Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 757K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ  ΒΡΩ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΝΔΡΟ
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ  ΞΕΧΑΣΑ
ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ
ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

ΣΑΣ  ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ   ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΛΕΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
συντροφε βαζεις τιε πιο πετυχημενες φωτο κ μας φτιαχνεις,, :rockon: :rockon: :rockon:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ολεεεεε στον αλλαν που ολο ερχετε και ολο πισο κανει!!!παρτο αλλιος την καινουργια χρονια !!!!!!!!!!!! γαματεεεεε γιατιιιι χανομαστε!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Δεν εχω καλη παρεα για Τιρασπολ ακομη.........
βλεπω και τα χιονια και λεω αστο για μετα  ετσι κι αλιως  λεφτα υπαρχουν παρεα δεν εχω ............................

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
συντροφε βαζεις τιε πιο πετυχημενες φωτο κ μας φτιαχνεις,, :rockon: :rockon: :rockon:

Ευχαριστώ...................

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΣΗΜ 1000 ΕΥΡΩ τον μήνα για αξιοπρεπια διαβιωσης στο Κισινεφ ή στο Τιρασπολ ειναι πολλά;;;
    καθηστε σπιτια σας διοτι δεν θα καταλαβεται πως φευγουν τα λεφτα σε χρονο μηδεν.
    αναλογα τα γουστα μια χαρα ειναι χωρις περιτες μαλακιες και επιδειξη οικονομικης σπαταλης.

Συνημμένα

• agiosvasilis&CG.jpg
    agiosvasilis&CG.jpg
    35,2 KB · Εμφανίσεις: 25

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Ευχαριστώ...................

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΣΗΜ 1000 ΕΥΡΩ τον μήνα για αξιοπρεπια διαβιωσης στο Κισινεφ ή στο Τιρασπολ ειναι πολλά;;;
   καθηστε σπιτια σας διοτι δεν θα καταλαβεται πως φευγουν τα λεφτα σε χρονο μηδεν.
   αναλογα τα γουστα μια χαρα ειναι χωρις περιτες μαλακιες και επιδειξη οικονομικης σπαταλης.
alantalon εγω λεω 1500 μινιμουμ κ λιγα ειναι,χωρις πουτανες και πολλα πολλα  γουστα πληρωμενα
στο ετσι,γυρα κ κανα καμακι,ισα ισα φτανουν,,οι ανθρωποι ειναι ασχετοι,
1000 λεει ο αλλος το "ουφο", πολλα ειναι... :jerking: :jerking: :jerking:
καλα τους λεει "ζωα" ο πορνομεταναστης δημητρακης.. :rockon:
στη φωτο μαλλον εσυ εισαι στ αληθεια!!! :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
alantalon εγω λεω 1500 μινιμουμ κ λιγα ειναι,χωρις πουτανες και πολλα πολλα  γουστα πληρωμενα

1) Ασε τον Δημητρακη ειναι ασχετος ως προς τα Ελληνικα γουστα και διαθεση διασκεδασης
  αλλά  Ελληνικα ...........αυτος εχει ενσωματωθει στα Ρωσικά γουστα και συνηθειες.

2) 1000 ευρω ειναι καλα και αξιοπρεπή διαμονή στην Μολδαβία χωρις τανες με....
  1500 βασιλικά περνας ειδικα Τιρασπόλ;;;;;;  ολα τα λεφτα εχω προσωπική αποψη και για
  τις δυο πολεις (ΚΙσιναου και Τιρασπολ)

3> Θα το ειθελα αλλα δεν ειμαι εγω χαχαχαχχαχααααααααααααααααα  στην φωτο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

4. Στεφανος αν εισαι  Θεσσαλονικη κανονισε να βρεθουμε οποτε θελεις πιθανον να ειμαι
επανω  μετα τις 15 Φεβρουαριου για κανα μήνα.
    Και εφοσον εχω το οκ απο την Ελληνικη παροικια (θειος Τασσος- Μολντο -Ωπα κλπ)
  του Κισιναου οτι επιθυμουν να με δουν και να ενσωματωθω προσωρινα στην Παρεα τους ως συνήθως τα τελευταία 4 χρονια.(και εφοσον παμε και Τιρασπολ)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Καλη Πρωτοχρονια σε ολους!

Συνημμένα

• AIVASILISEFXI.jpg
    AIVASILISEFXI.jpg
    40,5 KB · Εμφανίσεις: 25
  • ai.jpg
    ai.jpg
    56,1 KB · Εμφανίσεις: 28

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
χ

Συνημμένα

• 2013.jpg
    2013.jpg
    61,7 KB · Εμφανίσεις: 22
  • ssa2013.jpg
    ssa2013.jpg
    60,2 KB · Εμφανίσεις: 19

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
alantalon εγω λεω 1500 μινιμουμ κ λιγα ειναι,χωρις πουτανες και πολλα πολλα  γουστα πληρωμενα
Μην λετε βλακειες στον κοσμο ρε παιδια  και με 600 το μηνα μπορει καποιος να ζησει μονιμα εκει,αναλογως πως θες να ζησεις,αν πας εκει και το παιζεις μεγαλοεπενδυτης ουτε 2000 δεν σου φθανουν

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Μην λετε βλακειες στον κοσμο ρε παιδια  και με 600 το μηνα μπορει καποιος να ζησει μονιμα εκει,αναλογως πως θες να ζησεις,αν πας εκει και το παιζεις μεγαλοεπενδυτης ουτε 2000 δεν σου φθανουν

καλησπερα και καλη χρονια !!!!!!!!!!!!!!!

Στελιο τα 600 ειναι λιγα πολυ λιγα ρε αδερφε δεν βγαινει ενοικιο_ Ρευμα _ Νερο_ Σουπερμαρκετ_ προσωπικα εξοδα (καφεδες -τσιγαρα κλπ) τα απαραιτητα δεν μιλαμε για επιδειξη και περιτα εξοδα....
εχεις προσωπικη αποψη κανε μια αναλυση κοστους να δω πως τα βγαζεις με 600 ευρω διοτι εγω δεν τα καταφερνω με λιγοτερα απο 1000 σε αυτα τα μερη κοστος ενοικιου εχω 300-350 ευρω τα υπολοιπα δεν ξερω που να τα πρωτοκολησω.
Το σπιτι ειναι πληρως επιπλωμενο και εξοπλισμενο μοντερνο συγχρονο οχι κανενα ετοιμοροπο ή μπλοκ του κερατα.κεντρικο.
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Χρονια πολλα,σωστα φυσικα ειναι οσα λες.
Αν ειναι φιλαρακι να παω μολδαβια και να δινω 350 ευρω το μηνα ενοικιο καθομαι σπιτι μου που μου βγαινει και τζαμπα.
Το κοστος ζωης στην μολδαβια ειναι πιο χαμηλο απο την ελλαδα,εγω στην ελλαδα δεν βγαινω καθε μερα και δεν τρωω σχεδον ποτε εξω αν ζουσα μολδαβια μονιμα θα ζουσα με τον ιδιο τροπο.
Για το φαγητο εξω φυσικα ειναι θεμα υγειας και οχι χρηματων δεν εχω καμια ορεξη να γινω καρκινοπαθης.
Οσο για τις γκομενες τις εχω γραμμενες στα παπαρια μου,ολες σαν ατμ σε βλεπουν εκει,εμφανισιμος ειμαι δεν εχω κανα λογο να δινω 50αρια και 100αρια για τις παλιοπουτανες.
Εξοδα σπιτιου συνολικα τα βαζω 250 ευρω το μηνα συνολικα για ενα σπιτι φυσιολογικο,που θα ζεις μονιμα και οχι για ενα μηνα.Τωρα σε περιοχη τυπου καλαμαριας θες και 500,αλλο αυτο.
Το ποσα θα φας παραπανω απο τα 250 ευρω ειναι δικο σου θεμα μην ξεχνας οτι το κοστος ζωης ειναι χαμηλοτερο συνολικα απο την ελλαδα,μπορεις να βρεις μια μουναρα να συγκατοικεις,χωρις πολλα εξοδα ,μπορει να θες να γαμας καθε μερα και αλλη και να τις πηγαινεις σε ακριβα εστιατορια,το πως θα ζησεις εξαρταται απο την οικονομικη σου ανεση.
Ολα τα αλλα που ακουω ειναι για τουριστες οχι για ανθρωπους που μενουν μονιμα

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ειναι εντυπωσιακό το πως ο Στέλιος με μια μόνο ολιγοήμερη παραμονή στο Κισινιώφ μπόρεσε να σχηματίσει μια ολόσωστη άποψη για την κατάσταση στη Μολδαβία. Τού βγάζω το καπέλο.
Ευχές σε όλους .

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Ειναι εντυπωσιακό το πως ο Στέλιος με μια μόνο ολιγοήμερη παραμονή στο Κισινιώφ μπόρεσε να σχηματίσει μια ολόσωστη άποψη για την κατάσταση στη Μολδαβία. Τού βγάζω το καπέλο.
Ευχές σε όλους .
ναι καταλαβε οτι ζε με 600ε το μηνα -250 το σπιτι κ 50 κοινοχρηστα ρευμα κπλ,ζει λιπον με 300ε το μηνα τουτεστιν με 10ε τη μερα,με αυτα θα πινει καφεδες θα τρωει θα πηγαινει ενιοτε κ ντισκο θα ψωνιζει απο σουπερμαρκετ θα παιρνει κ κανα ταξι,μπορει κι αλλα πολλα,10ε ειναι αυτα,δεν ειναι αστεια!!!
και θα βγαζει κ γκομενες  :jerking: :jerking: :jerking:
και χωρις να ξερει κ γλωσσα,,
μπραβο κε μακουλις που συμφωνεις
τα καταλαβε ολα
κι εσυ κι αυτος παρεα!!
ειναι λογικατατο!! :headbang:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Αν ειναι φιλαρακι να παω μολδαβια και να δινω 350 ευρω το μηνα ενοικιο καθομαι σπιτι μου
το συμπερασμα τοβγαλες σωστα
με 600ε το μηνα που βαζεις μπατζετ(μεσα σ αυτα κ το νοικι) :helpplea: ,αυτη ειναι κι η μονη σωστη λυση  ;)
η μπορεις να μεινεις με το κυριο που συμφωνει ανωτερω,,και να ταιζετε τις παπιες στην λιμνη εκει,αν εχει  :grin:κι οχι καθε μερα,κυριακες και εορτες,,, :jerking: :jerking: :jerking:

ελεος ρε ελληναραδες,,χαθηκε κ το παιδι ο στεφανος με τις μαλ..ιες ,πανω που ακουσαμε 2,3 σωστες κουβεντες περα απο τις γνωστεσ σας αρλουμπες,,, :headbang: :headbang: :headbang:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Στο Κισιναου με 2500-3000 ζεις με 600 επιβιωνεις  :grin:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
ΛΑΘΟς ΚΑΝΕΙς
ΜΕ 300 ΛΕΕΙ ΑΥΤΟς
αφου τα 300 απο τα 600ε θα  πανε στο σπιτι.... :headbang:
με 300ε-μηνα θα ζησει κ θα γλεντησει  κ θα γαμησει κ αλλα πολλα κ διαφορα..... :jerking: :jerking: :jerking:
και συμφωνει κι ο αλλος ο "φωστηρας",και τουδωσε τα ευσημα που το συνελαβε αμεσα κ γρηγορα το νοημα της χωρας..... :headbang: :headbang: :headbang:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
ΛΑΘΟς ΚΑΝΕΙς
ΜΕ 300 ΛΕΕΙ ΑΥΤΟς
αφου τα 300 απο τα 600ε θα  πανε στο σπιτι.... :headbang:
με 300ε-μηνα θα ζησει κ θα γλεντησει  κ θα γαμησει κ αλλα πολλα κ διαφορα..... :jerking: :jerking: :jerking:
και συμφωνει κι ο αλλος ο "φωστηρας",και τουδωσε τα ευσημα που το συνελαβε αμεσα κ γρηγορα το νοημα της χωρας..... :headbang: :headbang: :headbang:
Εχει φαντασια ο κοσμος .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom