωρο πονηρα  ισχυει ναι ή οχι ρε ΑΛΗΤΗ;;;

Αυτα λοιπον και αλλα πολλα ξερω εγω για σενα πραγματικα οχι μαλακιες  και μυθοπλασιες απο το μυαλο μου.

Απαντα ενα ενα παλιοπουστρε που τολμας να απειλης  Ελα αν τολμας Τιρασπολ και θα δεις ποσο πολυ θα σε βοηθηση το Ρωσσικο διαβατηριο μουνοπανο που νομιζεις οτι κατι εκανες στην ζωη σου Ανωμαλη πουσταρα του κερατα.

ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ  ΧΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.
Ουτε η μανας σου δεν θελει να σε βλεπει ρεεεεεεεεεεεεε εδω στο μπου ειναι η ζωη σου αλοιως εισαι ενα τελειωμενος βρωμιαρης και ανωμαλη πουσταρα.

ΟΥΟΥΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ  παλιοαδερφη.

ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΙΣΧΥΕΙ;;;;;+7921943..32
    Ή ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ;;;;; ΑΝΤΕ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ.. 003069462..225

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
@@@ Garidaki29 

Οσον αφορα το ΣΔΟΕ μαθε οτι προερχωμαι απο εκει οποτε ασε τις παπαριες σε μενα .... (1984 εως 1997) Χονδρες οικονομες καλες εποχες.....απο εκει τα οικονομησα  αντε  να το μαθεις και αυτο.

εχω πληρωση εγω συμβολαια..... υψηλης ραπτικης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
@@γαριδάκη29

εδω τα εχω ελα  δες το χρωμα του χρηματος  διοτι ειναι αγνωστη αισθηση σε εσενα...

Λιγουρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη  πεινασμενη διασταυρωση  ασβου με μυρμηγκοφαγο και το πανεξυπνο βλεμα αγελαδας.......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• cashflownikos.JPG
    cashflownikos.JPG
    47,8 KB · Εμφανίσεις: 22

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
@@@ Garidaki29  

Οσον αφορα το ΣΔΟΕ μαθε οτι προερχωμαι απο εκει οποτε ασε τις παπαριες σε μενα .... (1984 εως 1997) Χονδρες οικονομες καλες εποχες.....απο εκει τα οικονομησα  αντε  να το μαθεις και αυτο.

εχω πληρωση εγω συμβολαια..... υψηλης ραπτικης   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ε ΧΟΝΤΡΟΚΕΦΑΛΕ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΖΩΟ και ασχετος δεν ξερεις οτι οι μονιμοι κατοικοι εξωτερικου δεν υπηρετουν!Αν δεν εισανα τοσο βλαχος και ειχες κατσει 20 χρονια εξω και ειχες ξεστραβωθει λιγακι το ιδιο θα εκανες κ'εσυ.Αλλα Βλεπω ο πατριοτισμος σου οταν ειναι να πληρωσεις τους φορους σου χανεται εισαι πατριωτης οταν σε συμφερει.Αν εισουνα της ΣΔΟΕ οπως λες θα ηξερες οτι αν γινει επωνυμη καταγγελια ειναι υποχρεωμενοι να την πρωτοκολισουνε και να την ελενξουνε.Για το επιθετο κοντα επεσες παντος    :2funny: ολα τα αλλα που ειπες ειναι  :jerking:.Το επιθετο μου δεν μου αρεσει καθολου και γ'αυτο δεν το λεω πουθενα.Θελω καποια στιγμη να το αλλαξω και να γινω Σατανίδης.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
  ενα πουλακι λοιπον μου ειπε   οτι σε αποκυρηξαν διοτι εισαι καθηκι του κερατα
Ασε με'μενα και κοιτα εσενα αν σου μεινει κανα κοκκαλο να γλυψεις γιατι ο πατερας σου Τ'ΑΦΗΣΕ ΟΛΑ ΣΤΗ ΡΩΣΣΟΟΥΚΡΑΝΗ Κ'ΕΣΥ ΠΗΡΕΣ ΕΝΑ ΑΡΧΗΔΙ :2funny:Αδερφακι σου'κανε? :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Γαριδακη νομιζω αγαμιδης θα σου πηγαινε καλυτερα οχι σατανιδης  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom