Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
allan άσε τα γέλια και ανέβα πάνω.
και ο red εδώ είναι,κολλητάρια με τον νεοαφιχθέντα γιατρό.
όλο καλές κουβέντες είχε ο ένας για τον άλλον  :2funny:
davarits,και για σένα μου είπαν...καλά λόγια φυσικά.  :grin:
άντε και ο μολντο σας περιμένει με ανυπομονησία όλους  :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
άντε και ο μολντο σας περιμένει με ανυπομονησία όλους  :2funny: :2funny: :2funny:

εχω μπλεξη ρε αδερφε με μια πωληση ακινητου γαμω την γραφειοκρατεια τους και την εφορια τους
και τις απεργιες τους.
Θα ερθω εντος του μηνα ελπιζω............

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
  emmm τορα καταλαβα !!!!!!!!!!!!!!! καλα που μου ειπες οτι ειναι ο ρεντ λεω και εγω κολιτος του ρεντ πιτσιρικας γιατρος γιμνασμενος  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:  τασε  καμια κομπινα θα κανει παλι ο αρχιβλακας και επειδη γερασε και δεν αντεχει πλεον το ξιλο θα εφερε καναν χοριανοτου πιτσιρικα  ταζοντας μλακιες  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: επειδη καπιος δικος σου μου ειπαι ο τι εισαι οκ ατομο προσεχε μιν σε δεσουν και εσενα μαζι τους !!!!!! φας καμια μαχερια οπος εφαγε ο γνοστος αδινατος κοντουλις τουρκος  που ειχαι ενα S mersedes με οδιγο και ειταν στα κλαμπ  του κισηινεου οπα!!!  οι γνοστες μαλακιες του ρεντ !!!!!!!  καλα που μου τοπες !!!!  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  εχει δρομο να περασει μεχρι την ελλαδα!!!!! :humpleg: :rockon: :humpleg: :rockon: :humpleg: :rockon:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Ρε συ φίλτατε νταβαριτς,χαλάρωσε λίγο...τον χαβαλέ μας κάνουμε εδώ μέσα.
για τον red έγραψα ότι είναι εδώ μπας και τσιμπήσει ο allan και ανέβει αφού εμάς δεν μας καταδέχεται πια  :grin: ιδέα του μολντου ήτανε,πλάκα κάναμε.  :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
εχω μπλεξη ρε αδερφε με μια πωληση ακινητου γαμω την γραφειοκρατεια τους και την εφορια τους
και τις απεργιες τους.
Θα ερθω εντος του μηνα ελπιζω............
Γίνονται ακόμα αγοραπωλησίες κάτω?  :grin:

άντε σε περιμένουμε  ;)

Επισκέπτης
φιλτατε πορνομεταναστι τασο χισε λιγακι και για εμασ τουσ αροστουσ απο επικινδινι σισορευσι σπερματοσ πιρφορουσ!!!
το εχουμε αναγκι πορνε μου!!!!
χισεεεεεεεεεεεεεεεεε δινατα λεβεντι μου!!!
χισεεεεεεεεεεεεεεεεε δινατα τσολια μου!!!
χισεεεεεεεεεεεεεεεεε αυστιραααααααααααααα!!!
χισεεεεεεεεεεεεεεεεε ριθμικαααααααααααααα!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Γίνονται ακόμα αγοραπωλησίες κάτω?  :grin:

άντε σε περιμένουμε  ;)

Η θαλασσα φιλε εχει ακομα καποια κινηση στις αγοραπωλησιες αλλα στα παλια και φτηνά,
Οσο για τον Μολντο πλακιτσες μαζί μου;;;;
καλα εγω δεν εχω καψουρα με καμμια μονιμη αγκαλια αλλα.....
αδυναμία στις ξανθες αγκαλιές και πολλές....... τωρα οποιος καταλαβε καταλαβε.

ΥΓ.: εγω για παρτι σας ανεβαινω και τις ξανθες αδυναμιες μου τωρα τι δουλεια εχει ο ΡΕΝΤ μαζι μου και ποτε;;;;;
δεν το καταλαβα που κολάει;;;;;;; 

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Εντάξει,έτσι μας ήρθε και το έγραψα.
Όσο για τα ακίνητα εδώ πάντως εκτός από τον οργασμό των γυναικών γίνεται και οικοδομικός οργασμός.
χιλιάρικο και βάλε το μέτρο έφτασε στα καινούργια στο κέντρο και τα περισσότερα είναι πουλημένα από τα σχέδια.  ;)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τασε σε βαλανε στο κλαμπ  :jerking: :jerking: βλεπο !!!!! :2funny: :2funny: :2funny:  αλλα λογια να αγαπιομαστε  αλλανταλον παμε γιαλόν   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:   ο αλλαν ερχετε  με τεζαα καινουργια  γαματη κομοση και φετα κιλιακους  τον ειδα στην καμερα και επαθα πλακα !!!!!!!!!!!!!!!!  τρεμε μολντοο!!!!!!!!!!!!!! δεν θα σου αφησει  καργιολα για καργιολα!!!!!!!!!!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:   μαγκες  προσεχτε  τα νυχτοπερπατιματα σας  σφαξανε παλι μετα απο τον τουρκο!!!!!  χορευτρια του ντραιβ στο γονατο εχουν αγριεψει παλι τα πραγματα !!!!!!!!! της γαμιολας φοτιες στα μοολ  μαχεροματα  ξιλικια  σαν τον παλιο καλο καιρο   :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:  :2funny: :2funny: :2funny:  καληψη αποκριψη και προσοχη μεγαλη !!! μιν το διατιμπανιζετε οτι εισαστε ξενοι!!! ο τουρκος απο γκομενα την επαθε!!!! τασε  μου παν οτι εισαι σοβαρος!!!!!!!????  :think: :think: :think: :think:   κριμα το μορο ειταν μουναρα!!!!!!   :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αγαμιτοι τι κανετε ρε ???πρωκτολογε πωσ πασ ???ασε το τασο να λεει ακομα γαμαω απλα προσεχω πιο πολυ ...ο νεοσ ειναι ωραιοσ και χτυπαει απιθανα μωρα ///εφερε τισ προαλεσ ενα κολοοοοοο !!!!ειναι γαματο παιδι ευτυχωσ η μολδαβιαγεμιζει και με σωστουσ ...πρωκτολογε ο ρεντ δεν ηρθε στο μαγαζι να με δει επειδη δεν τον κερναω...εκανα μαλακια και γαμησα μια σερβιτορα απο το κολο και δε μπορουσε να κατσει μετα ...χρειαζομαι τη βοηθεια σου

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αγαμιτοι τι κανετε ρε ???πρωκτολογε πωσ πασ ???ασε το τασο να λεει ακομα γαμαω απλα προσεχω πιο πολυ ...ο νεοσ ειναι ωραιοσ και χτυπαει απιθανα μωρα ///εφερε τισ προαλεσ ενα κολοοοοοο !!!!ειναι γαματο παιδι ευτυχωσ η μολδαβιαγεμιζει και με σωστουσ ...πρωκτολογε ο ρεντ δεν ηρθε στο μαγαζι να με δει επειδη δεν τον κερναω...εκανα μαλακια και γαμησα μια σερβιτορα απο το κολο και δε μπορουσε να κατσει μετα ...χρειαζομαι τη βοηθεια σου

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλώς τον και ας αργησε ..................  που χαθηκες τοσο καιρό ρεεεεεεε???????
sorry για το ρε..........
σε εχει στην μπρίζα η Ξανθιά;;;;;;;;;;;;;;;;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
υγ.χάσαμε τον mida,stop  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ελλειψη χρηματων-κ διαθεσης-
σταση εμποριου  ;)
μεχρι να μαρτη-ασει κ να αρχισει η ηλιοφανεια,σχετικα,δεν ερχομε στας βορειους ουκρανικας  μονας,λογω ελλειψης "θηραματος" στους δρομους ,οπου αποτελκει το βασικο "πλευγραουντ" για εμενα
αλλα..
ειδικα στο παρων θρεντ δεν εχω να συνεισφερω το οτιδηποτε  αγαπητε τασο,οποτε,θενκς για το ενδιαφερον,αλλα εχω ηδη πεσει σε χειμερια ναρκη.... ;)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Μελαχρινή θες να πεις  :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι το ξεχασα, την ειδα και δεν μου αρεσε την προτιμώ Ξανθια αν και εχω μια υποψια οτι της επιβληθη αμεσα η αλλαγη χρωματος στα μαλια για να περνα αδιαφορα απο τις προτιμησεις μας................
τι εχουμε ζηλευουμε;;; ζηλευουμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Δεν ξερει ομως οτι ο καλος ο μύλος ολα τα αλέθει;;;;;;;;;;;;;;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
tasuli mi karfonis ston efsomo de to kseris kala...mida to ximerino kamaki ine pio kalo dioti mazevonte oles mesa sta kafe ke tis xtipas ektos ki an den exis frago gia kafe opote se volevi i ximeria narki

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
tasuli mi karfonis ston efsomo de to kseris kala...mida to ximerino kamaki ine pio kalo dioti mazevonte oles mesa sta kafe ke tis xtipas ektos ki an den exis frago gia kafe opote se volevi i ximeria narki
ζντραστιε φιλτατε
ωραια τα λες,,,για οσους θελουν να σε ασπαζοντε,,
αλλα τωρα για τον αν και ποιος εχει φραγκο,αστο καλυτερα,,, ;)
οσο για τα καμακια στα καφε κλπ,δεν μου λεει τιποτε
το να περιμενεις για  να κυνηγας ποια κ αν κ ποτε θα μπει ΜΟΝΗ ,ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ, σε καποιο καφε
σε συγκριση με  τις ορδες απο  ουκρανες μουναρες να περιφεροντε ,απο ανοιξη κ μετα,στους δρομους
η αναλογια επιτυχιας ειναι 1 προς 500
εχω παει σαν μαλ..ας χειμωνα κ μαλιστα σε καλες πολεις,χαρκοβο,ντανιετσκ κλπ,αλλα φευ
σαν περαστικος 10-15νθημερου,αντε αν εισαι τυχερος να σου κατσει 1-2 της προκοπης
δηλ,τριχες κατσαρες,,,σεσχεση με το καλοκαιρι η ακομα κ την ανοιξη κ φθινοπωρο
οποτε ασε με στη χειμερια ναρκη μου  ;),
εξαλλου απ οτι διαβαζω απο τους αλλους ,εχεις καποια μονιμη γκομενα,εισαι κ μεγαλυτερης ηλικιας,οποτε φιλτατε τα ζητουμενα μας απεχουν παρασαγγας.....
δεν σε ψεγω,αλλα ΜΗΝ ΔΙΝΕΙς Κ ΣΥΜΒΟΥΛΕς Ως ΕΠΑΙΗΟΝΤΑς,απεχεις πολυ απο αυτο ;)
νοσβιντανια :)

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
epi prosopiku den apantao ...alla nomizo mporo na doso simvules logo makras empirias ...stus dromus kai msta parka kanun kamaki aytoi pu den mporun i den thelun na plirosun kafe...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
epi prosopiku den apantao ...alla nomizo mporo na doso simvules logo makras empirias ...stus dromus kai msta parka kanun kamaki aytoi pu den mporun i den thelun na plirosun kafe...
στα παρκα δεν παω ποτε
στους δρομους κ στα εμπορικα ,"κυνηγανε,αυτοι που οντως "μετρανε" κ ψαχνουν για πολλες κ καλες κι οχι "μια κι οτι ναναι"
αλλα δυστυχως,οταν μαθεις πδηλατο μεγαλος,,ολο πεφτεις μετα.... :grin:
οποτε ασε τις συμβουλες φιλτατε,τουλαχιστον οχι σε εμας τους προχορημενους ;)
αν ερθει κανας φουκαρας,κανε το κομματι σου... ;)
τλσπα,τελος εδω,
ετσι κι αλλιως το μερος δεν με ενδιεφερε οτε,ουτε θα με ενδιαφερει στο μελλον,,,οποτε
σπακοι νοτσι..
υγ.οσο για καφεδες και  τα οικονομικα..αστο που σου λεω... ;) ;) ;)  εχεις μεσα, πολλους ασπονδους φιλους εδω,που μ εχουν πληροφορησει πως και τι... :helpplea:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
στα παρκα δεν παω ποτε
στους δρομους κ στα εμπορικα ,"κυνηγανε,αυτοι που οντως "μετρανε" κ ψαχνουν για πολλες κ καλες κι οχι "μια κι οτι ναναι"
αλλα δυστυχως,οταν μαθεις πδηλατο μεγαλος,,ολο πεφτεις μετα.... :grin:
οποτε ασε τις συμβουλες φιλτατε,τουλαχιστον οχι σε εμας τους προχορημενους ;)
αν ερθει κανας φουκαρας,κανε το κομματι σου... ;)
τλσπα,τελος εδω,
ετσι κι αλλιως το μερος δεν με ενδιεφερε οτε,ουτε θα με ενδιαφερει στο μελλον,,,οποτε
σπακοι νοτσι..
υγ.οσο για καφεδες και  τα οικονομικα..αστο που σου λεω... ;) ;) ;)  εχεις μεσα, πολλους ασπονδους φιλους εδω,που μ εχουν πληροφορησει πως και τι... :helpplea:
τι ειχες γιαννη μου ...τι ειχα παντα ...η τα ιδια παντελακι μου τα ιδια παντελη μου...σου ειπα προσωπικα δεν απαντω...επαναλαμβανω οποιος θελει να γαμησει καλο μουνι πρεπει να χαλασει ευρα σε καλα καφε και κλαμπς

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Ο γιατρός καθότι νεαρός και ομιλών την ρουμανικήν γλώσσα χτύπησε ΑΣΤΈΡΙ ΑΠΌ ΤΟ ΔΡΌΜΟ τις πρώτες μέρες,το είδες και συ με τα μάτια σου αφού το έφερε στο μαγαζί.
Αλλά αυτό δεν είναι και τόσο σύνηθες,οπότε συμφωνώ ότι τις πιο πολλές φορές πρέπει να χαλάσεις ευρά για να βρεις καλό πράμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom