Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
προκοφσκαια κ τα μυαλα στα καγκελα λοιπον,,,, :s&m_3:
τι να πω,,too good to be true!!!!αλλλα scripta manem! :rockon: :rockon: :rockon:
οπαδος δεν ειμαι,αν ημουν θαμουν με την ατλετικο μπιλμπαο κ τους βασκους παντως!!!
ρισπεκτ κε μακουλις,λοιπον,κι ας ειναι κ τριετιας  :rockon: :rockon: :rockon:
υγ το "μποτιλκα"τοχα δει,στοπα κιολας,απλα δεν ηξερα την βοτκα αυτη,πιστευα καπιο ρακι τοπικο θατανε,,
υγ2
χορτιτσα,δεν βαραει κεφαλι,γι αυτο την εχω σε εκτιμηση,,βασικο αυτο,αν πινεις καθε βραδυ.. ;)
@τασος3,μας το γυρισε το ματς ο κος μακουλις στο 93!!!!ουτε στημενο σε κονφερενς της αγγλιας νατανε!! :grin: :grin: :grin: :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Καλα μην κολλάτε τόσο,είπαμε είναι φθηνότερη η Tiraspol επειδη ειναι επαρχία.

allan,η βομβα εδω είναι ΤΩΡΑ...με τον Στέφανο τον ρωσσοπληκτο :grin: τελικά έκανα λάθος,δεν είναι η μια που θυμόμουνα Ουγγαρεζα αλλα είναι ΟΛΕΣ τους Ουγγαρεζες(μιλάω για τις φωτο που έβαλε)  :2funny: :2funny: :2funny: εκκολαπτόμενες ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τα link ήρθαν γρήγορα απο Budapest :2funny: :2funny: :2funny: απολαυστε τα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
στη φωτο που έχει με μια και με μαύρισμενο το πρόσωπο του και καλα....είναι ενας Γάλλος γνωστος πορνοσκηνοθέτης ο Pierre Woodman
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πάντως τετοιο νούμερο να κάθεται να γραφει τοσες φανταστικές ιστορίες και να τον πιστέυουν σχεδον όλοι δεν εχω ξαναδεί  :jerking: :jerking: :jerking:
Κρίμα που δεν πρόλαβε την ψηφοφορια του Mr.Malaka Bourdela 2012  :grin: ΠΑΜΨΗΦΕΙ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΡΩΤΟΣ  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• DSC_1471.JPG
    DSC_1471.JPG
    86,4 KB · Εμφανίσεις: 53

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
παιζει και το hawai 5-0 τωρα που τα διαβαζω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρισπεκτ φιλε!!!κριμα κι ειχα υπολογισει να φαω ψαρι κ να μην βρεξω κωλο!!! :s&m_1:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
μ αρεσει που ειπα κι εγω,μπραβο να κι ενας που δεν λεει μαλ,,ιες ας τον ακουσουμε" και "ωραιες κι αληθινες φωτογραφιες"  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
ποια τσοντα ειναι τουλαχιστον αφου δεν θα τις  :fuck2:
να τις  :bigdick: βρεξουμε.. :grin: :grin: :grin:
μου θυμισε παλια ,οταν πρωτη φορα ανακαλυψα οτι ο ξαδερφος της βουλγαρας,ηταν στην αληθεια ο γκομενος της!! :2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
μην στεναχωριέσαι,εδώ μέχρι και οι ειδήμονες την πάτησαν και ο ιδιος ο Τσαρος αυτοπροσωπως  :grin:
χαχαχαχαχα....μιλαμε δεν μπορώ να κρατηθώ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
επειδη ειδα εισαι κ βουλγαροκτονος με αυτα κ μ αυτα ,να κυνηγα ο ενας την γκομενα του αλλου,παλια ειχαμε 10γκομενες για εναν,κ τωρα 10 μαλ,,ες για μια,,,,σορρυ αλλα θα το πω,,,,αστη να παει στο διαολο κ παγαινε πιο περα,,ετσι παιρνουν τα μυαλα τους αερα και μετα  διαλυετε η "αγορα".. ;)

Αδερφε δεν ξερεις..... βιαζεσαι να παρης θέση καμια σχεση με αυτο που καταλαβες...
το θεμα μας δεν ειναι η κοπελα του φιλου μας που ηθικα και μονον ποτε δεν θα την επεφτα σε γυναικα φιλου νυν ή πρωην το θεμα μας ειναι ο φιλος μας αλλα εισαι εκτος παρεας οποτε δεν μπορω να σου εξηγω σχετικα........ 
καποια πραγματα και πειραγματα μεταξυ μας δεν εξηγουνται απλα το διασκεδαζουμε.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
παιζει και το hawai 5-0 τωρα που τα διαβαζω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρισπεκτ φιλε!!!κριμα κι ειχα υπολογισει να φαω ψαρι κ να μην βρεξω κωλο!!! :s&m_1:

Και εγω ρε φιλε τις ιδιες σκεψεις εκανα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αρε  Τασσο μας χαλασες τα ονειρα.................
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ποια τσοντα ειναι τουλαχιστον αφου δεν θα τις  :fuck2:
να τις   :bigdick: βρεξουμε.. :grin: :grin: :grin:
μου θυμισε παλια ,οταν πρωτη φορα ανακαλυψα οτι ο ξαδερφος της βουλγαρας,ηταν στην αληθεια ο γκομενος της!! :2funny: :2funny: :2funny:

εδω γελανεεεεεεεεεεεεεεεεεε  να εισαι  καλα...........
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Μαγκες ειμαι Σκοπια απο χτες το απογευμα ποιο ΚΙΤΣ καταστασεις δεν εχω συναντηση στην ζωη μου
φτηνα δεν μπορω να πω αλα.......... αστα να πανε μακρυα και αγαπημενοι καλα που διαβασα σημερα πρωι πρωι τα νεα σας και γελασα  μου φτιαξατε την ημερα να ειστε καλα.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑρε Τασσοοοοοοοοοοοοο  μας χαλασες το ονειρο ................
(περιμενω νεα .....αναφορα σε πμ για τον φιλο μας)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Και εγω ρε φιλε τις ιδιες σκεψεις εκανα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αρε  Τασσο μας χαλασες τα ονειρα.................
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Φαντάζεσαι να πηγαίνατε και να περιμένατε τον Στέφανο να εμφανιστεί? Ακομα εκεί θα ήσασταν...  :2funny: :2funny: :2funny:
Μην σκας ομως εμείς θα παμε με τον Moldo κατευθείαν στην Plazma,θα αρχίσει να μιλάει τα ρωσσικα του και ολες θα ορμήξουν επάνω μας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Φαντάζεσαι να πηγαίνατε και να περιμένατε τον Στέφανο να εμφανιστεί? Ακομα εκεί θα ήσασταν...  :2funny: :2funny: :2funny:
Μην σκας ομως εμείς θα παμε με τον Moldo κατευθείαν στην Plazma,θα αρχίσει να μιλάει τα ρωσσικα του και ολες θα ορμήξουν επάνω μας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
καλησπερα παιδια
θα ανεβω μολδαβια σε κανα μηνα για ληγες μερες και δεν ξερω και την γλωσα
θα μενω σε δοματιο στο κεντρο
θα θελλα να μου πητε οπιος γνορηζη τη πεζει απο "βιζιτες" οσο γηνετε πιο σηγκεκρημενα και βασηκα τιμες
ευχαρηστο...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κκυριε Ηρακλη Πουαρω :)Τελικα ο Στεφανος ποιος ειναι?Ο Αλλανταλον?Ο Ρεντπαε'ι'νζ ή ο Υαντις?ή ειναι υπαρκτο προσωπο?

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
βρε παιδια για αυτο που ψαχνο εγω δεν ξερει καπιος κατι

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Κκυριε Ηρακλη Πουαρω :)Τελικα ο Στεφανος ποιος ειναι?Ο Αλλανταλον?Ο Ρεντπαε'ι'νζ ή ο Υαντις?ή ειναι υπαρκτο προσωπο?

εμενα μην με ανακατευης σε τετοιες παπαριες δεν εχω γνωσεις τοσο πολλες και σου ειπα
1000  φορες εγω δεν κανω κλονους και δεν εχω αποψη αν δεν εχω προσωπικη εμπειρια.
Εσεις οι ειδημονες τα γνωριζετε εγω απλα ειμαι αναγνωστης...............

ΥΓ. τι εχεις παθει με τον Yantis???  αυτο ειναι το παλιο ονομα του Νταβαριτς δεν το εχει προς χρηση εδω και πανω απο 3 χρονια εκτος κι αν κανω εγω λάθος.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εμενα μην με ανακατευης σε τετοιες παπαριες δεν εχω γνωσεις τοσο πολλες και σου ειπα
1000  φορες εγω δεν κανω κλονους και δεν εχω αποψη αν δεν εχω προσωπικη εμπειρια.

ΥΓ. τι εχεις παθει με τον Yantis???   αυτο ειναι το παλιο ονομα του Νταβαριτς δεν το εχει προς χρηση εδω και πανω απο 3 χρονια εκτος κι αν κανω εγω λάθος.
Ευτυχως παντος που εκανε την αποκαλυψη ο Τασος οταν εγω αποκαλυπτω γινεται χαμος :jerking:!Διωχνω λεει σοβαρα ατομα απο το σα'ι'τ και αλλες  :jerking: :2funny:.Κριμα παντος που δεν υπαρχει πουθενα ενας Ελληνας που να μετραει ολοι δυστηχως αχρηστα ζωα ειναι ο ενας χειροτερος απο τον αλλον.Ολοι ξερουνε Ρωσσικα αλλα οταν τους συναναταω τα ξεχνανε.Βαζουνε ψευτικες  φωτο για να μας δειξουν οτι  :knockinb:.Λες και κανουνε κανενα κατορθωμα.Και ενω ειναι ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ μας περιγραφουν τον εαυτο τους σαν Απολλωνες σαν πανεμορφοι :2funny:θυμασαι τον τελευταιο? :2funny:Πιο ασχημο πλασμα δεν εχω δει στη ζωη μου :2funny:ητανε και Βρωμερος :2funny:και ειπε ειμαι 39 ετων 1,76 εμφανισημος με γαλανα ματια  :2funny:Απο τη μια ειναι να γελας αλλα απο την αλλη να κλαις για την καταντια της Ελληνικης φυλης.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και κατι σχετικο ο ΤΑΣΟΣ αφησε υπονοουμενα οτι εσυ εισαι ο Στεφανος.Λεγοντας οτι ο Αγιος Βασιλης που εβαλες ειναι απο το σα'ι'τ που εβαλε της φωτογραφιες ο Στεφανος.  ΕΔΩ ΓΡΑΦΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ στο Trhread για τη ΠΜΡ ΟΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ αυτος βρηκε αυτες της πληροφοριες
τασος3
Ανώτερος

Αποσυνδεδεμένος

Απ: Tiraspol (Transnistria)

« Απάντηση #214 στις: 03/01/13, 22:10 »

Παράθεση

--------------------------------------------------------------------------------

Σταμάτα,γιατι ψαξε ψαξε ολο και πιο πολλα βρίσκεις 
εδω ειναι και o "αγιος βασιλης" του allan 

παει θα τρελλαθούμε τελείως απόψε 

Εγω ο καημενος δεν ειπα τιποτα.Εκανε μια αποκαλυψη ο Τασος και δεν μιλαει κανενας.Αν ειχα κανει εγω αυτη την αποκαλυψη τι  σαματας θα ειχε γινει?Θα βγαιναν διαφορα ζωα και θα λεγανε οτι και καλα διωχνω σωστα ατομα απο το σα'ι'τ  :2funny: και αλλες :jerking:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ρε Μήτσο θα μας τρελάνεις τελείως.
Αν είναι δυνατόν  :headbang:

Stories

Νέο!