Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Καλη η Μολδοβα αλλα εκτος του Κισιναου  Μπελτσι και Πριντνεστροβιε δεν μιλανε πουθενα αλλου ρωσικα

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Καλη η Μολδοβα αλλα εκτος του Κισιναου  Μπελτσι και Πριντνεστροβιε δεν μιλανε πουθενα αλλου ρωσικα
???δεν εμεινε κ κατι αλο,,,ασε που παντου ειναι διγλωσσοι απ οσον ξερω απο τις μολδαβες στην κυπρο
θαλεγα,ρουμανικα δεν μιλανε ολοι
ρωσσικα ξερουν οι παντες,,κατα 90%..

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
οτι κ να μιλανε παντως ,αφου με 300ε εισαι ανετος το μηνα,,,ας παει κ το παλιαμπελο,,,, :grin: :grin: :grin:
αφρικη δεν εχω παει ακομα,αλλα κι εκει πιστευω κατω απο χιλιαρικο δεν την παλευεις..ευπρεπως,οχι σεκοινοβιο,,,,κι εδω μιλανε με 300ε να πας ευρωπη,εστω κ μολντοβα,να κανεις τν γαμπρο,,,, :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ημαρτον ρε σεις..
@@@
στεφανε που χαθηκες
χρονια πολλα σε ολους φιδεμπορες κ μη!!!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Συντομα θα την τιμησω ξανα στην Μολδοβα ειναι απο τα αγαπημενα μερη

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
και συμφωνει κι ο αλλος ο "φωστηρας",και τουδωσε τα ευσημα που το συνελαβε αμεσα κ γρηγορα το νοημα της χωρας.....
Αν εννοείς ότι με 7 χρόνια παραμονής στη χώρα, με εγκατεστημένη την οικογένειά μου εκεί δεν ξέρω τα πράγματα , ενώ εσύ που ΑΝ έχεις ανέβει μια φορά είναι ζήτημα τα ξέρεις καλύτερα....τότε πάσο. Είσαι αναμφίβολα ειδήμων.

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Αν εννοείς ότι με 7 χρόνια παραμονής στη χώρα, με εγκατεστημένη την οικογένειά μου εκεί δεν ξέρω τα πράγματα , ενώ εσύ που ΑΝ έχεις ανέβει μια φορά είναι ζήτημα τα ξέρεις καλύτερα....τότε πάσο. Είσαι αναμφίβολα ειδήμων.
κε μακουλις
δεν θελω να σε προσβαλω,καθοσον εισαι κ μεγαλυτερος απο οτι καταλαβαινω
δεν εχω ανεβει καμμια φορα στην μολδαβια ουτε κισινιοφ ουτε τιρασπολ
εχω ομως παει παμπολες φορες σε ολα τα βαλκανια απο σκοπια ,μεχρι κροατια κι απο σοφια εως κοσταντζα,αρκετες μερες,με την εταιρεια που δουλευα παλιοτερα για πανω απο τρια-τεσσερα χρονια
δεν ειμαι ασχετος,ξερω κ  αρκετα βουλγαρικα σερβικα κ λιγα ρωσσικα επικοινωνιακα παντα ,ολα τα παραπανω
τουριστα δεν με λες λοιπον
σε ψεγω γιατι βγηκε το παιδι ο στεφανος να δωσει καποιες πληροφοριες,και αρχισατε μαζι με τον στελιο τις αρλουμπες,αυτα τα γνωστα,με 300 η 600ε το μηνα, εισαι ανετος  :helpplea:
κ τετοιες μαλ,,ιες
ε λοιπον ταχετε ξαναπει αυτα,ταχουμε διαβασει παλι,σας εχουν κραξει 100φορες πολλοι κ διαφοροι,
η κοινη κι απλη αριθμητικη και λογικη  λεει οτι λετε μαλ..ιες,,σορρυ για την εκφραση,αλλα αυτο ειναι ακριβως..
ε λοιπον,,κοφτε το please...

αφηστε να μαθουμε απο τον στεφανο καποιες πληροφοριες διαφορετικες

που εχουν σχεση με αυτα που μας ενδιαφερουν,
γιατι δεν εχουμε σκοπο ουτε με 300ε το μηνα να την περασουμε,ουτε κ περισευουν τα τριχιλιαρα.....

αυτη ειναι η ενσταση μου στα γραφομενα σου,ασε το τροπαριο αυτο,δεν κανουμε ασκησεις επιβιωσης που ειπε κι ο νυκτερος  :grin:
θελουμε ν απαμε οικονομικα αλλα κ με καποιες στοιχιωδεις ανεσεις να δουμε πως θα περασουμε κι εκει,βασικα κισινιοφ αλλα κ καποιες μερες τιρασπολ

με 10ε την μερα λοιπον δεν εχουμε σκοπο να την βγαλουμε,το φτηνο φαγητο για 2 ατομα,να κερσεις κ μια γκομενα δηλ,κανει παραπανω απο αυτα τα 10ε  :helpplea:,,,
καφεδες ταξι καμμια ντισκο,ε λοιπον θελουμε κι αυτα τα "μεγαλεια" :s&m_1: :grin:
βεβαια κι εγω οπως κι ο στεφανοςλεει προσπαθω μεσα απο την πρωσωπικη επαφη να κανω τα τατσ,δεν ειμαστε κ τιποτα παπουδια να ψαχνουμε μονο πουτανες,ασε που ετσι δεν σε φτανουν ουτε τα 1300-1500ε που βαζω εγω κι ο αλλανταλον σαν οριο αξιοπρεπους παρουσιας κ διαβιωσης εκει...

γι αυτο με ενδιαφερουν οσα λεει
,αστε λοιπον  τον ανθρωπο -στεφανο-που γραφει τα λογικα για μενα,1000-1300ε το μηνα(περα απ τα εξοδα σπιτιου),να μας δωσει καποιες οδηγιες πληροφοριες,αυτα μας ενδιαφερουν κι οχι αυτα που επανηλημενα εχετε γραψει εσεις.. :huh:
αυτα τα ολιγα,σπαμαρω κι εγω δυστυχως αλλα τι να κανουμε,,,,, >:(
@@@κε μακουλις
εχω διαβασει κι αλλα ποστ σου που ειναι πολυ ενδιαφεροντα,αυτα που γραφεις καποιες πληροφοριες για μετακινηση βιζες εστιατορια κλπ,
ειναι μεγαλη βοηθεια  αυτα,για την πρωτη επισκεψη μας εκει.
βλεπεις,δεν ειμαι αφοριστικος
,απλα σου εξηγησα πριν τι με ενοχλει,,τα σεβη μου
@@ αλανταλον,,ποσο μαιων εισαι??να προβλεψω?40-45??

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Συντομα θα την τιμησω ξανα στην Μολδοβα ειναι απο τα αγαπημενα μερη
Το οργανωσουμε κ μαζι αν θες
αλλα οχι με μπατζετ 3000 το μηνα ,δεν μπορω να παρακολουηθσω στα ποσα αυτα
εαν παιζουμε σε 1500αρια ειμαι μεσα

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Το οργανωσουμε κ μαζι αν θες
αλλα οχι με μπατζετ 3000 το μηνα ,δεν μπορω να παρακολουηθσω στα ποσα αυτα
εαν παιζουμε σε 1500αρια ειμαι μεσα
Εκανα αναφορα σε αυτο το ποσο για ζωη χωρις στερησεις δεν ειναι απαραίτητο να εχεις τοσα.Εχω παει 3 φορες στην Μολδαβια την τελευταια το 2007. Εκτος απο το Κρικοβο και τις ομορφες γυναικες δεν εχει κατι αλλο που αξιζει να δει κανεις.Στην Τιρασπολ ειναι ποιο καλα απο αποψη γυναικες και στο Κισιναου απο αποψη διασκεδαση. Ο Στεφανος τα λεει ετσι ακριβως οπως εχουν τα πραγματα πολυ ευστοχα.Αν θες παμε μαζι εχω αρκετους φιλους και γνωστους στο Κισιναου και θα περασουμε καλα,καλο θα ηταν να ειναι και ο Στεφανος εκει γιατι απο Τιρασπολ δεν ξερω πολλα.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
κε μακουλις
δεν θελω να σε προσβαλω,καθοσον εισαι κ μεγαλυτερος απο οτι καταλαβαινω
δεν εχω ανεβει καμμια φορα στην μολδαβια ουτε κισινιοφ ουτε τιρασπολ
εχω ομως παει παμπολες φορες σε ολα τα βαλκανια απο σκοπια ,μεχρι κροατια κι απο σοφια εως κοσταντζα,αρκετες μερες,με την εταιρεια που δουλευα παλιοτερα για πανω απο τρια-τεσσερα χρονια
δεν ειμαι ασχετος,ξερω κ  αρκετα βουλγαρικα σερβικα κ λιγα ρωσσικα επικοινωνιακα παντα ,ολα τα παραπανω
τουριστα δεν με λες λοιπον
σε ψεγω γιατι βγηκε το παιδι ο στεφανος να δωσει καποιες πληροφοριες,και αρχισατε μαζι με τον στελιο τις αρλουμπες,αυτα τα γνωστα,με 300 η 600ε το μηνα, εισαι ανετος  :helpplea:
κ τετοιες μαλ,,ιες
ε λοιπον ταχετε ξαναπει αυτα,ταχουμε διαβασει παλι,σας εχουν κραξει 100φορες πολλοι κ διαφοροι,
η κοινη κι απλη αριθμητικη και λογικη  λεει οτι λετε μαλ..ιες,,σορρυ για την εκφραση,αλλα αυτο ειναι ακριβως..
ε λοιπον,,κοφτε το please...

αφηστε να μαθουμε απο τον στεφανο καποιες πληροφοριες διαφορετικες

που εχουν σχεση με αυτα που μας ενδιαφερουν,
γιατι δεν εχουμε σκοπο ουτε με 300ε το μηνα να την περασουμε,ουτε κ περισευουν τα τριχιλιαρα.....

αυτη ειναι η ενσταση μου στα γραφομενα σου,ασε το τροπαριο αυτο,δεν κανουμε ασκησεις επιβιωσης που ειπε κι ο νυκτερος  :grin:
θελουμε ν απαμε οικονομικα αλλα κ με καποιες στοιχιωδεις ανεσεις να δουμε πως θα περασουμε κι εκει,βασικα κισινιοφ αλλα κ καποιες μερες τιρασπολ

με 10ε την μερα λοιπον δεν εχουμε σκοπο να την βγαλουμε,το φτηνο φαγητο για 2 ατομα,να κερσεις κ μια γκομενα δηλ,κανει παραπανω απο αυτα τα 10ε  :helpplea:,,,
καφεδες ταξι καμμια ντισκο,ε λοιπον θελουμε κι αυτα τα "μεγαλεια" :s&m_1: :grin:
βεβαια κι εγω οπως κι ο στεφανοςλεει προσπαθω μεσα απο την πρωσωπικη επαφη να κανω τα τατσ,δεν ειμαστε κ τιποτα παπουδια να ψαχνουμε μονο πουτανες,ασε που ετσι δεν σε φτανουν ουτε τα 1300-1500ε που βαζω εγω κι ο αλλανταλον σαν οριο αξιοπρεπους παρουσιας κ διαβιωσης εκει...

γι αυτο με ενδιαφερουν οσα λεει
,αστε λοιπον  τον ανθρωπο -στεφανο-που γραφει τα λογικα για μενα,1000-1300ε το μηνα(περα απ τα εξοδα σπιτιου),να μας δωσει καποιες οδηγιες πληροφοριες,αυτα μας ενδιαφερουν κι οχι αυτα που επανηλημενα εχετε γραψει εσεις.. :huh:
αυτα τα ολιγα,σπαμαρω κι εγω δυστυχως αλλα τι να κανουμε,,,,, >:(
@@@κε μακουλις
εχω διαβασει κι αλλα ποστ σου που ειναι πολυ ενδιαφεροντα,αυτα που γραφεις καποιες πληροφοριες για μετακινηση βιζες εστιατορια κλπ,
ειναι μεγαλη βοηθεια  αυτα,για την πρωτη επισκεψη μας εκει.
βλεπεις,δεν ειμαι αφοριστικος
,απλα σου εξηγησα πριν τι με ενοχλει,,τα σεβη μου
@@ αλανταλον,,ποσο μαιων εισαι??να προβλεψω?40-45??
ΟΠΩς ΜΑς ΤΑ ΕΙΠΕς ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΠΑΤΗΣΕΙ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΜΑς ΚΟΥΡΑΖΕΙς ΜΕ ΤΙς ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕς ΣΟΥ

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Και εγω που εχω παει τα ιδια λεω οτι με 300-600 δεν την βγαζεις
Σαν τουριστας πηγες.
Κοιτα για να ξεκαθαρισουμε λιγο τα πραγματα στην ελλαδα αλλοι πλεον ζουν με 400 ευρω το μηνα και αλλοι παν στο ρεμο και πεταν 2χιλιαρα την βδομαδα.
Το ανεβαζω στα 800 για να εισαι πιο ανετος αλλα μεχρι εκει.
Τωρα αν εσεις θελετε να το πεξετε μεγαλοεπενδυτες να κανετε τους ζητιανους στα παλιοπουτανακια και να σας τρωνε τα λεφτα ειναι δικο σας θεμα,οπως φυσικα αν θελετε να τρωτε συνεχεια εξω.
ΕΓΩ δεν ξερω καποιον φυσιολογικο ανθρωπο στην ελλαδα να τρωει συνεχεια εξω ουτε να βγαινει καθε μερα εξω,μιλατε σαν τουριστες,εγω δεν πηγα για τουρισμο

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Σαν τουριστας πηγες.
Κοιτα για να ξεκαθαρισουμε λιγο τα πραγματα στην ελλαδα αλλοι πλεον ζουν με 400 ευρω το μηνα και αλλοι παν στο ρεμο και πεταν 2χιλιαρα την βδομαδα.
Τωρα αν εσεις θελετε να το πεξετε μεγαλοεπενδυτες να κανετε τους ζητιανους στα παλιοπουτανακια και να σας τρωνε τα λεφτα ειναι δικο σας θεμα,οπως φυσικα αν θελετε να τρωτε συνεχεια εξω.
ΕΓΩ δεν ξερω καποιον φυσιολογικο ανθρωπο στην ελλαδα να τρωει συνεχεια εξω ουτε να βγαινει καθε μερα εξω,μιλατε σαν τουριστες,εγω δεν πηγα για τουρισμο
Οχι εχω μεινη και και τρεις και εξι μηνες εχει  δουλευαμε παλια με την καρυδόψιχα Τοτε τριανταχρονος πωσ να μεινω κλειστος στους 4 τοιχους?  Αν εσυ εχεις εκει οικογενεια σπιτι καταλαβαίνω οτι δεν εχεις και μεγαλα εξοδα αλλα για εμας ειναι αλλιως γιατι θελουμε τα παντα ολα εδω και τωρα δεν παμε να μεταναστευσουμε αλλα να περασουμε καλα μερικες εβδομαδες

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Οχι εχω μεινη και και τρεις και εξι μηνες εχει  δουλευαμε παλια με την καρυδόψιχα Τοτε τριανταχρονος πωσ να μεινω κλειστος στους 4 τοιχους?  Αν εσυ εχεις εκει οικογενεια σπιτι καταλαβαίνω οτι δεν εχεις και μεγαλα εξοδα αλλα για εμας ειναι αλλιως γιατι θελουμε τα παντα ολα εδω και τωρα δεν παμε να μεταναστευσουμε αλλα να περασουμε καλα μερικες εβδομαδες
Το ιδιο ακριβως λεμε,σαν τουριστας θες το λιγοτερο 1500 για 1 μηνα,αν μενεις μονιμα ειναι αλλιως,δεν εχω οικογενεια εκει απλα υπολογισα ποσα ειναι τα ελαχιστα χρηματα για να ζησεις,εγω μονο για συμπληρωματα δινω 200-250 ευρω το μηνα δεν σημαινει οτι εγω θα ζω με 600 το μηνα αλλα δεν μπορεις να λες οτι δε σου φτανουν 1000 ευρω στην μολδαβια οταν στην ελλαδα πλεον ζουν με 400 ευρω το μηνα

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Το ιδιο ακριβως λεμε,σαν τουριστας θες το λιγοτερο 1500 για 1 μηνα,αν μενεις μονιμα ειναι αλλιως,δεν εχω οικογενεια εκει απλα υπολογισα ποσα ειναι τα ελαχιστα χρηματα για να ζησεις,εγω μονο για συμπληρωματα δινω 200-250 ευρω το μηνα δεν σημαινει οτι εγω θα ζω με 600 το μηνα αλλα δεν μπορεις να λες οτι δε σου φτανουν 1000 ευρω στην μολδαβια οταν στην ελλαδα πλεον ζουν με 400 ευρω το μηνα
Το ζουν στην ελλαδα  δεν ειναι σωστος ορισμος επιβιώνουν αλλο η ζωη και αλλο η επιβιωση

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Σαν τουριστας πηγες.
ρε συ στελιο
κοψε τις κοτσανες επιτελους
τι θα παμε στο τιρασπολ να καθομαστε να βλεπουμε ρωσσικη τηλεοραση?ασε τιε αρλουμπες δεν ειναι ντροπη...παμε μπλαγκοεβρντ μαζι,την φτηνοτερη πολη εγγυς μας,,αν την βγαλεις εσυ με λιγοτερα απο 300ε την βδομαδα,ελα να το δεις,,κι απο γκομενες?τι θα γινει?πως θα της πλησιασεις?θα σου λεει να πιουμε ν αφαμε κατι κ θα της λες βαλε τα δικα σου εσυ??
επισης για πες μας,σπιτι που λες θα νοικιασεις για ενα μηνα?πως?χωρις χαρτια?χωρις εγγυησεις?πιος θα σου δωσει?μονο αυτοι που νοικιαζουν σε ξενους,,ε αυτοι δεν παιρνουν 250ε το μηνα..στην καλυτερη καθοσον δεν φανταζομε να ξερεις γλωσσα κλπ για να το παιξεις ντοπιος,θα σου ζητανε απο 500-600 για ενα καλο σπιτι,,,
ασε τωρα μην επιμενεις σε μια θεωρητικη μπουρδα,,,
800θες οριακα οπως ειπες για ζωη 400-500-600 για σπιτι αναλογα την φαση,και υπολογισε κ κανα 200-300 σε γουστα,γιατι μπορει ,αν εισαι νεος ωραιος κι αλανι ,ολα μαζι αυτα,να βρεις στο χυμα καμακι καποιες(αλλιως αν εισαι μπαρμπας κ λιγο μακακας,δεν θα βρεις τιποτα ουτε κι εκει,οποτε δεν σε φτανουν αλλα 500-1000 τομηνα να γαμας με δελτιο παντα,,ωρα κλπ)
μην τα λες οπως θες,ουτε 300 ουτε 600 ουτε 800 φτανουν για ενα μηνα
1500 ειναι το οριομσε πολυ φτηνες πολεις ,να ξερεις την γλωσαα λιγο,νασαι κι επιθυμητος καπως εμφανισιακα κ βασικα ναχεις κ λιγο εμπειρια,φυσικα ξεχασαμε κ κατι ακομα βασικο,τα εισητηρια η βενζινες του πηγαινε ελα,για μολδαβια ειναι αλλα 350 και βαλε απ  αυτα που ειπε ο στελιος κι ειδα στα σαιτ για αεροπορικα..
τωρα απο την αλλη
αν πας με λεωφορειο 40 ωρες απο αηθνα κ γυρισεις με αΥΤΟ παλι
αν μενεις σε τρωγλη σοβιετ τυπου με παλια επιπλα χωριςε ιντερνετ σου μαγειρευει κ τρως μπορς καμμια γρια απο διπλα
το βραδυ πας απο τις 17.00  που νυχτωνει σπιτι κ βλεπεις ρωσσικη τηλεοραση μονο
πινεις καφε σε κανα κιοσκι στο σταθμο η στις πιατσες διπλα, το πρωι μονο
πηγανοερχεσε με τις μασρουτκες σαν την σαρδελα με τους αλλους, δυστυχους παρεα
και γαμας καμια χοντρη σαρανταρα ξεχειλωμενη με 3 παιδια,,,,η καμια σαν το διαολο 1.50 ,που δεν την κοιταει κανενας αλλος,ας ειναι κ πιο νεα,,
και αλλα τετοια ντεκαντανς,ισως με 600-700ευρω να βγεις κανα 20ημερο..ταχω δει απο πολλους εληναρες στο μλπαγκοεβραντ παλιοτερα,,,
αλλα βρε αδερφε,επι του θεματος μας,,ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ???
δεν χριαζετε να στηριξεις μεχρι θανατου μια χαζομαρα που ειπες πριν
δεν ειναι επιστιμονικο συνδεδριο εδω ,ενα φορουμ για γαμησι κ διακοπες ειναι....
αντε ν ατο σταματησουμε ,μην επιμενεις σε βλακειες...

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Τοταν στην ελλαδα πλεον ζουν με 400 ευρω το μηνα
ζουν με 400??οταν ειναι 2,3 μαζι
ενας το νοικι αλλος το σουπερμαρκετ αλλος τα ρευματα νερα κλπ
κ με την ζωη αυτη εχουν κ γκομενες?
ρε στελιο κοφτο πια,,,
μην συγκριινεις αγγουρια με σταφυλια συνεχεια....
διαβασα οτι πηγες μολντοβα παλιοτερα
για κανε μας ενα απολογισμο σε οσες μερες πηγες
εισητηρια σπιτι εξοδα ζωης κ ποσες εφαγες,πληρωτεες η φρη λανσερ..

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Εκανα αναφορα σε αυτο το ποσο για ζωη χωρις στερησεις δεν ειναι απαραίτητο να εχεις τοσα.Εχω παει 3 φορες στην Μολδαβια την τελευταια το 2007. Εκτος απο το Κρικοβο και τις ομορφες γυναικες δεν εχει κατι αλλο που αξιζει να δει κανεις.Στην Τιρασπολ ειναι ποιο καλα απο αποψη γυναικες και στο Κισιναου απο αποψη διασκεδαση. Ο Στεφανος τα λεει ετσι ακριβως οπως εχουν τα πραγματα πολυ ευστοχα.Αν θες παμε μαζι εχω αρκετους φιλους και γνωστους στο Κισιναου και θα περασουμε καλα,καλο θα ηταν να ειναι και ο Στεφανος εκει γιατι απο Τιρασπολ δεν ξερω πολλα.
στεφανοςιγουρα θα βοηθησει,ειδικα με παλιες γνωριμιες,αν κ χαθηκε δυστυχως τελευταια.....
τωρα τιρασπολ..170000 κοσμο βλεπω εχει,,,δηλ ενας δρομος 3,4 ρεστοραντ κ κανα 2,3 ντισκο,,ε δεν θαναι κ δυσκολο να παιχτουμε εκει,,απλα αν μιλας τα ρωσσικα καλα οπως καταλαβα,θα ειναι ευκολο να βρουμε παρεα νομιζω,,τωρα αν θα μας πληρωνουν τα ποτα κ τα φαγητα,,,, :grin: :grin: :grin:  για ν απιασουμε το μπατζετ τα 10ε την μερα λεω,,αυτο μαλλον δυσκολο ε?? :grin: :grin: :grin:
επισης εχει γραψει πολλα κι ο φιλτατος κος μακουλις,
νομιζω ολα κατατοπιστικοτατα ,
εκτος φυσικα απο τα μπατζετ,,
αλλα αυτο θα το λυσουμε μονοι μας,,,
@@@ κος μακουλις σε ευχαριστω κ για το πμ,δεν αμφισβητησα ουδεποτε το καλοπροερετο των παρατηρησεψν σου κ προτασεων,απλα πρεπει να καταλαβεις κι εσυ οτι αυτα που λες δεν ειναι εφικτα κι επιθυμητα απο την πλειονοτητα ,των εν δυναμει επισκεπτων,,
σορρυ κ για το υφος καποιων προηγουμενων ποστ μου,
αλλα επι της ουσιας δεν αλαζει κατι
νασαι καλα

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αυτα που λεω ισχυουν αν εχεις καποιες γνωριμιες η ξερεις την γλωσσα αν πας σαν το κατσικι εκει ασχετος θες πολλα λεφτα.
Αν πας μολδαβια επειδη εχεις να γαμησεις 10 χρονια και πεσεις με τα μουτρα να τις πληρωνεις τα παντα σιγα μη σου φθανουν τα λεφτα αυτα,μιλαω να βρεις καποια που να σε θελει και να μην εχει απαιτησεις,ενας καφες εχει 1-2 ευρω 4 ευρω συνολικα.
Θα εξηγηθεις στην αλλη εξαρχης πως ειναι τα οικονομικα σου ωστε να μην εχει απαιτησεις αν θελει καλως.Τωρα και για φαγητο να πατε 1-2 φορες την βδομαδα δεν βγαινεις εκτος προυπολογισμου.
Οι μολδαβοι που τις γαμαν και δεν τις πληρωνουν ουτε καφε μαγκες ειναι,θα μου πεις εσυ εισαι ξενος θα πληρωσεις.
Εκει μπαινει η εμφανιση στη μεση,αν εισαι ωραιος και σε γουσταρει θα την γαμησεις αν εισαι στα επιπεδα των μολδαβων και χειροτερος ιδιως χωρις γλωσσα τοτε βγαλε κανα 50ευρω να το χεις εκ των προτερων.
Η διαφορα με την ελλαδα ειναι οτι αν βρεις γκομενα εκει θα ναι μουναρα,τα εξοδα καθοριζονται απο το αν πας εκει σαν γαμιας η πιρφορος,διαλεγεις και περνεις.

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
ρε συ στελιο
κοψε τις κοτσανες επιτελους
τι θα παμε στο τιρασπολ να καθομαστε να βλεπουμε ρωσσικη τηλεοραση?ασε τιε αρλουμπες δεν ειναι ντροπη...παμε μπλαγκοεβρντ μαζι,την φτηνοτερη πολη εγγυς μας,,αν την βγαλεις εσυ με λιγοτερα απο 300ε την βδομαδα,ελα να το δεις,,κι απο γκομενες?τι θα γινει?πως θα της πλησιασεις?θα σου λεει να πιουμε ν αφαμε κατι κ θα της λες βαλε τα δικα σου εσυ??
επισης για πες μας,σπιτι που λες θα νοικιασεις για ενα μηνα?πως?χωρις χαρτια?χωρις εγγυησεις?πιος θα σου δωσει?μονο αυτοι που νοικιαζουν σε ξενους,,ε αυτοι δεν παιρνουν 250ε το μηνα..στην καλυτερη καθοσον δεν φανταζομε να ξερεις γλωσσα κλπ για να το παιξεις ντοπιος,θα σου ζητανε απο 500-600 για ενα καλο σπιτι,,,
ασε τωρα μην επιμενεις σε μια θεωρητικη μπουρδα,,,
800θες οριακα οπως ειπες για ζωη 400-500-600 για σπιτι αναλογα την φαση,και υπολογισε κ κανα 200-300 σε γουστα,γιατι μπορει ,αν εισαι νεος ωραιος κι αλανι ,ολα μαζι αυτα,να βρεις στο χυμα καμακι καποιες(αλλιως αν εισαι μπαρμπας κ λιγο μακακας,δεν θα βρεις τιποτα ουτε κι εκει,οποτε δεν σε φτανουν αλλα 500-1000 τομηνα να γαμας με δελτιο παντα,,ωρα κλπ)
μην τα λες οπως θες,ουτε 300 ουτε 600 ουτε 800 φτανουν για ενα μηνα
1500 ειναι το οριομσε πολυ φτηνες πολεις ,να ξερεις την γλωσαα λιγο,νασαι κι επιθυμητος καπως εμφανισιακα κ βασικα ναχεις κ λιγο εμπειρια,φυσικα ξεχασαμε κ κατι ακομα βασικο,τα εισητηρια η βενζινες του πηγαινε ελα,για μολδαβια ειναι αλλα 350 και βαλε απ  αυτα που ειπε ο στελιος κι ειδα στα σαιτ για αεροπορικα..
τωρα απο την αλλη
αν πας με λεωφορειο 40 ωρες απο αηθνα κ γυρισεις με αΥΤΟ παλι
αν μενεις σε τρωγλη σοβιετ τυπου με παλια επιπλα χωριςε ιντερνετ σου μαγειρευει κ τρως μπορς καμμια γρια απο διπλα
το βραδυ πας απο τις 17.00  που νυχτωνει σπιτι κ βλεπεις ρωσσικη τηλεοραση μονο
πινεις καφε σε κανα κιοσκι στο σταθμο η στις πιατσες διπλα, το πρωι μονο
πηγανοερχεσε με τις μασρουτκες σαν την σαρδελα με τους αλλους, δυστυχους παρεα
και γαμας καμια χοντρη σαρανταρα ξεχειλωμενη με 3 παιδια,,,,η καμια σαν το διαολο 1.50 ,που δεν την κοιταει κανενας αλλος,ας ειναι κ πιο νεα,,
και αλλα τετοια ντεκαντανς,ισως με 600-700ευρω να βγεις κανα 20ημερο..ταχω δει απο πολλους εληναρες στο μλπαγκοεβραντ παλιοτερα,,,
αλλα βρε αδερφε,επι του θεματος μας,,ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ???
δεν χριαζετε να στηριξεις μεχρι θανατου μια χαζομαρα που ειπες πριν
δεν ειναι επιστιμονικο συνδεδριο εδω ,ενα φορουμ για γαμησι κ διακοπες ειναι....
αντε ν ατο σταματησουμε ,μην επιμενεις σε βλακειες...
δεν ειμαι ουτε νεοπλουτος ουτε ψωνιο,απλα με το ανωτερο στυλ ζωης δεν παω ν αμεινω πουθενα......
αυτα για να μην παρεξηγουμεθα..

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Αυτα που λεω ισχυουν αν εχεις καποιες γνωριμιες η ξερεις την γλωσσα αν πας σαν το κατσικι εκει ασχετος θες πολλα λεφτα.
Αν πας μολδαβια επειδη εχεις να γαμησεις 10 χρονια και πεσεις με τα μουτρα να τις πληρωνεις τα παντα σιγα μη σου φθανουν τα λεφτα αυτα,μιλαω να βρεις καποια που να σε θελει και να μην εχει απαιτησεις,ενας καφες εχει 1-2 ευρω 4 ευρω συνολικα.
Θα εξηγηθεις στην αλλη εξαρχης πως ειναι τα οικονομικα σου ωστε να μην εχει απαιτησεις αν θελει καλως.Τωρα και για φαγητο να πατε 1-2 φορες την βδομαδα δεν βγαινεις εκτος προυπολογισμου.
Οι μολδαβοι που τις γαμαν και δεν τις πληρωνουν ουτε καφε μαγκες ειναι,θα μου πεις εσυ εισαι ξενος θα πληρωσεις.
Εκει μπαινει η εμφανιση στη μεση,αν εισαι ωραιος και σε γουσταρει θα την γαμησεις αν εισαι στα επιπεδα των μολδαβων και χειροτερος ιδιως χωρις γλωσσα τοτε βγαλε κανα 50ευρω να το χεις εκ των προτερων.
Η διαφορα με την ελλαδα ειναι οτι αν βρεις γκομενα εκει θα ναι μουναρα,τα εξοδα καθοριζονται απο το αν πας εκει σαν γαμιας η πιρφορος,διαλεγεις και περνεις.
για ετσι μιλαμε,,νασαι αποδεκτος κι επιθυμητος
δεν υπαρχουν τετοια μπατζετ..για καφε θα την πας θες 4 ε,αν σου πει θα φαω κι εν αγλυκο ,θα πεις οχι,?,
αν χιονιζει κ θελει κανα ταξι θα πεις "νιετ νιε μοζνε"?δεν βγαινει το 10ευρο?
ρε συ στελιο
με 10-20ε την μερα,απλα ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΝΕΙ,ας εισαι κι ο αλλαν νταλον  στα νιατα του,ο κανονκκος ,οχι ο δικος μας εδω μεσα.. :grin: :grin: :grin:
αυτα πχ γινοντε στην κυπρο
ερχετε ο ωραιος ο ελληνας την περναει με 300 κ 400ε το μηνα,ανετα
αλλα γιατι?
απλα ,τον εχει σπιτωσει η μουναρα,παμπολες φορες, η κυπραια,κ πληρωνει αυτη τα παντα σπιτια φαγητα τηλεφων αρευμετα ταξιδια
κ εσυ κερνας την ,κανα καφε στην χαση κ την φεξει
αλλα αυτη παιρνει απο 1500-2500 το μηνα συνηθως κι εχει κ σπιτι δικο της
εκει γινετε  αυτο που λες,ξερω πανω απο 10 φιλους που ειναι στο ετσι καιρο τωρα,βεβεα ολοι ωραια παιδια κ γαμιαδες ,οχι τιποτα πεταμενοι...
στην μολδαβια βουλγαρια κλπ,να στα παρεχει γκομενα κ μουναρα αυτα,,απλα..ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom