midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.200
- Πόντοι
- 3.656
τελικα εχεις πολυ εμπιρεστατωμενο λογο,το αναιρω το σχολιο πριν,,πιο πολυ πλακα εκαναΑν θεωρείς ότι η ερώτηση του Μήτσου είναι λογική, τότε η απάντηση που έδωσα παραπάνω, είναι περισσότερο από αρκετή. Ο Μήτσος είναι ένα καλό παιδί, αλλά γραφικός τύπος, που καμιά σχέση έχει με την όλη υπόθεση, επομένως, ό,τι και να πω, χαμένο θα πάει. Ο Μήτσος διατείνεται ότι ασχολείται με το καμάκι, αλλά αρέσκεται στο να επισκέπτεται salons στο SPB στην Φυλής και στο Μεταξουργείο, όπως και εσύ άλλωστε. Δεν σας αδικώ, ο καθένας με τα γουστα του, αλλά, εδώ μιλάμε για εντελώς διαφορετικά πράγματα. Αν δεν μπορείτε (και είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορείτε) να αντιληφθείτε την διαφορά, τότε τι να λέμε... Εσύ διατείνεσαι ότι ξέρεις τι σου γίνεται, αλλά τα γραφόμενά σου δείχνουν ακριβώς το αντίθετο. Δεν έχω αντίρρηση να αντιπαρατεθώ με κάποιον, αλλά προτιμώ να το κάνω με αυτούς που κάτι έχουν να πουν. Εσείς δεν έχετε...
οσον αφορα τα γουστα,,διαφερω με τον ντιμα,που δεν τον ξερω,ολη η σχεση μας ειναι μεσα απο το φορουμ εδω,,δεν ειμαι υπερ του φαστ φουντ σεξ,σαλον μεταξουργεια κλπ,ειμαι υπερ του καμακι κι οτι βγει,η στη χειροτερη,σε σορτ τερμ επισκεψη καπου,σε σεμι-προ λυσεις ,οχι σε σκληρες προ,,,αυτα φιλε,νασαι καλα