Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Τι ξερεις ρε φιλε θα μας τρελλανεις εντελως,,μιλα καλυτερα για την ουκρανια που γνωριζεις και ασε τις μολδαβιες
εχω ηδη σταματησει να γραφω,,,απλα θημισου ,ξερω αρκετες απο κισινεφ κλπ, πουρχοντε οντεσα,κι οπως ειπε κι ο δημητριος ο μεγας ρωσσος αναλυτης ,ειναι σχεδον ολες μαλ..νες κ κομλπεξικες
γραψε οτι θες δικαιωμα σου,δεν ασχολουμε ξανα με το θρεντ της μολντοβα..
νοζβιντανια τοις πασοι

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
εχω ηδη σταματησει να γραφω,,,απλα θημισου ,ξερω αρκετες απο κισινεφ κλπ, πουρχοντε οντεσα,κι οπως ειπε κι ο δημητριος ο μεγας ρωσσος αναλυτης ,ειναι σχεδον ολες μαλ..νες κ κομλπεξικες
γραψε οτι θες δικαιωμα σου,δεν ασχολουμε ξανα με το θρεντ της μολντοβα..
νοζβιντανια τοις πασοι
Αυτες που ξερεις φανταζομαι θα ειναι που εχουν χρηματα και λογικα  θα ειναι πιο ψωνισμενες οπως και οι αντιστοιχες ελληνιδες εδω,δεν φανταζομαι αυτες που παιρνουν βασικο μισθο να ερχονται οντεσσα,αντε καλυτερα πανε στο θρεντ της ουκρανιας και ασε εμας τους ασχετους στην ησυχια μας.

Επισκέπτης
παλιοφιλε λοιπον ...150 μια γκαρσονιερα...100 κοινοριστα ρευμα νερο τηλεφονο κλπσ συνολο 250 τα υπολοιπα ειναι δικη σου υποθεση, το πως θα περνας εσυ θα  το κανονισεις
χερετο τον πομποδεσ και πορνοδεσ πορνομεταναστι του χισιναου!!!
τι σπιτι ειναι αυτο και σε πια περιοχι πορνομεταναστι μολδολαγνε?
ειναι ντεκαντασ ι ανακενισμενο τσιρτσιναμπα μου?

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
χερετο τον πομποδεσ και πορνοδεσ πορνομεταναστι του χισιναου!!!
τι σπιτι ειναι αυτο και σε πια περιοχι πορνομεταναστι μολδολαγνε?
ειναι ντεκαντασ ι ανακενισμενο τσιρτσιναμπα μου?
πριν λιγο καιρο βρηκε η δικια μου στο κεντρο ενα καλο ανακαινισμενο,γκαρσονιερα με 150...πρεπει λιγο να ψαξεις

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
ο ορος ειναι παντελως αδοκιμος,εχεις δικιο
που κολαει το πορνο?τλσπαντων,συμφωνω απολυτως με αυτα που λες φιλε,οποιος εντος χωρας δεν εχει κανει σεφτε κι εκτος θαχει πενιχρα αποτελεσματα,στην καλυτερη να του καρσει καμμια στη χαση κ τη φεξει,και σιγουρα οχι με 600ε μπατζετ μηνιαιως,σορρυ απο φιλο μολδολαγνο,αλλα ,εδω γελανε,,,,δηλ θαναι ταλαιπωρος δεν θα μιλαει γρι γλωσσα κ θαναι κ δον ζουαν!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Αγαπητέ,

Έχω διαφορετική άποψη από τους περισσότερους εδώ μέσα σε αρκετά θέματα αναφορικά με το hobby στην Ανατολική Ευρώπη.
1. Είναι μύθος ότι αν δεν γνωρίζεις Ρώσικα δεν πηδάς! Είναι σαφώς καλύτερα αν μιλάς την γλώσσα, αλλά δεν είναι η απόλυτη καταστροφή αν δεν την μιλάς. Απλά απευθύνεσαι σε μικρότερη γκάμα κορασίδων, η οποία κατά την ταπεινή μου άποψη δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητη. Ενίοτε μου τυχαίνουν και περιπτώσεις στις οποίες κανείς δεν μιλά την γλώσσα του άλλου και το βρήκα ως ενδιαφέρουσα εμπειρία.
2. Είναι μύθος ότι χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να πηδήξεις. Έχουμε διαβάσει του κόσμου τις μαλακίες εδώ. Κάποιοι έχουν φάει 300.000 Ευρώ για να πηδήξουν και νομίζουν ότι επειδή τους μάδησαν, είναι και ειδήμονες!
3. Δεν μπορώ να αντιληφθώ την μανία ορισμένων (και την δική σου ως ένα βαθμό) για το κόστος διαβίωσης στις χώρες της FSU. Το ζητούμενο, κατά την άποψή μου πάντοτε, δεν είναι αν υπάρχουν McDonalds, Ελληνικά εστιατόρια και το κόστος της φέτας, αν μετακινείσαι με ματρούσκα ή αν παίρνεις ταξι, αν μένεις σε ξενοδοχείο ή διαμέρισμα, αλλά αν υπάρχουν κυρίες πρόθυμες να σε εξυπηρετήσουν και τι κόστος θα έχει η εν λόγω εξυπητέτηση.
4. Είναι σαφές ότι σε όλες τις χώρες υπάρχουν κομπλεξικές και μαλακισμένες γυναίκες, αλλά αυτό ισχύει και για τους άντρες. Προσωπικά δεν με απασχόλησε ΠΟΤΕ αν κάποια είναι κομπλεξικη ή μαλακισμένη ή οτιδήποτε άλλο, πιθανόν διότι, ο απώτερος στόχος μου δεν είναι ο γάμος, αλλά πως, πότε και πόσο θα μου κοστίσει να τις ρίξω στο κρεβάτι.
5. Όσο για τον Μολδολάγνο, σημείωσε ότι δεν είναι ούτε Don Juan, ούτε ταλαίπωρος! Τα μοναδικά του μειονεκτήματα είναι ότι είναι Κνήτης (αλλά αυτό διορθώνεται) και μοναχοφάης (αυτό μάλλον όχι).

Επισκέπτης
πριν λιγο καιρο βρηκε η δικια μου στο κεντρο ενα καλο ανακαινισμενο,γκαρσονιερα με 150...πρεπει λιγο να ψαξεις
πολι καλι τιμι φιλτατε πορνομεταναστι μολδολαγνε.
και απο ρευμα,νερο τι πλιρονουν εκι περιπου μιστι μου?
εχουν και κινοχριστα οποσ εχουμε εμισ εδο στο γρετσικισταν?(οσοι μενουν σε πολικατικιεσ)
ποσ πεζι εκι?διαφοτισε μασ εμασ τουσ ιποψιφιουσ μελοντικουσ πορνομεταναστεσ τσιρτσιναμπα μου!!το εχουμε πελορια αναγκι!

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
ο ορος ειναι παντελως αδοκιμος,εχεις δικιο
που κολαει το πορνο?τλσπαντων,συμφωνω απολυτως με αυτα που λες φιλε,οποιος εντος χωρας δεν εχει κανει σεφτε κι εκτος θαχει πενιχρα αποτελεσματα,στην καλυτερη να του καρσει καμμια στη χαση κ τη φεξει,και σιγουρα οχι με 600ε μπατζετ μηνιαιως,σορρυ απο φιλο μολδολαγνο,αλλα ,εδω γελανε,,,,δηλ θαναι ταλαιπωρος δεν θα μιλαει γρι γλωσσα κ θαναι κ δον ζουαν!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Συνέχεια...

Από τις αρχές του 2009 που άρχισε αυτό το thread να κινείται, έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο μιας διαρκούς προσπάθειας παραπληροφόρησης.
- Στην αρχή έλεγαν ότι το Chisinau είναι τόσο ακριβό όσο το Λονδίνο και η Ρώμη.
- Μετά ότι οι γκόμενες είναι δύσκολες και ότι αν δεν έχεις BMW σειράς Χ5 ή άλλο αντίστοιχο αυτοκίνητο δεν θα γυρίσει να σε κοιτάξει.
- Στην συνέχεια είπαν ότι τα αεροπλάνα τους είναι ιπτάμενα φέρετρα και ότι είναι επικίδυνα να πάμε εκεί.
- Μετά είπαν ότι σου την πεύτουν οι μπάτσοι και οι μαφιόζοι.
- Και τώρα ότι οι γκόμενες είναι κομπλεξικές και μαλακισμένες.

Βέβαια σε κάθε περίπτωση όλοι οι γραφικού τύποι που έγραφαν τα παραπάνω, για κάποιο περίεργο λόγο, ήξεραν πάντοτε τις τρέχουσες τιμές της φέτας, της ρέγγας και του παστού μπακαλιάρου.

Σε όλες τις περιπτώσεις αποδείχθηκε ένα και μόνο πράγμα.

Όσα δεν φτάνει η αλεπού...

Εν πάσει περιπτώσει, όσοι νομίζετε ότι είναι ακριβά, ότι κινδυνεύετε από τα αεροπλάνα την μαφία και ότι οι γκόμενες είναι κομπλεξικές μην πάτε! Αφήστε εμάς τους υπόλοιπους τους ριψοκίνδυνους, αφελείς και αδαείς ως προς τις τρέχουσες τιμές λιανικής των τροφίμων, να χάνουμε τον χρόνο μας.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
πολι καλι τιμι φιλτατε πορνομεταναστι μολδολαγνε.
και απο ρευμα,νερο τι πλιρονουν εκι περιπου μιστι μου?
εχουν και κινοχριστα οποσ εχουμε εμισ εδο στο γρετσικισταν?(οσοι μενουν σε πολικατικιεσ)
ποσ πεζι εκι?διαφοτισε μασ εμασ τουσ ιποψιφιουσ μελοντικουσ πορνομεταναστεσ τσιρτσιναμπα μου!!το εχουμε πελορια αναγκι!
για ενα τετοιο διαμερισμα το καλοκαιρι ειναι ...περιπου παντα...12 ευρα το ρευμα,3 ευρα το νερο,παγιο τηλεφωνου 1 ευρω,γκαζι για μαγειρεμα 3 ευρα,κοινοχρηστα πολυκατοικιας 3 ευρα...το χειμωνα ολα αυτα συν 100 ευρα η θερμανση...αυτα καθε μηνα σημ. ιντερνετ 10 μπς το μηνα 12 ευρα

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Συνέχεια...

Από τις αρχές του 2009 που άρχισε αυτό το thread να κινείται, έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο μιας διαρκούς προσπάθειας παραπληροφόρησης.
- Στην αρχή έλεγαν ότι το Chisinau είναι τόσο ακριβό όσο το Λονδίνο και η Ρώμη.
- Μετά ότι οι γκόμενες είναι δύσκολες και ότι αν δεν έχεις BMW σειράς Χ5 ή άλλο αντίστοιχο αυτοκίνητο δεν θα γυρίσει να σε κοιτάξει.
- Στην συνέχεια είπαν ότι τα αεροπλάνα τους είναι ιπτάμενα φέρετρα και ότι είναι επικίδυνα να πάμε εκεί.
- Μετά είπαν ότι σου την πεύτουν οι μπάτσοι και οι μαφιόζοι.
- Και τώρα ότι οι γκόμενες είναι κομπλεξικές και μαλακισμένες.

Βέβαια σε κάθε περίπτωση όλοι οι γραφικού τύποι που έγραφαν τα παραπάνω, για κάποιο περίεργο λόγο, ήξεραν πάντοτε τις τρέχουσες τιμές της φέτας, της ρέγγας και του παστού μπακαλιάρου.

Σε όλες τις περιπτώσεις αποδείχθηκε ένα και μόνο πράγμα.

Όσα δεν φτάνει η αλεπού...

Εν πάσει περιπτώσει, όσοι νομίζετε ότι είναι ακριβά, ότι κινδυνεύετε από τα αεροπλάνα την μαφία και ότι οι γκόμενες είναι κομπλεξικές μην πάτε! Αφήστε εμάς τους υπόλοιπους τους ριψοκίνδυνους, αφελείς και αδαείς ως προς τις τρέχουσες τιμές λιανικής των τροφίμων, να χάνουμε τον χρόνο μας.
γει σου ρε σατυρε ριψοκινδυνε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Πέστα φίλτατε Σοριτα,η Μολδαβία τους φταίει  :grin: :grin: :grin:
Γιατί να προσπαθείς να τους πείσεις για το αντίθετο?Έχουν γαμήσει αυτό το θρεντ όπως σωστά προανέφερες με ότι μαλακία μπορείς να φανταστείς.
Άλλος έρχεται και το παίζει μεγαλοεπενδυτής και αλλάζει 4 φορές το ντύσιμο του μέσα σε 6 ώρες νομίζοντας ότι κάτι σπουδαίο  έκανε,άλλος έρχεται πιστεύοντας ότι θα τις βγάλει από την μιζέρια τους,άλλος ξοδεύει τρέλλα ποσά χωρίς κανένα ιδαίτερο λόγο μόνο και μόνο για να φανεί και μετά βρίζει την γκόμενα γιατί λέει ότι τον μάδησε,και άλλες τόσες και τόσες ωραίες και πικάντικες ιστορίες έχουν δει τα μάτια μου και φυσικά πολλές περισσότερες έχει δει και απολαύσει ο Μολδολαγνος που είναι και ο παλιότερος.
Για αυτό αφήστε εμάς που αγοράσαμε τα σπιτάκια μας,κάναμε και καμία μικρό επενδυσούλα για ένα έξτρα εισόδημα στο πανάκριβο Κισινάου ...να περνάμε χάλια με τις μαλακισμένες και κομπλεξικές Μολδαβομουνάρες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.865
Πόντοι
456
1E9E25A4-8E68-D09E-56BA-1C9C31A9C23E.jpg

2BD57064-D3EA-D5DE-1B87-418364A8F1C2.jpg

pitsi 240euro κέντρο καρακέντρο

με λιγο παζαρι το πέρνεις 200. Ούτε μαρσρούτκες ούτε τρολέμπους τίποτα.... θα τα τσιμπας απο το δρόμο τα μολδαβα και κατευθείαν στη γκαρσονιέρα...

Τώρα αν θες και γιακούζια μέσα θές κανα 600αρι....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Γιατί να προσπαθείς να τους πείσεις για το αντίθετο?Έχουν γαμήσει αυτό το θρεντ όπως σωστά προανέφερες με ότι μαλακία μπορείς να φανταστείς.
Άλλος έρχεται και το παίζει μεγαλοεπενδυτής και αλλάζει 4 φορές το ντύσιμο του μέσα σε 6 ώρες νομίζοντας ότι κάτι σπουδαίο  έκανε,άλλος έρχεται πιστεύοντας ότι θα τις βγάλει από την μιζέρια τους,άλλος ξοδεύει τρέλλα ποσά χωρίς κανένα ιδαίτερο λόγο μόνο και μόνο για να φανεί και μετά βρίζει την γκόμενα γιατί λέει ότι τον μάδησε,και άλλες τόσες και τόσες ωραίες και πικάντικες ιστορίες έχουν δει τα μάτια μου και φυσικά πολλές περισσότερες έχει δει και απολαύσει ο Μολδολαγνος που είναι και ο παλιότερος.
Για αυτό αφήστε εμάς που αγοράσαμε τα σπιτάκια μας,κάναμε και καμία μικρό επενδυσούλα για ένα έξτρα εισόδημα στο πανάκριβο Κισινάου ...να περνάμε χάλια με τις μαλακισμένες και κομπλεξικές Μολδαβομουνάρες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν εχω παει στη Μολδαβια. Ωστοσο παρατηρω το θλιβερω φαινομενο οι πιρφοροι οταν πανε καπου η εκδρομη η να μεινουν να μεταφερουν την ελληνουρια τους εκει. Οι νοοτροπιες που εκαναν σκατα την ελλαδα, να χαλασουν και τα αλλα μερη.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Δεν εχω παει στη Μολδαβια. Ωστοσο παρατηρω το θλιβερω φαινομενο οι πιρφοροι οταν πανε καπου η εκδρομη η να μεινουν να μεταφερουν την ελληνουρια τους εκει. Οι νοοτροπιες που εκαναν σκατα την ελλαδα, να χαλασουν και τα αλλα μερη.
Ετσι ακριβως ειναι στις περισσοτερες περιπτωσεις καθως παντα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις.
Αυτοι παντως που ειναι μακραν εκτος συναγωνισμου ειναι οι Κυπριοι αδερφοι μας,ολοι μα ολοι η τουλαχιστον αυτους που εχω γνωρισει εγω(τυχαιο?δεν νομιζω)σου μιλανε οτι ερχονται για επενδυσεις απο ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ  :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
για ενα τετοιο διαμερισμα το καλοκαιρι ειναι ...περιπου παντα...12 ευρα το ρευμα,3 ευρα το νερο,παγιο τηλεφωνου 1 ευρω,γκαζι για μαγειρεμα 3 ευρα,κοινοχρηστα πολυκατοικιας 3 ευρα...το χειμωνα ολα αυτα συν 100 ευρα η θερμανση...αυτα καθε μηνα σημ. ιντερνετ 10 μπς το μηνα 12 ευρα
χοντρα χοντρα ολα μαζι το χειμωνα βγαινουν στα 150 ευρα...απλα θυμισε του οτι στη Μολδαβια διαρκει για 6 μηνες!

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
otan itan monos tu elege elege elege....tora pu bikan aftoi pu ta kserun apo konta lakise...ine tixaio ??? de nomizo...thio omorfantra mu !!!!!!!!!ante ela giati o allos mexri kai trapezi eklise simera me 2 kompleksikes

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
χαχαχα,την εκανε με ελαφρα πηδηματακια.
μα τι μπορει να πει καποιος για ενα μερος και συμφωνα με τα δικα του λεγομενα που δεν εχει παει ποτε του???
του ειπαν,διαβασε,ακουσε,ειδε και καποιες Μολδαβες στην Οντεσα και εβγαλε το συμπερασμα για ολη τη χωρα  :2funny: :2funny:

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6

Γεια σου μπάρμπα Τάσο!

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6

Είναι πολλοί αυτοί που μεταφέρουν την κακώς ενοούμενη "ελληνουριά", αλλά αυτούς τους αποβάλλει το σύστημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom