Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Στεφανος σιγουρα θα βοηθησει,ειδικα με παλιες γνωριμιες,αν κ χαθηκε δυστυχως τελευταια.
Μην ανησυχείς σύντομα θα φανεί.
τιρασπολ..170000 κοσμο βλεπω εχει. Δηλ ενας δρομος 3,4 ρεστοραντ κ κανα 2,3 ντισκο,,ε δεν θαναι κ δυσκολο να παιχτουμε εκει. Απλα αν μιλας τα ρωσσικα καλα οπως καταλαβα,θα ειναι ευκολο να βρουμε παρεα νομιζω,
επισης εχει γραψει πολλα κι ο  μακουλης,
νομιζω ολα κατατοπιστικοτατα ,
εκτος φυσικα απο τα μπατζετ. Αλλα αυτο θα το λυσουμε μονοι μας.
Σύντροφε για να λυθούν κάποιες μικροπαρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν.
Στο μπάτζετ ΔΕΝ πέφτω έξω (μιλώ για ΠΜΡ -οχι Κισινιώφ, βλ. παραπάνω ποστ μου). Αλλά βασική προϋπόθεση είναι αυτό που γράφεις παραπάνω. Να μιλάς πολύ καλά ρώσσικα. Αν ναι έχει καλώς.
Κατ΄αρχάς το βασικότερο, διαμονή. Υπάρχει πληθώρα κατοικιών για όλα τα γούστα και τα βαλάντια. Κόστος ενοικίασης για τον τουρίστα από 20$ (Δολάρια)/μέρα μέχρι όσο μαλάκα σας κόψουν.
Ο Ρωσσόφωνος απλά θα πάρει το ΜΑΚΛΕΡ και θα αρχίσει τα τηλέφωνα. Μπορείς να νοικιάσεις με το χρόνο, το μήνα, την βδομάδα , τη μέρα αλλά και την ώρα ακόμη (για να μην γαμάς την γκόμενα στα πάρκα). Τιμές ενοικίασης από 50$/μήνα ως 300$ το πολύ. Μιλώ για επιπλωμένες κατοικίες και φυσικά σχεδόν όλες σε εργατικές πολυκατοικίες (που απέξω μπορεί να δείχνουν άθλιες , αλλά τα διαμ/τα μπορεί να είναι και σούπερ λουξ μέσα - φυσικά όσο  πιο απλά τόσο πιό φτηνά εννοείται).
Τώρα για φαγητό . Για παράδειγμα τον πιο ακριβό λογ/μο τον έχω κάνει στο Κορυφαίο εστιατόριο Κουμανιόκ, παραμονή του γάμου μου 120€ !! (αλλά είμαστε 7 άτομα και φάγαμε του σκασμού). Λογικά 100-130 ρούβλια για ένα γεύμα είναι ΟΚ ¨(μιλώ για ρεστωράν δυτικού τύπου) και αν γνωρίζεις κάποια στέκια με καλό φαϊ αλλά μόνο με Ρώσσους πολύ φτηνότερα.
Διασκέδαση περιορισμένη. Για ξένους 3 ντίσκο, ένα μποουλινγκ κλαμπ !! και κάποιες καλές καφετέριες. Ενδεικτικά έχω στα χέρια μου λογ/μο από το ΠΛΑΣΜΑ που είχα πάει το 2009 με ένα σύντροφο από το σαϊτ ,την γυναίκα μου και 2 φίλες της. Σύνολο 238 ρούβλια (17 €) στα οποία περιλαμβάνονται 2 μπουκάλια βότκα, χυμός , παγωτό !! και κάτι άλλα που δεν θυμάμαι ούτε καταλαβαίνω τι γράφει.Είσοδο δεν είχαμε πληρώσει (δεν θυμάμαι γιατί), αλλά κανονικά έχει κανένα 30-50 ρούβλια για τους άντρες πελάτες.
Οπότε και να θές δεν μπορείς να χαλάσεις πολλά λεφτά ακόμη και αν τρώς έξω καθημερινά.
Για γυναίκες τάχω γράψει αναλυτικά σε άλλα ποστ. Αν βαριέσαι το καμάκι ανοίγεις το ΜΑΚΛΕΡ και διαλέγεις. Σεμι-προ κλπ αηδίες σε αντίθεση με το Κισινιώφ δεν υπάρχουν πολλές και να πας μαζί τους και τα σκάσεις πρέπει νάσαι πολύ Πιρφόρος, αφού κυκλοφορούν πολλές πολύ καλύτερες και διαθέσιμες.
Νέος, εμφανίσιμος, και ευγενικός (πολύ βασικό αυτό) αν είναι κάποιος είναι πολύ εύκολο νάχει γυναίκα στο κρεβάτι του. Και ειλικρινά δεν χρειάζονται πολλά πράγματα. Ένα δείπνο σε ένα -και καλά καλό ρεστωράντ- (δεν είναι ανάγκη να τις πας και στο Κουμανιόκ) φτάνει. Δεν θέλουν πολλά πολλά. Να πηδηχτούν θέλουν με έναν άντρα που να μην έχει τη ρώσσικη νοοτροπία και να περάσουν καλά.
ΤΠ άρχισα να βαριέμαι το γράψιμο. Ας με συμπληρώσει ο Στέφανος.

- Όταν γράφω κάτι το γράφω για να ενημερώσω και να προειδοποιήσω, όχι για να καυχηθώ ή να κάνω επίδειξη γνώσεων. Αν δεν γνωρίζω σιωπώ. Αλλά δεν γουστάρω να γράφουν για την φτωχότερη χώρα της Ευρώπης ότι είναι πανάκριβή, επικίνδυνη  και έτσι, αλλά ούτε και να πιάνουν τον κώλο στους συμπατριώτες μου.
- Τον δε Στέλιο τον επήνεσα και εμμένω σ΄αυτό γιατί μπόρεσε με μια μόνο επίσκεψη στη χώρα να καταλάβει πολύ καλά τι παίζει εκεί και να αντιληφθεί το πως ζούν οι κάτοικοι εκεί και όχι οι τουρίστες. 
  Αυτά, πάω να φάω. Καλή όρεξη.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Καλη ορεξη,αλλά εδω θα διαφωνήσω μαζι σου σχετικά με την Transnistria(ΠΜΡ).
Φυσικα ειναι πιο φθηνη η Tiraspol απο το Chisinau αλλα μην την παρουσιαζεις σαν παράδεισο,δεν υπάρχει και τοσο μεγαλη διαφορά.
Στην ουσια και οχι στους τυπους η ιδια χώρα ειναι με την ιδια νοοτροπια,είναι φθηνότερη απλα επειδή ειναι επαρχία οπως ειναι το Balti και η Cahul που και αυτες ειναι φθηνοτερες σε σύγκριση με το Chisinau.
Οσο για καποιον Στέφανο που γράφεις και κοιτάζοντας το αντίστοιχο θρεντ,εμένα η ολη ιστορία μου φαινεται μουφα.Πολύ ευκολόπιστους σας βρίσκω οταν πρόκειται για ρωσσοπληκτο :grin:
Πρωτον δεν έχει ακούσει ποτέ κανεις μας(ουτε και εσύ μεχρι τώρα)για εναν Ελληνα στέφανο που να ζει μονιμα εκεί.Τι στο διαλο?Μικρη πόλη ειναι,δεν μπορει να περνάει εντελώς απαρατήρητος :grin: έλληνας μόνιμος τοσα χρόνια στην Tiraspol και να μην το γνωριζει ο Moldo?  :rolleyes:
Και δευτερον και κυριοτέρο,η μια απο τις φωτο που έχει βάλει πρέπει να ειναι Ουγγαρέζα :2funny: και την έχω ξαναδει...κατσε να διασταυρωσω κατι που θελω απο Βουδαπέστη μεριά που έχω τα κονέ μου και εδώ είμαστε πάλι.

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
δουλεια δεν ειχαμε κ δουλεια βρηκαμε !!!!
παμε λοιπον
@@@  κε τασος3  ταπές ολα   μονο θερμανση κλπ κινοχρηστα το χειμωνα στο θεο,,αρα τελος με το κισινιοφ ντριμ,,,μαλλον φτηνο δεν ειναι,,,,πιο ακριβα απο βουλγαρια αυτα που λες!!!!!!!!!
@@@ νυκτερος τι ηλικια εισαι ρε συ?το τριωροφο,αν μπορεις λες,ποια εταιρεια κ που?σοφια?μλαδνοστ???
@@@ κε  μακουλις ολα ωραια κ καλα,,αλλα μην αναφερεσαι σε τιμες..ταπαμε,,καλος κι αγιος αλλα,,,,
μας γγραφεις στο -φοβερο κατ τ αλλα- ποστ σου
με 17ευρο στο πλασμα 2 μπουκαλια παγωτα κι εγω δεν ξερω τι ακομα
οριστε ο καταλογος του πλαζμα...

ας μεταφρασει ο νυκτερος
εγω βλεπω ετσι προχειρα ενα πλατω με διαφορα 143 ρουβλια δηλ 12ε??καπου εκει
μια σαλατα σιζαρ πιο κατω στα 58 ρουβλια δηλ 5ε??περιπου...
στεικ στα 7-12 15ευρω
κλπ
δηλ εχει 5 ε η σιζαρ κ 5ε το μπουκαλι η βοτκα?
ε ,,δεν νομιζω,,,,
δηλ δεν ειπα οτι ειναι ακριβα,,,,αλλα αλλο ειναι σχετικα φτηνα,αλλα βουλγαρια επαρχια οπως καταλαβαινω,κι αλλο με 17ε ηπιαμε 2 μπουκαλια παγωτα κλπ και πηραμε κ ρεστα ,μονο αυτο δεν ειπες....
φρενο φιλε κε μακουλις
εισαι τοσο συμπαθης οπως γραφεις που στεναχοριεμαι που σε διαψευδω με το επισημο σαιτ...αλλα,,ελεος πια
,εχεις φαει κολημα επιστημονικης φαντασιας!!!!
δεν υπαρχουν αυτα,17ε 2 μπουκαλια κ παρελκομενα...
μπορει να δωσατε 30ε για 2 μπουκαλια.κλπ
η κ 40 η και 50ε..παλι φτηνα ειναι,,,μαζι σου
αλλα αστο το γαμ,,μενο,,δΕΝ ΔΩΣΑΤΕ ΟΥΤΕ 17 ΟΥΤΕ 20Ε,,φως φαναρι αο τον καταλογο με τα υπολοιπα,5 ευρω εχει μια σαλατα της πλακας σηζαρ...,,,,,,

κατα τ αλλα,,,ρισπεκτ!!!!!

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
λαβε υποψην οτι το 90% δεν ξερει γρι ρωσσικα,απο τους υποψηφιους λεω εκδρομεις,,,οποτε?τι μακλερ ν ανοιξει κ με ποιον να μιλησει?δεν γινοντε αυτα στην πραξη...... :think:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Η Plazma δεν ειναι πολυ φθηνη,εχω παει σχετικά πρόσφατα.
Ο Μάκης προφανώς εχει να πάει καιρό,το λεει άλλωστε και ο ίδιος οτι εκείνες οι τιμές που λέει ειναι απο το 2009.

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Стоимость входа - 250 руб до 23.00, и 300 руб после 23.00 с учетом стоимости бронирования столика в Новогоднюю ночь.
νυκτερος παρακαλω μεταφραση επισημη,,εγω καταλαβα τι λεει,,βεβεα για  γιορτες ειναι,αλλα 20ε-25ε (εισοδο χωρις ποτο) καταλαβαινω εγω γραφει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κ αλλα 25 ρεζερβεσιον για τραπεζι!!!!!!!!!!!!!!!!απο το πλαζμα σαιτ κκι αυτο κοπυ ειναι,,,
δηλ 4 ατομα 200ε για να μπουν κ να κατσουνε!!!κ μετα τις  23.00 θα βγει κι ο ρεμος.............. :grin: :grin: :grin: :grin: :helpplea:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Ο Μάκης προφανώς εχει να πάει καιρό,το λεει άλλωστε και ο ίδιος οτι εκείνες οι τιμές που λέει ειναι απο το 2009.
ο κος μακουλις εχει καλες προθεσεις το πιστευω αυτο ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ,αλλα δεν εχει αμεση σχεση με την πραγματικοτητα,οπως παμπολοι ελληνες στην βουλγαρια σκοπια κ παει λεγοντας
οτι θυμουνται χεροντε γενικα.....
ΠΧ βουλγαρια ,καποιος καποτε καποια γαμησε,κουτση στραβη ,καλη ,δεν ξερω τι ητανε,,κ της εδωσε πχ  50λεβα "δωρο"
ερχοντε ολοι οι γνωστοι του μετα κ με πιανουν,"δημο,φερε καμμια μουναρα ρε συ να γουσταρουμε την νυχτια...οκ λεω,,100-200ευρα περσευουνε?ρωταω,,κοκαλο αυτοι,,ρε συ μας δουλευεις?με 25ε γαμαγε ο αλλος μουναρες,,,βρειτε τις μονοι σας,λεω εγω τετοιες μουναρες για 50-60αρηδες,κι ολονυχτια, δεν ξερω εγω".....τα συμπερασματα δικα σας... ;)
ΥΓ ο στεφανος θα απογοητευτω τα μεγιστα αν ειναι κλωνος καποιου,,,,,,δεν το πιστευω,,απλα ισως λογω χαμηλου προφιλ,μοιαζουμε σε αυτο,περνα απαρατηρητος...

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
το 2009 ειχε 1,4λεβα το λιτρο,,καπου 0,75ευρω
τωρα εχει 1.40ευρω,,,,,,ΤΑ ΔΙΠΛΑ!!!!!!!!!!! :S

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
ΥΓ ο στεφανος θα απογοητευτω τα μεγιστα αν ειναι κλωνος καποιου,,,,,,δεν το πιστευω,,απλα ισως λογω χαμηλου προφιλ,μοιαζουμε σε αυτο,περνα απαρατηρητος...
Μπορεί να ειναι κλωνος μπορει και να είναι κανένας φαντασιόπληκτος. :grin:
Υπαρχει και Κυπριος φίλος μας που ζεί χρόνια στο Bender και καθε μέρα ειναι στην Tiraspol,νεαρός που πηγαίνει σχεδον παντου.Ποτέ δεν ανέφερε για κάποιον Στέφανο...ειναι και το άλλο με την φωτο μετά.

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Μπορεί να ειναι κλωνος μπορει και να είναι κανένας φαντασιόπληκτος. :grin:
Υπαρχει και Κυπριος φίλος μας που ζεί χρόνια στο Bender και καθε μέρα ειναι στην Tiraspol,νεαρός που πηγαίνει σχεδον παντου.Ποτέ δεν ανέφερε για κάποιον Στέφανο...ειναι και το άλλο με την φωτο μετά.
την φωτογραφια βλεπεις καποια ουγαρεζα??αυτο καταλαβα,,οποτε απο αλλου ερχομε κ στην κορφη κανελα,,δεν πειραζει,,,γινετε επικοδομητικη κουβεντα,παντως,,,,

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
την φωτογραφια βλεπεις καποια ουγαρεζα??αυτο καταλαβα,,οποτε απο αλλου ερχομε κ στην κορφη κανελα,,δεν πειραζει,,,γινετε επικοδομητικη κουβεντα,παντως,,,,
Αυτο ακριβώς λέω.Θα φανεί σύντομα πάντως η αλήθεια πιστεύω,κοντός ψαλμός αλληλούια.Πάντα ετσι γίνεται στο τελος...

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
 ο κυπραιος αδελφος?ποιος ειναι?στο μπεντρερι που εγραψες
αυτος που γραφει σαν νταβαριτσ ειπες ειναι?ετσι καταλαβα,,,, η λαθος??ποσα χαλαει αυτος εκει το μηνα?στο περιπου,,ξερεις?

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Λάθος κατάλαβες,δεν είναι ο davarits.Για αυτον που λέω δεν γράφει καν εδώ μέσα.
Το πόσα χαλάει δεν γνωρίζω,τον ρωτάω πάντως όταν τον δώ.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Moldo...Καλή Χρονιά προσωπικά σε σένα,ετσι μπραβο.
καινούργια χρονιά,καινούργιο μωρό έμαθα :grin: καλορίζικο  :2funny: :2funny: :2funny:

eeeeeeEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE???????????????????????????????????????

Tassoooooooooooooooooooooooooooooooooo  ase τις ευχες και τις αναλυσεις .
Τι Βομβα ειναι αυτη;;;;;;;;;;;;;;;;;;; 
Πεστα  ολα τωρα.
δηλαδη το πρωην Ξανθο και νυν μελαχρινο ειναι Free;;;;;;;;;;
Λες να τα βαψη ξανθα ξανα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
@@@ κε  μακουλις ολα ωραια κ καλα,,αλλα μην αναφερεσαι σε τιμες..ταπαμε,,καλος κι αγιος αλλα,,,,μας γγραφεις στο -φοβερο κατ τ αλλα- ποστ σου με 17ευρο στο πλασμα 2 μπουκαλια παγωτα κι εγω δεν ξερω τι ακομα.οριστε ο καταλογος του πλαζμα...
]
  Σύντροφε δύο μόνο πράγματα δεν ανέχομαι, να με αποκαλούν βάζελο και ψεύτη.
Αυτή την απόδειξη βρήκα αυτή πόσταρα ενδεικτικά και μόνο. Και αναγκάστηκα να τρέχω το πρωι να βρώ σκάνερ για να την ποστάρω.
Ιδού λοιπόν .
Δεν είπα ότι είναι φετεινή, σας είπα το 2009, αλλά οι τιμές δεν έχουν αλλάξει αισθητά , αντε βάλε ένα 15% πάνω.
Ο κατάλογος του ΠΛΑΣΜΑ που πόσταρες αναφέρεται στην εορταστική περίοδο και οι τιμές (εισόδου) είναι πολλλαπλάσιες από τις κανονικές που είναι 30-50 ρούβλια (δεν το λέω εγώ, στο σαϊτ κάπου το γράφει).
Και ούτε είπα ότι έφαγα στο ΠΛΑΣΜΑ (αν είναι δυνατόν!! Και επ' ευκαιρία μην φάτε από εκεί, ανοστη , δήθεν και άνευρη κουζίνα σε υψηλές τιμές).
Έχε υπόψη σου ότι αν πας σ΄αυτή την ντίσκο μπορεί να μην πληρώσεις και είσοδο (οχι τα Π/Σ και τις γιορτές) γιατί κάνουν διάφορες προσφορές (πχ όσες φορούν κίτρινα !! δεν πληρώνουν είσοδο, αν κάποιος συνοδεύεται από δύο γυναίκες δεν πληρώνει είσοδο -τότε είχα πάει με 5!! και διάφορες άλλες χαριτωμενιές).
  Στην επόμενη επίσκεψή μου θα φροντίσω λοιπόν να μαζεψω όσες περισσόιερες αποδείξεις μπορώ και να τις σκανάρω γιατί βλέπω ότι δεν γίνομαι πιστευτός. Ελπίζω να μπορώ να τις περάσω και στη δήλωσή μου  :2funny:

Συνημμένα

• PLASMA.jpg
    PLASMA.jpg
    106,6 KB · Εμφανίσεις: 50

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Стоимость входа - 250 руб до 23.00, и 300 руб после 23.00 с учетом стоимости бронирования столика в Новогоднюю ночь.
νυκτερος παρακαλω μεταφραση επισημη,,εγω καταλαβα τι λεει,,βεβεα για  γιορτες ειναι,αλλα 20ε-25ε (εισοδο χωρις ποτο) καταλαβαινω εγω γραφει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κ αλλα 25 ρεζερβεσιον για τραπεζι!!!!!!!!!!!!!!!!απο το πλαζμα σαιτ κκι αυτο κοπυ ειναι,,,
δηλ 4 ατομα 200ε για να μπουν κ να κατσουνε!!!κ μετα τις  23.00 θα βγει κι ο ρεμος.............. :grin: :grin: :grin: :grin: :helpplea:
Τιμή Εισόδου - 250 ρούβλια μεχρι 23,00, και 300 ρούβλια μετά τις 23:00 το κόστος της κράτησης για ένα τραπέζι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
  Σύντροφε δύο μόνο πράγματα δεν ανέχομαι, να με αποκαλούν βάζελο και ψεύτη.
Αυτή την απόδειξη βρήκα αυτή πόσταρα ενδεικτικά και μόνο. Και αναγκάστηκα να τρέχω το πρωι να βρώ σκάνερ για να την ποστάρω.
Ιδού λοιπόν .
Δεν είπα ότι είναι φετεινή, σας είπα το 2009, αλλά οι τιμές δεν έχουν αλλάξει αισθητά , αντε βάλε ένα 15% πάνω.
Ο κατάλογος του ΠΛΑΣΜΑ που πόσταρες αναφέρεται στην εορταστική περίοδο και οι τιμές (εισόδου) είναι πολλλαπλάσιες από τις κανονικές που είναι 30-50 ρούβλια (δεν το λέω εγώ, στο σαϊτ κάπου το γράφει).

Στην επόμενη επίσκεψή μου θα φροντίσω λοιπόν να μαζεψω όσες περισσόιερες αποδείξεις μπορώ και να τις σκανάρω γιατί βλέπω ότι δεν γίνομαι πιστευτός. Ελπίζω να μπορώ να τις περάσω και στη δήλωσή μου  :2funny:
εεπ..φαουλ  :s&m_3:
1.δεν σε ειπαμε ψευτη ουτε ,ακομα χειροτερα βαζελο  :helpplea:
ειπαμε οτι μερικα απο αυτα που λες,ειναι αθελα σου ,αλλου γι αλλου,,,
διαβασε μου σ ενα ποστ μια κατηγορια τετοια,,απλα δεν υπαρχει,,
σε καταλαβαινω τι λες ,αλλα, απλα απλα,θα επιμεινω,
δεν ειναι ετσι τα πραγματα σημερα πουθενα,,

2.στην αποδειξη που εβαλες δεν γραφει κατι για μπουκαλια κ σιγουρα αυτα τα 80αρια δεν ειναι μπουκαλια απο βοτκα,,τουλαχιστον γνωστη,,πχ χορτιτσα στανταρτ κλπ
κατι για χυμο βλεπω, κατι για καροτα ,κατι σοκολατες- κορονα νομιζω...
κι ειναι κ 238 ρουβλια καπου 20-22ε...
υπολογιζω κατι σαν ρακι χυμα  θα πηρατε ενα χυμο κ μια σοκολατα,,με 238 ρουβλια ,καπου στα 20-22ε τοτε ,απ οτι κοιταγα το ρουβλι πσοσο ειχε..
,κ τρια χρονια πριν... ;)
ε αλλο αυτο
και τελειως  
αλλο "ηπιαμε  δυο μπουκαλια βοτκα παρελκομενα κ 17ε",,,απεχει αρκετα... ;)

σορρυ κε  μακουλις,,παρακαλω θερμα ,ας το παρει το ποταμι,το ξαναγραψα
μου εισαι ιδαι τερα συμπαθης οπως τα γραφεις ,δεν μ αρεσει ομως που επιμενεις με το στανιο...

υγ ας πει κι ο νυκτερος τι διαβαζει,πουναι
κι πιο σιλνιος στα ρωσσικα με διαφορα.ισως κανω κ λαθος εγω....
κι ο τασος αν πηγε προσφατα
ας μας δωσει καποιες τιμες,οχι για να κανουμε ρελανς στο κο μακουλις ,απλα να μαθουμε τι παιζει σε "ριαλ ταιμ"
κατα τ αλλα ρισπεκτ
καλα ρε θηριο αποδειξη τριετιας χειρογραφη πως και  την ειχες???? :think: :think: :think:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
eeeeeeEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE???????????????????????????????????????

Tassoooooooooooooooooooooooooooooooooo  ase τις ευχες και τις αναλυσεις .
Τι Βομβα ειναι αυτη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
Πεστα  ολα τωρα.
δηλαδη το πρωην Ξανθο και νυν μελαχρινο ειναι Free;;;;;;;;;;
Λες να τα βαψη ξανθα ξανα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
επειδη ειδα εισαι κ βουλγαροκτονος με αυτα κ μ αυτα ,να κυνηγα ο ενας την γκομενα του αλλου,παλια ειχαμε 10γκομενες για εναν,κ τωρα 10 μαλ,,ες για μια,,,,σορρυ αλλα θα το πω,,,,αστη να παει στο διαολο κ παγαινε πιο περα,,ετσι παιρνουν τα μυαλα τους αερα και μετα  διαλυετε η "αγορα".. ;)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
εεπ..φαουλ  :s&m_3:
1.δεν σε ειπαμε ψευτη ουτε ,ακομα χειροτερα βαζελο  :helpplea:
ειπαμε οτι μερικα απο αυτα που λες,ειναι αθελα σου ,αλλου γι αλλου,,,
διαβασε μου σ ενα ποστ μια κατηγορια τετοια,,απλα δεν υπαρχει,,
σε καταλαβαινω τι λες ,αλλα, απλα απλα,θα επιμεινω,
δεν ειναι ετσι τα πραγματα σημερα πουθενα,,

2.στην αποδειξη που εβαλες δεν γραφει κατι για μπουκαλια κ σιγουρα αυτα τα 80αρια δεν ειναι μπουκαλια απο βοτκα,,τουλαχιστον γνωστη,,πχ χορτιτσα στανταρτ κλπ
κατι για χυμο βλεπω, κατι για καροτα ,κατι σοκολατες- κορονα νομιζω...
κι ειναι κ 238 ρουβλια καπου 20-22ε...
υπολογιζω κατι σαν ρακι χυμα  θα πηρατε ενα χυμο κ μια σοκολατα,,με 238 ρουβλια ,καπου στα 20-22ε τοτε ,απ οτι κοιταγα το ρουβλι πσοσο ειχε..
,κ τρια χρονια πριν... ;)
ε αλλο αυτο
και τελειως  
αλλο "ηπιαμε  δυο μπουκαλια βοτκα παρελκομενα κ 17ε",,,απεχει αρκετα... ;)

σορρυ κε  μακουλις,,παρακαλω θερμα ,ας το παρει το ποταμι,το ξαναγραψα
μου εισαι ιδαι τερα συμπαθης οπως τα γραφεις ,δεν μ αρεσει ομως που επιμενεις με το στανιο...

υγ ας πει κι ο νυκτερος τι διαβαζει,πουναι
κι πιο σιλνιος στα ρωσσικα με διαφορα.ισως κανω κ λαθος εγω....
κι ο τασος αν πηγε προσφατα
ας μας δωσει καποιες τιμες,οχι για να κανουμε ρελανς στο κο μακουλις ,απλα να μαθουμε τι παιζει σε "ριαλ ταιμ"
κατα τ αλλα ρισπεκτ
καλα ρε θηριο αποδειξη τριετιας χειρογραφη πως και  την ειχες???? :think: :think: :think:
Στο 2 ειναι φρουκτοβα ασορτι = φρυτοσαλατα Στο 3 και 6 ειναι εμφιαλωμενο νερο BONAQUA μισο λιτρο  στο 5 ειναι χυμος στο 7 ειναι μπυρα Κορωνα Στο 1 και 8 ειναι μπουκαλια με αλκοολ αλλα δεν βγαζω τι μαρκα και στο 4 μαλλον χυμος καροτο

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε Δίμα, το πρώτο και το τελευταίο με 80 ρούβλια, είναι βότκα "POKROVSKAYA" μια από τις καλύτερες βότκες που βγαίνουν στην χώρα. Εγώ την προτιμώ από όσες βότκες έχω δοκιμάσει (και είναι ειλικρινά πάρα πολλές -χικ!) Έχε υπόψη σου ότι αυτό το "б" που υπάρχει δίπλα στην ποσότητα είναι το  μικρό Б (Μπ = Μπουτέλκα= Φιάλη). Και πλήζ μην μ' αρχίσεις είναι άγνωστη μάρκα κλπ. Για εκεί (ΠΜΡ) είναι η ακριβότερη από τις ανατολικές βότκες μετά την Lupan (που δεν μ΄αρέσει τόσο). Είναι μία από τις κορυφαίες της "ΚΒΙΝΤ" που σε πληροφορώ ήταν η διασημότερη Οινοβιομηχανία της ΕΣΣΔ. Υπάρχει και στο Duty Free του αεροδρομίου (αλλά τα μουνόπανα οι Μολδαβοί την κρύβουν στα κάτω ράφια). H δε  KVINT βγάζει νόμιμα και την  STOLISNAYA και την MOSKOVSKAYA.
Η δε ουκρανική Χορτσίγια που αναφέρεις προσωπικά την θεωρώ υπερτιμημένη και μιά από τις χειρότερες βότκες που κυκλοφορούν (γούστα είναι αυτά βέβαια).
- Εντάξει όταν λέω "ψεύτης" εξέλαβέ το ως ¨αμφισβητούν τα γραφόμενά μου¨, όντως είναι πίο κομψό έτσι.
- Αποδείξεις, κάρτες, χάρτες κλπ κουβαλάω συνέχεια. Το σκάνερ μου δεν δουλεύει. Αυτή την βρήκα τυχαία χθες τν ώρα που έγραφα γι' αυτό την πόσταρα. Έχω και άλλες, απλά δεν ξέρω που.
- Χαρηκα ιδιαίτερα που δεν είσαι βάζελος.
  Σεριφφ και τα μυαλά στα κάγκελα !!  

- Νύκτερε μέσα είσαι , αν και νομίζω ότι το ΚΟΡΟΝΑ είναι σοκολάτα γιατί τέτοιες μπύρες δεν κυκλοφορούν στην ΠΜΡ.

Συνημμένα

• p544_mediu.jpg
    p544_mediu.jpg
    6,2 KB · Εμφανίσεις: 25

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom