Σε αυτο εχεις δικιο 1000% οσες εχω γνωρισει εδω ειναι πολυ προβληματικες στο χαρακτηρα αλλα και για της εκει φιλοι μου που εχουν παει Ουκρανια και Μολδαβια λενε οτι οι Ουκρανες ειναι καργιολες κοιτανε να σου φανε τα λεφτα αλλα καθονται να της
ενω οι Μολδαβες θελουν να σου τα φανε χωρις να
.
ta πραγματα φιλοι ειναι απλα,αν σε εχει αναγκη η μολδαβη η ουκρανη θα κατσει να τον φαει κ θα κανει κ καλο γαμησι κι ολα πριμα,,λογω θεσης μου με εχουν αναγκη αρκετες απο αυτες εδω στην κυπρο κ εχω καλες "επαφες" μαζι τους,αλλα με χριαζονται,,οι ιδιες γκομενες ταλαιπωρουν κ μασανε αλλους ,που δεν τους εχουν αναγκη,απλα θελουν κι αυτοι να τις πηδηξουνε,στην φαση αυτη,ισχυει αυτο που λεει ο ντημαςε,προσπαθουν να τους μαδησουν χωρις να φανε κ πουτσο,,
για ν αφτασουμε στο ρεζουμε,,στις δυτικες κοινωνιες κι ειδικα μεσογεοιακες,μην την ψαχνετε αυτες ειναι πανω απο εσας,κ δεν σας εχουν αναγκη παρα μονο για να σας μαδανε,,κατα 90% μιλαω,,στην χωρα τους για τον μονιιμο κατοικο βολευοντε μ εκατι λιγα,κ καθοντε για πηδημα,ευκολα,,ολες,,αλλα οχι σε τουριστες,,στο θεμα αυτο,παλι κι εκει αυτες ειναι απο πανω κ πουλαν το τομαρι τους ακριβα,σε οποιον ειδικα ειναι αδαης..ΛΟΣΤ ΠΑΡΑΝΤΑΙΣΕΣ,εν ολιγοις,, ;)