Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν εχω παει στη Μολδαβια. Ωστοσο παρατηρω το θλιβερω φαινομενο οι πιρφοροι οταν πανε καπου η εκδρομη η να μεινουν να μεταφερουν την ελληνουρια τους εκει. Οι νοοτροπιες που εκαναν σκατα την ελλαδα, να χαλασουν και τα αλλα μερη.
:2funny:τη Μολδαβια σιγουρα τη χαλασαν μιλαω για τα μερη που πηγαν! :2funny:δε θυμασαι που τους συταγανε 100 Ευρω στη ντισκο για να της  :knockinb:!Ποσο τρελο για Μολδαβια :rockon:!Οσο για αυτα που λενε οτι η Μολδαβια ειναι ακριβη ποιος τα ελεγε?Ο redpaeinz και οι κλωνοι του ενας κακομοιρη χρεωκοπημενος που τη περναει στο ανατολικο μπλοκ με 1000 το τετραμηνο και αν δε βρει φτηνο μερος να μεινει στα χωρια καμια φορα κοιμαται στ'αμαξι :2funny:!Και ο Yantis που εχει πεσει σε τρομερες αντιφασεις σχετικα με το πόσο χρονων ειναι?με το πότε πηγε Ρουμανια κλπ.Δεν νομιζω οτι μπορει κανεις να τους παρει στα σοβαρα αυτους.Κανεις αλλος δεν εγραψε τιποτα τετοιο.Η Μολδαβια ειναι ενα υπαναπτηκτο φτωχο μερος και ειναι φυσικο να ειναι πολυ φτηνα ολα εκει το θεμα ειναι οτι δεν εχει και τιποτα να δεις και πολυ γρηγορα θα βαρεθεις εκει.Δηλαδη να πας να ζησεις μονιμα δεν θα το συνηστουσα.Τωρα για τους Ελληνες γενικα εχει πεσει πολυ το επιπεδο.Το να δει κανεις Ελληνα που να ειναι εμφανισημος ποια ειναι πολυ δυσκολο!Δεν μπορω να καταλαβω τι  :jerking: τους δερνει και νομιζουν οτι τα ορειβατικα μποτακια και τα φουσκωτα μπουφαν ειναι στη μοδα  :2funny:καλα για τα μουσια δεν μιλαω :2funny:!Η πλακα ειναι οτι εχουν κοψει το καμακι.Καθονται στις καφετεριες και λενε οτι  :knockinb: :2funny:Καπως ετσι εχουν καταντισει και αυτο το Thread και μερικα αλλα!Οι περισσοτεροι ειναι κατι γεροντια χωρις λεφτα :2funny:Τωρα για της Μολδαβες καταρχην ειναι ΘΕΟΧΑΖΕΣ σε σημειο που οι Ουκρανοι που δεν φημιζονται για την εξυπναδα τους να λενε οτι ο Μολδαβος δεν ειναι εθνοτητα αλλα συνδρομο.Η διαφορα με της σλαβες ειναι οτι η σλαβα ξερει πιο πολυ τη θεση της οταν βρει εναν αντρα που μετραει (δεν μιλαω για Πιρφορο ή το φουκαρα τον Red ή τα γεροντια :2funny:) ξερει τη θεση της και δεν κανει μαλακιες και ειναι ευτυχισμενη που εχει εναν τετοιο αντρα διπλα της.Η Μολδαβη θα προσπαθισει να το παιξει οτι καποια ειναι και καλα θα βγαλει κακια και κομπλεξ σε λιγοτερο βαθμο βεβαια απο της Ελεεινιδες.Εδω εχει Μολδαβες που δουλευουνε στις πιο παρεξηγημενες δουλειες (πουλανε ντοματες στην αγορα,στα παζαρια οι γυναικες και οι αντρες στα πλυντηρια αυτοκινητων,στις οικοδομες)και γενικα τους θεωρουνε πολυ κατω θα ελεγα οπως εμεις τους Πακιστανους.Γενικα δεν εχω καλη αποψη για της Μολδαβες οι περισσοτερες ειναι λιγακι βρωμιαρες στα σαλον εχει αρκετες και οι περισσοτεροι γραφουν πολυ κακες κριτηκες.Θα ελεγα οτι σα λαος εχουν κατι παρομοιο με τον Ελληνα στο χαρακτηρα τους νομιζουν οτι καποιοι ειναι :2funny:και οτι ειναι αδικημενοι που δουλευουνε στην οικοδομη η στην αγοραΠ.Χ Ο Πιρφορος οταν βαζει το ασπρο παντελονι και κοιτιεται στον καθρεφτη νομιζει οτι ειναι ο Μεγα Αλεξανδρος!Ελα ομως που οι γκομενες τον φτηνουν και ακομα και οι πουτανες αηδιαζαν και δεν πηγαιναν μαζι του στο Κισινιωφ :2funny:!Γ'αυτο εγω συμβουλεψα τον Πιτσι να παει καλητερα Ουκρανια και οχι Μολδαβια που οι Ουκρανες ειναι κλασεις ανωτερες απο της Μολδαβες και ειναι και πιο καλες στο χαρακτηρα κατα τη γνωμη μου παντα.Σκεφτομαι ετσι διοτι συχαινομε οταν μια γκομενα παει να το παιξει οτι καποια ειναι.Θυμηθειτε εναν κανονα ΟΣΟ ΠΙΟΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ (οσο πιο φτωχη)ΤΟΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΚΙΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
:2funny:τη Μολδαβια σιγουρα τη χαλασαν μιλαω για τα μερη που πηγαν! :2funny:δε θυμασαι που τους συταγανε 100 Ευρω στη ντισκο για να της  :knockinb:!Ποσο τρελο για Μολδαβια Τωρα για της Μολδαβες καταρχην ειναι ΘΕΟΧΑΖΕΣ σε σημειο που οι Ουκρανοι που δεν φημιζονται για την εξυπναδα τους να λενε οτι ο Μολδαβος δεν ειναι εθνοτητα αλλα συνδρομο.

Γ'αυτο εγω συμβουλεψα τον Πιτσι να παει καλητερα Ουκρανια και οχι Μολδαβια που οι Ουκρανες ειναι κλασεις ανωτερες απο της Μολδαβες και ειναι και πιο καλες στο χαρακτηρα κατα τη γνωμη μου παντα.Σκεφτομαι ετσι διοτι συχαινομε οταν μια γκομενα παει να το παιξει οτι καποια ειναι.Θυμηθειτε εναν κανονα ΟΣΟ ΠΙΟΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ (οσο πιο φτωχη)ΤΟΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΚΙΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ!
πεστα χυσοστομε δημητριε,γιατι εδω εχει γινει το ασπρο μαυρο
@@@@τασος κλπ,
δεν την εκανα με πηδηματακια,η γνωμη μου ειναι η ιδια,χαμενος χρονος αυτο και αντιστοιχα μερη,απλα οτι ειχα να πω τοπα,οπως κι ο μεγας ντιμα,,τωρα οτι θελετε πεστε,δεν σημαινει θα ασχολουμεθα με την μ,,κια του καθενος πλεον,οποιος ερθει ας μας πει κι εμας στο μελλον,αν συγκρινετε κατ ελαχιστον με οπουδηποτε σε ουκρανια,κ σε θεμα εμφανιση κ προσβασης ,αλλα βασικα σε νοοτροπια ..
γεια χαρανταν,τελευταια,μα τελευταια φορα μου εδω,,,, ;)
ναστε καλα ολοι!!!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
θα συμφωνησω με τον Δημητρακη οτι δυστυχως θα βαρεθεις γρηγορα στο κισινιεφ,εχει 1 μεγαλο καφε ολο κι ολο,τα μακντοναλτς,αντε να πας και στον μολδο και στο οπα,δεν υπαρχουν αλλα μερη να πας,φυσικα υπαρχουν και καποια εστιατορια αλλα δυσκολα να πας εκει για γνωριμια
Εγω σε οποια κλαμπακια πηγα ηταν μισογεματα,κατι τυπου οπως παει να γινει και στην ελλαδα πλεον,μου αρεσε το σιτυ οπου πηγα 4-5 φορες μετα την 4 φορα τις ηξερα ολες,και αυτες φυσικα με ξεραν απο την πρωτη μερα οτι ειμαι ξενος χωρις καν να τις μιλησω,φυσικα απο το ντυσιμο αλλα και επειδη πανε εκει οι ιδιοι και οι ιδιοι
Μιλαω για 4 περιπου μικρα κλαμπακια οπου αν πας κανεις μπαμ οτι εισαι ξενος,και δεν ξερω αν αυτο ειναι θετικο καθως οσοι πανε εκει παν και πληρωνουν για να γαμησουν οποτε σε βλεπουν σαν ατμ.
Για να φανταστειτε μου την επεσε μια στον δρομο η οποια δεν ηξερε γρι αγγλικα,ανταλλαξαμε τηλ,εγω δεν ξαναασχοληθηκα μαζι της και αυτη με επαιρνε τηλ και τελικα μου ζητησε 60 ευρω δηθεν να πληρωσει τους λογαριασμους.
Η αλλη πριν ακομα να βγουμε, γνωριμια απο το ιντερνετ,ανταλλαξαμε τηλ και μου ζητησε πριν να βγουμε 200 ευρω γιατι εχει δυσκολιες  λεει και τις μαλακιες της
Φυσικα φαγαν  τον μπουλο και οι 2 και μετα ημουν επιφυλακτικος πλεον.
Αλλη παλι μου ειπε να βγουμε και μου κανονισε να βρεθουμε και μου ειπε να βρεθουμε στο πιο ακριβο εστιατοριο της πολης,εφαγε σουτι και αυτη.
Οπως ειπε και ο δημητρακης μονοι σας τις κακομαθατε.
Ενα μεγαλο κλαμπ  εχει το οποιο το εμαθα τις τελευταιες μερες και δεν πηγα και ειναι και μακρια σχετικα αν δεν εχεις αμαξι.
Δηλαδη μην περιμενετε οτι θα πατε και θα περασετε οπως θα ζουσατε στο λονδινο η στη ρωσσια που ειναι γεματο κλαμπ και χανεσαι.
Τωρα για ουκρανια φανταζομαι θα ειναι καλυτερα απο την αποψη οτι αν πας σε μεγαλη πολη μπορει να χαθεις και να μη σε ξερει κανενας ,αλλα υπαρχει ασφαλεια για να ζησεις εκει?
Αμα ειναι να φοβαμαι να βγω απο το σπιτι μου να το χεσω.
15αυγουστο ειχα παει ρουμανια στην πρωτευουσα που ηταν αδεια η πολη και γινοταν χαμος απο καφε,κτλ και κοσμο.Κανεις δεν μου εδινε σημασια,στο κισινιεφ αν καθομουν κανα διμηνο θα με ηξεραν και οι πετρες.
Φυσικα οτι λεω δεν πιστευω να ισχυουν απο σεπτεμβριο και μετα καθως πιθανως η πολη να γεμιζει φοιτητες και να ειναι παραδεισος,και να ειναι και γεματα τα κλαμπ,αλλα καλοκαιρι δε λεει.Μαζι με τους φοιτητες ομως ερχεται και το κρυο και εμεις οι ελληνες δεν ειμστε και πολυ συνηθισμενοι σε τετοιες θερμοκρασιες.
Απο την αλλη γιατι να παω για αγοραιο ερωτα εκει?
το δεζαβου ειναι μια τρυπα,και πιο κατω απο 50 ευρω μαλλον αποκλειεται να γαμησεις,εγω με τα λεφτα που εδωσα εκει,αν πηγαινα στα μπουρδελα στη θεσσαλονικι,που ειναι οι τιμες παμφθηνες 25-30 ευρω και μουναρες, θα γαμουσα 40-50 φορες.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αγαπητε φιλε στελιο...ειμαι 15 χρονια και πιστεψε με δε βαρεθηκα ουτε λεπτο...το κισινιεφ εχει εκτος απο το κεντρο που πηγες εσυ τη βοτανικα,ρισκανοφκα,μπουικανι,τσιοκανα,ποστα βεκε κλπ σε αυτα τα μερη ζουν τα 4 πεμπτα του πλυθισμου της πρωτευουσας...εσυ αυτο που ειδες ηταν το εν πεμπτο...ειδες μονο τανιτσες που ψαχνουν για κοροιδα ...προχτες γαμησα μια γρια 26 μαιων με κερασμα 2 ποτα σε πληροφορω οτι στη πιπα οχι μονο τα ηπιε ολα αλλα δεν αφηνε το εργαλειο με τιποτα ...πως να βαρεθεις λοιπον με τετοιες καταστασεις ???? ειμαι πενεηνταρης και γαμαω οποτε γουσταρω τις κομπλεξικες εδω...στην ελλαδα τι θα εκανα ??? αν εσυ θεωρεις οτι τα λιγα καφε σημαινει και βαρεμαρα κανεις λαθος...

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Kαλα δεν πηγα πουθενα αλλου εκτος απο το κεντρο,οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη,τωρα αν ολα αυτα τα μερη που λες εχουν και αλλα μαγαζια,τοτε αλλαζει το πραμα.

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
:2funny:τη Μολδαβια σιγουρα τη χαλασαν μιλαω για τα μερη που πηγαν! :2funny:δε θυμασαι που τους συταγανε 100 Ευρω στη ντισκο για να της  :knockinb:!Ποσο τρελο για Μολδαβια :rockon:!Οσο για αυτα που λενε οτι η Μολδαβια ειναι ακριβη ποιος τα ελεγε?Ο redpaeinz και οι κλωνοι του ενας κακομοιρη χρεωκοπημενος που τη περναει στο ανατολικο μπλοκ με 1000 το τετραμηνο και αν δε βρει φτηνο μερος να μεινει στα χωρια καμια φορα κοιμαται στ'αμαξι :2funny:!Και ο Yantis που εχει πεσει σε τρομερες αντιφασεις σχετικα με το πόσο χρονων ειναι?με το πότε πηγε Ρουμανια κλπ.Δεν νομιζω οτι μπορει κανεις να τους παρει στα σοβαρα αυτους.Κανεις αλλος δεν εγραψε τιποτα τετοιο.Η Μολδαβια ειναι ενα υπαναπτηκτο φτωχο μερος και ειναι φυσικο να ειναι πολυ φτηνα ολα εκει το θεμα ειναι οτι δεν εχει και τιποτα να δεις και πολυ γρηγορα θα βαρεθεις εκει.Δηλαδη να πας να ζησεις μονιμα δεν θα το συνηστουσα.Τωρα για τους Ελληνες γενικα εχει πεσει πολυ το επιπεδο.Το να δει κανεις Ελληνα που να ειναι εμφανισημος ποια ειναι πολυ δυσκολο!Δεν μπορω να καταλαβω τι  :jerking: τους δερνει και νομιζουν οτι τα ορειβατικα μποτακια και τα φουσκωτα μπουφαν ειναι στη μοδα  :2funny:καλα για τα μουσια δεν μιλαω :2funny:!Η πλακα ειναι οτι εχουν κοψει το καμακι.Καθονται στις καφετεριες και λενε οτι  :knockinb: :2funny:Καπως ετσι εχουν καταντισει και αυτο το Thread και μερικα αλλα!Οι περισσοτεροι ειναι κατι γεροντια χωρις λεφτα :2funny:Τωρα για της Μολδαβες καταρχην ειναι ΘΕΟΧΑΖΕΣ σε σημειο που οι Ουκρανοι που δεν φημιζονται για την εξυπναδα τους να λενε οτι ο Μολδαβος δεν ειναι εθνοτητα αλλα συνδρομο.Η διαφορα με της σλαβες ειναι οτι η σλαβα ξερει πιο πολυ τη θεση της οταν βρει εναν αντρα που μετραει (δεν μιλαω για Πιρφορο ή το φουκαρα τον Red ή τα γεροντια :2funny:) ξερει τη θεση της και δεν κανει μαλακιες και ειναι ευτυχισμενη που εχει εναν τετοιο αντρα διπλα της.Η Μολδαβη θα προσπαθισει να το παιξει οτι καποια ειναι και καλα θα βγαλει κακια και κομπλεξ σε λιγοτερο βαθμο βεβαια απο της Ελεεινιδες.Εδω εχει Μολδαβες που δουλευουνε στις πιο παρεξηγημενες δουλειες (πουλανε ντοματες στην αγορα,στα παζαρια οι γυναικες και οι αντρες στα πλυντηρια αυτοκινητων,στις οικοδομες)και γενικα τους θεωρουνε πολυ κατω θα ελεγα οπως εμεις τους Πακιστανους.Γενικα δεν εχω καλη αποψη για της Μολδαβες οι περισσοτερες ειναι λιγακι βρωμιαρες στα σαλον εχει αρκετες και οι περισσοτεροι γραφουν πολυ κακες κριτηκες.Θα ελεγα οτι σα λαος εχουν κατι παρομοιο με τον Ελληνα στο χαρακτηρα τους νομιζουν οτι καποιοι ειναι :2funny:και οτι ειναι αδικημενοι που δουλευουνε στην οικοδομη η στην αγοραΠ.Χ Ο Πιρφορος οταν βαζει το ασπρο παντελονι και κοιτιεται στον καθρεφτη νομιζει οτι ειναι ο Μεγα Αλεξανδρος!Ελα ομως που οι γκομενες τον φτηνουν και ακομα και οι πουτανες αηδιαζαν και δεν πηγαιναν μαζι του στο Κισινιωφ :2funny:!Γ'αυτο εγω συμβουλεψα τον Πιτσι να παει καλητερα Ουκρανια και οχι Μολδαβια που οι Ουκρανες ειναι κλασεις ανωτερες απο της Μολδαβες και ειναι και πιο καλες στο χαρακτηρα κατα τη γνωμη μου παντα.Σκεφτομαι ετσι διοτι συχαινομε οταν μια γκομενα παει να το παιξει οτι καποια ειναι.Θυμηθειτε εναν κανονα ΟΣΟ ΠΙΟΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ (οσο πιο φτωχη)ΤΟΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΚΙΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ!

Έλεος!!!
Χαλάρωσε Μήτσο!
Να τις πηδήξουμε θέλουμε, όχι να τις παντρευτούμε!
Τι σημασία έχει αν εσείς οι Ρώσοι τις θεωρείτε παρακατιανές?
Μου θύμισες μια συζήτηση που είχα πριν από 3-4 χρόνια με μια Ρωσίδα στην Μόσχα, η οποία θεωρούσε τις Ουκρανές παρακατιανές. Τελικά παραδέχθηκε ότι οι Ρώσοι θεωρούνε όλους τους μη Ρώσους παρακατιανούς και οι δε Ρωσίδες δεν πάνε τις Ουκρανές γιατί οι άνδρες τους κάνουν τις βρωμιές τους με αυτές.
Τέλος, θυμίσου και εσύ τον εξής χρυσό κανόνα! Όσο πιο παρακτιανή είναι μια γκόμενα, τόσο καλύτερο γαμήσι θα κάνει! Εφάρμοσέ τον και ίσως δεις την διαφορά με τις πλούσιες που πηδάς.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Έλεος!!!
Χαλάρωσε Μήτσο!
Να τις πηδήξουμε θέλουμε, όχι να τις παντρευτούμε!
Τι σημασία έχει αν εσείς οι Ρώσοι τις θεωρείτε παρακατιανές?
Μου θύμισες μια συζήτηση που είχα πριν από 3-4 χρόνια με μια Ρωσίδα στην Μόσχα, η οποία θεωρούσε τις Ουκρανές παρακατιανές. Τελικά παραδέχθηκε ότι οι Ρώσοι θεωρούνε όλους τους μη Ρώσους παρακατιανούς και οι δε Ρωσίδες δεν πάνε τις Ουκρανές γιατί οι άνδρες τους κάνουν τις βρωμιές τους με αυτές.
Τέλος, θυμίσου και εσύ τον εξής χρυσό κανόνα! Όσο πιο παρακτιανή είναι μια γκόμενα, τόσο καλύτερο γαμήσι θα κάνει! Εφάρμοσέ τον και ίσως δεις την διαφορά με τις πλούσιες που πηδάς.
Οι Ρωσσιδες δεν τους θεωρουν ολους παρακατιανους της Ουκρανες φυσικο ειναι να της θεωρουνε οπως και τους μουσατους Πιρφορους που τους την παιφτουν στα νησια.Αν ομως εισαι καλοβαλμενος τοτε συμβαινει το αντιθετο εδω εχουν μια νοοτροπια οτι ο ξενος πρεπει να ειναι σαν τον πριγγιπα με το ασπρο αλογο και οχι ο φουκαρας Πιρφορος :2funny:.Το προβλημα με της Μολδαβες ειναι οτι εχουν στο DNA τους λιγακι μεσογειακα χρωμοσωματα :2funny:!Ενω δεν μπορουνε με τιποτα να συγκριθουνε με της Ουκρανες στην ομορφια το παιζουν λες και ειναι καποιες.Δες της Ελλεεινιδες που ενω ειναι απο της πιο ασχημες γυναικες στον κοσμο (Αυτο το λενε ολοι οσοι εχουν παει Ελλαδα) εχουνε μια απαισια συμπεριφορα και θα δεις στην Ελλαδα ενα μπαζο να εχει απαιτησεις.Και οι Μολδαβες ειναι λιγακι ετσι οχι σε τετοιο βαθμο βεβαια.Σαν πουτανες ειναι  :shit:ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΕ!Αυτο συμβαινει γιατι εχωντας μεγαλη ιδεα για τον εαυτο τους νιωθουν υποτημιτικα που δουλευουν στα σαλον και οχι σε κανενα γραφειο διευθυντριες :2funny:!Δεν μπορεις να καταλαβεις τι γνωμη εχουν εδω για τους Μολδαβους η θεση τους ισως ειναι χειροτερη απο τον Πακιστανων στην Ελλαδα.Λες εμεις της  :knockinb:δηλαδη στην Ελλαδα θα πηγαινες ποτέ να  :knockinb: μια γκομενα απο το Πακισταν?

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Οι Ρωσσιδες δεν τους θεωρουν ολους παρακατιανους της Ουκρανες φυσικο ειναι να της θεωρουνε οπως και τους μουσατους Πιρφορους που τους την παιφτουν στα νησια.Αν ομως εισαι καλοβαλμενος τοτε συμβαινει το αντιθετο εδω εχουν μια νοοτροπια οτι ο ξενος πρεπει να ειναι σαν τον πριγγιπα με το ασπρο αλογο και οχι ο φουκαρας Πιρφορος :2funny:.Το προβλημα με της Μολδαβες ειναι οτι εχουν στο DNA τους λιγακι μεσογειακα χρωμοσωματα :2funny:!Ενω δεν μπορουνε με τιποτα να συγκριθουνε με της Ουκρανες στην ομορφια το παιζουν λες και ειναι καποιες.Δες της Ελλεεινιδες που ενω ειναι απο της πιο ασχημες γυναικες στον κοσμο (Αυτο το λενε ολοι οσοι εχουν παει Ελλαδα) εχουνε μια απαισια συμπεριφορα και θα δεις στην Ελλαδα ενα μπαζο να εχει απαιτησεις.Και οι Μολδαβες ειναι λιγακι ετσι οχι σε τετοιο βαθμο βεβαια.Σαν πουτανες ειναι  :shit:ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΕ!Αυτο συμβαινει γιατι εχωντας μεγαλη ιδεα για τον εαυτο τους νιωθουν υποτημιτικα που δουλευουν στα σαλον και οχι σε κανενα γραφειο διευθυντριες :2funny:!Δεν μπορεις να καταλαβεις τι γνωμη εχουν εδω για τους Μολδαβους η θεση τους ισως ειναι χειροτερη απο τον Πακιστανων στην Ελλαδα.Λες εμεις της  :knockinb:δηλαδη στην Ελλαδα θα πηγαινες ποτέ να  :knockinb: μια γκομενα απο το Πακισταν?

Μήτσο,
Μόλις βρήκες τον βασικό λόγο που μας αρέσουν οι Μολδαβές χωρίς να το έχεις καταλάβει.
Είναι επειδή, όπως ακριβώς είπες, λίγο Μεσόγειες, Βαλκάνιες και λίγο έως πολύ πουτανάκια και "βρώμικες" στο κρεβάτι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μήτσο,
Μόλις βρήκες τον βασικό λόγο που μας αρέσουν οι Μολδαβές χωρίς να το έχεις καταλάβει.
Είναι επειδή, όπως ακριβώς είπες, λίγο Μεσόγειες, Βαλκάνιες και λίγο έως πολύ πουτανάκια και "βρώμικες" στο κρεβάτι.
Αν σας αρεσουν αυτου του τυπου οι γυναικες τοτε γιατι δεν μενετε στην Ελλαδα?Αν ειναι να  :knockinb: γκομενες που εχουν παρομοιο χαρακτηρα με της Ελεεινιδες γιατι να πατε να ξενητευθειτε? :2funny:Γεματη κομπλεξικες ειναι και η Ελλαδα δεν χρειαζεται να πατε μακρια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε μου αν βλεπουν υποτιμιτικα οι ρωσοι τους μολδαβους αυτοι τι θες να κανουν,να χαιρονται και να λενε τι καλα που δουλευουμε σα ζωα.
Οι κομπλεξικοι τελικα ποιοι ειναι οι ρατσιστες ρωσσοι  η οι μολδαβοι.
Και γιατι να μην δουλεψουνε οι μολδαβες ως διευθυντριες δεν το καταλαβα,επειδη γεννηθηκαν  φτωχοι.
Μαλλον αλλοι ειναι οι κομπλεξικοι και οχι οι μολδαβοι.Εσενα δηλαδη σου αξιζει να εισαι διευθυντης και οι μολδαβοι οχι για εξηγησε μας.

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Αν σας αρεσουν αυτου του τυπου οι γυναικες τοτε γιατι δεν μενετε στην Ελλαδα?Αν ειναι να  :knockinb: γκομενες που εχουν παρομοιο χαρακτηρα με της Ελεεινιδες γιατι να πατε να ξενητευθειτε? :2funny:Γεματη κομπλεξικες ειναι και η Ελλαδα δεν χρειαζεται να πατε μακρια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Για να ρωτάς εσύ!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
θα συμφωνησω με τον Δημητρακη οτι δυστυχως θα βαρεθεις γρηγορα στο κισινιεφ,εχει 1 μεγαλο καφε ολο κι ολο,τα μακντοναλτς,αντε να πας και στον μολδο και στο οπα,δεν υπαρχουν αλλα μερη να πας,φυσικα υπαρχουν και καποια εστιατορια αλλα δυσκολα να πας εκει για γνωριμια
Εγω σε οποια κλαμπακια πηγα ηταν μισογεματα,κατι τυπου οπως παει να γινει και στην ελλαδα πλεον,μου αρεσε το σιτυ οπου πηγα 4-5 φορες μετα την 4 φορα τις ηξερα ολες,και αυτες φυσικα με ξεραν απο την πρωτη μερα οτι ειμαι ξενος χωρις καν να τις μιλησω,φυσικα απο το ντυσιμο αλλα και επειδη πανε εκει οι ιδιοι και οι ιδιοι
Μιλαω για 4 περιπου μικρα κλαμπακια οπου αν πας κανεις μπαμ οτι εισαι ξενος,και δεν ξερω αν αυτο ειναι θετικο καθως οσοι πανε εκει παν και πληρωνουν για να γαμησουν οποτε σε βλεπουν σαν ατμ.
Για να φανταστειτε μου την επεσε μια στον δρομο η οποια δεν ηξερε γρι αγγλικα,ανταλλαξαμε τηλ,εγω δεν ξαναασχοληθηκα μαζι της και αυτη με επαιρνε τηλ και τελικα μου ζητησε 60 ευρω δηθεν να πληρωσει τους λογαριασμους.
Η αλλη πριν ακομα να βγουμε, γνωριμια απο το ιντερνετ,ανταλλαξαμε τηλ και μου ζητησε πριν να βγουμε 200 ευρω γιατι εχει δυσκολιες  λεει και τις μαλακιες της
Φυσικα φαγαν  τον μπουλο και οι 2 και μετα ημουν επιφυλακτικος πλεον.
Αλλη παλι μου ειπε να βγουμε και μου κανονισε να βρεθουμε και μου ειπε να βρεθουμε στο πιο ακριβο εστιατοριο της πολης,εφαγε σουτι και αυτη.

Ενα μεγαλο κλαμπ  εχει το οποιο το εμαθα τις τελευταιες μερες και δεν πηγα και ειναι και μακρια σχετικα αν δεν εχεις αμαξι.

Απο την αλλη γιατι να παω για αγοραιο ερωτα εκει?
το δεζαβου ειναι μια τρυπα,και πιο κατω απο 50 ευρω μαλλον αποκλειεται να γαμησεις,εγω με τα λεφτα που εδωσα εκει,αν πηγαινα στα μπουρδελα στη θεσσαλονικι,που ειναι οι τιμες παμφθηνες 25-30 ευρω και μουναρες, θα γαμουσα 40-50 φορες.
καλα ρε στελιο,αυτα που ,μπραβο σου γιατι εισαι ειληκρινης κι οχι παρλαπιπας,αυτα λοιπον που λες δηλ οτι ειναι τελειως χαλια η νοοτροπια,γιατι οταν σταπαμε κι εγω κι ο ντιμα ,αγριεψες?αφου αυτα που περιεγραψες ειναι χειροτερα απ αυτα που νοομιζαμε..δηλ οτι ψοφια υπαρχει,αντι να κοιτα να παει τη βολτα κ να πιει κανα ποτο  μαζι σου,αλα ουκραινα,,ζητα προκαταβολες 100-200ευρα!!!
η θελει τα ακριβοτερα ρεστοραντ κ μαλιστα ΠΡΙΝ το γαμησι,ασε που δεν θα γαμησεις κιολας,,,ο λογος δεν ειναι το καλοκαιρι,,οι γυναικες οι μολδαβες ειναι καριολες κ ξενερωμα επειδη ειναι φαντασμενες ρουμανες κ μαλιστα βλαχορουμανες,,οχι ρωσσιδες,η πλειοψηφια λεω,,αγου κ απο οσο ξερω μιλανε ρουμανικα εκει οι πιο πολλοι,,,δηλ τι σχεση με ρωσσια,παπαρια μεντολες...
αυτα τα χαλια που εζησες δειχνουν οτι προφανως ο ντιμα  βασικα κι εγω ,εν μερει,πεφτουμε μεσα,κρινοντας απο το δειγμα που εχουμε γνωρισει,ολες τις καριες αυτες...
τωρα αν 4,5 μονιμοι εκει,που μιλανε κ ρωσσικα γαμανε κ μερικες,αυτο δεν ειναι κατι περιεργο,αλλα δεν ειναι κ καμμια ενδειξη οτι οποιος δεν ξερει γλωσσα κ δεν ειναι μονιμος αξιζει να παει
μονος σου λες στο τελος κ μπραβο σου,οτι τι νοημα εχρι να πας καπου για να γαμας ακριβες πουτανες κ μαλιστα να στα ζαλιζουνε κιολας με ρεστοραντ κλπ :jerking: :jerking: :jerking:
ειλικρινα δεν καταλαβαινω  :think: τωρα που διαβαζω αυτα,γιατι οταν ειπαμε,ο ντιμα κι εγω δηλ, οτι ειναι οφ το μερος,εσυ αντεδρασες,αφου ειναι φανερο οτι απογοτευτηκες,απο το ολο γιγνεσθαι εκει,βρηκες τα πραγματα βαρετα κ μαλλον οχι αυτα που ζηταγες απο το ταξιδι σου αυτο...
απ οτι λες κ στα κλαμπ δεν τρεχει καστανο,μια φαση αλλα βαλκανια  :jerking: :jerking: :jerking: δηλ.καμμια σχεση με ουκρανια οπου οι μισες πανε κλαμπ να πιουν κ να γαμηθουν,κι οχι να το παιζουν γκομενες...ΒΑΛΕ Χ ΚΕΦΑΛΑΙΟ,το συμπερασμα μου απ οσα κι εσυ περιεγραψες... :helpplea:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Κοιτα μιδα,προφανως οταν δεν ξερεις την γλωσσα και πας για μερικες μερες ειναι πολυ δυσκολο να γαμησεις χωρις λεφτα ιδιως αν δεν εισαι εμφανισιμος.
Δεν ειπα ποτε κατι διαφορετικο,παρολα αυτα ειδα ενδιαφερον απο παρα πολλες που με παιζαν απο αρκετα εως και αγριο παιχνιδι,χωρις φανταζομαι να γνωριζουν οτι ειμαι ξενος.
Μπορω να θυμηθω 3 στα μακντοναλντς,2 στον μολντο,2 στο μαλ,3-4 στο δρομο,1 στο σουπερ μαρκετ,και στα κλαμπακια που πηγαινα παντα καποια με επαιζε για αγριο παιχνιδι μιλαμε χωρις να μπαινω σε λεπτομερειες π.χ στον μολντο μια γκομενα που με επαιζε μολις σηκωθηκα να φυγω πηγε τρεχοντας στην τουαλετα,φανταζομαι για να την μιλησω,οποτε υπηρχε παιχνιδι μπολικο.
Παρολα αυτα ομως ειμαι πολυ γυμνασμενος και εχω ωραιο προσωπο,οποτε ισως να μην αποτελω το μεσο δειγμα των τουριστων που πανε εκει.
Ολες αυτες που ειπα ηταν αγριο παιξιμο με χαμογελο κτλ.Δεν μιλαω για τα χαμογελα απο διαφορες που με κοιτουσαν οταν περπατουσα καλοντυμενος για να παω σε κλαμπ με τα καλα παντελονια καθως τοτε εκανα μπαμ οτι ημουν ξενος και δεν εδωσα και πολυ σημασια.
Οποτε καθε αποψη που ακουγεται εχει και καποιο δικιο,ο φιλος σου ας πουμε μπορει να μην ειναι τοσο εμφανισιμος και να μην τον παιζαν,εγω πηγα για το παιχνιδι κυριως καθως αυτο με εξιταρει αλλα και να δω πως ειναι η ζωη ,απο κει και περα χαλαστηκα με το θεμα της γλωσσας την πρωτη βδομαδα,ψιλοβαριομουν και ολας και δεν πολυκολουσα.
Απλα σε βρισκω λιγο υπερβολικο.
Πιστευω πως οι γυναικες σε καθε χωρα ειναι ιδιες,ειτε εισαι ελλαδα ειτε μολδαβια ειτε ουκρανια,απλα αλλαζει η εμφανιση,στην ελλαδα ειναι λιγες οι ωραιες οποτε σε κουραζουν και την εχουν δει ,σε χωρες οπου η πλειοψηφια ειναι ομορφες δεν μπορει να σου το παιξει γκομενα η αλλη.
Κατα τα αλλα οι ωραιες γυναικες παγκοσμιως μπορουν να καταλαβουν ευκολα ποιος ειναι θυμα για να τον μαδησουν,απο 15 χρονων τους την πεφτουν δεν ειναι σαν τους ανδρες ,σε πλουσιες χωρες δεν εχουν αναγκη να το κανουν,σε χωρες ομως οπως η μολδαβια που ειναι φτωχες,και οι πεινασμενοι ξενοι τους κανουν ολα τα θεληματα κοιταν να τους εκμεταλευτουν οπως μπορουν.
Το σιγουρο ειναι οτι αν ξαναπαω,το πρωτο ραντεβου  θα ειναι για 1 καφε,ποτε σε ρεστοραν και αν της αρεσει.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Στελλιο,μια φιλική συμβουλή.
κάτσε θεσσαλονίκη,μια χαρά είσαι.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
καλα ρε στελιο,αυτα που ,μπραβο σου γιατι εισαι ειληκρινης κι οχι παρλαπιπας,αυτα λοιπον που λες δηλ οτι ειναι τελειως χαλια η νοοτροπια,γιατι οταν σταπαμε κι εγω κι ο ντιμα ,αγριεψες?αφου αυτα που περιεγραψες ειναι χειροτερα απ αυτα που νοομιζαμε..δηλ οτι ψοφια υπαρχει,αντι να κοιτα να παει τη βολτα κ να πιει κανα ποτο  μαζι σου,αλα ουκραινα,,ζητα προκαταβολες 100-200ευρα!!!
η θελει τα ακριβοτερα ρεστοραντ κ μαλιστα ΠΡΙΝ το γαμησι,ασε που δεν θα γαμησεις κιολας,,,ο λογος δεν ειναι το καλοκαιρι,,οι γυναικες οι μολδαβες ειναι καριολες κ ξενερωμα επειδη ειναι φαντασμενες ρουμανες κ μαλιστα βλαχορουμανες,,οχι ρωσσιδες,η πλειοψηφια λεω,,αγου κ απο οσο ξερω μιλανε ρουμανικα εκει οι πιο πολλοι,,,δηλ τι σχεση με ρωσσια,παπαρια μεντολες...
αυτα τα χαλια που εζησες δειχνουν οτι προφανως ο ντιμα  βασικα κι εγω ,εν μερει,πεφτουμε μεσα,κρινοντας απο το δειγμα που εχουμε γνωρισει,ολες τις καριες αυτες...
τωρα αν 4,5 μονιμοι εκει,που μιλανε κ ρωσσικα γαμανε κ μερικες,αυτο δεν ειναι κατι περιεργο,αλλα δεν ειναι κ καμμια ενδειξη οτι οποιος δεν ξερει γλωσσα κ δεν ειναι μονιμος αξιζει να παει
μονος σου λες στο τελος κ μπραβο σου,οτι τι νοημα εχρι να πας καπου για να γαμας ακριβες πουτανες κ μαλιστα να στα ζαλιζουνε κιολας με ρεστοραντ κλπ :jerking: :jerking: :jerking:
ειλικρινα δεν καταλαβαινω  :think: τωρα που διαβαζω αυτα,γιατι οταν ειπαμε,ο ντιμα κι εγω δηλ, οτι ειναι οφ το μερος,εσυ αντεδρασες,αφου ειναι φανερο οτι απογοτευτηκες,απο το ολο γιγνεσθαι εκει,βρηκες τα πραγματα βαρετα κ μαλλον οχι αυτα που ζηταγες απο το ταξιδι σου αυτο...
απ οτι λες κ στα κλαμπ δεν τρεχει καστανο,μια φαση αλλα βαλκανια  :jerking: :jerking: :jerking: δηλ.καμμια σχεση με ουκρανια οπου οι μισες πανε κλαμπ να πιουν κ να γαμηθουν,κι οχι να το παιζουν γκομενες...ΒΑΛΕ Χ ΚΕΦΑΛΑΙΟ,το συμπερασμα μου απ οσα κι εσυ περιεγραψες... :helpplea:
Το ότι το Κισινάου δεν έχει και τόσο "ρωσσική κουλτούρα" και όσο πάει την απεμπολεί και περισσότερο,αυτό είναι στα θετικά του για μένα και όχι στα αρνητικά του.
Οπότε πηγαίνω Τίρασπολ (πήγα αρκετές φορές λόγω παρέας) άρα μπορώ και να εκφράσω προσωπική γνώμη,δεν βλέπω την ώρα πότε να σηκωθώ να φύγω από εκεί αφού μου φέρνει τρομερή κατάθλιψη αυτή η πόλη με το εντονότατο ακόμη και τώρα σοβιετικό στυλ της.Πάνω από τρεις μέρες αν κάτσεις εκεί πραγματικά κόβεις φλέβες.
Γυναίκες?Eκτός από μερικές δίμετρες ξανθιές κουκλάρες,οι υπόλοιπες είναι μέτριες και με το χαζό-ρωσσικό τουπέ υφάκι.
Χίλιες φορές καλύτερος ο μέσος όρος γυναικών στο Κισινάου.

Όσο για την Οντέσα που μας τα έχεις ψιλοπρίξει,έχω μείνει για τρεις μέρες πριν από δύο χρόνια.Για πέντε μέρες είχαμε ήδη πληρωμένο το ξενοδοχείο με το φιλαράκι αλλά χαλάλι τους,τις δύο τους τις χάρισαμε πολύ ευχαρίστως :grin:. Γκόμενες στο δρόμο και στα κλαμπ  εντυπωσιακότατες αλλά από παιχνίδι σχεδόν τίποτα.Σε ένα καφέ πήγε να γίνει κάτι αλλά ήταν ψωνάρες τα μωρά οπότε πάπαλα.
Πήραμε 2 τάνες όχι τίποτα το ιδιαιτερο ένα βράδυ και ζήτησαν απο 80 ευρά η καθεμία τους για μια ώρα.Πάει στο διάλο αυτό,αλλά το αποκορύφωμα ήταν στο κρεββάτι...τέτοιο πράγμα δεν το είχα ξαναδεί,εντελώς ξενέρωτες και ηλίθιες τις διώξαμε πάνω στο μισάωρο.Χειρότερες και από Βουλγάρες ήτανε.  :2funny:
Δεν μπήκα όμως ποτέ στο θρεντ της Ουκρανίας για να αρχίσω να γράφω μαλακίες του τύπου σκατά είναι η Οδησσός κλπ γιατί πολύ απλά αυτό ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό,έκατσα πολύ λίγο και άρα δεν μπορώ να βγάλω σωστό και ολοκληρωμένο συμπέρασμα για αυτήν την πόλη.
γκε γκε τώρα?

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
πολυ εμπιρεστατωμενη απαντηηση φιλτατε!!μηπως ομως μπορεις να δωσεις καποια ακομα απαντηση,στην λογικοτατη ερωτηση του πορνομεταναστου μας?
Εσείς πως τα ξέρετε όλα αυτά αφού κανένας από τους δύο σας δεν έχει έρθει ποτέ του στη Μολδαβία?  :grin:
Για δώσε εσύ τώρα μια ικανοποιτική απάντηση στην λογικότατη αυτή απορία.Οι παπαριές έχω εμπειρίες από άλλες χώρες η διάβασα αυτά που γράφουν ΚAΠΟΙΟI άλλοι για αυτή τη χώρα(θετικά και αρνητικά)δεν μετράνε αφού ΕΣΥ συγκεκριμένα δεν έχεις επισκεφθεί ποτέ σου αυτό το μέρος άρα και δεν μπορείς και δεν δικαιούσαι να εκφράζεις ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ.
άιντε και πολύ ασχοληθήκαμε μαζί σου..........

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΡΕ ΜΙΔΑ ΕΧΕΙς ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ,ΣΚΑΩ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ,ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΣΗΧΑΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ,ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΜΟΤΙΟΝ ΣΤΙΣ ΡΩΣΣΙΔΕΣ ΟΥΤΕ ΝΝΤΑΒΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥΝ   

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
πολυ εμπιρεστατωμενη απαντηηση φιλτατε!!μηπως ομως μπορεις να δωσεις καποια ακομα απαντηση,στην λογικοτατη ερωτηση του πορνομεταναστου μας?

Αν θεωρείς ότι η ερώτηση του Μήτσου είναι λογική, τότε η απάντηση που έδωσα παραπάνω, είναι περισσότερο από αρκετή. Ο Μήτσος είναι ένα καλό παιδί, αλλά γραφικός τύπος, που καμιά σχέση έχει με την όλη υπόθεση, επομένως, ό,τι και να πω, χαμένο θα πάει. Ο Μήτσος διατείνεται ότι ασχολείται με το καμάκι, αλλά αρέσκεται στο να επισκέπτεται salons στο SPB στην Φυλής και στο Μεταξουργείο, όπως και εσύ άλλωστε. Δεν σας αδικώ, ο καθένας με τα γουστα του, αλλά, εδώ μιλάμε για εντελώς διαφορετικά πράγματα. Αν δεν μπορείτε (και είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορείτε) να αντιληφθείτε την διαφορά, τότε τι να λέμε... Εσύ διατείνεσαι ότι ξέρεις τι σου γίνεται, αλλά τα γραφόμενά σου δείχνουν ακριβώς το αντίθετο. Δεν έχω αντίρρηση να αντιπαρατεθώ με κάποιον, αλλά προτιμώ να το κάνω με αυτούς που κάτι έχουν να πουν. Εσείς δεν έχετε...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΡΕ ΜΙΔΑ ΕΧΕΙς ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ,ΣΚΑΩ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ,ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΣΗΧΑΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ,ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΜΟΤΙΟΝ ΣΤΙΣ ΡΩΣΣΙΔΕΣ ΟΥΤΕ ΝΝΤΑΒΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥΝ     

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
λες? :think: :think: :think:τοχω στα πλανα στο αμεσο μελλον!!!!!παντως οπως καταλαβες κι εγραψες,επεσες πανω στην μεγαλυτερη ξενερα,εσυ να θες να κανεις καμακι κ να πας καμμια βολτα,κι η αλλη να σου λεει το μπιζνες -πλαν της!!!τοσα θελω ,τοσα μου λειπουν κι αλλα ξενερωματα,τα ιδια λενε κι οντεσα κ παντου,και γι αυτο ολοι οι εμπειροι τις εχουν "κλασμενες" ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom