Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Λοιπόν ας χαλαρώσουμε λίγο,φτάνουν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις.

@ άλλαν
όταν θα ανέβεις θα σου γνωρίσω μια Μολδαβή φίλη μας και καλό κορίτσι.Ψάχνει έναν εύσωμο να της κρατάει το μικρόφωνο για να έχει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων όταν τραγουδάει.
Από φωνή μουνί και από μουνί φωνάρα  :2funny: :2funny: :2funny:

Esso etoimos

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τωρα ταυλανδη απο οτι καταλαβα απο οσο εχω διαβασει ολες κοιταν να σε καπαρωσουν μπας και σωθουν απο τη φτωχεια,οποτε κατευθειαν μετα το πρωτο σεξ σε εχουν ερωτευτει.
Ανδρες που στην χωρα τους τους εχουν τρελλανει στην χυλοπιττα με τις αγαμητες παγκοσμιως τρων το παραμυθι οτι τις εχουν ερωτευτει τα πορνιδια της ταυλανδης,ασε στο σεξ που ολες το κατα ευχαριστιουνται πια συμφωνα με τις αφηγησεις των ελληνων.
Ε φυσικα αμα δεν σε πεισουν οτι ειναι ενθουσιασμενες μαζι σου και σε γουσταρουν αντε να τις παρεις απο την κολοχωρα που ζουν.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
και που εισαι ευσωμε οσο λειπει ο τασουλης ανεβηκε το σκορ κατα 2 κομπλεξικες ακομα....ο πιτσι ανοιξε ενα θεμα που καιει κι εσνα και πολλους αλλους στην ελλαδα αυτη τη περιοδο...καποτε οταν ηρθα σε σενα τα λεγαμε και τα μελεταγαμε θυμασαι ?????αλλα εισαι ζηλιαρης και γι αυτο τα λες αυτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Aδερφε καλα τα λεμε αλλα ξενχνας οτι εγω δεν ειμαι μονος και οτι εχω συμφεροντα στην Ελλαδα
που δεν μου επιτρεπουν να απομακρυνθω μονιμα παρα μονον προσκαιρα για μικρο διαστημα..

Οτι ζηλευω  ζηλευω γιατι να το κρυψουμε αλωστε..................
μου λείπετε..........................

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
Στέλιο, γνωρίζω απο ταιλάνδη έχω κάτσει αρκετό καιρό σε διάφορα ταξίδια.

να είσαι σίγουρος ότι και όσες φέυγουν (γαμο,διακοπές κ.α) σκεφτονται πως και πως να γυρίσουν πίσω.

Μόνο κολοχώρα δεν είναι, είχα ταιλανδέζα φιλοξενουμενη με 45 μέρες τουριστική βίζα

φέτος τον χειμώνα δεν είμαι σίγουρος που θα πάω

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Στέλιο, γνωρίζω απο ταιλάνδη έχω κάτσει αρκετό καιρό σε διάφορα ταξίδια.

να είσαι σίγουρος ότι και όσες φέυγουν (γαμο,διακοπές κ.α) σκεφτονται πως και πως να γυρίσουν πίσω.

Μόνο κολοχώρα δεν είναι, είχα ταιλανδέζα φιλοξενουμενη με 45 μέρες τουριστική βίζα

φέτος τον χειμώνα δεν είμαι σίγουρος που θα πάω
Αμα ειναι ετσι να παμε να μεινουμε εκει μονιμα εμεις οι ασκοποι¨?αν ειναι τοσο καλα,αντε φετος πανε μολδαβια να μας πεις τις εντυπωσεις σου και τις διαφορες γιατι η πλειοψηφια εδω ειναι μυστικοπαθεις :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Αμα ειναι ετσι να παμε να μεινουμε εκει μονιμα εμεις οι ασκοποι¨?αν ειναι τοσο καλα,αντε φετος πανε μολδαβια να μας πεις τις εντυπωσεις σου και τις διαφορες γιατι η πλειοψηφια εδω ειναι μυστικοπαθεις :grin:
μετα απο τις τελευταιες σου ιστοριες, :headbang:,εχω σχηματισει πληρη αποψη για την ψωρα,σορυ,χωρα,, ;) φιλε στελαν!!! :helpplea:
θα τα περασει τελεια!!! :rockon: :rockon: :rockon:
οπως ειπε κ το ταυρακι στον ταυρο,"αλλο ενα γυρο θα γαμισω ακομα κ τελος"! :grin: :grin: :grin:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
μετα απο τις τελευταιες σου ιστοριες, :headbang:,εχω σχηματισει πληρη αποψη για την ψωρα φιλε στελαν!!! :helpplea:
θα τα περασει τελεια!!! :rockon: :rockon: :rockon:
οπως ειπε κ το ταυρακι στον ταυρο,"αλλο ενα γυρο θα γαμισω ακομα κ τελος"! :grin: :grin: :grin:
xaxaxxa :2funny: :2funny: :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
δεν μου φαινεται για σεξοπροορισμος.
Ειναι σαν να εισαι γερμανος και να πηγαινεις ελλαδα να γαμησεις,γιατι να σου κατσει η ελληνιδα,επειδη εισαι γερμανος,στο μουνι της.

απο σεπτεμβριο και μετα παντως μπορει να εχεις παρα πολλες επιλογες για καμακι,αλλα σε γενικες γραμμες οταν δεν εισαι μονιμος και ερχεσαι για 2 -3 βδομαδες  δεν σε παιρνουν στα σοβαρα,και πολυ πιθανον καποιες θα προσπαθησουν να σε εκμεταλευτουν,αυτο σημαινει οτι μπορει να τις κανεις ακριβα γουστα χωρις να γαμησεις,γι αυτο κρατα low profil και μην ξοδευεσαι χωρις αντικρυσμα.
που δεν γνωριζω  ειναι τι γινεται οταν ανοιγουν τα πανεπιστημια,και οι φοιτητριες αν ειναι απο αλλες περιοχες μπορει να γαμιουνται αβερτα κουβερτα
1.σωστοτατος στο πρωτο
2.γιατι? στο δευτερο...
δηλ,απο που θαναι οι φοιτητριες?
ουκρανες?
ρωσσιδες?
οχι βεβαια,
τα ιδια μαλ..να θαναι παλι//
οποτε
αλλη μια "γυρα"-βλεπε λυμα "ταυρακι μαθαινει απο ταυρο να γαμαει"!!
 ,αστα τ "αβερτα κουβερτα",το ιδιο εργο θα δεις,ξερω εδω κ κανα 2,3 φοιτητριες απο κειθενες,οι χειροτερες ειναι,απο τις ουκρανιδες φιλες τους,,οι πιο δυσκολες "χρυσομουνες" το παιζουν :helpplea: :helpplea: :helpplea:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Καλα εσυ γιατι τσιμπισες?Εγω τον Σοριτα εννοω.Εσυ εισαι μονιμος εκει.Ο Σοριτας σαν παραδηγμα ειναι ο καλσικος παντρεμενος Ελληνας 45-60 ετων που δουελευει σε μια Ελληνικη εταιρια και τον στελνουνε εκει με τη δουλεια του,η Ελεεινιδα γυναικα του (που πιθανοτατα ειναι 500 κιλα και δεν βλεπεται :2funny:)ειναι στην Ελλαδα και αυτος βρισκει μια θεοφτωχη χωριατοπουλα και την παιρνει και τη γυριζει παντου της παιρνει και τιποτα δωρακια και το παιζει μαγκας :2funny:.
ωπα ρε συ δημητριε,,νομιζω εδω ξεφυγες,,,κακως,,δεν το περιμενα απο σενα αυτο.. :huh: :huh: :huh:
σοβαρος ειναι ο ανθρωπος, δεν σε εθιξε νομιζω,αυτα που γραφει κ τεκμηριωμενα ειναι κ δεν προσβαλλει,,,απλα ισως αν ειναι μεγαλης ηλικιας  :think: δικαιολογημενα τα βλεπει λιγο αλλιως,απο εμας τα τεκνα!!! :grin: :grin: :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Λοιπον καθως το γαμησατε το θρεντ (κυριως εσυ μιδα) :grin: :grin:,θα σας πω κανα 2 ιστοριες απο καμακι στο κισινιεφ τυπου ταυλανδης αλλα χωρις το σεξ.(ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΜΙΔΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ :2funny: :2funny: :2funny:).
Λοιπον καθομαι στο μπαρ ερχεται μια ξανθια διπλα μου,την πιανω συζητηση μετα της λεω δωσε μου το τηλ σου.Μου βγαζει μια καρτα της που δουλευε σε ενα μαγαζι εστιατοριο.
Βλεπω την καρτα της λεω ειναι το τηλ σου εδω,λεει του μαγαζιου που δουλευω ειναι.
Το πουτανακι μου εδωσε την καρτα της να παω στο μαγαζι της ,κλασσικες δημοσιες σχεσεις,καθως τις εχω φαει στην μαπα αυτες τις μαλακιες απο τα πορνιδια στην ελλαδα,της πεταω στα μουτρα την καρτα και φευγω επιτοπου απο κει.
Ουτε την ξαναμιλησα,κατι τετοιο φανταζομαι δεν θα της ξανατυχε.Φυσικα η πλειοψηφια θα επαιρνε την καρτα,το κλασιμο που εφαγε θα το θυμαται σε ολη της τη ζωη το πορνιδιο.
Παω στο φασιον ενα ωραιο κλαμπακι,μπαινω μεσα καθομαι στο μπαρ,με το πουκαθομαι,σε 10 λεπτα γεμιζει το μπαρ με μουνια,εγω μονος και 10 μουνια γυρω μου.
Μεσα στις 10 γκομενες ηταν 3 πσιλομπαζα  και 7 μουναρες.
Μεσα στις μουναρες κανα 2-3 ηταν τα κλασσικα πλευμειτ,οι γκομενες που θα δεις στο πλειμπου τοπ κλας,σκεφτομαι να μαι με το χαρεμι μου,ενιωθα σαν τον χιου χεφνερ με τα τοπ μοδελς γυρω μου,εκεινη την στιγμη δεν ειχε αλλους ανδρες και μερικους που ειχε πιο περα δεν λεγαν και πολλα.
Αντε λεω να δουμε ποια θα με παιξει,τσουπ ενα απο αυτα αρχιζει το παιχνιδι,με κοιταει συνεχεια,στην κλιμακα των τοπ μοδελς επαιρνε 7.5 και αυτο κυριως επειδη φορουσε ενα καυμενο φορεμα και δεν φαινοταν οι ποδαρες.
Αν φορουσε κανα μινι θα πηγαινε στο 9 κατευθειαν,παω την μιλαωτην ρωταω αν ξερει αγγλικα με λεει σο σο το κλασσικο.
Αρχιζουμε να μιλαμε συζηταμε λιγο,η συζητηση κολαει καθως δεν πολυκαταλαβαινε τι την ελεγα,πεταγεται η φιλη της και λεει να μας κανει την διερμηνεα,εκει ξινισα,λεω αστο.
Χαμενη περιπτωση,αντε λεω ας τη πω να μου δωσει τηλ,και να ρθει εκει που μενω,φυσικα ειπε οχι.Πηγα πιο περα μετα αυτη συνεχισε να μου χαμογελαει.
βλεπω ενα κοντουλικο μουναρο με βυζαρες πιο περα την ερωτευτηκα κατευθειαν τελειο απο καθε αποψη,παω την ρωταω αν ξερει αγγλικα μου ειπε οχι,εκει χαλαστηκα πλεον δεν ξανακολλησα αλλη, βαρεθηκα,ειναι και λιγος ο κοσμος εκει θα σε λενε μετα ηρθε ο πεφτουλας να γαμησει.Συνεχιζω πιο κατω...
τι να πω εγω πο πολυ ρ στελαρα,,ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕς ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ
ετσι που τα γραφεις,δηλ,βγαινει το συμπερασμα  στην ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 85 πιο ευκολα γαμαγες!!!!!!!!!!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
εγω καταλαβα οτι τασος3, μολδολαγνος κι ισως σοριτατς, κ νταβαρισ,
πρεπει να γαμανε καλα ως μονιμοι,με γλωσσα ,εδρα κ δοκανα μονιμα στημενα εκει, ;)
κ με ακρες απο κονε μονιμα  ;)
οι υπολοιποι... :priest: :priest: :priest: ακλαφτα πανε τα εξοδα κ χαμενος ο πολυτιμος χρονος τους :helpplea: :helpplea: :helpplea:
ως ακριβως κι εσενα σου συνεβει

πραβντα??  ;)
παντως καθε νεο μερος δινει μια εμπειρια ,δεν ο μετανιωνουμε,ποτε,εχει την φαση της η εξερευνηση κι η περιπετεια,ακομα κι αν δεν κανουμε ουτε το 1-10 απ οσα νομιζαμε...
ΚEEP WALKING  :dancing:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
και που εισαι ευσωμε οσο λειπει ο τασουλης ανεβηκε το σκορ κατα 2 κομπλεξικες ακομα....ο πιτσι ανοιξε ενα θεμα που καιει κι εσνα και πολλους αλλους στην ελλαδα αυτη τη περιοδο...καποτε οταν ηρθα σε σενα τα λεγαμε και τα μελεταγαμε θυμασαι ?????αλλα εισαι ζηλιαρης και γι αυτο τα λες αυτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
428,ρε μολδολαγνος?? :dancing: :dancing: :dancing: ουτε 500 ρε συ??ειδες που σου ειπα αγορι μου..δυσκολα τα πραγματα εκει!!!! :grin: :grin: :grin:
για βαλε τιποτις να δουμε  ;)
εγω δεν τις χωνευω,αλλα οι φωτογραφιες δεν μας χαλανε!!!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
εγω καταλαβα οτι τασος3, μολδολαγνος κι ισως σοριτατς, κ νταβαρισ,
πρεπει να γαμανε καλα ως μονιμοι,με γλωσσα ,εδρα κ δοκανα μονιμα στημενα εκει, ;)
κ με ακρες απο κονε μονιμα  ;)
οι υπολοιποι... :priest: :priest: :priest: ακλαφτα πανε τα εξοδα κ χαμενος ο πολυτιμος χρονος τους :helpplea: :helpplea: :helpplea:
ως ακριβως κι εσενα σου συνεβει

πραβντα??  ;)
παντως καθε νεο μερος δινει μια εμπειρια ,δεν ο μετανιωνουμε,ποτε,εχει την φαση της η εξερευνηση κι η περιπετεια,ακομα κι αν δεν κανουμε ουτε το 1-10 απ οσα νομιζαμε...
ΚEEP WALKING  :dancing:
Γιατι εισαι τοσο κακος... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:παλι προμοτιον στην ουκρανια κανεις ρε αλητη.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Γιατι εισαι τοσο κακος... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:παλι προμοτιον στην ουκρανια κανεις ρε αλητη.
ουκρανια προτεινω,ομως οχι οντεσα,μετα απο σεπτεβρη,,μην τυχον ερθει κανεις εδω ,μετα απο τοτε, κ με βριζει!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ωπα ρε συ δημητριε,,νομιζω εδω ξεφυγες,,,κακως,,δεν το περιμενα απο σενα αυτο.. :huh: :huh: :huh:
σοβαρος ειναι ο ανθρωπος, δεν σε εθιξε νομιζω,αυτα που γραφει κ τεκμηριωμενα ειναι κ δεν προσβαλλει,,,απλα ισως αν ειναι μεγαλης ηλικιας  :think: δικαιολογημενα τα βλεπει λιγο αλλιως,απο εμας τα τεκνα!!! :grin: :grin: :grin:
Μα καπως ετσι ειναι  η κατασταση μαζι του:)και ο Πιρφορος παλια εγραφε για γκομενες και εδινε συμβουλες ενω δε  :knockinb: τιποτα :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Μα καπως ετσι ειναι  η κατασταση μαζι του:)και ο Πιρφορος παλια εγραφε για γκομενες και εδινε συμβουλες ενω δε  :knockinb: τιποτα :2funny:
ντιμα φιλε,δεν μπορεις να λες για την γυμαικα του κλπ,ασχημα σχολια,
την ξερεις δεν την ξερεις,,
μερικα ορια ,καλο ειναι να υπαρχουν,,,νομιζω ,,

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Λοιπόν ας χαλαρώσουμε λίγο,φτάνουν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις.

@ άλλαν
όταν θα ανέβεις θα σου γνωρίσω μια Μολδαβή φίλη μας και καλό κορίτσι.Ψάχνει έναν εύσωμο να της κρατάει το μικρόφωνο για να έχει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων όταν τραγουδάει.
Από φωνή μουνί και από μουνί φωνάρα  :2funny: :2funny: :2funny:

εκτος απο το μικροφωνο μπορω να βοηθησω και στο απλωμα ......... βλεπε φωτο αλλα θα προτιμουσα την ξανθια........... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
(ξερεις εσυ ποιαν ενοω.)

Συνημμένα

• bougada.jpg
    bougada.jpg
    45,2 KB · Εμφανίσεις: 20

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ντιμα φιλε,δεν μπορεις να λες για την γυμαικα του κλπ,ασχημα σχολια,
την ξερεις δεν την ξερεις,,
μερικα ορια ,καλο ειναι να υπαρχουν,,,νομιζω ,,
Καταρχην Ελεεινιδα ομορφη δεν υπαρχει σε αυτο δεν διαφωνει κανενας :2funny:.Υπαρχουν 2 κατηγοριες Πιρφορων η μια ειναι που δεν εχουνε καμια γυναικα και  :jerking:και ψαχνουν απεγνωσμενα να βρουνε μια οποια να'ναι να την φερουν στην Ελλαδα και να εχουνε γυναικα διπλα τους και η δευτερη κατηγορια ειναι που ειναι παντρεμενοι με Ελεεινιδα και για να ξεφυγουν απο την αχημια της ή πηγαινουν κρυφα Φυλης για να  :knockinb: γκομενα που να βλεπετε (εχω δει πολλους που κοιτανε καχυποπτα στην εισοδο :2funny:βγαζουν τη βερα τους κοιτανε γυρω γυρω και περνανε μεσα στο μπουρδελακι) ή αν μπορουνε την κανουνε μερικες μερες Βουλγαρια,Ρουμανια μπας και  :knockinb:.Αν ειναι ακομα πιο τυχεροι τους στελνουνε με τη δουλεια τους στο εξωτερικο οπου εκει παλι προσπαθουνε μπας και  :knockinb: :2funny:.Θλυβερες καταστασεις!Δεν ειναι να γελας ειναι να κλαις!Τελικα εχει δικιο ο Πιτσι που λεει οτι οι Πιρφοροι κατεστρεψαν την Ελλαδα!

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Παω στο μπους τιμε με το που μπαινω μεσα το μαγαζι μικρο και αδειο ειχε μερικα μουνακια αλλα η πλειοψηφια ηταν μπαζα με τα δεδομενα της μολδαβιας,καλες με τα δεδομενα της σαβουροελλαδας.Εδω σκεφτομαι ερχονται τα μπαζα,δεν ξαναπηγα σε αυτο.
Με το που καθομαι στο μπαρ κατευθειαν ενα πσιλο μπαζο,αλλα με κορμαρα και μια κολαρα να φευγεις φορουσε 1 τζηνακι κολητο,για γαμησια ηταν, κατευθειαν αρχισε να με παιζει,την μιλαω,της λεω ξερεις αγγλικα μου λεει σο,σο κλασσικα,αρχιζω να της μιλαω και δεν ηξερε γρι αγγλικα,οχ λεω μπλεξαμε παλι,μετα απο κανα 20λεπτο την λεω ελα εκει που μενω,μου λεει παρε μου ενα λουλουδι,φυσικα η απαντηση μου ηταν οχι.
Αρχισαμε να χορευουμε κτλ,μετα απο κανα 20 λεπτο την παιρνει η φιλη της και φευγουν στα ξαφνικα.
Παω στο σιτυ καθομαι στο μπαρ το μαγαζι μεσα στις μουναρες,ερχονται κοντα μου 3 μετριες κοντουλες οι 2 δεν λεγανε τιποτα η μια ηταν ομορφη αλλα πως να νιωθει το κοριτσακι μεσα σε τοσες μουναρες.Ολο γυροφερνε διπλα μου δεν της εδινα πολλη σημασια ξαφνικα παει 1 μολδαβος ασχημος σχετικα,της δινει 1 λουλουδι,μιλα στην φιλη της κατι της λεει την παιρνει επιτοπου και φευγουν.Φανταζομαι πηγαν σπιτι του.Δεν ξαναηρθαν πισω, μετα απο καμια ωρα φυγαν και οι αλλες.
Τα συμπερασματα δικα σας
file stelio ena simperasma exo ego ...xoris luludi de gamas

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom