ο ορος ειναι παντελως αδοκιμος,εχεις δικιο
που κολαει το πορνο?τλσπαντων,συμφωνω απολυτως με αυτα που λες φιλε,οποιος εντος χωρας δεν εχει κανει σεφτε κι εκτος θαχει πενιχρα αποτελεσματα,στην καλυτερη να του καρσει καμμια στη χαση κ τη φεξει,και σιγουρα οχι με 600ε μπατζετ μηνιαιως,σορρυ απο φιλο μολδολαγνο,αλλα ,εδω γελανε,,,,δηλ θαναι ταλαιπωρος δεν θα μιλαει γρι γλωσσα κ θαναι κ δον ζουαν!!!!
Αγαπητέ,
Έχω διαφορετική άποψη από τους περισσότερους εδώ μέσα σε αρκετά θέματα αναφορικά με το hobby στην Ανατολική Ευρώπη.
1. Είναι μύθος ότι αν δεν γνωρίζεις Ρώσικα δεν πηδάς! Είναι σαφώς καλύτερα αν μιλάς την γλώσσα, αλλά δεν είναι η απόλυτη καταστροφή αν δεν την μιλάς. Απλά απευθύνεσαι σε μικρότερη γκάμα κορασίδων, η οποία κατά την ταπεινή μου άποψη δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητη. Ενίοτε μου τυχαίνουν και περιπτώσεις στις οποίες κανείς δεν μιλά την γλώσσα του άλλου και το βρήκα ως ενδιαφέρουσα εμπειρία.
2. Είναι μύθος ότι χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να πηδήξεις. Έχουμε διαβάσει του κόσμου τις μαλακίες εδώ. Κάποιοι έχουν φάει 300.000 Ευρώ για να πηδήξουν και νομίζουν ότι επειδή τους μάδησαν, είναι και ειδήμονες!
3. Δεν μπορώ να αντιληφθώ την μανία ορισμένων (και την δική σου ως ένα βαθμό) για το κόστος διαβίωσης στις χώρες της FSU. Το ζητούμενο, κατά την άποψή μου πάντοτε, δεν είναι αν υπάρχουν McDonalds, Ελληνικά εστιατόρια και το κόστος της φέτας, αν μετακινείσαι με ματρούσκα ή αν παίρνεις ταξι, αν μένεις σε ξενοδοχείο ή διαμέρισμα, αλλά αν υπάρχουν κυρίες πρόθυμες να σε εξυπηρετήσουν και τι κόστος θα έχει η εν λόγω εξυπητέτηση.
4. Είναι σαφές ότι σε όλες τις χώρες υπάρχουν κομπλεξικές και μαλακισμένες γυναίκες, αλλά αυτό ισχύει και για τους άντρες. Προσωπικά δεν με απασχόλησε ΠΟΤΕ αν κάποια είναι κομπλεξικη ή μαλακισμένη ή οτιδήποτε άλλο, πιθανόν διότι, ο απώτερος στόχος μου δεν είναι ο γάμος, αλλά πως, πότε και πόσο θα μου κοστίσει να τις ρίξω στο κρεβάτι.
5. Όσο για τον Μολδολάγνο, σημείωσε ότι δεν είναι ούτε Don Juan, ούτε ταλαίπωρος! Τα μοναδικά του μειονεκτήματα είναι ότι είναι Κνήτης (αλλά αυτό διορθώνεται) και μοναχοφάης (αυτό μάλλον όχι).