Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Συνημμένα

• stress away.jpg
    stress away.jpg
    15,9 KB · Εμφανίσεις: 26

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Καλα εσυ γιατι τσιμπισες?Εγω τον Σοριτα εννοω.Εσυ εισαι μονιμος εκει.Ο Σοριτας σαν παραδηγμα ειναι ο καλσικος παντρεμενος Ελληνας 45-60 ετων που δουελευει σε μια Ελληνικη εταιρια και τον στελνουνε εκει με τη δουλεια του,η Ελεεινιδα γυναικα του (που πιθανοτατα ειναι 500 κιλα και δεν βλεπεται :2funny:)ειναι στην Ελλαδα και αυτος βρισκει μια θεοφτωχη χωριατοπουλα και την παιρνει και τη γυριζει παντου της παιρνει και τιποτα δωρακια και το παιζει μαγκας :2funny:.

Δεν θα σου κάνω το χατήρι να απαντήσω στο ύφος που κανονικά θα έπρεπε γιατί κάποτε με βοήθησες δίνοντάς μου πληροφορίες για ένα θέμα σημαντικό για εμένα. Επειδή όμως δεν έχω την φήμη υπομονετικού ανθρώπου, απαντώ με την ευγένεια που με διακρίνει:

1. 50-60 μέσα έπεσες.
2. Παντρεμένος με Ελληνίδα. 1.82, 65 κιλά! Ξανθιά με πράσινα μάτια. Εγώ δεν ξενοπηδάω γιατί η γυναίκα μου είναι χοντρή, ξενοπηδάω λόγω κουλτούρας. Δεν μπορώ αλλιώς. Είμαι άρρωστος με το μουνί.
3. Δεν δουλεύω σε Ελληνική εταιρεία και τα τελευταία 2 χρόνια δεν ζω στην Ελλάδα.
4. Δεν νομίζω ότι διαφέρουμε πολύ στις επιλογές μας ως προς την οικονομική επιφάνεια των κοριτσιών. Εσύ πηδάς στα μπουρδέλα και εγώ χωριατοπούλες. Εκτός εάν διατείνεσαι ότι τα κορίτσια που πηδάς στα salons του SPB και στα μπουρδέλα του Μεταξουργείου, είναι πλούσιες γκόμενες που ειναι εκεί ικανοποιώντας κάποια διαστροφή τους.
5. Δεν το παίζω μαγκας. Είμαι αυτό που είμαι. Ένας πενηντάρης που μπορεί και πηδάει 18χρονες μουνάρες με λιγότερα από 300 Ευρώ τον μήνα!
6. Εσύ που κατατάσσεις τον εαυτό σου, όταν στα 40-45 σου, ισχυρίζεσαι ότι μετανάστευσες στην Ρωσία, για να μπορείς να πηδάς στα μπουρδέλα με 10 Ευρώ το δεκάλεπτο και συγκριτικά με εμένα να ξοδεύεις 43.200 Ευρώ τον μήνα?

Μην απαντάς! Ήταν υποθετική η ερώτηση και ως ένα βαθμό λανθασμένη, διότι δεν έλαβα υπόψη ότι αυτές που πηδάς εσύ, έχουν δίπλωμα Γαλλικής και πιάνου. Ενώ αυτές που πηδάω εγώ, είναι χαμηλού επιπέδου...

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Δεν θα σου κάνω το χατήρι να απαντήσω στο ύφος που κανονικά θα έπρεπε γιατί κάποτε με βοήθησες δίνοντάς μου πληροφορίες για ένα θέμα σημαντικό για εμένα. Επειδή όμως δεν έχω την φήμη υπομονετικού ανθρώπου, απαντώ με την ευγένεια που με διακρίνει:

1. 50-60 μέσα έπεσες.
2. Παντρεμένος με Ελληνίδα. 1.82, 65 κιλά! Ξανθιά με πράσινα μάτια. Εγώ δεν ξενοπηδάω γιατί η γυναίκα μου είναι χοντρή, ξενοπηδάω λόγω κουλτούρας. Δεν μπορώ αλλιώς. Είμαι άρρωστος με το μουνί.
3. Δεν δουλεύω σε Ελληνική εταιρεία και τα τελευταία 2 χρόνια δεν ζω στην Ελλάδα.
4. Δεν νομίζω ότι διαφέρουμε πολύ στις επιλογές μας ως προς την οικονομική επιφάνεια των κοριτσιών. Εσύ πηδάς στα μπουρδέλα και εγώ χωριατοπούλες. Εκτός εάν διατείνεσαι ότι τα κορίτσια που πηδάς στα salons του SPB και στα μπουρδέλα του Μεταξουργείου, είναι πλούσιες γκόμενες που ειναι εκεί ικανοποιώντας κάποια διαστροφή τους.
5. Δεν το παίζω μαγκας. Είμαι αυτό που είμαι. Ένας πενηντάρης που μπορεί και πηδάει 18χρονες μουνάρες με λιγότερα από 300 Ευρώ τον μήνα!
6. Εσύ που κατατάσσεις τον εαυτό σου, όταν στα 40-45 σου, ισχυρίζεσαι ότι μετανάστευσες στην Ρωσία, για να μπορείς να πηδάς στα μπουρδέλα με 10 Ευρώ το δεκάλεπτο και συγκριτικά με εμένα να ξοδεύεις 43.200 Ευρώ τον μήνα?

Μην απαντάς! Ήταν υποθετική η ερώτηση και ως ένα βαθμό λανθασμένη, διότι δεν έλαβα υπόψη ότι αυτές που πηδάς εσύ, έχουν δίπλωμα Γαλλικής και πιάνου. Ενώ αυτές που πηδάω εγώ, είναι χαμηλού επιπέδου...
Αν σου αρεσει, τοτε ειναι ολα καλα !!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

1. 50-60 μέσα έπεσες.

Αυτες που πηδαω εγω μπορει να ειναι απο αυτες με τα 10 Ευρω μεχρι Ρωσσιδες που μενουν Ελβετια και Αγγλια και κυκλοφωρουνε με αμαξια αξιας πανω απο 3.000.000 ρουβλιων!Απλως θελω να  :knockinb: συνεχεια.Ενα απο τα μυστικα της επυτηχιας μου εκτος απο το στυλ μου ειναι οι γνωσεις μου στην ψυχολογια ξερω στην καθε γκομενα πως θα φερθω.Πορνομεταναστευσα απο 18 ετων στην Ελλαδα δεν μου αρεσε η συμπεριφορα των Ελεεινιδων!Που ειναι απαισια και την εχουνε δει οτι καποιες ειναι.Ενα αλλο απαισιο στην Ελλαδα ειναι η ζεστη που ειναι φριχτη.Με συγχωρης αν ημουνα λιγο επιθετικος μαζι σου αλλα εδω μας εχουνε φλωμοσει στη  :jerking:Γγραφουνε τρελα πραγματα και  :jerking:Ο Red καταρχην πουενω κοιμαται στ'αμαξι οταν πηγαινει Μολδαβια και μας γραφει ιστοριες για αγριους και ο Yantis μπορει να μην πηγαινει και καθολου :think:.Εγω ακομα δεν εφτασα τα 45 μακαρι να ζησω μεχρι τοτε :)ειμαι 38.Την αλλη εβδομαδα ερχεται ενα 18χρονο απο Κρασνονταρ στην Αγια Πετρουπολη για να με γνωρισει και αρχες Σεπτεβριου ενα αλλο κοριτσακι απο Ουκρανια :).Σχετικα με της τιμες θα αναφερω καποιες πληροφωριες που μου εδωσε σχετικα με το Χμελίνσκι,Πολη 300.000 κατοικων ενοικιο απο 150$ ενα μικρο διαμερισμα και απο 250$ ενα δυαρι.Μισθοι 150$ το μηνα ΑΛΛΑ το σουσι κοστιζει 200-300 ρουβλια η μεριδα δηλαδη τιμες Αγιας Πετρουπολης!Γ'αυτο εγω ειπα 1000 Ευρω το μηνα οτι χρειαζονται για να ζεις καλα.Και μονος σου να πας στο Σούσι θελεις 3ης μεριδες για να χορτασεις ε,δεν θα πηγαινεις μια με δυο φορες την εβδομαδα?βαλε 15 Ευρω τη φορα μονο το Σούσι σου βγαινει 30 Ευρω το μηνα!Ντισκο αν πας εκει στα φτωχα μερη δεν εχει V.I.P καρτες οπως Αγια Πετρουπολη και πληρωνεις εισοδο εκτος αν ξερεις τους ιδιοκτητες (στη Βολογκντα το ειχα καταφερει και εμπαινα σε 2 ντισκο τσαμπα)βεβαια αυτο δεν το μπορει ο καθενας να ο πετυχει βαλε οτι θα πηγαινεις 3 φορες την εβδομαδα αλλο ενα 20αρικο για της ντισκο.Δηλαδη μονο για Σούσι και ντισκο θελεις 50 Ευρω την εβδομαδα 200 το μηνα και αλλα 150 το διαμερισμα παμε στα 350 αμεσως.Οποτε το Χιλιαρικο το θελεις για να ζεις μια σχετικα καλη ζωη.Τωρα μπορεις να πας σαν τον Red και να κοιμασαι στ'αμαξι και να βγαζεις 4 μηνες με 1000 Ευρω :2funny:ή με τη Vonmakoulis Tours να ψωνιζεις απο το Σουπερ Μαρκετ ρυζι και αυγα τοτε παιρνας και με 200 Ευρω το μηνα.Αν ομως ειναι να ζεις ετσι τινα το κανεις?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτο που με μπερδεψες ειναι οτι εισαι λες παντρεμενος στην Ελλαδα με Ελεεινιδα και πως ζεις εξωτερικο μονιμα?Οι Ελεεινιδες ειναι φριχτες στο χαρακτηρα και δε νομιζω να δεχτει καμια κατι τετοιο.Εκτος αν εχεις χωρισει οποτε αλλαζει το πραγμα.Για της Μολδαβες ισχυει αυτο που ειπα.Για να με γνωρισουν κοπελιτσες απο το ιντερνετ ερχονται για μερικες μερες Αγια Πετρουπολη απο πολλα μερη της Ρωσσιας και Ουκρανιας μερικες καθαρα για μενα αρκετες μενουνε και σπιτι μου μερικες προσπαθουν να συνδιασουν τη γνωρημια με μενα με μια εκδρομη στην πολη (πριν λιγο καιρο ειχε ερθει ετσι μια καθηγητρια πανεπηστημιου 24 ετων κοντουλα απο Καζαχσταν Γερμανιδα ΣΤΗΝ εθνικοτητα)απο Μολδαβια ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ στο ιντερνετ το παιζουν οτι καποιες ειναι!Ναι μεν ακουνε Αγια Πετρουπολη και τρελενονται αλλα εχουνε εναν ηληθιο εγω'ι'σμο σε πιο λιγο βαθμο βεβαια απο της Ελεεινιδες αλλα μια Μολδαβη δεν θα σηκωθει να ερθει απο το Κισινιωφ Αγια Πετρουπολη για να με γνωρισει ενω μια Ουκρανη θα το κανει αμεσως.Ενταξει θα μου πεις στην Ουκρανια δεν εχει καθολου αντρες?Ναι ετσι ειναι,απο Κρασνονταρ ομως γιατι ερχονται?(την ειχα βαλει και φωτο τη μια που ειχε ερθει)εκει εχει πολλους Πιρφορους που καμακωνουνε συνεχεια?Ενα αλλο που δεν μου αρεσε ειναι οτι εμφανησιακα οι Μολδαβες ειναι πολυ κατωτερες απο της Ουκρανες εκτος του οτι ειναι χωριατισες.Η Μολδαβια σιγουρα ειναι ωραιο μερος και ειναι καλη να πας για 5-6 μερες οχι ομως για να μενεις μονιμα αν μπορεις να πας αλλου.Οσο για τον Πιτσι θα την κανει την  :jerking:εγω του τα λεω και δεν με ακουει.Θα βρει παλι μια και θα την φερει Ελλαδα να ζει σαν Πιρφορος.Ο Προδωμενος μπορει να ειναι ευτυχησμενος στη Φυλακη με τους αραπιδες :2funny:το θεμα ειναι να εχουμε το Ευζειν και το Ευγαμην δηλαδη να ζουμε και να γαμαμε καλα.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αυτες που πηδαω εγω μπορει να ειναι απο αυτες με τα 10 Ευρω μεχρι Ρωσσιδες που μενουν Ελβετια και Αγγλια και κυκλοφωρουνε με αμαξια αξιας πανω απο 3.000.000 ρουβλιων!Απλως θελω να  :knockinb: συνεχεια.Ενα απο τα μυστικα της επυτηχιας μου εκτος απο το στυλ μου ειναι οι γνωσεις μου στην ψυχολογια ξερω στην καθε γκομενα πως θα φερθω.Πορνομεταναστευσα απο 18 ετων στην Ελλαδα δεν μου αρεσε η συμπεριφορα των Ελεεινιδων!Που ειναι απαισια και την εχουνε δει οτι καποιες ειναι.Ενα αλλο απαισιο στην Ελλαδα ειναι η ζεστη που ειναι φριχτη.Με συγχωρης αν ημουνα λιγο επιθετικος μαζι σου αλλα εδω μας εχουνε φλωμοσει στη  :jerking:Γγραφουνε τρελα πραγματα και  :jerking:Ο Red καταρχην πουενω κοιμαται στ'αμαξι οταν πηγαινει Μολδαβια και μας γραφει ιστοριες για αγριους και ο Yantis μπορει να μην πηγαινει και καθολου :think:.Εγω ακομα δεν εφτασα τα 45 μακαρι να ζησω μεχρι τοτε :)ειμαι 38.Την αλλη εβδομαδα ερχεται ενα 18χρονο απο Κρασνονταρ στην Αγια Πετρουπολη για να με γνωρισει και αρχες Σεπτεβριου ενα αλλο κοριτσακι απο Ουκρανια :).Σχετικα με της τιμες θα αναφερω καποιες πληροφωριες που μου εδωσε σχετικα με το Χμελίνσκι,Πολη 300.000 κατοικων ενοικιο απο 150$ ενα μικρο διαμερισμα και απο 250$ ενα δυαρι.Μισθοι 150$ το μηνα ΑΛΛΑ το σουσι κοστιζει 200-300 ρουβλια η μεριδα δηλαδη τιμες Αγιας Πετρουπολης!Γ'αυτο εγω ειπα 1000 Ευρω το μηνα οτι χρειαζονται για να ζεις καλα.Και μονος σου να πας στο Σούσι θελεις 3ης μεριδες για να χορτασεις ε,δεν θα πηγαινεις μια με δυο φορες την εβδομαδα?βαλε 15 Ευρω τη φορα μονο το Σούσι σου βγαινει 30 Ευρω το μηνα!Ντισκο αν πας εκει στα φτωχα μερη δεν εχει V.I.P καρτες οπως Αγια Πετρουπολη και πληρωνεις εισοδο εκτος αν ξερεις τους ιδιοκτητες (στη Βολογκντα το ειχα καταφερει και εμπαινα σε 2 ντισκο τσαμπα)βεβαια αυτο δεν το μπορει ο καθενας να ο πετυχει βαλε οτι θα πηγαινεις 3 φορες την εβδομαδα αλλο ενα 20αρικο για της ντισκο.Δηλαδη μονο για Σούσι και ντισκο θελεις 50 Ευρω την εβδομαδα 200 το μηνα και αλλα 150 το διαμερισμα παμε στα 350 αμεσως.Οποτε το Χιλιαρικο το θελεις για να ζεις μια σχετικα καλη ζωη.Τωρα μπορεις να πας σαν τον Red και να κοιμασαι στ'αμαξι και να βγαζεις 4 μηνες με 1000 Ευρω :2funny:ή με τη Vonmakoulis Tours να ψωνιζεις απο το Σουπερ Μαρκετ ρυζι και αυγα τοτε παιρνας και με 200 Ευρω το μηνα.Αν ομως ειναι να ζεις ετσι τινα το κανεις?
φιλε τσαρε δεν εβαλες τη τουαλετα οταν εισαι εξω και πληρωνεις για να κατουρησεις η να χεσεις...ενας που εχει προβλημα και κατουραει πολυ πληρωνει πολλα...βαλε και αυτο το εξοδο ειναι σημαντικο...τα σπορακια στα παρκα οταν παμε για καμακι ,το ψωμι για να ταιζουμε τα περιστερια οση ωρα περιμενουμε τα μωρα,τα εισητηρια για να παμε στα χωρια για να βρουμε τις βοσκοπουλες κ.α

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τσαρε αν εχεις οντνοκλασνικι γραψε μου πως να σε βρω

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φιλε τσαρε δεν εβαλες τη τουαλετα οταν εισαι εξω και πληρωνεις για να κατουρησεις η να χεσεις...ενας που εχει προβλημα και κατουραει πολυ πληρωνει πολλα...βαλε και αυτο το εξοδο ειναι σημαντικο...τα σπορακια στα παρκα οταν παμε για καμακι ,το ψωμι για να ταιζουμε τα περιστερια οση ωρα περιμενουμε τα μωρα,τα εισητηρια για να παμε στα χωρια για να βρουμε τις βοσκοπουλες κ.α
Πλακα πλακα τη δεκαετια του'90 πολλες φορες το φθινοπωρο βγαιναμε απο τ'αμαξι και πηγαιναμε να τα'ι'σουμε της παπιες αγκαλιασμενοι :2funny:ειναι ενας τροπος για να αγκαλιασεις το γκομενακι (μιλαμε για μικρα και γλυκα κοριτσακια).
τσαρε αν εχεις οντνοκλασνικι γραψε μου πως να σε βρω
αλλα δεν το χρησημοποιο πολυ πιο πολυ ειμαι στο βκοντακτε 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μήτσο (και λοιποί),
                   όταν ανέφερα ότι με 350-400€ περνάς άνετα στην Μολδαβία (ΠΜΡ ειδικότερα) , φυσικά και εννούσα ότι τόσα σου χρειάζονται για να περνάς όπως περνάει ένας εργένης τη ζωή του στην  Ελλάδα και αναφερόμουν φυσικά σε διαμονή, διατροφή , μετακινήσεις και τα λοιπά παρελκόμενα. Έχε υπόψη σου ότι οι τιμές εδώ στα διαμερίσματα είναι πολύ φτηνότερες από Κισινιώφ πόσω μάλλον από το Λένινγκαντ και το γκάζι σχεδόν τσάμπα (ας είναι καλά ο Πούτιν).  Με 600€ λοιπόν σου περισσεύει και ένα 200άρι για πάρι σου.
   Και γιατί ειρωνεύεσαι το ότι αναφέρομαι στις τιμές του Σούτπερ Μάρκετ. Πρώτα από όλα εσύ πολλάκις έχεις αναφερθεί στις τιμές των προϊόντων διατροφής στη Ρωσσία. Ύστερα δεν φαντάζομαι να μην μαγειρεύεις στο σπίτι και να τρώς κάθε μέρα έξω. Όπως και κάθε εργένης θα τηγανίσεις κανένα αυγό, θα βράσεις κανένα μακαρόνι και όταν σπιτώσεις (για λίγο φυσικά)  καμιά γκόμενα θα την βάλεις να σου φτιάξει κανένα μπορς !!
  Το 200αρι που περισσεύει είναι αρκετό για να καλύψει τα υπόλοιπα έξοδά σου.
  Εξάλλου ξέρεις πολύ καλύτερα από μένα ότι τις Ρωσσίδες (γιατί εδώ ΔΕΝ έχουμε πολλές Ρουμάνες) δεν τις ενδιαφέρει πολύ το χαϊλίκι. Να πηδηχτούν θέλουν γιατί δεν έχουν άντρες.    Οπότε άν είσαι μάγκας με μιά μπουκάλα βότκα, ένα χυμό και λίγα σουχάρσκι τις πας για τα περαιτέρω (εξάλλου εσύ δεν έλεγες ότι ταϊζεις κρεμμύδια τις δικές σου  ;)).
Α και κανένα λουλουδάκι για να της δείξεις ότι την αγαπάς (τρελαίνονται για αυτά).
- Άσχετο, αλλά έχει πλάκα. Τον Μάρτη είχα πάει στο Κισινιώφ να δω τον Μολντο και τους λοιπόυς. Εκείνη την ημέρα είδα ότι πούλαγαν παντού κάτι μαλακίες (ενα χαρτάκι με κάτι ψεύτικα λουλουδάκια επάνω). Ρωτάω το Μόλντο και μου εξηγεί ότι συνηθίζεται την ημέρα αυτή να κάνουν οι άντρες δώρο στις γυναίκες λουλούδια και αυτή τη μαλακία για την ημέρα της άνοιξης (ή κάτι τέτοιο). Είπα λοιπόν του Δημήτρη ότι θα πάρω  για πάρτη μου και θα κάνω ένα τέτοιο δώρο από αυτόν σε μια γνωστή μας (φίλη μου, αυτός την πηδάει κιόλας  :grin:). Με το που γύρισα το βράδυ την πήρα να της πω ότι έχω ένα δωράκι από το Μήτσο ήρθε αμέσως και όταν είδε τα δωράκια ενθουσιάστηκε και μας τα έπρηξε όλο το βράδυ για το πόσο καλός και ευγενικός είναι ο Μήτσος σε αντίθεση με του Ρώσσους!!!
  Κόστος 3 λέι η μαλακία και 15 λέι το λουλουδάκι.
- Αν έρθεις τον Αύγουστο πάρε με τηλ. να τα πούμε από κοντά. Εδώ θάμαι.    

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μήτσο (και λοιποί),
                   όταν ανέφερα ότι με 350-400€ περνάς άνετα στην Μολδαβία (ΠΜΡ ειδικότερα) , φυσικά και εννούσα ότι τόσα σου χρειάζονται για να περνάς όπως περνάει ένας εργένης τη ζωή του στην  Ελλάδα και αναφερόμουν φυσικά σε διαμονή, διατροφή , μετακινήσεις και τα λοιπά παρελκόμενα. Έχε υπόψη σου ότι οι τιμές εδώ στα διαμερίσματα είναι πολύ φτηνότερες από Κισινιώφ πόσω μάλλον από το Λένινγκαντ και το γκάζι σχεδόν τσάμπα (ας είναι καλά ο Πούτιν).  Με 600€ λοιπόν σου περισσεύει και ένα 200άρι για πάρι σου.
   Και γιατί ειρωνεύεσαι το ότι αναφέρομαι στις τιμές του Σούτπερ Μάρκετ. Πρώτα από όλα εσύ πολλάκις έχεις αναφερθεί στις τιμές των προϊόντων διατροφής στη Ρωσσία. Ύστερα δεν φαντάζομαι να μην μαγειρεύεις στο σπίτι και να τρώς κάθε μέρα έξω. Όπως και κάθε εργένης θα τηγανίσεις κανένα αυγό, θα βράσεις κανένα μακαρόνι και όταν σπιτώσεις (για λίγο φυσικά)  καμιά γκόμενα θα την βάλεις να σου φτιάξει κανένα μπορς !!
  Εξάλλου ξέρεις πολύ καλύτερα από μένα ότι τις Ρωσσίδες (γιατί εδώ ΔΕΝ έχουμε πολλές Ρουμάνες) δεν τις ενδιαφέρει πολύ το χαϊλίκι. Να πηδηχτούν θέλουν γιατί δεν έχουν άντρες.     Οπότε άν είσαι μάγκας με μιά μπουκάλα βότκα, ένα χυμό και λίγα σουχάρσκι τις πας για τα περαιτέρω (εξάλλου εσύ δεν έλεγες ότι ταϊζεις κρεμμύδια τις δικές σου  ;)).
Α και κανένα λουλουδάκι για να της δείξεις ότι την αγαπάς (τρελαίνονται για αυτά).
- Άσχετο, αλλά έχει πλάκα. Τον Μάρτη είχα πάει στο Κισινιώφ να δω τον Μολντο και τους λοιπόυς. Εκείνη την ημέρα είδα ότι πούλαγαν παντού κάτι μαλακίες (ενα χαρτάκι με κάτι ψεύτικα λουλουδάκια επάνω). Ρωτάω το Μόλντο και μου εξηγεί ότι συνηθίζεται την ημέρα αυτή να κάνουν οι άντρες δώρο στις γυναίκες λουλούδια και αυτή τη μαλακία για την ημέρα της άνοιξης (ή κάτι τέτοιο). Είπα λοιπόν του Δημήτρη ότι θα πάρω  για πάρτη μου και θα κάνω ένα τέτοιο δώρο από αυτόν σε μια γνωστή μας (φίλη μου, αυτός την πηδάει κιόλας  :grin:). Με το που γύρισα το βράδυ την πήρα να της πω ότι έχω ένα δωράκι από το Μήτσο ήρθε αμέσως και όταν είδε τα δωράκια ενθουσιάστηκε και μας τα έπρηξε όλο το βράδυ για το πόσο καλός και ευγενικός είναι ο Μήτσος σε αντίθεση με του Ρώσσους!!!

Τον Αυγουστο αποκλιεται!Δεν αντεχω την ζεστη!Αν ειναι για Οκτωβριο να κανονισουμε και με κανεναν αλλον ΟΧΙ ΠΙΡΦΟΡΟΥΣ ομως.Εγω συνηθως τρωω εξω γιατι οτι εχει το ψυγειο θα το φαω :2funny:οποτε με την τεχνικη του αδειου ψυγειου αδυνατιζω.Αν καποια γκομενα ερθει σπιτι μου για μερικες μερες ξερει απο πριν οτι εδω απαγορευεται να παιρνει φαγητο :2funny:!ή ρπρεπει να φαει αμεσως οτι παρει :2funny:σχεδον ολες το δεχονται οποια δεν το δεχτει παιρνει ποδι.Οταν δεν κανω την διαιτα μου τωρα ομως 3ης μερες βασανιζομαι :headbang:Χτες ετρωγα μονο καρπουζι (2 μεγαλα καρπουζια)σημερα μονο Σταφυλια (πηρα 5-6 κιλα Киш Миш χωρις κουκουτσια).Στο σούσι πηγαινω και μονος μου αν τοτε που θελω να παω δεν ειναι καμια γκομενα διαθεσημη σχεδον παντα βρισκω γκομενες για να παμε πρωτα της  :knockinb: σπιτι και μετα πηγανουμε γιατι τρωω σαν Βοας και μετα μου ειναι δυσκολο να γλυψω και να  :knockinb: :2funny:και δεν το φχαρηστιεμαι κιολας σκασμενος απ'το φα'ι' να  :knockinb: (1-2 φορες τη βδομαδα πηγαινω σούσι).Παντος το σούσι στην Αγια Πετρουπολη και στο Χμελίνσκι εχει σχεδον την ιδια τιμη!Και σπιτι να φαω παιρνω σολωμο που εχει απο 8-9 Ευρω το κιλο βαλε οτι με τη διαιτα θελω ε1,2 με 1,5 κιλα μου βγαινει πανω απο 10 Ευρω.Ο Σολωμος αν υπαρχει στην Ουκρανια πιο φτηνος δεν θα ειναι σιγουρα αφου τον εισαγουνε.Αν βαλεις της βενζινες το σιδερενιο αλογο (καιει 18-20 λιτρα στα 100χλμ) Εφυγε το χιλιαρικο,Δεν βαζω τα ρουχα γούνες,φιδια,σαλαχια :headbang: :2funny:αν τα υπολογισεις αυτα γαμησε τα τοτε α εξοδα εκτοξευονται αλλα χωρις αυτα δεν γινεται ειναι εργαλειο της δουλειας μου :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Αν και σκεφτομαι για Χμελινσκι θα ερθει αυτη η γκομενιτσα το σεπτεβρη και μετα μπορει να παω εκει αν βρει κανενα διαμερισμα με 150-200$ το μηνα.Να πω και στον Πίτσι αν ειναι να δοκιμασει ενα μηνα να ζησει σαν Πορνομεταναστης.Μακη εσυ τον Οοκτωβριο θα εισαι Τιράσπολ?

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μπα αποκλείεται (εκτός αν κάτσει καμιά καλή). Ήμουν 2 μήνες, πήρα τη δόση μου, πήγα τα ταξίδια μου (Οντέσσα και Κριμαία -κλασικά),τώρα το χειμώνα ξανά.
Πάντως δεν σου ζήτησα να μου αναλύσεις τις διατροφικές σου συνήθειες.  ;)
Απλά είπα ότι ένας (φυσιολογικός) εργένης μαγειρεύει και στο σπίτι και δεν πηγαίνει κάθε τρεις και λίγο για σούσι (ευτυχώς εδώ δεν έχουμε αυτή την αηδία).  :sunglasses:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
@@@@@φονμακουλης
πηγες τωρα κριμαια?
δωσε στο ουκρανικο θρεντ του ιωσηφ μπλασκος, αν θες καποια περιγραφη,κ κανε μια συγκριση με οντεσα,επειδη παντα τελη ιουλη με αρχες σεπτεβρη ειμαι ελλαδα,δεν εχω αποψη γι αυτην την περιοδο σε κρυμ
γραψε κατι αν θες λοιπον,που πηγες κ τι ειδες απο κοσμο τιμες κλπ,ειδικα αφου ησουν κι οντεσα(οντεσα η ζατοκα? απο πρμ κ μολντοβα εκει πανε βασικα ,γι αυτο η ερωτηση)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Πάντως δεν σου ζήτησα να μου αναλύσεις τις διατροφικές σου συνήθειες.  ;)
Απλά είπα ότι ένας (φυσιολογικός) εργένης μαγειρεύει και στο σπίτι και δεν πηγαίνει κάθε τρεις και λίγο για σούσι (ευτυχώς εδώ δεν έχουμε αυτή την αηδία).  :sunglasses:
:think: :think: :think:
δεν εχει?αποκλειετε...παντου εχει

εδω γραφει οτι εχει τουλαχιστον 3 μαγαζια !!! ;)
Суши в Тирасполе. 7 Пятниц, бар ОК, Villa Rich Во всех этих 100% делают.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
να μας πει ο στελιος περα απο πλακα,τι ειδε εκει με τιμες,κισινιοφ
εγω εχω πληροφορηση απο δικο μου ανθρωπο οτι ειναι πιο ακριβο λιγο απο οντεσα,,,που σημαινει πολυ ακριβο!!!
δεν μιλαω για ντεκαντανς καταστασεις,αλλα για νορμαλ μεσο επιπεδο  ευρωπαικης διαβιωσης,μην αρχισεις παλι τα δικα σου φιλτατε μολδολαγνε με τα 0,5ε ο καφες κλπ,4,5ε εδωσε αυτος στο μωλλ .μονος του
για καφε κ νερο,
κ ξερει κ ρωσσικα
κ τοσο εγραφε κι ο καταλογος
κι ητανε κ γεματο.. το μαγαζι :grin:
"αυτια"..

ρε μπας κι ειμαι ο μπλασκος? :think:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μήτσο (και λοιποί),
  Εξάλλου ξέρεις πολύ καλύτερα από μένα ότι τις Ρωσσίδες (γιατί εδώ ΔΕΝ έχουμε πολλές Ρουμάνες) δεν τις ενδιαφέρει πολύ το χαϊλίκι. Να πηδηχτούν θέλουν γιατί δεν έχουν άντρες.     Οπότε άν είσαι μάγκας με μιά μπουκάλα βότκα, ένα χυμό και λίγα σουχάρσκι τις πας για τα περαιτέρω (εξάλλου εσύ δεν έλεγες ότι ταϊζεις κρεμμύδια τις δικές σου  ;)).

βλεπω ολους τους πιρφορους της ελλαδας σε κανα μηνα να μαζευονται μολδαβια με ενα λουλουδι στο χερι.Στα 10 λουλουδια και 1 δωρο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
βλεπω ολους τους πιρφορους της ελλαδας σε κανα μηνα να μαζευονται μολδαβια με ενα λουλουδι στο χερι.Στα 10 λουλουδια και 1 δωρο.
ποσο λουλουδι στελαν?κανα 5ευρο? ;)εκαστον?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
εγω εχω πληροφορηση απο δικο μου ανθρωπο οτι ειναι πιο ακριβο λιγο απο οντεσα,,,που σημαινει πολυ ακριβο!!!
δεν μιλαω για ντεκαντανς καταστασεις,αλλα για νορμαλ μεσο επιπεδο  ευρωπαικης διαβιωσης,μην αρχισεις παλι τα δικα σου φιλτατε μολδολαγνε με τα 0,5ε ο καφες κλπ,4,5ε εδωσε αυτος στο μωλλ .μονος του
για καφε κ νερο,
κ ξερει κ ρωσσικα
"αυτια"..

ΜΟΛΟΓΑ ΤΑ!!!! :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
για καφε κ νερο,
κ ξερει κ ρωσσικα
"αυτια"..

Ιδιες τιμες με ελλαδα,μικρες οι διαφορες στα τροφιμα και οχι ουσιαστικες.Πολυ πιο φθηνα ειναι τα γλυκα ας πουμε μαρς με 40 λεπτα, γενικως οι γλυκατζηδες θα φαν φθηνα εκει,σολωμος παμφθηνος ξεσκιστηκα να τρωω σολωμο 3 φορες τη μερα με 3 ευρω το κιλο μια που κανω και διατροφη,ταξι πολυ πιο φθηνα απο της ελλαδας,αλλο που αν σε δουν ξενο θα προσπαθησουν να σου πιασουν τον κολο,φθηνα  και τα κλαμπακια 3 ευρω μου φενεται να παρεις ενα ποτο,μπορει παρασκευοσαββατο να πληρωσεις και εισοδο 3 ευρω περιπου,και τα εστιατορια πιο φθηνα απο της ελλαδας.
Μαναβικα ,φρουτα καμια διαφορα ουσιαστικη,καποια ειδη οπως καλτσες ασ πουμε βρηκα με 80 λεπτα.Σε γενικες γραμμες σε αυτα που με ενδιαφερουν εμενα δεν βρηκα καμια ουσιαστικη διαφορα στις τιμες,παντως πιο ακριβα δεν θα τα βρεις απο ελλαδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom