Λοιπον καθως το γαμησατε το θρεντ (κυριως εσυ μιδα)
,θα σας πω κανα 2 ιστοριες απο καμακι στο κισινιεφ τυπου ταυλανδης αλλα χωρις το σεξ.(ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΜΙΔΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ
).
Λοιπον καθομαι στο μπαρ ερχεται μια ξανθια διπλα μου,την πιανω συζητηση μετα της λεω δωσε μου το τηλ σου.Μου βγαζει μια καρτα της που δουλευε σε ενα μαγαζι εστιατοριο.
Βλεπω την καρτα της λεω ειναι το τηλ σου εδω,λεει του μαγαζιου που δουλευω ειναι.
Το πουτανακι μου εδωσε την καρτα της να παω στο μαγαζι της ,κλασσικες δημοσιες σχεσεις,καθως τις εχω φαει στην μαπα αυτες τις μαλακιες απο τα πορνιδια στην ελλαδα,της πεταω στα μουτρα την καρτα και φευγω επιτοπου απο κει.
Ουτε την ξαναμιλησα,κατι τετοιο φανταζομαι δεν θα της ξανατυχε.Φυσικα η πλειοψηφια θα επαιρνε την καρτα,το κλασιμο που εφαγε θα το θυμαται σε ολη της τη ζωη το πορνιδιο.
Παω στο φασιον ενα ωραιο κλαμπακι,μπαινω μεσα καθομαι στο μπαρ,με το πουκαθομαι,σε 10 λεπτα γεμιζει το μπαρ με μουνια,εγω μονος και 10 μουνια γυρω μου.
Μεσα στις 10 γκομενες ηταν 3 πσιλομπαζα και 7 μουναρες.
Μεσα στις μουναρες κανα 2-3 ηταν τα κλασσικα πλευμειτ,οι γκομενες που θα δεις στο πλειμπου τοπ κλας,σκεφτομαι να μαι με το χαρεμι μου,ενιωθα σαν τον χιου χεφνερ με τα τοπ μοδελς γυρω μου,εκεινη την στιγμη δεν ειχε αλλους ανδρες και μερικους που ειχε πιο περα δεν λεγαν και πολλα.
Αντε λεω να δουμε ποια θα με παιξει,τσουπ ενα απο αυτα αρχιζει το παιχνιδι,με κοιταει συνεχεια,στην κλιμακα των τοπ μοδελς επαιρνε 7.5 και αυτο κυριως επειδη φορουσε ενα καυμενο φορεμα και δεν φαινοταν οι ποδαρες.
Αν φορουσε κανα μινι θα πηγαινε στο 9 κατευθειαν,παω την μιλαωτην ρωταω αν ξερει αγγλικα με λεει σο σο το κλασσικο.
Αρχιζουμε να μιλαμε συζηταμε λιγο,η συζητηση κολαει καθως δεν πολυκαταλαβαινε τι την ελεγα,πεταγεται η φιλη της και λεει να μας κανει την διερμηνεα,εκει ξινισα,λεω αστο.
Χαμενη περιπτωση,αντε λεω ας τη πω να μου δωσει τηλ,και να ρθει εκει που μενω,φυσικα ειπε οχι.Πηγα πιο περα μετα αυτη συνεχισε να μου χαμογελαει.
βλεπω ενα κοντουλικο μουναρο με βυζαρες πιο περα την ερωτευτηκα κατευθειαν τελειο απο καθε αποψη,παω την ρωταω αν ξερει αγγλικα μου ειπε οχι,εκει χαλαστηκα πλεον δεν ξανακολλησα αλλη, βαρεθηκα,ειναι και λιγος ο κοσμος εκει θα σε λενε μετα ηρθε ο πεφτουλας να γαμησει.Συνεχιζω πιο κατω...