καλα ρε στελιο,αυτα που ,μπραβο σου γιατι εισαι ειληκρινης κι οχι παρλαπιπας,αυτα λοιπον που λες δηλ οτι ειναι τελειως χαλια η νοοτροπια,γιατι οταν σταπαμε κι εγω κι ο ντιμα ,αγριεψες?αφου αυτα που περιεγραψες ειναι χειροτερα απ αυτα που νοομιζαμε..δηλ οτι ψοφια υπαρχει,αντι να κοιτα να παει τη βολτα κ να πιει κανα ποτο μαζι σου,αλα ουκραινα,,ζητα προκαταβολες 100-200ευρα!!!
η θελει τα ακριβοτερα ρεστοραντ κ μαλιστα ΠΡΙΝ το γαμησι,ασε που δεν θα γαμησεις κιολας,,,ο λογος δεν ειναι το καλοκαιρι,,οι γυναικες οι μολδαβες ειναι καριολες κ ξενερωμα επειδη ειναι φαντασμενες ρουμανες κ μαλιστα βλαχορουμανες,,οχι ρωσσιδες,η πλειοψηφια λεω,,αγου κ απο οσο ξερω μιλανε ρουμανικα εκει οι πιο πολλοι,,,δηλ τι σχεση με ρωσσια,παπαρια μεντολες...
αυτα τα χαλια που εζησες δειχνουν οτι προφανως ο ντιμα βασικα κι εγω ,εν μερει,πεφτουμε μεσα,κρινοντας απο το δειγμα που εχουμε γνωρισει,ολες τις καριες αυτες...
τωρα αν 4,5 μονιμοι εκει,που μιλανε κ ρωσσικα γαμανε κ μερικες,αυτο δεν ειναι κατι περιεργο,αλλα δεν ειναι κ καμμια ενδειξη οτι οποιος δεν ξερει γλωσσα κ δεν ειναι μονιμος αξιζει να παει
μονος σου λες στο τελος κ μπραβο σου,οτι τι νοημα εχρι να πας καπου για να γαμας ακριβες πουτανες κ μαλιστα να στα ζαλιζουνε κιολας με ρεστοραντ κλπ
ειλικρινα δεν καταλαβαινω
τωρα που διαβαζω αυτα,γιατι οταν ειπαμε,ο ντιμα κι εγω δηλ, οτι ειναι οφ το μερος,εσυ αντεδρασες,αφου ειναι φανερο οτι απογοτευτηκες,απο το ολο γιγνεσθαι εκει,βρηκες τα πραγματα βαρετα κ μαλλον οχι αυτα που ζηταγες απο το ταξιδι σου αυτο...
απ οτι λες κ στα κλαμπ δεν τρεχει καστανο,μια φαση αλλα βαλκανια
δηλ.καμμια σχεση με ουκρανια οπου οι μισες πανε κλαμπ να πιουν κ να γαμηθουν,κι οχι να το παιζουν γκομενες...ΒΑΛΕ Χ ΚΕΦΑΛΑΙΟ,το συμπερασμα μου απ οσα κι εσυ περιεγραψες...