dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Αυτο πες το στον Τασο αν διαβασες αυτος εκανε ολες της αποκαλυψεις.Γιατι το λετε ολοι σε μενα?Ρε Μήτσο θα μας τρελάνεις τελείως.
Αν είναι δυνατόν
Αυτο πες το στον Τασο αν διαβασες αυτος εκανε ολες της αποκαλυψεις.Γιατι το λετε ολοι σε μενα?Ρε Μήτσο θα μας τρελάνεις τελείως.
Αν είναι δυνατόν
Καταρχην τωρα με την κριση κανενας δεν προκειτε να παει πουθενα να ταξιδεψει.Αν το σκεφτεις εχει και τα θετικα της η κριση γιατι πριν ολοι οι Πιρφοροι ξεφτηλιζουν την Ελλαδα στο εξωτερικο.Ναι αν αρχισεις να πιστευεις αυτα που γραφουν μερικοι οντως θα θελεις ψυχιατρικη βοηθεια.Η πλακα ειναι οτι απο πληροφοριες ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!Σκεφτομαι να παω ΠΜΡ αν δεις στο Thread εκτος απο μερικα πραγματα που εχει γραψει ο Μακης ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!Εγω αν διαβασεις το Thread για τη Ρωσσια απο την αρχη εχω δωσει παρα πολλες πληροφοριες.Αν τους δεις αυτους που γραφουνε τι θλυβεροι ειναι δεν θα ξερεις αν θα πρεπει να κλαψεις ή να γελασεις .Πριν λιγο μιλαγα με την κακασχημη και της θυμισα που ειχαμε παει στο Βολγα μαζι θυμοταν ακομα που ημασταν στο νερο και ηθελα να την αγκαλιασω και μου ελεγε μην μ'αγιζεις εχεις πιασει τον κωλο σουΔυστυχως ειναι ασχημο να διαπιστώνεις οτι καποιοι εδω μεσα λενε και γραφουν ψεματα και δεν το λεω για τις φωτογραφιες αλλα περισσοτερο για τις ψευδης πληροφοριες που βασει αυτών βγαινει μια λαθος εικονα και θα ταλαιπωρηθουν αδικα μερικοι. Ενταξει με τις φωτογραφιες μπορει να ξεγελασεις καποιον αλλα τον εαυτο σου δεν τον ξεγελας εκτος και αν αρχισεις να πιστευεις και εσυ στα ψεματα σου οπότε και χρήζεις αμεσα ψυχιατρικής βοήθειας.Για ολους εμας που ταξιδευουμε στην πρωην CCCP παρακαλω να ειμαστε ειλικρινεις και να μην κοροιδευουμε τους συναγωνιστες μας.
Ρε Μήτσο θα μας τρελάνεις τελείως.
Αν είναι δυνατόν
Μακη μου σου εγραψα και στο Σκα'ι'π και εδω.Που εχεις χαθει?Αν ειναι ελα να κανονισουμε να παμε ΠΜΡ τον απρηλιο (ειναι ο καλητερος μηνας απο αποψη θερμοκρασιας,ουτε κρυο ουτε πολυ ζεστη)Ρε Μήτσο θα μας τρελάνεις τελείως.
Αν είναι δυνατόν
Τελευταια ημουνα Τιρασπολ το 2001 αν ειναι ετσι οπως το θυμαμαι αξιζει. Παντος και εγω ετοιμαζω ολιγοημερες εξορμησεις προς Μολδαβια και Ουκρανια συντομαΚαταρχην τωρα με την κριση κανενας δεν προκειτε να παει πουθενα να ταξιδεψει.Αν το σκεφτεις εχει και τα θετικα της η κριση γιατι πριν ολοι οι Πιρφοροι ξεφτηλιζουν την Ελλαδα στο εξωτερικο.Ναι αν αρχισεις να πιστευεις αυτα που γραφουν μερικοι οντως θα θελεις ψυχιατρικη βοηθεια.Η πλακα ειναι οτι απο πληροφοριες ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!Σκεφτομαι να παω ΠΜΡ αν δεις στο Thread εκτος απο μερικα πραγματα που εχει γραψει ο Μακης ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!Εγω αν διαβασεις το Thread για τη Ρωσσια απο την αρχη εχω δωσει παρα πολλες πληροφοριες.Αν τους δεις αυτους που γραφουνε τι θλυβεροι ειναι δεν θα ξερεις αν θα πρεπει να κλαψεις ή να γελασεις .Πριν λιγο μιλαγα με την κακασχημη και της θυμισα που ειχαμε παει στο Βολγα μαζι θυμοταν ακομα που ημασταν στο νερο και ηθελα να την αγκαλιασω και μου ελεγε μην μ'αγιζεις εχεις πιασει τον κωλο σου Μακη μου σου εγραψα και στο Σκα'ι'π και εδω.Που εχεις χαθει?Αν ειναι ελα να κανονισουμε να παμε ΠΜΡ τον απρηλιο (ειναι ο καλητερος μηνας απο αποψη θερμοκρασιας,ουτε κρυο ουτε πολυ ζεστη)
Δεν αμφιβάλλω την συνεισφορά σου και την βοηθεια που προσφερεις στους συναγωνιστες μας ολοι σε παραδεχονται για αυτο αλλωστε.Το κακο ειναι οτι πολυ εδω μεσα πολυ ειναι φαντασιοπληκτη και δεν λενε να σοβαρευτουνεΚαταρχην τωρα με την κριση κανενας δεν προκειτε να παει πουθενα να ταξιδεψει.Αν το σκεφτεις εχει και τα θετικα της η κριση γιατι πριν ολοι οι Πιρφοροι ξεφτηλιζουν την Ελλαδα στο εξωτερικο.Ναι αν αρχισεις να πιστευεις αυτα που γραφουν μερικοι οντως θα θελεις ψυχιατρικη βοηθεια.Η πλακα ειναι οτι απο πληροφοριες ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!Σκεφτομαι να παω ΠΜΡ αν δεις στο Thread εκτος απο μερικα πραγματα που εχει γραψει ο Μακης ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!Εγω αν διαβασεις το Thread για τη Ρωσσια απο την αρχη εχω δωσει παρα πολλες πληροφοριες.Αν τους δεις αυτους που γραφουνε τι θλυβεροι ειναι δεν θα ξερεις αν θα πρεπει να κλαψεις ή να γελασεις .Πριν λιγο μιλαγα με την κακασχημη και της θυμισα που ειχαμε παει στο Βολγα μαζι θυμοταν ακομα που ημασταν στο νερο και ηθελα να την αγκαλιασω και μου ελεγε μην μ'αγιζεις εχεις πιασει τον κωλο σου Μακη μου σου εγραψα και στο Σκα'ι'π και εδω.Που εχεις χαθει?Αν ειναι ελα να κανονισουμε να παμε ΠΜΡ τον απρηλιο (ειναι ο καλητερος μηνας απο αποψη θερμοκρασιας,ουτε κρυο ουτε πολυ ζεστη)
Απλως ειναι ασχημαντρες δεν τιποτα δεν εχουνε φραγκο μονο και τη Ρωσσια,Ουκρνια την εχουνε δει μονο απο φωτογραφια.Αντε να εχουνε παει μια φορα στην καλητερη περιπτωση και να φυγαν αγαμιτοι και γ'αυτο πισω απο την ανωνημια τους βριζουνεΔεν αμφιβάλλω την συνεισφορά σου και την βοηθεια που προσφερεις στους συναγωνιστες μας ολοι σε παραδεχονται για αυτο αλλωστε.Το κακο ειναι οτι πολυ εδω μεσα πολυ ειναι φαντασιοπληκτη και δεν λενε να σοβαρευτουνε
Και κατι σχετικο ο ΤΑΣΟΣ αφησε υπονοουμενα οτι εσυ εισαι ο Στεφανος.Λεγοντας οτι ο Αγιος Βασιλης που εβαλες ειναι απο το σα'ι'τ που εβαλε της φωτογραφιες ο Στεφανος. ΕΔΩ ΓΡΑΦΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ στο Trhread για τη ΠΜΡ ΟΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ αυτος βρηκε αυτες της πληροφοριες
Τελικα ο Στεφανος ειναι πραγματικο προσωπο?Μενει Τιρασπολ?Εσυ ειπες οτι ενας Κυπριος που μενει εκει δεν τον εχει δει ποτέ.Πες μας τι ξερεις?Γιατι εσυ τα ξερεις ολα και πιθανοτατα ξερεις ποιος ειναι Οσο για το Τιρασπολ ενα πουλακι μου ειπε οτι ο Μολδολαγνος ξετρελαθηκε οταν πηγε εκει!^^^ Ετσι ακριβώς είναι και για αυτό γράφω μετά:
"""""Κοιτα,ο allan χαβαλέ κάνει και βάζει συχνά τετοιες φωτο για την πλάκα.
αλλωστε το δήλωσε και ο ιδιος οτι δεν είναι αυτος,εσυ φαγώθηκες να τον κάνεις ντε και καλα Αη Βασιλη"""""
ο allan επανηλειμένα έχει γράψει οτι δεν είναι αυτός στη φωτο και φυσικά ποτέ δεν άφησα εγώ να εννοηθεί οτι μπορεί να είναι ο λεγόμενος Στεφανος,που το μπέρδεμα λοιπόν δημητράκη???
Τωρα ποιος ήτανε πργματικά αυτός...ο Θεός και η ψυχή του.
προφανώς κάποιος φαντασμένος απο αυτούς που επειδή δεν μπορούν να πηδήξουν και να περάσουν καλά στο Κισινάου,τρέχουν στο ρωσσικο θύλακα της Μολδαβίας και στα χωριά της Ουκρανίας εντάξει,καθείς με τα γούστα του.
ο νηστικός καρβέλια ονειρευέται...
Δηλαδη κυριε Πουαρώ ειναι καποιος απο το σα'ι'τ που εχει παει Μολδαβια αρκετες φορες αφου ξερει τετοια πραγματα.Δεν ειναι και τοσοι πολλοι αυτοι που εχουν παει Μολδαβια Ο Ρεντ?Ο Υαντις?ποιος αλλος κατα τη γνωμη σου?^^^ Υπαρκτό πρόσωπο είναι σίγουρα ο Pierre Woodman με τις Ουγγαρεζες του
Εγω λέω οτι μάλλον είναι κάποιος ρωσσοπληκτος φαντασιόπληκτος κλώνος η οχι,που ήθελε να μας παρουσιάσει την Τιρασπολ σαν τον ιδανικό προόρισμο της Μολδαβιας.Το συμπέρασμα το βγάζω γιατί καποιες πληροφορίες που αναφέρει ειναι σωστές οπως για το ταξί πράγματι κάνει 300 lei απο το Κισινάου μέχρι Πριντνεστροβιε,οπως και για την είσοδο στις disco πράγματι στην Drive εχει 200 lei(12 ευρα περιπου) το Σαββατοκυριακο,αρα θα εχει πάει Μολδαβια κάποιες φορές.
και απο που να ξερει?η διωξη ηλεκτρ εγκληματος ειναι?Δηλαδη κυριε Πουαρώ ειναι καποιος απο το σα'ι'τ που εχει παει Μολδαβια αρκετες φορες αφου ξερει τετοια πραγματα.Δεν ειναι και τοσοι πολλοι αυτοι που εχουν παει Μολδαβια Ο Ρεντ?Ο Υαντις?ποιος αλλος κατα τη γνωμη σου?
και απο που να ξερει?η διωξη ηλεκτρ εγκληματος ειναι?
αλλανταλλον εσυ τι λες?
Παρα πολλοί είναι αυτοί που έχουν πάει Μολδαβία,απλα δεν γράφουν ολοι εδω μέσα.Δεν ειναι και τοσοι πολλοι αυτοι που εχουν παει Μολδαβια
Ελα ντε,μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε που απλά εχει περάσει απο εκεί.και απο που να ξερει?η διωξη ηλεκτρ εγκληματος ειναι?
Ο μικρός και ο Πεπιτο έχουν να ανέβουν πανω απο ένα χρόνο.Ο πρώτος παντρευτηκε και συμμαζεύτηκε,ο δεύτερος ηταν Νοέμβριο του 11 για τελευταία φορά πάνω,εφαγε σε ενα μήνα κοντα στα δέκα χιλιάρικα και απο τότε εξαφανίστηκε.αδιαφορον το θεμα αφου ειναι μουφα η υποθεση .................
ετσι κι αλιώς εγω εχω φιλο τον καλυτερο πορνοεξερευνητη εκει Μολδο + θειο Τασσο + Αλεκο +μικρο εεεεεεεε αν βρω και τον Πεπιτο τυφλα να εχει ο στεφανος χωρια που εχω και Μακουλι στα υπ οψιν .....
(πλακα πλακα ολοκληρη Ελληνικη παροικια σχηματιζουμε αν μαζευτουμε ολοι μαζι.)
φιλε γεωπονε,με σκι δεν ασχολουμαι παρα μόνο με ξεσκιφιλε τασο επειδη θα ειμαι ισως το μαρτιο logv endiaferontow=gevponos
13.03-16.03.13Chisinau | Moldova
Moldagrotech (spring)Specialized Exhibition of agricultural equipment, technologies and materials
εχει κανενα resort h moldabia gia ski h tpt tetoio?
σπουδαζεις η εισαι παντρεμενος εκει?εχει στουντιο σαλονια η οχι μονο με κολ γκερλ?φιλε γεωπονε,με σκι δεν ασχολουμαι παρα μόνο με ξεσκι
Σοβαρά τώρα,καλώς να ερθεις αφού πρόκειται και για την δουλειά σου.Απλα η Μολδαβία είναι ως επι το πλείστον πεδιάδα και μόνο προς τα βόρεια εχει κάποιους λόφους,οποτε για καταφύγιο με σκι τουλάχιστον προσωπικά δεν γνωρίζω κανένα τέτοιο μέρος.
Διαβασε σε αυτο το Thread τελη αυγουστου αρχες σεπτεβριου νομιζω 2009 μπορει ομως και 2010 δεν θυμαμαι καλα.Υπολογιζε ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΡΩΣΣΙΚΑ στις ντισκο 100 Ευρω την ωρα ζητανε παιφτουνε και στα 50 αν σε γουσταρουνε τωρα αν εισαι Ρωσσοφωνος 500-600 λε'ι' (τοσα δωσανε φιλοι μου Ρωσσοι για να που πηγαν εκει για διακοπες).Οι Μολδαβοι με 350 λε'ι'.Παντος σε αυτον τον τομεα ειναι πολυ ανοργανωτοι.παιδια παντος το γραφετε εδω τα προσοπικα σας και να να "ξεκατινιαζει" ο ενας τον αλλον κανετε το φορουμ πολη κουραστικο και στο τελος θα το διαβαζετε μονο εσυς.
Καμια πληρροφορια για βηζητες και στουντιο (αν υπαρχουν) για καπιους σαν και εμενα που θα ανεβουν για ληγες μερες δεν ξερεται κατι?
Εγω θα παο για 5 μερες τελος μαρτη ελπηζω να βρω καμια πληροφορια χρησημη.