Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καβλεουρα σφιχτοτσιτσινουμπα  να σε ροτησο γιατι ενδιαφερει πολι κοσμο  το κολαρακι του μεγαλου τσαρου ειναι τριφερο και ροδοκοκινο ?  για πες μας αρχιγε δοσε μας πλιροφοριες !!!!!!  :kissass2:
Παλι ξεθαρεψατε :2funny:Οταν πιασαν το γεροντα Παστιτσιο ειχατε  :shit: ολοι σας.Κολωνατε να γραψετε θα ειχε πολυ γελιο να πιασουνε κανενα φουκαρα και να τον πηγαινουνε με χειροπεδες ενω κρυβει το προσωπο του και να λενε ειναι ο Yantis ή κανενας αλλος :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Ειστε τελικα πολυ κοτες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Γιορτή της πόλης σήμερα και χαμός χθες το βράδυ παντού.
φουλ από μουνί στο El Greco(φορτωτική προχθές από εκεί ένα 25αρι) και πανικός από άλογα τσαμπιον λιγκ κατηγορίας στο Cocos.
Η βραδιά έκλεισε στο Taboo με αίσιο τέλος δύο μικρά.
Έπεται συνέχεια απόψε λόγω του εορταστικού κλίματος.....

LA MULTI ANI CHISINAU
ειταν το τριιμερο καταπλικτικο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: παρασκευη στο ντραιβ παρτη για τα 5 χρονια λειτουργιας οπαααα λεμεεε ολες οι καργιες εκει!!! αλλα πανακριβα γαμοτο!!!!!!!! σαβατο πιγα στο γιπαιδο μολδαβια ουκρανια μου θιμισε  το καραισκακι την δεκαετια του 80 το τι χασαν οι ουκρανοι  0-0 τελικο και παρτι μετα !!!!!!!!:headbang: :headbang: :headbang:  στους επισιμους  ειμουν με τον διμαρχο !!! χαιλικια λεμε κιριακι η γιορτι της πολις οπα χιμα στον δρομο!!!! στον μολντο που εφαγα οντος προτι φορα ειδα τοσο κοσμο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: το μονο μιον η γαμιμενη η βροχη που ευτηχος σταματισε την κιριακι την ημερα και ξαναρχισε το απογευμα  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: ορε τασε ανεβασε καμια φοτο!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 152.jpg
    152.jpg
    97 KB · Εμφανίσεις: 61

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Παλι ξεθαρεψατε :2funny:Οταν πιασαν το γεροντα Παστιτσιο ειχατε   :shit: ολοι σας.Κολωνατε να γραψετε θα ειχε πολυ γελιο να πιασουνε κανενα φουκαρα και να τον πηγαινουνε με χειροπεδες ενω κρυβει το προσωπο του και να λενε ειναι ο Yantis ή κανενας αλλος :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Ειστε τελικα πολυ κοτες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οοο μεγαα τιτανοτερστιε τσαρε !!!! το θαρος σου μας εχει αφισει εκπλικτους!!!!!!!  που εισε τοσο καιρο????????? ποτε θα ερθεις ελλαδα ?? ειναι τρις αδερφες μοντελες διμετρες!!!!!!!που θελουν να σε παρουν παρτουζα!!! διξε μας το μαγικο σου καυλι βαλε φοτο να καυλοσουν τα μορα!!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ξανα φανικαν τα μπουλουκια ιταλον  τουρκον και κατι πιτσιρικαδον μοικανον αραβον !!! πολισ κοσμος που ελειπε το καλοκαιρι !!!!!!!!! τιρασπολ εχει γινει ιταλικι αποικια μεσοκοπον!!!!!!!!! και εκει ειταν η γιορτι της πολις 200 χρονια και ολοι στους δρομους αλλα εγο γιρισα κισινεου για τον αγονα

Συνημμένα

• 153.jpg
    153.jpg
    97,9 KB · Εμφανίσεις: 62
  • 154.jpg
    154.jpg
    90,9 KB · Εμφανίσεις: 66

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
παντος ρε μαγκες καλη η μολδαβια αν εχεις λευτα αλλα ουκρανια βορεια ειναι ακομα ατοφια κου-μουνιστικι αλλα μακρια βαρεθικα τα χιλιομετρα! τιρασπολ βιβα ιταλια!!!! οι ντοπιοι αρχισαν της καγιεν και τησ μαλακιες!!!!! γαμο την  ιταλια τους!!!!!!!!!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 155.jpg
    155.jpg
    77,1 KB · Εμφανίσεις: 65

Επισκέπτης
σκευτομε πολι για πορνομεταναστευσι και στο χισιναου για τον λογο του οτι εκι διδασκετε μια πολι πορνοδεσ πολεμικι τεχνι που διστιχοσ ουκρανια δεν διδασκετε.μονο ροσια κ μολδαβια.
ισοσ σινδιασο πορνομεταναστευσι με τιν εκμαθισι του choi kwang do!

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Πιτσιλα .. Που εισαι τωρα ? Τι κανεις ?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
σκευτομε πολι για πορνομεταναστευσι και στο χισιναου για τον λογο του οτι εκι διδασκετε μια πολι πορνοδεσ πολεμικι τεχνι που διστιχοσ ουκρανια δεν διδασκετε.μονο ροσια κ μολδαβια.
ισοσ σινδιασο πορνομεταναστευσι με τιν εκμαθισι του choi kwang do!

Κανε κατι αλλο :)πρεπει να κανεις οπσδηποτε αυτο?Δεν ξερω θα πας σς ενα χειροτερο μερος επειδη εχει αυτη τη σχολη? :2funny:!Εγω προτιμαω να καμακωνω απο το να πηγαινω σε τετοιες σχολες :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
ξανα φανικαν τα μπουλουκια ιταλον  τουρκον και κατι πιτσιρικαδον μοικανον αραβον !!! πολισ κοσμος που ελειπε το καλοκαιρι !!!!!!!!! τιρασπολ εχει γινει ιταλικι αποικια μεσοκοπον!!!!!
Xθες εθεάθη μεσόκοπος Ιταλός μετά της νεότατης ντεβουσκας του σε γνωστό στέκι.
Σπονσοναρισμα 400 ευρώ εβδομαδιαίως συν τα έξτρα έξοδα και δώρα,γεύματα,ρούχα,κινητά και λοιπά.
Πριν 3 μέρες 60άρης και βάλε Τούρκος με την 24χρόνη ξανθό αστέρι συνοδό του στο ίδιο μαγαζί,όλο χάρη επιδιδόταν σε ρομαντικούς χορούς στην πίστα.

Μπαίνει ο χειμώνας σιγά σιγά και οι ανάγκες των κορασίδων  μεγαλώνουν  :grin:

Επισκέπτης
εχι γεμισι το χισιναου πιρφορουυσ ιταλοτουρκοαραβεσ?
αμαν!!!

εμπιρι πορνομεταναστεσ ποσ τιν βλεπετε τιν ιδεα για επενδισι στο χισιναου? σκευτομουν για γιμναστιριο με βαροι και αιθουσα με πολεμικεσ τεχνεσ και αερομπικ!βλεπο πουλανε ετιμεσ τετιεσ επιχιρισισ στο χισιναου.

ασ μασ πι καπιοσ εμπιροσ πορνομεταναστισ περικαλο!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Έχει ένα πολύ καλό στην Botanica με ελληνικό όνομα,πέντε λεπτά με τα πόδια από το σπίτι μου.Παρτο για να έρχομαι εγώ και ο Μόλντο :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• 581462_445455068834455_1902781621_n.jpg
    581462_445455068834455_1902781621_n.jpg
    58,4 KB · Εμφανίσεις: 18

Επισκέπτης
Έχει ένα πολύ καλό στην Botanica με ελληνικό όνομα,πέντε λεπτά με τα πόδια από το σπίτι μου.Παρτο για να έρχομαι εγώ και ο Μόλντο :grin: :grin: :grin:
ξεροχινοοοοοο καργαααααααα!!!
τορα στα γεραματα το θιμιθικατε ρε πορνοπαπουδεσ να κανετε γιμναστικι? :2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Εσύ ρε άλλαν που είσαι?Θα ανέβαινες επάνω μου έλεγες,τι περιμένεις???Αύριο γιορτάζουμε το ιστορικό OΧΙ με καθαρά  ελληνικη βραδιά στο Ελ Γκρέκο,προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις  :grin:
υγ. μόλις γύρισα από το Fashion,αν και συνοδευόμουνα μου βγήκανε τα μάτια έξω από το μουνί απίστευτης και αξεπέραστης ποιότητας που υπήρχε πάλι εκεί.
Γαμώ τη Μολδαβία μου,γαμώ...

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Εσύ ρε άλλαν που είσαι?Θα ανέβαινες επάνω μου έλεγες,τι περιμένεις???Αύριο γιορτάζουμε το ιστορικό OΧΙ με καθαρά  ελληνικη βραδιά στο Ελ Γκρέκο,προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις  :grin:

Ναι αλλα εχω ισχυρα αντιμετρα εδω και παραμένω πιστος ιπποτης της Ελληνικης και Βουλγαρικης ηδονής :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αλλα σας πεθυμησαν πολυ να σας δω ολους εκει επανω μου λείπουν ολοι τους πρεπει να ανεβω για να σας δω ισως τον Νοεμβριο ανέβω πριν πιασουν τα χιονια τα ισχυρα!!!!!!!!!!1
κανε κατι και συ ρε φιλε να  επισπευσω την επισκεψή μου γνωρισε μου το παρακατω μωρό(η κατι αντιστοιχο- Βουλγάρα ειναι) να ερθω τρεχονταςςςςςς :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Συνημμένα

• offer1.jpg
    offer1.jpg
    73,3 KB · Εμφανίσεις: 23

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΕΛΛΑΔΑ Σ' ΑΓΑΠΩ

Συνημμένα

• grflagnikos.jpg
    grflagnikos.jpg
    38,3 KB · Εμφανίσεις: 26

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: τις πουτανας σιμερα στο κισηινεου καικε το μπροστινο μερος του μολλ σαν σιτι χαμοσσσσ λεμε  ολο το κεντρο μπλοκαρισμενο λες και γινοταν πολεμος  !!!!!!!!!!! η φοτια λενε μαλλον απο εκρηξη !!!! καμποοουυυμμμμ λεμε καμπουλ !!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: κριμα ρε πουστη ειναι το αγαπιμενο μου μαλλ αναμνησειςςςςς λεμε::::::!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :boobies: :boobies: :boobies:  Υ.Γ αρεεε καργιολη αλλαν!!!! 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom