Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
ρε χυστη πιτσι μου,καλά λέει ο άλλαν..μας έχεις φλομώσει στο ψωλόχυμα,κάνε λίγο κράτει :grin:
το είπα ότι η εταιρεία γίνεται σε 2 μέρες με το διαβατήριο,το ποινικό μητρώο και κάτι αλλά χαρτιά που τα βγάζεις από εδώ,δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.
για τις φοιτητικές εστίες έχω ακούσει ότι :fuck1: σαν τα σκυλιά αλλά είναι μέσα στη βρώμα γενικά,αν δε σε πειράζει αυτό πήγαινε και γράψου.
Θα ερχόμαστε μετά να σε βλέπουμε και να σε καμαρώνουμε μαζί με τα πιπίνια!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πορνοφοιτήτρια του Κισινάου  :2funny: :2funny: :2funny:
επαρθη τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου,ύστερα από γνωριμία σε καφέ στη Botanica κατά τις απογευματινές ώρες και ακολούθησε ολονύκτιο γλέντι στο Ελ Γκρέκο παρότι ο Μολντο απουσίαζε καθότι ήτανε χειμερινάς διακοπάς  :grin:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    60,7 KB · Εμφανίσεις: 28

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Αυτα τα θεματα θελουμε αντε πολυ ασχοληθηκαμε με του Πιτσι τις μακακιες.
Θειο Τασσο δωσε τροφή στον Λαόοοοοοοοοοοοοοο.

Ειμαι Χαλκιδική ποτε εχεις σκοπό να ανεβεις????????????
(Μολντοβα ενοω).

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε Πιτσι μασ  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: τα ματια με τα κολο γραμματα σου
και στο φιναλε σαλτα και  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Μας επριξες με μαλακισμενες ερωτησεις λες και δεν ξερεις τι να κανεις;;;;;;

Κοψε κατ αρχην την  :jerking: :jerking: :jerking:  των χαζων ερωτησεων.
τελος νοικιασε ενα σπιτι εκει να ερχεται ο θειος  Αλλαν να φιλοξενειτε ταχτικα και τα υπολοιπα θα τα κανεις εν καιρο αντε γειαααααααα.

εκει που εισαι ριξε και ενα τριπλο για τον θείο. :2on1: :2on1: :fuck1: :tits: :fuck2: :tits2: :knockinb: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: παλι στο τσαμπα ρε ευσωμε ???

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε χυστη πιτσι μου,καλά λέει ο άλλαν..μας έχεις φλομώσει στο ψωλόχυμα,κάνε λίγο κράτει :grin:
το είπα ότι η εταιρεία γίνεται σε 2 μέρες με το διαβατήριο,το ποινικό μητρώο και κάτι αλλά χαρτιά που τα βγάζεις από εδώ,δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.
για τις φοιτητικές εστίες έχω ακούσει ότι :fuck1: σαν τα σκυλιά αλλά είναι μέσα στη βρώμα γενικά,αν δε σε πειράζει αυτό πήγαινε και γράψου.
Θα ερχόμαστε μετά να σε βλέπουμε και να σε καμαρώνουμε μαζί με τα πιπίνια!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πορνοφοιτήτρια του Κισινάου  :2funny: :2funny: :2funny:
επαρθη τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου,ύστερα από γνωριμία σε καφέ στη Botanica κατά τις απογευματινές ώρες και ακολούθησε ολονύκτιο γλέντι στο Ελ Γκρέκο παρότι ο Μολντο απουσίαζε καθότι ήτανε χειμερινάς διακοπάς  :grin:
το βλεπεις στελιο 199969 αυτο το θεσπεσιο πιπινι εξεσκισθει απο τον θειο μας με ενα απλο κερασμα ...αντε στην υγεια μας

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
το βλεπεις στελιο 199969 αυτο το θεσπεσιο πιπινι εξεσκισθει απο τον θειο μας με ενα απλο κερασμα ...αντε στην υγεια μας
Εμενα θα μου κανονιζει να τρωω φοιτητριες ο πιτσι,αν και μπορει να γινω και γω φοιτητης εκει να παιρναει και η ωρα ευχαριστα,μην γαμαμε και ολη μερα να μαθουμε και τιποτα

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Ειμαι Χαλκιδική ποτε εχεις σκοπό να ανεβεις????????????
(Μολντοβα ενοω).
Κατά τα τέλη Σεπτέμβρη,δεν ξέρω ακριβώς.
Πριν ανέβω θα σε πάρω τηλ να τα πούμε και από κοντά  ;)

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Αυτο που με μπερδεψες ειναι οτι εισαι λες παντρεμενος στην Ελλαδα με Ελεεινιδα και πως ζεις εξωτερικο μονιμα?Οι Ελεεινιδες ειναι φριχτες στο χαρακτηρα και δε νομιζω να δεχτει καμια κατι τετοιο.Εκτος αν εχεις χωρισει οποτε αλλαζει το πραγμα.Για της Μολδαβες ισχυει αυτο που ειπα.Για να με γνωρισουν κοπελιτσες απο το ιντερνετ ερχονται για μερικες μερες Αγια Πετρουπολη απο πολλα μερη της Ρωσσιας και Ουκρανιας μερικες καθαρα για μενα αρκετες μενουνε και σπιτι μου μερικες προσπαθουν να συνδιασουν τη γνωρημια με μενα με μια εκδρομη στην πολη (πριν λιγο καιρο ειχε ερθει ετσι μια καθηγητρια πανεπηστημιου 24 ετων κοντουλα απο Καζαχσταν Γερμανιδα ΣΤΗΝ εθνικοτητα)απο Μολδαβια ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ στο ιντερνετ το παιζουν οτι καποιες ειναι!Ναι μεν ακουνε Αγια Πετρουπολη και τρελενονται αλλα εχουνε εναν ηληθιο εγω'ι'σμο σε πιο λιγο βαθμο βεβαια απο της Ελεεινιδες αλλα μια Μολδαβη δεν θα σηκωθει να ερθει απο το Κισινιωφ Αγια Πετρουπολη για να με γνωρισει ενω μια Ουκρανη θα το κανει αμεσως.Ενταξει θα μου πεις στην Ουκρανια δεν εχει καθολου αντρες?Ναι ετσι ειναι,απο Κρασνονταρ ομως γιατι ερχονται?(την ειχα βαλει και φωτο τη μια που ειχε ερθει)εκει εχει πολλους Πιρφορους που καμακωνουνε συνεχεια?Ενα αλλο που δεν μου αρεσε ειναι οτι εμφανησιακα οι Μολδαβες ειναι πολυ κατωτερες απο της Ουκρανες εκτος του οτι ειναι χωριατισες.Η Μολδαβια σιγουρα ειναι ωραιο μερος και ειναι καλη να πας για 5-6 μερες οχι ομως για να μενεις μονιμα αν μπορεις να πας αλλου.Οσο για τον Πιτσι θα την κανει την  :jerking:εγω του τα λεω και δεν με ακουει.Θα βρει παλι μια και θα την φερει Ελλαδα να ζει σαν Πιρφορος.Ο Προδωμενος μπορει να ειναι ευτυχησμενος στη Φυλακη με τους αραπιδες :2funny:το θεμα ειναι να εχουμε το Ευζειν και το Ευγαμην δηλαδη να ζουμε και να γαμαμε καλα.

To Ευγαμειν ειναι μαλλον και οχι Ευγαμην....  :2funny: Φτιαξε κομμα σε ρωσσια με οικολογικο υποβαθρο...τοσες εχεις γαμησει...το 50% να σε ψηφισει θα μπει ο ντιμας στη ντουμα  :2funny:

Επισκέπτης
Πιτσι οταν σε ειδα ησουνα πολυ ανανεωμενος και πολυ ποιο γραμμωμενος απο ποτε αλοτε! τωρα καταλαβενω μετα την ρωσια που οφειλοτανε αυτη η ινωδες αυτη η πομποδες γραμμωση!!!! μα και φυσικα στην αεροβια γυμναστικη :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :knockinb:  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
πεταει ο γαιδαρος στο κισινιοφ συντροφοι? :grin: :grin: :grin:

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Διαβαζω σε ενα Αμερικανικο φορουμ πορνοτουρισμου internationalsexguideforum οτι στη Μολδαβια ολα αυτα τα αματουρια πουτανακια κανουν ολα ακαποτα γαμησια και χυσιμο μεσα στα μουνια τους με τους διαφορους πορνοτουριστες. Ισχυει κατι τετοιο?

Επισκέπτης
Διαβαζω σε ενα Αμερικανικο φορουμ πορνοτουρισμου internationalsexguideforum οτι στη Μολδαβια ολα αυτα τα αματουρια πουτανακια κανουν ολα ακαποτα γαμησια και χυσιμο μεσα στα μουνια τους με τους διαφορους πορνοτουριστες. Ισχυει κατι τετοιο?
φισικα και ισχιι!γαμισα εγο ακαποτα εκι περαααα!!ουυυυυυυ!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ξερο ξερο μπαντι τζαμπινκ χορισ σκινι!!!
ακροσ ντεκαντανσ!!!!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Ναι,είναι πολύ σύνηθες(σχεδόν κανόνας) το ακαποτο.
Για χύσιμο μέσα στα μουνάκια λίγο δύσκολο αλλά μέσα στα στοματάκια το γουστάρουν όλες. :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Γιορτή της πόλης σήμερα και χαμός χθες το βράδυ παντού.
φουλ από μουνί στο El Greco(φορτωτική προχθές από εκεί ένα 25αρι) και πανικός από άλογα τσαμπιον λιγκ κατηγορίας στο Cocos.
Η βραδιά έκλεισε στο Taboo με αίσιο τέλος δύο μικρά.
Έπεται συνέχεια απόψε λόγω του εορταστικού κλίματος.....

LA MULTI ANI CHISINAU

Επισκέπτης
τι ορεα περνατε εσισ οι πορνομεταναστεσ! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
εμισ εχουμε λιοσι στο πιρφορισμα εδο στο πιρφορισταν :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ι πετσα μου αιμοραγι πλεον!τιν εχο καραξεσκισι στο πιρφορισμα :jerking: :jerking: :jerking:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μολις γιρισα βουκουρεστι απο 6ιμερο τιρασπολ κισηινεου  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: σαν σιτι μολλ οι διο προτες φοτο απο το ιστορικο καφε στον τριτο οροφο  :boobies: :boobies: :boobies:

Συνημμένα

• 150.jpg
    150.jpg
    92,1 KB · Εμφανίσεις: 73
  • 151.jpg
    151.jpg
    103,4 KB · Εμφανίσεις: 55

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τι ορεα περνατε εσισ οι πορνομεταναστεσ! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
εμισ εχουμε λιοσι στο πιρφορισμα εδο στο πιρφορισταν :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ι πετσα μου αιμοραγι πλεον!τιν εχο καραξεσκισι στο πιρφορισμα :jerking: :jerking: :jerking:
καβλεουρα σφιχτοτσιτσινουμπα  να σε ροτησο γιατι ενδιαφερει πολι κοσμο  το κολαρακι του μεγαλου τσαρου ειναι τριφερο και ροδοκοκινο ?  για πες μας αρχιγε δοσε μας πλιροφοριες !!!!!!  :kissass2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom