Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν συμπαθώ ιδιαίτερα τις Μολδαβές. Αν και καυλιάρες είναι γενικά πολύ μαλακισμένες και σου πρήζουν το πούτσο.
Σε αυτο εχεις δικιο 1000% οσες εχω γνωρισει εδω ειναι πολυ προβληματικες στο χαρακτηρα αλλα και για της εκει φιλοι μου που εχουν παει Ουκρανια και Μολδαβια λενε οτι οι Ουκρανες ειναι καργιολες κοιτανε να σου φανε τα λεφτα αλλα καθονται να της  :knockinb: ενω οι Μολδαβες θελουν να σου τα φανε χωρις να  :knockinb:.

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Σε αυτο εχεις δικιο 1000% οσες εχω γνωρισει εδω ειναι πολυ προβληματικες στο χαρακτηρα αλλα και για της εκει φιλοι μου που εχουν παει Ουκρανια και Μολδαβια λενε οτι οι Ουκρανες ειναι καργιολες κοιτανε να σου φανε τα λεφτα αλλα καθονται να της  :knockinb: ενω οι Μολδαβες θελουν να σου τα φανε χωρις να  :knockinb:.
ta πραγματα φιλοι ειναι απλα,αν σε εχει αναγκη η μολδαβη η ουκρανη θα κατσει να τον φαει κ θα κανει κ καλο γαμησι κι ολα πριμα,,λογω θεσης μου με εχουν αναγκη αρκετες απο αυτες εδω στην κυπρο κ εχω καλες "επαφες" μαζι τους,αλλα με χριαζονται,,οι ιδιες γκομενες ταλαιπωρουν κ μασανε αλλους ,που δεν τους εχουν αναγκη,απλα θελουν κι αυτοι να τις πηδηξουνε,στην φαση αυτη,ισχυει αυτο που λεει ο ντημαςε,προσπαθουν να τους μαδησουν χωρις να φανε κ πουτσο,,
για ν αφτασουμε στο ρεζουμε,,στις δυτικες κοινωνιες κι ειδικα μεσογεοιακες,μην την ψαχνετε αυτες ειναι πανω απο εσας,κ δεν σας εχουν αναγκη παρα μονο για να σας μαδανε,,κατα 90% μιλαω,,στην χωρα τους για τον μονιιμο κατοικο βολευοντε μ εκατι λιγα,κ καθοντε για πηδημα,ευκολα,,ολες,,αλλα οχι σε τουριστες,,στο θεμα αυτο,παλι κι εκει αυτες ειναι απο πανω κ πουλαν το τομαρι τους ακριβα,σε οποιον ειδικα ειναι αδαης..ΛΟΣΤ ΠΑΡΑΝΤΑΙΣΕΣ,εν ολιγοις,, ;)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Προσεχε μην χάσεις το δρόμο  :2funny:
πάρε τηλ  ;)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Καλημεράαααααααααααααααααααα
γιατι εχει χιονια ο δρομος και θα τον χασω;;;;; ή πολλες σειρήνες;;;;;;;;;;;;;;;
Τα τελευταία χιόνια λιώσανε εχτές με την γιορτή των καψουρηδων :grin:
Σειρήνες πάντα υπάρχουν,τα λέμε.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.018
Πόντοι
3.656
Εισαι  μακρυα νυχτωμενος αδερφεεεεεεεεεεε 
ΜΥθολογιας σειρήνες     πχ ΣΟΦΙΑ - ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ κλπ ......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
"ελα παππου να σου δειξω τα αμπελια σου?" :grin: ενα χιουμορ στο ετσι ηταν ρε αλανταλλον...

υγ.  σειρηνες στην σοφια,,, μμμ.... :think:
οι ρουμανοι λενε ενα καλο

¨οι γυναικες στην βουλγαρια ειναι "expirate" " ληγμενες δηλαδη.. :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.018
Πόντοι
3.656
εεεεεεεεε  εχει και εξαιρέσεις  αλά δεν εχουν άδικο   πολυ σαπιλα πλεον.
εεεμ,,αλλιως θατρεχες μολντοβα κι ουκρανια? :fuck1: :fuck1: :fuck1:
μεχρι μπλακοεβραντ θα τραβαγαμε χειροφρενο και μετα  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.018
Πόντοι
3.656
Τα τελευταία χιόνια λιώσανε εχτές με την γιορτή των καψουρηδων :grin:
Σειρήνες πάντα υπάρχουν,τα λέμε.
καψουρηδες και ανατ μπλοκ

μου θυμηζει το γνωστο "εθελοντης μαλ..κας"/// :grin:
@@@τασος3 διαβασα με εκληξη μου οτι εχεις μπλεξει με εθνικιστρια μολδαβορουμανα..δηλ δεν θελει ναμιλαει ρωσσικα κι ειναι υπερ της ρουμανιας καταλαβαινω...εαν καταλαβα καλα τα ανωτερω
,πετυχες διανα στη φετιτσα  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
@ midas :grin:
Το έχω μπλέξει δεν κατάλαβα,γάμησα και έφυγα.
δηλ δεν θα την  :knockinb: αφού την γούσταρα επειδή δεν ήθελε να μιλάει τα ρώσσικα και επειδή  δεν πάει τους ρώσσους?πάλι αυτά τα κομπλεξικά θα αρχίσουμε,όρεξη έχεις μου φαίνεται.

allan,από το βράδυ είπανε αρχίζει να χιονίζει και πάλι.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Μολδαβια Κισιναου

Συνημμένα

• 7.jpg
    7.jpg
    87,7 KB · Εμφανίσεις: 57
  • 8.jpg
    8.jpg
    94,2 KB · Εμφανίσεις: 56

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Τασο τα φωτα σου Αυτο το καλοκαιρινο  κλαμπακι υπαρχει ακομα? Ειχε καποιο ονομα εξωτικο στην μεση πισινα  και χορευτικα προγραμματα.

Συνημμένα

• 11.jpg
    11.jpg
    87,5 KB · Εμφανίσεις: 59

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Και καποιες αλλες φωτογραφιες απο το μαγαζι και απο κοπελες που γνωρισα στην Μολδαβια

Συνημμένα

• 1s (8).jpg
    1s (8).jpg
    103,8 KB · Εμφανίσεις: 69
  • 1s (11).jpg
    1s (11).jpg
    100,4 KB · Εμφανίσεις: 55

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Kοπελες που γνωρισα στην Μολδαβια

Συνημμένα

• 17.jpg
    17.jpg
    136,7 KB · Εμφανίσεις: 61
  • 19.jpg
    19.jpg
    135,3 KB · Εμφανίσεις: 67

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Από τις φωτο μοιάζει λίγο στο ARGOS στο Buiucani που είναι αρκετά παλιό μαγαζί αλλά μάλλον δεν είναι αυτό γιατί δεν έχει πισίνα τώρα.Αν είχε παλιότερα δεν γνωρίζω,ο Μολντο πιστεύω θα το ξέρει γιατί είναι αρχαίος εδώ  :grin:
Έχουν ανοίξει αρκετά καινούργια τα τελευταία χρόνια,θα το διαπιστώσεις και μόνος σου όταν θα έρθεις.Όπως είπα και στο θρεντ της Ουκρανίας αν μπορείς μετά τις 10 Απριλίου για να μπορέσουμε να βρεθούμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom