Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Moldo  αυτο ειναι σουβλάκι οχι παπαριες η εχεις ρετιρε  η σε φωνάζουνε ρεεεεεεεε!!!!

4 ευρω  το σουβλακι καυκασου.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλημερα απο Petrichi BG.  eeerxomaiiiiiiiiii
ego erxome savato ke girizo malon teterti...su kano doro ta eksoda tu dromu pros ta edo

Επισκέπτης
ego erxome savato ke girizo malon teterti...su kano doro ta eksoda tu dromu pros ta edo
ειμαστε παρεα και τρωμε ως συνηθως. Λεει οκ αν ειναι τεταρτη να τον παρεις τηλεφωνο και να ε,εις ετοιμα τα 120 ευρω τα εξοδα για να ανεβειται πανω.  Γραμματεα του με εκανε

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Καλημερα απο Petrichi BG.  eeerxomaiiiiiiiiii
Ετοιμάσου για δύο στην συσκευασία του ενός :grin:
παλιές γνωριμίες(γνωστές και μη εξαιρεταίες),πρέπει να τις θυμάται και ο μολντο τις είχα πάει παλιά και στο μαγαζί του.

Κισινάου 2013

Συνημμένα

• 56.jpg
    56.jpg
    59,1 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 57.jpg
    57.jpg
    55,8 KB · Εμφανίσεις: 26

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Κισινάου 2013

Συνημμένα

• 58.jpg
    58.jpg
    43,4 KB · Εμφανίσεις: 25

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
παλιές γνωριμίες(γνωστές και μη εξαιρεταίες),πρέπει να τις θυμάται και ο μολντο τις είχα πάει παλιά και στο μαγαζί του.

Κισινάου 2013

εσσο ετοιμος............. τον Μολντο περιμενω να απαντηση για τετάρτη αλοιώς ξεκινω αυριο για επανω .... παντος την προσφορα- πακέτο  2 σε 1 κρατα το θα το παρω...............
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Απαντα Μολντοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο  να σε περιμενω τετάρτη ή οχι αντε να ξεκινησω αν ειναι αυριο μεθαυριο μονος μου.!!!!!!!
Οι δρομοι τι λενε απο χιονια;;;;;;; ξερει κανεις να απαντηση ΒG -->  RO--> MD ?????

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
εσσο ετοιμος............. τον Μολντο περιμενω να απαντηση για τετάρτη αλοιώς ξεκινω αυριο για επανω .... παντος την προσφορα- πακέτο  2 σε 1 κρατα το θα το παρω...............
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το ένα αυτό που είναι μόνο του στη μια φωτο το έχω πάρει 3-4 φορές,το άλλο δεν το έχω αγγίξει έλα να το απολαύσεις εσύ  :2funny: :2funny: :2funny:

χιόνια δεν έχει,τουλάχιστον εδώ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το ένα αυτό που είναι μόνο του στη μια φωτο το έχω πάρει 3-4 φορές,το άλλο δεν το έχω αγγίξει έλα να το απολαύσεις εσύ  :2funny: :2funny: :2funny:

χιόνια δεν έχει,τουλάχιστον εδώ.
Το εχεις παρει με τη  :jerking:χουφτα σου ΒΛΑΧΟ :2funny:!Δωστην στον Shinohalia που ειναι πανεμορφος θα της αρεσει το πανεμορφο σωμα του και η ομορφια του!Με το που τον δει θα ξετρελαθει! :2funny:και θα τον ερωτευθει! :2funny:θα πανε να την Τα'ι'σει πατατες με αυγα! :2funny:Και μετα θα ειναι για παντα ερωτευμενη μαζι του :2funny:Τετοιο ομορφο αντρα δεν θα εχει ξαναδει πουθενα :2funny:Ε,ρε ζωα που εχει γεμισει το σα'ι'τ :jerking: :2funny:!

Συνημμένα

• to fai tou shinohalia.jpg
    to fai tou shinohalia.jpg
    130,9 KB · Εμφανίσεις: 53

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Tελικά δεν κρατηθηκες Γαριδάκη29 2funny: άρχισες και πάλι τις μπούρδες σου.Aυτήν την ξέρω δύο χρόνια,ρωσσοειδη που ψοφάει για "δωράκια" είναι και όταν θα έρθεις να χορέψεις με την φουστανέλα σου στο ελ γκρέκο για να γελάσουμε θα στην γνωρίσω.Το ότι είσαι σαν πίθηκος δεν πειράζει,θα της μιλήσεις ρώσσικα και θα ερωτευθεί εσένα κεραυνοβόλα :grin: μην ξεχάσεις να έχεις και το πτυχίο σου μαζί για να της κάνεις εντύπωση :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Το εχεις παρει με τη  :jerking:χουφτα σου ΒΛΑΧΟ :2funny:!Δωστην στον Shinohalia που ειναι πανεμορφος θα της αρεσει το πανεμορφο σωμα του και η ομορφια του!Με το που τον δει θα ξετρελαθει! :2funny:και θα τον ερωτευθει! :2funny:θα πανε να την Τα'ι'σει πατατες με αυγα! :2funny:Και μετα θα ειναι για παντα ερωτευμενη μαζι του :2funny:Τετοιο ομορφο αντρα δεν θα εχει ξαναδει πουθενα :2funny:Ε,ρε ζωα που εχει γεμισει το σα'ι'τ :jerking: :2funny:!

ζηλευης μωρη κατινα γιατι αυτος  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: ενω εσυ εισαι ανικανος να
:knockinb: :knockinb: :knockinb: και εισαι σαν διασταυρωσι χιμπατζη  με ασβο

Συνημμένα

• mitsodance.jpg
    mitsodance.jpg
    26,9 KB · Εμφανίσεις: 23

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Το ένα αυτό που είναι μόνο του στη μια φωτο το έχω πάρει 3-4 φορές,το άλλο δεν το έχω αγγίξει έλα να το απολαύσεις εσύ  :2funny: :2funny: :2funny:

:think: :think: :think: εχω αλλες πληροφοριες  :think: :think: :think:
υπαρχουν και τιρασπολιοτικα φρουτα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• doueto.jpg
    doueto.jpg
    19,7 KB · Εμφανίσεις: 24

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
allantalon Εφτασες Μολδαβια τελικα ?

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506

Κισινάου 2013
ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΑΣΟ τετοια να βλεπουμε καθε μερα

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
allantalon Εφτασες Μολδαβια τελικα ?

οχι ρε φιλε περιμενω να μιλησω αυριο με Μολντο να τον παρω μαζι μου τεταρτη αν οχι ξεκιναω Κυριακη με τις απαραιτητες στάσεις-συσφιξεις δημοσιων σχεσεων ΒG και RO......a Δευτερα θα ειμαι Κισινεφ.

Επισκέπτης
Tασουλη το μωρο ολα τα λεφτα

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΛΤΣΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΒΛΑ!!!!

Αν και ακομα προτιμω ουκρανιδια  :2funny:

Συνημμένα

• 58.jpg
    58.jpg
    43,4 KB · Εμφανίσεις: 24
  • DSC00742.jpg
    DSC00742.jpg
    74,7 KB · Εμφανίσεις: 40

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
οχι ρε φιλε περιμενω να μιλησω αυριο με Μολντο να τον παρω μαζι μου τεταρτη αν οχι ξεκιναω Κυριακη Δευτερα θα ειμαι Κισινεφ.
Εμεις με των Σινο λεμε για Απριλιο να ανεβουμε θα ειναι και καπως πιο καλος ο καιρος, εγω ετσι και αλλιως θα ανεβω με το αυτοκινητο καλα ειναι να ειμαστε ολοι μαζι εεεεεεε ρε γλεντια  :dancing:

Επισκέπτης
Εμεις με των Σινο λεμε για Απριλιο να ανεβουμε θα ειναι και καπως πιο καλος ο καιρος, εγω ετσι και αλλιως θα ανεβω με το αυτοκινητο

ΜΠΕς ΣΚΑΪΠ
με το αυτοκινητο να πας μονος σου  :argue:

και μετα να ερθεις να με παρεις απο το αεροδρομιο  0:)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Εμεις με των Σινο λεμε για Απριλιο να ανεβουμε θα ειναι και καπως πιο καλος ο καιρος, εγω ετσι και αλλιως θα ανεβω με το αυτοκινητο

ε και ;;;;;;;;;;;  που ειναι το προβλημα να ερθω και τον Απριλιο κανα 7ήμερο;;

Ασε που ελπιζω να βρω και τον γαριδακη sorry τον βλαμενο ενοω για show στην Τιρασπολ ή Κισινεφ με την φουστανελα + το τι του ετοιμαζω αν ερθη βεβαια........ :think: :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom