Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Αν θεωρείς ότι η ερώτηση του Μήτσου είναι λογική, τότε η απάντηση που έδωσα παραπάνω, είναι περισσότερο από αρκετή. Ο Μήτσος είναι ένα καλό παιδί, αλλά γραφικός τύπος, που καμιά σχέση έχει με την όλη υπόθεση, επομένως, ό,τι και να πω, χαμένο θα πάει. Ο Μήτσος διατείνεται ότι ασχολείται με το καμάκι, αλλά αρέσκεται στο να επισκέπτεται salons στο SPB στην Φυλής και στο Μεταξουργείο, όπως και εσύ άλλωστε. Δεν σας αδικώ, ο καθένας με τα γουστα του, αλλά, εδώ μιλάμε για εντελώς διαφορετικά πράγματα. Αν δεν μπορείτε (και είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορείτε) να αντιληφθείτε την διαφορά, τότε τι να λέμε... Εσύ διατείνεσαι ότι ξέρεις τι σου γίνεται, αλλά τα γραφόμενά σου δείχνουν ακριβώς το αντίθετο. Δεν έχω αντίρρηση να αντιπαρατεθώ με κάποιον, αλλά προτιμώ να το κάνω με αυτούς που κάτι έχουν να πουν. Εσείς δεν έχετε...
τελικα εχεις πολυ εμπιρεστατωμενο λογο,το αναιρω το σχολιο πριν,,πιο πολυ πλακα εκανα
οσον αφορα τα γουστα,,διαφερω με τον ντιμα,που δεν τον ξερω,ολη η σχεση μας ειναι μεσα απο το φορουμ εδω,,δεν ειμαι υπερ του φαστ φουντ σεξ,σαλον μεταξουργεια κλπ,ειμαι υπερ του καμακι κι οτι βγει,η στη χειροτερη,σε σορτ τερμ επισκεψη καπου,σε σεμι-προ λυσεις ,οχι σε σκληρες προ,,,αυτα φιλε,νασαι καλα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Εσείς πως τα ξέρετε όλα αυτά αφού κανένας από τους δύο σας δεν έχει έρθει ποτέ του στη Μολδαβία?  :grin:
Για δώσε εσύ τώρα μια ικανοποιτική απάντηση στην λογικότατη αυτή απορία.Οι παπαριές έχω εμπειρίες από άλλες χώρες η διάβασα αυτά που γράφουν ΚAΠΟΙΟI άλλοι για αυτή τη χώρα(θετικά και αρνητικά)δεν μετράνε αφού ΕΣΥ συγκεκριμένα δεν έχεις επισκεφθεί ποτέ σου αυτό το μέρος άρα και δεν μπορείς και δεν δικαιούσαι να εκφράζεις ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ.
άιντε και πολύ ασχοληθήκαμε μαζί σου..........
παραβλεπω το τελευταιο που δειχνει ελαφρως τσοπανη,,αυτα τα "αιντε " κλπ
οσον αφορα τα αλλα,,δεν κριναμε την χωρα κι ουτε μας ενδιαφερει,αν εχει δημοκρατια πχ,η αν ο δημαρχος κρατ την πολη καθαρη,,,για ντεβουσκες μιλισαμε
αποψη εχω,ξερω αρκετες πυ ερχοντε διακοπες αλλα κ σπουδαζουν ,δουλευουν οντεσα,,
ειναι προβληματικες κ κουτοπονηρερς αρκετα πιο πολυ απ οτι οι βλαχες ουκρανες,δεν μιλω για ντεβουσκες απο οντεσα,αλλα ουκρανες απο χωρια που δουλευουν οντεσα κι αναγκαστικα κανουν τα δικα τους για να την βγαλουν
οι μολδαβες ειναι οι χειροτερες κι εδω κ με το χειροτερο ονομα,οπως κ ρωσια απ οτι λεει ο δημητριος ο μεγας!!δεν μπορει ναναι συμπτωση η συκοφαντια...κατι στραβο εχουν κ αφου τοχουν αυτες οι ρουμανομολδαβες.στην οντεσα στην ρωσσια,στην ελλαδα επισης ,θα τοχουν κι οι αλλες,εκει στο κισινιοφ,,αυτο λεμεδεν ειναι παραλογο νομιζω,,,
οποτε κατι ξερουμε για αυτες ανεξαρτητα αν δεν ξερουμε για την πολη
παρα ταυτα σου θυμιζω οτι ειχα φιλο που ηρθε εκει τριημερο κι ειπε περιου τα ιδια
προβληματικες κ ντιβες οι ωραιες,ακριβο μερος με αμαξια κι εφφε πιο πολυ κι απο οντεσα..
αυτια,που λεγει ο μεγας διδασκαλος.. :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Το ότι το Κισινάου δεν έχει και τόσο "ρωσσική κουλτούρα" και όσο πάει την απεμπολεί και περισσότερο,αυτό είναι στα θετικά του για μένα και όχι στα αρνητικά του.
Οπότε πηγαίνω Τίρασπολ (πήγα αρκετές φορές λόγω παρέας) άρα μπορώ και να εκφράσω προσωπική γνώμη,δεν βλέπω την ώρα πότε να σηκωθώ να φύγω από εκεί αφού μου φέρνει τρομερή κατάθλιψη αυτή η πόλη με το εντονότατο ακόμη και τώρα σοβιετικό στυλ της.Πάνω από τρεις μέρες αν κάτσεις εκεί πραγματικά κόβεις φλέβες.
Γυναίκες?Eκτός από μερικές δίμετρες ξανθιές κουκλάρες,οι υπόλοιπες είναι μέτριες και με το χαζό-ρωσσικό τουπέ υφάκι.
Χίλιες φορές καλύτερος ο μέσος όρος γυναικών στο Κισινάου.

Όσο για την Οντέσα που μας τα έχεις ψιλοπρίξει,έχω μείνει για τρεις μέρες πριν από δύο χρόνια.Για πέντε μέρες είχαμε ήδη πληρωμένο το ξενοδοχείο με το φιλαράκι αλλά χαλάλι τους,τις δύο τους τις χάρισαμε πολύ ευχαρίστως :grin:. Γκόμενες στο δρόμο και στα κλαμπ  εντυπωσιακότατες αλλά από παιχνίδι σχεδόν τίποτα.Σε ένα καφέ πήγε να γίνει κάτι αλλά ήταν ψωνάρες τα μωρά οπότε πάπαλα.
Πήραμε 2 τάνες όχι τίποτα το ιδιαιτερο ένα βράδυ και ζήτησαν απο 80 ευρά η καθεμία τους για μια ώρα.Πάει στο διάλο αυτό,αλλά το αποκορύφωμα ήταν στο κρεββάτι...τέτοιο πράγμα δεν το είχα ξαναδεί,εντελώς ξενέρωτες και ηλίθιες τις διώξαμε πάνω στο μισάωρο.Χειρότερες και από Βουλγάρες ήτανε.  :2funny:
Δεν μπήκα όμως ποτέ στο θρεντ της Ουκρανίας για να αρχίσω να γράφω μαλακίες του τύπου σκατά είναι η Οδησσός κλπ γιατί πολύ απλά αυτό ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό,έκατσα πολύ λίγο και άρα δεν μπορώ να βγάλω σωστό και ολοκληρωμένο συμπέρασμα για αυτήν την πόλη.
γκε γκε τώρα?
για μια φορα ακομα
ΔΕΝ ενδικνυτε η οντεσα για πουτανες η καμακι απο αδαεις κ χωρις ρωσσικα
θαλεγα ειναι προς αποφυγην σε ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ,,
τωρα απο κισινιοφ ,εγω πιστευω ακομα κι ετσι, για τον  ξενο επισκεπτη  καλυτερα θαναι,επειδη εχει να κανει,στην οντεσα, με μαλ..ες ρωσσιδες κι οχι μαλακισμενες ρουμανομολδαβες οπως στο κισιναου,δηλ ,,το μη χειρον ,βελτιστον.οχι οτι ενδικνυτε επαναλαμβανω,,
αλλα ας μην μεινουμε σε αυτο τωρα,,
ΕΝΔΙΚΝΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟ ΙΟΥΝΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΕΠΤΕΒΡΗ,για καμακι το βραδυ βασικα,εχει πολλες γκομενες μουναρες οχι ντοπιες που κανουν κρα για ποτο κ γαμ..σι,απο ΕΜΦΑΝΙΣΗΜΟΥς ΑΛΛΟΔΑΠΟΥς,δηλ εμας!!κ ιταλους αμερικανους κλπ
αυτο προτεινα
οποιος παει εκει για πουτανες κλπ η ακομα κ καμακι εκτος απο καλοκαιρι,ΔΕΝ ΘΑΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ας παει καλυτερα ντανιεσκ η λβωβ ,που προτεινουν αλλοικι ειδικα αν θελει πουτανες ,ας παει χαρκοβο!!
ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕς,πουτανες κ καμακι σε ντοπιεςΚΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ,καμακι σε τουριστριες ,αυστηρα καλοκαιρι,κι αυστηρα στο περιβαλλον αρκαντια κι ιλιτσοφσκ,οχι στο κεντρο πολης...
ελπιζζω ναναι ξεκαθαρο πλεον
υγ η "ρωσσικη κουλτουρα" που χερεσαι να απεμπολειτε συνοψιζετε,στο "τα πινω χορευω .γαμιεμαι"
η ευρωπαικοβαλκανικη-βλεπε ρουμανια βουλγαρια κλπ ζηταω χρηματα συνεχεια-βλεπε στελιος αφηγηση- τους ζαλιζω τ αρχι,,ια κ οσο μπορω,ΔΕΝ γαμιεμαι...
εσυ προτιμας-διαλεγεις το β,, :think:
εμεις το α!! :rockon:
βεβεα εισαι ΜΟΝΙΜΟς εκει με βαση κι εδρα καταλαβα κι ΟΧΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟς Η ΠΡΩΣΟΡΙΝΟς ΕΠΙΣΚΕΠΤΗς,,,οποτε καλα θα περνας πιστευω,,,,ετσι κι αλλιως!! ;)
νασαι καλα,κι αν σε παρει ο δρομος τα λεμε κι οντεσα καποια στιγμη..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
:fuck1: :fuck1: :fuck1:μεγα ντιμα εχεις παρει ρουμανομολδαβη?σε σαλον η σε καμακι??
εαν ναι,δωσμας καποια συγκριτικα στοιχεια!!! :fuck2: :fuck2: :fuck2:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
παραβλεπω το τελευταιο που δειχνει ελαφρως τσοπανη,,αυτα τα "αιντε " κλπ
οσον αφορα τα αλλα,,δεν κριναμε την χωρα κι ουτε μας ενδιαφερει,αν εχει δημοκρατια πχ,η αν ο δημαρχος κρατ την πολη καθαρη,,,για ντεβουσκες μιλισαμε
αποψη εχω,ξερω αρκετες πυ ερχοντε διακοπες αλλα κ σπουδαζουν ,δουλευουν οντεσα,,
ειναι προβληματικες κ κουτοπονηρερς αρκετα πιο πολυ απ οτι οι βλαχες ουκρανες,δεν μιλω για ντεβουσκες απο οντεσα,αλλα ουκρανες απο χωρια που δουλευουν οντεσα κι αναγκαστικα κανουν τα δικα τους για να την βγαλουν
οι μολδαβες ειναι οι χειροτερες κι εδω κ με το χειροτερο ονομα,οπως κ ρωσια απ οτι λεει ο δημητριος ο μεγας!!δεν μπορει ναναι συμπτωση η συκοφαντια...κατι στραβο εχουν κ αφου τοχουν αυτες οι ρουμανομολδαβες.στην οντεσα στην ρωσσια,στην ελλαδα επισης ,θα τοχουν κι οι αλλες,εκει στο κισινιοφ,,αυτο λεμεδεν ειναι παραλογο νομιζω,,,
οποτε κατι ξερουμε για αυτες ανεξαρτητα αν δεν ξερουμε για την πολη
παρα ταυτα σου θυμιζω οτι ειχα φιλο που ηρθε εκει τριημερο κι ειπε περιου τα ιδια
προβληματικες κ ντιβες οι ωραιες,ακριβο μερος με αμαξια κι εφφε πιο πολυ κι απο οντεσα..
αυτια,που λεγει ο μεγας διδασκαλος.. :grin:
Το επιφώνημα άντε είναι μορφή προστακτικής του ρήματος άγω και η ετυμολογική του πορεία είναι < άιντε < άιτε < άετε < αρχ. άγετε.
Χρησιμοποιείτε ως προστακτική του πηγαίνω αλλά κυρίως σε εκφράσεις που δηλώνουν προτροπή, ειρωνεία, δυσπιστία.  :grin:

Όσο για τις ντεβουσκες και εγώ για αυτές μιλάω και όχι για το πως είναι η πόλη φυσικά.Αυτό σου είπα όταν εννοούσα ότι δεν γνωρίζεις από Κισινάου και άρα δεν δικαιούσε να μιλάς και μάλιστα σε τόσο μεγάλο βαθμό όπως έχεις κανείς και έχεις γεμίσει τις τελευταίες 20 σελίδες αυτού του θρεντ.
Και επαναλαμβάνω ότι εφόσον δεν έχεις έρθεις ποτέ σου...τότε το πράγμα αρχίζει και καταντάει πραγματικά γελοίο.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
για μια φορα ακομα
ΔΕΝ ενδικνυτε η οντεσα για πουτανες η καμακι απο αδαεις κ χωρις ρωσσικα
θαλεγα ειναι προς αποφυγην σε ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ,,
τωρα απο κισινιοφ ,εγω πιστευω ακομα κι ετσι, για τον  ξενο επισκεπτη  καλυτερα θαναι,επειδη εχει να κανει,στην οντεσα, με μαλ..ες ρωσσιδες κι οχι μαλακισμενες ρουμανομολδαβες οπως στο κισιναου,δηλ ,,το μη χειρον ,βελτιστον.οχι οτι ενδικνυτε επαναλαμβανω,,
αλλα ας μην μεινουμε σε αυτο τωρα,,
ΕΝΔΙΚΝΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟ ΙΟΥΝΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΕΠΤΕΒΡΗ,για καμακι το βραδυ βασικα,εχει πολλες γκομενες μουναρες οχι ντοπιες που κανουν κρα για ποτο κ γαμ..σι,απο ΕΜΦΑΝΙΣΗΜΟΥς ΑΛΛΟΔΑΠΟΥς,δηλ εμας!!κ ιταλους αμερικανους κλπ
αυτο προτεινα
οποιος παει εκει για πουτανες κλπ η ακομα κ καμακι εκτος απο καλοκαιρι,ΔΕΝ ΘΑΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ας παει καλυτερα ντανιεσκ η λβωβ ,που προτεινουν αλλοικι ειδικα αν θελει πουτανες ,ας παει χαρκοβο!!
ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕς,πουτανες κ καμακι σε ντοπιεςΚΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ,καμακι σε τουριστριες ,αυστηρα καλοκαιρι,κι αυστηρα στο περιβαλλον αρκαντια κι ιλιτσοφσκ,οχι στο κεντρο πολης...
ελπιζζω ναναι ξεκαθαρο πλεον
υγ η "ρωσσικη κουλτουρα" που χερεσαι να απεμπολειτε συνοψιζετε,στο "τα πινω χορευω .γαμιεμαι"
η ευρωπαικοβαλκανικη-βλεπε ρουμανια βουλγαρια κλπ ζηταω χρηματα συνεχεια-βλεπε στελιος αφηγηση- τους ζαλιζω τ αρχι,,ια κ οσο μπορω,ΔΕΝ γαμιεμαι...
εσυ προτιμας-διαλεγεις το β,, :think:
εμεις το α!! :rockon:
βεβεα εισαι ΜΟΝΙΜΟς εκει με βαση κι εδρα καταλαβα κι ΟΧΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟς Η ΠΡΩΣΟΡΙΝΟς ΕΠΙΣΚΕΠΤΗς,,,οποτε καλα θα περνας πιστευω,,,,ετσι κι αλλιως!! ;)
νασαι καλα,κι αν σε παρει ο δρομος τα λεμε κι οντεσα καποια στιγμη..
Αυτά για τη ρωσική κουλτούρα "πίνω χορεύω γαμιέμαι" και για την ρουμάνομολδαβική "ζητάω χρήματα,σε ζαλίζω και δεν γαμιέμαι" πήγαινε πέστα σε άλλους αλλά σίγουρα μην τα γράφεις εδώ μέσα γιατί το λιγότερο είναι ότι εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα και δείχνει το πόσο κολλημένος είσαι.
Παντού υπάρχουν και οι "δύο σχολές" και για τον μέσο όρο που πρέπει να δει κανείς δηλ. που μπορεί να πάει για να περάσει καλύτερα γενικά,είναι δύσκολο να ειπωθεί με μεγάλη σαφήνεια γιατί εξαρτάται από τις προσωπικές εμπειρίες του καθενός.
Έχω γνωρίσει ρώσσο-ουκρανές που είναι πίνω σαν το ζώο,χορεύω σαν χαζή και ΔΕΝ γαμιέμαι η και να γαμηθώ είμαι ένα πτώμα και μισό.
Οι Μολδαβές(οι πιο πολλές)έχουν καλύτερο ταπεραμέντο,είναι πιο ζεστές και όταν έχουν όρεξη και τις περισσότερες φορές έχουν,θα σε κάνουν τέτοιο κρεββάτι που θα το θυμάσαι καιρό  :grin:
υγ καλά να περνάς και εσύ στην Ουκρανία,καθένας με τα γούστα του σε αυτή τη ζωή.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
:fuck1: :fuck1: :fuck1:μεγα ντιμα εχεις παρει ρουμανομολδαβη?σε σαλον η σε καμακι??
εαν ναι,δωσμας καποια συγκριτικα στοιχεια!!! :fuck2: :fuck2: :fuck2:
Ρωτά καλύτερα το Μολδολαγνο να σου πει για αυτό το θέμα καθώς είναι ο πιο κατάλληλος κατά την γνώμη μου.
426 ρουμανομολδαβορωσσικαουκρανικά πιπίνια έχει πάρει από καμάκι και μόνο στο Κισινάου και στα περίχωρα του  :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αν σας αρεσουν αυτου του τυπου οι γυναικες τοτε γιατι δεν μενετε στην Ελλαδα?Αν ειναι να  γκομενες που εχουν παρομοιο χαρακτηρα με της Ελεεινιδες γιατι να πατε να ξενητευθειτε? :2funny:Γεματη κομπλεξικες ειναι και η Ελλαδα δεν χρειαζεται να πατε μακρια
οχι δεν ειναι για να ρωταω εγω :2funny:εγω ξερω την απαντηση.Ειναι στην ψυχολογια του Ελληνα να ειναι ερωτηλος :jerking: :2funny:Ο Ελληνας θελει η γκομενα να τον φτυνει :rockon:!Γ'αυτο και πανε με της Ελεεινιδες και της παντρευονται γ'αυτο και σας αρεσουν οι Μολδαβες γιατι το παιζουν οτι καποιες ειναι :rockon:!Ο Ελληνας θελει να κατακτισει τη γκομενα :2funny:!Και γ'αυτο κανει ολες αυτες της  :jerking:Ενα αλλο παραδηγμα ειναι στα Κωλομπαρα στην Ελλαδα οταν ημουνα Ελλαδα πηγαμε μερικες φορες για χαβαλε Τρουμπα με το Fidel,Pitsi,Bmw Power και αλλα παιδια απο το σα'ι'τ.Σε ενα κωλομπαρο μια κοπελιτσα μου ψιλοαρεσε μου ελεγε να την κερασω ποτά και  :jerking:της λεω κοιτα να δεις εγω δεν ειμαι απο ΄δω να μου λες  :jerking: πες μου πόσα θελεις αν ειναι να παμε απεναντι στο ξανοδοχειο να  :knockinb:Μου λεει 20 Ευρω,Σκεφτηκα να την παρω μαζι με τον Πιτσιλιστη που τον γουσταρε το γκομενακι πολυ αλλα μας ειπε να ερθω 5.30 το πρω'ι' που θα τελειωνει τη δουλεια στο μπαρ και ο Πιτσι μου κλειγοταν οτι δουλευει καθε μερα και μπορει μονο κυριακη οταν ξαναρθω σιγουρα θα παιχτει αν ο Πιτσι συμφωνισει :2funny:να την παρουμε παρτουζιτσα :2funny:.
Αυτά για τη ρωσική κουλτούρα "πίνω χορεύω γαμιέμαι" και για την ρουμάνομολδαβική "ζητάω χρήματα,σε ζαλίζω και δεν γαμιέμαι" πήγαινε πέστα σε άλλους αλλά σίγουρα μην τα γράφεις εδώ μέσα γιατί το λιγότερο είναι ότι εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα και δείχνει το πόσο κολλημένος είσαι.
Παντού υπάρχουν και οι "δύο σχολές" και για τον μέσο όρο που πρέπει να δει κανείς δηλ. που μπορεί να πάει για να περάσει καλύτερα γενικά,είναι δύσκολο να ειπωθεί με μεγάλη σαφήνεια γιατί εξαρτάται από τις προσωπικές εμπειρίες του καθενός.
Έχω γνωρίσει ρώσσο-ουκρανές που είναι πίνω σαν το ζώο,χορεύω σαν χαζή και ΔΕΝ γαμιέμαι η και να γαμηθώ είμαι ένα πτώμα και μισό.
Οι Μολδαβές(οι πιο πολλές)έχουν καλύτερο ταπεραμέντο,είναι πιο ζεστές και όταν έχουν όρεξη και τις περισσότερες φορές έχουν,θα σε κάνουν τέτοιο κρεββάτι που θα το θυμάσαι καιρό  :grin:
υγ καλά να περνάς και εσύ στην Ουκρανία,καθένας με τα γούστα του σε αυτή τη ζωή.
Οι Ρουμανες το παιζουνε πολυ οτι δεν  :knockinb: εχουν αυτη τη  :jerking: οτι το παιζουν Ευρωπαιες :jerking:κατι παρομοιο εχουν και οι γκομενες απο τη Βαλτικη πιο λιγο στο χαρακτηρα το εχουν αυτο οι Λευκορωσιδες.Αν πας ανατολικα στη Ρωσσια αυτα τα κομπλεξ δεν τα συναντας.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ρωτά καλύτερα το Μολδολαγνο να σου πει για αυτό το θέμα καθώς είναι ο πιο κατάλληλος κατά την γνώμη μου.
426 ρουμανομολδαβορωσσικαουκρανικά πιπίνια έχει πάρει από καμάκι και μόνο στο Κισινάου και στα περίχωρα του  :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΟΨΕ ΚΑΤΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ 426 ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΣΙΑΣΗ ΚΑΝΕΙΣ.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γιατι τοση μεγαλη εκταση το θεμα;;;;; πολυ ανουσια ολα οσα διαβαζω ..............
ρε η παρεα ειναι και οι γνωριμιες που κανουν το μερος ιδανικό για όλα τα γουστα..
εγω δεν εχω προβλημα παντως ειτε κισσιναου - ειτε τιρασπολ ειτε Βουκουρεστη ειτε Σοφια
ειτε Ελλαδα - Σκοπια - σλοβακια κλπ.....
Ετσι κι αλοιώς εμεις περναμε καλα οπου κι αν βρεθουμε αρκει να εχουμε καλη παρεα ....
οτι θα τα σκασουμε θα τα σκασουμε ειτε Βιζιτες ειτε καμακι με τον εναν ή τον αλλο τροπο θα τα σκασουμε εεεεεεε κοιταξτε να περνάτε καλά και αφηστε τα αλλα ...........

Πιτσι ανοιξες θέμα χωρις να εχεις σκοπο να το κανεις . αντε γειααα.......

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αν θεωρείς ότι η ερώτηση του Μήτσου είναι λογική, τότε η απάντηση που έδωσα παραπάνω, είναι περισσότερο από αρκετή. Ο Μήτσος είναι ένα καλό παιδί, αλλά γραφικός τύπος, που καμιά σχέση έχει με την όλη υπόθεση, επομένως, ό,τι και να πω, χαμένο θα πάει. Ο Μήτσος διατείνεται ότι ασχολείται με το καμάκι, αλλά αρέσκεται στο να επισκέπτεται salons στο SPB στην Φυλής και στο Μεταξουργείο, όπως και εσύ άλλωστε. Δεν σας αδικώ, ο καθένας με τα γουστα του, αλλά, εδώ μιλάμε για εντελώς διαφορετικά πράγματα. Αν δεν μπορείτε (και είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορείτε) να αντιληφθείτε την διαφορά, τότε τι να λέμε... Εσύ διατείνεσαι ότι ξέρεις τι σου γίνεται, αλλά τα γραφόμενά σου δείχνουν ακριβώς το αντίθετο. Δεν έχω αντίρρηση να αντιπαρατεθώ με κάποιον, αλλά προτιμώ να το κάνω με αυτούς που κάτι έχουν να πουν. Εσείς δεν έχετε...
Σαλον πηγαινω 2 φορες το μηνα (περιπου)εχω γραψει παντου οτι καμακωνω με το ιντερνετ η σελιδα μου ειναι στην 5η θεση στο ΤΟΠ100 σε ολη τη Ρωσσια εχω και τα βιντεακια μου στο БЛОГ απο της εμφανισεις μου στην τηλεωραση και τα μουνακιατα παιζουν!Πολλες ερχονται και απο αλλες πολεις για να με συναντισουν!Και απο τη ντισκο βγαζω γκομενακια συνεχεια.Σημερα γυαλισα τ'αμαξι και θα παιχτει Ντισκο.Βλεπουν οτι σκαω μυτη με το σιδερενιο αλογο ο Παρκαδωρος αν δεν εχει θεση στο ΧΧΧΧ δξωχνει τους Ταξιτζηδες για να βαλω τ'αμαξι μου :)!βγαινω και ντυμενος με το στυλ που εχω και παθαινουνε πλακα μονες τους με πλησιαζουν.Τωρα εσεις ολοι γραφετε,γραφετε,καμακωνετε, :knockinb: :2funny:!Ειστε κατι 50αρηδες τελειωμενοι.Πορνομεταναστης δεν μπορω να πω οτι ειναι κανενας απο'σας.Εσυ και οι περισσοτεροι πηγαινεται Μολδαβια με τη ΔΟΥΛΕΙΑ επειδη σε στελνουν και ξεφευγεται για λιγο απο της Ελεεινιδες γυναικες σας που εχετε στην Ελλαδα βρικεται μια γκομενα μετρια της περνεται δωρα που ουτε εχει ονειρευτει στη ζωη της και πουλατε μουρι οτι εχετε γκομενα.Οι περισσοτεροι που γραφεται ιστοριες για αγριους ειστε Χάλια εμφανησιακα (εκτος απο μερικες εξαιρεσεις).Γ'αυτο και ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΑΖΕΤΑΙ ΦΩΤΟ ΣΑΣ και δεν συναντιεσται ποτέ και με κανεναν απο το σα'ι'τ :think:.Μου θυμισατε το Χριστο λαζαρου που ειχε αμοιξει Thread και εγραφε για Ουκρανια και οταν οι Πιτσιρικαδες βρηκαν φωτογραφιες του και της βαλανε στο σα'ι'τ  :2funny:ολος ο κοσμος ηταν σε κατι χωρια ολες οι φωτογραφιες του απο ηλικια  60+ ετων υψος το πολυ 1,60 με μια κοιλαρα σαν παπούλης :2funny:!και εγραφε οτι  :knockinb: συνενχεια.Για να καταλαβει ο αναγνωστης πως ειναι η εμφανιση των περισσοτερων εδω μεσα που γραφουνε οτι πανε Μολδαβια,Ουκρανια και  :knockinb:σας βαζω αυτο βιντεακι :2funny:οι περισσοτεροι καπως ετσι ειναι εμφανησιακα  :2funny: [youtube=425,350]8CKlXytAZd0[/youtube]

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΚΟΨΕ ΚΑΤΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ 426 ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΣΙΑΣΗ ΚΑΝΕΙΣ.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γιατι τοση μεγαλη εκταση το θεμα;;;;; πολυ ανουσια ολα οσα διαβαζω ..............
ρε η παρεα ειναι και οι γνωριμιες που κανουν το μερος ιδανικό για όλα τα γουστα..
εγω δεν εχω προβλημα παντως ειτε κισσιναου - ειτε τιρασπολ ειτε Βουκουρεστη ειτε Σοφια
ειτε Ελλαδα - Σκοπια - σλοβακια κλπ.....
Ετσι κι αλοιώς εμεις περναμε καλα οπου κι αν βρεθουμε αρκει να εχουμε καλη παρεα ....
οτι θα τα σκασουμε θα τα σκασουμε ειτε Βιζιτες ειτε καμακι με τον εναν ή τον αλλο τροπο θα τα σκασουμε εεεεεεε κοιταξτε να περνάτε καλά και αφηστε τα αλλα ...........

Πιτσι ανοιξες θέμα χωρις να εχεις σκοπο να το κανεις . αντε γειααα.......
και που εισαι ευσωμε οσο λειπει ο τασουλης ανεβηκε το σκορ κατα 2 κομπλεξικες ακομα....ο πιτσι ανοιξε ενα θεμα που καιει κι εσνα και πολλους αλλους στην ελλαδα αυτη τη περιοδο...καποτε οταν ηρθα σε σενα τα λεγαμε και τα μελεταγαμε θυμασαι ?????αλλα εισαι ζηλιαρης και γι αυτο τα λες αυτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
α ρε μεγαλε τσαρε παλι εγραξες...ο αριστερα μοιαζει με το τασουλη και ο δεξια με μενα....πως μας καταλαβες ρε θηριο...????

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπον καθως το γαμησατε το θρεντ (κυριως εσυ μιδα) :grin: :grin:,θα σας πω κανα 2 ιστοριες απο καμακι στο κισινιεφ τυπου ταυλανδης αλλα χωρις το σεξ.(ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΜΙΔΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ :2funny: :2funny: :2funny:).
Λοιπον καθομαι στο μπαρ ερχεται μια ξανθια διπλα μου,την πιανω συζητηση μετα της λεω δωσε μου το τηλ σου.Μου βγαζει μια καρτα της που δουλευε σε ενα μαγαζι εστιατοριο.
Βλεπω την καρτα της λεω ειναι το τηλ σου εδω,λεει του μαγαζιου που δουλευω ειναι.
Το πουτανακι μου εδωσε την καρτα της να παω στο μαγαζι της ,κλασσικες δημοσιες σχεσεις,καθως τις εχω φαει στην μαπα αυτες τις μαλακιες απο τα πορνιδια στην ελλαδα,της πεταω στα μουτρα την καρτα και φευγω επιτοπου απο κει.
Ουτε την ξαναμιλησα,κατι τετοιο φανταζομαι δεν θα της ξανατυχε.Φυσικα η πλειοψηφια θα επαιρνε την καρτα,το κλασιμο που εφαγε θα το θυμαται σε ολη της τη ζωη το πορνιδιο.
Παω στο φασιον ενα ωραιο κλαμπακι,μπαινω μεσα καθομαι στο μπαρ,με το πουκαθομαι,σε 10 λεπτα γεμιζει το μπαρ με μουνια,εγω μονος και 10 μουνια γυρω μου.
Μεσα στις 10 γκομενες ηταν 3 πσιλομπαζα  και 7 μουναρες.
Μεσα στις μουναρες κανα 2-3 ηταν τα κλασσικα πλευμειτ,οι γκομενες που θα δεις στο πλειμπου τοπ κλας,σκεφτομαι να μαι με το χαρεμι μου,ενιωθα σαν τον χιου χεφνερ με τα τοπ μοδελς γυρω μου,εκεινη την στιγμη δεν ειχε αλλους ανδρες και μερικους που ειχε πιο περα δεν λεγαν και πολλα.
Αντε λεω να δουμε ποια θα με παιξει,τσουπ ενα απο αυτα αρχιζει το παιχνιδι,με κοιταει συνεχεια,στην κλιμακα των τοπ μοδελς επαιρνε 7.5 και αυτο κυριως επειδη φορουσε ενα καυμενο φορεμα και δεν φαινοταν οι ποδαρες.
Αν φορουσε κανα μινι θα πηγαινε στο 9 κατευθειαν,παω την μιλαωτην ρωταω αν ξερει αγγλικα με λεει σο σο το κλασσικο.
Αρχιζουμε να μιλαμε συζηταμε λιγο,η συζητηση κολαει καθως δεν πολυκαταλαβαινε τι την ελεγα,πεταγεται η φιλη της και λεει να μας κανει την διερμηνεα,εκει ξινισα,λεω αστο.
Χαμενη περιπτωση,αντε λεω ας τη πω να μου δωσει τηλ,και να ρθει εκει που μενω,φυσικα ειπε οχι.Πηγα πιο περα μετα αυτη συνεχισε να μου χαμογελαει.
βλεπω ενα κοντουλικο μουναρο με βυζαρες πιο περα την ερωτευτηκα κατευθειαν τελειο απο καθε αποψη,παω την ρωταω αν ξερει αγγλικα μου ειπε οχι,εκει χαλαστηκα πλεον δεν ξανακολλησα αλλη, βαρεθηκα,ειναι και λιγος ο κοσμος εκει θα σε λενε μετα ηρθε ο πεφτουλας να γαμησει.Συνεχιζω πιο κατω...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
α ρε μεγαλε τσαρε παλι εγραξες...ο αριστερα μοιαζει με το τασουλη και ο δεξια με μενα....πως μας καταλαβες ρε θηριο...????
Καλα εσυ γιατι τσιμπισες?Εγω τον Σοριτα εννοω.Εσυ εισαι μονιμος εκει.Ο Σοριτας σαν παραδηγμα ειναι ο καλσικος παντρεμενος Ελληνας 45-60 ετων που δουελευει σε μια Ελληνικη εταιρια και τον στελνουνε εκει με τη δουλεια του,η Ελεεινιδα γυναικα του (που πιθανοτατα ειναι 500 κιλα και δεν βλεπεται :2funny:)ειναι στην Ελλαδα και αυτος βρισκει μια θεοφτωχη χωριατοπουλα και την παιρνει και τη γυριζει παντου της παιρνει και τιποτα δωρακια και το παιζει μαγκας :2funny:.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Παω στο μπους τιμε με το που μπαινω μεσα το μαγαζι μικρο και αδειο ειχε μερικα μουνακια αλλα η πλειοψηφια ηταν μπαζα με τα δεδομενα της μολδαβιας,καλες με τα δεδομενα της σαβουροελλαδας.Εδω σκεφτομαι ερχονται τα μπαζα,δεν ξαναπηγα σε αυτο.
Με το που καθομαι στο μπαρ κατευθειαν ενα πσιλο μπαζο,αλλα με κορμαρα και μια κολαρα να φευγεις φορουσε 1 τζηνακι κολητο,για γαμησια ηταν, κατευθειαν αρχισε να με παιζει,την μιλαω,της λεω ξερεις αγγλικα μου λεει σο,σο κλασσικα,αρχιζω να της μιλαω και δεν ηξερε γρι αγγλικα,οχ λεω μπλεξαμε παλι,μετα απο κανα 20λεπτο την λεω ελα εκει που μενω,μου λεει παρε μου ενα λουλουδι,φυσικα η απαντηση μου ηταν οχι.
Αρχισαμε να χορευουμε κτλ,μετα απο κανα 20 λεπτο την παιρνει η φιλη της και φευγουν στα ξαφνικα.
Παω στο σιτυ καθομαι στο μπαρ το μαγαζι μεσα στις μουναρες,ερχονται κοντα μου 3 μετριες κοντουλες οι 2 δεν λεγανε τιποτα η μια ηταν ομορφη αλλα πως να νιωθει το κοριτσακι μεσα σε τοσες μουναρες.Ολο γυροφερνε διπλα μου δεν της εδινα πολλη σημασια ξαφνικα παει 1 μολδαβος ασχημος σχετικα,της δινει 1 λουλουδι,μιλα στην φιλη της κατι της λεει την παιρνει επιτοπου και φευγουν.Φανταζομαι πηγαν σπιτι του.Δεν ξαναηρθαν πισω, μετα απο καμια ωρα φυγαν και οι αλλες.
Τα συμπερασματα δικα σας

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.865
Πόντοι
456
Πάρε ρε τσίπη ένα λουλουδάκι στη γκόμενα , λουλούδι σου ζήτησε όχι γούνα....

Και μάθε 2-3 ρώσσικα όχι πολλά ή πήγαινε με κάποιον που ξέρει...

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Πάρε ρε τσίπη ένα λουλουδάκι στη γκόμενα , λουλούδι σου ζήτησε όχι γούνα....

Και μάθε 2-3 ρώσσικα όχι πολλά ή πήγαινε με κάποιον που ξέρει...
Δεν δωροδοκω καμια για να κοιμηθει μαζι μου,να μου παρει αυτη λουλουδι,τι εκανε για να της παρω λουλουδι χαρη μου εκανε που μου μιλουσε το μπαζο,για τη γλωσσα τα παμε χωρις γλωσσα δεν ξανακατεβαινω

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Λοιπόν ας χαλαρώσουμε λίγο,φτάνουν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις.

@ άλλαν
όταν θα ανέβεις θα σου γνωρίσω μια Μολδαβή φίλη μας και καλό κορίτσι.Ψάχνει έναν εύσωμο να της κρατάει το μικρόφωνο για να έχει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων όταν τραγουδάει.
Από φωνή μουνί και από μουνί φωνάρα  :2funny: :2funny: :2funny:

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
έτσι μπράβο, να δωθούν σωστές πληροφορίες γιατί γαμηθήκανε όλα τα θρεντ με άσχετα μηνύματα.

τελικά αξίζει να πάω κάνα μήνα μολδαβία η ασία?

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
έτσι μπράβο, να δωθούν σωστές πληροφορίες γιατί γαμηθήκανε όλα τα θρεντ με άσχετα μηνύματα.

τελικά αξίζει να πάω κάνα μήνα μολδαβία η ασία?
Kοιτα για ασια δεν γνωριζω δεν εχω παει,αλλα αν θες να γαμησεις σιγουρα, ταυλανδη ειναι το μερος,οπου θα γαμησεις οτι θες οταν το θες και με το αντιστοιχο τιμημα,ολες εκει αγοραζονται
Εννοειται οτι μολδαβια ειναι πιο ωραιες ψηλες,ξανθιες,πιο ωραια προσωπα αλλα δεν μου φαινεται για σεξοπροορισμος.
Ειναι σαν να εισαι γερμανος και να πηγαινεις ελλαδα να γαμησεις,γιατι να σου κατσει η ελληνιδα,επειδη εισαι γερμανος,στο μουνι της.
Απο οτι μου ειπαν τα παιδια που πηγαν και πληρωναν για να γαμησουν,κανα 50ευρω τη φορα θα σου βγει,το πιο φθηνο,τωρα το πως θα ειναι αυτες με τα 50 ευρω πρεπει να ρωτησεις αυτους
που πανε ντεζαβου.
Για καμακι χωρις γλωσσα δυσκολα,απο σεπτεμβριο και μετα παντως μπορει να εχεις παρα πολλες επιλογες για καμακι,αλλα σε γενικες γραμμες οταν δεν εισαι μονιμος και ερχεσαι για 2 -3 βδομαδες  δεν σε παιρνουν στα σοβαρα,και πολυ πιθανον καποιες θα προσπαθησουν να σε εκμεταλευτουν,αυτο σημαινει οτι μπορει να τις κανεις ακριβα γουστα χωρις να γαμησεις,γι αυτο κρατα low profil και μην ξοδευεσαι χωρις αντικρυσμα.
Αν πας Μολδαβια θα πας για την εμπειρια,εχει και ανθρωπους ελληνες εκει να μιλησεις κατι που δεν το βρισκεις αλλου ευκολα.
Κατι που δεν γνωριζω  ειναι τι γινεται οταν ανοιγουν τα πανεπιστημια,και οι φοιτητριες αν ειναι απο αλλες περιοχες μπορει να γαμιουνται αβερτα κουβερτα,αλλα απντηση σε αυτο μονο μονιμος θα σου δωσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom