Μα για όνομα του Θεού. Έχεις αγοράσει ποτέ λουλούδια στη ΜΟΛΔΑΒΙΑ ? Έχεις πάει σε ντίσκο στη ΜΟΛΔΑΒΙΑ και σου προσέφεραν λουλούδια ? Κατά τα λεγόμενά σου όχι.
Ανέφερα και πριν το κόστος του ήταν για μια μωβ μαλακία (με το γλαστράκι της οαρακαλώ) 15 λέι (1 €).
Προς τι λοιπόν γράφεις αυτά που γράφεις ?
οχι εν εχω παει ρε φονμακουλη,τοπα 100φορες
αλλα
φιλτατε για πολλοστη φορα
,μην απαντας σε οτιεχει ναανει με νυχτα,δεν σκαμπαζεις ,αφου δεν μετεχεις λογοω γαμου κι ηληκιας,με βαση τα λεγομενα σου..
στην ουκρανια το λουλουδι εχει 10σεντς εως 30σεντσ το πολυ ,παντου
αλλα την ημερα!!!ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ 15ΕΥΡΩ ,ΙΤΑΚΑ Κ ΙΜΠΙΖΑ δηλ στα ΒΙΠ,υποτιθετε
στα φτηνα ντισκι στα χωρια εχει 30-40-50χριβνια ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΣΤΙΣ ΝΤΙΣΚΟ ΞΑΝΑΛΕΩ!!!δηλ 3,,4,5 ευρω,,στα χωρια!!!μικρες πολεις δηλ.χερσον μαριοπολ κλπ..στις μεγαλες εχει 10ε κ το τραπεζι 100ε
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,τελος,κιας ειναι 150ε ο μισθος,,τοσο εχει το λουλουδι κ τοσο το τραπεζι,,αν θες οας αν θες αγοραζεις,εγω ΔΕΝ αγοραζω λουλουδια,αλλα πολλοι μαλ..ες κ μη,αγοραζουν με 5 εως 15 ε το κοματι!!
οχι στο σουπερμαρξετ η στα λουλουδαδικα!!
ΣΤΟ ΚΙΣΙΝΙΟΦ ΕΧΕΙ ΙΔΙΕς ΤΙΜΕς ΜΕ ΟΝΤΕΣΑ,υποθετω λογικα θαχει τα ιδια δαγκωματα,ΕΙΠΕ ΚΙ Ο ΝΤΙΝΑς29,για καπιο χωριο στην ουκρανια που το σουσι κανει ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΓ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ!!!!
ε και με τα λουλουδια τις ντισκο το ιδιο εργο παιζει
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΤΗΝ ΟΝΤΕΣΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕς,καλα νεα,επαυξανω οτι καλοκαιρι,το ξανατονιζω,κι οψχι αλλη εποχη,οντεσα γαμας ευκολα αν εισαι σχετικα εμφανισημος σχετικα νεος κ με αρκετα ρωσσικα ομως
!!φιλικα σου ξαναλεω,μην γραφεις ομως για πραγματα ,που καλα κανεις κ δεν ασχολεισε,οπως νυχτομαγαζα κ γυρα σε κλαμπ κλπ...
τα σεβη μου κατα τ αλλα!!!